Nytt på facebook kan leda till mobbning...?



De nya på facebook då!!

VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA!!!!!!!  Skydda din logg! Tipsa en vän! Hackare finns nu på Facebook och skriver förolämpningar till dina vänner i ditt namn och utan att du vet. Du kan inte se det, men dina vänner ser att ditt namn är skrivet under den skriftliga förolämpningen! Om du får något stötande från mig, så ska du veta att det inte var jag! Kopiera till din logg


Hmm vet inte riktigt om jag ska tro på detta... För nått sånt här är ett perfekt "tillfälle" för sådana som  vill säga taskiga saker till sina "vänner" och komma undan med det!!!  Så egentligen borde man la bara tro att ens vänner litar tillräckligt mycket och frågar än om de skulle se något sånt på sin logg!?  Menmen... Verkar som om många tror att deras vänner skulle tro att de faktiskt var DEM som skrev det!!  Så där får man ut lite intressant fakta om ens vänner ;)  


Men innan nu på kvällen var de årsmöte!! Och inget "spännande" hände!! Men man fick jäkligt go fika!! :D (de är ju en av anledningarna till att man går på sånt!! Skulle ALDRIG gå om man inte fick fika!!!)  Men nu blir de att sova!! Så man orkar med skolan imorgon!! :) 




Kraam Missfleur♥


SOUND!? :D

Heejsanhoppsan!!  Nu blir det snart att åka upp till stallet!! :)  Ska rida lite lungt idag imed att hon va så duktig igår!! :D 


Hela dagen som man var i skolan (förmiddagen...)  Gick ut på att göra Moodboard!!  Så nu har jag slagit sönder en kopp sedan har vi tejpat ihop den igen och så har man tagit  med lite lockart hår och satt bilder på sitt fina moodboard!! :D  Kommer nog bli fint HOPPAS jag!! x'D   Måste dock börja fundera på bakgrunden nu!!  Se om de blir vit eller inte ;)  Men skulle kolla lite på Alice in wonderland (disney) och så funkade ljudet när jag och Thille kollade på den!! :D  Så nu har man en dator där ljudet FUNKAR!!!  Happy Happy ;)

Men vart ju inte i skolan på eftermiddagen utan jag åkte hem en liten stund och sedan blev de att ta bussen in till sjukgymnasten!!  Imed att jag har lite svårt med att springa... Men kan stolt säga att jag står helt lika på mina ben!! :D  Och de har blivit MYCKET bättre dock står ju den jäkla bula fortfarande ut väldigt mycket när jag anstränger mig... "/  Men ska boka tid hos någon Hassel eller vad han heter!! så ska han få kolla om man bara ska vänta ut tiden eller göra nått åt de! :) 



Kraam Missfleur♥

Officiellt!!

Nu har jag Officiellt slutat kolla på Big Brother!!  Känns bara jobbig och är så sent... Har börjat få typ de vissa får på vintern.... Att man är trött fast vissa blir deprimerade men så långt har de inte gått för mig!! Och de ska man ju tacka gud för!!!  haha, speciellt jag som inte är troende ;)  


Men nu blir de att fixa moodboard och at the moment är jag lite lonely, fast Matilda är med mig över Facebook :)  och sen om typ en timme kommer Mathilda och Esther !! :D    Så kanske vi har spånat fram så bra idéer att man kan börja klistra det på pappret!! :)   Måste ju även slå sönder en tekopp!! Tog med några som inte hade en "kompis" så att vi kunde använda den sötingen!! :D



Men nu ska jag och Matilda försöka hitta något "oväntat"  Får se hur de ska gå till ;) haha!! menmen försöka kan man ju alltid!! ;D

Dagens outfit;





Kraam Missfleur♥

Awezome!!!

Har ju då tränat Erika träning heter de ju nu när Jens är i Spanien ;) Gick awesome !! :D. I början gick det inte jätte bra men sen hoppade vi en bana på 90 cm i bra tempo och nollade!!! :D happy happy !! Dock fick jag bakläxa på att sätta upp två hinder på långsidan och kunna göra halt där emellan för på träningen tog de typ 20 m innan jag fick stopp på henne... Men nu blir det att träna på det efter tävlingen i helgen !! :)



Spåna!

Blir att åka upp till stallet nu när man har fixat typ allt tills imorgon!! :D  Håller på att spåna i idéer hur vi ska göra i min grupp!!  Har ju projekt vecka och vi ska göra Alice och Jack Sparrow!!  Intressant att se hur resultatet blir!! :D Och jag hoppas VERKLIGEN på ett lyckat resultat!! :)    Kollade även på Alice in Wonderland i skolan idag då!  Riktig nice första lektion var dock nära på att somna... :(  


Så denna projektveckan ska bli riktigt rolig nu men stressig!!  Ska ju hinna göra klart Moodborden imorgon och man ska ha både bilder och saker som man kan ta på!!  Och idag har vi bara hittat allt som vi ska ha och spånat på som bara den, dock jobbigt med grupparbete men tror vi kom på något som alla gillade!! :D  eller hoppas de ;)  haha!

Har även vart duktig och lämnat in mitt CV så får hoppas på att man får detta nu då!! :D 


Kraam Missfleur♥

U got the same feeling?

Snart blir de att ta bussen till skolan!!  Första lektionen kommer att vara nice! Ska bara kolla på Alice in Wounderland!! :D  Härlig förmiddag i skolan ;)   Men nu innan skolan så ska jag skriva ut mitt Cv så blir de att söka jobb på A6!!  För ju längre in i Intervjun vi kom desto mer insåg jag att det är inget jobb som jag skulle kunna ha!!  Men bra träning var de iallafall får se om de också tyckte att jag inte skulle ha det eller inte ;)   Time will tell x'D 




Jag är ju då en människa som tror på Horoskop och loggar in på Facebook varje morgon för att spela Cityville och för att kolla mitt horoskop! :D 


Dagens för alla Skyttar:

Romantiken är het, tung och spännande dag. Om du har hållit tillbaka när du närmat dig en potentiell partner, kommer du idag att upptäcka din energi för att göra ett oförglömligt intryck. Om du redan är i en relation, kanske din partner viftar med den ökända röda flaggan för dig.

Hmm detta tolkar jag direkt om jag ser en snygg kille så kommer jag att trilla...!  För de ä la knappast något man glömmer i första taget elle?  :)



Kraam Missfleur♥

Med allt gott kommer alltid något dåligt...

Verkar ändå som om denna projekt veckan kommer att bli spännande!!  Dock blir det på Onsdag att jag missar Spira besöket :(   Menmen de är faktiskt viktigare att kunna springa!!  Så med allt bra kommer de något dåligt...  "/   Menmen är gött att man inte har så mycket läxor och prov denna veckan!!  Eller ska börja med lite nu för annars kommer de att falla i glömskan... "/   För den enda läxan vi får denna veckan är att skriva en filmanalys om Pirates of Caribbean!  Som jag har sett typ tusen gånger så de borde jag klara av ;)   Och imorgon blir det att kolla på Alice i underlandet!! :D  Ska bli roligt att välja ut vilka karaktärer man ska välja!! :)  


Nu blir det att börja lite om de två buddhisterna (från olika inriktningar) och hinduen som ska äta middag i buddhistens lägenhet och snacka om gudar!! x'D  Mycket intressant ;)  haha!  Nä men bäst att börja nu så man kan ha all sin uppmärksamhet till att plugga på de båda proven man har nästa vecka!!  Mycket pluggande nu...  Ska bli riktigt härligt att komma ut på praktik!! :)  Men snart blir de också att se hur de går på jobbintervjuvn!!   Ska bli spännande att se vad jobb de är egentligen som jag har sökt!! haha!  Har ju mest suttit på kvällarna och på lektionerna och sökt så jag kommer inte ihåg till vad jag har sökt för jobb x'D  menmen som tur kan man ju kolla upp de lite smått sådär ;)




Kraam Missfleur♥

BB....

Nu är de dags att dra till skolan!!  Ska bli lite spännande att se vad vi ska göra i veckan om de blir lika fail och tråkigt som jag tror de kommer bli... Eller om de blir skit bra och roligt!! (vilket jag hoppas att de blir!) 


Igår tränade jag ju då...  De va inte alls så jobbigt!!  Längtar till hon Maria eller vad hon heter kommer tillbaka så att de blir JOBBIGT!!  :D   Men roligt och skönt var de!  :)   Men idag blir det en träningsfri dag!  Måste ju ta de lite soft nu efter helgen! 

Kollade även på Top Model Sverige igår!!  Skit bra avsnitt!  Känns MYCKET seriösare än förra säsongen!  Och alltid lika roligt när Janice är med ;)   Men kan inte hålla med om att Sibels näsa är särskilt snygg.... Menmen!  Sen blev de att jag kollade lite på BB men pallade inte mer sen... Är inte lika roligt som förra säsongen....  Men de va bra att hon med affrot åkte ut och att Petronella lämnade huset för de känndes bra på de sättet!  :)   Men man vann ju ingentingpå lotterna från GHS.. :(   Menmen brukar ju aldrig vinna något så de va ju ingen chock direkt ;)

Dagensoutfit;

Köpte även denna lite "mattliknande" tröjan på GHS !! :D   Så första gången jag använder den !!

Facelook:



Kör på en lätt brun makeup!


Kraam Missfleur♥

Allt börjar lossna !!


Nu blir det till att träna!! Känns lite ensamt :(. Menmen är sjukt taggad!!! Gick SUPER bra när jag hoppade Tamira idag!! :). Lugnt och sansat !! Hoppade ett räcke (90 cm) en sväng till en oxer (1m) !! Och de gick lugnt och helt perfekt. Sjukt glad att de börjar lossna lite nu!! Speciellt med tanke på att de blir våran första "riktiga" tävling på lördag!!


Kroppens inställningar!

Vaknade tidigt idag också :(   fattar inte vad som har hänt!!  Känns som om kroppen har ställt om sig själv till att vakna tidigt... "/   menmen  blir att man läser Harry Potter nu..!  Jag väljer att skjuta upp läxorna till sen... Orkar verkligen inte med Naturkunskap just nu.. Så de får bli efter träningen!!  Första gången kl 17.00 som jag ska gå på pass alldeles själv... "/  Lite tråkigt menmen ska ju träna minst 2 gånger i veckan!! 



Men idag för första gången så fick jag en uppringning från ett av jobben som jag har sökt!! :D   Dock är det en jobbig telefonförsäljar sak... Men får se hur det går på intervjuven imorgon!! :)  Vet att de är ett skitjobb men de kan behövas lite mer än bara stall/häst jobb på Cv:t  så får se hur det går!!  Blir till att välja kläder tills imorgon nu då!! :D  Fast de är typ bara jag som är glad alla andra är så negativa till detta :(   Menmen verkar ju inte direkt som om de finns något annat jobb till mig!!  Så man får tager det man hager eller va man säger ;) 


Men ett STORT GRATTIS TILL BRODERN MIN!! :D  Han fyller 19 år idag!!  så HIPP HIPP HURRA!!

Min söta bror!! ♥


Kraam Missfleur♥

Strumptips!!

Ja hann inte göra nått inlägg imorse :/. För de blev att gå upp tidigt och jobba!! Kände mig inte direkt sugen på det... Men de va en go lugn arbetsdag ! :) och de är alltid härligt att tjäna pengar ;) fast mon lilla ponny fick vila idag !


När jag kom hem så har jag legat och läst Harry Potter och duschat alltså tagit de allmänt lugnt !! Fast egentligen behöver jag nog göra läxor nu... För inatt kunde jag bara sova typ 3 timmar sammanlagt !! Behöver lite mer sömn än de!!

Ett tips som kan liva upp nu när våren kommer och man kan ha lite festligare färger på sig! Jag tog ett par gamla röda fotbolls strumpor istället för ridstrumpor! De ger bättre stöd är varma och bekväma och självklart snygga ;)



Bilder från GHS!!

Känner mig lite som en gammal kärring som klagar på att man måste sova... Men ska upp och jobba tidigt imorron!! "/  Värt de för pengarnas skull men önskar att jag snarast ska hitta ett annat jobb!! (Som gör att man slipper börja jobba 6-6.30!!)  Bör la finnas något sådant jobb eller?   Har sökt till några sommarjobb och extra jobb men hitills bara nerslag :(   Hur många finns de egentligen som har bättre CV än jag!?!  (Inte för att jag är egoistisk, men jag har ju ändå jobbat sen jag va 13!!)  Menmen  Får hoppas att man hittar något eller att lilla Jönköpings kommun kan fixa ett åt mig!! :D  Sista utvägen lixom ;) 


Dagen har vart go dock sjukt trött men klarade igenom hela dagen!!  Dock min Formgivningslektion kanske inte gick världsbra.... Men en goare lärare får man leta efter!! x'D  Men de blev även bättre sen när ponnyn gick fint!! Övade massor på övergångar!! Hoppade också lite över ett sockerbits hinder som hon taggade som fasen på!! Tog typ bara 5 språng sen var hon som en annan ponny!! (positivt!)  För efter man hoppat fastän de bara är så lite är de otrolig skillnad!! :D


Här kommer lite bilder från Göteborgs Horse Show!! :D

Junior hoppningen (ingen över 18 år!):




Godkännda hingst uppvisningen! ;









Från 1.50 hoppningen!!  Tog bara ut några av de många bilder som Sis tog!! (imed att jag inte är direkt duktig på att ta kort....  hehe)



Dock blev inte hoppbilderna superbra... Både jag och Sis hade problem att klicka i rätt tillfälle x'D och vi tog inga bilder under den spanska dans/ridningen! Tog nårra med mobilen som kanske kommer upp sen ;)

Kraam Missfleur♥

Göteborgs Horse Show!!

Sitter nu på Försäljning och Service lektionen....  Känns som om jag ska somna skulle kanske tagit ledigt idag också ;)  Menmen valde att gå till skolan kom dock typ 15 min sent....  För de tar ju ändå lite tid på morgonen ;) Speciellt när man är seg och så...  Skrev även ut CV som jag tyvärr glömde hemma!! haha Good Job!!  :P   Menmen de hade kunnat vara något viktigare :) 



Hade azz trevligt igår med Sis!!  Jätte rolig shopping, köpte ett jätte fnt blått schabrak till Tamira och Sis köpte ett azz ballt oranget schabrak till Qajsa!! :D   Sedan köpte Sis också ett par skinn ridvantar!! Och blev lite shopping för oss också så vi Köpte en leopard väst och en guld aktig tröja (svår att förklara hur den ser ut...)!! :)  Sedan kollade vi på först Junior hoppningen!  Riktigt roligt att se sådana i ens egna ålder hoppa!  Sen blev de någon lam spansk dans nummer (människa och häst!) Skit coolt att hästen följde ryttarens skänkel utan att hålla i tyglarna!  Men blev lite tråkigt i längden...  efter det kom två godkännda ponny hingstar en av dem var från Stuteri MV (där jag vart på ridläger!!)  Den var snyggast men den andra ryttaren hade också ridit in sin ponny och hon var yngre så då tycker jag om den lite mer ;)  Sen kom ju de bästa av allt!! :D  Sådan känsla när alla applåderade när Roffe kom in och hoppade tyvärr så rev han ett hinder i omhoppningen (dock hade han den snabbast tiden!)  Dock han vi inte se vem som vann :(  Ville ju inte direkt missa bussen hem....  Men när vi gick ledde Ludvig Berrabon!!  SÅ gissar på att han vann!! :D 


Men när vi skulle ta spårvagnen hem så va de andra som typ frågade lite vilken spårvagn man skulle ta och när den gick och då pratade jag och Sis lite högre om de!  Men man skulle ta 2:an som gick 22.41  men de kom en 2:a 22.40 men de kan ju alltid vara en minut tidigt!!  Fast vi hoppade av den och tog den senare 2:an och de var den rätta!! Kändes så hemskt att alla andra rog fel.. :(  Men de måste ju kolla upp lite själva... Och vi pratade högt om de i spårvagnen också!!  Fast sen träffade vi en jätte trevlig kille som frågade hur de hade gått på hoppningen (fast han var mest intresserad av trav, men tyckte de va intressant med hoppningen också x'D)  Fast de kändes skönt när man satt på bussen hem!  Fast kunde inte sova så mycket :(  Tycker att de kan ta ock dela ut kuddar till de som vill ha!!

Dagens facelook:

Ser även lite av västen!! :D


Kraam Missfleur♥

Panik i Götet!!!

Guu va roligt de är !! Dock har man ont i fötterna har gått alldeles för mycket idag... De första 5-10 minutrarna kändes lite kritiska!! Gick först runt och letade efter en pizzeria och hittade INGEN!!! :O. Sedan skulle vi hitta spårvagnen vi skulle ta och de var verkligen inte lätt!! Utan de blev ännu mer gående för oss!! Kändes som om folk kollade på oss ganska mycket... Men sen när vi väl åkte med spårvagnen så fanns det ingen stop knapp!! Vilket skapade väldans panik hos Sis !! ;). Sen hittade vi en pizzeria som inte serverade någon kebab pizza :(. Och pizzorna var SKIT äckliga :( men roligt är de ändå har gjort några fynd här på mässan Dock är typ allt märke och många har samma grejor... Men mycket fint är det!! :D



Problem varje morgon!!

TAGGGAD TAGGAD TAGGAD har ni fattat  jag är TAGGAD!! :D:D   Fasen va skoj de ska bli första året som man ska på GHS  (Göteborgs Horse Show!!)   :D   Ska bli spännande och idag så är det mest hoppning men ändå lite show!!  SÅ de passar perfekt!! :)   Dock är de ända problemet att Jag och Sis ska typ ta spårvagn för första gånge!! :O  Men vet vilken och har fått värsta förklaringen så de borde funka va?  Annars får vi hoppas att de finns nårra snälla Göteborgare!! ;) 


Men morgonen har hitills bestått av att bli väckt av en över pigg Sis!  Och sedan blev det att göra frukost som bestod av ägg och falukorv!!   Bakade även några kladdiga muffins! :D  Eller de var mest Sis som bakade... Fast hon tvingade mig att använda deciliter mått!!  Blir inte lika spännande resultat när man använder det... Men oftast blir det godare då... x'D 

Men ett av de stora problemen man har varje morgon är VILKA KLÄDER SKA MAN HA PÅ SIG!?!?  Tror alla typ känner så på morgonen!! 

Men slutade med en grå mag tröja till ett par blåa högmidjade byxor som har guldknappar! 



Facelook;   (ska fixa håret snart!!)





Kraam Missfleur♥

En hel skoldag...!

Har haft en hel skoldag snart då!!  Är så jäkla seg nu!  Men dock är det bara religionen kvar så de är nice!  För jag gillar verkligen Buddismen som vi håller på att jobba med nu!! :D  Innan på dagen har vi bara gjort en massa skriftliga saker... Men då får man jobba så hårt som man känner för!!  Men sen ikväll blir de att fixa klart de vi ska göra imorgon på lektionen så kanske läraren blir lite gladare?  Hoppas kan man ju iallafall ;)   haha! 


Men ska bli riktigt roligt att rida idag så kanske man blir lite piggare!!  Men just nu känns de som om man typ ska gå och lägga sig... Menmen har iallafall lite träningsverk vet dock inte om det är från ridningen eller från träningen ;)  Men de har ju även vart iväg med Qajsa idag!  Men verkar som om de inte har hittat något :(   Men får hoppas att de har gjort det!!  Eller att hon blir frisk i veckan!!! 

Kraam Missfleur♥

Blev inte Core igår....

Igår blev de inte att träna Core... :(   Utan de hade bytt ut det till Flex!! Så de va en blandning mellan Yoga och Strechning så lite jobbigt men kan inte direkt påpeka att jag är särskilt vig... Men kanske om man gör de övningar varje dag så kanske man blir de om typ 1 år.. ;) 



Men nu blir det att sticka till skolan!! Får hoppas på en chill dag fast jag tror inte direkt det... Har bara teoretiska lektioner idag :(   Menmen någor under kan ju hända ;) 



Facelook:

Sov med en fläta! Tycker de blir så himla fint med lite vågigt hår och man slipper "tvinga" fram det!! :D



Körde på en lätt make och mys kläder!! :)


Kraam Missfleur♥

Högra näsborren?

Snart blir det att ta bussen in till stan och träna!! :D  Ska bli riktigt skönt dock har jag lite träningsverk... Men de ska bli roligt att få träna aktivt för vi lekte bara på Idrotten idag, fast de var riktigt roligt!!  Eller mest bara för att mitt lag vann ;) haha!  Sedan blev de typ att vi gjorde avslappnings övningar och visst om man bara andas ut genom högra näsborren så ska man visst bli piggare x'D  Får se om de funkar imorgon bitti ;) 

Men har vart en nice dag med att jobba i lera, sedan fick man veta att man ska ha prov + så fick man en bok som hela klassen ska läsa... Så lite plugg har man nu ;)    Fick även veta en massa om friluftsdagen och lite annan information!! :)  Annars har skolor en VÄLDIGT duktig talang på att komma ut väldigt sent med informationen...!



Kraam Missfleur♥

Magisk dryck somebody?

Va så HIMLA seg igår... :(   Kom en halvtimme sent till skolan för bussen jag missade min vanliga buss och den andra vart försenad :(   Lärarna var ju inte jätte glada direkt... Men vi skulle hitta en kändis och efterlikna den så mycket som möjligt så vi skulle planera framförandet först och sen på torsdag ska vi göra det, men tyvärr är jag ledig då :(  Så lärarna blev sura igen "/  jaja men nu ska jag planera allt ändå och göra det på en timme och skriva ner min förklaring och ta bild på modellen (som blir Sis denna gången x'D)  Ska bara försöka komma på någon!! Sis har fina rosor hemma som jag vill ha i håret men vet inte vilken kändis som har det!?  Men ska försöka hitta något roligt att göra!!  Känner inte direkt att få ett IG där alla kursmål typ finns med.... Så början på dagen vart ju inte toppen... Sedan funkade ju inte heller Internetet på Biblioteket så då fick man åka hem... Så var typ i skolan 2 timmar..!  Så nödvämdigt istället för att ligga hemma och sova ;)  haha! Nä men skulle även kolla på Dressman om jag fick vara där i 3 veckor nu då istället! Och det fick jag!! :D  Happy happy!!  För de verkar azz trevliga och roliga!! Så de ska bli roligt och det är nog också lite annorlunda mot Kristina brud & fest!  :) 


Men sen när man kom hem så läste jag lite och kollade på Once upon A time!! och Stylisterna!  :)  Sedan blev de till att sova i typ 3 timmar!!  Va så jäkla trött!!  Fast kan inte direkt påstå att jag är piggare idag... Skulle behöva någon magisk dryck som gjorde mig pigg eller iallafall gjorde huvvet piggt!!  x'D  


Har ju även följt Big Brother "seriöst" nu de första dagarna, dock verkar de inte lika goa som förra gången men riktigt roligt att de tror att dem verkligen är ett riktigt kärlekspar!! Haha skrattar typ hela tiden när de säger din kille, din flickvän osv... Dock är det STOR fjortis varning på hon Bloggerskan!! (kommer inte ihåg vad hon heter) 

Gjorde hela tiden sånahär i början av 1:an!!  :D  Så jäkla roligt var de då!!  haha!




Mila kom över en stund efter att hon och Sis hade vart ute och gått!! :)  Så då lyssnade vi på roliga youtube klipp!! och lite olika låtar x'D  Aja nu måste jag fortsätta träna matte..!  Vem kom på omvandlingar egentligen!? En jäkligt puckad människa måste de vart ;)  

Kraam Missfleur♥

Redigt nöjd!

Shit va trött man är nu när man måste gå till skolan.... Va tvungen att ställa klockan på 6 för att veta att jag inte skulle gå upp förrens typ kvart i 7!! x'D  Men de som är bra med måndagar är att man inte behöver sminka sig särskilt mycket!  Men dock känner jag inte direkt för att stå och sminka någon idag... Men jag kanske piggnar till att gå ut i detta kalla vädret!!  Jaja nu har jag klagat färdigt över hur trött och inte glad över skolan jag är just nu....


Men igår så va jag alldeles slut efter att ha tävlat sen mös jag ner med en bok!  och packade idrottsväskan! För de blev nämligen Step 1 med Olivia!   Måste säga att vi ägde ;)  haha nä inte direkt... Va en massa danssteg som man skulle lägga ihop och så... Core är mycket bättre än att lära sig allt de där!!  Men roligt var de ändå! :) 


Ja som sagt tävlade jag ju då igår förmiddags, första klassen (80 cm) gick bra dock lite fort och till första hindret blev hon väldigt ivrig!  Men blev en dubbel nolla!  Fast en väldigt dålig tid i omhoppningen vågade nämligen inte ta de snäva svängarna !   Men de blev jätte vimsigt inne på framhoppningen sen till andra klassen (90 cm) men hon skötte sig jätte bra!  Blev även lite lungnare! Så de gick bra, dock skulle jag inte hållt i henne till 3:dje hindret för där fick vi ett pet!  Men är super nöjd med min gulliga ponny!!  Filmade dock bara så har tyvärr inga bilder :(




Kraam Missfleur♥

Allt gott har nått ont med sig?

Blev ju då tyvärr att man missade Melodifestivalen igår :(    Men hoppas att folket röstade på rätt personer utan min tanke kraft ;)   För själv var man ju i Taberg med Mila och Olivia! :D  Lite lamt i början men sen blev de roligare ;) Fast måste säga att jag ska verkligen inte spela Banka näve eller vad kortspelet hette!!  Blev slagen på hande hela tiden :(  men men Rolig kväll var de dock så var man ju tvungen att åka hem lite tidigare för idag är de ju tävling!! :D  Med en mamma som förhoppningsvis! kommer att bli lite gladare snart!!  :)  Inget festande eller nått sånt på två helger (minst!) och aldrig innan tävling eller jobb....  Fast de va det värt att gå för man måste ju ändå fira att man har lov!! Men nu ska jag se till så de går redigt bra idag och bara vara den där underbara snälla flickan ;)   hihi


De bästa face look bilderna :






Outfit of yesterday! :



Kraam Missfleur♥

Lite jobbigt i stallet, men blir nog bättre imorgon!!

Nu har man fixat färdigt sig och försökt sig på att fixa till rummet lite... Dock så slutade de med att jag läser Harry potter xD. Haha!! Men gick redigt bra idag när jag red dock lite svårt i vänster varvet "/. Men är taggad tills imorgon! :) är lite jobbigt i stallet just idag för de va typ "städ/fixar" dag idag så de va lite stökigt där inne! Men ska bli spännande att se resultatet imorgon!! :D


Har inte så många bilder på Tamira än!! :( men ska försöka fjäska lite för Sis så att hon kanske kan komma upp tidigt och ta lite kort från hopptävlingen imorgon!! Men tog dessa bilder på henne när hon stod i hagen !!



Snygg, het, charmig synd bara att han är gay...

Snart blir det  stallet!!  :)  Är lite trött nu men men ska nog funka ändå!!  Fast de som man är ledsen över är ju att lovet snart är slut :(    Har gått i racer fart känns som om man inte har hunnit med NÅGOT!! 


Men igår kollade man ju självklart på The Voice Sverige!  Dock var jag lite besviken på vissa som dem lät åka ut :(  Bengt - Anton skulle ju vara kvar!!!  Sjukt besviken på Ola som inte valde honom utan valde Micke som är en gamal man som inte kommer lyckas så bra utan passar bäst med att sjunga på lite pubar och så...!



Men en av de STÖRSTA anledningarna att kolla på detta program (enligt mig)  är ju för att se den snygga, charmiga Rickard Engfors!!  (de är synd att han är gay... "/) 




Detta är favorit bilden!!



Vem kan inte säga att han ser snygg och charmig ut?  ;)  Men hittade tyvärr inga bilder från The Voice där han är SÅÅ jäkla snygg!!  Haha!  Där valde Carola en bra side kick!!  ;D


Kraam Missfleur♥

Random!!

Lite random bilder från igår!!


Falskaförhoppningar...!

Har precis vaknat nu!!  Blir att ta bussen om typ en timme!!  Ganska skönt med en liten sovmorgon!  Har dock inte kunnat sova så bra.... "/   För nu helt plötsligt så får vi inte vara på praktik i Stockholm!?  Så de blir kanske att man måste hitta något i Göteborg eller så blir de 3 veckor på Dressman :)  Får se hur allt detta löser sig!  De enda jag är sur över är att de sa att vi kunde och sen inte... Gillar verkligen inte när man får falskaförhoppningar! Vilket folk verkar gilla att ge mig...  Menmen ska se positivt på de hela nu!  Jag stannar hemma istället och hårdtränar och skiter i dem eller hittar något trevligt i Göteborg!! :D  Annars så verkar de inte jätte tråkigt på Dressman för de verkar vara så jäkla sköna människor att "jobba" med!! :D  Menmen får se hur allt detta löser sig!!



Kommer bilder från gårdagen senare idag!  Har ingen ork att lägga upp bilder nu... Måste ju städa rummet lite och så... Mycket man ska hinna med nu!  Och jag städar bättre under tidspress ;) 

Hoppas att ni hade en bättre kväll än mig!  Fast de va positivt att Marko själv insåg att han inte skulle vara kvar i Biggest Loser so go Yellow team now!! x'D


Kraam Missfleur♥

Lilla melodifestivalen!!

Haha ojdå glömde skriva i de förra inlägget!! xD. Men snart är det dags att lilla melodifestivalen ska dra igång!! :D sjukt spännande de ska bli! Har ju hjälpt till att styla några av dem!! Så hoppas att någon av dem vinner ;) hihi men skriver mer om denna roliga dagen efteråt!! + en massa bilder!! Är 15 bidrag ! (vissa är i grupp vissa kör solo) sedan ska vi stylister upp på sen sen är de även paus nummer en sång och några som kör eld slukning och typ svärd! Spännande spännande !!


Lilla melodifestivalen !!


Hoppar över idag!

Nu blir det att fixa sig!!  Vill vara lite EXTRA snygg imed att man ska styla andra idag!!  :D   Ska bli riktigt roligt! Dock lite nervös imed att vi aldrig har övat på att sminka barn!! Så vet inte riktigt hur mycket man ska sminka och så...!  Menmen man ska ju tänka positivt!  Så de kommer säker att gå bra!!  ;D 


Men jag tror att jag skippar Skinn jackan för de är - 15 ute!?!? :O  Så jag känner inte direkt för att bli sjuk... De sa ju att de nog skulle komma 10 cm snö, men jag trodde att de skämtade!!  Men nu kan jag säga att jag VERKLIGEN tror att de kan vara sant!!  Sjukt snart är det mars och man oroar sig för snö!? 

Kör på Jeans och denna goa rosa tröjan! :D


Kraam Missfleur♥

Strejkar med skinn jacka!! ;)

Idag när jag red så var de lite motigt i början men efter ett tag så släppte det och blev riktigt roligt att rida!! :D  Eller det är de alltid! Men de är alltid EXTRA roligt när ma känner hur allt bara släpper och känner ponnyn under än hur avslappnade den är och så!!  Väldigt svårt att förklara!  Men en helt underbar känsla!! :D   Dock kände jag lite träningsvärk i benen... "/   Menmen!  De ä det värt!! ;)



Sen på eftermiddagen efter man vart duktig och skottat! Fattar aldrig när snön ska försvinna?!?!  Nu börjar jag nästan tröttna på detta vädret!  Så därför har jag valt att typ "strejka" mot detta vädret och väljer att fortsätta ha skinnjacka på mig!!  Har tröttnat på min vinterjacka nu!!  Så nu bör fasen sommaren eller iallafall våren komma!!! :)  Blev även ett tränings pass med Olivia! :D  Körde på ett nytt som heter Medel  och de var typ sådana hårda pass som man körde på mellanstadiet!!  Dock på mellanstadiet var de inte så jobbigt!!  Men roligt var de men har INGEN takt känsla eller nått sånt ibland så undrar jag nästan om mina ben och armar kommer från två olika människor och bara har blivit påklistrade på mig?  haha!  Nä men illa ä de ;) 



Kraam Missfleur♥

Fixat och Färdigt!! :D

Nu är allt fixat och färdigt!!  Känns sjukt skönt att ha allt klart till imorgon och de sista inför praktiken i Stockholm nu med!! :D   Ska bli så sjukt spännande har så himla mycket att se fram emot!!  Kan knappt ens bärga mig till allt!! :D  haha! 


För allt som händer i stallet och med hästen!  Sedan har man träningen med Olivia som jag längtar till typ hela tiden?  Är så sjukt roligt att träna!! :D  Sen har man ju att sminka till imorgon!!  Får se hur de går!  Ska bli spännande!! :) Sedan blir det Göteborg och gå på Göteborgs Horse Show!! :D  Och efter allt detta så är de Stockholm som gäller!!  Och efter det så blir nästa EXTRA roliga sak att se fram emot och de är ju självklart!  Resan till Cypern med Mila och Olivia!! :D 



Dock så kommer ju inte allt att vara roligt... Man har ju läxor, gå upp tidigt, jobba och sjukgymnasten... För om två veckor så blir det att åka till sjukgymnasten igen! Imed att jag inte kan springa riktigt än... "/   Så då måste man ju se om de går att fixa men han sa att de kan ta upp till 1 år för benet att läka helt och hållet och att den fula bulan som står ut på benet ska försvinna!! :(  Hade ju hoppats lite på att de skulle försvinna på typ 1 månad!  Men sådan tur kan man ju SJÄLVKLART inte ha!!  Menmen...!   Man ska ju se på det som att glaset är halvfullt istället för att det är halvtomt!! 

Men ni vill väl självklart se de söta muffinsen som jag och Sis har dekorerat och Sis har bakat dem ;)

image description Smakar lika gott som de ser ut ;D


Kraam Missfleur♥

När tuppen galer!

Uppe när tuppen galer ;)  haha nä!  Utan de är vanlig skoltid som gäller!!   Gick upp kl 6 för mamma är lika duktig som resten av familjen på att snooza x'D   Så ville försäkra mig på att gå upp i tid och hinna sminka mig lite innan och hitta kläder!  :D   Fastän en glad överraskning är att man slipper ta bussen hem från stallet!! :)



Men nu gäller det att rida henne ordentligt!! Egentligen så märker jag mest på dagen efter hur bra träningen var!  Om hon är för jäklig så ska jag inte rida så nästa gång!  Men om hon är underbar så vet jag att man ska rida liknande nästa träning/hoppar henne! :)  Så idag är de lite avgörande ;) 



Kraam Missfleur♥

Funderare, Slå sig själv för att bli bättre..?

Har tränat både hoppning och på Friskis idag!!  Måste säga att detta är den aktivaste Alla hjärtans dag som jag har haft! :D  Haha! 


Hoppningen idag gick inte SUPER bra... "/   Första gången som jag tränade för Erika och hon var bra, dock var de ju lite svårt för henne imed att allt var nytt!!  Men min polle var duktig och redigt pigg och stark idag!  Så fick några stopp och lite så...  Men jag red skitdåligt... :(  Så behöver blir bättre nu!! Skärpa till mig, ibland använder man spö på hästarna när de ska hoppa upp lite bättre och så... (Alltså på bogen)  Undra om de skulle funka på människor om man fick en luten smäll när man red riktig dåligt?  För de har ju funkat innan med att jag har flygigt av så har jag ridigt MYCKET bättre efter det!!  Hmm kanske något att fundera över?  Haha nää de skulle nog inte funka så bra om man inte hade typ magi eller nått ;)


Sedan blev de att stressa ner till Friskis och träffa Olivia och träna Core! :)  Dock var de inte lika jobbigt som förra gången?  Kanske för att man var mer förbered eller så tog denna tränaren/ledaren det lite lugnare? Jaja roligt var de iallafall! :D 



Tyvärr så har Qajsa blivit halt!! :(  Tycker synd om Sis!! För de har börjat gå så jäkla bra för dem nu ju, så händer denna skiten!!!

Kraam Missfleur♥

Cutie!

Var duktig och köpte lite ballerina choklad! :D och hjälpte Sis att pryda The Cute muffinsen!! :) några blev skit bra men tyvärr inte alla... "/. Enda gången som jag önskar att jag hade valt bageri på JB !! Men men nu behöver man träna bort fikat som man har fått!! xD


Har du missar..!?!?!?!?

Som om någon har kunnat missa att de är Alla hjärtans dag?  Isånnafall måste den sitta inlåst i ett mörkt rum helt lonely!  För på Facebook är de antingen Forever alone... Eller en massa gulligull!  Men faktiskt så är jag inte så påverkad av allt detta!  För om man inte vill ha pojkvän så då har man ju inget att sakna? Så därför ska de bli så roligt att ha 2 hårda träningspass idag!  Och faktiskt njuta och ha en redig rolig Alla hjärtans dag utan att tänka som de flesta andra gör att de är helt Lonely...  För allt är ju som man gör de till ;) 



Fast dock måste hela huset städas och fixas för Sis har ju en pojkvän och de ska ha en redig mys dag! Så hon håller på och bakar små muffins som hon sen ska sätta hjärtan på!  Får se hur gulliga dem blir ;)  Men för min del blir det att städa och gå till Netto för Sis råkade köpa choklad med nötter i x'D  Kärlek förblindar henne så hon glömmer vad hennes kille är allergisk emot  ;)  haha!  So cute ;P 

Dagens outfit:



Dagens facelook:





Kraam Missfleur♥

Underbara ljuvliga dag ;)

Underbara ljuva dag!! :) 



Denna dagen har verkligen varit fantastisk!! :D   Har bokat resan inför sommaren! Tränade två timmar på gymmet med Olivia (känner mig jäkligt duktig x'D) Vi testade på maskiner och tränade ordentligt inte som vi gjorde när vi tränade på Sense...  Sen har ens favorit serie ÄNTLIGEN kommit med ett nytt avsnitt, Serien är ju då självklart Once upon A time!! :D  Så vet nästan inte hur denna dagen kunnat gå sämre med alla dessa guldkorn i sig!! :D   


Men dock gick de inte så bra när jag red idag... Men de kan ju inte gå bra hela tiden ;)  haha!  Nä men sjukt underbar ponny är det jag har! Så gullig och snäll!  :)  Jaja nu blir de att längta tills träningen imorgon!  Första Erika träningen!! :D 



De enda som saknas nu är de härliga soliga vädret!! Fast vår väder är helt OK de också ;)   För man kan ju vara vår,sommar, höst och vinter  och av dessa årstider så är jag vår!  :D   Alltså är jag varm fast lite åt de kalla hållet så nästan en sen eller tidig vår ;) 

Kraam Missfleur♥

ALLA bryr sig om vad folk tycker om än!!

Asså nått som har stört mig sjukt länge!  När ska folk sluta uppdatera 24/7 på facebook?  och när ska folk börja ta hand om sig själva och inte skämma ut sig för att försöka få ett ligg?  Verkar vara ett "mode" bland mina facebook vänner eller de kanske är bara mina som inte har ett liv ;) menmen....  Fattar inte vad man ska göra för att någon av dessa ska inse att de borde ta tag i sina liv istället för att skämma ut sig ännu mer!? 



ALLA bryr sig om vad folk tycker om än!!  Vissa mer och vissa mindre !  Så är det hela tiden jag har slutat bry mig lite mer om vad folk tycker om mig! Jag klär mig så som jag tycker är snyggt och skönt!  Och om någon har problem med det så behöver den la inte umgås eller kolla på mig då? Men att säga att man inte bryr sig är en ren och skär lögn! För de finns ingen bok eller tidning som kan få bort det! Den kan bara göra så att man bryr sig lite mindre vad folk tycker om än! 



Va bara tvungen att lätta lite på hjärtat! :)  hihi




Kraam Missfleur♥

Bara 21 gånger kvar!

Stall mötet gick sisådär igår...  Men kom fram till MÅNGA bra beslut!! :D  Så nu blir det npg mycket bra ändringar :)  Hoppas jag iallafall ;)  Efter mötet så red jag och hoppade då!  Blev en linje två räcken på långsidan!  Gick la inte azz bra när jag blir irriterad/sur/arg på mig själv så stänger jag av mig helt och hållet... :(   Tyvärr är det så men det gör så att de går azz dåligt när jag rider!!   Så hoppade bara 90 cm men de gick bra när jag red rätt, fast konstigt nog så flyger jag typ av VARJE gång vi hoppar själva... Så de blev en avtrillning...  Har bara 21 kvar nu då ;) haha!  Asså shit har snart flygit av mer på Tamira än vad jag gjorde de 3 åren jag hade Malaika!!  :D 



Men snart blir det att åka till resebyrån och boka resan!! :D   Shit va roligt de ska bli!!  Känns skönt nu när de äntligen blir av, dock är mamma typ redan nu nervös för att inga föräldrar ska med...  Hon kommer inte sova mycket den veckan jag är borta ;) 

Dagens outfit:






Kraam Missfleur♥

Första stallmötet!!

Nu blir det att åka upp till stallet och så blir det första stallmötet !! :D  Ska bli spännande och se hur det går :)  Blir dock inte någon träning idag :(   Men de blir det imorgon istället!! :D  För idag blir det bara att träna med pollen som räcker gott och väl! :)


Tog en välbehövlig sovmorgon! Och sedan har jag försökt att installera Windows på Mac datorn... Utan resultat :(  Får se om man kan övertala bror att göra det ;)  haha! 



Dagens outfit: 

Ett av fynden från igår!! :D 

Facelook:




Kraam Missfleur♥

Melodifestivalen på topp i år!! :D

Ja för er som INTE kollar på melodifestivalen så kan jag säga att Ulrik Munther gick vidare!! :D  Direkt till final!  Tack vare att jag röstade på honom ;)  hihi  Så sluta mobba honom för han inte ser ut att fylla 18 år nästa vecka för han är snygg ändå ;)  Men gillade även starkt Top cats !  Så detta kommer att bli en spännande/rolig melodifestival med inte de "vanliga" låtarna utan att de mixar lite! :D  Och man måste ju bara ÄLSKA skylten på Ana Ginas bak!! Gör lite narr av han Torsthen!!  x'D

Va bara tvungen för är så JÄKLA glad!! :D haha!  


Kraam Missfleur♥

Fyndar bland sina egna kläder!!

Har ju stått på Lopis idag då!! Fett inte värt det!  Va en massa som bara tog på grejorna utan att köpa dem!!  :@  Men samanlagt för mig så tjänade jag 355 men 160 kr av dem gick till bordshyran så de gick la inte så bra... Men mitt leende har ÄNTLIGEN försvunnit!!  Och som om de inte räckte så var de några alkisar som stötte på mig sen när jag väntade på att min kära mor skulle hämta mig!  + en av dem pissade mitt ute på gatan!!  Usch så jäkla äckligt!  Men de positiva var att stå med Olivia ♥  För annars hade de blivit sjukt tråkigt!!  Men komiskt nog så fyndade jag bland mina EGNA kläder haha!  Inte varje dag man gör det ;)


Sedan blev de upp till stallet och ta in de små pollarna!!  De var VÄLDIGT tur att jag tog in Tamira för annars hade de bara haft ännu mer att klaga på...!  För hon gjorde några luft språng och taktade som bara den in!  Beteede sig lite som en ung ponny! :D  Men de andra hästarna busade i hagarna jämte!  Så de hela var FULLT förståligt :)  Men så gullig hon var när hon busade!! :D 




Kraam Missfleur♥

Loppis nu!!

Gomorron!!


Nu ska man då åka in till loppisen!! :)   Får se om man är en bra säljare eller inte ;)  Men mest av allt ska de bli spännande att se vilka folk som går på loppis!! :D



Dagens outfit;




Facelook;





Kraam Missfleur♥

LOV!! :D

Nu blir de sängen som gäller!!  För imorgon blir de till att stiga upp tidigt och möta Olivia vid Tändsticksområdet för nu ska vi banne mig tjäna lite pengar + bli av med lite gamla saker!!  Har sjukt mycket kläder!! Vissa av dem skulle jag vilja spara med tyvärr så är de försmå... :(  Men får hoppas att någon annan köper dem och gillar de lika mycket som jag!!  :D  hihi



Men dagen har vart toppen förutom att man har fått lite läxor... Men hade världens softaste bild och formgivning!! Fick popcorn och kolla på film!  :D  Kan man börja lovet bättre än så? ;)  Sedan blev de upp till stallet och rida min kära ponny!! ♥    Gick så där.. Men hon var pigg och kry! :D  Och de ä ju det viktigaste ;)   Men något som irriterar mig är när folk LEDER sina hästar medan man själv rider! Känns som om de är mycket fler människor än vad de egentligen är där inne då!  Så när jag blir lite distraherad så blir ridandet lidande för det :(  Men hatar verkligen när de som har klagat på saker och regler själva bryter mot dem!! Menmen ska ju lära mig att SLAPPNA AV!! Typ ett av mina största problem x'D 


Men nu på kvälle  blev de The Voice och kebabrulle med pommes i!! (då heter den Vikingrulle!!) :D  Tyckte dock Uggla valde fel som fick stanna menmen De var jätte härliga artister som sjöng!! :D  Och nu har man fixat färdigt allt till Loppisen!! :)  Växelpengar och vilka grejor som ska med osv....



Kraam Missfleur♥

Hängt med i Sverige/Jönköping?



Om man har läst JP eller kollat på Nyheterna de senaste dagarna så har man märkt att detta är de problemen som är "störst" i jönköping just nu!

  • Hemliga miljonären i Råslätt!
  • Lammkött! (Mest i Värnamo men sprids i hela Sverige...)
  • Ridvärlden!


När den Hemliga Miljonären var i Råslätt så blev de mycket ståhej! För de fick Råslätt att se fattiga ut och att de var farligt..!  Så nu ska de stäma kanal 5 som bara menade väl och så... Men detta året så har Råslätt bara haft 12 stycken polis anmälningar och 10 av dem var under en Bandy match att mobiler hade stulits!!  Så Råslätt är ett normalt område och INTE farligt!  De var de förr i tiden men nu är de ett trevligt område som har tyvärr ett dåligt rykte..! Men jag påverkas kanske av att jag har gått i skola där och träffat dem och ja de finns kanske många som är utländska där men de börjar komma mer och mer "svenskar" dit!! Men de som bor där kanske inte ser svenska ut men de ÄR svenska!!  Så jag tycker att kanal 5´s tanke var bra men utförandet dåligt! :)  För ex: Öxnehaga är Mycket farligar än än Råslätt!! 


Lammkött problemt har ju uppståt och är kränkande mot alla som kommer med där men det är bra att Finnveden (figir) skolan  som ligger i Värnamo är den som har blivit mest uppmärksamad och nu har de polisanmält sidan! Vilket är väldigt bra att skolan gör något åt det!! :)   De har funnits Jönköpings Lammkött men den sidan har de tagit bort men den var ändå bättre en vissa av de andra för man kan nämligen klaga om man skulle hamna där och de tar bort bilden då! :)


De har ju vart en massa skriverier om att ridning inte är en "riktig" sport!  Och nu säger det i tidningen och många högt uppsatta inom ridvärlden tycker detta är JÄTTE bra för nu börjar den uppmärksammas mer. Som man säger att detta är en av de bästa sätten att få folk att se på ridning och vill testa på det!! :)  Det var en som frågade om jag red på en av Världmästerskaps hästarna hur tror du att de kommer att gå för mig? (Han trodde typ 5 eller 6) Men svaret han fick var att han skulle klara sig typ 5 meter..!  Chockande svar för honom! Men detta ståhej kan också hjälpa till med att ridningen kanske får lite mer komunalt stöd med pengar istället för att lägga ner nästan allt på ishockey! 



Kraam Missfleur♥

Är inne i en "svensk" tid nu ;)

Idag var man väldigt seg på morgonen!  Pallade typ inte gå upp ur sängen... Och resultatet till detta blir att man kommer försent till skolan "/  Men som tur så har jag redan gjort färdigt uppgiften som vi håller på med ;)  hihi


Dagens facelook;



Makeup;

Kör på en lätt brun make :)

Dagens outfit;

Orkade inte ta en bättre bild... Men ett par mörrkblåa byxor (mina favoriter!)  Och den nya trekvarts tröjan som det står "Say it out loud" och en svart tröja över ! (har fått blackout vad den heter!)  Så kör på en slapp stil!  Orkade verkligen inte idag... 


Shit har typ aldrig gillat så här många svenska låtar på länge!! Är inne i en typ "svensk" musik period!

Favoriterna just nu!

Ansikte - Äcklig

Norline & KKV - Med typ alla av deras låtar!!  Men favorit låten av deras är för tillfället Tröjan du hatar! :D


Kraam Missfleur♥


Jane! :D

Fick en ledig dag!  Blev så glad när man gjorde sig iordning för att ta bussen till skolan och då får man ett sms som säger att man får jobba hemme med engelskan och sen att stylisten är inställd!! :D  Alltså kan man bli lyckligare?  Så en hel ledig dag! :D  Happy Happy!!  Så blev att man tog bussen upp till stallet och fixade och donade med allt och red! Dock i början var Tamira lite jobbig och sprang bara på hela tiden! Men sen i slutet blev hon JÄTTE fin och trampade under sig redigt bra ! :D 


Nu kollar jag på The Mentalist! Kan ju inget annat än att ÄLSKA Patrick Jane!!  Så jäkla härlig personlighet! + han ser ju bra ut också ;)  hihi  Sen blir de att kolla på Biggest Loser Sverige och jobba lite på naturkunskaps läxan....







Erkänn snygg!! :D



Kraam Missfleur♥

All day long!!

Känns som om man bara skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen!!  Dock så går ju inte det.... :(   Menmen ska bli en rolig dag!!  Första på Engelskan så ska man göra lite naturkunskap och göra klart historia läxan!! För jag var duktig nog och gjorde färdigt engelskan igår!! :D  För de känns verkligen att man måste få de mesta klart innan lovet! Annars kommer man ha det hängandes över än!  Och de vill man ju inte tänka på när man ska vara ledig!! 


Facelook:

Är inte så mycket sminkad idag för vi ska ju sminka 50 tal idag!!  Hoppas bara att man inte måste sminka basen....

Outfit;

Kör på en avslappnad stil, bara en enkel tröja och ett par Jeans till :)  Och håret har jag bara satt upp i en bulle x'D




Kraam Missfleur♥

Får göra de bästa av situationen!

Nu sitter man och disskuterar sommaren!!  Börjar sakta men säkert fixa sig!! :D  One down one too go ;) haha nä men typ!! ;) 


Mitt glada humör försvann lite smått när under Religionen då tog tröttheten över lite... Menmen blev piggare utav den stressande färden ner till bussen!! Måste ju skynda mig upp till stallet iomed att jag skulle träna!! :)  Men som tur så kom mamma med lite mat!! Så de gav mig en rejäl energi kick!! :D  Själva träningen gick inte så bra.. Fick några bra tips men kändes lite som att kasta pengarna i sjön... Menmen får ta de tipsen som man fick och använda dem i ridningen!  Gick jäkligt fort ibland, men hon skulle öva upp sin balans... men på en långsida så tog Tamira 3 galoppsteg med lätthet, och de blev perfekt för storhästarna !  Då kan man säga att jag hade lite övertempo på min ponny!! Men om man inte kan få stopp på ponnyn får man göra de bästa av situationen!!  ;)  Känner mig sjukt taggad till tävlings säsongen nu!! Kändes typ som om man hoppade en tävlingsbana dock sa han att höjden inte spelar någon roll!  Så om man hoppar en bana på 70 cm så stannar inte hästen upp och tänker lite mer om man hoppar 1.10?  Jaja fick iallafall ut lite av det, fast mest de jag redan vet och en av de svåraste sakerna! Nämligen att SLAPPNA av!!  Jag spänner mig sjukt lätt... :( 



Kraam Missfleur♥

Vänder bladet i boken!

Nu har snart hela skoldagen gått!! :D  SÅ jäkla gött!!  Trodde att jag skulle få azz mycket att göra under lovet men just nu ser det ut som om det bara blir att göra lite på Naturkunskaps upgiften och sedan självklart öva till matte provet ;)  Så nu känns de som om livets bok har bytt sida och nu börjar de ljusna upp lite!!  Men boken om ens liv skrivs ju fortfarande så kan ju inte vara helt säker på att denna sidan kommer att vara länge ;)  Kan ju hända att de sätter in en bild på typ halva sidan... Haha ! Nä nu börjar den dåliga humorn komma fram känns som om jag ska somna nu!! eller iallafall att ögonen ska det!! Hade nästan vart skönt att gå på Yoga idag och verkligen ge sig den tiden till att slappna av!! :D  Men istället kommer det snart bli hård träning!!  Första gången som jag tränar för Fidde!! :D   Ska bli spännande och jag ska verkligen kämpa azzet!! :) 


Fick sällskap på bussen idag igen!! :D  Har typ inte haft det någon dag på hela 2:an!!  (kanske inte så komstigt förra terminen...) Men nu har jag haft två stycken på 1 vecka!!  Sjukt mycket roligare!  Annars sitter man där och typ somnar till ens musik!  Och ser sur ut oftast, för jag försökte ett tag att sitta och le, ser ju så mycket trevligare ut!! Men kändes otroligt korkat att sitta och le åt ingenting!?  Enligt mig iallafall.... ;)  Men men roligt med någon att prata av!! Tror knappt att jag skulle klara av att gå en dag utan att sms:a, prata eller chatta med någon!!  Skulle kännas så instängt!!



Men nu när jag är på en bra bok sidan så kan jag säga att jag taggar inför hela mitt liv!! :D haha! för just nu har jag typ allt som man någonsin kan önska sig!!  (känns som om jag tagit ett lyckopiller eller nått!! haha!)  För de som har hänt är ;

  • Jag ska till Stockholm
  • Utomlands i Sommar med Olivia och Mila!  :D
  • Jag har börjat träna på Friskis!
  • Skolan börjar jag fatta allt och hänger med bra i! :)
  • Jag har börjat träna med Tamira och de börjar lossna och vi börjar bli "ett" med varandra! :D

Någon som skulle kunna klaga om ni hade de livet!?  Så inget kommer kunna sänka mitt humör idag!! :D


Några bilder från modevisningen:

Hela gänget!


Neutral, romantisk och badazz!
Gröna lyktan!
Lite 20 tals hår blandat med en 50 tals make!
Tuff rainbow tjej!!


Kraam Missfleur♥

Tre på en morgon! :D

Uppe tidigt idag!  Eller normal tid, men kunde inte sova så vaknade kl 4, sedan halv 5 och 5 men till slut så var jag TVUNGEN att gå upp!!  Så halv 6 blev de idag komiskt nog är jag inte ett dugg trött!! :D   Men då passade jag på att testa lite olika frisyrer!! :D 



Hair:

Dounat! Väldigt populärt, dock så kändes de inte så bra, mitt hår var inte tillräckligt långt eller tjock för att de skulle funka :( 

Haha! Lite crazy hair!!  Men de kändes som fel dag för det...!


Tillslut så körde jag en utbakad fläta i luggen, och en tofs på sidan!  Så flätat blire idag!! :D


Makeup;

En lätt rosa make med en liten eyeliner! :)


Har LOVAT att inte shoppa något... Men jag kunde inte motstå när jag såg dessa kläder inne på H&M!!



Körde på denna stilen idag!  Men ett tips till ALLA som inte ska shoppa! Gå INTE in i en affär när ni väntar på någon för då kan detta hända....!  Icke bra!



Kraam Missfleur♥

Två fåglar som juckar på busshållplatsen !!

Har haft en jätte rolig eftermiddag/kväll!! :D. Hade klädsim på idrotten redigt roligt att bada om jag ska vara ärlig! :) jag kommer ihåg hur det var hela mellan och högstadiet hur man tävlade emot de andra! Dock har man inte direkt någon att tävla emot för ingen tig de typ så seriöst som jag ;) men lite roligt var de för en i klassen undrade om jag hade tränat simning !!


Efter idrotten fick man stressa upp till stallet! För mamma skulle rida båda hästarna så då fixade jag allt! Dock var de jäkligt svårt att få upp havre påsen som de typ var 25 liter havre i !! Men de 3-4 sista trappstegen kom som tur va Fredrik och bärde upp den sista biten! Trodde där ett tag att jag skulle trilla ner innan jag hade fått upp den jäkla säcken!


Men sen blev det yoga med Olivia :D roligt och avslappnande!! Kan jag verkligen tänka mig att göra fler gånger!! Kände att all negativ energi försvann och man blev lugn och tänjde ut de muskler som man hade ont i!! Dock tror jag att ja vaknar upp med träningsvärk imorgon !! Måste också meddela att jag är MYCKET stelare än vad jag trodde!!

Två fåglar som typ "juckade" på busshållplatsen!! HAha!!

Kraam Missfleur


Har börjat fatta!!

Har börjat fatta matten!! :D  Asså jag tror seriöst att jag snart blir av med matten för alltid!! :D  Happy feeling ;) haha! Dock så kommer man snart få höra en massa kärleksdikter....  Inte världs roligt men jag är glad att jag slipper för jag har inte gjort en.... Så ganska glad över att jag var sjuk förra veckan ;)  haha! 


Dagens outfit:



Facelook;



Men snart blir de klädsim!!  Oversize T-shirt och thights!! :D   Lovely ;)


Kraam Missfleur♥

Vuxna som är barn och barn som är vuxna=katastrof?


Nu är det snart dags för skolan!  Ska kämpa mig igenom matten....  Men man måste öva till provet som snart kommer upp!!  För jag vill bli av med detta så fort som möjligt!!  Pallar verkligen inte att sitta och hålla på med en massa matte just nu...!  Men just nu måste man försöka få plats med alla miljoner saker som man ska försöka trycka ner i väskan!



Dilemma:

Man säger att Barn ska uppföra sig som barn. Och barn ska vara barn så länge som mögligt. 

Men vad gör Barnen när de Vuxna beter sig som barn?

Kände mig som en korkad blondin...!

Har gått igenom Färg och Stil analys då!  Måste säga att jag inte dirket tycker att jag är verken klassisk, neutral, dramatisk eller romantisk stil!  Men men blev klassad som neutral med drag från klassisk stil!  Bussines women!! ;) efter skolan så blev de att gå lite på a6 med Esther! :D  Hittade en massa fynd!!  Men har ju "köp förbud"!  Hatar när man måste spara pengar!! :(  Men gick ÄNTLIGEN och fixade mobilen hos 3!!  Dock pinsamt nog... Så funkade självklart mobilen!!  Så de var inget fel på den!! "/  Kan säga att jag skämdes IHJÄL!  + att man fick den snygga unga killen !!  Kände mig som en korkad blondin... Men blev som tur va inte röd i ansiktet !! (brukar bli röd som en tomat när jag gör bort mig...)  



Men efter allt de så mötte jag upp med Olivia och Emilia!  :)   Så gick vi till resebyrån för att kolla lite på resan vi tänkt boka!  Så nu gäller det att KISS SOME AZZ haha nä men typ!  De är en MASSA drama nu ju... Så de gäller att uppföra sig exemplariskt!  Vilket inte är min starkaste sida.... Men men de gäller ju typ bara någon vecka ;)  Men de ser ut som om man ska till Cypern i sommar!! :D 


Gick helt okej att rida, dock så har jag ont i hela kroppen efter träningen igår och har ännu mer efter ridpasset!! "/  Träningen känns både när man tränar och efter!!  Men men nu blir de sängen som gäller och dra in i drömmarnas värld !!  Känns som om det är ett STORT behov just nu!! 

Dagens outfit:



Facelook:

La naturel look!  Skulle ju ha sminkat idag!  Menmen de kändes skönt att vara väldig naturlig och de gäller ju även morgondagen för då är det simning som gäller!! Får hoppas att jag inte drunknar av träningverken jag har ;) haha!

Kraam Missfleur♥

I HELA kroppen!!

Idag skulle man då INTE sminka 50 tal...  och jag som hade tvättat mina penslar extra noga och allt!! :(   Så nu har man istället F&S   (försäljning och Service)  och sen ska vi även ha färg och stil analys!! :)  Något roligare iallafall!! Dock är det mesta repetition... Men ändå, alltid bra färska upp minnet ;)   Men de som jag är extra glad över är att vi fick AZZ god mat idag!! :D  Så nu är man mätt och då är det mycket lättare att koncentrera sig på lektionerna!! Är så jobbigt om magen håller på att kurra hela tiden...  


Men nu har jag verkligen tränings värk i HELA kroppen!! Ett tecken som är azz bra att träningen verkligen var nödvändig!!  Dock lär de bli jobbigt att rida sen i eftermiddag!!




Kraam Missfleur♥


Nu blir de till att bita i den sura osten....

Nu blir de till att städa iordning lita med sminket, orkade inte fixa allt i lördas...  Så nu får man de sura att fixa det idag!!  Så väska kommer att vara fullproppad med en massa smink som ska tillbaka till skolan, så de blir mycket konkankde för mig ;)



Men igår var man ju då och tränade på friskis!! :D  Gick redigt bra!!  Dock så var de jobbigare än vad jag hade trott från början!  Fast jag har inte lika dålig kondis som jag trodde!!  Utan det är snarare balansen som jag hade mest problem med...!  Men längtar till nästa gång!! :D 

Fina utsikten man får se när man går runt Bårarp!








Kraam Missfleur♥

Mer nervös i domartornet än att tävla!

Då har man vart duktig och hjälpt till på tävling!  Satt i domartonet som var varmt men ute var de 18 - !!  Dock var de gansak stressigt där uppe måste skriva rätt tider och fel!! Var något stressigt för mig i början! Första gången som jag hjälpte till där ju!! Så är inte avundsjuk på de som tävlade, hästskötarna eller aa i stortsett alla som var tvugna och hjälpa till ute i det kalla ;) Men konstigt nog så fryser jag jämt om rumpan!?  mycket konstigt... Men men Nu är man inne i det varma och har ätit lite varm kyckling paj och druckigt lite Sockerdicka (bara jag som tänker på att man JÄMT fick det när man var sjuk?) Dock är den lite utslagen men får jämt en sådan mysig känsla när jag dricker den!  Man måste ju bara tänka på Pippi´s socker dricka träd!! :D 


Nu ska jag packa träningsväskan och kolla bussen!!  Blir ju första träningspasset idag!! :D  Ska bli spännande att se hur det går!!  Dock lite pinsamt kommer ju vara så SJUKT otränad!! :(   Men men man måste ju bara våga att börja träna har ju skakat hand med Olivia att vi ska träna två gånger i veckan! Så nu gäller det att man håller det!! :D 





Kraam Missfleur♥

LOVE to Bögarnas fest!!!

Nu är det upp till stallet som gäller!!  En mycket sliten tjej nu alltså!  Har träningsverk i benen utav att stå upp så länge! Och sedan i slutet fick man stressa azzet!!  Men har haft så jäkla roligt!! :D  Om de är såhär att jobba som make up artist!  Så skulle det aldrig kännas som jobb!! :D  Men bilderna kommer senare idag eller imorgon! :)  Blev väldigt blandade sminkningar och det komiska är att de man trodde skulle vara svåra va lätta och de som man trodde skulle vara lätta va svåra!!  Haha!  Det är där som man märker att man inte har riktigt koll på alla tekniker än! :)  




Men nu ska jag upp och sitta i domartornet!! Hoppas att jag inte gör bort mig allt för mycket nu!! ;)   Men igår var ju även första Melodifestivalen!  Så jäkla roligt att Dead by april gick vidare!!  Sverige har börjat rösta så jäkla mycket bättre nu!! :D   Dock så var de inte så många bra låtar med....!  Så nästa vecka kan ju typ bara bli bättre!  Fast program ledarna var redigt bra ÄLSKAR verkligen  Det är bögarnas fest!!  Haha! så jäkla roligt låt!! :D




Kraam Missfleur♥

Lunch paus !

Nu är de lunch paus sedan blir det att fortsätta sminka lite nya modeller som kommer dock kommer typ alla mina modeller ganska sent har 4 stycken kvar att sminka !! Men som tur behöver man inte lägga basen på dem!! För då hade vi typ ALDRIG hunnit ;). Känns dock lite som om man skulle vilja hem och sova lite nu!!
Kraam Missfleur

Taggad men trött!!

Nu har man gjort sig färdig inför att åka till bäckadal, allt är nästan klart..  Ska bli roligt att se hur de blir!!  Har hört att de är några sista minuten ändringar redan nu!!  Men de är ju sånt som händer.. ;)   Men är taggad och trött!!   Fick väldans panik har nämligen en klocka på ärmen men den har jag glömt ställa om till normal tid!  Asså fatta vilken panik jag fick när jag kollade på den!!  Fast nu har man tur att man får skjuts om en timme så de funkar ju!  + att då slipper man stressa och gå så långt med de tunga väskorna!!  Men proffsig ska vi allt vara!! :D 


Facelook:





Kör på en blå grön make och en lite rundad fiskbens fläta :)


Kraam Missfleur♥

Fick ett azz glatt mejl!! :D

Fick ett azz glatt mejl idag!! :D  Ska nämligen praktisera i Stockholm! Vecka 11 och 12!! :D  Nu behöver man VERKLIGEN jobba ärslet av sig för att ha råd med det + utomlandsresan!!  Vet inte hur jag ska få ihop det... Men på något sätt ska det gå!! :D    Hoppas jag iallafall :)   Så nu ber jag bara om praktik plats i en vecka här i Jönköping! Får bara hoppas att mamma inte krånglar nu då...!    De ä ju bara Hästen som är problemet att fixa med typ..! 


Men nu är jag så glad att jag kan flyga på moln!!  De ända problemet är att välja ut en fin bild på sig själv + skriva en text om mig själv!  Har även fått låna smink från skolan + fått en massa tips och fått låna med lite saker så vi ska se lite proffsigare ut än förra gången ;)  So her we go!!!





Kraam Missfleur♥

HAIR!

Igår kollade man på resor!!  Längtar sjukt mycket till sommaren nu!!  Dock måste man hitta ett jobb pronto!!  Så att man verkligen har råd att åka utomlands!  Hatar att låna pengar av andra!  För då är det en sådan press att man måste lämna tillbaka dem så fort som möjligt..!!  Menmen blir jobbsökande framöver ;)  Dock är prioriteringen att hitta en praktikplats!  Men verkar hittat en skit bra plats som det är 99,9 % säkert att jag får :D  Ska bara komma tillbaka idag och höra med chefen!  Men jag måste säga att de är bra att man rider på JFK en massa kontakter där ifrån! Annars hade jag aldrig tänkt söka på just den affären!! x'D 


Men innan på dagen var man tvungen att stressa upp till stallet fixa klart allting, var snäll och fixade klart till Qajsa också :)  De var tur att jag hade bestämmt mig för att släppa Tamira istället för att rida henne, har ju det problemet att jag planerar in alldeles för mycket! Hinner aldrig med allt som jag planerar!  Tyvärr så är det mest läxorna som får lida för det....  "/  Men snart blir det att gå ut i snövädret (så jäkla vackert är det!!) Dock är det väldigt kallt + att det blåser så de får bli vattenfast mascara idag!!  Vill ju inte bli alldeles svart i ansiktet ;) 


Kör på samma make som igår!  Ville se skillnaden mellan hårfärgerna!  Var ju och fixade håret hos Sis igår! :D  Dock så kom jag typ 10 min sent... Menmen!  Är sjukt nöjd!  Fick först göra blonda slingor i hårbotten!  Tyvärr så börjar alltid min hårbotten blöda när man tar det... Fast jag märker inte av det, utan de är bara frisören som ser det ;)  Sedan blev det att göra folieslingor (kände mig lite som en antenn med foliet i håret) De blandade ihop 3 färger (alla hade typ kaffe namn x'D) 


Innan jag fixade håret;



Efter jag fixat håret:



Gillar att man ser vissa av de mörka slingorna, blir en sådan snygg kontrast!! :D  Dock skrämde jag iväg en annan som skulle göra håret lite mörkare typ som mig men när hon såg hur mörkt mitt blev ville hon inte det!  Dock hade hon typ vitt hår!!  + det är TON slingor så jag tycker att hon borde ha satsat på det!!


Maken:



Har samma outfit like yesterday :) 


Kraam Missfleur♥

Slippa torra och nariga läppar på vintern?

Har haft en ganska stress fylld dag eller så känns det bara som det för jag är så jäkla trött!!  Kan man åldras i för tid!?  För om jag skulle åldras pga stress så skulle jag vara 100 ++ vid detta laget ;) 



TIPS!!


Nu när vinterna har kommit och den verkar vara här för att stanna.... Så ett tips till alla er som har trorra läppar! Kleta på lite Honung medan ni sitter framför tv:n eller när ni ska sova och låt det verka några timmar, och upprepa detta några gånger i veckan så kommer ni få mjuka fina läppar!  Istället för de torra och nariga läpparna man lätt kan få på vinter tid!  :)




Kraam Missfleur♥

Musklerna behöver vila!

Nu blir de till att ta bussen upp till stallet!! :)   Man måste ju se till att lilla pollen får mat i sig ;)  Men blir nog inget ridande idag utan tror bara att jag släpper henne, så att hon får chansen att springa av sig lite!!  Har ju inte kunnat rida ut något typ den senaste månaden!? Så då förtjänar hon att få springa av sig!! :)   + hon har fått gå hårt de senaste dagarna så musklerna behöver vila upp sig lite!!  För de är ju samma sak som för oss människor!  Därför behöver ju de nya musklerna få vila så man sedan kan fortsätta att bygga på dem!! :D   Min polle ska bli värsta muskel knippet! ;)


Gick och la mig vid typ 10 igår!!?  Tycker jag är ganska duktig som lägger mig så tidigt ;)  men man är ändå lika trött på morgonen... :(  


Dagens Facelook:





Dagens outfit:



Kör på en klassisk look idag nu när jag ska gå och få håret fixat och allt!! :D 


Kraam Missfleur♥

Shite!!

Shit va trött man är!!  Klarade då av hela skoldagen!!  Men kan knappt fatta hur mycket läxor man har nu!?  Asså känns verkligen att skolan har börjat!!  För nu blir det till att hoppa i sängen för imorgon blir de ingen sovmorgon (fastän alla andra som går på min skola lär väll ha en redig nice sovmorron!!)  Har ju en härlig studiedag då! Menmen alla älskar la att gå upp tidigt på sina studiedagar eller?  ;) haha!!


Men har skickat in en uppgift så nu är de bara 3 stycken kvar ;)  Positivt tänkande är de ju :)  haha!  Men gick bra när jag red min söta ponny idag!!  Testade att rida med bara schabrak pallade inte att rida ett hårt pass nu när hon var så duktig igår + att jag har träningverk i mina ben ;)  hihihi




Kraam Missfleur♥

Jag ser det snöa, Jag ser det snöa..!!

Har kollat klart på Stolthet och fördomar nu då!  Så nu ska man självklart göra en uppgift på den sen... Man kan ju aldrig bara se en film för att!! Utan man MÅSTE ju göra en uppgift till den :(    Men sedan blev det att äta Tacos!! :D  Azz gott men nu är de dags att börja med allvar att träna men mest ändra mina VÄLDIGT onyttiga matvanor!!  Så nu är de dags att börja äta lite mer grönt och lite mindre kolhydrater ;)  hihi



Snart dags att labba lite!!  Men såhär blev håret som Sis gjorde på mig (så jag nästan missade bussen!!)




Sången man försökte sjunga från matsalen;

Jag ser de snöa, Jag ser det snöa, va tråkigt (roligt) att se
Nu ska man ta fram kälken och åka i backen...

Hmm inte dirket rätt text eller nått.... Inte ens melodin satt!!

Detta är den riktiga texten;

Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!

Och fram med skidan, och fram med skidan
Och sen på backarna opp!
Vi står på näsan, vi står på näsan
Ibland när vi gör ett hopp
Men inte lipar vi, nej, det gör ingenting
Om man i drivan den mjuka ett tag rullar kring

Nej, se det snöar, nej, se det snöar
Det var väl roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen...


Fast för er som åker tåg borde sjunga denna verisionen!:

Jag ser det snöa, Jag ser det snöa nu är det tåg kaos igen!!


Kraam Missfleur♥

Gick awezome!!

Gomorron!!  Är azz trött!! De värsta är att man har studiedag imorgon men man vet att man måste gå upp tidigt ändå!! Så just nu är det inget som gör att man känner Wiee!  Att gå upp tidigt till skolan!  Fast första lektionen lär ju bli chill med att kolla på film :D  


Igår gick det AZZ bra på Jensträningen!! :D  Fattar det knappt själv!!  Hon var lugn och fin!  Efter hindrena så stannade hon upp lite så att jag kunde driva henne och få henne framför mig!! :D En sjukt bra känsla!!  Nu blir det bara på att jobba med balansen mellan att driva henne framåt men endå ha kvar henne hos mig :)   En sa att hon tillomed vågade kolla när jag red ;) haha!! Och innan Jens träningen hade hon sagt att hon var glad att hon inte var min mamma (för hon hade inte dem nerverna)  x'D   Men hoppade även min första 1.15 med Tamira ♥   Så nu känns det som om tävlingarna kan komma!!   :D


Dagens outfit:



Facelook:







Nu blir de att äta frukost och sen kanske Sis ska fixa mitt hår!  Får se hur resultatet blir om hon gör de ;)

Kraam Missfleur♥

RSS 2.0