En person kan dra skugga över hela dagen...

Mådde så dåligt i magen idag... Så de blev att mamma kom och hämtade mig i skolan så man fick åka hem och ha värmedyna på magen och ta två värk tabletter!!  Så nu mår man bra igen!! Har även sovit lite!  För på resursen i morse så grät jag av att jag var trött, hade ont i magen + att jag blev så sur på läraren!!  I hate Math!!  LÄNGTAR tills jag aldrig behöver ha prov i det!!!  Sedan var de bild då man målade berg och sjö!!  :)  Avslappnade och slapp lektion!! Fick även god mat i skolan idag!!  De följde tillochmed matsedeln ;) haha!! 



Men nu bär det av till stallet och träna!! :D  Var sjukt taggad efter söndags men en person kan dra ner det på midre än 5 min när man är trött!!  :(  Får hoppas att de går bra ändå!!


Stall klädd och sminkad!! ;)



Kraam Missfleur♥

Kallt ute....!

Igår känndes de typ som om man skulle svimma i skolan... Men kämpade mig igenom hela dagen!! Så lite stolt över att jag orkade det ;)   Men nu Idag mår man mycket bättre för jag tog en promenad ute i det kalla i går kväll trodde dock att jag hade gått vilse där ett tag... Men sen när jag såg ljusen på kyrkogården så visste jag att ja var på rätt väg x'D  Men lite sorgset är det på en kyrkogård att alla inte har ljus tända eller blommor vid sin grav... För tänk när man själv ligger där nere vill man inte att någon lägger blommor eller tänder ett ljus vid en?  Men de är nått som vi aldrig kommer att få veta "/   Men ett tag så hölls de på att vandiliseras där vid (tror de va några ungar)  Men de från kyrkan trodde att de var djävulens "verk"  att de höll sådana cermonier där inne på kyrkogården och vid deras stora upplysta kors x'D haha!! Lite roligt att höra hur troende de verkligen är!! :) 


Men sen när man kom hem fick man komiskt nog spagetti och köttfärssås (som i skolan)  sedan mös man framför tv:n och kollade först på två avsnitt från Stylisterna! (en som är med där är SJUKT lik Erik i Gossip Girl!!)   Sedan kollade man på Mammor och Mini modeller!  De fick en smink / hår dag med en massa tips och sånt!!  :)  Efter de blev det ett jul avsnitt från NCIS! :D 

Nu blir det att försöka övertala läraren att jag ska få göra ett prov i taget !! Kanske därför jag har så sjukt ont i magen nu!?   Wish me luck ;)

Dagens facelook:





Har en skjorta, thigts och ett par kortbyxor :)


Kraam Missfleur♥

50 tals inspirerad skoldag!! :)

Seg som kola!!  Har träningsverk i HELA benen!!  Känns lite som om jag kommer att trilla vilket ögonblick som helst!!  Tänk enda dagen som jag går till skolan med bara lite puder är på måndagar!!  Ingen mascara, foundation, concealrer eller ögonskugga inte ens ögonbrynen är i fyllda!! :O   Så idag ska vi faktiskt som tur inte sminka med foundation utan idag ska man måla de "perfekta" röda läpparna!!  Sådana som var VÄLDIGT inne på 50 - talet!! :)  Men även snyggt i nutiden ;)    Fast nu efter lunch så har man vågat håret!!  med spolar ganska bra för att vara första gången man gjorde det :)  Så hela dagen är typ 50 tals insiperad (de förbereder oss för gesällen x'D)   Men nu har man fruktstund som man har varje måndag! :D 







Kraam Missfleur♥

ISKALLT UTE!!!

Gomorron!!  ISKALLT ute!!  Är ju 12 -  !! :(  Körde på skinjackan i fredags men nu blire minsann Vinterjackan!!  Tänker ju inte frusa ihjäl ;) 


Igår var man ju hemma två timmar sov, gjorde färdigt läxor och läste sedan blev det till att åka upp till stallet och rida! :)  Hoppade igår som typ alla andra... Men de gick redigt bra! :D  Så nu är jag sjukt taggad till Jens träningen!! :)  Sedan skulle man ju kvälla i ridskole stallet och låsa allt sedan ÄNTLIGEN fick man åka hem!! Orkade knappt gå någonstans... Så de blev till att att sova i soffan! :)



Nu ska jag hoppa in i den varma duschen sedan tar man varm choklad till frukost!! :D


Kraam Missfleur♥

I can be a Bitch if I want to!

Rubriken säger la allt ;)  haha nää! Men idag har vart en VÄLDIGT intressant dag..  Började med att vara sur som jag blir ibland när jag är stressad, trött och inte gillar människan...!  Men sedan blev de bättre och bättre innan man stötte på lite problem men till slut så löste sig allt! :D  Så brukar de ju bli! :)  


Men kollade självklart på första klassen som Sis tävlade!! :D  (är lokal och regional dressyr uppe på JFK idag! och Sis är med!! :D)   Första klassen så startade hon 12.37  punktliga är dem i dressyr ;)  haha!  Men de såg jätte fint ut!  :)  För att inte ha tävlat eller tränat Dressyr så mycket som de andra har gjort så gick de JÄTTE bra!! Kom på 8:onde plats av 12!  Hon hade 65,2%  och de som kom 7,6,5 och 4 hade typ bara 65,3% och lite högre :)  Så är sjukt stolt över henne!! Hon visar att man kan borde tävla hoppning OCH dressyr!!  Får hoppas att hon sänker några som inte tror på dem som dressyr par!! ;) hehe   

Nä nu blir de till att äta något och sen sätter man på musik och gör klart lite läxor!! :D  Rolig söndag jag har ;) haha!


Kraam Missfleur♥

Fatta Paniken som uppstår när man tror att man har försovit sig!

Nu blire till att jobba!!  Fatta vilken PANIK jag fick när väckarklockan ringde och de stog att kl var 5.25!! Jag trodde att de stod att kl var halv 7 och när kl ringde så svarade jag Hallå vem är det? i telefonen haha!! Fatta att man är trött!! Blir nog en liten jobbig morgon för mig... Men slängde på mig kläderna i racer fart och kollade nummret så jag kunde ringa henne som jag skulle jobba med innan jag insåg att jag inte hade försovit mig...  Menmen sånt händer la alla eller? ;) 


Igår så blev det ju självklart Gladiatorerna !! :D  Och de två som jag hejade på vann!! :D  Riktigt roligt när de händer ;)  Men innan dess blev det ridning och kolla på när Sis putsade utrustningen inför Dressyr tävlingen hon ska vara med på idag!! :)  Sedan hittade man på lite bus.. hehe  För folk måste ju ändå lära sig att de inte ska vara så lata för de blir bara värre dagen efter!! :)


Sminkade även lite igår och såhär blev resultatet :  (bilderna är lite redigerade)

image descriptionimage description

Så här såg ögat ut i verkligheten!   Behöver VERKLIGEN köpa lite mer färgstarka ögonskuggor!!
image description



Kraam Missfleur♥

Sminkning


Redig sovmorron!!

Tog en redig sovmorgon idag!!  Steg inte upp förrens kl 12!! :)  Dock så vaknade jag till av att få ett sms kl 10 på morgonen... "/  Men som tur så kunde man somna om ;)  Efter det ha jag bara ätit liten onyttig frukost och kollat på avsnitt från Once upon a time!  Längtar tills nästa avsnitt kommer ut!!  Desamma gäller Pretty little liars!! :D  Mina två favorit serier för tillfället ;)  Sedan har jag börjat läsa Harry Potter böckerna och är just nu inne på 3:dje boken! :D 



Igår kollade man på The voice sverige!! Tycker de är lite sorligt med alla som åker ut :(  Dock är Ugglas kläd kommentarer väldigt roliga ;)   Sedan blev de att man slö kollade på någon serie som hette typ  nått med Alaska..!  Ytterst märklig serie... Är typ som en dålig B serie...!!  Så de är inget som jag kommer att följa haha! ;)



Nu blir de upp till stallet och rida!! :D


Kraam Missfleur♥

Fel och Rätt dörr

Har legat och sovit i nästan 2 timmar!?  :O  Fattar inte hur jag kunde bli så otroligt trött!!  Så de va tur att jag inte gick hem från stallet eller så hade de piggat upp mig?  Aja..  Nu är man vaken för man MÅSTE ju bara kolla på The Voice ;)


Åkte upp direkt till stallet efter skolan och tog wn snabb ridning + fixade till allt ganska fort men de gick OTROLIGT bra att rida idag!! :D  Dock var hon otroligt taggad!! Så de va lite svårt att få henne lugn, men till slut så lyckades jag ;)



Skolan har vart en sådan slapp dag så de knapp känns som om man går i skolan!  Men har lite läxor att göra nu under helgen så det är mest de som har vart jobbigt idag...  Men sista lektionen är ju formgivning så då håller jag på med en gullig lite mer udda fisk! :)  Som blir mörk blå med blå tunga 4 svarta sträck på fenan/baken och sedan skrikiga gröna ögon!! :D


När man själv öppnar rätt dörr så håller tusen andra människor på med att öppna fel dörr...


Kraam Missfleur♥

Every thing just keep getting better!! :D

Igår va de en HAPPY day!! :D   Haha nä men de gäller verkligen att hålla hårt i pengarna nu framöver..!  För de är nämligen så att man ska till stockholm om man hittar praktik plats..!! Som jag verkligen hoppas på att jag och Matilda gör! :D  Så de bestod lite av gårdagens lektion av!  Men vi hade även "prov"  praktiskt som tur va hade annars fått lite panik för jag hade inte övat inför ett skriftligt ;) 



Efter skolan blev de att åka upp till stallet!! :)  Skulle nämligen träna för Helena! :D  Dock så fick jag typ vänta i 2 timmar... Men i stallet finns de ju jämt något att göra ;)   Men sedan tränade jag för henne då och det gick SUPER DUNDER BRA!! :D   Jätte fin var min söta polle!! :)  Och hon tyckte att hon hade förändrats JÄTTE mycket (åt de bra hållet)   Dock kallar typ alla henne för racer ponnyn efter de sett mig tävla henne!! 



Sedan precis innan man skulle träna fick man ett sms och frågade om man ville resa i sommar!!  Och de vill man ju klart ;)  Så allt bra verkar komma på en och samma gång ;D


Tror inte att jag har visat er någon bild på Tamira än!?   Så därför valde jag ut en från hennes ägares bilder!

Detta är söta Tamira!! :D




ÄLSKAR bilden!! :D   men jag skulle ALDRIG kunna rida så på henne i dags läget!  I´m playing safe ;)



Kraam Missfleur♥

En haltade människa som springer...

Början på dagen var kanske inte den bästa, var sen till bussen så då fick man SPRINGA!! :(   Så detta resulterar till att jag nu har JÄTTE ont i benet :(   Men busschaffören var jätte snäll och väntade när jag kom halt springande fram till den! :)  Hade dött om den hade kört iväg, tror att alla på bussen fick säg ett rejält skratt...!  Skäms lite kan jag ju lungt säga!!



Men när man väl kom till skolan så var de nice att kolla på film och mysa med sura karameller!! :)  hihi  och självklart när man var SUPER sugen på bacon så fick man falukorv som man inte alls var sugen på... "/  Kan de typ bara följa matsedeln 2 ggr i veckan!? Menmen nu blir de kanske prov i håruppsättningar!! :)




Kraam Missfleur♥

Inte alla som kan göra 3 saker samtidigt ;)

Börjar sent idag!! :D och extra skönt är de när man vet att man ska gå till skolan och börja med att kolla på        Stolthet och Fördomar   en riktig bra film är de!! Så första lektionen lär ju gå fort!!



Men igår så städade jag ju då mitt rum!! Eller de slutade mest med att jag plockade undan lite!  Har så sjukt mycket saker i mitt rum!! Men gjorde även mina små fina övningar blev att jag stod på balans brädan typ i 10 min innan mina ben var döda!!  För jag passade på att läsa samtidigt!  Alla säger att tjejer kan göra två saker samtidigt men jag stod på balans brädan, läste bok och lyssnade på musik x'D  Inte alla som kan göra 3 saker samtidigt ;) haha!



Gårdagens horoskop!!  Stämde in så jäkla bra!!

Ditt diagram praktiskt taget just nu skriker att du måste utöva mer, och du måste titta på din diet. Du kommer att få ekonomiska möjligheter att fira, men om du gör det med glass av kexdeg, kommer det att direkt sätta sig kring din midjelinje.



Dagen outfit:



Älskar de små fickorna på denna tröjan!! :D


Dagens facelook:

Så här blir mitt hår när de självtorkar...!




Kraam Missfleur♥


Då vet man att de verkligen är verkligt!

Har vart en redig seg dag... "/   Men nu har man iallafall nästan städat färdigt ens rum!! :D   Blir riktigt fint om jag får säga det själv ;) haha!  Men snart blir de att göra mina små övningar! Måste ju göras varje dag!! och typ 15 sets och 3 reps av varje övning.. eller va de var vi lärde oss på idrotten ;) 



Men har fått typ 2 läxor... och så ska man börja jobba lite smått på sin Naturkunskaps uppgift...  Tar tillbaka de jag sa förra terminen!! Älskade den slapp ALLA läxor typ!! :)  Men på nått sätt känns de lite skönt att få läxor, känns typ som om man verkligen går i skolan då!!  Konstigt men så är de ;)   Har ÄNTLIGEN köpt mig ett minneskort till kameran!! :D  Så snart kommer de att komma upp mycket bättre bilder än de jag har tagit med min cam...!  :D


Nä nu ska jag fortsätta att städa med Uggla i hörlurarna!! ;D


Kraam Missfleur♥

Gjorde de värsta man kunde göra när man är sötsugen..!

Good morning! 

Gjorde de värsta man kunde göra jag köpte godis när jag var söt sugen!! :(   Fast de är ganska mysigt och sitta och tugga i sig godis samtidigt som man läser, men det är inte på det sättet som man får en nyttigare kropp... :( 



Men idag kör jag på en slapp stil med en lätt grå/silvrig make :)









Kraam Missfleur♥

Today! Har ÄNTLIGEN lyckats få upp lite bilder!

Hello!

Nu har man då vart i skolan och de har faktiskt  varit en bra dag!! :)  Hittade dock inte i skollagen om att läraren ska göra det bästa så att eleven ska få G....   Men får säga det till honom och ta upp det på ett lungt och bra sätt!! Så ska man se om det funkar så jag får som jag vill ;)   Sedan hade vi teoretiskt på Idrotten (på svenskan gick vi igenom lite kring Antiken ganska intressant..!!)  Men mitt mål i Idrott är att kunna springa 3 km på 15 min!! :D  Får se om jag hinner nå det innan Maj, det första målet är att kunna springa! haha!! x'D


Blev sen upp till stallet och rida min kära polle!! :D   Gick awezome!!  Börjar dock bli lite irriterad på alla som ger mig tips på hur jag ska rida henne.. Älskar att få tips men alla ger typ samma och de är något irriterande efter att ha hört samma tips typ 4 - 5 ggr!!  Menmen, sånt är livet..!   Har precis kollat på Stylisterna första avsnittet kom ju igår!! :D  Ska bli spännande att se hur de är denna säsongen!! :)   Självklart innan man kollade på Stylisterna var man ju tvungen att kolla på Wipeout Vinter!! :D  Så jäkla roligt program! (är ju lite skadeglad hihi!)  Men självklart vann Svensken ;) haha!  Men nu blir de sängen!! :D (har börjat tänka lite mer på att sova lite längre så jag orkar med skolan å sånt!!)


Dagens outfit:  Körde på en gamal klassiker!

Höga byxor lite instoppad tröja! :)
Dagens facelook:






Gårdagens Facelook (fönade håret efter att denna bild var tagen!!)

El natuel!  Like every monday ;)

Gårdagen outfit:

Körde på en enkel stil med linne, genomskinlig orange/röd topp, svart kavaj och ett par blåa jeans! :D



Kraam Missfleur♥

RIDNING ÄR EN RIKTIG SPORT!!

För er som inte är i hästvärlden vet jag inte om detta har nått er. Men enda sedan Rolf - Göran Bengtsson (som just nu är värld etta i ridning) vann Jerring priset så säger folk att ridning inte är någon"riktig sport"!?  Asså vad är det med det egentligen?  För ridning är är verkligen en riktig sport det hela började typ med att en skrev en artikel om det, men efter den artikeln så blev han inbjuden till en klubb så att han kunde testa att rida. Och efter tog han tillbaka ALLT som han hade sagt om att ridning inte var en riktig sport utan att de var jätte jobbigt att rida!! Så alla som aldrig har testat att rida borde inte uttala sig om det för de påstår att hästen göra aööt "jobb".  Men vem är det som rider hästen för jag tror knappast att den kan banan utan till eller motionerar sig själv! Eller går i form osv osv...  De har tillochmed pratat om det i tv nu och haft en debatt om det!!  Jag fattar inte varför de inte kan se de posetiva i det hela!! Istället för att skämma ut Sverige som vårt fotbolls lag gör som inte ens kom med till OS, så borde de la satsa på ridningen som faktiskt SKA vara med i OS!!  Så sluta ifrågesätta det och njut av att Sverige har lyckats så jäkla bra i en sport!! :D  Och satsa på ridningen lite och hästarna!! För det förtjänar dem!! :)  Och för er som fortfarande inte tycker att ridning är en riktig sport (förmodligen ni som är avundsjuka) så har ridning vart med som en OS gren ända sedan 1912 + att de kom innan fotboll motorsporter osv...  Så de är bara att kolla vilka som klarar sig bäst i OS ;)  Sedan kommer allt att stå klart för er tvekande människor att ridning är en sport som kommer att växa och bli större !!  Vare sig ni gillar de eller inte ;D



För jag kan säga när jag rider så svettas jag nästan varje gång (beroende på hur hårt jag rider) och de är aldrig lätt om man vill komma någonstans det är som att springa flera mil eller träna styrke träning på ett gym, men istället för sånt så får vi frisk luft och spendera tiden med älskade djur!  Och de djuren har hjälpt oss i århundranden!! Vem är de som skjutsade oss människor innan bilen kom? Vem var de som körde hem ved?  Jo de var våra kära älskade hästar!!

Kraam Missfleur♥

Hej hopp!

Hejhopp!!  Nu är man uppe tidigt!!  Är MYCKET piggare än igår (kanske beror på de extra timmarna av sömn jag fick... Just a geuss ;)  )   Men nu på månnen är man ju inte super taggad på att ha Matte + argumentera sig fram varför man ska få göra ett prov i taget istället för två stycken samtidigt när man har misslyckats med att göra de 2 stycken proven samtidigt 2 gånger innan!!  Menmen får hoppas att jag vinner argumentationen ;)  Så håll era tummar för mig!! ;D


Bilder kommer senare idag när jag har fått min dator att sluta cp:A så in i helvete!! 


Kraam Missfleur♥

Orkar inte så mkt...!

Har vart en riktig seg dag... Har inte orkat med mycket...  Gick hem tidigt från skolan grät nästan så trött va jag!!  Men va tvungen att åka uoo till stallet ändå och rida!  Men blev en kort ridtur men de gick awezome!! :D  Sådan fin polle äre hon allt!!



Men tog bussen hem och har läst lite och sovit...  I typ 2 timmar... Så nu är jag ganska utvilad dock ska man upp tidigt imorgon så de blir till att snart gå tills säng men först blire att skriva klart en sak åt Sis...!  Tänka sig fastän man inte har historia så måste man ändå jobba om medeltiden :(





Kraam Missfleur♥

Enda dagen..!!

Gårdagen var jätte rolig!!  Och idag blire skolan...  Enda dagen som jag bara tar puder till skolan för sen blir man sminkad där...  Men idag är jag smart och har med mig rengörnings mjölk, dag cremé och sedan blir de att man slänger på sig lite puder, för helt utan någon bas kan jag inte åka buss med!!  Vi lever ju ändå i en väldigt ytlig värld ;) 



Bilder kommer senare idag, för just nu har min dator hängt sig lite :( 



Kraam Missfleur♥

Sista syndar dagen!!

Har vart i stallet ganska länge! Var ju med och tävlade i 70 och 80 cm! :D  Gick sisådär i första klassen gick jäkligt fort... så de slutade med två stopp, men tog en omstart och då gick de lite saktare och fick ett stopp (båda stoppen var att hon sprang förbi hindret...)  Sedan i 80 cm så fick vi en fin lugn runda och vi nollade! :D  Så det gick super bra för att vara första tävlingen!! Längtar tills tävlingarna kommer igång på allvar!! :D 



Sedan har man ju sin sista "syndar dag" så har köpt godis och gottat mig med! :D  Sedan blir det hård träning + inget godis!! (för läsken har jag slutat med helt nu! :D)  Men en massa gott godis till att läsa Harry Potter och kolla på :

Prime Suspect, Rizzoli och Isles och sedan slutar man med att kolla på Harry´s Law  Så ser en söndags kväll ut för mig!!


Försöker fortfarande lista ut hur jag ska få upp bilder från mobilen men måste typ installera en massa grejer och så.. "/   men tog lite suddiga bilder på när Sis hoppade, känndes dock lite failat när alla andra typ hade system kameror... haha!!    Fast idag har jag även vart duktig och gjort ALLA mina sjukgymnast övningar har tillomed fått mig en egen balans bräda!!  :D  Dock så hade jag redan träningsverk innan detta men imorgon lär ju mina ben vara döda :( 


Kraam Missfleur♥

Sista dagen av mitt syndande!!

Snart blir det att åka upp till stallet för sin första tävling på tamira!! :D är sjukt taggad! Ska dock bara tävla 70 och 80 cm men de är roligt ändå ;).
Igår när man jobbade så gick allt suveränt, men lite tråkigt var de sen när man skulle åka och kolla på när folk åkte skridskor..  Menmen. Socialt och lite roligt var de! Sedan på hemfärden så blev de donken glass ! :D den nya med toblerone i!  God var den! Sedan mös man ner i fåtöljen och kollade på Gladiatorerna och i reklamerna blev det att läsa Harry Potter! :D
Imed att jag syndat enda sedan torsdags och nu är det sista dagen så då valde jag att äta rostat bröd med chokladsås på!! (har vart duktig och inte druckigt någon läsk!)
Kraam Missfleur♥

Gommorron på er som just har vaknat!

Gomorron på er som precis vaknade!  Själv har man vart uppe sen 5.. "/. Jag dör av chock om någon säger att ni är avundsjuka på att gå upp så tidigt!!  Men man gör de ju för att tjäna pengar ;).men snart har man jobbat färdigt! :D  bara att lunch fordringen kvar xD  så de ska bli skönt att komma hem och vila lite innan man ska upp och rida ! :)
Men igår kollade man ju då SJÄLVKLART på The voice! :)  ska bli roligt att kolla nästa vecka när själva tävlingen "börjar" ;).
Kraam Missfleur♥

Risig och Rosig dag ;)

Dålig update idag!!  Har typ halvsovit i soffan och kollat på Once upon a time!  Så sjukt bra serie!!  Längtar tills nästa avsnitt kommer!! :D 



Tyvärr så fick man inte praktiken i Stockholm!! :(    Fast de va väldigt nära att man fick den men han hade redan 3 andra praktikanter som skulle vara där en gång i veckan var!  (:   Menmen nu gäller det bara att leta vidare!! :) Och hoppas att man hittar något ;)


Men allt som allt så har dagen vart väldigt slapp!! Fick veta mitt betyg i hälsopedagogiken!!  Eller på det momentet och jag är stolt att säga att jag fick MVG!! :D  Happy happy!!  Sedan på formgivningen så fick man fortsätta med pappermachié (vet inte hur de stavas)  men kan inte fatta att den kursen ger 100 poäng!! den är så sjukt rolig!! :D  Håller fortfarande på med min lilla fisk, som kommer att bli mörkblå med gröna ögon!! :D  So cute! kommer den lilla fisken att bli!! :) 




Kraam Missfleur♥

Hallo!!

Hallo!!  Valde att gå upp VÄLDIGT sent idag!!  men har redan hjälpte Sis med att lägga Eyeliner!  och nästan sminkat klart mig + valt kläder  :D  så nu är de typ bara frukosten kvar!!  Känner mig väldigt duktig över hur snabb jag är idag!! :)  Måste bara säga att jag älskar de energisparande lamporna!!  Så mysigt att gå in i badrummet och inte få värsta ljus chocken utan det är lite mysig värme i början!! :) 



Igår kollade man ju då självklart på Biggest Loser!! :D  Sjukt roligt äre!!  Dock tråkigt när så många har hamnat på sjukhus eller behövt åka hem... :(   Menmen roligt att se de andras liv så som de sakta förändras!! :D 






Kraam Missfleur♥

Bilder från julafton!

Skolan hela dagen idag då!! :)    Fick dock läxa men annars var de bra!!  Och stylisten var rolig dock gick det inte bra när jag försökte på att göra en rosett... "/  så de måste jag VERKLIGEN öva på!! :)   Så kanske jag får de bra tillslut, för vi körde håruppsättningar och "kunden" fick önska frisyr... Men de är ju sånt som ingår sen när man jobbar inom det yrket! :) 

Sen imorgon eller på måndag får man veta om man får praktik plats eller inte!! :D

Några bilder från julafton:   (kan inte vända dem måste ladda ner iPhoto igen) 










Kraam Missfleur♥

Happy Happy day!!

Happy day!! :D   Fick veta att igår när vi fick de sista papperna om Tamira så hade de även skickat med biljetter till Göteborgs Hores Show som är i Februari!! :D  Så de blir den 23/2 tror jag det var och de va bara roliga saker den dagen!!  Så kan säga att jag är jäkligt glad!!  Har bara kollat på det genom tv rutan ;)  har alltid velat åka på en av dagarna och denna dagen är det bara hoppning och annat roligt!! :)  Så man har en massa saker att se fram emot denna terminen!! :D   Happy happy!!  och så har jag även vart duktig och gjort klart Engelska läxan!!  tog bara 10 min... Så har skjutit upp det för man tror det är jobbigare än vad det egentligen är!! :)  Var även så duktig att jag stekte ett ägg till frukost!! :D  Asså de känns som om denna dagen kommer bli en riktig bra dag!  Fick även lite pengar av kära mormor igår!! ♥   + en massa bullar!! Så nu är frysen proppfull igen haha!!  och snart börjar även spar grisen bli det ;)  

Dagens outfit;

Kände att jag behövde lite mysiga kläder i detta vädret så en mysig varm tröja till ett par "riktiga" jeans!! :)


Dagens facelook;



Kanske blir att jag plattar till håret lite...


Kraam Missfleur♥

Sisådär...

Dagen har vart sisådär... Hade kunnat vara betydligt bättre men de blev att man gick hem för att jag hade ont i armen... Fick ett lika snyggt blåmärke på armen som jag har på hanleden!! Dock så försvann denna bulan lite fortare satt med is på den i typ en kvart!! :D   Så nu känns de bättre fick även jätte ont i magen "/  så har inte vart en toppen dag för mig :(     Men mår som tur var MYCKET bättre nu!! :D  Så de blir skolan imorron!! och nu blir de lite läsning innan man somnar!! :)    men stolt över mig själv över att vinna på engelskan över 3 pers!! (de brukar vara smartare än mig!!) 



För er som inte hängt med på svenskan eller inte har någon ordbok hemma...:

Migrän = JÄTTE ont i huvudet och man kan typ bara sitta i ett mörkt rum och inte göra någontin (förutom att sova..)

Ont i huvudet = Man har ont i huvudet men kan vara i ett ljust rum, läsa bok och i de mildare fallen så kan man kolla på tv eller vara inne på datorn!!



Så blanda inte ihop dem två nu bara ;)  Sjukt irriterande när folk gör sånt...



Kraam Missfleur♥

Gomorron!

Gomorron!  Härliga dagen efter man har simmat så har man fått i sig så mycket vatten att man typ är "förkyld" lite jobbigt äre allt!! Men men det är sånt man får ta ;)  Har även ont i höger överarm..  Kan jag aldrig bara landa på fötterna när jag trillar av!?  Kanske en av de saker som jag borde öva på... 


Har sovit så dåligt de senaste dagarna så nu känns de som om jag ska trilla ihop och somna rätt på datorn.. :(   Gick ändå och la mig vid typ 10 - 11 igår!?  Menmen kanske ska satsa på kl 9 idag...  Behöver ju ändå lite av skönhetsömnen ;) haha!  Nu börjar min dåliga humor komma när jag är trött...

Dagens facelook:

Har en rosa make men de syns inte på bilderna :(


Outfit:





Kraam Missfleur♥

Det man är rädd för är det man ska göra!

Då har man haft en ansträngande dag!!

Dagen:

  • Sjukgymnast
  • Rita en naken man (som dock fick världens minsta huvud "/)
  • Svenska, om de antika gudarna och historierna om Akilles (troja) och Odysse!!
  • Idrott!! :D
  • Jensträning!!
  • Hemma och ta de lungt!!

 

 

De som är mest "spännande" som hänt idag är la idrotten och Jensträningen!!  Kan säga att jag har träningsverk nu!! :(  Men på Idrotten så förbättrade jag min Livräddnings tid lite.. Men behöver bli 14 s snabbare!! Så de blir något att jobba på till vecka 6  Så de gäller att ligga i med träningen nu!! x'D   Sedan mitt nyårslöfte är typ att jag ska göra något som jag är rädd för!!! De är något som ALLA borde testa!! :D   Vi fick lite tid på oss som vi fick hoppa på!  Och då gick jag upp och hoppade från 10:an!! :D  Kände mig så sjukt stolt efteråt!! Dock landade jag på rumpan/ryggen... Men de va kanske lite "planerat" haha nä men de va bra att jag inte landade på fötterna för då hade ju något kunnat hänt!! :O  Och de vill vi ju inte!! :)  Men de andra undrade om jag verkligen ska göra det imed mitt ben och så... Men de gick ju bra!!  Responsen jag fick är mer Vill du dö!? Är du helt dum i huvvet!?  osv...

 

 

Sedan på Jensträningen så gick de ganska bra!!  De var jätte trevligt!! :D    Dock gick de lite fort och jag var lite vimsig men de funkade helt okeej efter att jag flög av!! För efter att jag flög av så skärpte jag till mig och de gick azz bra!! :D  Så är nöjd med mig själv men speciellt med Tamira!!  Alla sa även att de var sjukt stor skillnad på henne (mest tack vare mamma) Men att Jag och Tamira passade bra ihop!!  Då blir man glad!! :D  Dock så måste jag nog baka två tårtor nu...  :(   Så får hoppas att jag inte behöver ramla av varje gång som jag ska skärpa till mig och rida bra!!  För då blir de j'kligt många tårtor som måste bakas!! ;)  Men nu äre bara 22 gånger kvar tills jag är en bra ryttare!! ;) haha!!

 

 

Kraam Missfleur♥


Idrott!

Har ju vart hos sjukgymnasten!!  Gick ganska bra eller jag har en bula på benet som blir större när jag "tränar" jag ska inte springa och mitt högra ben är 3-5 cm "tjockare" än mitt vänstra...  Så känner mig inte jätte taggad till att ha simning!! Lär synas när jag bara har bikini !! :(  Och den ska ju typ vara kvar i 3 - 6 månader!! :(  Menmen ska bli intressant hur de går att rädda dockan i vattnet ;)


Men igår firade man ju pappa! :D  Han blev glad över presenterna! och han gillade fikat också ;) haha!!  Men efter idrotten så blir det Jens träning!! :D  Fast jag lär vara helt slut körd innan Jens träningen :(  Har typ redan nu ont i benen (träningsverk gissar jag på!)  




Kraam Missfleur♥


Fan va bra!! :D

Nu hade man i vanliga fall vart på väg till skolan för att ha resurs matte... Men nu blir de sjukgymnasten istället!! :D  Får hoppas att han kommer med några redigt bra övningar! För nu vill jag börja träna ut till 100 %!!  Så nu har han allt lite press på sig ;) haha!!


Men för er som inte kollade eller inte brydde er så var de Rolf - Göran Bengtsson som vann Jerring priset igår!! :D + han är den första svensken att vinna EM - guld!! :D  Så han förtjänade verkligen att vinna de priset!! :D

Nu blire till att bestämma kläder och packa ner till idrotten!! För denna veckan kan jag ju vara med! :D Happy, Happy fastän alla andra hatar att simma ;) 




Kraam Missfleur♥

Sminkat lite!!

I skolan har man då fått sminka lite!! :)  Riktigt roligt att få lära sig nya saker!! :D  Dock gillar jag inte skolans smink så de blir att ta bort direkt när man kommer hem!! ;)   Men de fanns även mycket att prata om vill ju veta allt som har hänt och de har hänt mycket nu under helgen!! :D


Men nu blir de att kolla på film och dricka varm choklad!! :D  och måla tånaglarna i ett rosa naglack!! :)  Så de går i ungefär samma ton som min bikini som jag ska ha på idrotten imorgon men den passar även bra till percingen!!!  =) 






Kraam Missfleur♥

Nu kör vi igen!!

Dags för skolan nu då!!  Så nu är jag typ ingetsminkat har bara tagit lite puder!! För de sliter ju så mycket på huden att ta bort sminket hela tiden och den är torr nog som den är!!  Men ska bli roligt att sminka lite idag och verkligen få tänka på ögon formen!!  ÄNTLIGEN har man fått börja lära sig nått nytt!! :D  Happy face ;)  Hann även lämna in Religions uppgiften igår!! Började få panik när kl var 23.00  men I did it!! :D   Och de är ju det viktigaste dock blev de la lite konstig text i slutet för de blev att jag bara skrev ner lite skit... Men nu är de bara be till gudarna att jag får G på uppgiften ;)


Me today:


Face look:



Outfit: (tog thights istället för byxor!!)





Min arm från avrtillningen igår!! (svullnaden har gått ner lite!!)



Snygg eller vad? 




Kraam Missfleur♥

Dagens ordning!

Hello!


Så denna dagen har sett ut såhär;

  • Började med att åka upp till stallet
  • Flög av när jag hoppade Tamira
  • Hem, duschade chillat kollat på tv och film.
  • Gick ut och gick vilse i skogen :(
  • Kom hem och hade träningsvärk och slängde mig i fotöljen!
  • Nu har jag ätit och kollar på kriminal serier hela kvällen! :D + försöka göra min läxa! :(

 

Så nu blire att försöka få igång arbetet med religionen så man blir klar med den! Men redigt jobbigt var de att gå vilse i den mörka skogen! Som tur var de lite snö men en gång så hamnade en gren runt mitt ben fick panik!! trodde att de va en kanin fångare eller va det heter!!

 

 

 

Kraam Missfleur♥


77 gången.. bara 23 kvar ;)

Hoppade lite idag då igen!! :D  Börjar få in rytmen lite mer nu... Fast jag flög av men tog emot med handen typ så nu har jag en liten bula och blåmärke :(   Men får tänka posetivt de kunde ju ha gott riktigt illa!! med benet och allt... Blev påmind hela tiden om det... "/    Men men fick testa på att hoppa en meter så känner mig lite mer säker till Jens träningen på Tisdag!! :D 



Nu har jag tagit en ordentlig varm dusch och snart blir de att gå ut och gå!! :D  Måste börja bli lite mer igång och inte sitta och lata mig hela tiden!! Vill ju inte vara helt flåsig när jag väl börjar träna!! Eller jag vet att det inte hjälper att gå ut och gå en gång men de är la på det sättet som jag snart kan börja springa!! :D  Men har ÄNTLIGEN fått ut min gamla percing!! Så nu använder jag den som jag fick av Olivia i present!! :D  SÅ mycket snyggare!! :D 





Kraam Missfleur♥

En jäkligt bra kämpe!!

Nu blir de att åka upp till stallet och rida!!  :)  Blir att man provar på att hoppa idag igen!!  Tror inte de kommer att vara så mycket folk där uppe vid denna tiden... Men man vet ju aldrig ;) 


Åkte aldrig och köpte den där cykeln igår :(   Hjälper det inte om man har en sådan cykel hemma och kör typ en timme per dag!?  För att bara gå på pass hinner man ju inte med att göra hela tiden speciellt på sommaren!!  Menmen... Får se om de blir nått idag eller om jag skippar de totalt... "/ 


Kollade på Gladiatorerna igår och efter det morden i midsommer!!  Asså shit va tränade deltagarna är i Gladiatorerna eller utmanarna man kanske säger!?  En var tvungen att avbryta och en fortsatte tävla fastän han hade brytit två revben och 1 nyckelben!! :O   Men han fick tävla mot en fräsch ny deltagare så fuskigt!!!  Men en jävligt bra kämpe ledde fastän den andra hade 2,5 s  försprång!! :)  de var bara i slutet som han inte orkade mer :(




Kraam Missfleur♥

Shoppandet for today!! :D

då har man shoppat loss ordentligt har typ handlat för 700 kr!! :O  Dock så köpte jag även present så det är lite mer okeej då ;)  haha!  Åt ju även lite på Donken... Men inte lika mycket som vi brukar äta!! haha!  Blev även att man pratade om allt som har hänt!! Har ju inte pratat sedan typ nyår!? 


Dagens inköp:

Från life:

Har börjat få en sådan dålig hy så nu testar jag på denna serien!  detta är ett start paket så får jag se vilken som blir favoriten ;)  (jätte bra service!!)


Från Make up store:
Ett par liknande ögonfransar köpte jag :)




Från H&M:
Blir väldigt bra att ha när man ska börja träna nu då!! :)



Present till Fadern min!! :D

Från Stadium:



Lite fler och inte av detta dyra märket! :)



Ska man kanske dra och köpa träningscykeln idag nu när man ändå är igång med shoppandet ?  ;)


Kraam Missfleur♥

Shopping dags!! :)

Stekte ÄNTLIGEN mitt ägg!!  Har vart sugen på ägg enda sedan jag åt pyttipanna igår x'D haha!!  Så de fick bli dagens frukost!! :)  hihi


Nu blir de snart a6 med Olivia!! :D  Ska bli att shoppa loss!!  Har ju lite Måste köpen och sedan blir de kanske lite utöver det ;) haha!! Ska även hitta en fördelsedags present till pappa!!  Ska blir spännande att se vad jag kommer på att köpa till honom ;) 


Facelook;

Kör på en grön sminkning idag!! :) 



Outfit:

Mag tröja till ett par höga byxor!! :)


Kraam Missfleur♥

Nalle Puh´s blåsdag!!

Blev lite piggare i skolan men sjukt besviken på maten!! Trodde verkligen att man skulle få ägg till pyttipannan, men skulle kanske fråga den snygga Irländska servitören där vid om man kunde få ett ägg!! ;) haha!!  Men har kommit på att jag inte har någon förebild!!  :O   Sjukt egentligen när man var liten hade man en massa och nu har man ingen :(  Sad but true!!  Sedan på formgivningen fortsatte jag med min fisk!!  Dock ser fenorna på min fisk väldigt konstig ut, men de finns la inga gränser utan bara en begränsad fantasi !! ;) eller vad man brukar säga x'D


Sedan blev de upp till stallet i detta som jag brukar kalla Nalle Puh´s blåsdag!!  Sjukt va de blåser eller blåste!! Höll typ på att blåsa bort!!  Men hoppade för första gången på typ 3 månader!! :D  Var ganska mycket folk där inne.. Så till slut blev jag arg när de inte lyssnade på en vart och vilket hinder man skulle hoppa!! Och så finns de ju också en massa ego människor....  Fastän allt stoj runt omkring så gick de bra!! Rev typ två gånger men de var för jag inte riktigt visste hur jag skulle komma in på hindret men sedan när jag väll kom på det så gick de super!! :D  Ska hoppa igen på Söndag så att jag verkligen får in lite rutin innan träningen!! :)



Kollade även på The Voice sverige!!  Måste säga att jag älskar Magnus Uggla!! Har börjat få hans låtar på huvvet och börjat lyssna på de gamla av hans låtar!! :) Riktigt roligt ska de bli när själva tävligen väl BÖRJAR!!!  Men måste säga att de var mordigt av han Erik som sjöng Ola´s låt!! :D   He got balls ;)  hahha!  Men nu blire att kolla lite på         Hur man blir av med en kille på 10 dagar, fast sängen känns dock VÄLDIGT lockande så får se hur länge jag orkar vara uppe ;)



Kraam Missfleur♥

Blir bra men nu känner man sig lite ZZzzzZZzzzz

Kände verkligen inte för att ta bussen till skolan idag!! Är seg och orkar typ inte...  Men nu när föräldrarna får Sms om man inte går till skolan så känns de lite mer som ett MÅSTE ;)   Men de är posetivt!!  För när man väl är där så kommer man tycka det är roligt!! :)  Eller de hoppas jag iallafall ;) haha!!



Dagens outfit:

Kör på en mysig tjock tröja och ett par vanliga Jeans till den!! :)

Facelook:



Syns inte på bilden men det är en grön/brun sminkning! :)


Nu är de bara att platta håret sen är man klar!! :D



Kraam Missfleur♥

Ganska soft dag!!

Har haft en ganska soft dag, hade en go engelska lektion inte alls jobbig!  :)  Sedan de är ju roligt med Stylist, fast på eftermiddagen var man ju ganska seg... Speciellt med de vädret som var då!! Som tur så lugnade de ner sig när man själv skulle gå till bussn ;) 


Igår när man red så gick de ganska bra!! Fast har blivit mycket bättre och hon är mycket lugnare än vad hon var i början, eller så är det jag som har lärt mig rida henne lite bättre ;)  Men måste verkligen träna upp vänster benet för de har blivit ett STORT problem!! :(  Men blir nog bättre sen när man har gått till sjukgymnasten!! :)

Såg ju självklart på Biggest Loser Sverige!! :D  Älskar verkligen sådana program!! Men känns som om man själv måste börja ta tag i träningen!! Fast de ska jag ju göra i slutet av månaden med Olivia!! :D  Fasen då blir de jäkla mycket träning och testas på saker!! ;D  hihi



Kraam Missfleur♥

Good morning time for english now ;)

Gomorron!!


Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja!! :)  Idag blir de att argumentera sig fram ;)  Som tur får man ha dialogen på ett papper annars hade jag vart ganska körd... x'D


Men idag blev de att bara slänga på sig lite kläder, för jag försov mig till bara en timme innan jag skulle ta bussen!! :O  Så blev att jag hoppade över frukosten! Annars hade jag aldrig hunnit!! Var ju tvungen att skriva ut dialogen så man slipper använda datorn!!  :) 


Men dagen lite halvdanna look:

Som sagt har inte riktigt hunnit vakna än ;)



Kraam Missfleur♥

Härligt väder!!

Nu har man inte mycket kvar i skolan och detta härliga vädret med 5 + och sol gör de ju bara ännu bättre!! :D  Blir nog att man rider på utebanan idag!! :)  Måste passa på för att nästa vecka ska de ju snöa :(   menmen Jag är glad ändå ;)


Men känns verkligen att skolan har börjat!! Har redan fått 2 läxor!! :O  Förra terminen fick vi typ inga läxor så en dålig start kan man ju lungt säga...!  Men god mat fick vi idag!! :D  Men blir ändå nog att man tar lite mandlar så att håller sig mätt, har ju börjat med energi i naturkunskapen så nu vet man ju vart energin "försvinner" lite ;)



Kraam Missfleur♥

El naturel look today!!

sjukt trött !!  Så idag kommer de bli en väldigt naturlig stil!!  Höga byxor Mag tröja och lite rufsigt hår bara luggen uppsatt och en massa mascara!!  Jag har fått en sådan extrem vinter hy nu!! Så allt ser helt kakigt ut (sminket då) Så ska börja ta lite mindre och hoppas på att hyn förbättras!! :) 

Älskar verkligen denna bilden så de fick bli den idag!! ;)


Idag blir det nog också att kila ner till 3 butiken och fråga om min telefon!! Vill ju ändå kunna ladda ner saker från den!!  Och så behöver jag fråga hur man får över ex: Bilder och sånt till datorn från mobilen!! Komplicerad telefon äre allt....

Nä nu ska jag ta lite varm choklad och äta lite mandlar, Ska bli mysigt i detta blåsvädret!! Men de ska ju bli bättre idag, Så får vara posetiv nu in i det sista!! ;D 


Var de knäppt att skriva detta på Facebook:
Men skrev på facebook  Gilla om du någonsin hört mig säga "vadå", "Va" eller "Jag Fattar" Om du får över 50 så är du trög!  

Men jag tänkte om man inte får över 50 då är man ju smart!! :D  hihi så de är bara att vänta några dagar och se hur smart jag egentligen är ;)


Men borde jag ta bort det!?


Kraam Missfleur♥

Längtar tills de blir normalt!!

Tittar på film med min kära bror! Dock är den inte så bra menmen han är ju sjuk så han får bestämma ;)  kunde inte vara Med på idrotten för läkaren säger att jag kan springa men inte rida!! Men gjorde skit ont när jag skulle springa ! :( men får se vad sjukgymnasten säger nästa vecka!! Vill verkligen att allt detta med benet ska ta slut och att jag bara får några azz bra övningar som hjälper mig fort!!
När jag red så gick det ganska bra men jobbigt!! Sedan gick jag och Sis ner till dalvik och åt pizza!! :D onyttigt men gott ;)
Kraam Missfleur♥

Börjas jag ändras?

Klarade av bilden och de va faktiskt roligt!?   Haha de brukas inte sägas av mig ;)   Men började med matte idag på morgonen och de ska finnas typ en lag att man får göra kapitel för kapitel, för hur ska jag annars kunna få G i matte!? Menmen... Får se om jag hittar den lagen så ska jag banne mig få se läraren säga förlåt till mig och njuta varje sekund av det ;) haha!!

Fick som tur skjuts till torpa idag för mamma skulle ändå till stallet och tur var de för annars hade jag kommit sent för 7.34 bussen hade inte kommit och det var när kl var 7.44 då nästa buss skulle komma!! Undra hur länge de egentligen fick vänta på bussen....  Menmen har hittat mina kära mandlar!! :D  Eller megan hittade dem ;)  haha!!  Så nu slipper man gå hungrig, för de va fisk och pyttipanna (men bara potatis i) Så de är ju inte gott så för min del blev det att äta sallad och "skinnet" på fisken!! :D   Fast när jag ätit upp skinnet så såg de ut som en typ kyckling (nuggets)  riktigt äckligt!!!




Kraam Missfleur♥

To have snow this time is beutiful to watch but It´s like 80`s is back in fashion...

Dag 2 i skolan nu då!!  Fast idag har vi typ bara teoretiska ämnen "/  Börjar först med att ha matte... Sedan bild, lunch, Svenska och slutar med idrott!! 


Igår blev de att man kollade på tv och bara hade en inne slappar dag!! konstigt nog har jag börjat tycka det är roligt att börja måla lite olika ideér av sminkningar, har dock inte sådant fint papper som man faktiskt KAN sminka på så att man ser exakt hur sminkningen kommer att se ut!!


Men idag kör jag på lite slappad stil!!  Håret bak i en tofs och en varm tunika!!  Snön är ju tillbaka!! :(

Facelook:
Kör enkel stil idag, som ni ser på bilden är jag väldigt trött!  Men förhoppingsvis så kanske kylan ger mig ett brutalt uppvaknande ;)


Outfit:




Kraam Missfleur♥



To have snow this time is beutiful to watch but It´s like the 80´s is back in fashion....!!

First day!!

Första dagen i skolan var helt okeej!!  Dock lite jobbigt att gå upp och behöva passa en tid + sminka sig och så... Men som tur så var de typ VÄRLDENS snällaste busschafför som stannade så att jag hann med bussen!! :D  Annars hade jag nog kommit sent... Och att komma sent första dagen är ju inte direkt en bra början... ;)  


Men de va bra i skolan sminkade så som kändisarna ser ut när de stiger ut ur sängen ;) haha nä men så som de ser ut på filmer så de va väldigt roligt att lära sig om highliter, shadows och sånt :D   Fick även en terminsplan!!  Så de verkar bli en jätte rolig termin!! Iallafall på måndagar ;)  haha!!  


Facelook:





Dagens outfit:



Kraam Missfleur♥

Så länge sedan men ändå inte!!

Snart är det att ta bussen till skolan!!  Känns som en evighet sedan man sist var där men på samma gång så känns det som man nyss var där!  Men ska bli spännande att se vad vi ska hitta på för roligt på lektionen idag!! Faktiskt så hoppas jag att vi mest ska gå igenom vad vi ska göra innan praktiken och göra det NOGRANNT så att vi vet vad vi ska göra för något, så kan de som inte gillar ex: hår behöver inte komma på de lektionerna!! + att jag hoppas att vi ska gå igenom ansiktsmask och allt sånt igen, man behöver ju trots allt lite remainder ;) hehe!! Är ju inte direkt känd för att ha VÄRLDEN bästa minne ;P  Men ska bli roligt att träffa alla igen!! :D  Har ju missat skvaller om deras liv ;) haha!




Jobbade igår så nu haltar jag typ azz mycket!! :(  Känns jätte pinsamt att komma haltandes!! Och när det inte känns som om jag haltar så gör jag det ändå!!!  Börjar seriöst störa mig på detta nu!!  För jag vill kunna börja använda högklackat och slippa tänka på att verkligen gå på hela foten fastän de gör lite ont för vill verkligen sluta halta!! Har vart någon dag sen som jag inte hörde att jag haltade!! Menmen det tar la tid och enligt läkaren har jag ju "tur"  Fast de känns verkligen inte som om jag har det!! Men igår när jag jobbade gick det sisådär... Tog ganska lång tid... Men blev klar till slut men man får skit när man inte gör de som står på tavlan men ändå så ska man "tänka själv" Men vem vill göra det om man ändå får skit för det sen!?  Blev ganska sur... Menmen att kvälla gick azz bra!!  Så slutet gott ;) 


Men fattar inte att min bror ställer klockan för att kunna gå upp tidigt för att spela data (eller DATOR som man ska säga x'D) 


Bilderna cp:ar så ni får dagen outfit och facelook sen ;)

Kraam Missfleur♥

Självklart så kollade man ;)

Blev ju självklart att man kollade på Gladiatorerna igår!! Hur kunde man lixom inte göra det?  De har ju vart azz mycket reklam för det!! Och förvånandsvärt så var de bra!!  Trodde faktiskt att de skulle vara dåligt... Så där fick man sig en glad överraskning ;)  De ända dåliga är att man missar början av barnaby!! :(




Nu blir de att dra till stallet och jobba!! Kommer att halta runt där som en galning !! ;)  Så ett tips till alla strecha ALLTID fastän ni bara har vart ute och gått :)



Kraam Missfleur♥

Blev att man sov bort hela dagen...

Blev att man sov bort halva dagen... :(  men sedan blev det att åka upp till stallet och rida! Gick MYCKET bättre idag än igår! Fast det mest frustrerande med det hela är att jag vet vad jag gör för fel! Men hur mycket man än vill ändra på det så tar det ju mer än en dag och att ha tålamod är ju inte direkt min starkaste sida ;) menmen de är ju bara att kämpa vidare xD   Nu blir det att kolla på film och bara ta det lugnt ! Ska även måla vidare lite. Trodde aldrig att JAG skulle tycka det var roligt att rita/måla!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Kraam Missfleur♥

Nu börjar jag allt bli lite yr i mössan!!

Har suttit nu i reklamerna till mission impossible och målat upp hur man ska sminka till modevisningen!!  :D  riktigt roligt har kommit på en massa ideér hur jag vill testa att sminka till photo shoots!! :D  Men först måste jag lära mig lite fler saker!!  men är så taggad just nu på att bara göra nya saker och lära mig mer i skolan!! :D 


Fast de jag hatar är att man har en massa ideér i huvudet och sedan så blir de inte alls som man tänkt i verkligheten!! men jag tänker planera mer noga nu och hoppas de någongång blir som man tänkt!! :)  Men snart blir de sängen och då blir de att komma in i drömmarnas värld istället ;)    haha !!  nä nu äre tröttheten som pratar!! sov gott allesammans!! ;D 


Kraam Missfleur♥

Johnny Depp!!


Har kört ett Johnny Depp tema nu ett tag! :D

Så filmer med Johnny Depp (ni känner kanske igen de flesta)























Alla är väldigt bra filmer!! Men måste säga att jag älskar när han spelar de Crazy rollerna!! :D  Så Edward Scissorshands och  Sweeney Todd (dock är den lite sorlig) Men ÄLSKAR honom även i Alice in wonderland och alla Pirates of caribbean filmerna!! :D  Så de är bara att hitta er favorit bland alla hans filmer!! :D  Så de blir ingen veckans film utan de är bara att kolla på dessa filmer fast en av dessa som man MÅSTE se typ är Sweeney Todd!! :D Fast även Edward filmen är bra ;)  Som att välja godis i en godisaffär!! ;)  haha!!


Har INTE kollat på denna filmen!! För den är svart vit, men blir kanske att jag gör någon dag... ;)

(även Sarah Jessica Parker är med i denna)


Kraam Missfleur♥


Ris och Ros!!

Nu har man ridit, blev dock inte ett så hårt, för de kom en massa folk när jag var halvvägs inne i mitt ridpass!! och jag blir okoncentrerak och då blir Tamira det...  + de va en som typ "följde" efter mig!! red samma rid vägar och så... Självklart skulle ALLA vara där jag va!!   "/  men de slutade helt okeej!! Men de va inte super kul att rida... eller inte så som de kändes ibörjan av passet när hon var super fin!! och sen gick de bara neråt... :(  menmen mamma får rida henne imorgon!! :D  Sedan blev de en promenix hem!! så de tog mig 1 timme och 45 min att gå 1 mil (från stallet - hem)  känner mig duktig :D   Dock trodde jag nästan att jag skulle bli påkörd av ett tåg!! höll typ på att dö!!  Som tur så stannade jag lite och sen plötsligt kom tåget!! stod typ 1 m från tåg rälset!! kan säga att de är inget man vill testa!!

Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n och njuta över att jag har gått så långt ;) hihi!!


Kraam Missfleur♥

För er som har missat ;)

När man vaknade idag så fiick jag en stor chock va snö ute!! Fast enligt mig jag älskar snö och så men den är för sen så nu kan den lika gärna försvinna!! Blir bara jobbigt i stallet och så nu ju.... Imed att de ligger lite högre upp så lär de ju vara ännu mer snö där!!  :(   Fast alla som åker skidor och håller på med vintersporter lär ju vara glada nu ;)



Igår kollade man ju självklart på The voice!!  Gillar Ugglas lag bäst eller de kanske var för han är en favorit redan från början.. Men endå Go Uggla!! :D  haha!!  Men Carola känns så överdriven och härmar alla och söker typ uppmärksam.. Pinsamt är de!! För den där knappen härmar hon hur alla andra gör, men som tur så förklarar hon sig i Expressen ;) haha! 

OCH FÖR ALLA SOM INTE HAR FACEBOOK ELLER MISSAT DET PÅ ANNAT SÄTT SÅ TOG SVERIGE HEM VM - GULDET!! :D :D SO GO SWEDEN ;) Haha!!


Kraam Missfleur♥

Längesedan!!

Var längesedan man körde veckans film!! vet att veckan inte är slut än men för er som vill ha lite filmmys innan skolan börjar på måndag! Så är de här de senaste filmerna jag har sett:


Bra rolig film!!

Action!!

Rolig gullig film!!

sedan kommer jag inte på vilka mer filmer jag har kollat på...  har börjat kolla på serier den nyligaste är Rachel Zoe!!  :D 


Kraam Missfleur♥

Rida, ätit, ta de lungt, kolla på tv och en varm dusch!!

Då har man hunnit rida, äta, ta de lungt och kolla på tv + tagit en varm dusch!! :D  Känns som om man har hunnit med endel saker idag ;)  haha nä en riktig lat dag har de vart!! Dock har jag världens träningsverk i benen och magen!! "/  Kanske borde jag gå ut och gå, för då försvinner la träningsverken eller?  Får se om vädret blir bättre så blir de en promenix ute!! :D 


Red inte jätte tufft pass idag, både jag och Tamira behövde liten "vilodag" Men imorgon så kör vi på som vanligt!! :D  Ska köra ett redigt tufft pass!! :D   Men just nu behöver jag vila.... Fattar inte hur jag kan ha tappat så mycket på 2 månader!?  :O  Är fruktansvärt!!  :(   Menmen bara att träna tuffare, hårdare och mer ;)  dock så säger läkaren att jag kan springa men de gör faktiskt ont!! Så de är konstigt att jag inte skulle få rida men springa!?  Hmm...  Kanske gillade inte doktorn hästar så mycket...?   Så de får bli armhävningar (gör ont i svanskotan när jag gör sit ups) och långa promenader!! :D  Haltar visst fortfarande lite när jag tar långa steg :(  eller "normala" steg kanske de heter... ;)  De blir spännande att se vad idrottsläraren hittar på för nått spännande som jag kan göra på lektionerna!! ;D

Blev även lite lyxmat kebab tallrik!! För de va bara jag och mamma, så då får man lyxa till de lite i detta tråkiga vädret! hahha!! ;)  


Kraam Missfleur♥

Hur blir höstens mode?

Gomorron!!  Något tidigare uppe idag ;)  Och de är bäck svart ute!!  Fast som tur så är de några + grader!!  Fast de ser kallt ut så är inte super duper taggad på att åka upp till stallet nu, men får hoppas att solen snart kommer fram!! :)


Läst tidningen nu när jag åt min frukost och de har en hel sida åt bara mode så de tycker jag allt att ni ska läsa!! Dock så kommer jag nog inte följa smink trenden så mycket...  För jag gillar att ta ögonskugga, så de skippar jag!! Men som de nästan alltid är så ska de ju vara färgglatt!! Fast de tycker jag väldigt mycket om för då känner man mer vår glädjen när blommorna kommer och så!! Fast de är även väldigt mycket mönster och skjortor (utan armar)  ska visst också bli väldigt inne! Dock så tror många att höstens/vinterns mode kommer att hålla kvar sig lite nu till våren!!  :D  Får se om de blir så som de skriver i JP ;)




Kraam Missfleur♥

Stolt över min mamma!! ;D

Snart  blire läggdags!! Ska bara kolla klart på Around the world on 80 days!!  Så otroligt rolig film!! :) 


Är sjukt stolt över min mamma som hoppade 90 cm på Tamira!!  :D  Så roligt att se mamma hoppa henne!!  + att man fick ge henne lite råd ;)  haha med andra ord lite payback ;) haha!!  Har även lärt mig lite hur Iphonen funkar fick hjälp av Ewe!! Annars hade de tagit LÅNG tid innan jag hade fått igång den x'D  haha!!  men de funkar sisådär vill egentligen bara ha en annan NORMAL mobil! men denna kommer la bli bra när jag väl fattar den ;)


Såg The voice innan de var bättre än vad jag trodde de skulle va!! Dock var de synd att hon från Peaches inte gick vidare!! Men hoppas att de är lika bra imorgon!! :D



Kraam Missfleur♥

Tyvärr blev de en extra hjärna för mig också...

Då har man vart och köpt ny mobil!!  Blev tyvärr en Iphone 4... Ville ha en walkman mobil men de skulle typ ta en vecka innan jag skulle få hem den!! Och 3 veckor utan mobil går ju verkligen INTE!!  Menmen jag blir som alla andra och har en extra hjärna... Fast jag tror de var första gången som Joakim (han som hjälpte oss i 3 affären, + han är sjukt lik Andreas Weise!!)  Men han frågade om jag då ville ha en Iphone och jag svarade helst inte och sa vilken mobil jag ville ha, han blev nog lite chockad för typ ALLA vill ju ha iphone!! ;)  haha!! Men som tur har jag kvar mitt gamla nummer!! :D  Nu är de enda problemet vart sätter man in sim kortet någonstans!? 


Ska dra till stallet nu!! :D  Mamma ska hoppa Tamira !! :D  Blir spännande och se hur de går ;)



Kraam Missfleur♥

Stackars de som måste till Vaggeryd!!

Gomorron uppe något tidigare en igår !!  Fast inatt så blev de sisådär bra sömn!!  Får hoppas att stormen som heter Emil inte blir för jobbig!! För nu kan man ju inte ta några tåg till Vaggeryd och bussarna går så långt som de kan!!  Då äre illa!!  + Idag i Vaggeryd är de slutmätning som nu för tiden måste göras på en hästklinik (va lite fusk innan och så..)  Men tycker synd om alla som måste åka dit bara för att slutmäta sin ponny!!  Ponnyn måste vara slutmätt efter en viss ålder annars får man inte tävla den!! Fast man kanske får tävla i avdelning B !  Men då kan man ju bara vinna en rosett och inget mer!!  Lite surt ;)



Men nu har jag fixat iordning mig så nu blir de upp till a6 och köpa ny mobil!! :D  Sjukt skönt för imorgon är de 2 veckor sedan jag tappade min mobil!!  Har inte riktigt fattat hur jag har klarat mig utan den!?  Men jag är en riktig överlevare som klarade de ;) haha! nää ska kanske inte överdriva nu men ändå  ;) 



Facelook of today;






Körde på typ samma make som igår gillar den brun/guldiga looken!! Kör på ett par vanliga jeans och denna orang/röda tröjan!! :D 



Kraam Missfleur♥

En rejäl genomkörare!!

Nu har man fått sig en rejäl genom körare!!  Gick sisådär i början men red fram henne i en halvtimme och sedan i mitten i ridpasset (när träningen hade börjat) Så gick de azz bra!! :D  Hon gick på tygeln och så gick de lungt, så kändes de jätte skönt!! Hon gick lungt och jag kunde sitta ner ordentligt på rumpan, för jag brukar ha problem att verkligen sitta ner och bli "ett" med hästen!! Men börjar sakta men säker komma till den punkten!! De va jätte roligt att rida, imed att de gick så bra!  + att jag fick veta vad jag gjorde för fel och hur jag skulle fixa dem!! :D + när hon krånglar och jag gör rätt så fick jag också veta hur jag skulle göra!! Imed att de är 2 veckor kvar tills första Jens träningen på 3 månader så måste jag verkligen lära mig hur jag ska rida pollen!! :D


Nu ska jag ta en dusch och sedan sova och hoppas på att de inte blir storm här i jönköping och om de blir det så får hoppas att den inte blir för jobbig så man kan sova ordentligt!!  Men de har ju börjat snöa igen så man ska kanske inte hoppas på de bästa... Får se hur de blir ;) 

Kraam Missfleur♥

Då har man vaknat!!

Nu har man då vaknat!  Kände mig värd en sovmorron idag ;) haha!  Ska ju ändå ta världens träningspass i efter middag/kväll  så då måste man ju vara utvilad ;)  Men försöker fatta hur man får över musik till Iphone... Funkar inte direkt så bra menmen sånt är livet, får vänta tills någon som förstår sig på de mobilerna så får de fixa över musiken x'D


Nu ska jag ner och äta frukost!! Sedan blire la att mysa lite framför tv:n eller så gör man läxa få se vad hjärnan orkar ;) hihi



Kraam Missfleur♥

Nu börjas de!! :D

Kändes som om skolan hade börjat nu när man tog bussen upp till stallet... Men som tur är de så att mitt ben har blivit MYCKET bättre så haltar typ inget nu!! :D  Är ÄNTLIGEN en helt normal människa :) 


Men gick jätte bra när jag red!! :D  Så hoppas att de går lika bra imorgon!! Ska ju träna för Helena som jag nog ska börja göra en gång i veckan nu!!  Fick ett litet "samanbrott" när jag red i lördas så nu behövs de snabb träning!! Ska även ta kontakt med en sjukgymnast så nu drar de igång på allvar!! :D  Jippie!!  Känns som om de va en evighet sedan man tog ridningen på riktigt allvar eller nu med den nya hästen vill säga ;) 



Nu blire att sova lite!! :)   Alla behöver ju sin skönhetssömn ;)  hihi   Fast först ska man snacka lite om stallet nu börjas de ju även med lag och så!! :D 




Kraam Missfleur♥

Nu blire snart stallet!!

Nu blir de snart att dra till stallet efter att ha ätit en azz god kött/ägg sallad!  Som jag gjorde helt själv!! :D  hihi börjar bli värsta hemma frun ;)  haha!!  



Look of today: 

Ser ut lite som en mördare men men haha!!





Försöker få så bra bilder som möjligt men tar ju med camen så de blir ju inte de bästa...







Kraam Missfleur♥

Don´t tell then u may keep it!

Är ganska trött idag, typ sovit halva dagen... Men en rolig nyår så detta året hoppas jag på att jag inte bryter något och ha ett så drama fritt år som möjligt!! ;D  Fast de tror jag knappast kommer att hända... Men man kan ju alltid hoppas ;)  Och självklart har man nyårs löften valde att ha mer än ett i år :)  Men man bryter dem om man säger dem högt elle? de kanske bara gäller pepparkakor?  hmm... Men jag vågar inte riskera något detta året!! ;)   Jag vet att man inte kan ändras över en natt men man kan få en chans att "börja om" !!  Och jag tänker ta den!! :D  Så ni andra väljer själva ;)  Men jag gissar att gymmet lär vara fullt hela januari.... Sedan lär alla sluta!  Menmen de löftet har jag faktiskt inte tänkt göra i år!!  Vill ju inte vara som alla amdra lixom ;) haha!


Några bilder hur jag såg ut igår...!









Kraam Missfleur♥

Good morning!

Nu äre då 2012!!  Känner ingen skillnad...   Vet att jag behöver fixa min ridning och det är SNABBT!!  För om typ 2 - 3 veckor så blire typ tävling eller man får hoppa en bana med tävlinghindrena!! :D  Ska bli spännande att se hur de går!! :) 


Nu blir de att göra mig iordning lite och kolla när bussarna upp till stallet går!! Så nu är de bara dags att börja vänja mig vid att ta bussen som man alltid måste göra när skolan börjar... Har ju haft de alldeles för lyxigt med att få skjuts upp varje dag annars ;)




Kraam Missfleur♥

RSS 2.0