J*vla hotmail...!!

Ska försöka att typ lämna in 4 uppgifter eller ännu flera !!  men självklart så funkar det inte!!  cp lärarna kan inte använda sig av Adela utan de måst få det skickat till sig på mailen!!  usch!  hatar verkligen detta!!  för annars om jag inte skickar in det idag så kommer det inte med i betyget... :(  Får verkligen hoppas att det funkar nu då!!
Är för sur/arg för att palla skriva mer så vi hörs imorgon :)
Kraam Missfleur♥

Mitt uppe i städningen!!

Är mitt uppe i städningen eller nu har jag bara mitt rum kvar!! x'D  Man blir faktiskt glad av att ha det rent omkring sig!  Kanske hade spåkulan rätt om mig som sa att jag borde städa för det är inte bra att ha kläder över halva rummet och det påverkar min sömn negativt!  Får hoppas att jag sover bättre nu då ;)
Fick även veta ganska mycket om nästa termin !! :D  fast de kanske ska ta bort salongen :(  hoppas verkligen att de inte gör det!!          men vi slutade efter lunch så jag gick på stan lite med Esther !  var nämligen tvungen att köpa foundation!!  hade verkligen inget kvar!! :O    Gick även in på New Yorker och då är man ju TVUNGEN att köpa något ;)  Så det blev ett linne och ett par hotpants som kommer passa azz bra när jag ska på bränbolls tunering nästa vecka ;)   För det är beach tema !!  Så ska nog klassen ha linne och hotpants och blir nog barfota, för de är lite svårt att springa med flip flops  (har testat)
Men nu ska jag återgå till städandet....  och nu har också regnet och åskan försvunnit!!  ;D   hatar när det åskar...
Kraam Missfleur♥

Bränboll!

Har haft typ världens roligaste idrotts lektion!!  har lärt mig lite hur man lättare får beach body och så spelade vi bränboll!! :D   Mitt lag vann ;) hihi
Men nu blir det städning av salongen som typ stinker lite... men när vi är klara med den så kommer den lukta som rosor ;)  haha!   Fast de kommer bli en sjukt härlig dag!  ska sluta tidigare så vi kan njuta av vädret!!  härligaste läraren ever!!  + ska fråga om praktik plats  får hoppas att jag får det!!  håll tummarna för mig!! ;D
Kraam Missfleur♥

Livet är toppen :D

En underbar dag!! :D   Skolan var faktiskt inte så jobbig :)  + att redovisningen gick super bra!! :D
Red ut med Paulina, hade dock lite svårt att välja vem som skulle rida vem...  men de slutade med att jag red Qajsa och hon Malaika x'D  hade sjukt mycket att prata om!!  + att vädret var så sjukt underbart så hur kan man vara något annat än glad då!?  och roligt sällskap  Livet är toppen!!  Like always ;)
Chattade med en JÄTTE kristen kille  de var sjukt roligt!  han hade väldigt bra musik smak!!  Men de var ännu roligare att driva lite med honom hihi ;)  snäll jag är ;)
Nu ska jag duscha sedan blir det sängen x'D Så godnatt!  Sweet Dreams
Kraam Missfleur♥

Nu lägger du av Jörgen!!

Sitter i skolan efter lunchen nu och jag hade rätt en liten "ta igen" dag..  Fast jag har faktiskt lite att ta igen ;)  haha!   Sitter och Lyssnar på den kära Nu lägger du av Jörgen!  hehe  kan aldrig få nog av honom x'D
En liten rolig lunch hade vi x'D jag skrek lite...  För jag råkade nästan tappa min kniv och då skrek jag till... för jag fick den i knät typ och då hoppade jag till och kniven bara flög iväg...!!   kan säga att jag inte åt mer efter det!!
Kraam Missfleur♥

Ta igen dag!

Nu blir det snart skolan som gäller fast det är bara att ta igen saker idag igen skulle jag tro ;)  men de kanske kommer en överraskning och vi börjar på nått nytt?
Igår firade vi farmor på Morsdag (eller pappa gjorde de ju...)   efter det så åkte vi upp till stallet och red ! :D   Tränade vattenmatta med Malaika, det gick lite bättre, men hon är fortfarande rädd för den... eller ganska mycket rädd.... men endå ! hon var duktig får bara hoppas att de funkar nästa vecka att hon inte stannar!! Efter stallet åkte vi hem och firade mamma :D
Kraam Missfleur♥

Den roliga bio kvällen! ;D

Sitter men Sis och har precis gjort klart min matte uppgift!! :D  sjukt skönt att slippa ha den dragandes efter än...  Nu är det bara Engelskan kvar x'D + Svenskarnas parti och skriva vad Arbetstidslagen är för nått.. (förutom att det är en lag som jag skrev förra gången ;)  konstigt nog ville de ha en mer specifik förklaring) sedan går jag ut med G i alla kurser!! :D  hihi!
Nu ska jag berätta om den roliga gårdagen! :D
Jag och Mila gick på bio (Pirates if Caribbian 4 )  Stavas!?   Men vi stressade azzet dit !  för Mila sa att den började 17.30 och jag trodde att den började 18.30   fast komiskt nog började den 18.00 x'D haha!  Men innan vi åkte ner till Bion så skulle Sis hinna med ett tåg till Värnamo som gick 16.43 från Juneporten !  Så jag la fram 4 olika förslag på kläder till henne och jag åkte med mamma upp till stallet när de släppte av Sis hemma och vi lastade av Qajsa och åkte hem så fort vi bara kunde med Transporten !  De bytte bil och Sis hann som TUR med tåget!
Lite tråkigt utan bilder så här kommer en Random bild på mig ;)
Men återgår till att jag och Mila som också hade stressat ner till stan!  Fast vi tog det lugnt och kollade runt på den så kallade "marknaden"  inte precis mycket att kolla på + att de var inget folk och en massa utlä**ska som försökte sälja blommor osv... typ inga andra där!!?    Men sedan gick vi till hemmakväll och köpte Godis  de var jätte mycket folk där!! :O    + de har skaffat så man får välja om man vill ha lösgodiset i en burk eller i påse! självklart valde man burk ;)  haha!  sedan gick vi till Hemköp och köpte dricka så vi inte skulle bli alldeles torra i halsen!  När vi var tillbaka var klockan typ bara 10 i så Mila gick på toa efter det gick vi och skulle se filmen men då sa den som tar biljetterna att filmen nog redan hade börjat!! :O  Så vi skyndade oss azzet och jag höll på att trilla!! haha!  men när vi kom in såg bilden och texten jätte konstig ut och då kom vi på att den var i 3 D !!  så vi börja gapskratta och gick ut från salongen och letade reda på glasögon!  Efter det så gick vi in och skulle hitta våra platser i den fulla biosalongen!  men vi hittade dem fast lite pinsamt var det... Så vi hade missat början.. Men filmen var faktiskt bra!  den och 1:an är mina favoriter nu!! :D  Och jag är JÄTTE säker på att det kommer komma en 5:a   x'D
Efter bion så GICK vi hem !!  För vi skulle behöva vänta på 28:an i typ 30 min... Men de var trevlig dag x'D  dock lite kallt att gå hem... men Roligt va det ;)  + att vi kom fram samtidigt som bussen ;D

Lite tråkigt utan bilder så här kommer en till Random bild på mig ;)


Kraam Missfleur♥

Morsdag!

Nu blir det hem till Farmor! :D   där får man alltid god mat hihi ;)   fast jag har ätit godis så jag är inte direkt hungrig...
Men när jag kommer hem ska jag berätta om den roliga lite pinsamma gårdagen x'D
Glöm inte att det är Morsdag idag!! :)   Så hoppas att alla är snälla mot sina mammor (eller extra snälla om ni är snälla mot dem i vanliga fall ;D )
Kraam Missfleur♥

Fullfart!!

Har haft en jätte rolig dag!  Mycket spännande ;)    Hahah!  Efter jag cyklat hem från stallet och fräschat till mig.. Duscha, sminka, fixa håret osv...  Då slappade jag lite men ojoj! va bråttom jag fick sen när Mamma ringde och sa att Sis var tvungen att hinna med ett tåg så hon lämnade av Sis och jag fick hänga med upp till stallet och lasta ur Qajsa sedan blev det fullfart hem med transporten där bak.. Mamma och Sis bytte snabbt bil och så körde de ner till Juneporten där Sis skulle med sitt tåg.. Som tur så hann hon :D
Men jag stressade hem till Mila där hennes mamma skulle skjutsa in oss till stan och aa jag berättar allt om denna väldigt roliga eftermiddag/kväll! ;)
Men nu ska jag sova innan jag somnar rakt på datorn gud va fult och ont jag skulle få/bli....
Kraam Missfleur♥

Kiropraktor/massör

God morgon!  Nu blir det att dra upp till stallet :D  Sis ska tävla och jag ska fixa allt i stallet och se till så att allt går bra när kiroprakton/massören kommer till Malaika och några andra hästar x'D  Sedan blir det nog att ta cykel hem ;)  Jag får hoppas att det inte börjar regna!!  för min och alla som tävlar skull !  + de som ska gå på marknaden ;)
Kraam Missfleur♥

ONDSKAN

Var på Netto med broden ! :D   riktigt roligt!!  hade mycket att prata om :)  fast vi kom båda fram till att de nationella proven har blivit MYCKET MYCKET svårare!!  ganska surt...  men endå...   trevligt att prata !! och efter det så kollade vi på filmen ONDSKAN !  den är visst Sveriges bästa film och har vunnit priser osv...  Kanske man kan se den på Svenskan på måndag Hela klassen ska komma överens om EN film som vi ska se...  Får se vilken det blir ;)
Kollade på Criminal Minds innan och de hade också med Ondska att göra och Gud... Riktigt sjukt vad folk kan göra för deras religion... Som de som bär burka det är sjukt läskigt!
Kraam Missfleur♥

PUMA!!

Har precis bakat!! :D   De blev faktiskt bra resultat!!  är väldigt varierande...  Men de var en liten utmaning att baka utan bakpulver, vanilj socker och kakao x'D  Men jag tog smält margarin, mjölk, 2 ägg, mjöl, socker, Obòy och sist hällde jag på sirap :D   låter kanske inte det godaste... men resultatet är Mums fillibaba haha!
Men jag ska egentligen städa och baka för Sis tar hand om Malaika.. Men lilla katten PUMA fast det är nog inte den katten som vi trodde det var så den kanske heter något annat... men för mig kommer hon alltid att vara PUMA + att hon ser ut som en ;)  Hon var jätte kelig så jag satt och kliade henne samtidigt som jag kollade på en serie eller ett avsnitt från en serie :)  kommer aldrig glömma bort mig den dagen jag gjorde bort mig totalt!!
Robert som visade runt några blivande stylist elever  (Mathilda var helt tyst eller hon försökte att inte skratta...)
Robert - Vad gör ni då?
Jag - Ehh vi kollar på en serie, eller asså ett avsnitt från en serie, från serien ehh  One tree hill. Fast egentligen ska vi göra ett arbete...  (+ att jag var röd som en tomat OCH stammade fram allt!!)
Kraam Missfleur♥

Datakunskaps provet!

Precis färdig med data kunskaps provet!!  tror det gick ganska bra :D  eller vissa kunde jag och vissa inte  men det är lixom livet !  eller asså  alla kan ju inte sjunga och alla kan inte skriva osv... ;)
Men nu ska snart jag och Esther ner och äta :D  är sjukt hungrig!!
Men igår så hoppade jag vattenmatta med Malaika ska ju hoppa över en minst 3 gånger i veckan!  så de är bara att börja Träna Träna och fortsätta Träna på det ;)  Hon kan hoppa 1 meter över den hon kan stanna på 50 cm... så de är definetivt inte höjden som är problemet!! ;)
Och igår fick jag hemmagjord choklad sås :D  mums!!
Kraam Missfleur♥

Börjar få panik!!

Shit va trött jag är!!  känner verkligen inte för att åka till skolan och göra ett prov sedan redovisa en bok sedan göra nått på samhäll och efter det blir det en redovisning... :(   Jag har inte ens gjort klart min del!! :O   Börjar få lite panik!
Men önska mig lycka till så ska jag bara sminka mig nu och hoppas på det bästa ;)


Kraam Missfleur♥

Mina topp 3!!

Hemma nu och ätit !  ska försöka få bort allt smink nu ;D  fast mamma var gullig och köpte ögon make up remover :D   får se om de funkar ;)
Nu ska jag se om jag kan lyssna på någon låt från youtube  laggar som f*n!!  Men jag har min topp 3 lista
  1. Nu lägger du av Jörgen
  2. I väntan på bussen
  3. Boys don´t cry
Fast ändå  så har jag inte lärt mig dem och ändå lyssnar jag typ varje dag på dem!?  (1 och 3 har jag lyssnat på typ 50 - 60 gånger!!)
Nu ska jag kolla lite på Seven Heaven är inne på säsong 4 nu x'D
Lite bättre bilder från balen ;

Kraam Missfleur♥

Taylor Momsen

Nu har jag blivit omgjord till Taylor Momsen :D   Är faktiskt sjukt nöjd  ska kanske börja gå runt så här i fortsättningen? ;)
Och söta Esther:
Kraam Missfleur♥

80 tals klassiker!

Sitter nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja och jag ska bli omstylad till Taylor Momsen :D  Får se om Matilda lyckas ;)
I morse så försov jag mig!! :O   fick packa allt jätte fort eller sis gjorde det, fast jag glömde löshåret!!  så jag fick ringa till Sis men hon svarade inte!!  men sedan fick jag ringa hem och bror sprang med det men självklart ville inte busschaffören (kärringen) vänta typ 30 sek!!  usch!  så jag fick hoppa av hållplatsen efter och hämta löshåret och ta nästa buss som tur kom jag bara 5 min sent och Matilda var så taskig och skrev skynda, skynda, skynda men känn dig inte stressad  ;)   Och så hade läraren ens kommit när jag var framme!
Matilda med 80 tals kläder smink och hår!! :D   lärarna sa att det var typ allt som 80 talet var!! :D  hoppas på wtt MVG ;)    Fast jag fick inte godkänt på Nationella i Matte.. :(

BALEN!! :D

Har kollat på lite avsnitt av Seven heaven !  blir aldrig dåligt!!  är snart klar med en säsong ;)
Har också städat eller plockat undan... Till mina 2 favoritlåtar!! Björn Rosenström - Nu lägger du av Jörgen  och Ulrik Munther - Boys Don´t Cry !! :D   har typ lyssnat på de båda låtarena i över en timme!?   haha!


Var ju ledig från skolan idag för jag skulle sminka Julia och hennes syster Emilia (millan)  De var sjukt roligt!!  + att se hur de gjorde frisyrerna !  (de gjorde dem först)  Men jag fick ge råd till några andra i familjen om de var varma eller kalla och säga vilka färger de skulle passa bäst i... Lite pinsamt om man skulle råka säga fel och jag är ganska blyg... Men de gick nog bra! :D   hoppas jag ;) hihi!  Lyckades också väldigt bra med att sätta på lösögon fransar!! första gången jag gjorde det!!  Kännde väldig press på att de skulle bli snyggt !  + att alla satt runt borde och åt pizza och kollade medans jag satte på dem!!  och när de sa roliga saker om att hon typ inte skulle kunna se om jag råkade limma ihop hennes ögon...  Men men slutresultater blev bra och de känns bra att ha haft "riktiga" kunder eller vad man ska säga... x'D


Sedan fick vi skjuts ner till stan och jag gick med Matina, Sis, Emelie och Jennie och åt glass medan vi väntade på att Julia skulle komma och gå + se bilen som de åkte i ;)  men både hon och hennes syster såg jätte fina ut!  och deras killar också ;)  Fast när vi stod och väntade var de två stycken killar jämte oss som kommenterade allt och då menar jag verkligen ALLT!!   De va två jätte snygga killar med hängslen ;)  som stod och öppnade dörrar och visade vart de skulle köra med bilarna osv... Och de sa att de typ var töntiga och så... + kommenterade varje bil (gamla TTC:are kanske?) Men sjukt irriterande och kommenterade hur de gick osv... De sa att de hade vart typ fulla när de gick på sin bal!? och att man bara ville gå snabbt så att man kom in och kunde äta... 


Här är några små bilder ska lägga upp dem större när jag är i skolan imorgon ;)









När de gick vid stora hotellet ;





Kraam Missfleur♥

Värma bullar!

Uppstigen och färdig duschad!! :D   Nu blir det att fixa till håret lite (har en moss som är till för blondiner den är azz bra!!)   Sen ska Jonna sminka mig och jag henne :)   för vi måste se extra bra ut idag ;)  haha!
Men nu ska jag värma bullar och sedan blir det att fixa sig då, för vi kan verkligen INTE komma försent till June!  för Jonna och Martina ska fixa Julias hår och jag ska sminka henne!  är ju lite dumt om man inte kommer i tid då så att man inte hinner allt imed att jag typ behöver 1 h eller 1h 30 min   får se  men jag ska visa resultat här sen ;)

Kraam Missfleur♥

ÖVA, ÖVA och efter det ÖVA!

Kollar på DH  ganska bra ett tag var det jätte tråkigt...
Har inte uppdaterat så mycket... I med att vi hade nationellt prov och efter det så lärde vi oss att rita!!  har aldrig vart duktig på det, men blev lite bättre idag ;)  Fast jag behöver ÖVA ÖVA och efter det så behöver jag ÖVA!! haha!
Men sedan åkte jag upp till stallet och läste lite i min kära Harry Potter bok ;D  Sedan bytte jag om och fixade iordning Malaika, Fast när jag skulle ta in henne och Qajsa så regnade det!!  Men jag var smart nog och tog på mig en regnjacka ;)  hihi
Men träningen gick ganska bra eller jag flög iallafall inte av;)  fast det var en annan som hade oturen att flyga av på vattenmattan!  fast hon landade mjukt eller vad man ska säga... (:   Men alla fick reda på att jag flög av på tävlingen vid vattenmattan...  Så de kom med jätte dåliga skämt!  Typ känner du för att bada eller Ska du ta ett dopp i dammen osv...
Nu när min dator inte laggar lika mycket så kommer det bli bättre med uppdateringarna ;)
Kraam Missfleur♥

Sista nationella!! :D

Nu börjar snart mitt sista nationella prov!! :D   Fast man blir lite små sur för vädret....  Skulle egentligen ha Jensträning ute idag.. :(   men som tur så har den ändrat så den är inne  Gissa hur glad jag blev då! ;)
Min dator har blivit helt seg pga att jag har lagt över en massa filmer igår...  för jag försökte lägga över 1 serie + en film.. Men de funkade inte...  Men ska försöka idag igen :D
Kraam Missfleur♥

Min dator är tillbaka!!

Är super övedrivet glad just nu !! :D   Har nämligen fått tillbaka min dator!! :D   Nytt tangent bord som är jätte fint !  hihi  perfect timing också ;)
Men berättar mer sen om dagen nu när jag har en dator :D  haha!
Kraam Missfleur♥

Fin bild!! :D

Nu är jag nästan färdig ! :D  ska bara välja kläder och packa ner allt!  känns så jäkla skönt att slippa stressa speciellt nu när jag har ont i vänstra skinkan kan knappt sitta på den!!  men som TUR så har vi mjuka stolari skolan ;)  Och jag är super glad för de kom upp en bild som en tagit från vaggeryd när jag var där och tävlade den var verkligen jätte fin (lägger kanske uoo den här x'D hihi)  för där kändes det som de gick super dåligt men de såg ut på bilderna som om de gick super bra :D  Fast jag hoppas att de inte tog kort när jag trillade av i svartorp för de var en som sa att hon skulle försöka ta lite kort när jag hoppade....  men men en fin bild blir de la ;) 




Kraam Missfleur♥

Slut på Kebab!!

Har gjort lite läxa dock inte mycket för i detta vädret känner man nästan för att springa ut och bara bli dygn sur!! hah! :D fast jag vill inte bli förkyld... Men ny ska jag mysa ner mig med en bra bok och äta kebab rulle! :D Har ni någon gång hört talas om en pizzeria där kebaben har tagit slut!? de hade visst grillat lite mycket igår så de hade inget kvar !! haha! lite komiskt ;) Som tur finns det fler pizzerior x'D Kraam Missfleur

Vattenmatta.. USCH!!

Har vart och tävlat idag :D  är ganska nöjd fast det hela började helt fel :(  För när vi skulle lasta min gulliga ponny så hade hon HELT andra planer...  Jag försökte hålla kvar henne men de gick inte så bra för hon vände rätt om och skulle till hagen med mig hängandes efter...  För jag var dum nog och trodde att min ponny skulle stanna men det gjorde hon inte... Så mina vita ridbyxor var inte så vita efter det ;)  Men vi fick gå upp till hagen där hon betade så lungt men hon hade tagit sönder hela grimmskaftet, fast det gjorde inget Vi ar bara glada över att hon inte blev halt!!


´Fast allt gick bra när vi hade kommit fram, fast i första klassen var det en ganska lätt bana men jag hade för dåligt tempo och vi fick ett pet hon var typ tvungen att hoppa stillastående och sedan fick vi ett stopp, Fatta hur sur jag blev på mig själv!!  Jag måste verkligen börja lära mig att rida!!   Fast i andra klassen min första L:B på Lokal och typ Malaikas 4 :de !?   Men de slog på stort och körde både kombination OCH vattenmatta...  Så de säger la sig själv hur det gick eller? ;)  haha!  Nä men hon hoppade jätte fint och var pigg och glad !  vi fick ett stopp på kombinationen och sedan en jätte bra anridning perfekt tempo lite över det vanliga till vattenmattan men vad tror ni min ponny gör Hoppar?  nää hon tvärstannade och ner med huvet mella benen..  Och jag flög och de komiska är att de första jag sa var Fan också!     Jag var sist ut och sedan kom en som red avdelning B som red för JFK och hon flög av på sista hindret! Lite komiskt var det endå och våra mammors torra humor var Ni skulle kommit ut från banan när ni var färdiga men ni skulle inte gå ut..?   Roligt skämt!?  NOT!! HAhha



Men nu ska jag fortsätta läsa :D  och sedan blir det att dyka ner i min matte bok och plugga till provet imorgon.. Fast kan ni fatta det var 30 +  och nu är det typ 15 + ?  och regn!! :O  Usch!





Kraam Missfleur♥

Allt på topp bara en sak som saknas ;)

Nu ska jag iväg och tävla!! :D  Vädret är jätte fint och jag är jätte glad och det enda som fattas är att det ska gå bra på tävlingen :D  + att jag INTE ska glöma sadelgjorden denna gången...  De va pinsamt nog förra gången...


Idag ska jg få se den nya storhästen som har tagit Naomis gamla box :)  får se hur Malaika reagerat på detta!!  Hoppas att hon har varit snäll mot den!! 

Vi åt grillat igår så idag kommer frukosten bestå av Pepsi, kallt grillat kött och melon!! :D 



Missfleur Kraam♥

Stackars gubbe men tur för oss ;)

Nu blir det läggdags för min del x'D   För jorden gick inte under!! :D  haha !   Nu firar några det med att smälla racketer och smällare :)   Stackars gubben som trodde att den skulle gå under idag :(   Tänk så tar han livet av sig nu!!? 



Men jag åkte till Olivia och vi skulle egentligen gått runt munksjön men sen blev det att vi bara tog bussen upp till Burger King och åt där ;)  lika gott varje gång!! ;)  hihi   + att denna gången bjöd dem på gratis glass!! :D  *mums*  hiihi


Sedan blev det att åka upp till stallet och packa inför morgon dagen!  Är sjukt taggad!! :D   För hon kändes väldigt fin idag + att jag fick veta att det hade gått bra för Sis på dressyren så blir man gladare och ännu mer taggad till att göra lika bra ifrån sig som henne!!  eller bättre än henne ;)  hehe



Blev en kort resum om vd jag har gjort idag Orkar inte skriva mer nu men vi hörs imorgon ;)  Är rädd att
jag ska somna framför datorn om jag inte sover nu!!  



Kraam Missfleur♥

Ferie praktik !! :D

Igår fick jag hem Ferie praktik papprerna !!  :D   Jag och Sis kommer att lära oss att sy kläder + hur man skissar dem och sånt!! :D   super nöjd  !!  dock lite synd att det är ända i Huskvarna, fast det är tur att bussar finns ;)  haha!   + i slutet av praktiken kommer det bli en modevisning!!   får bara hoppas att det inte är en massa från mode design   var dålig man skulle känna siig jämfört mot dem!! 




Känns jätte bra att ha fräschat upp sig lite och testar att ha lösögon fransar idag!!  får se hur det går känns lite konstigt... Men man vänjer sig la vid det ?  eller!?  Ska möta Olivia :D  och gå ut och gå lite :) 




Kraam Missfleur♥


Talang var lite tråkigt...

God morgon!   Hade sovmorgon idag, men konstigt nog när man har sovmorgon så njuter man aldrig av den... Utan man vaknar tidigt :(   men nu kan jag läsa boken :D   Har kommit typ 1/3 av boken :)

Talang igår var lite tråkigt och inte alls lika bra som förra året...  Men mina två favoriter gick vidare !! :D  De var jätte duktiga 1 sjöng skit bra kunde lyssnat på honom hela dagen!! och en liten 11 åring dansade jätte bra och gjorde ett show nummer som inte såg töntigt ut!! :D   han skulle passa bra på High School Musikal   ;)




Men nu ska jag läsa och duscha!  + försöka hinna med att plugga lite och klippa gräset (tjänar 50 spänn på det x'D )   




Kraam Missfleur♥

Stuts....

Har vart i stallet och hoppat! :D   Hoppade 1 m som lite träning inför söndag :)  fast det gick inte så bra som jag trodde att det skuller... Vi körde lite stuts också och de gick bra i början... men hon var VÄLDIG tveksam! fast det gick bra hoppades 90 cm men då började hon stanna för den i mitten (körde 3 stuts) var 1 m och hon vägrade nästan på den men då smackade jag på henne och hon hoppade den!! :O   och så hände flera gånger typ!?  fast bara i stutsen aldrig annars...  Sedan tvekade hon på att hoppa stutsen i 50 cm som hon typ kan gå över!?   men gick bra till slut! :D  


Sedan blev det att tvätta av Malaika och sedan blev det att putsa alla saker och läsa lite x'D  Sedan knoppade vi Qajsa(eller Sis gjorde det...)  Så hon är jätte fin tills morgondagen :D  blir dressyr tävling för Sis del....


Men nu ska jag kolla på Talang 2011  får se vad jag tycker om det denna säsongen !  men måste säga att Markoolio (stavas!?)  och Tobbe gör det värt att se!! :D  haha!  men de verkar vara sjukt många som sjunger!  Varför söker de inte till IDOL istället!?





Kraam Missfleur♥

Azz heta stigbyglar!!

Sitter och har ta igen arbete typ i vilket ämne man vill!!  men jag har inte börjat än... hihi Men jag ska göra klart Samhäll om svenskarnas parti så jag slipper ha det dragandes..!   Men fick några jätte goda nyheter att de håller på att laga min dator!! :D:D   Så slipper jag kanske skriva om Repotaget :D  får hoppas på det ;)


Men tänk va lite man kan veta om sina vänner och släktinga sådana saker man inte trodde kunde hända någon som är så nära en som man träffar varje dag eller 1 gång i månaden...  Vad mycket man missar... men nu ska jag skicka in en sak och sedan blir det att läsa :D  love it!!  


Blir att hoppa med Malaika idag ! :D   stuts och vatten matta ska ju tävla på söndag så det är ju lite bra träning tills då ;)  Min tränare idag blir Sis :D  får hoppas att vi inte blir alltför sura på varandra ;)  hehe  som man brukar bli på sin mamma fastän man egentligen är mer sur på sig själv..




Kanske man ska ha sådana här heta stigbylar (finns även i andra färger..)





Tror jag hade valt de mörk rosa fast jag är inte helt säker x'D  beslutångest jag skulle få om jag skulle köpa sådana här stigbyglar!!




Kraam Missfleur♥

Paradis, Påskägg, Lösgodis och Harry Potter :D

Nu blir det svenska lektion ska läsa upp min låt text som jag har valt :D   Jag valde How Could This Happen To Me   sjukt bra låt! + att den stämmer in på mitt liv och jätte uppigande om man är ledsen :D 

Men nu ska jag fortsätta läsa min sjukt braiga bok :D som heter Harry Potter och Dödsrelikerna !  Har köpt jätte mycket godis!!   en Paradis till Jeppe (jonna ska ge honom den när han fyller år imorgon)  ett påskägg :D hihi  och lite lösgodis + tuggumi ! :D   har typ inte haft det på 2 veckor eller nått!? :O 


Nu ska jag äta godis och läsa ;)  hih love it!   som de var i högstadiet!!


Kraam Missfleur♥


Stylingen från Bäckadal !! :D


Lyckades få upp en liten bild på hur håret ser ut !! :D   dock är det en mobilbild men det är den bästa jag har x'D  Lär komma fler frammåt ;)





Har kollat på Criminals Mind  typ dubbel avsnitt de första var de vanliga och de andra var en ny!  ganska bra men inte lika bra som de allra första Criminal Minds gänget ! ;) 


Men nu blir det sängn, har inte min vanliga sovmorgon till typ 9... utan nu ska jag upp vanlig tid (5.50)  avundsjuka?  För vi ska göra klart ett arbete för att få G i 2 kurser annars kan vi inte det.. :(  (det är ett grupparbete...)    Men har skrivit ihop en inte bra men helt okeej samanfattning eller de kan man inte direkt kalla det... men det är Starta upp en salong :)    får se om jag och Sis kommer göra det någon gång !  Hoppas vekligen att vi kommer att göra det!! :D   Men man kan ju aldrig veta vad som händer i framtiden ;)  eller..?





Kraam Missfleur♥


Arbetstidslagen = en Lag haha!

Har fortfarande inte hört något nytt från min kära dator!! :(    Men nu kommer lite av vad jag har gjort idag :D hihi


Försov mig så att jag inte hann sminka mig...! :(   och jag går typ ALDRIG utan smink.. men har börjat gå med lite mindre...  Men måste verkligen köpa nytt!!  Håller på att dö utan smink!!  Det är nu jag förstår hur ytlig jag är...  Sorgsen över att erkänna det men de är sånt livet är x'D 



Men jag hann med bussen fast jag missade den i stan med 1 minut!!  hatar när det händer..! Fast dagen har varit rätt chill, Gjorde planch liknande saker eller klistrade på bilder på ett vitt papper x'D  haha!  Rätt onödigt men trevligt, fast fatta hur många misstag jag gjorde Fick springa upp och ner i de trapporna hela tiden!  Kan säga att det är tur att vi bara har EN trappa !!  annars hade jag haft träningsverk...!  


Fick reda på hur det hade gått med mitt APU och arbetsmiljö och säkerhets arbete!  Fatta vad vi skrattade åt vad jag hade skrivit (inklusive läraren) !  På båda uppgifterna hade jag skrivit Kommer mer i slutet av veckan!!  (som en forstättning följer...)   och på frågan Vad är arbetstidslagen?  Hade jag svarat det är en LAG!!  haha!  Kände mig lite korkad vid just det tillfället! x'D



Men de var en underbar och rolig dag!   Slutade med att jag var på Bäckadal vid 5 tiden och blev fixad av Sis♥   Hon slingade mitt hår, toppade det och tog i moss och sånt, så de luktar gott + ser azz snyggt ut!! :D  hihi och fick mina ögonfransar färgade i en blåsvart färg för det gör det mer livligt!  :D  valde att inte färga ögonbrynen  för då hade det blivit lite för mörka...  och jag kan alltid fylla i dem ;) 



Kan tyvärr inte ladda upp någon bild idag :(   men lovar att göra det imorgon när jag är i skolan!  




Kraam Missfleur♥ 


Handikapad utan dator!!

Förlåt för att jag inte uppdaterat förrens nu!! Men imed att jag inte har någon egen dator så är det lite jobbigt... Så ni får tyvärr börja vänja er vid sådana här få inlägg... :( Dagen har varit sådär... Försov mig så jag hann inte duscha eller nått sånt, men jag hann med bussen :D det viktigaste ;) Började med nationellt prov och jag fick ett mega stort problem och det var att jag inte visste vad Medelvärdet är!!! hur kan man inte veta det?! Men fick som TUR hjälp med det annars hade jag fått ett solklart IG.. Nu finns det ju fortfarande hopp haha! :P Fick veta hur de hade gått på engelska nationella och där fick jag G+ :D Men hela engelska lektionen var så cp tråkig!! fast jag hann ta igen lite med engelska Så nu har jag typ bara 2 saker kvar x'D Fast jag fick typ hjälp med allt men man lär sig sjukt mycket på det sättet!! Efter engelskan blev det Datakunskap... Men jag har ingen dator så de blir ett STORT problem men jag fick hjälpa Matilda med hennes arbete medan de andra gjorde prov :D haha! Men måste säga att det är sjukt jobbigt att inte ha någon dator!! Fast jag kan säga att jag är den som är inne minst på Facebook i min klass på skoltid ;D Åkte upp till stallet och red min söta polle + fixade allt :D *stolt* Hon var jätte fin och börjar få upp lite kondition, fast hon är ju inte en som jobbar i onödan så när jag krävde lite mer av henne så sparkade hon bakut ! men de är ändå lite roligt när hon busar men inte när hon är lat.... Fast nu ska jag fortsätta med mina MILJONER lika läxor!! avundsjuka !? ;) Kraam Missfleur

The boy and The wolf

Sitter och äter en jätte go äggröra sak med potatis :)   är ju inte så duktig på att förklara ;)



Imed att jag inte har någon dator så kommer jag berätta om min dag nu ;)  


Den började inte direkt jätte bra...  Mamma var sur på bror och de gick ut över oss alla... :(   så nu får vi bara göra läxor och INTE kolla på tv som min kära bror gör nu... :P  haha!  lydiga barn ;)  Men jag ska vara duktig och fixa färdigt lite saker eller 2 viktiga som jag har till på fredag...  Men har gjort klart The boy and The wolf   den var faktiskt inte alls så tråkig som man trodde men efter 5;te sidan så blev den faktiskt bra..!   men då var de typ bara 3 sidor kvar haha!   men hatar när det inte är "riktiga" slut, utan man ska komma på ett eget... Är inte det författarens jobb!? 



Men på Stylist lektionen blev jag sminkad av Megan för hon hade varit sjuk en dag...  Fast de passade mig välditg bra för jag orkade inte måla en fejk tatuering med vatten färg på någon... + att jag typ inte hade något smink på mig ;)  hehe   Men jag skippade idrottslektionen  kändes lite onödigt att spela bränboll när det regnade...  Så jag åkte upp till stallet :)   blev typ helt dygnsur av att gå från bussen till stallet!!   Men men  de hann typ torka innan jag skulle hem..  det var bror som körde idag ;)  han övningskör ju :P    bara 2 år kvar tills jag får det ! :D



Fast jag har vart på jätte surt humör hela dagen typ... men börjar bli gladare nu :D

Kraam Missfleur♥

Lätta att glömma väskan ;) hihi

Har haft en väldig rolig skoldag ! :D   Har dansat sittande med Matilda och aa hela dagen har varit tttttoopen hihi ! :D


Men först var det alla lektioner orkade verkligen inte plugga!!  och inte nu heller....  hehe  Efter det blev det att träffa Olivia så gick jag hon och Matilda på A6 lite :)  efter det drog jag och Olivia ner till stan och hittade jätte snygga kläder !!   + att hon bara köpte 1 linne haha! :D   Åt också på Donkan, lika gott varje gång ;)  hahah!



Mina misstag idag! :


Jag fattade inte blondinskämtet ;  Om du sätter in en blondins hjärna i en påse så blir det en airbag! (tror det var så den gick...)  

Jag glömde min väska i HM´s provrum!  (märkte det inte förrens Olivia sa det... hehe) 


Jag glömde min väska på Donken...  Kom på det när vi nästan var vid bussen!!  kom på det själv denna gången ;)





Kraam Missfleur♥

Ingen dator

Datorn cp:ar lite men men... Ska snart åka till skolan är stolt över att vara klart i tid :D haha! Men jag kommer inte ha någon dator nu.. eller om min inte är lagad i skolan fast det tvivlar jag STARKT på men vi hörs sen ;) Kraam Missfleur

Promille skit..!

Blev att jag kollade på film har kollat på Skönheten och Odjuret   Stolthet och Fördomar (Mr Darcy är så snygg!!)   och  nu kollar jag på  En prinssesan dagbok 2 (nicholas är så snygg!!)   Hehhe har valt ut 1 snygg kille i varje film utan den tecknade haha! :) 



Men snart blir det att äta en kvällsmacka med ägg på !! :D    och så mår jag väldigt dåligt över att jag inte har pluggat något!!  usch va hemskt av mig!!  men ska kolla upp vad man använder promille till! kan ju inte vara särskilt ofta imed att ingen kan komma på mer än ett exempel på vad man använder det till   Så varför lär man sig det i skolan då!?   de är bara poliser som behöver kunna det!!






Kraam Missfleur♥


Pop Corn + Film ! :D

Sitter och kollar på Grey´s anatomy Är faktiskt bättre än jag jag kommer ihåg :)  Fast det blir att popa Pop corn och kolla på en film efter en inte för ansträngande jobb dag x'D  



Men nu blir det att kolla på film och kanske plugga sen..  får se hur det blir ;)  Men nu ska jag välja film :D  fast jag skulle verkligen behöva kolla på några NYA filmer men de flesta nya är ganska dåliga typ förstörda av all elektronik och häftig tilläg och sånt....  Men blir kanske Grinchen de var ju ett tag sedan jag såg den ;)





Kraam Missfleur♥ 

Sverige kom 3:a !! :D:D

Nu blir det att sticka till stallet och jobba...  fast jag är förvårnandsvärt pigg idag ! :D   Kanske beror på att jag fick veta att Sverige kom 3:a igår :D:D   Super glad!! :D   defenitivt rätt person som fick åka till Tyskland och han var INTE en blek kopia av han Alex  utan det var Alex som var en blek kopia av honom!  hehe!








Ha en bra dag hörs sen! :)




Kraam Missfleur♥

Eurovision song contest!

Sitter och kollar på Eurovision song contest  trodde inte att jag skulle göra det men det är förvårnandsvärt roligt att kolla :D   haha!   dock !!  känner man igen vissa låter eller de påminner om andra som om de bara har bytt ut orden...  Som de sa om Dansmarks låt  Att Andreas Jonssons Sing for me var redan bra 2006   haha!  vilken pik till danmark ;)



Men har som sagt bara segat hela dagen eller jag har också vart i stallet och ridit ! :D   + att jag har sett filmen I´m number four     som jag ville se på bio men jag glömde faktiskt bort att den hade gått !!  men den är azz bra!! :D   defenitiv sevärd och de kan komma en uppföljare !! får se om det blir en ;)



Fast snart blir det sängen....  för jag ska upp typ 5.45 för att åka och jobba med Mila...  men om man vill tjäna pengar så måste man jobba för att få dem ;) 



Kraam Missfleur♥

Promille i samhället!?

Håller på att plugga till Nationella proven i Matte :D   känns lite säkrare nu än innan...  men har också del 2 att gå igenom !   vill verkligen klara av detta + göra klart allting så att jag slipper gå i sommar skola eller nått sånt.... 


Men nu ska jag fortsätta plugga fastän jag inte har brors hjälp...  men de kommer nog gå bra :D   hoppas jag ;)   men måste säga att en sak som är skit svår är  När används vanligen promille i samhället (MINST två exempel) kan bara komma på om alkohol halte och inget mer och detta ska man KUNNA utan någon hjälp...  Svåra saker detta... + att Matte A är INTE en repetion av högstadíe matte...



Men tips på sidor ni kan gå in på om ni behöver hjälp med matte i vanliga fall eller behöver öva till nationellt prov;

Matteguiden.se    elller den som jag använder mig av   Matteboken.se




Hoppas att nu tycker dem är till stor hjälp som de är för mig :D






Kraam Missfleur♥


The sisterhood of the traveling pants (Systrar i Jeans)

Tog en liten filmkväll :D  haha det gör jag ju aldrig annars ;)   Idag blev det 2 ganska bort glömda filmer egentligen inte så värst bra eller ganska :)   bara man inte har läst böckerna så är de hel OK ;)  Fast jag har bara läst 2:an  jag fick den av en kompis när jag trillade av Absalon och bröt armen och av en annan fick jag ett halsband hahha!  lite lamt att man får presenter när man flyger av x'D 



Fast filmerna heter Systrar i Jeans  eller på engelska heter dem  The sister hood of the traveling pants  såg både ettan och tvåan :D     Men defenetivt sevärda filmer :)   väldigt romantiska, roliga och pinamma filmer :D  så de passar de flesta ;)




Sweet Dreams !





Kraam Missfleur♥

Tyg skor...

Har kommit hem från stallet och en väldigt kort skoldag, allt vi gjorde var att kolla på filmen och prata lite om den...  Sedan åkte jag upp till stallet och red lite lungt var verkligen sjukt trött, Fast nu är jag trött OCH har ont i vänstra foten...  Qajsa råkade trampa på den när jag hade mina tyg skor...  


Tips!  

Ha aldrig tyg skor på dig när du leder en glupsk ponny  kan sluta med att du får ont i fötterna like me ;) 


De va jätte gulligt!  det är en ny som ska flytta in i stallet (ta Naomis plats)  och hon har 2 döttrar som rider och de undrade om de får borsta Malaika!!  So cute! Det blir jätte bra för mig imed att jag inte gillar att borsta haha ;)





Kraam Missfleur♥

Lilja 4-ever

Kom typ 10 min sent idag... "/   hatar bussarna!!  Men de gjorde inte så mycket, för vi kollar på Lilja 4 - ever  den är inte direkt bra men de är det enda vi ska göra dennna dagen !! :D   hade inte pallat att jobbba....



Men ni vet han som sjunger Boys don´t cry   är svensk !! :O     + söt och duktig!!    haha!  inte många svenskar som är det ;) 





Kraam Missfleur♥

CityVille....

Har hunnit duscha och sminkat mig :D   ska stressa och fixa iordning allt så jag hinner göra klart lite engelska, för matten orkar jag verkligen inte med....  



Så nu ska jag bara köra Cityville  har fasen blivit beroende av det spelet!!  inte bra...





Kraam Missfleur♥

Var nervös ett tag...!

Blir att sova nu !  så man orkar med morgondagen...  känndes som om det var fredag idag !! "/   Men nu är biljetterna bokade så att vi kommer både till och från göteborg :D   Nu ska vi bara beställa inträdesbiljetter, åkband, Gasten (som vi övertalat Mila att gå ;) )  + att vi får gå före alla i kön :D  erkänn att det låter bra! :)  + att det är billigar  vi är ju 4 smarta blondiner haha! ;) 



Var först med Olivia som kom på allt med bokandet och det...  Sedan stack jag, Mila och Sis till netto för det firar att de fyllde 9 år i måndas och de firar HELA veckan så jag har bestämmt mig för att ha 1 onyttig dag i veckan :D haha!  + att jag har förtjänat det så mycket som jag har tränat!!  Sedan blev det att vi kollade på film och spelade Aqua, Jag har slutat tro på det där med Tur i spel och Otur i kärlek saken.... för annars både jag ha j*vligt TUR i kärleken fast nu är det ganska dött där.... :(  

Sedan blev det att man kollade på kvalningen till Eurovision songcontest (tror det stavas så)  var skit nervös att Sverige inte skulle komma med som förra året när Anna Bergendal gick vidare Fattar inte hur hon kunde vinna!?  men de var FÖRSTA gången Sverige inte gick till final... Gud va pinsamt för henne....!




Men nu är vi i final blir kanske att man kollar på Lördag!  haha brukar aldrig kolla för de blir så tråkigt efter ett tag...   Fast måste säga att det var lite lamt att det bara var 1 av glasrutorna fick gå sönder bara för att de inte hinner ta bort glaset annars...




Kraam Missfleur♥

Massa träning...

Är helt slut har cyklat både till stallet och hem sammanlagt blir det 2 mil....   Fast träning är ju alltid bra ;) + att jag red Malaika och fixade allting efter det kom det nya spånet som jag och mamma fyllde i säckar och lite inne i boxarna, fick gå jävligt många gånger i de trappora (branta)  med spån i en säck!!  Så idag har jag tränat mage, ben, armar och rumpa!!   Avundsjuka?



Nu ska jag försöka få igång Playstaionet så jag kan spela Fifa :D   hahha!




Kraam Missfleur♥

Cykla!!

Nu ska jag cykla upp till stallet :D   ska faktiskt bli skönt att vara lite fysiskt aktiv ;)  haha!   Och man ka ju också cykla i kort byxor och linne :D  annars hade det inte vart lika roligt... 


Glömed berätta detta innan, i Tistas så fick jag de som har ringt med dolt nummer till mig att sluta !! :D  sjukt skön! 



Kraam Missfleur♥

Studiedag :D

Vaknade för typ en halvtimme sedan... Har studiedag idag :D   Det blir nog jag cyklar upp till stallet ;)  ska ju trimma till mig lite också haha!  som ex; jag åt banan till frukost får hoppas att jag kan hålla mig nyttig ett tag hahah! :) 



Men nu kollar jag på Bring it on in it to win it   :)  



Sommnade igår vid typ halv tio!! :O   fast mina ögon är MYCKET bättre idag inte ens irriterade eller nått :D  Kanske bara var för att jag var så trött...  Men måste också plugga för det har jag lovat mamma, imed att jag inte gjorde det igår... 





Kraam Missfleur♥

Glee

Kollar på Glee nu men tror att jag ska kolla på en film istället....  orkar verkligen inte plugga + att de rinner från mina ögon HELA tiden....  speciellt det vänstra  hate it!



Hörs sen om jag orkar....


Kraam Missfleur♥

Trimmas!!

Jens träningen igår gick skit dåligt som jag redan har sagt....  Men de var att först började jag med flyga av och han sa att det var jätte bra att jag visade hur man INTE skulle göra...  Så idag är jag jätte sur på mig själv och nu ska jag OCH hästen bli trimmade och jag ska äta nyttigt fast jag får dricka läsk hihi ;)  och hennes mat drar jag ner på x'D   men är mycket gladare än innan !!  var nära på att börja gråta så arg var jag på mig själv!!




Nu blir det engelska test... usch!  + att jag ska övertala Matilda att läsa Engelska B!!




Kraam Missfleur♥


Rökbomber

Godmorgon är kanske lite sent  men nu är jag i skolan :D   haha jobbig färd hit...  hann med bussen utan att springa!! :D    Träffade också Linda på bussen och vi pratade lite så att jag missade att hoppa av i stan... :(   fick spring gå  så att jag hann med bussen  gick dit på 3 min och annars tar det 5  duktigt av mig  tkr jag ;)  haha!



Nu ska jag ha matte lektion har tappat bort det nationella provet! :(   är lite slarvig ibland...  men de v ar visst brandövning innan de hade lagt rökbomber på några toaletter   här går de verkligen in för dem ;) 






Kraam Missfleur♥

Gick skit dåligt....

Kollar på The Mentalist  :D   började idag ;)   


Hade Jens träning innan och jag berättar mer detaljerat imorgon när jag inte är så sur på mig själv!!  Men kan säga att de gick skit dåligt...




Kraam Missfleur♥


Marabou banan och kokos

Har gjort 1 del av de nationella bara 1 kvar :D   sjukt skönt när allt detta är färdigt!!  fast den sista delen av hörövningen var JÄTTE svår!!   usch! 


Men den hemliga saken som var efter lunch vara att vi fick glass :D   bara för att vi hade gjort så bra ifrån oss igår ;) hihi  Och vi ska ha sånna dagar 1 gång varje termin :D  tänk så får man glass efter varje!  då är det ännu bättre haha!



Har också smakat den nya sorten av Marabou  den heter Marabou banan och kokos.... den var ingen choklad som jag kommer att lägga ner 15 spänn för...



Blir Jens träning sen efter skrivningen eller "läsningen"  eller vad vi skulle ha...  Skulle nog ha gran pri liknande sak :D   blir en svårare bana och så...  men roligt med omhoppning och allt :D  hihi




Kraam Missfleur♥

Good news keep on coming ;)

Nu har jag blivit sminkad + att Matilda har sminkat mig :D  blev jätte fint skulle visa om jag visste hur jag gjorde på denna datorn... hehe   Men jag passar jätte bra i den brun guldiga färgen :D  Fick också G på min Samhälls ekonomi  en sak mindre att oroa sig för :) 



Är jätte hungrig !!  hann bara äta en macka :(   ska köpa twix sen :D  hihi  gott :P  Se efter lunch ska vi få veta någon hemlig grej hela skolan ska samlas  undra vad det är ;) 


Fick också veta att jag ligger på VG + i idtotten :D  och att jag kan nå MVG nästa termin ;D   love it!  + att igår hittade mamma stallnyckeln och nu har vi satt på den jätte stora hästen på den så att den inte går att tappa bort :)   komiskt nog så hittade mamma den i tvättstugan...  haha!




Kraam Missfleur♥

Mer sen;)

Nu ska vi ha stylist + idrotts betyget :D   Får se hur det går går ;)



Uppdaterar mer sen x'D



Kraam Missfleur♥

Lyftkran vält över djursjukhuset!

Kollar på Mr and Mrs Smith  en film som är både bra och dålig samtidigt!?   om ni fattar vad jag menar ;) Äter äve choklad som mamma var så snäll och köpte till mig !! :D


Gick väldigt bra på utvecklings samtalet inte alls så dåligt som jag trodde!!   bara kämpa ikapp i matten så att jag klarar det på denna terminen !! :D  super bra nyheter !! så de får bli lite mer plugg än jag trodde men men...  Det är värt att lägga ner tid på (:


Åkte även frbi Charlies på hem vägen och det var typ en lyft kran som hade vält över djursjukhuset!!  fick värsta chocken !!  stackars de som var där inne jag skulle ha blivit skit rädd!!   Tänk om någon hade opererat eller nått sånt...  Fast tror inte det var de som tur va!!  Fast får läsa mer om det i JP imorgon tror jag.. ;)  





Kraam Sara♥

Flitig dag för mig haha!

Nu är jag klar med ALLA prov som jag hade att göra !! :D   skulle egentligen inte gjort procent provet hade inte övat super mycket till det  men jag gick igenom det med Matilda eller hon hjälpte mig att öva!! :D   Jag vet att det ger otur att säga detta men är tvugen att säga det ändå hehe Det kändes som det gick bra och jag tror att jag får G på det :D   får hoppas att det inte ger super otur nu...  tror lite på skrock hihi ;)



Fast nu orkar jag inte göra mina 2 engelska uppgifter (de enda som jag har kvar)  Är så slut psykiskt sätt hehe hjälpte Mathilda med hennes idrotts dagbok :)   den typ ända roliga uppgiften jag har gjort idag?!   Men ska inte ut och springa fastän jag skulle behöva det... Ska nog gå till Netto sen eller fjäska lite för mamma och se om hon vill köpa godis åt mig hehe ;)   Fast det beror nog lite på hur bra det går på utvecklingssamtalet som börjar kl 16.00  !!   Fast jag har sagt vad jag har kvar och allt... så de borde nog inte komma allt för stor chock för henne !  är sjukt glad att jag har en sådan bra relation till min mamma har tänkt mycket på om jag hade haft super stränga föräldrar !!  skulle verkligen hata att ha det!!



Fast inget kan förstöra min dag känns det som  för nu sa rektorn att jag hade varit flitig och duktig idag !! :D *stolt*    Han satt och vaktade omproven så han fick se en bra sida av mig :)  hihi








Kraam Sara♥

2 prov klara 1 kvar ;D

Nu har jag 2 prov avklarade !! :D   super glad att slippa tänka på dem, fast det kändes inte jätte bra på referattekniken...  Hatar att man måste ha svenska B  också...  usch !  fast nu ska jag börja arbeta lite engelska...  eller så tar jag och övar till matte provet så jag kan göra det om typ 1 timme!?  



Tänk vad lättad jag kommer vara när jag är klar med allt detta !! :D   kommer typ bara ha 1 engelska uppgift kvar sen!!   kommer typ inte ha några mer prov(om man inte räknar de nationella...)  Fatta vilken lättnad!! :D  Och jag ska se till så att jag INTE behöver gå om någon kurs nästa termin!!  man vill inte ha något dragande efter sig... 




Jag är en stolt blond pluggis !! :D  hihi


Tänk när man hade vinter jacka och mössa!!  och nu går typ halva skolan med kortbyxor !!  skillnad kan man lungt säga ;)  och imorgon är det exakt 1 vecka sedan det snöade!! :O


Kraam Sara♥

Verkligen förvirrad...!

Kom i tid till skolan idag !! :D   Fick springa till bussen på 1 minut !!  duktigt av mig ;)  fast alla som skulle ta 28:an verkade vara sena...  hmm konstigt.. kanske är det fina väret som lurar alla?


Men nu ska jag öva lite till Samhälls provet om jag hittar vilken sal det är i...  är jätte förvirrad vart man ska vara någonstans !!  fattar verkligen ingenting!!  jobbigt värre!



Kraam Missfleur♥


Jag gjorde alla misstag medan Malaika var underbar!!

Har slappat lite nu efter tävlingen :)   Är dock väldigt arg på mig själv!!  red skit dåligt idag!!  :@   Fast Malaika var helt underbar !! ♥



Fick ett ganska grovt nerslag i första klassen (90)  Det var i omhoppningen och jag red dålig väg till hindret trodde nämligen att det var ett annat hinder som jag skulle hoppa... menmen  jag vann den klassen fastän jag inte förtjänade det...  I 1 m fick jag ett stopp på näst sista hinder i grunden, det var mitt fel ville nämligen att hon skulle hoppa av ett galoppsprång tidigare...  Men är super nöjd med Malaika!! :D



När jag skrittade av henne ute va det en jätte gullig dam som sa att jag hade en jätte söt ponny och att det var väldigt fint med de olika färgerna !! :D   Då blir man glad :)




Nu ska jag ut och sola :D   tänk att det snöade i Tistas  vem hade kunnat tro det!?





Kraam Missfleur♥

Kan man annat än att bli glad med detta vädret?

Nu är det dags att åka upp till stallet och tävla!! :D    är dock lite trött men av detta vädret kan man ju inte bli annats än pigg!?  :D  hihi



Håll tummarna för mig ! ;)





Kraam Missfleur♥

Puma!! :D

Gick jätte bra att rida!  känner mig sjukt taggad tills imorgon !! :D   Har också fått se lite av banan... blir mycket linjer men inget som är överdrivet svårt :)   + att det blir omhoppning :D:D  mycket roligare ä bara Clear Round...   ;)




Red även Lelle idag x'D  gick bättre än förväntat!! Men sjukt jobbigt för magen och benen ;)  Sjukt annorlunda från Malaika !  men de gick bra, ville typ bara skritta eller galoppera i början men fick till traven tillslut :D




På vägen hem plockade vi upp Olivia :D   Så var hon här ett tag, vi hann prata och spela tv- spel som dock hackade lite... Fast ingen av oss var särskild duktiga på Fifa...  Ett faktum att inse... ;) haha!  blir roligt sen när Olivia är bakom ratte ;)  kommer man att våga åka med henne?



Följde henne till bussen för typ 10 min sedan, så att inget skulle kunna hända henne!!  På vägen hem mötte jag Puma :D   Så söt är hon!!   Kliade henne och sedan följde hon efter mig hem så nu går hon runt lite och kelar med de andra i familjen, fast hon ÄLSKAR verkligen Sis rum !  var nyss uppe på hennes gaderob haha! en sådan gullig syn!  Alla i familjen verkligen älskar denna söta katten !  Vet vad jag ska köpa till Mamma och Pappa när jag flyttar hemifrån !  kan ni gissa vad för nått?  ;)

Godnatt!! :D



Kraam Missfleur ♥





Pastasallad :D

Fick göra en pasta sallad till lunch, hade inte direkt mycket hemma...   eller inte sånt som jag gillar ;) + det är något som jag kan laga ;)   haha!   Men nu blir det att åka upp till stallet och fixa :D  


Ska rida Lelle också, ska bli roligt att testa honom :)   Det är tur att han är en liten stor häst, annars hade det kunnat bli lite jobbigt... ;)  







Kraam Missfleur♥


Förlorade för det mesta... "/

Nu har jag spelat tekken eller tecken  vet inte riktigt hur det stavas...  Det är 5;an så jag är inte direkt duktig så förlorade för det mesta...  haha! fast roligt var det ;) 



Vaknade vid typ 10 tiden!  skönt att kunna sova ut lite, sedan blev det att jag kollade på tv  Gilmore Girls och den jätte braiga filmen Crime of Fashion  (tror den heter så...)  Har sett den innan men den är fortfarande lika bra :D


Nu blir det att göra läxor, kanske öva till proven eller kolla på film...   får se vilket som vinner haha! ;)  vilket tror ni?




Kraam Sara♥

Tekken

Nu ska jag spela teken 5 med bror :D   på den nya tv:n  fan va stort och bra man ser ;) 


hörs senare ;D



Kraam Missfleur♥

Fierd Up !!

Blev att jag kollade på Fierd up  och nu håller jag på att kolla på Bring It On  :D   var länge sedan jag såg den 1 an och 2 an är inte så bra....   enligt mig ;) 



Har precis ätit tacos och kollat på när mamma och bror ska installera den nya tv:n   äe faktiskt lite roligt att se hhaha! :)   Fast den kommer nog inte upp förrens imorgon....







Kraam Sara♥

Heej, det var inte meningen att säga bajs....

Har pluggat färdigt nu :D  eller gjort två av de "stora" inlämningarna, fast jag har bara mig själv att skylla för det var jag som har skjutit upp det sedan förra terminen...


När jag tog bussen hem idag, var tvungen att springa till 3;an...  Men det var en jätte gullig dam som klickade på den där påstigar knappen så att jag verkligen skulle hinna med!! :D så snällt!!  Sedan var jag bara tvungen att vänta 1min på 28;an !! :O   det är inte ofta som man bara behöver vänta så lite och att den kommer i tid ;) haha! Fast busschaffören hade typ på en jätte konstig sak eller ljud som typ sa Heej på en massa språk och sedan oj då det var inte meningen att säga bajs osv...  Jätte störande!!  fastän jag hade högsta volymen på min musik så bröt det igenom!!  Fast jag sa till sen fast det gjorde typ skillnad i 2 min knappt ens det!!  genom att volymen var sänkt så man inte hörde det lika tydligt...


Nu ska jag belöna mig med en FILM!! :D


Kraam Missfleur♥

BITTER FITTA!!

Sitter och gör om HELA min hälsodagbok!! Men har snart kommit halvvägs har sjukt mycket att göra vill inte behöva göra ALLT på måndag...  Har redan 3 prov och en grupp sak som jag måste göra då... usch!  får bara hoppas att jag hinner göra ganska mycket idag!!  Iallafall 2-3 av uppgifterna fastän de är ganska stora.. Men jag är fast besluten att inte behöva gå i sommar skolan!! 



Måste bara säga att min klass Aa de finns inte ens ord för den...  Inte undra på att ingen vill ha den... Kommer ihåg när de sa att vi var "den jobbigaste, högljudda, fjortis klassen som ingen lärare vill ha + att eleverna på skolan håller med!! "     DÅ är det illa!! Bitterfitta är  Matildas braiga ord för en i klassen ! :D   och det stämmer till 100%  ;)   brukar aldrig vara tasikg men pallar verkligen inte hennes sätt längre... Fast det är snart bara 2 år kvar att stå ut ;) + att man kommer inte ha alla lektioner tillsamans som hela klassen har nu!




Slänger in face look och dagens outfit innan jag återgår till pluggandet...






Kraam Sara♥

ÄLSKA MIG MEST NÄR JAG FÖRTJÄNAR DET MINST, TY BEHÖVER DET BÄST

Sitter nu och skriver insändare och krönika om lycka :D    faktiskt svårt trodde det skulle vara lättare när vi först fick uppgiften men icke sa nicke...  ;)   


Ett väldigt fint och VIKTIGT utryck enligt mig  "Älska mig mest när jag förtjänar mig det minst, ty  (när) behöver det bäst"  viktigt att tänka på i vardagen!! 





Bilderna från igår :D   först mig stylad 50 - tal och sedan Matilda till sin bal :)













Kraam Sara♥

.....

Gick upp 2 timmar innan jag behövde!!  trodde att jag skulle få sovmorgon men nää så blev det inte... Men nu ska jag fixa mig och äta frukost och sedan bara ta det lungt och inte göra ett skit :)  












Kraam Sara♥







MÅSTE bli piggare!!

Hinner tyvärr inte lägga upp bilderna idág.. :(   för datorn håller på att dö och jag kan inte hitta laddaren... är ju inte direkt så ordningssam av mig  hehe! ;) 




Ska faktiskt sova nu! :O    Måste verkligen ut och springa !!  eller asså börja med det så jag blir lite piggare + klarar pip testet eller Cooper testet som vi kallade det på våran skola innan x'D









Kraam Sara♥


Frysa häcken av mig... "/

Nu är det bara att ta det lungt som gäller resten av kvällen ;D    Direkt efter skolan, blev det stallet och rida :D   dock så gick det inte super bra idag...   men som tur så finns det en morgon dag haha!  ;) 



När jag skulle ta bussen hem från stallet idag så regnade det hela vägen till busshållplatsen och det tar typ 5-10 min att gå!!   Sedan missade jag 28:an med 3 min...  fick frysa häcken av mig, men de slutade regna under de typ 20 min jag fick vänta på bussen...  något posetivt ;)   haha!




Det är jobbigt att inte veta hur folk tänker och hur de är...  Alla ändras beroende på vilka det är med osv... Men när man blir påmind av det blir det att man lägger märke till det och tänker efter lite mer...










Kraam Sara♥


Geisha rocky billy tjej ;)

Sitter och kollar upp lite saker  ;)   Har blivit en Geisha rocky billy tjej :)    Såg väldigt annorlunda ut men fint :)   bild kommer sen ;)
Nu är det dags att sminka Matilda till hennes bal  får se hur det blir ;)  hihi   får hoppas att jag hinner tiden brukar gå fort när man har skoj...  tyvärr....  menmen får hoppas att man hinner :D
Sedan blir det upp till stallet och rida ett långt och HÅRT pass  fastän jag fortfarande har träningsverk...
Vet inte om jag ska ringa han med Dolt nummer eller om jag ska skriva en sak på facebook.... får se hur det blir...
Kraam Sara♥

Inte mycket uppdatering idag....

Kommer inte bli så mycket uppdatering idag, tar nog inte med datorn till skolan idag...  känns lite onödigt i med att vi ska ha praktiskt hela dagen med projektarbetet :)    Jag ska bli en 50 - tals brutta haha!  och jag ska fixa Matilda så som hon villl se ut på balen :)




Efter skolan blir det att åka upp till stallet och rida :D    och kanske gå hem....  får se vad jag väljer att göra ;) bussen finns ju alltid annars ;) heheh





Kraam Sara♥


Snyggast kläder ever ;)

Har både hunnit plocka undan lite i huset och kollat på film :)   känner mig duktig *stolt*   hihi   nu kommer de bli glada när de kommer hem, pallar dock inte att damsuga och svappa eller nått sånt...  lite lat är man ju ändå ;) hehe




Har lagt märke till att de har börjat bli å jävla mycket spam på Facebook nu...  Men de har ändå klarat sig förvånandsvärt länge x'D 



Nu blir det att kolla på en till film har dock inte riktigt bestämt mig för vilken...  tror det blir en harry potter film ;)   Har ni några film tips? 




Efter jag har kollat på film blir det att hoppa in i duschen och fräscha till mig lite :)   hatar när man känner hur äcklig man är med flötigt hår och så...  eller det har ju inte blivit äckligt än, men på månnen imorgon pallar jag inte att duscha...   Men måste säga att jag verkligen har snyggast kläder på mig, har skjortan med puff ärmar och ett par rosa (ganska mörka) hotpants och så jäkla opassande så har jag ett par jätte snygga stickade strumpor x'D  fast konstigt nog är det snyggt tillsammans  :D  lite mer udda ;)  hahah!







Kraam Sara♥

Typ skriv kramp....!?

Nu är allt klart ! :D   både stallet det första "riktiga" nationella  btw  inte gick det bästa...  fick typ skriv kramp!?  jag brukar alltid ha lätt för mig när det gäller skrivandet!  fast det är ju lättare att hitta på saker som en berättelse än att skriva om en tradition...




Slutade kl 14.00  istället för 15.10  :D   Var i stallet tidigt fixade allt utan maten till dem sötingarna !  Ridningen börjar gå azz bra :D   och hon har fått upp kondisen och nästan all vinter päls är borta :)  Snart kanske man kan rida barbacka utan schabrak ;)   hoppas på det x'D  hihi 


Jag och Malaika på Div 2 hoppning :D
Stämmer azz bra haha! ;D



Nu ska jag kolla på The Perfect Man och äta kakor + dricka MER med päron smak :D    haha tänker bara på vårt failade SUCK foto när man nämner MER eller de va azz länge sedan  jag tänkte på SUCK fotot....  Fast vi var inte de ända som failade ;)   som tur va ;) haha!





Kraam Sara♥  

Första nationella i engelska!

Var inte så smarta som vi trodde på matten...  men roligt hade vi ;) haha!    Man borde få göra nationella tillsamans vad lätt det hade varit då :)





Om nästan en timme blir det första skriftliga nationella i engelska  önska mig lycka till :D





Kraam Sara♥

Riktigt duktiga :D

Nu blir det matte lektion :D    Tränar på Nationellt matte prov   Jätte roligt faktiskt!! :D   Jag jobbar med Matilda och jag måste säga att vi  är väldigt duktiga tillsamans hihi! ♥




Nu ska jag räkna vidare ;)



Kraam Sara♥

SOVA !! :D

Blev att jag sov och pratade med bror :D    och nu kollar jag på She´s the man   eller har typ kollat klart på den :)  Sedan blir det sängen för mig  Hoppas också att magen blir bättre tills imorgon... Allt kan ju hända under en natt ;) 




Sweet Dreams :D






Kraam Sara♥


Frukost ute i solen eller snö....?

Mår mycket bättre nu bara magen som fortfarande spökar lite...  men det blir nog bättre när jag har tagit alvedon :)    Har typ sovit i 3-4 timmar !   vet inte om jag ska gå och lägga mig igen eller städa lite eller vad jag ska göra! 




Kollade på Super Skinny VS Super Size   tror det hette så...  har ju lite dåligt minne ;)   Men det är verkligen ett jätte bra prgram!!   Det är två stycken som äter hur olika som helst och de byter dieter i 5 dagar, för att få Wake up call!  som de verkligen behöver!   +  hur kändisarna får sina snygga kroppar och hur de går ner i vikt osv...  Jag är jäkligt glad att jag inte måste vara smal och ha en slimmad kropp HELA tiden!   fast det är ändo något man vill ha ;)   haha!   




Blev lite smått chockad av att det snöade innan idag men nu är vädret bra igen!  Får hoppas att det inte börjar snöa igen!  Man vet ju aldrig vad som kan hända under natten... ;)

Bilder från i helgen när jag var hos Olivia :D  Vi åt frukost utomhus hur härligt som helst!! 






Kraam Sara♥    

Färg analys...

Nu gör jag en färganalys med Esther och Megan ♥     Snart blir det redovisning... usch!




Sprang runt Rocksjön idag på idrotten kom 2:a :D   På 19 min sprang jag = MVG   då blev jag glad men tyvärr har min hosta blivit mycket mycket värre!!   och jag grät innan för jag hade sådan Mag värk!!


Dolt nummer...

Har kollat klart på filmen + ätit upp bullarna hihi ;)   Nu blir det att kolla på Harry Potter och fenixoden på svenska...  fanns tyvärr inte med engelskt tal...  men de får man ta ;)




Har städat lite i rummet + flyttat om lite ;)   blev kanske inte jätte bra... men de är ganska svårt att möblera ett fyrkantigt litet rum ;)   men man måste testa på alla sätt tills man hittar de rätte ;)  haha! 





Ett samtal från ett dolt nummer;



Jag - Heej
Dolt - Hej det är David
Jag - Känner jag dig?
Dolt - Nej det gör du inte...
Jag - Okeej....
Dolt - Är du en fjortis?
Jag - Verkligen inte!
Dolt - Det tycker jag
Jag - Har du ens träffat mig eller sett mig!?
Dolt - Aa det har jag..


Sedan slutade samtalet....  Konstigt när sådana människor ringer på kvällen...  De måste verkligen inte ha ett liv!



Dissar verkligen sådana som ringer med dolt nummer!!









Kraam Sara♥



Datorn in på lagning...

Skoldagen har mot förmodan varit rolig! :D   dock lite kallt ute... och jag börjar få panik över att min dator ska in på inlämning imorgon och jag har en massa arbeten på den som är klara och några som är halv klara...! 




Nu ska jag lugna ner mig lite och kolla klart på filmen från igår :)   kommer ett längre inlägg sen ;)





Kraam Sara♥

Svan

Är färdig med allting en halvtimme innan jag ska ta bussen ! :D   fast nu ska jag försöka snygga till datorn lite om jag behöver lämna in den....  Håll tummarna för mig att den funkar med en annan laddare!!





Igår kollade jag på Big Brother!   Synd att Sonia åkte ut..  men som tur var hon inte en av mina favoriter hade varit ledsen om Martin hade åkt ut!!  Innan det kollade jag på film och sov!  det känns konstigt att inte ha en dator som man kan använda hela tiden...  men bra också gud va mina beroenden som vi har gått igenom väldigt mycket på senaste tiden...  (eller inte mina utan andras)  men nu kommer det att ta slut! :D 




Olivia har döpt denna svan!  för det finns visst bara en svan i mjunksjön!  haha!  ;) 





Kraam Sara♥ 

Kebabrulle!! :D

Har haft en jätte bra helg!   synd att den snart är slut... :(    Fast den slutar med världens goaste mat! :D   kebabrulle :)   nyttigt och bra ;) hihi






När jag skulle hem från Olivia♥  så spö regnade det!!  eller typ haglade!!  hoppas att de hade fel för förra veckan sa dem att de skulle bli snö imorgon!! :O    Men busschafören var hur otrevlig som helst!!  Hur ska jag kunna veta att man måste säga vart man ska och om man är skolungdom osv...  när man betalar med värde kort!!!  sjukt jobbigt...





Träffade Paulina på bussen eller jag såg inte henne när jag hoppade på.. :(  men när hon hoppade av så hälsade vi... lite sent men men... 





Fick sitta i stan och frysa ihjäl i typ 30 min!!  i väntan på att bussen skulle komma (Rmk)  Sedan när jag skulle hoppa på så var det en orkester som rör sig eller vad det kallas... Kom med trummor och trumpeter och hela köret.. stackarna som var tvungen att gå och göra det i detta vädret!!  Är det någon speciell dag för de känns som det hade vart mer passande om de hade gjort det igår.... 




Red Malaika och hon var helt underbar gjorde allt jag bad henne om och aa  finns inte ord för hur bra det gick ! :D  







Nu blir det att kolla på den 4 eller 5 Harry Potter filmen... eller Sweet Home Alabama...  får se vilken jag väljer!  erkänn att det är spännande ;)  or noooot..








Kraam Sara♥    

Husk

Har haft en jätte rolig dag med Olivia :D   tagit en massa bilder och så ;)   + kollat på en jätte läskig film med ett azz dåligt slut!!   Husk !   Kan tyvärr inte rekomendera den, fast den var läskig!!   om ni bor nära ett majs fält borde ni verkligen inte se denna film!!





Nu blir det att kolla lite på Facebook för vi båda har bytt profil bild ett stort steg ;)  haha!  Detta är våra nya profilbilder snygga eller vad..?  ;)
















Kraam Sara♥

RSS 2.0