Som en bebis och en hund!

Hängde med mamma upp till betet och vi tog hand om lilla Al eller liten är han ju inte direkt... Fast ung är han definitivt! :) fixade hans sår men hoppas på bra väder imorgon så man kan fixa till det ordentligt (spola det rent och fint) fast han var ju inte så samarbetes villig när de skulle rengöras så han fick bita på en burk lite för att tänka på något annat! :) han är lite som en bebis och en hund! Haha! Fast han är en otroligt gullig häst! :)

Nu på kvällen blev det en frukost som bestod av kyckling och vatten! Har även läst ut den otroliga bra boken som jag började läsa igår!! :)

Nu sitter jag och dricker ett varmt glas kokosmjölk och kollar på Morden i midsommer! Sen blir det Castle! :)



Kraam Missfleur


Bara 17,2 sekunder kvar!! :D

Vaknade relativt tidigt idag! Eller vid 11.30 gick jag upp från min säng... Hehe! Fast vaknade redan 10.30! Men älskar att bara ligga och dra mig/halv sova...! ;)  När jag väl var uppe så tog jag direkt på mig mina träningskläder då jag kollade på mobilen att det var 40% chans att de skulle regna ända fram till kl 16.00!! Så tänkte att jag har 60% chans att de inte regnar när jag går ut och springer! Har verkligen saknat att springa! (har typ inte sprungit på 3-4 dagar! :0) Drack även ett helt glas vatten innan jag gav mig ut! Då jag hatar att bli helt torr i munnen bara för att man druckit för lite vatten! 
 
Dock när jag sprang så började de dugga sen regna lite mer fast när jag var inne i skogen så skyddade den mig från att bli blöt! När jag var ute på asfalten igen så duggade de bara jätte lite! Otroligt jobbigt när de regnar+ är motvind! Men har de senaste 3 veckorna tävlat mot mig själv! Vet inte hur lång sträckan är som jag springer men min första tid var 1: 40:56,1    2 tiden: 40:01,9   3 tiden: 39:34,0  4 tiden: 37:34,3   5 tiden: 35:17,2!! Mitt mål är att få ner den till prick 35 minuter!! Men otroligt glad över att jag har lyckats såhär bra!! Då har jag sprungit när de är molnigt, regnat, kok hett och normalt! :D  SO HAPPY DAY!! Ska dock försöka ta reda på hur lång rundan är! :)
 
 
Efter denna härliga morgon springturen blev det streching en hel flaska vatten och sedan duscha! Och självklart äta en go frukost! Vissa vill äta innan de tränar men jag har aldrig riktigt förstått varför? Jag får bara håll om jag äter något innan därför vill jag helst träna och sedan äta något! :) 
 
Men nu ska jag fortsätta läsa i detta bullriga, blixtrande, regniga vädret!!
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Inte de vackraste men gott ändå!

Nu är det läggdags! Har kollat klart på Castle och börjat läsa en ny otroligt bra bok!! Kan knappt sluta läsa den! Haha! :)


Idag blev det ett cirkelpass inomhus då de har regnat typ hela dagen...! Sedan mellan programmen tog jag en promenad! :). Idag kollade jag på Du är vad du äter i reklamerna för varje tisdag kollar jag på Supersize VS Superskinny är så synd att båda börjar kl 8!! :(. Men imorgon hoppas jag att det inte regnar så jag kan gå ut och springa!! :D


Förresten glasen som jag gjorde igår (ser äcklig ut men är god!) var god! Självklart inte lika god som vanlig glass men denna smakade lite mer som en smoothie glass! Otroligt god och mättande! Man ville ha mer men ändå inte! Kände verkligen smaken av banan, jordnötter och lite smak av kokos! Dock var de svårt att få upp den ur bunken... När man väl fick det så var man tvungen att värma den 20 sekunder i mikron så den gick att dela lite! Fast jag följde ju inte receptet då en el-visp inte funkar på samma sätt som en mixer :)

Men en bild på processen och glassen!
Bild 1 ingredienserna
Bild 2 processen
Bild 3 slutresultatet

Kraam Missfleur


So cute!!

Var med uppe i stallet för att rengöra Al's sår! Han var riktigt duktig dock väldigt pigg! Som tur var har svullnaden försvunnit nu! Men blir till att rengöra det varje dag! Vill inte att de ska bli som med malaika....!


Har gjort otroligt lite idag! Bara läst och vart i stallet (gick dock inte upp förrens 12 idag!)


De har även hämtat den nya lilla bilen idag! Otroligt söt och den ser mindre ut nu än vad den gjorde första gången när den stod jämte alla andra små bilar xD



Kraam Missfleur


Lovely To read!

Haft en härlig dag! Solade och läste utomhus! Otroligt skönt! :). Kvällen har bestått av Du är vad du äter och nu Castle och senare ännu ett avsnitt av Castle!! Älskar den serien!! :D


Lite tråkigt har även hänt stackars lilla Al som går på bete och har fått ett sår och benet är svullet...! Sånt är så otroligt tråkigt när de händer är ju även svårare nu när han är på bete att hålla det rent osv...!


Kraam Missfleur


Inte den bästa affären...

Åt typ världens största frukost idag som bestod av kyckling och ett glas vatten (åt 1 kyckling ben och vinge + lite till!!) men sen fick det bli en promenad in till stan och gick till affären Bikupan inte jätte trevlig personal menmen... Hittade inte mandelsmör så de fick bli jotdnötssmör och kokosmjölk men typ lite nöt smak eller nått xD inte världens bästa butik ska försöka hitta sådana produkter i en bättre affär! Nu ska jag gå till netto och köpa bananer!! Ska nämligen försöka göra en nyttig glass!! Får se hur de slutar! ;) haha!


Kraam Missfleur


Kalas!

Firade vår morbror i eftermiddags. Bjöds på jätte go kycklingsallad (de andra fick smörgås tårta...) till efterrätt blev det fruktsallad eller vad man säger (jordgubbstårta åt de andra...) var ett trevligt litet kalas! :)


Sen när man kom hem pågår crime night! Först Bones och nu Miss Marple :)

Så har vart en trevlig lugn dag! :D

Kraam Missfleur


Måste bättras!

Vaknade ganska tidigt idag! Men var på mycket bättre humör! Började dagen med att springa 3 varv i el ljus spåret! Var lite seg i benen så det tog typ 45 min haha! Det ska de bli bättring på men är otroligt glad att jag sprang de 3 varven! :) sen blev det hem och fixa frukosten som bestod av en STOR skål vattenmelon!! Har inte orkat äta upp den än!! Haha! Dock åt jag super mycket igår till kvällsmat så det är förmodligen därför!


Nu blir det att kolla på Australiens Next Top Model! Medan man hör att de regnar lite lätt ute! :) kommer och går regn typ...!


Kraam Missfleur


Everything is not fun or easy....

Hjälpte till i stallet! Alla tror dressyr tävlingar är lugna men de har fel!! När det är 3 domare som dömer+ att man ska skriva in protokollen i databasen efter det kopiera det! Men det är de bästa att hjälpa till med! :) fast hade ont i huvudet och vart på jätte dåligt humör hela eftermiddagen... Inget roligt sällskap! Åkte till A6 med Sis och Jesper de gick till Ikea och köpte lampor! Medan jag gick och köpte presentkort då våran morbror fyller år imorgon!! :)


Nu på kvällen blev de att beställa mat! Ingen orkade laga ;) fast jag ville beställa kebabtallrik utan pommes men de sa att jag fick en kebabsallad och de var jätte gott en massa kebab och lagom mycket sallad! Fick även 3 gurkor och tomater! :)


Imorgon blir de sovmorgon! Härligt! :)


Dessa gjorde jag igår blev dock inte så knapriga som jag ville! Men för er som vill testa!

Ha 1 äpple hemma och dela det på hälften
ta en osthyvel och skär upp äpplet i tunna bitar och lägg på bakplåts papper
Ta sedan och smaksätt (häll över) lagom mycket kanel på beroende på hur stark du vill ha smaken
Efter det sätter du in dem i ugnen på 100 grader och har dem där inne i ca: 1 och en halvtimme - 2 timmar!


Kraam Missfleur


Dags att räkna!

Dags för stallet nu!! Ska hjälpa till och räkna protokoll! Kör en väldigt simpel klädsel idag! Får hoppas att räknandet går bra! Ska nämligen räkna mellan 9-15 fast fattar inte hur folk pallar att hjälpa till från 7- ca:21!!Första klassen börjar kl 7 tror inte jag hade orkat ett dressyr pass! :)


Kraam Missfleur


Huslig fredag! And I like it!

När jag var klar med det belönade jag mig själv med en springtur (sprang 2 och ett halvt varv!) börjar kännas lite i benen efter att ha sprungit varje dag denna veckan! :) sedan blev det att duscha och sedan blev det att gå till Konsum och köpa en grillad kyckling! Mums va gott!! Åt nästan en halv kyckling!! :0


Läste lite och kollade lite på tv men de var så långtråkigt...! Så fick bli till att gå ner och göra rent ugnen! Efter det tog jag upp alla mina kläder som blivit tvättade och la dem på rätt plats..! Sedan blev det att kolla på halv 8 hos mig och efter det började jag med kvällsmaten eller först gjorde jag äpple chips med kanel smak (fortfarande i ugnen tar ca: 2 timmar att göra!) sen började jag med en jätte god sallad som innehöll sallad, 4 tomater, 1 gul paprika, 1 halv vattenmelon och ca:20 gröna vindruvor! Jätte gott! Gjorde i en stor bunke så att hela familjen kunde ta + frukost till i morgon! La även i lax i min sallads skål! Mums va gott de va!! :D

Har vart en väldigt annorlunda fredag för mig men de var roligt att vara lite huslig av sig! :)


Kraam Missfleur


Tror jag är i toppen av bästa dotter listan!

Tror jag är högt upp på listan Bästa dottern! Började dagen med att äta frukost och läsa men blev snabbt uttråkad och gick ut till garaget och började fixa där! Är nämligen JÄTTE stökigt där men nu är det städat och fint! :) var värsta träningspasset att städa där lyfta en massa tunga saker och så.... Efter det gick jag in och diskade och sedan "tvätta" eller vad man ska kalla det kanske skura? Brödrosten och toastern så de blev skinande rena och efter det blev de mikron! Sedan körde jag spisen tänkte ta ugnen men tog där fläkten eller vad det heter är men dör som allt fett samlas vid matlagningen.... Så himla äckligt!! Men de var bara att fortsätta blev vitt tillslut iallafall!! Får ta ugnen någon annan dag! ;)


Vad tror ni kommer ens föräldrar bli glada när de får en sådan överraskning? :)



Kraam Missfleur


Regn....

Har kollat på So you think you can dance! Men måste vänta tills nästa vecka innan man får veta vem som åker ut :( Lite tråkigt menmen.... Sånt är livet! Vill inte fuska genom att kolla upp det på nätet! :) 
 
 
Idag så har det varit mycket chill och umgåtts med mamma! Haft väldigt trevligt och tjöttat! ;)  Får även en ny bil på tisdag då dem har lämnat in den gamla! en "mini" bil sa dem att de skulle ha men den är en stor mini bil enligt min mening! Men riktigt snygg fastän dem valde den svarta istället för den grön/gula miljö bilen! :) 
 
 
Var även ute och gick idag de sa ju att de skulle regna men imed att de inte hade gjort det så tänkte jag men ja hinner tillbaka innan det börjar regna! Men icke! Hade hunnit lite mer än halv vägs innan himlen öppnade sig! Blev dygnsur men vad finns det att göra ifall förutom att fortsätta gå lixom?  Men som tur var kunde mamma komma och hämta mig efter ca 10 min gång i regnet! Hade ju även börjat mullra och sånt.... Inget pepp väder att gå ut och gå i! Så de fick bli att byta om sätta på sig mjukis byxorna och sedan dricka en kopp varmt te! Skorna åkte direkt i sko torken!  Har även märkt att mobilen funkar sjukt dåligt när den kommer i kontakt med så mycket vatten skärmen blir helt slö och funkar typ inte.... Icke bra!! 
 
Men nu blir det till att söka jobb på Max! Tycker att de borde anställa mig imed att jag söker varje gång,,,,! Så hoppas att man får denna gången! x'D 
 
 
Kraam Missfleur♥

Läsa!!

Denna dagen har bestått av att läsa! Är redan inne på sista Harry Potter boken! :) har även tränat lite! Måste ju bara ut och springa i dem nya skorna!! ;) jag kände faktiskt skillnad från dem gamla! :)


Inte bästa bilden på dem nya super sköna löpar skor! :)


Kraam Missfleur


Car hunting!

Idag har vart en bra dag! Har plockat undan i rummet och börjat få lite ordning! Var även med mamma och pappa nu när de kollar på bil! Tittade på 2 stycken finns även en tredje som de är intresserad av! Så nu är de bara för dem att test köra! ;)

Hängde även med upp till betet efter vi hade varit och kollar på bilar och vart i affären XXL!! De hade sjukt snygga träningskläder där! Blev att vi köpte ett par nya ute träningsskor till mig då jag har haft nuvarande ute skorna sedan jag gick i mellanstadiet (ganska länge med andra ord!)


Bilen är GRÖN och mycket snyggare IRL än på bild! Tyckte om denna eller att de ska köpa en annan svart bil dem har kollat på! :)


Kraam Missfleur


Har tröttnat lite...

Har faktiskt tröttnat lite på att sola... Trodde nog aldrig jag skulle säga det men så är det! Läser lyssna på musik och tittar på tv är vad man gör nu för tiden... Fast jag ska ju inte klaga! Har tänkt fixa iordning mitt rum lite och så ska jag kolla upp lite saker och så! :)


Men snart blir det till att åka och kolla på tränings skor och bil! (Skorna till mig och en ny bil till familjen!)

Har målat naglarna lite i starkt grönt och gult! :D



Kraam Missfleur


Ska njuta medan jag kan!

Nu är det solning! Jag har faktiskt aldrig kunnat bli brun på sommaren då jag alltid har jobbat!! Jag söker jobb och kommer få något nån gång men gäller att passa på att göra det bästa med ledigheten när jag har den lixom? Hade varit väldigt bortkastat annars!! Så ha de bra alla människor! ;) + jag jobbade 3 dagar då folk fortfarande firade att de tagit studenten så jag slutade jobba när alla andra började! ;) hihi!


Kraam Missfleur


Jeppjepp!

Återigen en varm dag!! Har solat nästan hela tiden förutom när jag var iväg en liten stund och tog ett dop i Åsa sjön med Olivia! Otroligt skönt var det!! Men nu blir de till att sola en liten stund till! :)


Igår blev det ingen utgång vad azz pepp på det först men drog och badade med Olivia och där träffade vi Emilia och Johanna + lite annat folk :) tog även då ett dop och jag hoppade ner från den högsta höjden i hopptornet!! :D (dock finns det bara upp till 3 meter menmen...) de hade en härlig grillkväll där! Dock stack jag Olivia och Emilia hem ganska tidigt!! Höll på att frysa ihjäl med bara kort byxor och linne!! :0 tänkte kanske gå ut sen när vi kom tillbaka hem men kändes ovärt att betala en massa när man skulle hinna vara ute i Max 1 timme!! Sista bussen hem går redan 23.33!! Väldigt tidigt! Så mös ner mig med ett par mjukisbrallor och tjocka strumpor under ett täcke och läste!! :)



Kraam Missfleur


Wiho varmt!!

Ännu en solig dag!! Är nästan jobbigt varmt ute! Men ska inte klaga var ju 30 grader i skuggan idag!!! :0 svettades man bara solade! Som tur var glömde jag inte att smörja in mig idag!! Hade nog bränt mig ganska rejält då....


Nu blir de ut på krogen en sväng!! Är dock typ pank så blir en lugn kväll! ;)



Kör på en slapp lite "skrynklig" look!


Kraam Missfleur


Just love it!! :D

Dagen har förvånansvärt.... varit att ligga ute i solen!! Otroligt härligt väder åter igen!! Får verkligen inte glömma att smörja in sig!! Vet att när man var liten så tyckte man bara om att bada och alla som solade hela tiden var "tråkiga" men jag har lyckats finna det avslappnande och skönt att bara ligga och sola även när man inte läser!! Älskar även att grannarna har fiskar i trädgården så man hör vattnet i deras pool/akvarium där fiskarna är i!! Vet inte om det finns något mer avslappnande än det!?!?  Just love it! :D 
 
 
Annars har de inte hänt så mycket idag! Har åter igen vart en lugn dag.... Men har läst en hel del istället för att kolla på tv!! (går ändå ingenting roligt...)  Har även tagit en skrubb med kokoslukt! Är otroligt bra att man får bort "döda" hudceller så man inte börjar fjälla (eller flagna som jag säger ibland hahah!) 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

The day!

Har vart på arbetsförmedlingen i grupp rum 2 där de har flera lediga jobb upplagda dock hittade jag bara 1 men ska även söka jobb på subway som jag hittade på hemsidan!! :D. Måste ju söka jobb för att kunna få något! ;)


Nu ligger jag och kollar på tv med Puma(katten) jämte mig! Hon sover så gott och tar upp typ halva soffan! Haha! :)


Kraam Missfleur


Amazing!

Blir till att ligga och sola sig lite idag också innan man ska till arbetsförmedlingen! :) är ganska otroligt att det kan vara såhär fint väder hör i Sverige! Men de gäller att ta vara på det! Börjar faktiskt bli lite brun nu!! :D



Denna lilla sötnosen kom både igår och idag när man ligger och solar! Hon vill också ha lite uppmärksamhet! Och vatten och en skinkbit! Haha :)


Kraam Missfleur


Solen!!!

Ligger ute i solen och har det skönt!! Igår så var de lite konstigt väder med mycket moln men nu är det härligt med lagom mycket moln!! :D. Blir nog till att ligga ute och sola hela dagen!! :)


Men måste verkligen börja sola framsidan men det är sjukt svårt när man har hittat en bra bok att läsa!! :)


Kraam Missfleur


Toppen kväll!!

Var med Olivia igår och gick på stan! Riktigt roligt dock är ens budget väldigt liten men hittade ett par jätte snygga kortbyxor och en jätte fin tröja! Dock hade jag bara råd med en av dem så det fick bli kortbyxorna! :) hade en trevlig kväll och kollade på top model ned Olivia och sen senare på kvällen blev det Castle med mamma!! En toppen kväll! :D

Åt onyttigt på donken.... Feel's not good!! Ska försöka hitta något som är nyttigt på donken. Tror ni jag kommer att lyckas? ;)

Kraam Missfleur


Hitta snygga billiga högklackade skor!!

En lite kylig seg dag... Fast de regnar iallafall inte! :). Har precis vart på en loppis i Tenhult! Var där med mamma och Marie :). Kan starkt rekommendera denna loppisen för dem som letar efter högklackade snygga skor (dyraste pris var 200 kr) om man har storlekarna 35,36,40 och 41! Så fanns tyvärr inte min storlek :( fanns några i storlek 39 också men jag har ju 37 eller 38 så ingen tur för mig menmen hade de trevligt ändå och mamma hittade en väska och Marie en plånbok! :)



Kraam Missfleur


Väntar bara...!

Var ju i Värnamo och hälsade på Sis och Jesper! Trodde att de hade flyttat in i lägenheten men där trodde jag helt fel haha! Fast de har fixat ganska mycket bara några små saker kvar och lägenheten är riktigt fin och snygg! :) fick även en rundtur på Jespers jobb och fick veta lite mer vad han gör osv... :)

Nu ska jag läsa en bok och vänta på att Miss Marpel ska börja! :)

Kraam Missfleur


Time for Värnamo!

Snart är det dags att åka till Värnamo och hälsa på Sis och Jesper! :) ska bli roligt att se deras lägenhet! Har bara sett bilder från visningen :) är mycket roligare att se det när de är möblerat! Dock är inte inflyttningspresenten riktigt färdig än men snart så!! De har listat ut vad det är redan menmen de blev glada för det! Så det är skönt! + nu kan jag fråga dem lite vilka sorts recept dem vill ha! :)


Imed att de inte är så varmt idag för de bli uppvikta långbyxor och en tunn trekvarts tröja :)



Kraam Missfleur


Inget på tv=promenad!

En underbar dag! Solade nästan hela dagen och sedan blev det en promenad (fanns INGET bra på tv att kolla på...) tyvärr så badade man inte idag men orkar ju knappast ta bussen för att bada så får bli nästa vecka ifall vädret håller i sig ;)


Är otroligt trött sov typ 3-4 timmar så de blir sängdags snart!! Vill ju inte gå som en värsta zombie! :)



Kraam Missfleur


Kallt igår perfekt idag!

Körde en lugn utekväll igår var inte så mycket folk ute (eller på tullhuset var de ganska många ända tills det blev för kallt...). Frös något med bara linne och shorts menmen är varmt och skönt nu på morgonen när man är påväg hem! :D azz gött väder! Kunde inte sova så länge så satt ute i solen i typ 20-30 min och väntade på bussen! Jätte skönt var det! Tycker lite synd om alla som åker utomlands när det är detta toppen vädret hemma! :)



Kraam Missfleur


Jul. 12, 2013

Utgång på G hade en azz go förfest hos Olivia med Olivia och mila! :D. Nu blir de att festa på för de har jobbat hela veckan och förtjänar en redig rolig utekväll!! ;)


Kraam Missfleur


Bara att njuta!

Nu är jag ute och solar!! :D otroligt skönt! Dock kan jag bara sola ryggen då jag fortfarande har kvar dem där "blåsorna" som man kan få när man har bränt sig av solen... :(. Menmen ska inte klaga! Får bli ett linne som är öppet i ryggen! Då jag faktiskt har börjat få färg på ryggen!! :D happy! Haha!


Orkade inte gå upp tidigt idag fastän jag la mig tidigt igår! Men åt vattenmelon och ägg (kokade igår för att ha till frukost men då hade någon annan i familjen ätit upp dem så fick koka nya...) är lite lat på morgonen så har börjat ex: koka äggen på kvällen innan istället menmen någon annan i familjen blev glad iallafall! :)


Nu ska jag njuta av min ledighet/arbetslöshet och tänka positivt första gången sedan jag var 13 år som jag inte har jobbat någonting på sommaren!! Jobbade typ "dubbelt upp" förr sommaren istället! ;)

Gröna naglar och blommiga skor!


Kraam Missfleur


Underbart med lite omväxling!

Var ute och gick brukar gå runt bårarp men har hittat en otroligt fin och mysig skogsstig!! :D mycket roligare att få lite variation när man är ute och går!!

Kollade på Min stora lata familj (tror det heter så...) och i reklamerna blev det Du är vad du äter! Riktigt roliga program! Sedan blev det So you think you can dance! Tyvärr krockar det med kommissarie Lewis men har följt det i flera veckor så vill ju inte sluta nu!! :). Fast såg slutet på Lewis och han har ÄNTLIGEN blivit ihop med rättsläkaren (Laura tror jag hon heter) :D

Fina bilder från när jag var ute och gick!



Kraam Missfleur


Kan knappt bli en bättre dag!!

Vaknade redan kl 10 idag!!! (Är tidigt för mig då jag inte brukar gå upp förrens 12!) Började dagen med en härlig springtur var perfekt innan det blev för varmt! Blev härligt pigg och de kändes bra att vara pigg på morgonen då jag har blivit trött nu de senaste dagarna... (Kanske borde gå upp tidigare varje dag?)

Solen lyser och himlen är blå vad det är skönt att leva då!! Trodde knappt att dagen kunde bli bättre än att man känner sig pigg men utvilad och så skiner solen! Men det kan man! Satt ute och åt frukost och läste! Känns typ som man är utomlands!! :D det ända som saknas är en pool haha! ;)


Har smörjt in mig med solkräm idag och legat i typ 3 timmar!! Otroligt härligt! :)

Tänk att för bara några månader sedan hade vi snö!?!? Lite skillnad mot nu! ;)

Kraam Missfleur


Fruktansvärt tråkigt väder....

Har varit ett sådant fruktansvärt tråkigt väder idag... Tänkte sola och ha det skönt men fick bli en dag med läsning, kopp te och ett varmt skönt täcke! :)


Nu kollar man på morden i midsommer och har de skönt! Har även kollat på Du är vad du äter! När man kollar på sådana program blir man inspirerad att börja träna mer!!

Brände mig igår och nu har jag fått några vattenblåsor på min hals... "/ får hoppas att de försvinner snart!! :)

Härliga bilder från när jag hängde med mamma och hälsade på Al som går på bete! :)

Kraam Missfleur


Underbar mat dag!!

Har haft en underbar dag! Legat i solen hela dagen (glömde dock solskydd så är lite röd "/ men inte på det "onda" sättet och solkräm blir det imorgon!!)

Längtade typ till lunch hela dagen för mamma hade köpt kycklingklubba!! *mums* :) sedan blev det grillat till kvällsmat! Kan man önska sig en bättre mat dag!?!? Haha! Fast pappa testade ett nytt sorts kol och köttet blev mycket godare än med vanligt kol! (Vanligt kol bränns köttet mycket lättare enligt mig! xD)

Ser inte lika gott ut på bilden men var azz gott! :)

Kraam Missfleur


Riktiga sommaren !!

Nu är verkligen den riktiga sommaren här!! :D så himla gött att ligga ute i solen! Dock så behövs det typ 2 veckor innan man märker någon skillnad på mig menmen kanske lite skillnad får hoppas på det iallafall! :)


Blir att jag har Harry Potter böckerna som "sol" böcker och den andra i reklamerna på kvällarna! :)



Kraam Missfleur


Soligt och skönt!

Igår var inte en jätte händelserik dag utan bestod av solning och en promenad i det fina vädret! :)

Idag var de ännu en härlig solig dag! Så är faktiskt inte avundsjuk på alla som var inne och jobbade idag! Har läst ut första Harry Potter boken och imorgon börjar jag på en ny bok att läsa får hoppas den är bra och att de är soligt så man kan läsa utomhus!! :D


Gick även en härlig kvällspromenad runt bårarp är så härligt att se hästarna beta i hagarna! :)


Denna sötnosen kom när jag solade! En sådan gullig katt!! :)


Kraam Missfleur


Glad dag!

Hade en härlig ute kväll igår!! Va azz skönt att kunna gå i bara kortbyxor och linne utan att frysa ihjäl!! :D. Vad en glad dag helt enkelt! :)

Idag har jag solat och läst i några timmar och nu blir det till att klippa gräset! Känns som om man skrev att de var dåligt väder hela tiden och nu har de helvänt och är toppen väder! Så jäkla gött!! :D



Kraam Missfleur


Är vi lika eller inte?

Snart blir det en shopping runda med min bror! :D ska bli riktigt roligt att shoppa (till honom jag shoppade förra veckan xD)

Tror att alla har fått sina student och bal bilder vid detta laget! :) blev inte nöjd med några av dem... Menmen jag och Sis är ju tvillingar och många tycker vi är JÄTTE lika medan vissa bara man ser att dem är släkt men dem är inte så lika! På student bilderna var vi ganska lika (tog dock inte kort på dessa men kommer kanske upp senare!) och på balen (tycker jag) att man knappt ser att vi är släkt med varandra! Folk frågar ju en om man tycker att vi är lika fast de är super svårt att svara på själv Imed att man vet ju själv vem man är (hade vart ganska jobbigt annars!) haha! :)


Här kommer ett kort från balen (kanske inte det bästa kortet menmen...)



Kraam Missfleur


This is what I can controll right now!

Det finns massa dieter där ute och alla försöker få "sommar kroppen" alltid när det är juli. Fast som tur här i Sverige är det ju så dåligt väder så för dem som inte har fixat det behöver ju inte må för dåligt över det! :) Dock hade jag JÄTTE gärna haft de soligt och skönt! För av solen blir man glad och lycklig! 
 
Nu i snart en vecka har jag börjat med Stenålder/paleolitisk kost! Dock följer jag det inte stenhårt, men jag äter ex: inte bröd, mejeri produkter, potatis, spagetti, pasta, makaroner osv... Utan jag äter mer kött och grönsaker! Denna är inte till för sådana som vill gå ner i vikt utan denna är till för om man vill bli nyttig och för min del passar denna väldigt bra då jag inte är så förtjust i potatis m.m medan jag ÄLSKAR kött och grönsaker! :) Detta är även första gången som jag provar på en kost som inte gör att man går ner utan är bra för mig och kroppen! Dock kommer jag självklart ta någon godis bit på helgen och sen har jag skärt ner mitt läsk drickande till bara 1-2 glas i veckan (normalt stora glas!) och det är MYCKET godare och jag uppskattade de jätte mycket när jag drack mitt glas nu på kvällen! Haha!  För folk säger ska ta ett glas vin till maten och jag säger Jag ska ta ett glas läsk till maten! :D 
 
 
För de som vill gå ner i vikt så är Viktväktarna bra och denna nya 5:2 dieten som består av 2 fast dagar (får äta lite på de två "fast" dagarna) sedan ska man äta ca: 2000 kalorier om dagen mer om man är yngre eller man. Denna skulle jag aldrig klara mig på! Har testat äta mindre eller bara dricka sådana där drinkar till maten och visst man går ner men direkt när man slutar med det så  går man upp de där kilona man gick ner när man gick på dieten! (Även om man bara dricker behöver man springa på toa mycket oftare!!)  Så  de bästa är följ en hälsosam diet och minska bara lite på portionerna ni man tar så går det sakta men säkert! :) 
 
En rolig bild för er som är intresserade av Paleo! :)
 
 
Lite konstigt inlägg då jag inte är jätte insatt på dieter och sånt.... Men känner att just nu och för alla är det maten och träningen som man alltid kan ha kontroll över (oftast!) Jag älskar att följa fitspo konton på instagram då blir jag totalt pepp på att träna! Just nu eller idag har jag haft en känslomässig kväll tack vare av saker som jag inte kan styra över.... Känner för att bara ta mitt pick och pack och dra till ett varmt land och bara njuta, slippa oroa mig över något! SÅ just nu längtar jag IHJÄL mig till Ayia Napa! Haha! Trodde aldrig att jag skulle åka dit igen men ville testa något nytt men nu är jag överlycklig över att veta att vi ska någonstans som man vet är ett bra ställer! ;D 
 
Måste även säga att jag älskar min mamma som alltid försöker få än att vara lycklig och glad! Nu ska jag försöka vara mitt vanliga positiva jag och använda lite av de jag lärde mig på arbetsförmedlingen idag och kolla in deras hemsida!! Har ju även fixat till mitt cv nu! Kan ju inte ha att de står att jag går sista året nu när jag har gått ut skolan! ;)  haha!
 
 
Kraam Missfleur♥

Cykla!

Har precis cyklat in till stan och ska sätta in pengar på kontot så jag kan betala utomlands redan!! :D. Jobbigt när man har kontanter hemma och man måste betala via datorn... Menmen! Skulle ändå in för det är sista dagen som jag har på mig att visa upp ett arbetsintyg och sen är det ett obligatoriskt möte på arbetsförmedlingen...!


Dagens outfit! Både tröjan och byxorna köpte jag på HM förra veckan när jag shoppade med mamma! :D


Kraam Missfleur


Time for The luck To change?

Igår bokades resan till ayia napa! Åker dit den 26 augusti! :D Åker dit med Emilia, Olivia och Johanna! Ska även vara på ett BRA hotell denna gången! :) Är super taggad på att åka utomlands då de inte ser ut som om vi kommer få något sommarväder här i Jönköping (Sverige) denna sommaren!


Sökte även 5 jobb igår 1som servitris på visingsö, 2 som städare, 1 som jobbar i en kiosk och 1 till hösten som knatteidrotts ledare!! Får hoppas att man får något!! Känns som om det är dags att jag ska få lite tur nu!! :D Eller det tycker jag iallafall hehe ;)

Nu ska jag göra färdigt Sis och Jesper's inflyttnings present (de fick ju sin lägenhet den 1 juli!!) så spännande och roligt för dem!! :D

Mim super goda lunch igår! En kött sallad med blåbär, jordgubbar, vindruvor, melon och tomat!! *mums* :D

Kraam Missfleur


Midsommar!

Hade en mysig och chill midsommar var ganska trött den dagen så de var skönt att ta det lugnt! :). Dagen efter blev det festande och drickande med härlig kompis! ;) några bilder från midsommar! :)


Kraam Missfleur


Mums!

Nu när alla andra jobbar så har jag tränat i 1 timme och efter det blev de duschen och sedan sticka till Ica och köpa blåbär, hallon, vindruvor, tuggummi och jordgubbar! Så har gjort en god sallad! Som även har lime i sig! :) mums! :D


Hoppas alla ni som jobbar har de bra och alla som är lediga har en rolig dag!! :)



Kraam Missfleur


RSS 2.0