Sjukt irriterad och trött!!

Igår var de bröllopsmässa på elmia och man fick chansen i skolan att vara med och hjälpa till att sminka modellerna och fixa deras hår och jag fixade 4 modellers hår och det blev faktiskt redigt bra och de höll fastän de drog av och på sig typ 5 klänningar per modevisning! :) sminkade även en blivande brud som var på mässan :)

Orkade dock bara stanna 6.45-14.00 var ganska trött efter det så sov ett par timmar och skippade att gå på kalas :)

Sen kommer inte ihåg exakt tid men fick ett anfall runt 6 tiden... Och denna gången kan de nästan bara bero på att jag sovit för lite... De var ett kraftigt anfall :( så blir att ringa läkaren sen och så.... Blir så irriterad och är sjukt trött på detta nu!! Fast nu blir det ett lugnt för min del träningspass med Olivia! :D

Gårdagens outfit och lunch! :)
Kraam Missfleur


I'm back!

Har varit så trött nu de senaste men kommer göra en sammanfattning sen om mitt väldigt lugna lov!! :)

Gjorde glatt klart en uppgift igår på håltimman och sen efter lunch blev det träning med Olivia! :D riktigt skönt att träna efter att inte tränat något på 1 vecka!!


Men nu är det dags för skolan!! Är lite piggare nu när man kom ut i de kalla snö vädret! :)

Gårdagens tränings outfit! Och hur jag såg ut innan träningspasset (lite kallt att bara ha en t-shirt på sig innan man tränar)






Kraam Missfleur


Wrong turn but found it!

Svårt att hitta till Mullsjö åkte fel många gånger i Mullsjö menmen till slut hitta vi rätt så nu blir de party! :)


Kraam Missfleur


Orange and crazy hair

Sista jobbdagen för denna veckan! :) får hoppas att lite fler människor svarar idag! :) var uppe i stallet innan och tog in hästarna tillochmed bror hjälpte till att ta in en!! :). Har inte fattat att jag har saknat det förrens nu!! Så de ska bli roligt när vi har häst igen! :)

Dagens outfit lite galet hår menmen



Kraam Missfleur


Blue and off white

Har haft en lugn dag tog en rejäl sovmorgon! Riktigt lyxigt också att få skjuts till jobbet! :) dock fick jag bara in 4 bok idag menmen får hoppas de går bättre imorgon! :)


Körde på den nya toppen från bikbok och ett par byxor därifrån också :). Testade även de nya nagellacket från Gina tricot som var blå/turkost och de var mer den färgen jag trodde de skulle ha!



Kraam Missfleur


If one goes everybody else will follow.....

Känns lite som om alla de senaste filmerna och tv-serierna är baserade på gamla eller sådana sagor som ens föräldrar läste för en när man var liten! Bara att de har modeniserat upp dem lite!
 
Som den senaste serien är Arrow som är baseraf på Peter Pan!
 
 
Finns ju även serien Once upon a time som har alla sagofigurer!
 
 
 
Sedan alla filmer osv.... Det är lite gulligt och man kommer ihåg allt från sin barndom men lite tråkigt är det endå också..... Menmen kanske bara jag som tycker det x'D 
 
Denna filmen skulle jag gärna kolla på får se om jag går på bio eller väntar tills den finns på nätet ;)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Black and yellow

Har gått hela vägen till jobbet idag! (Blev ingen shoppingtur utan jag och Sis bakade istället :)


Dagens outfit:


Almost back on track!

Säger att jag aldrig blir sjuk men i torsdags kväll/ fredags morgon blev jag jätte förkyld!! Kunde knappt andas och aa usch! Så har inte gått ut på hela helgen! Utan bara inne och typ vila och snyta sig var 5:te minut eller nått!! Fast nu är allt bra! Eller är fortfarande lite förkyld men mest bara hes! Så kunde ju inte träna eller göra nått som man hade planerat :(  menmen nu är man pigg och har vart på en shoppingtur uppe på a6!! Hjälpte Sis att hitta lite svarta kläder! Då det är de ända hon kommer få ha på sig när hon praktiserar! Men blir förmodligen att man åker dit imorgon igen för att köpa ett par byxor (kanske jag köper något mer till mig själv hihi) Köpte bara en bikini överdel och en bh + 3 nagellack (gul, turkos och grön)  :D Köpte ju även lite i torsdags så ska kanske hålla lite i pengarna.... Fast de har jag alltid haft jobbigt med!! Menmen måste byta och bli sparsam så man har råd med allt! ;)
 
 
Har inte hänt så mycket annars har mest kollar på serier! Har kollar på Blue Water High Season 1 & 2!! Men väntar lite med att se 3:an nu.... Måste ju plugga lite också! ;) Har även läst lite Harry Potter och sovit i den lilla mängd som har gått.... Detta är serier som alla typ måste se! (1:an är bäst enligt mig x'D)
 
Fly är min favorit och hon är som tur med i båda serierna! :)
 
 
 
Säsong två:
 
 
Kraam Missfleur♥

The day with blood and phones!

På  morgonen fick de bli ett läkarbesök skulle ta blodprov så de kan mäta koncentrationen på en medicin som jag tar :) Förra gången gjorde de jätte ont för de bara stack in nålen utan att hitta en ven, men denna gången var det en annan som tog det och hon var jätte duktig så de känndes inte ens! :D  Sjukt skönt! Sedan fick de bli en vanlig skoldag! Som tur var hann jag hem innan jag skulle börja jobba! För nu var det sista dagen på min utbildning och jag jobbade en timme idag och fick in en bokning! Vissa var jätte trevliga och roliga att prata med! Medan andra var lite sura och nästan arga... Menmen kan ju inte förvänta sig att alla ska vara glada hela tiden! :) Så de blir till att jobba 3 gånger nästa vecka också! Tror jag kommer att börja vänja mig vid att prata i telefon efter detta haha! :)
 
 
På vägen hem (bror var snäll och kom o hämtade mig!) Så fick de bli en Coca Cola Zero på Donken! På tisdag ska jag köpa med mig en dricka för efter denna Colan blev jag azz pigg så lär inte kunna sova under den närmsta framtiden! Haha! Blir även lite torr i halsen av att prata hela tiden! :) Fast jag har visst en väldigt flickig och gullig röst haha! Vilket visst är väldigt bra! :)  Fast pappa kallar det fjortis röst! Haha! Alla kan ju inte tycka likadant! ;)
 
Ja de är ju inte riktigt såhär de ser ut när man jobbar men de var en rolig bild på hur de hade kunnat se ut! ;)
 
 
Kraam Missfleur♥

Second day!

Nu är det dags för utbildningsdag nmr 2!! Ska bli roligt att testa prata med folk denna gången! :)

Hinner inte skriva mer nu men här kommer dagens outfit (MYCKET snyggare irl!!) toppen är egentligen en klänning som jag fick hem igår! Men de är alltid skönt när man kan välja om man vill ha det som klänning eller tröja! :D



Kraam Missfleur


Wiehe happy training day!

Tränade med Olivia efter lunchen idag! styrketräning blev det! Lär ha träningsvärk efter detta... Men imorgon är det en "vilodag" så kör vi på torsdag igen! :) efter det så var de idrott kan inte säga att badminton skriftliga prov gick särskilt bra... Men det fysiska provet gick mycket bättre!! :D


Mötte även Sis på stan efter hon hade gjort klart sitt prov och hon blev godkänd!! :D så roligt och imorgon får vi veta ifall hon får körkort denna veckan också! :) men tur för mig kunde hon ta med min tunga väska hem!! (Tränings kläder, skor, dator mm..) nu blir det att gå på utbildning!! :) ska bli roligt att få veta lite mer exakt vad man ska göra och så :)



Kraam Missfleur


Lot´s of work to be done!

Idag gäller det att få MÅNGA saker avklarade! Hade Expo idag och är nästan färdig med min företagslogga! Eller all "fakta" om företaget är färdigt men nu är det själva loggan som är kvar! Vet vilka färger jag ska ha men nu gäller det bara att komma på hur den ska se ut!! Men har ju till imorgon på mig att bestämma mig! Eller den ska vara färdig idag helst för imorgon kl 8.05 är det redovisning som gäller!! Så nu gäller det att låta fantasin flöda! ;)  Ska även nu under håltimmen göra färdigt en annan uppgift (hinner förhoppningsvis färdigt med den!) För det är ganska mycket har hittat all fakat men nu gäller det att skriva ihop allt till en bra sammanhängande text! Så har ju lite att göra framöver om man säger så..... Fast det är ju bara 3 dagar kvar (efter denna) tills lovet kommer! :D  De gäller bara att hänga kvar dessa sista dagar innan man kan ta igen allt på lovet! x'D 
 
 
Igår efter träningen med Olivia blev de självklart att man kollade på Top Model Sverige! :)  Otroligt roligt att se hur de blev omgjorda och gillade allas nya frisyrer! Är även glad att de skickar hem dem som inte vill ändra sitt utseende efter vad modebranschen vill! :) Igår gick även Al Capone igenom besiktningen! :D Så han kommer ju då som planerat nästa helg! Ni vet ju bara att han är en skäck så här kommer några bilder på den söta hästen! :)
 
 
 
 
 
Hur han såg ut när han var ett föl !
 
 
 
 
Bilderna är från www.delerstuteri.com
 
 
Kraam Missfleur♥
 
 

Feeling good!

Tränade 1 timme med Olivia idag! Riktigt härligt efter nästan en veckas vila!! :) så nu kommer man köra på lite hårdare med träningen framöver! :) Har även fått väldigt roliga nyheter idag! Min kära bror tog körkort!! Stort grattis till honom! :D och så har jag fått ett jobb! Börjar utbildningen imorgon! Så skönt att äntligen ha hittat ett jobb!! :D


Har testat denna produkten nu sen i fredags (kostar bara 87 kr)! Så ska se om jag får bättre hy av den för den som jag använde innan varje kväll har inte gett så bra resultat! Får hoppas att denna är bättre! :). (Använder den på över natten tvättad bort den på morgonen!)




Kraam Missfleur


Mys helg!

I lördags så köpte mamma Al Capone!! :D riktigt härlig ung häst!! Längtar tills han kommer (typ 2 veckor kvar...!) ska bli sjukt roligt! Och otroligt nog lyckades vi bara köra fel 1 gång! Haha! :) på hemvägen blev det pizza och vi alla tog stark sås (utan mamma som inte hade någon sås på sin pizza) och om någon har sagt att de har ätit stark sås här i Jönköping så var det INGENTING mot hur stark den såsen var! Stackars Jesper blev alldeles röd i ansiktet och vi alla drack jäkligt mycket! Haha! Men de var en härlig bil tur! :)


Igår hälsade man på Sofie Martin och lilla Alma (2 veckor!) var lika liten som en gullig docka! :) och jag höll faktiskt i henne ända tills hon skrek... Då lämnar man över barnet till föräldrarna haha! xD sen blev det att vara hemma en stund (sova för min del hehe) sen hem till Tobbe och Jessica! Och fira att Jessica fyller år! Riktigt trevligt! :) så avslutade man kvällen med att kolla på tv :)


Idag var jag så trött att det har fått bli en riktig vilodag! Men nu sitter jag på bussen för att möta upp Olivia och träna!! :D sjukt taggad på detta nu!! :)

Tror inte de fina vinterbilderna kom upp innan så ni får en ny! :)



Kraam Missfleur


Vackert och mysigt från bilturen!

Några mil kvar tills man är framme!! Är svin hungrig nu och irriterad över att vi har mackor med oss men dem ligger i BAGAGET!! Något korkat va!? Menmen det är inte min dag så får hålla skenet uppe och låtsas vara pigg (är azz trött!!) har lyckats sova ett tag iallafall! :)


Alla längtar efter sommar och sol men nu (när man sitter i en varm bil) och kollar ut över fina vinterlandet så är de vackert och mysigt med snön! :)



Kraam Missfleur


When the sun rise a new day has come!

Har varit en vanlig skön fredag i skolan! Gjorde lite brud hår så nu har man bara den klassiska brud uppsättningen kvar att göra! :D Riktigt skönt att kunna bocka av den romantiska men tycker mest om att göra trendiga frisyrer (ta ut svängarna lite mer). Planerade även allting inför Stylist SM:et! Så min grupp har en chans att vinna! :)  Ska alltid tänka positivt att man kan vinna! Fastän ingen annan tror att någin i min klass kommer vinna typ... SÅ de hade vart extra skoj om någon gör det! ;)
 
Nu blir det att sova för ska upp TIDIGT imorgon för kl 8.00 (pappa kör så då åker man JÄMT i tid!!) blir det att åka till Skåne med Mamma, Pappa, Sis och Jesper! :D Ska nämligen kolla på en unghäst som mamma har velat ha ett tag nu en jätte fin valack som heter Al Capone! Så får hoppas att han är lika fin i verkligheten som på bild!! Är sjukt taggad på att åka ner dit! Blir nog att jag tar med kameran så man kan ta lite bilder och filma hur han rör sig osv..! :D
 
Har kollat på lite serier nu de senast och nästan ALLA av dem kommer ut på onsdagar! Så man hinner ju inte se alla + att jag har typ halva Paradise Hotel Norge kvar att se! Men en människa som man hatar att man älskar är Abbt Lee Miller! Så var bara tvungen att se hennes egna program (hon är lärare och "huvudperson" i realaty serien Dance Moms!)
 
  Tycker verkligen att rätt person vann av de 3 som kom till final (hade gärna ändrat lite vilka som hamnade där!) men verkligen en serie som var rolig att kolla på! :D
 
Kraam Missfleur♥

RSS 2.0