God Morgon ;)

Jaha Godmorgon får jag la säga :)
Idag vaknade man lite senare men det är sköönt med sovmorgon ;)  Snart åker man upp till stallet ska hoppa pollen idag. Lääängtar till v 33 för då börjar Jensträningen (:  Och så ska man måla klart tävlingsbommarna som typ har tagit hela sommaren ;)  tog en liten paus.. Sen blir det att cykla hem och klippa gräset om jag orkar får se.. ;)  Får se om man pallar å cykla in till stan och hyra film och köpa godis  ska ju faktiskt bli nyttig och börja träna nu :) så att man inte har världens sämsta kondis... ;) 


Det har också gott bra för de JFK:are som är med i Newforest mästerskapet en vann dressyren och den andre kom 3:a (olika klasser)  Håller tummarna nu i hoppningen och utställningen (:

Gammal bilde ;)

Tog en gammal bild på meej ;)
Löshoppning

Löshoppning på Malaika från vintras (:

En regnig dag :(

jaha ida öser regnet ner "/  gick upp kl halv 7 !!!! ;O  bara för att åka upp till stallet.
Egentligen skulle jag och jonna cykla upp på eftermiddan men som regnet är så skjutsade
våran kära mamma upp oss :)  Så jag tömkörde Malaika idag pallade inte att rida ;) 
Nu har jag sovit ett par timmar och läst lite, i mde att inget bra går på teve. :(
Nu har jag kollat på lite skvaller bloggar medans jag lyssnar på radio måste verkligen
köpa en ipod !!  Nu ska jag städa.... 
Lycka till alla som är på NewForest mästerskapet speciellt ni från JFK :)

Blir en bild på ponnyn (: Ni måste bara hålla med om att hon är sööt ;)



P.s ska lära mig franska ffrån google kanske blir att man läser det i höst ;)

Torsdag ;)

Heej (:

Vaknade halv tolv idag skönt att ta sovmorgon ibland ;) Fast blev inte direkt glad när jag märkte att det regnade ute men det är la vad alla bönder har väntat på elr..?  sen kom Farmor och Farfar och lämnade av bullar som de (farmor) hade bakat :)  Sen blev det av till stallet och fixa malaika fick vila hann inte tömköra henne innan vi skulle till Jens för Jonna skulle trän där :)  De brukar vara ute men i med att det regnade så mkt så blev det inne ist vilket var skönt för mig ;)  Här kmr lite kort från träningen Jonna och Qajsa (är inte den bästa fotografen menmen)

Nu ska jag se klart parenthood och efter det blir de kriminal minds till det en stor varm kopp choklad i denna kyla :)






Älskade färgen på bommarna ;)

Min dag ;)

Heej

Började dagen med att gå upp 6.15 !! :O  För att cykla upp till stallet med min kära syster jonna (: För hästarna måste ju komma ut. Vi red ut och hade mysigt (a)   (fastän vi inte recade ;)   )

Sen åkte jag och badade i åsa sjön med Olivia mkt trevligt, men tröttnade efter ett tag var iskallt i vattnet!!!  så blev mest att man solade, resultatet blev att man brände baksidan av benen, men man säger ju att efter det röda kmr det bruna x'D  Sen tog vi bussen hem till henne i torpa, men precis när jag hoppade av så märkte jag att jag hade råkat tappa min mobil "/  så jag sprang efter bussen, men hann nästan i fatt den sprang enda till juneporten när jag insåg att jag inte skulle hinna ifatt den :(  menmen som tur så frågade jag en annan busschafför om han kunde prata med ettans så att jag kunde få min mobil och det funkade men fick typ vänta en 40 min innan den bussen kom så vi åkte hem till Olivia och hämtade pengar åkte sedan tillbaka till juneporten och väntade i 22 min på bussen och när jag och olivia pratade om det så var det två killar som satt och åt och kollade på oss hela tiden lite konstigt... Fick mobilen och så åkte vi till Max och åt blir väldigt hungrig av att springa ;)

nu ska jag gå och duscha av mina fötter, äta och sedan läsa boken Tillsammans ;)

Hissar
snälla busschafförer
Max mat
Att sola

Dissar
Tappa mobilen
Springa
Blåsor

Mina rena fina fötter efter springningen Kunde ju inte springa med flippfloppen
Fötterna efter spring turen
kunde inte springa med flipfloppen ;)




Mkt god mat där ;) men man orkar bara äta halva (:


Trötta efter att en gått till juneporten(olivia) och en sprungit(jag) ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0