Shopping!

Har vart på A6 hittade två bikini överdelar som passade jätte bra! :) trodde först inte att den svarta var kvar letade efter den i typ 10 min haha! :) hittade inga kläder som fångade mitt intresse :( menmen...! Sparar pengarna istället! ;) men när jag cyklade hem började de regna :( lämnade av de jag hade köpt hemma och åkte sen till Konsum för att köpa en grillad kyckling och pistage nötter och vindruvor skulle först också ha köpt avokado men de hade tyvärr inga fräscha! "/ hade otur att behöva cykla och handla när regnet verkligen öste ner!! :(

Dagens kläder när jag var på A6 och de andra mör jag åkte till Konsum! :)



Kraam Missfleur


Cykel!!

Igår var en trist seg dag... Regnet bara öste ner :( så fick bli lite inomhus träning istället för el ljusspåret! (Ska försöka springa 2 varv varje dag!!) får se om jag lyckas! ;)

Nu ska jag cykla upp till A6 och äntligen handla lite kläder!! (Om jag hittar...!) ska iallafall inhandla en bikini överdel som jag har velat ha i 1 månad men inte orkat köpa! :)

Man måste ju antingen få skjuts, cykla eller gå (detta är mina alternativ!) då jag inte har körkort eller bil och bussarna har ju slutat gå...! Fast måste ändå säga att det är bättre att dem slutar gå nu än när det var skola! Hade ju inte vart roligt att behöva cykla eller för min del då Sis hade cykeln behöva gå med datorn och så hela vägen till A6 varje dag.... :)

Förresten har testat Loka med chokladsmak den var JÄTTE äcklig!! Men som tur köpte jag också Ramlösas nya smak med kiwi! Och den var JÄTTE god!! :D



Kraam Missfleur


Good morning!

Längesedan jag uppdaterade!! Men nu är det andra bullar som gäller!! Jag är ju arbetslös nu efter studenten... :( känns konstigt men de har alltid varit "tryggt" att veta att man ska gå i skolan igen när hösten kommer och jag har alltid haft jobb på sommaren också! Men ska inte klaga nu!!

Idag ställde jag kl på 10 men gick inte upp förrens 11!! Riktig slappar dag men vill inte sova bort hela dagarna så ska försöka komma upp kl 10 varje dag nu!! :D började dagen med att ta på mig mina träningskläder och springa 2 varv på elljusan tog mig 30 min!! Efter det blev de till att göra frukost, tyvärr så blev mina ägg jätte konstiga och gick inte att äta "/ så det fick bli vindruvor och skinka!! Mums! :)

Bilden är det jag fick av min mentor när jag tog studenten! Så gulligt och roligt att få! :)

Kraam Missfleur


Kunde inte ha blivit bättre!!

Otroligt roliga dagar på DH!! Alla klagar på att jobba efter studenten men av dem som klagar vilka av dem jobbade inte innan studenten? Och man är inte äldre än eller mer mogen efter studenten de ända jobbiga nu är att komma på vad man vill göra resten av sitt liv!! :)


Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre ställe än DH att spendera mina dagar på efter studenten!! Alla andra söp typ och festade och nu idag måndag (har lite dålig koll på dagarna...) så börjar "allvaret" fast för min del blir det imorgon för då är det dags för arbetsförmedlingen!! Inte direkt taggad men måste ju hitta något att göra och pengar måste jag tjäna!! Jag är inte "pengar galen" men för att göra det jag vill så måste jag ha pengar! Så de blir spara spara spara för min del! Just nu hoppas jag bara på att bli Aupair för något år och sedan "ta tag" i livet på "riktigt"! :)

Igår kollade jag på SM i SC (starcraft) och idag kollar jag på den internationella (bara 1 svensk med hoppas han går till final!!) fast det är SC2 (starcraft 2) de går även en massa andra finaler men detta är ett av de få spelen jag förstår så det får stå för underhållningen idag!! :D


De 2 sista bilderna är från FIFA finalen som var igår! :)

Kraam Missfleur


Jun. 16, 2013

Studenten har varit och de känns tomt och man tänker ska man aldrig tillbaka till skolan igen!? :0. Som tur har jag jobb igår, idag och imorgon på DH!! :D första gången jag är här och de är trevligt folk och azz mycket folk och jag vet verkligen ingenting om gaming världen men varför inte kolla på en LOL match istället för på fotboll lixom!? ;)

Fast jag sminkar ju och spelar ingenting så de är ju gött och jag får lära mig mycket om spelen oxå! :D haha! Dock smälter jag inte direkt in... Menmen vem bryr sig!? :)

Här kommer lite bilder som jag tog igår med mobilen! Finns azz många bilder på deras hemsida och de uppdaterar nya hela tiden!! :)




Kraam Missfleur


Studenten del 2!!

Studenten va fan lyckad!! Men lite segt att gå upp vid 8.00 idag.... Vatten fick de bli innan sängen igår och imorse var de vatten som gällde!! :D. För nu ska man jobba!! För första gången jag kommer vara på DH! (Inte för att spela....!)


Några bilder från igår!


Kraam Missfleur


Studenten del 1!!

Nu tar man studenten nu!!! Eller om några timmar men fy fan va nice!! :D


Vem vill gå i ettan nu? Ingen ingen!!
Vem vill gå i tvåan nu? Ingen ingen!!
Vem vill gå i trean nu? ALLA ALLA!!



Kraam Missfleur


Oldie´s Cup!

Bilder från den första Oldie´s Cup! Där dem klassiska avtrillningarna hände och de roliga sätten som hästarna gick åt sidan och även alla glada ryttare som inte tävlat på länge! Även första gången man fick tala om för mamma vilka "fel" hon gjorde när hon red, är ju tvungen att göra det efter alla tävligar hon har gjort det för mig! Och det är ju bara för att hjälpa till som man säger det!! :D
 
Några bilder dock inte så bra är väldigt svårt att se vilka bilder jag väljer då min dator håller på att cp:ar lite.... men blev bilder på de flesta jag fotade på! :)
 
 
Kraam Missfleur♥

Jun. 10, 2013

Lite bilder från helgen när mamma red Al för första gången!! :)


Idag har varit en chill dag inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt! Även kollat igenom bilderna från Oldie's Cup! Så dem kommer upp snart! :)


Kraam Missfleur


Friends for Life!

Igår var det Rixfm med Emilia, Frida och Emil! Roligt var de! Efter det blev de en fest som var lååååååångt ute på landet.... Lite lamt att ta sig ända dit men var en annorlunda fest minst sagt.... Men som tur har jag en AWEZOME kompis som hängde med hela vägen!!  Vissa har inga vänner, vissa har en massa fejk vänner och endel som mig har turen att ha några fantastiska vänner!!  Tack Emilia för att du är en toppen vän!! :D ♥
 
Blev att man sov i Bankeryd och tog en tidig buss hem! Så är lite trött nu sov inte alls bra inatt.... Men som tur är man ledig imorgon så man kan sova ut ordentligt då!! :D
 
Old pics från Liseberg!
 


 
Vänner som man JÄMT kan räkna med!! Alla fotograferingar ni har ställt upp på och ALLT annat! :D ♥
 
 
Kraam Missfleur♥




 

Första doppet avklarat!!

En härlig gårkväll med Goa människor! Dock är det bra att jag har blivit mer säker i mig själv annars hade jag lätt kunnat bli sårad! Men fick en ursäkt idag på Facebook från människan ett bra tecken på att människor faktiskt är mogna när de går sista året på gymnasiet! :) Tog även mitt första dopp i Vättern igår! Med kläderna på! Kallt som f*n kl 02.15!! Kan ju inte låta mina svarta kortbyxor inte bada lixom när dem fick bada flera gånger om dagen när jag var i Cypern förra året! ;)


Nu är det dags för Oldies Cup! Uppdaterar mer om det senare och lägger upp massor med bilder!! :D


Kraam Missfleur


Härligt att vara ledig!

Hur firade ni nationaldagen igår? För mig blev det att sola på förmiddagen och eftermiddagen/kvällen spenderades i Bankeryd med en kompis! :)

Efter en härlig dag! Solade hela dagen! Så jäkla gött att vara ledig! :D och nu blir det krogen! Måste passa på att festa lite innan man slutar skolan och alla börjar jobba!! ;)

Såhär sminkade jag mig sista smink lektionen vi hade! (Orientalisk sminkning! Väldigt mycket smink! Gillar verkligen inte känslan när man känner att man har smink på sig!) skulle aldrig gå ut med så mycket smink på mig! :)

Kraam Missfleur


Happy birthday!

Var en trevlig utgång igår! Dock lite tråkigt att det inte var fler människor ute!! Grattis igen till Emilia och Olivia som är 19 år nu!! :)


Lite bilder från gårdagen! :) råkade dock göra en ny bula i mitt ansikte :( råkade smälla till först bakhuvudet och sen smällde jag mobilen rakt in i pannan!! Inget som någon borde testa! ;)


Kraam Missfleur


The day!

Haft en lugn dag var sista gången jag gick hos tandläkare gratis! Men har som tur va fina tänder! ;) har även vart duktig och klippt gräset idag! :)

Gör iordning mig för att ta bussen med mila till Olivia och fira att dem fyller 19 år denna veckan! :)


Denna sötnosen kom och störde mig när jag låg och solade! :)

Kraam Missfleur


Härliga sköna väder!

Igår var en härlig dag! Dock så sov jag typ i 2 timmar på eftermiddagen var så himla trött! Sen åkte jag in till stan och träffade Olivia! :) riktig trevlig promenad hem med Olivia! I detta himla Goa fina sommar vädret! :)

Säger även grattis till Emilia i efterskott!! Hon fyllde nämligen 19 igår!! :)


Nu blir det skolan! Ska måla lakanen!! :D. Får hoppas att de blir bra! ;)


Lite bilder från balen på typ maten, komiken och sångerna vi sjöng xD



Kraam Missfleur


My prom!

I onsdags gjorde jag Äntligen färdigt min budget! Kände nästan för att gråta men så jäkla nöjd sen efteråt och glad! :)


I torsdags så gick jag balen! Roligare än jag trodde de skulle vara! Dock så vill jag inte göra om det någon gång mer i mitt liv!! :). Fast min klänning gick tyvärr sönder lite... :( fast jag ville behålla den ändå! Kanske blir att man kortar upp den och använder den som en fin kort klänning! ;)

Bilder från balen på de människor jag umgicks med på balen och min frisyr :)

Kraam Missfleur


My prom!

I onsdags gjorde jag Äntligen färdigt min budget! Kände nästan för att gråta men så jäkla nöjd sen efteråt och glad! :)


I torsdags så gick jag balen! Roligare än jag trodde de skulle vara! Dock så vill jag inte göra om det någon gång mer i mitt liv!! :). Fast min klänning gick tyvärr sönder lite... :( fast jag ville behålla den ändå! Kanske blir att man kortar upp den och använder den som en fin kort klänning! ;)

Bilder från balen på de människor jag umgicks med på balen och min frisyr :)

Kraam Missfleur


RSS 2.0