Fixing My hair!

Är trött som en sengångare... Sitter med toning i håret just nu! På min lediga dag.. Men ska bli spännande att se resultatet!! :D det är jobbigt att få tillbaka sin naturliga hårfärg.. Men de ska nog lyckas. Fastän de tar VÄLDIGT lång tid men vill verkligen inte slita på håret mer än vad jag redan har gjort (typ blonderat det 5 gånger eller nått!!). Men resultat bilder kommer sen!



Kraam Missfleur


Nice!

Vart i skolan nästan två timmar de är en härlig dag kan man lugnt säga!! xD men jag hittade min plånbok som jag hade tappat igår! Som tur tappade jag den i skolan! Men kunde inte träna med Olivia igår Imed att mitt Friskis kort låg i den :( som tur var jag och Sis ute och sprang igår! Sedan skulle vi göra lite övningar på pilates bollen men den verkar inte direkt gilla mig... Rullade iväg hela tiden. Sjukt jobbigt OCH irriterande ! Menmen får fortsätta träna på det ;)


Nu blir det upp till stallet och fixa det som är kvar sedan rida och klättra med Sis! :D får se vad Tamira tycker om det! (:


Kraam Missfleur


Training day!

Idag blev det lite bild (höra på redovisningar). Lunch och film (dålig...) efter det blev de idrott. Lacross ! Riktigt roligt skulle vara roligt att testa det på "riktigt" och imorgon lär det ju bara bli skola i 1 timme!! Så de är redigt nice! Man ska ju belönas när man har gjort allt ;) haha!


Nu blir det hem och ut i skogen med Sis ska nämligen träna för de finns azz BRA trappor där! Så pollarna får vila lite så mattorna (kom inte på ett bättre ord men det heter ju matte och husse xD) efter det blir de ett box pass med Olivia! :D så denna dagen kallar jag träningsdagen! Inspireras lite av Älskling du har blivit en tjockis ! För man måste fasen komma i form nu! Har 3 turneringar framöver nu! Så ska bli sjukt roligt om klassen går in för det! Jag missade ju tyvärr innebandy turneringen :( så får ta igen det nu istället!! ;D


Kraam Missfleur


LOOONGING FOR THE SUMMER CAN`T STAND THE SCHOOL ANY MORE!!

LÄÄÄÄNGTAR till sommaren!!  Fast de kommer vara ett helvete ända tills de säger att det är lov!! :D  Kan inte säga hur sjukt trött jag är på skolan!! Har aldrig NÅGONSIN! kännt att jag inte vill vara i skolan och bara vara hemma och inte göra ett skit! Eller hålla på med mitt projekt arbete lite istället för att försöka göra en massa prov när man får blackouter när man gör dem (där av att jag fuskar typ på alla, men detta var FÖRSTA gången nästan 5 år av fuskande som de kom på mig!! Fast aldrig på de nationella proven!! Som ändå ska räknas mest....) SÅ lär bli IG för att jag kollade EN sak som jag behövde på TVÅ uppgifter menmen.... Ett omprov till Vem fan orkar bry sig längre!?  Inte jag iallafalll.....


Men nu ska man göra klart naturkunskapen så om man har tur så kan man sluta innan 13.00 idag!!! Skulle vara sjukt gött om man kunde det!! Sedan bara vara ensam med alla tankar och allt som snurrar runt i huvudet på en!! Men ska kanske lyssna på de ryska gummorna och PARTY ALL NIGHT eller vad deras låt heter ;) 


Kan även kolla på vilken tur jag har haft de senaste dagarna med att mina hörlurar slutade funka eller det är nog fel ord att använda men kommer inte på något bättre.... Hörlurarna fastnade I mobilen så de ska lagas idag! Om 3:s internet funkar idag för igår gjorde de inte det....


Hur ofta ser ni att hörluren går sönder såhär!?  Tror typ aldrig att de har hänt typ... Gud vill verkligen inte att jag ska ha en mobil!! ;)  eller känns som om de inte vill ha mig, en gick sönder, en tappade jag och dennas hörlurar fastnar!?  Kan man få lite MEDGÅNGAR i livet snart?? 


Kraam Missfleur♥

Nerv!!

Nu tog jag typ ledigt över helgen men har stressat sönder över matten !! Och så har man ju njutit av de härliga vädret! :D. Har faktiskt fått lite färg ;) haha azz stolt över de lilla menmen fortsätter detta vädret så kanske jag faktiskt har en CHANS att bli brun!! :D sjukt glad!


Tävlade i lördags i bankeryd! Nollade första klassen! Gick azz BRA tills linjen mellan 7:an och 8:an då drog hon gärnet! :( och klassen efter behövde jag sakta av till trav efter VARJE hinder! Men de ska faktiskt bli min taktik trava mellan ALLA hinder för höjden klarar hon ju galant! :)

men nu måste jag göra prov ni får fredagens outfit nu!



Kraam Missfleur


Good and bad! But mostly Good !

Nu har man vart och hälsar på Malaika! :D. Hon har det jätte bra och trivs otroligt bra! Känns skönt att veta att de fortsätter på dressyren och gör henne ännu finare ! De har även börjat hoppa lite så då kanske man ser dem sen på någon tävling ;)




Idag har det typ varit VÄRLDENS finaste väder!! Har dock bränt mig men inte på ett jobbigt sett ;) först var de redovisning som gick bra men blir ju fortfarande så sjukt nervös... :(. Har lite att jobba på där! Efter lunch tog jag och Esther en fika på Malmborg's lilla! Det ligger på väster typ ;). Jätte trevlig personal så dit blir det flera gånger!! Soligt, fika och trevligt sällskap !! Inget man tackar nej till!! :D


Sen blev det upp till stallet och fixa allt och rida! Red barbacka 30-45 min svettiga blev vi båda! Innan detta så hade jag fått massa vatten splashat rakt på mig! För dunken var sönder och det märkte inte jag förrens jag hällde upp vattnet i hinken (fick typ halva på mig!! ) sedan har mina hörlurar gått sönder eller den "viktigaste" delen av hörluren sitter fast i mobilen och när folk ringer hör jag inte vad de säger om jag inte har mina hörlurar (och de måste vara i rätt läge annars gör jag inget!!) fast den i andra änden hör inte mig :(. Känner mig lite hatad av min telefon...




Kraam Missfleur


Prom!

Nu blir det snart att redovisa om Syfilis i Hälsopedagogiken!  Men nu ska jag lägga upp de fina balbilderna på Hannes och Matilda! :D















Oskar och hans bal dejt:





Det var även en som klädde sig som både kvinna OCH man (hon gick ensam!)




LÄÄÄNgtar tills det är min tur att gå på balen!! :D



Kraam Missfleur♥


The only thing I have talked about!

En otroligt Chill dag ! Dock valde jag HELT fel kläder! Blir till att ta på linne och kort byxor! (som Sis säger att jag har väldigt många...) sedan blir det att träffa mila! :D. Va azz länge sedan!


Men typ de ända jag har kunnat prata om idag är att min bror ska gå på balen och de har han gjort nu! Men otur man har så slutar kameran funka !!! Fatta vilken panik jag fick då! Men som tur går de två varv!! :D så bilder på han och Matilda kommer sen! :)


Kraam Missfleur


Loooongginngg for 4 pm!! :D

Nu är man färdig duschad, ombytt och håller på med lite läxor....  Kan säga att jag inte precis diggar de här med att gå upp tidigt menmen får lida igenom det ;)  Igår fick man se Bror i hans JÄTTE FINA bal kläder!! Såg MYCKET äldre ut och var hur stilig som helst!! :D  LÄäÄÄÄäängtar tills kl 16.00 när man får se honom gå!! :D  Ska bli så skoj!! =)


Man blir liiiite sugen på att själv gå balen... Men måste verkligen tänka ut hur min klänning ska se ut!! Finns så mycket val.... Och man MÅSTE ju verkligen välja rätt !!  Men som tur har man ett år kvar ;) 

Red ut igår i det jätte härliga vädret ser dock inte ut som de blir lika bra som igår! Men de är ju inte regn heller så det är helt OK!  Ska bli riktigt spännande och se vad man ska göra i skolan idag!!


Ja ett hel flurrigt inlägg menmen är så taggad och trött på samma gång om ni förstår...?


Kraam Missfleur♥

Oh fucking day!

Skulle tänka positivt men nu är humöret nere på botten och jag har en massa skolarbete att göra. Känner på mig att denna kvällen kmr att SUGA bara en massa skolarbete :( jaja får la ta det men längtar till feriepraktiken som jag ska göra vaktmästeri på Bäckadal. Så mina 4 första veckor på sommarlovet kmr att spenderad på en annan skola!! Haha Asså Shit men de är bättre än inget ;)

Nu blir det en uteritt med Sis ska bli så jäkla skönt i denna värmen! :D

Kraam Missfleur


Oh happy happy day!! :D

Fick en rejäl sovmorgon idag! Ända till kl 10!! De va ett tag sen man hade det! Fast nu dessa lektioner man har kvar är inte jätte jobbiga direkt... Typ jobba med lite saker man har kvar så de blir religion i typ 3 timmar nu!! :). Så de ska banne mig bli klart idag! :D för sen när man kommer hem måste man fortsätta att städa rummet för kl 8 kmr brors bal dejt och Sis ska fixa hennes hår! I mitt rum... Bli verkligen ingen sovmorgon utan de blir till att gå upp kl 6... :(. Menmen ska bli roligt att se balen !! :D

träningen igår gick bra enligt alla andra (inklusive tränaren). Men jag hade velat ändra några saker! Fast jag kan hitta fel i allt jag gör men ändå! Måste dock öva på galopp språng mellan hindrena för man slipper inte ens matte i ridningen... Menmen. Dock fick jag sota idag för att jag sprang så mycket igår! Va nämligen tvungen att springa till bussen och de gjorde JÄTTE ont ! Men om man får ont så är de ju ett tecken på att man lever. Eller? Haha ska tänka positivt hela dagen idag för solen skiner och jag har fått sova ut! :D

har på mig mina nya turkosa skor! Dock är de en storlek för stora men de funkar ändå! xD


Kraam Missfleur


À VERY good day!! :D

Nu bär det av till stallet i detta härliga vädret!! :D just nu har man kort byxor och T-shirt! Har nämligen haft idrott först gjorde man Cooper testet som visst bara är två km och inte tre som jag trodde !! Haha xD fick 9.40 min på det så MVG nivå! Bara en inlämning kvar i idrott sen blir det MVG (om jag får det på uppgiften!) :D happy! Spelade även brännboll som jag suger på... Men tror att klassen kommer lyckad bra i turneringen ! :) hoppas att de är många som kommer bara då! ;)


Redovisningen i bilden gick bra är ju dock fortfarande nervös... Men har blivit MYCKET bättre!! :D sedan gick svenska prover helt okej. Glömde dock skriva de 7 döds synderna och de 7 bragderna (eller vad de heter! De är dom där tro hopp kärlek osv...)


Nu är de träning på G. Näst sista Jens träningen "/ men ska kämpa till tusen fast måste erkänna att jag längtar lite till att ta en dusch.., men de får vänta 4 timmar innan det händer! Nu ska jag njuta lite av att busschaffören läxar upp folk vart de får hoppa av eller kör förbi de som inte står rätt xD PMS maby? ;) haha! Och har ju självklart köpt en cola light! (älskar ju den onyttigaste!! Hehe)

(bilden är från torsdags!)
Kraam Missfleur


School!!

Nu är de skola kan ju inte säga att jag precis älskar att åka på en full buss... Menmen en dag i veckan är helt okej ;) ser dock fram tills denna skoldag är över!! Eller svenskan iallafall prov är ju inte riktigt min grej... Jaja sista gången jag klagar nu! Ska följa mitt egna råd och vara positiv !! ;D och nu börjar ju även sommaren komma!! Som den har varit efterlängtad!! :D ser även nu att folk byter ut sina vinter bilar!! :)


Kraam Missfleur


A stone from my heart is gone!! Now it´s just the littel ones left!!

OMG!!  Fan va glad jag är nu!! :D  Har övat lite till Svenska provet!  Dock så känns de inte jätte bra inför det imed att jag bara har svarat på 11 av 15 frågor.... (det är typ som a och b i de jag hade kvar...) Så kommer ju inte hinna öva till allt som jag har kvar imorgon!! Men hoppas att de går bra!!  :)  De jag är sjukt glad över att jag har nästan skrivit 4 sidor med fakta om Hare Krashna!!  :D  Så jag och Matilda har bara lite kvar att jobba nu!! :D  Ska ju vara inne på onsdag...  Usch vilken panik jag hade innan! Men nu är de som en STOR tyngd har lättats från hjärtat!! :) 


Kollade nyss på Älskling, du har blivit en tjockis!  Alla som är med i de programmet måste VERKLIGEN älska varanndra för sånt kan verkligen förstöra förhållanden....  Men kände mig JÄTTE pepp på att träna!! Men vill ju inte gå ut och springa för de ska vi göra imorgon på idrotten så nu blir de att göra lite övningar på pilates bollen!! Va ju typ en vecka sedan jag använde den senast!?  Shit har verkligen börjat bli lat nu de senaste.....  Men ska lägga mig relativt tidigt ska ju upp lite innan 6 imorgon!! Börjar ju 8.15 imorgon... :(  Inte pepp på det!!  Menmen måste ju träna på matte! Ska packa väskan nu dagen innan! 



Kraam Missfleur♥

A photo says more then a tusen words!!

Åhhh gud vilken rolig dag de har varit....  Nä men skolan var faktiskt bra och rolig!! Hann även sola typ en timme när jag kom hem!! :D  Erkänn att nu är man SUPER taggad på att lovet ska börja!!  Ska vara 20-25 grader hela veckan! :D  så nu gäller det att göra klart allt i skolan så man slipper ha en massa saker som man blir stressad över!  För de är ju 1 Juni som ALLA betyg måste vara satta (i de avslutande kurserna).


Det är därför den här senaste 1 och en halvtimmen inte har varit den roligaste.... Har nämligen börjat med mitt religions arbete Hare Krishna!!  Lite jobbigt är det för sen måste jag även plugga till Svenska provet som man har imorgon!  Så det är de två som jag fokuserar mig på idag!! Ska fanimej inte ha någon inlämning kvar till nästa vecka!! Utan All or Nothing denna vecka!! 



Men nu ska jag ta en dusch och sedan plocka upp där jag slutade med religionen.... Något säger mig att jag inte lär kunna fortsätta kolla på Laguna Beach idag.... :( 

En bild säger mer än tusen ord? ;)


Kraam Missfleur♥

If it works, it will be Awezome!!

Gick JÄTTE bra med hoppningen igår!! :D  Sådan fin polle man har! :D  Nu ska man bara få det att funka på tävling... Om vi får det då så lär vi ligga i toppen!! :D 




Men nu blir det till skolan! Hoppas starkt att vi får sminka hur vi vill och inte efter någon tråkig bild... Känner mig JÄTTE inspirerad idag fast då kommer de la självklart vara efter en bild... Fast hoppas kan man ju alltid! ;)



detta blir dagens outfit:






Facelook:

Inte så mkt smink imed att vi ska bli sminkade i skolan idag tror jag?  x'D  Slippa ta av och på så mycket hela tiden....




Kraam Missfleur♥

If u really want something you will find a way, if u not want it you will find a excuse!

Hello!!

Har haft fullt upp nu med att träna och göra färdigt allt inför slut tappen nu!!  Nästa vecka ska ALLT vara klart!! Så håll tummarna så att jag hinner göra färdigt allt!! :D Har ju hunnit skriva färdigt om alla årtal! (till mitt projekt arbete!) Sedan är jag nu ÄNTLIGEN klar med Miljö LCA uppgiften har ju jobbat lite mer än en månad på den nu!! Så nu är det bara

  • Plugga till matte provet!
  • Plugga till Svenska provet!
  • Göra färdigt Sälj Pärmen!
  • Jobba lite om Harne Krishna!
  • Skriva lite mer om Syfilis!

Så har ju då liiiiteeeee kvar att göra!! Menmen de sägs ju "Om du verkligen vill något hittar du ett sätt, om du inte vill så hittar du alltid en ursäkt"  Men nu är de slut med ursäkter för nu ska här jobbas på!! :D  Känner sig tillochmed lite duktig av att bara säga det ;) haha!

Men i fredags tränade jag med Olivia gick Station 70 / medel!! Jobbigt pass kändes i armarna och magen efter det!! Fast sjukt härligt att träna! Sen igår efter att man ridit så ble det att gå på ett vanligt Medel pass!  Så idag ska de bli sjukt skönt att bara Chilla lite och göra läxor + rida (ska hoppa idag!! :D)  Så lite träning blir det ändå ;) 




Kraam Missfleur♥

Here we go!!

Nu ska de göras ett ordentligt ryck i rummet ska städas och fixa i gaderobern!! Har så sjukt mycket kläder.... Så de gäller att få lite ordning på dem nu ;)


Igår blev det att gå upp 5.30.... Var ju sista gången man jobbade i stallet!! så sjukt skönt!!  Känns lite i benen! Typ en av de bästa tränings passen ;)  haha!  Sedan efter man kvällat pollarna så blev det att åka till Olivia och träffa Jonah!! :D  Riktigt roligt va ett tag sedan man träffades!! Blev nästan att man dygnade.... La oss inte förrens typ 4 tiden.... Men roligt va det!! :) 



Men nu ska här fixas och packa väskan för de blir träning med Olivia sen efter stallet! :D Har ju inte tränat på hela veckan... "/ Så nu blir det hårt två dagar i rad!! :D Ska även uppdatera lite mer här nu när livet blir lite med "normalt" och jag har mer ork!!  Dock gjorde jag inga läxor igår så idag gäller det så man har allt överstökat!! Hatar känslan att man har saker som hänger efter än....

Asså helt sinnes sjukt att det har gått så fort är snart ett halvår sedan jag gick med gips!!  Tiden flyger verkligen förbi!! Bara en månad kvar sen är det lov!! :D


Kraam Missfleur♥

Hello. I'm fainally reloaded! :D

Var vaken 4 timmar igår och har sovit halva dagen idag! Så nu är batterierna omladdade! Har skrivit färdigt om alla årtalen (förbereder mig inför projektarbetet i 3:an) nästan klar med naturkunskapen. Känns som om jag kan börja slappna av och njuta av att sommarlovet snart är här!! :D. Imorgon blir det till att jobba... Så de är en jäkla tur att jag är frisk nu! ;)


Kraam Missfleur


Now i'm Tierd!

Va ju SJUKT trött nu de senaste så idag har jag sovit till halv 2 ätit en macka och nu blir det till att sova igen!

en bild från en redovisnings lektion! Är SÅ roligt att lyssna på de andra ;)



Kraam Missfleur


I´m back!

SHIT!! Va längesedan jag uppdaterade!!  Om jag ska vara helt ärlig så har jag hart så himla slutkörd HELA tiden de senaste dagarna!! :(  Brukar vara SUPER taggad på att tävla men igår så va jag helt lam... Kändes som om någon hade tagit ut min hjärna och satt in tuggumi eller nått! :/   Så ni kan gissa att de inte direkt gick så bra! Men kom runt i båda klasserna och hon var fin!  Så nu gäller det att få tillbaka mig själv lite mer och börja LEVA lite igen!! Som idag har jag sovit 3 timmar!! (på eftermiddagen!) Hade jätte lätt att somna !! Så snart blir det dags för sängen igen!! Ska nog göra några övningar på bollen först! Om jag orkar...  Har aldrig vart sån här innan!  De i klassen tyckte jag såg trött, seg, sömnig osv.....  Blev dock lite piggare när jag tog en 30 min ridpass med Tamira!! Fast hon var också ganska seg!!!Vet inte riktigt vad som har hänt!?  Menmen.... Nu ska de sovas och se om de blir bättre!! Hoppas på det iallafall ;)



Annars har jag haft de bra det senaste dagarna och jag hoppas ni också har haft det ;)  GOD NIGHT!!


Kollade även på denna filmen av Tim Burton!

Är lite konstig men lika bra som alla hans andra filmer!! :D  Och man kan ju inget annat än älska Johnny Depp ;)


Kraam Missfleur♥

Always nice not bee stressed!!

Skönt med en färdig packad väska så var de bara att gå upp ta på sig och äta en snabb frukost! För idag har vi stylist sen på eftermiddagen så man måste inte sminka sig så mycket :)





Kraam Missfleur


Don't doing That misstake again!

Nu blir det till att sova! Har redan packat väskan och fixat färdigt + laddat datorn så OM jag försover mig igen så ska jag kunna hinna med ännu en tidigare buss !! Imed att jag vill inte komma sent 2 dagar i rad (dessutom båda engelska lektionerna blir det då!) fast vet att jag får G i engelska B sista engelskan nu! Sen blir det aldrig mer det "/ lite tråkigt men samtidigt sjukt skönt !! xD har även valt en sekt till religionen nu! Skönt att jobba tillsammans med någon också! Men det är hårt arbete nu som gäller i de närmsta 3 kommande veckorna! Sen ska allt vara klart! :D. Får hoppas på att det är de också! ;)


Efter skolan blev det träning med Olivia :D. Gick på station 70 / medel!! Sjukt jobbigt pass och jag som redan hade träningsvärk lär ju vara död imorgon!! För efter träningspasset så blev det upp till stallet och rida Tamira ! :) gick bra om man räknar bort skänkelvikningarna!! I början taggade hon på hindrena som var framme men efter 15 min gick hon fint i alla gångarterna !! :D

kommer bild på dagens outfit! Kan säga att tyg skor var ett VÄLDIGT dåligt sko val idag...



Kraam Missfleur


PHOTO BOMB!!!

Heejsanhoppsan!!   Kom ju lite sent till engelskan idag :(  men De gjorde inget!!  Pratade bara betyg så de va chill!! ;) Men igår var ju då Jens träning så tar en BILDBOMB från träningen igår!! :D  För Mila va ju så gullig och tog en massa bilder!! :D



Tamira och Jag på Jens träning!

Framridnings bilder!



Hoppbilder!;










Pollen kan hoppa!! :D   Har ju inte haft några bilder innan på henne förutom de jag har tagit med mobilen... Men nu så!! :D Kan ni alla se den otroligt söta tokiga underbara ponnyn som jag har!! :D



Kraam Missfleur♥

F**k this morning!

Nu är det skolan som gäller! I detta regniga tråkiga vädret.... Och som om det inte räcker försov jag mig så börjar om typ 10 min och jag sitter på bussen.... Jaja får gå jäkligt fort! Men tog tyg skor (de första som jag såg). Så snart är man la förkyld som alla andra?


Men träningen igår gick helt okej ! Var dock en jätte svår linje med räcke in och 4 galoppsprång till ett räcke! Så de var redigt svårt men de funkade till slut! Men nu ska de övas på skänkelvikningar ! Och jag måste hitta balansen lite mer hur mycket jag ska ta i henne och när jag ska mjukna! Men mila var där och tog lite kort! :D så det kommer upp några sen i eftermiddag! :)


Hon köpte även detta azz snygga skalet på Ullared till mig! :D




Kraam Missfleur


Full up

Har haft en sådan dag då man typ glömmer allt!! Vart så uppe i skolarbetet först var det matte som gällde jobbigt nog så kmr jag inte ihåg själv hur jag räknade ut uppgifterna!! Haha failat men gäller att plugga på för nästa vecka är det prov som gäller!! Får be till gudarna att jag får G ;) hehe kan ju knappast skada?

Efter matten blev det bild då jag jobbar om Jackson Pollock! Har börjat måla en andra bild av honom som typ är en häst liknande konst målning ;) haha bra förklaring!! Sedan blev de korv till lunch! Esther ger mig hennes och hon får mitt ris! Kunde ju knappast bli bättre !? :D på svenskan blev det eget arbete / övning till provet. Sedan de roligaste på hela skoldagen! GYMMET!! :D klarade dock inte mitt mål :( har inte sprungit på 6 månader ( förutom till bussen) och mitt mål var 3 km på 15 min! Och jag fick 16.20 :( sjukt besviken men nu jävlar ska jag ut och springa!!


Snart Jens träning får hoppas att de går bra nu!! :D


Kraam Missfleur


Latest movies!

Lite filmer som jag sett den senaste tiden!











Måste nog säga att Death race och 21 jump street är mina favoriter av dessa!! Men dem andra två är definitvit se värda!! :D 

Dock säger dom om man läst The Hunger Games  ska man INTE kolla på filmen så en varnig för alla er som har läst boken !! ;)


Kraam Missfleur♥

Tv night!!

Var så sjukt trött igår kväll ! + det är tv tittar kväll ;) haha! Dock har The mentalist slutat gå :( så de fick bli en lång promenad med Mila! :D


Men var på dop igår och de var typ under hög mässan när de predikar mycket och så... Och mycket sång var det! Annars kan dop vara lite gulliga men det var bara dopet som var gulligt allt annat var tråkigt. Förutom när prästen hade pratat färdigt så kom en man fram och sa typ. Jag vet inte varför jag kom hit idag men det var en känsla i magen som sa åt mig att komma hit! (lite roligt var det. Men man får INTE skratta i kyrkan). Men han sa att ingen har rätt att ta någons liv (prästen hade pratat lite om abort. Sedan efteråt så hade de en disskution och han sa typ att hon var vilseledd och sånt... Kunde ju inte stanna så länge för man fikar och ger presenter till barnet! Efter dopet ;). Och jag höll även lite i honom!! Tills han efter typ 10 min började gråta... Fast innan dess var de roligt !! :D


Efteråt så blev det att åka och kolla på lokalen där Anna och Tobias ska ha sin efter fest! :D (ska ju hjälpa till med serveringen) så man fick flytta bord för att se vad som blir bäst osv.... Men den hade typ VÄRLDENS finaste utsikt!! Det är även två stycken från JB som ska hjälpa till (var sjukt avundsjuk på hur blåa ögon en av dem hade!!) och även en till som har lite mer koll än en själv ;)


Men nu blir de skola så ha en bra morgon alla!!


Kraam Missfleur


Now it comes!!

Förlåt för dålig uppdatering men har haft full rulle hela dagen!! Men slänger upp en bild på dagens outfit så berättar jag mer om dagen sen ;)

- dop
- kollat på lokal
- sovit


Kraam Missfleur


That age when u didn´t need to think about anything at all!!

Har tagit en REJÄL sovmorgon så jag missade ju tyvärr städningen i ringen... Haha nä sånt var bara skoj när man var liten!! ;)  Men när jag vaknade och åt frukost så var de en jätte gullig unge som ringde på ringklockan och frågade vart ljudet kom ifrån!! So Cute!  Men pinsamt nog så vet inte jag heller vart ljudet kom ifrån x'D haha!  Men sedan sa han till sin Pappa att vi hade en konstig trappa.... För de finns 2 eller 3 olika designer på husen i ringarna och de har ett av de husen med 2 trappor istället för en :)  Men de är roligt när barn vågar vara så ärliga och bara göra saker som man inte gör när man blir äldre! Älskar den åldern då man inte var blyg och slapp tänka så mycket!! :) 



Nu blir det upp till stallet och köra ett ordentligt dressyr pass med Tamira!! :D  Får hoppas att de går lika bra som hoppningen gick igår!! ;D


image description Söta lilla Tamira!! ♥


Kraam Missfleur♥

All worth it when the light moments comes!

Har vart en chill skoldag har typ inte gjort något typ... Eller inget som var JÄTTE ansträngande.... Så de va skönt för de känndes som om jag skulle somna HELA tiden typ x'D  Men kan säga att på formgivningen så skulle jag rita en kyckling och de ser verkligen inte ut som jag trodde att de skulle göra!! Haha min hade de där smala benen en prick till öga och tjock kropp x'D   Men fick en mall så de såg ut som en "riktig" kyckling !! ;)


Efter det så shoppade jag skor ett par svarta och turkosa tyg skor! :D  Behövs nu när våren/sommaren är här! :)  Dock måste jag erkänna att de blev lite kallt idag när jag hade så lite kläder på mig... Men sen vid 4 tiden blev det varmt och gott!! :D  Idag hoppade jag med Tamira och de gick SUPER bra !! Så är sjukt taggad till tisdag nu då!! Hoppade 1.10 med henne!!  Och vi värken rev eller fick något stopp!! :D  Känns som om de börjar lossna lite nu!  Så all möda är värd när dessa ljusa stunder kommer!! :D 





Kraam Missfleur♥

Hope!

Good Morning!  Känns lite segt såhär på morgonkvisten... Men snart blir det till att dra till skolan, tyvärr inte i något solsken.... Men får hoppas att det kommer senare idag ;)  Hoppas jag iallafall ;) 

Idag blir det först hälsopedagogik!  Får se om vi väljer Syflis eller om de blir något annat!  Är så sjukt svårt att veta hur man ska göra reklam för Säkert Sex för det ser jag som en självklarhet men det gör tydligen inte alla.... Så får hoppas att någon kommer med en snilleblixt idag!!  För förra lektionen kom vi ingenstans.... Men Esther visade mig en ny låt av Magnus Uggla, Den heter Passionsfrukt så lyssna på den!! Shit va rolig den är x'D  Finns på Youtube ;)   Passar även in SKIT bra på det temat vi har och om man kör den i typ  1 min så behöver man inte prata jätte mycket, dock skulle det vara en "seriös" redovisning, så får se vad läraren tycker om det!! x'D



Igår hade man den nya smink läraren! :D  Skit roligt var det!  Dock sminkade vi inget... Men hon var jätte bra och visade en fest/kvälls make och ett sotat öga!!  Så de ska vi få göra nästa vecka om man inte vill ta med en bild och göra efter den istället! Men jag hoppas verkligen att hon vill/får jobba kvar nästa år också!! :D 


Dagens outfit:




Facelook:





Kraam Missfleur♥

A wonderful morning!

En härlig morgon idrott på 45 min har man ju gjort i morse!!  Svettigt blev det!!  Så de va riktigt skönt att få komma hem och ta en dusch och äta vindruvor!! :D  Har även köpt smink svampar för kommer en halvtimme innan lektionen börjar... Så då hinner man med det!! ;)   För jag har råkat tappa bort mina.... Lite slarvig är jag ibland!  Råkade tappa bort mitt bankkort igår!! Men som tur hittade jag det sen på kvällen! Men fatta vilken panik som uppstod när jag inte hittade det!! x'D



Dagens facelook:

Kör väldigt neutralt bara lite foundation, solpuder och mascara!! :) 


Outfit;






Tänkte först denna outfiten;

Men den får jag ta någon annan gång ;) LOVE den oranga väst tröjan!! :D

Nu ska jag käka lunch så vi hörs later!! ;)

Kraam Missfleur♥

Fun fun day!!

Igår var en sådan härlig dag! Solsken och så fick man sitta inne hela dagen... :( lite synd men lyckades övertala en lärare att få sitta ute och jobba!! :D härligt ! På religionen hade vi redovisning och alla fick G !! :D härligt att det är över nu! Bara sekter kvar ;) sedan blev det upp till stallet och rida ut med Sis :). Va jätte roligt och skönt att komma ut i skogen! Dock träffade man på sådana som racade och skrek som typ indianer eller nått medans de galopperade!? Sjukt konstigt... Men pollarna blev lite taggade men inga konstigheter alls ändå!! :D. Efter de så fyllde vi på vatten i hagen. För idag ska det bli ÄNNU värmare än igår !! Dock fick vi gå ända till ridskolestallet för att hämta vattnet. Så idag blir det att ta det från vårt eget stall!! :)



Men nu ska jag ta bussen in till stan och träna med Olivia :D. Hon lät inte direkt jätte pigg när jag pratade med henne nu.. Men själv vaknade man halv 6 och är skit pigg. Dock lite hungrig men vill inte få håll så äter när jag kommer hem efter träningen xD


Kraam Missfleur


OHhhh Don´t feel like going to school....

Då är det dags att ta sig till skolan i detta UNDERBARA Vädret! :D   Shit känner bara för att gå ut och sola istället för att gå till skolan men skolan är ju ett måste.... "/   Får hoppas att de kommer flera sånahär härliga dagar!! x'D


Dagens outfit:

Blir nog att jag byter till ett linne, vill ju inte svettas i detta awesome vädret!! ;)


Facelook;

Kör en simpel look med lite grönt på ögonlocken (:



Kraam Missfleur♥

A WONDERFUL DAY!

Har haft en UNDERBAR dag!! :D  Solsken och träning!!  Kan ju knappast bli bättre ;)  Tränade Medel med Olivia idag! Kändes dock lite tidigt att gå i kortbyxor och trekvarts tröja!  Men om man vill ha sommar så får man skynda på den lite med sommar kläder!! ;D  + Olivia hade också sommarkläder! Så kännde mig inte så konstig då ;)


Efter träning med Olivia så bev det upp till stallet och rida! :D  Hoppade idag med lilla pollen!! :) Och jag är SKIT GLAD!! haha! x'D  Nä men de gick awesome! SÅ hur kan man vara något annat än glad!?  Avstånden stämde perfekt och hon hoppade i typ alla lägen (de lägen som jag höll mig lugn) Har inte riktigt fattat hur otroligt viktigt det är att jag inte glömmer bort att hålla om + vara 110 % säker på att vi ska hoppa vilket läge vi än hamnar i! Så är azz glad över det! Dock börjar man bli ihågkommen om skolan!! Så blir till att gå upp kl 6 så man kan fixa till de saker som man har försummat under denna underbara lång helgen!! + att min dator är SUUUUUUUUPPPPEEEEEEERRRRRR SEG!! Usch!  Håller på att dampa lite lätt på den.... Menmen Sov Gott! För nu är de skola imorgon och då måste man vara pigg o glad ;)




Kraam Missfleur♥

Feels like holiday!

Idag är det ju en UNDERBAR dag!! :D vill verkligen inte till skolan imorgon :(. Känns som lov nu ju!! Vill vara ledig ! :D men tyvärr så är de ju en månad till lovet kmr... Fast har passat på att sola ända sedan 11 idag ! Sjukt skönt! Men nu har man kort byxor och en t Shit på sig så tar jag bussen till Olivia så går vi in och tränar (idag igen) på Friskis!! :D. Känner mig duktig träna två dagar i rad !! Igår va det Step styrka (blev jobbigt sen när hon sänkte belysningen... Så ingen hit var de ju inte gillar vanligt Step bättre xD). Men idag kör vi Medel!! :D skönt att träna efter man legat och segat så länge! ;)



Kraam Missfleur


RSS 2.0