Ändras lika ofta som vädret!

Idag har vart en allmänt chill sov dag! Har faktiskt inte gjort ett jäkla skit! :). Otroligt skönt! Eller gav Olivia hennes saker! Och sen har man umgåtts lite med Sis och Jesper träffade även Albin och Alex en liten stund :) fast jag har nog bara varit i en levande koma idag och lyssnar typ på sorgsen men otroligt fin musik!! :) men idag har snön börjat försvinna och det är inte lika halt och fint som de var igår natt!! Fast snöns tid är ju ute nu.... Eller vad man säger! :)


Fast människor ändrar personligheter, åsikter lika ofta som vi byter väder är aldrig samma dag från dag! Alla har samma utgångs punkt men alla kommer in på sido spår är väldigt få som håller samma raka bana! Kommer alltid snö, vind, sol osv... Kan aldrig veta vad som kommer nästa dag!


Kraam Missfleur


Snön faller

Faktiskt den roligaste kvällen ute!! Eller de andra har också vart roliga men nu vågade man köra lite mer all in!! :D och för min del är de bara låtsas som jag inte kommer från Jönköping för ingen tror ju ändå att jag gör det! Haha men nu sitter man på bussen hem! Önskar att de gick en senare buss.. "/


Snön faller och man är pigg, glad som f*n men Godnatt och ha en bra natt!! :D


Kraam Missfleur


Wiehe!

När man kom hem efter att ha tränat med Olivia blev det att duscha och sedan ta det lugnt, äta och efter det börja tänka på vad jag ska ha på mig!! Olivia har nästan alltid klänning på dig då jag tänkte köra i samma bana fast jag har typ ingen klänning som passar mig :(. (Förutom den jag ska ha på nyår!) så det får bli en hög kjol och ett färgstarkt linne så det ser nästan ut som en klänning! :)


Ska ha ett par svarta tunna leggins också!! Blir lite väl kallt annars ;) testade även ögonskuggorna jag fick av Olivia och jag bara ÄLSKAR dem!! Är azz bra så kör på lite mer ögonskugga än vanligt! Kan ju inte ha jätte mycket eller mörk om mina ögon ska kunna synas! :) bild på ögonen kommer sen!




Kraam Missfleur


Kalas, sängdag, taggad!

Var kalas den 26:te lagom rolig dag att ha kalas på... Menmen var jäkligt trött men lilla kusinen verkade glad över alla presenter som han fick!! Fastän han hade fått en massa på julafton också :)

Igår sov jag typ hela dagen hade så jäkla ont i huvudet så fick bli en säng dag! :) otroligt skönt! Så nu är man taggad till att träna med Olivia!! :D


Kraam Missfleur


Kort om de senaste dagarna (26-27 kommer lite senare om)

Har inte skrivit lite nu under jul! Men firade jul som alltid först med Sara, Jonny, farmor, farfar, kusin och med några från Saras släkt :) Sen efter Kalle anka och när man träffat tomten! Fick säng lakan och pengar :) blev det att åka till norrängen och träffa tomten igen! Fick pengar, godis, gula låga converse, presentkort (på donken!! :0 visste inte att dem hade där!!) sen blev det att käka och umgås med mammas släktingar! Riktigt trevligt! :) efter det blev det hem och öppna ännu mer julklappar för tomten hade ju vart hemma hos oss också ;) fick hörlurar, pengar, godis :) tror jag inte glömde bort någon julklapp nu!! Fick ju även klänning från Sis och Jesper lite tidigare och cider av Jonah! :) bytte även julklapp med Olivia! Av henne fick jag en grön halsduk och fina ögonskuggor!! :)

En mysig jul har de vart!! :) det var i korta drag! Gick även ut den 25:te! :) riktigt trevligt! Dock blev Mathildas mobil snodd! :(

De som säger att tjejer är förvirrande är ingenting om man jämför med vad killar är!!


Kraam Missfleur


Chill dag!!

Idag har varit en lugn chill dag, kollade klart på den sista sagan om ringen filmen! De var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde! Gast Frodo var min favorit innan jag kollat på filmerna men nu är Legolas min favorit av alla!! :) blir nog även att man ser The Hobbit! De är ju så söta! Gillar verkligen dem Pippin och Merry! :)


Träffade även en kompis som dock gjorde att jag blev förvirrad igen! Gillar egentligen inte att prata om mina känslor men de verkar vara temat som går runt just nu!!! Klädde även granen igår och la alla klappar under den! Eller tomten då ;) haha!


Dagens outfit! Och mitt nya lite kortare hår!! :) allt slitet är borta nu!! Sjukt skönt fast vill göra det blondare och längre! :)



Kraam Missfleur


Kunde inte ha gått ut med bättre människor <3

Glömde skriva innan att i torsdags fick jag även ett anfall.... Så nu när man precis hade fått börja övningsköra är man tillbaka på ruta 1 igen... Får vänta 1 år till!! Gu va jag älskar mitt liv... Har även fått en bula på höger sida av pannan och har lite ont i hela vänster sida(trillade rätt in i ett skåp med den sidan... Lagom roligt!) Så i fredags var min första utgång!! Riktigt roligt ändå var först med Olivia och Emilia sen drog vi ut och träffade Linda och Nickillie (vet inte hur de stavas!) Men de var en trevlig ute kväll! :D Fast tror nästan att 25:te blir roligare ;)  Kändes inte som om de var så mycket folk ute! Fast de va trevligt och roligt! :)  Köpte även förköp till den 25:te så man typ "säkert" kommer in!! :) och jag var även undeerhållningen på bussen hem haha! Vet inte om det var bra eller dåligt!! x'D
 
 
Idag har jag ändå mått bra! Lite seg var man la och sov ganska länge... Men annars har dagen spenderats framför tv:n Kollade på Harry Potter och även första Sagan om Ringen filmen!! Slutar sjukt spännande men ser andra filmen imorgon! Orkar inte riktigt nu... ;)   Även fikat med familjen och så hade jag ett pinsamt men behövligt samtal! Var sjukt förvirrad igår men nu är allt på rätsida! :D 
 
Måste ju även säga att jag inte hade kunnat gå ut med bättre människor!! ♥
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Minnet är kort men gott ;)

I torsdags var det min första dag på jullovet! :D  Riktigt härligt! Fixade lite hemma, städade och så... Sen blev det in till stan och möta upp Sis! Ett stort missförstånd ledde till lite gräl... Men vi hittade varandra till slut! :) Så gick vi lite på A6 handlade de sista julklapparna och en fördelsedags present! :) Efter det fixade vi min mobil så den funkar normalt!! :)  Sjukt skönt att ha en fungerande mobil! Är ju typ helt beroende av dem! Tyvärr är det så menmen bra ändå!  Träffade även Maria lite inne på Bikbok och pratade med henne! Tänk va mycket man har missat när man inte har träffat henne på en vecka!! Trevligt att prata ikapp lite smått! :) Sis hittade även en gullig klänning på H&M fast jag tänker kyrka varje gång jag ser den,... Är en vit virkad klänning x'D
 
Kommer inte ihåg vad jag gjorde resten av den dagen x'D HAhha minnet är kort men gott ;)
 
Kraam Missfleur♥

Onsdag fotografering!

I onsdags var det sista skoldagen innan jullovet!! (Börjar den 8 Januari igen!)  Min mobil hade hamnat i karaktän!! Och det hade min kära mor glömt säga till mig!! Så den funkade inte på hela dagen!! Lite smått panik och folk blev oroliga när man inte svarar när de ringer eller smsar! För jag och Sofie (går i A klassen) skulle sminka och fixa hår till en fotografering för ett aktiebolag! Eller det visar att man kan handla aktier när man vill! :) Riktigt roligt var det! Dock lite skrämande när man inte kände någon och så skulle man sminka en kille!! Fast det gick bra och alla var jätte trevliga och snälla! :D  Dock var man också sen i killarnas omklädnings rum och fotade lite...! Något pinsammat men de gick bra! :) Dock tungt att bära smink väskan! Men snälla som dem var skjutsade dem ner oss till stan så vi slappa gå så långt och kunde ta bussen därifrån! :)  Riktigt roligt var de att testa på hur det är i verkliga livet! Och de lät på dem som om de kommer komma flera sådana här tillfällen!! Så de hoppas jag verkligen på!! :D 
 
 
Visar er bilderna från fotograferingen sen när jag har fått dem!! Blir förmodligen nästa år! :)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Krogen!!

Dålig uppdatering men idag ska jag ut! Först blir det att vara med Olivia och Emilia! :)  Sen träffa upp Linda på stan och gå ut på krogen för första gången i mitt liv!! :D  Så kommer lägga upp inlägg om de senaste dagarna imorgon! ;)
 
 
Kraam Missfleur♥

18!

Igår så red man Lukas var inte pepp när man åkte upp till stallet och allt var slask och halt... Men när man väl var uppe så var de riktigt roligt!! Han var pigg och framme! Så de gick bra dock var man helt slut efter halva rid passet!! Fast jag rider honom med gog så de underlättar lite för mig så jag kan koncentrera mig på att få fram honom och så! Gjorde även lite skänkelvikningarna och öppna med honom! Har ju vart några år sedan man har kunnat göra det ordentligt!! Så får se hur de går på Jens träningen idag!! :)


Idag fyller man 18 fick paketen och så i söndags men mamma och pappa hade köpt body butter mango till mig och Sis fick strawbarry :) måste säga att jag älskar vädret!! Dock hade de gärna fått vara lite kallare så det mer SNÖAR än snö regnar...! Alltid finns det nått att klaga på ;)



Kraam Missfleur


Gårdagens inlägg som inte kom upp!!

På väg till skolan efter att inte har varit där på typ 7 veckor!! Känner mig inte jätte taggad men de ska bli rolig att träffa de andra och så!! :) dock har vi bara ta igen dag idag och imorgon börjar vi med de vanliga lektionerna!! Eller imorgon är de bara idrott så de är ganska gött ;)


Igår hade vi kalas hemma! Riktigt trevligt och man fick godis, plattång och pengar!! :)

Men alla säger att snön och mörkret gör dem deprimerade men jag måste säga att denna slasken är tråkig vill ha tillbaka den riktiga snön!! :)




Kraam Missfleur

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2086394/images/2012/pic_50cef5659606ee7862f253ca.jpg" class="image">


Todays look!

Sitter väl i skolan nu och jobbar på eller är på väg till stallet för att rida lilla Lukas! :)
 
 
Detta är hur jag ser ut idag! Byxorna är från Vila (ALLT fastnar på dem! Inga byxor som rekomenderas till dem med husdjur! och linnet är från bikbok)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Pepparkakor!! :D

Sista dagen igår på praktiken kändes både sorgligt och skönt att sluta dör! Tiderna är väl det som är skönast att slippa gå så länge men människorna var ju så jäkla härliga!! :)

Blev att man kom hem och tog det lite chill + pluggade lite... Kollade även på tv, pratade julklappar, gjorde hårinpackning! Sjukt härlig dag! :)

Idag har man sovit typ hela dagen... Vart på A6 en sväng sen blev det att man åkte hem och bakade pepparkakor!! Dock var de inte lika roligt som jag kommer ihåg! Fast de är alltid gott och äta deg! Fast av deg blir man seg ;) är sjukt trött så blir att lägga sig redan nu för att orka med morgondagen!!

Kraam Missfleur


Not The smartest Thing I have done!

Att gå och lägga sig vid typ halv 1 när man ska upp kl 6 är inte de smartaste jag har gjort! Är sjukt trött och hoppas nästan att de blir en lugn dag på praktiken! Orkar inte med så mycket för jag börjar även bli förkyld nu!! "/ kanske var för att jag var ute och gick igår! Är svin halt vid bårarp!! För er som bryr er ;) alla mina vinterskor läcker typ in eller har en liten klack vilket jag inte orkar med nu när det är 15- ute!! :0 blev helt chockad när jag kollade på termometern!! Blev att jag tog 2 par strumpor, converse, linne, långärmad, väst, jacka, byxor, mössa och vantar!! Så nu fryser jag inte!! :D




Gjorde en mysig frukost stund som bestod av varmchoklad! :)



Kraam Missfleur


Känner varandra väldigt bra!

Var en bra näst sista praktik dag!! Va roligt att ha någon att prata med medan man fixade kläderna! :) efter lunch hjälpte även Maria till! Måste säga att jag, Mathilda och Maria har lärt känna varandra väldigt bra under dessa veckor! (Eller jag och Mathilda vet ju typ redan allt om varandra! ) men det är vad dagen har bestått av! :) och nu på kvällen har man pluggat lite! Fick ju lite av Sis att göra! Eller de hjälper mig i längden att göra det nu! Fast fett surt att se högen bli större när den precis hade blivit mindre!! "/


Godnatt hörs om några timmar ;)

Tycker ni att de fanns lite skor på lagret? Två matvagnar + påsarna på golvet med skor!! En bild på söta Mathilda som dock inte ville visa ansiktet på bilden menmen!
Kraam Missfleur

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2086394/images/2012/pic_50ca62c9e087c360cf8a72e2.jpg" class="image">


Antingen snyggt eller fult!

Fick sovmorgon idag! (Ser visst väldigt trött och sliten ut "/) de var lite svårt att gå upp menmen upp kom jag! :) det är också väldigt skönt att veta vad man ska göra så man kan köra igång med det på direkten! :) körde lager hela dagen igår och idag blir det typ halva dagen! :). Ska få lite hjälp idag! Blir att man tar ner typ allt idag! Sjukt skönt att få ett tomt lager sen så de kan lämna tillbaka nyckeln! :). Har fått flytta runt lite på de vanliga lagret så att allt får plats! :) de är så snälla och tycker man är duktig som har fixat och vart ganska självgående ! :) dock tycker jag att jag kunde vart lite snabbare menmen de är kanske bars jag som har lite förstora förhoppningar! :)


Sis hade i måndags hittat en klänning på nätet som jag kunde ha på balen så blev efter jag praktiserar färdigt och vi köpt julklapp och hon köpte ett par nya vinter skor så blev det att vi åkte och kollade på den! Satt fint men får inte gå upp något nu bara!! Blir kanske att man kör bantning och träning ordentligt nästa år! Måste dock sy upp den typ 10 cm är inte lätt att vara kort! ;) men har en jätte fin turkos färg! :)


Håret såg ut såhär igår har bara satt upp det med två spännen men det är lika "vågigt" sov med två inbakade flätor och blött hår! Antingen blir de snyggt eller fult när man gör det! :)



Kraam Missfleur


New day and forgett about yesterday and live like this is your last day!

Mådde lite dåligt igår kväll paniken som uppstod med allt!! Speciellt när man får veta hur myckte typ alla andra i klassen har hunnit göra under praktiken!! Ibland tänker jag inte hur lång tid saker tar! Men gick upp tidigt idag! Varm o´boy till frukost som vanligt! :D  Tror jag ska ta med lite läsk till praktiken idag ! ;) För de finns julmust och pepparkakor + igår kom de med en godis påse (STOR!!) och önskade oss en God Jul! :D Mysigt! Och det är antingen idag eller imorgon som vi ska bjuda kunder på Julmust och pepparkakor (om jag har fattat rätt x'D) Jul faktor till 100 %!! :D  Ska även fixa frukost till Sis för jag råkade köpa helt FEL kläder till henne :( och så har hon hittat den som förmodligen blir min bal klänning! Så känner att hon förtjänar det! :)  
 
 
Men snart blir det praktiken!! Ska fixa en massa varor (vika och så...) + en MASSA skor! Fixade igår så de får plats inne på lagret! Så nu är de bara att se till att få de färdigt! :) För hela lagret ska tömmas idag!! Känns som om man har lite press på sig! Dock kommer de nog gå bra! Har redan kört ner en massa! Är azz mycket varor som bara kostar 29 kr!! (Finns faktiskt snygga saker också!! :0)  Men de är ju från 2011 men finns mycket bas plagg! Så passa på om ni vill ha linnen eller vanliga svarta eller andra bas byxor! :) Dock har man ju inga pengar och då är de lite surt när man ser rean.... Menmen har ju en massa kläder så de är ju lugnt! ;)
 
 
Dagens outfit!  enkel bekväm för en dag på lagret! :D
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Boring but this is how i feel!

Dagen har varit bra har fått mycket gjort på praktiken! Så de känns sjukt skönt! :) dock så är man ju inte den piggaste och gladaste....! Vet fortfarande inte om jag ska gråta eller skratta! Är sjukt trött men det är typ myror i benen och lite ångest över att jag inte har gjort klart allt!! Så nu målar jag naglarna och kollar på Project runway All star! Sedan blir det att duscha och sedan PLUGGA!! Men ska vara i sängs senast halv 11 ;)

Gårdagens make och hår! Ska ju lyssna på Sis och inte platta eller locka håret! För nu kör vi el naturel! :)

Även en dålig bild på dagens outfit!




Kraam Missfleur


Where is Sweden going!?!?

Påväg till praktiken!! Kan säga att jag var sjukt sugen på att sjukanmäla mig! Fast som tur har jag en familj som gör att man typ måste gå till praktiken!! Blev sjukt mycket piggare när jag hade fixat mig! Om jag inte hade sminkat mig eller fixat håret så hade jag nog gått runt som en zombie nu!! :)


En sak som chockade mig otroligt mycket var att svenska kyrkan STÄMMER svt (julkalendern) för de kör anden i glaset i den!! :0 barn får nu iPhone datorer etc... Och de tror att de inte kan söka upp värre saker då? Jag eller mina kompisar, föräldrar har inte blivit skadade av att vi körde de när vi var små!' Och vi hade inget tv-program eller nått sånt för att lära oss det!! Allt för uppmärksamhet :(. Vart är världen/Sverige på väg!?!? Alla tv-program kan vara stötande och sånt för alla men förbjud bara barnen att kolla på det då!!!

Bara vad jag tycker ;). Hoppas att Sverige blir svenskt snart igen!! Börjar tröttna på att vi ska vara snälla och göra alla till lags..!

Kraam Missfleur


Blogg.se appen funkar inte :(

Blogg.se appen funkar inte ! :( så får se om jag detta blir bra! Fick vänta på bussen i nästan 10 min!! :(. Men som tur har man ju vinter jacka ;)  ska försöka att inte platta mitt hår nu ända till den 21 december!! Tror ni att jag lyckas!? Har ändrat benan så lär ju ha högersidan uppsatt hela tiden typ! :) var sjukt mysigt i morse satt vid köksbordet och hade bara stjärnan, ljusstaken och ljus tända!! En av de mysigaste sakerna med jul!! Kan ju inte direkt tända ljus på sommaren!! Ser ju något knäppt ut ;)
 
 
lite svårt att se men hoppas att de blir bra! (Bytte till svarta lång byxor! Lite kallt att gå i mina sovbyxor!)
 
 
kraam Missfleur 

PLUGGA!!

Har vart en Nice dag! Gick upp kl 8.00 för att sedan åka till stallet kl 9.00 för det var tävlingsdags!! :)  Var med på Klubbisen med lilla Lukas!  Gick mycket bättre än väntat! :D   Nollade både 60 och 70 cm! (Vet att det inte är så högt men man kan ju inte börja på toppen ;) ) Första klassen var han lite seg men i den andra fick han bra tempo! Trodde först att han skulle busa en massa och så! Men icke! Skötte sig azz bra! :) Så nu är jag nöjd och glad! Testade även att ha min sadel på honom passade inte helt perfekt men funkade! :) De ska ju snart köpa en ny till honom! Men sitter så otroligt mycket bättre i min än i deras för den är lite hal... Vilket gör att man typ glider runt i sadeln lite och tänk vad som händer om ponnyn kör ner huvudet och bockar lite?  Inte en så lyckad kombo ;)
 
 
Nu har jag vart duktig och PLUGGAT!! :D  Har lämnat in 2 arbeten så nu har jag bara 3 stycken kvar + skriva på mitt projektarbete!! Känns kanske inte jätte peppande när man säger det så! Men kunde knappt sova i natt för jag stressade över allt jag måste få klart på en vecka!! Så fick bli en till att ha en is sak på på magen för att kunna sova lite men har snart skrivit klart om 80-talet! Sedan är det 50, 70 och 90-talet kvar!! (Att skriva om!!) Allt de ska vara klart innan nästa vecka är slut!! Så nu blir de att fixa läsk, duscha och sen PLUGGA, PLUGGA och efter det PLUGGA!! Vill verkligen kunna sova ordentligt! :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Just had to buy them!

Försökte göra ett inlägg imorse! Men tyvärr cp:ar blogg.se appen lite :(  Men bättre sent än aldrig! ;) 
 
Torsdagen var azz jobbig var ap-mycket att göra!! Ett helt lager och sen märka om en massa osv.... "/ Inte direkt de roligaste! Fast de behandlar en iallafall som en anställd! Och de måste ju göras... Det är väl också därför praktikanter finns, eller?  De var en seg dag men blev bättre sen på eftermiddagen hade musik på och gjorde iordning lagret lite bättre fixade så det var lite mer ordning där uppe! :D  Så de var lite lättare när man kom idag!! Jag hoppas verkligen inte att någon klagar på det på måndag! För de såg hur mycket det var i början och vi har gjort azz mycket dock är de mycket kvar menmen vi kan ju inte hinna med allt på två dagar!!
 
 
Idag försov jag mig till kl 7.00... NOT good!  Men som tur väckte mamma mig och hon kunde skjutsa mig för jag började kl 8.00!! Tänk om hon inte hade kunnat göra det!! Då hade jag haft 24 min på mig!! :0 Och alla som känner mig vet att jag behöver betydligt mycket mer tid på mig! ;)  Eller iallafall 40 min! Det var bara i torsdags som jag hann på 10 min! (Hade bara två klädes plagg och jag sminkade mig på bussen och kammade igenom håret innan jag gick utanför dörren!) Kanske ska sova över hos folk varje dag, så man får sova lite längre? ;)  Haha nä men de hade vart gött! Fast jag börjar kl 9.00 på måndag så en timme senare är ju gött! :)  Fick stå lite i affären idag och hjälpa kunder! Och nästa vecka blir det att man får lära sig kassan lite! :D  Tyvärr så är det sista veckan :(  fast det ska ändå bli lite skönt att gå tillbaka med lite bättre rutiner! :)  Så man hinner göra lite mer på dagarna! :)
 
Var 15- imorse! Så nu har vintern börjat komma på riktigt! Många som inte tycker om det! Fast jag älskar det! :D Dock kanske de är lite kallt ibland och man måste ha elementet på högsta värmen menmen... De går ju alltid att fixa! :)
 
 
Har spanat in dessa sov byxorna azz länge i affären så var bara tvungen att köpa dem! Är azz sköna och jag kan typ inte sova i något annat än kort byxor! :) Finns även i rosa och grått med samma mönster eller enfärgade i mörkblått och rosa! :)
 
Kanske inte direkt de bästa bilderna menmen de får duga! Och jag är inte bäst på att knyta rosetter menmen who cares? ;)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Short!

Kort inlägg hade en rolig dag igår! :) dock är jag azz trött känns lite som om man ska somna nu på bussen och sminket är helt fucked up!! :( menmen gäller bara att tagga en praktikdag nu!! :)



Kraam Missfleur


Yeah it feels good!

Tränade igår för Jens vart först inte alls taggad på det... Men sen när man väl satt på hästen och den var PIGG!! :D Då kändes de mycket bättre! Busade lite med mig och var nära på att flyga av men de gick mycket bra och hoppade runt hela banan som hade stuts och lite avstånd som man skulle tänka på! :)  Så nu är jag taggad till att tävla klubbis 60 och 70 cm! :)  Blir spännande om han är lika busig denna gången ;)
 
 
 
Har ju börjat kolla på julkalendern och den är verkligen inte lika bra som förra Greveholm!! Fast den är helt OK och om man jämför med de senaste som har varit är denna azz bra!
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

On My way!

Påväg till praktiken! :) valde att ta en tidig buss så man slipper komma försent! Tur var det för denna var 5 mim sen!! Är kallt ute och azz varmt inne i bussen... Menmen idag blir de mer lager! Hoppas att de inte kommer lika mycket varor som de gjorde igår! De kom 33 lådor! Hoppas på typ Max 10 st



Kraam Missfleur


Not To bad!

Har stått på lagret hela dagen... Eller det har inte vart så farligt! :) har ju härliga människor att prata med! :) dock råkade det bli lite fel byxorna skulle prismärkas med 249 men de råkade bli 149... Så de blev en jäkla massa extra arbete! Nästa gång ska jag dubbel kolla hur mycket de ska kosta! :)


Nu är de upp till stallet och träna! Känns sjukt konstigt att åka dit... Men är inte jätte taggad på det fast roligt ska de bli! :)

Mysiga utsikten från mitt fönster på morgonen!



Kraam Missfleur


Snow is like magic!

Fick igen att jag sa att det var bra att bussen var sen igår... Nu kom den 13 min sent istället!! Not good! Hoppas att jag hinner i tid men tror det blir att jag tar en tidigare buss imorgon! Verkar som typ alla bussar är sena nu! Det är de ända dåliga med snön fast sjukt mysigt när man ser hur mycket de har snöat under natten!! :D och att de även snöar lite nu! :)

Praktiken idag kommer bestå av att prismärka och vika byxor! Ska bli lite skönt att vara på lagret har laddat upp och har varma kläder på mig! :)

Ett svart linne, svart långärmad tröja, mörk grå väst och de gröna byxorna! Har blivit lite som en favorit de byxorna! :)



Kraam Missfleur


Tips! Behåll färgen på byxorna!

Har lunch nu sen är det bara att fortsätta med praktiken! Har typ tvättat en spegel i 40 min... Och man har ingen att prata med på lunchen.. :( alla tog lunch olika tider idag... Menmen lyssnar på julmusik i några timmar nu så julkänslan är på topp!! :D

Ett tips! Om ni vill behålla den snygga färgen som ni har på ett par ny köpta byxor lägg dem i frysen var 3:dje gång (eller varannan) alla bakterier försvinner och färgen håller bättre! :)


Kraam Missfleur


Lucky That The bus was late!

Är jäkligt glad att bussen var 3 minuter sen idag annars hade de vart tufft för mig att hinna hemifrån till bussen på 1 minut!! Dock han jag inte äta någon frukost :( så är lite hungrig... Men de är bara några timmar kvar till lunch nu ju ;)


Har fått låna ett par snygga byxor som är mörkgröna men ändå ljusa! Vet inte vad färgen heter xD och även en vit tröja med pärlor på axlarna! Så otroligt snällt av Emilia att låna ut det! :) och de var tur att allt passade! :) samma bild men en har jag lagt till lite effekter på! Älskar att testa olika ljussättningar och sånt i pixlr! :)






Kraam Missfleur


Verkade nöjd!

Är azz trött, måste verkligen se till att lägga mig i tid idag! Men var roligt på kalaset! Lilla Hanna verkade nöjd över sina presenter och tårtan! :)


Blir att kolla klart på SVU nu och sen sova!!



Kraam Missfleur


I korta drag My weekend !

Sminkade Linda igår och fixade hennes hår :) blev riktigt bra! Dock blev jag sjukt sugen på att gå ut också! Men blev en kväll med familjen och på tv var de Så mycket bättre! :). Sedan på natten kom Nicke :). Så blev att man gick och la sig ganska sent... Men har haft en azz slapp, skön dag idag! :) och nu är det dags för kalas! :)


Köpte denna väst/tröjan i fredags är sjukt skön och mysig! :). Ser tyvärr inte sminket på Linda så tydligt..



Kraam Missfleur


Good or Bad?

Tog en behövlig sovmorgon! Kändes otroligt skönt att vakna upp när man ville det! och inte passa någon speciell tid och så... Blev att man städade lite (menas att man inte slänger in allt i gaderoben hehe) Hade ju även Tobbe och Jessica över för de åker ju till USA snart!! Kommer vara så otroligt fint i N.Y nu med all julbelysning! :)  Skulle gärna hängt med! ;)  Dock är det nog roligare att åka dit om man har fyllt 21 :) 
 
 
Men har ätit en trevlig middag och efträtt... Är så proppmätt att de känns som om de kommer åka upp igen... Men får hoppas att de stannar i magen ;)  Tror inte att jag kommer orka så mycket av hemmagjorda kebab tallriken :(  Har ju vant mig vid att inte äta så otroligt mycket nu denna veckan så kommer en sådan bamse måltid! Lite jobbigt.. Menmen That´s life ;)  Nu blir det förmodligen att jag städar undan de sista innan Linda kommer hit och så ska jag förmodligen kolla om Julkalendern är bra! Har hört lite olika åsikter om den :)  Har även fått låna två plagg från Bikbok av Emilia! Så otroligt snällt av henne! Behöver ju ha det 5 dagar i veckan! Och kan ju inte shoppa hela tiden.... Har man ju tyvärr inte pengar till ;)
 
Har blivit totalt beroende av ett spel på mobilen Campus Life! Om ni laddar ner de kommer ni bli lika fast som jag!
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Have a nice day or just an OK day...

Har haft en stressad men rolig praktikdag! :) vart mycket att göra nu när de är lönehelg och många har pengar och vill hitta en party outfit om de ska gå ut! :)


Sen blev kvällen ett wake up call! Och nu vet jag verkligen vad jag känner och vi lever ju på 2000 talet så de är dags för mig att vara modig nu då! :) haha får se hur det går...


Min fina nya taklampa!! Har ju väntat ett tag på den.... Men äntligen har jag en!!!(som funkar) :D lite annorlunda ljus effekt blir det också med den :)





Kraam Missfleur


RSS 2.0