Förhoppningsvis Poolparty!

Lördag = Pool party!!!!! Wiho! Förra året hade dem otroligt goda kött bitar där så hoppas att dem har de i år igen! haha! Hoppas även på öppen bar! ;)  Kan absolut inte uttala namnet på baren där de var förra året men den hette Reeagge! (tror de stavas så!)   Sista Grabbarna Grus event! :(  
 
 
Såhär kanske de blir att man ser ut (eller iallafall den toppen för jag har inte med dem byxorna... För dem är mer beige/vita istället för vit/vita! och jag har bara med vit/vita skor! Kanske bara jag som tänker på det men SO WHAT!? ;)  Badar med kläderna på en av de bästa sakerna att göra utomlands!! :D
 
 
 
Kraam Missfleur♥

That´s just Crazy.!!!

Crazy friday! Typ en vecka sedan jag skrev detta inlägg! MYCKET bra planering! ;)  Hoppas att de är någorlunda fint väder i Sverige vill ju inte att de ska vara typ 25 grader och soligt när man själv är bortrest! ;) Får hoppas att allt med maten går lite bättre denna gången men jag ska försöka äta "rent" eller så nyttigt som det går! Vill testa på Pizza Hut kommer ihåg att de låg typ precis brevid hotellet som vi ska bo på! :) Har fått det på hjärnan! Haha! Men annars blir det mycket ägg, melon, grönsaker, kyckling och sallad! Kommer dock dricka läsk under denna veckan! (kommer ju även dricka alkohol....) och en MASSA vatten! Viktigt att hålla sig hydrated (stavas?)  :)
 
 
Har gått förvånandsvärt bra med att äta rätt och Paleo dock tycker kanske dem runt omkring mig att det är lite jobbigt.... Menmen funkar toppen hitills! :)  Saknar inte läsk eller choklad och godis! Har ju bakat lite kakor och sånt när man har haft ett riktigt godissug!! Men har den 3 September gått på denna diet i 2 månader!! Får kalla det "diet" då jag inte vet ett bättre passande ord...! Fast jag förknippar ofta diet med någon "snabblösning" eller dem alternativen som jag har testat på:
 
  • Shakes
  • Matersättning dricker/barer
  • Vatten
  • Läsk
  • Äta typ bara knäckebröd och inga kolhydrater (pasta, bröd osv...)
Detta är enligt mig dieter och nästan som bantning...! Då man försöker ersätta saker eller äta mindre vilket gör i slutändan att man går upp i vikt! Tro mig på det! För jag har försökt... Så detta är de första hälsosamma sättet som jag vill bli NYTTIG och självklart gå ner i vikt också (eller nu har jag nått min första "målvikt") fast jag vill bli "tränad smal" och när jag inte har ett jobb vill jag också ha något att göra! ;)  Fast de är svårare att vara arbetslös och gå hemma för då har man jämt nära till mat och onyttigheter! (Försöker få familjen nyttig också går sakta men säkert!!) Mamma har sagt att hon bara måste vänja sig vid att inte ha allt socker och har faktiskt börjat att gå på Paleo till 65 % av tiden!  Vilket är väldigt bra!  För det är inte så många som tycker om "riktig" choklad (jag är en av dem!) Man blir så mätt och så smakar den så starkt! Fast godis är det jag saknar minst! De jag saknar mest är nog att kunna äta typ bröd! Fast bara ibland! och ibland läsk (de köper dem varje helg, fast jag dricker inget!!)  :) I LIKE MY NEW DIET!  :D  Dock är den lite dyrare en vanlig mat...! Men de går jämt upp ifall man inte köper något godis eller läsk! x'D
 
Så börja inte banta eller någon snabblösning! Gör en livstids förändring istället! Självklart kan man äta godis och sånt men i mindre mängd och kanske bara lite varannan vecka eller något? 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Hoppas man har bättrat på brännan lite!

WIho idag är de torsdag och dags för båten (ifall de säljer sådana biljetter då...!) Vilket jag hoppas!! :D Hoppas att det är ÄNNU bättre än förra gången alltså människorna där för gissar att kvällen kommer att bli roligare än förra! Fast ska inte säga för mycket nu innan man vet vad som händer!
 
 
Har en "Summer feeling" och hoppas på att jag har blivit brun!! Eller iallafall bättrat på brännan lite! ;) 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Lika mycket mobbning som att kalla någon fet...

Onsdag och är i Cypern så tidsinställt inlägg (alla inlägg kommer vara det framtill på måndag!)
 
Kommer ihåg förra onsdagen då tog vi "ta igen" på krafterna och käkade pasta och gick runt på stan och hade allmänt trevligt! Så får se vad vi hittar på denna gången! ;)
 
Har ju börjat träna och äta nyttigt (känner mig dock som värsta svullot nu på fredag morgon kl 2.34 och skriver detta inlägg...! Ska aldrig mer göra fudge blir JÄTTE svullen av dem tror jag iallafall... men goda är dem!) Jag älskar att följa fitspo på IG dock så tycker jag ibland att dem "mobbar" dem som inte satsar på att ha sex pack eller en rund rumpa osv.... Som jag vill ha en platt mage och en normal rumpa som jag inte behöver göra en miljon squats för att få!! Så de känns lite fel när dem lägger upp bilder på smala tränade tjejer som inte har sex pack och sätter ett stort rött kryss över dem! Det är LIKA stor mobbning som att säga att någon är tjock, ful, anorexia, platt rumpa osv.....!  För man ser bilder typ som
- Jag ska gå till köpcentrumet (en tjej som är smal som har en ganska platt rumpa)
- Den andra personen: NEEEEEJ DU ska göra dina squats!!!
Icke okej enligt min mening! Fast vi alla tycker ju olika! ;)
 
Tycker man ska ta till sig och acceptera att alla vill se olika ut och det är inget fel på att inte vilja ha muskler lika lite som det är att vilja ha muskler! Alla har ju sina egna ideal och tankar på hur dem vill se ut! :) 
 
 
Man väljer själv hur man vill se ut! :)
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Typ pisstoff...!

Nu är jag i Ayia Napa!! Som ligger i Cypern! Kom ihåg förra året när jag trodde att det var ett land! Haha! :) Är tisdag här nere och om de fortfarande säljs Grabbarna Grus biljetter så ser schemat för denna veckan ut så här: 
 
Mån: kom hit
Tis: Bar rundan! Wiho!
Ons: Hitta på något roligt!
Tors: Båten!  Får hoppas på en rolig minnesvärd båt tur! ;)
Fre: Hittar på något skojsigt kanske missibeach? (heter något sådant!)
Lör: Poolparty!  :D
Sön: Sista dagen så troligtvis festa loss och använda den sista energin man har kvar! x'D
Mån; Åka hem till Sverige.....! 
 
 
Ta inte detta collaget för seriöst hade sjukt tråkigt och var lite sur för att jag inte har fått något jobb!! när jag var arbetslös så kommer förmodligen komma upp flera sådana här bilder i framtiden (fast bättre och seriösare!) 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas alla har de bra i Sverige! :)
 
Kraam Missfleur♥

Cypern dax!

Dags för Cypern!! :D wiho! Otroligt roligt ska de bli! För de blir ju det man gör de till! ;)


Lite Random bilder från helgen + min Goa banan och cacao frukost! Och en rolig text på en bil ;)


Kraam Missfleur

https://cdn1.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4a459606ee05ef435a7c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4a459606ee05ef435a7c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4addddf2b36fba8a9426.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4aef9606ee2ebae8c456.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4af3e087c314baadd41a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4b019606ee2e0345f813.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4b30e087c313b078d6a3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4b4cddf2b370b0216f7a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2086394/6-3/pic_521b4b76ddf2b36fb3e5203d.jpg" class="image">


Haft de azz bra i Värnamo!

Hemfärd efter en otroligt rolig helg i Värnamo! Har gått runt och kollat i affärer, ätit god mat, haft ett härligt umgänge och allt har vart roligt och det är en mycket mysig stad! Inte många som åker till Värnamo för att festa! ;) men var otroligt roligt att träffa Sis och se hur hon lever nu och så! Dock går jag jämt vilse "/ träffade även Matilda där! Den ända förutom Sis och Jesper som jag känner i Värnamo! Haha xD


Är JÄTTE trött nu! Sov typ 1 timme på natten mellan torsdag och fredag sen på fredags natten så la man sig ganska sent blev väckt mitt i natten och sov typ till 9 tiden! Men lördags kvällen blev en tidig hemma kväll och gick och la oss relativt tidigt och tog en slappar söndag! Kollade på tv och lagade mat! (Mina pannkakor smakade bra men var inte de vackraste kanske...!) och go kycklingsallad till lunch! (Sis fixade kycklingen och jag salladen!)


Har haft en toppen helg och roligt att träffa Sis och Jesper igen och vi (sis och jag) fixade oss tillsammans och sånt som vi brukar göra! :)


Men nu blir det hem packa färdigt och sedan försöka vila ut sig lite innan imorgon!! För då blir det ju till att festa i en hel vecka och ha de gött! + bli solbränd!! ;)


Kraam Missfleur


I like Värnamo!

Hade de trevligt på Värnamo dagen igår! Mycket större än jag trodde det skulle vara! Hittade även efter att ha gått runt i en 8:a till Sis jobb! Där som vanligt folk säger direkt hur lika vi är haha! Själv tycker jag att vi har blivit mer olika men det är ju bara för att jag vet hur lila vi var när vi var små...!

Idag ska Sis visa mig staden och vi ska kolla i affärer och ha trevligt! :D


Kan även säga att jag inte har en nyttig helg utan tar en onyttig helg! Betyder inte att jag vräker i mig en massa godis eller nått sånt! Utan jag har käkat pizza, druckit läsk, alkohol och käkat lite ost (ägg röra till frukost!) och en halv kex choklad! Saknar faktiskt ingenting av det att jag bara vill ha mer och mer utan skönt att kunna ta lite och veta att jag klarar av det! :)

Nu blir det att hoppa in i duschen och fixa till sig! :). Söta Sis igår!




Kraam Missfleur


Destination Värnamo!

Otroligt mycket uppdatering idag! Haha! Men är på väg till Värnamo nu!! :D. Bara 50 min kvar....! Valde ju att ta bussen som tar något längre tid menmen kommer ju fram iallafall!

Har även börjat översätta mitt cv till engelska och ska också skriva ett personligt brev så blir de till att söka jobb utomlands! Har ju bara sökt au pair jobb än så länge men saknar verkligen att jobba eller ha något att göra! Saknar trygga skolan på det sättet men otroligt skönt att slippa allt drama med skolan! Nu har dem typ gjort någon "nollnings" liknande grej eller inspark! Så otroligt glad att man slutat!


Nu taggar vi järnet till ikväll! Ska bli skoj att se hur/vart Sis jobbar!! Har fått vägbeskrivning dit! Annars lär jag märka hur trevliga Värnamo borna är ;)


Lånade mammas topp och körde på en väldigt ledig härlig stil! Har även med mig en påse snacks! Hihi! (a)



Kraam Missfleur


Blir jag aldrig mätt!?!? :O

Har kunnat sova en timme i natt!! Wiho! Så känner att det är bäst att inte träna utan ligga ute lite i solen istället! Hinner bättra på brännan lite innan jag sticker iväg för om några timmar sticker jag till Värnamo!! :D. Har problem med vilka kläder jag ska ha på mig...! Tror jag åker i kortbyxor och tar med mig ett par långbyxor! :) sikka problem jag har! ;)

Dock känna det som jag äter HELA tiden men blir aldrig mätt!? Sjukt konstigt har tryckt i mig en lax bit, en bit kyckling paj, 2 bitar choklad paj och morötter och russin!! Borde jag inte bli mätt snart!? Ska snart gå in och äta lunch..! Känns icke bra att äta såhär mycket och inte träna! Menmen de är ju bara en dag! Ska sova läääääänge imorgon! Hoppas jag! ;)



Kraam Missfleur


AAAhhh vill att de ska bli morgon!!!

Har suttit och skrivit en massa inlägg inför nästa vecka! Får hoppas man kunde göra 7 tidsinställda inlägg!! Annars blir de några inlägg medans man är iväg! Då jag tänker vara mobil fri hela veckan! (eller jag kommer ha med mobilen men inte använda den ifall de inte är ett nödfall!! + säga att man kom fram som man skulle!)  
 
Längtar tills de blir morgon så man kan gå upp!! Har inte kunnat sova någonting! Har testat göra lite situps, armhävningar, kollat på film, yoga, avslappning men kan verkligen inte somna!! AAHHHHhhh håller på att få panik!! Hoppas att jag inte väcker någon...! Ifall jag inte kan somna snart så får jag läsa en bok...! Fast de dumma är jag har redan läst ut alla böcker jag har i mitt rum :(  kan ju inte städa eller göra nått ifall jag väcker någon!! Otroligt jobbigt!  Just i sådana här stunder önskar jag att jag bodde ensam så jag kunde gå ut och gå eller städa eller göra NÅGONTING!!  
 
 
Hur mår alla ni andra en morgon som denna? Har redan planerat dagen.... Ska springa Bårarp åt andra hållet (se om jag får en snabbare tid....), sedan ska jag duscha, platta håret, bestämma kläder, sminka mig, packa väskan (först hitta väskan jag vill ha!), fixa mat (lax sallad! mums!) och sedan blir det att ta bussen in till stan och sedan byta buss och ta bussen till Värnamo (vågar inte ta tåget är så rädd att hoppa på fel haha!) Sedan träffa upp Sis på hennes jobb! Ska bli roligt att se vart hon jobbar! :D Sen får vi se vart Värnamo dagen tar oss! (är ju Värnamo vecka eller Värnamo dagarna som alla säger där nu!) 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Everybody liked it!

Hela familjen tyckte om maten!! Eller det är ju bara jag, mamma och pappa kvar..! Men ändå! Efterrätten var inte lika god för den var lite för torr men helt OK! Måste ju testa sig fram nu i det nyttiga! Pralinerna blev desto godare! :)


Imed att jag ska iväg imorgon behöver jag ju tänka på vilka kläder som jag ska ha med mig! Ska ha långbyxor (har förvånansvärt många! Haha!) men sedan är problemet vad jag ska ha på mig upptill! Så började packa till ner saker i resväskan redan idag! Har stoppat ner typ 10 linnen + ett till som tvättas just nu! Sedan en klänning och 7 par shorts! xD sedan ett par skor, 2 par handdukar och en liten handduk, tvål, solkräm, aftersun, Alvedon, nagelfil, volympulver, rakhyvel, bikini, trosor och bh! Så har bara sminket, schampo och balsam kvar att packa ner! Och en liten väska! Haha! Men har typ dubbelt så liten väska än förra gången så tycker jag har lyckats otroligt bra! Får se hur mycket till som tillkommer i slutändan..! ;)

Pralinerna och pajen!



Kraam Missfleur


Åhh va god maten blev!!

Lagade ju middag! Får bli den till kvällsmat också! ;) otroligt god vill bara ha mer! Haha! xD hittade receptet på nätet men fick ändra de lite för i fyllningen ska man ha grädde och sånt men de kan ju inte jag äta!

Så botten som blev lite mycket av men använde lite av den i den andra pajen (den pajen blev verkligen inte lika bra!) men till denna "kakbotten" använde jag:
7 dl mandelmjöl
3 ägg
3 msk olivolja
2 tsk bakpulver
180 grader 20 min i ugnen

Äggröran:
3 ägg
1 1/2 dl kokosmjölk
1 banan

Hällde den på pajen efter den vart i ugnen i 20 min stoppade även i grillad kyckling och höjde ugnen till 200 grader och satte in den i 30 min :). Sedan var den klar! :D. Och folk säger att jag inte kan laga mat...! ;)


Valde att inte sola idag! Utan har städat och ett av två rum är klara!! :D (bild kommer sen..!)



Kraam Missfleur


Kämpa på för snart är semestern här!

Har vart ute och sprungit började lite innan 12 snåret så nästan när det var som varmast.... Men som tur så var det liiiite motvind! Annars hade jag nog dött! Haha! Kände verkligen ingen motivation men kollade igenom instagram medan jag drack ett glas vatten och sen blev de en springtur kommer typ inte hinna träna något i helgen och snart tar jag ju också en veckas semester! :D. Och jag kommer inte träna där...! Fast ska äta nyttigt och dricka massa vatten (+ en masa onyttiga saker hehe!)


Så sprang runt bårarp då jag verkligen har tröttnat på spåret! Vet inte om jag valde fel varv med alla "jobbiga" uppförsbackar men sprang hela vägen på 35,29! Satsade på 40 min då den är lite längre än den andra rundan som jag springer så otroligt nöjd över resultatet! :D efter det blev de 2 glas vatten (satsar på 8 om dagen ca: 2 liter! Bara 5 st kvar idag!!) gjorde även fudge! Vet inte om dem blir bra eller inte men ville testa på något nytt var jätte söt sugen igår men hade inget så hoppas nästan lite på att jag blir lite söt sugen idag! Hihi xD

Nu ska jag duscha och sedan blir det att gå till affären och köpa några saker! Tror nämligen att jag ska göra kvällsmat + efterrätt!! Får se om jag orkar! ;)


Mina små söta fudge bitar! :)

Kraam Missfleur


Tv kväll!

Gick ut och gick innan man tittade på tv och åt kvällsmat! Kollade på idol då jag har tröttnat lite på Du är vad du äter eller det har inte vart så roliga personer med den senaste tiden... Fast ett bra idol avsnitt var de idag! Hade ganska många favoriter! :) efter idol så blev det att jag kollade på Supersize VS Superskinny på youtube! Älskar verkligen det programmet! :D


Kvällsmaten bestod av avokado, melon, morötter och fläskpannkaka! Mums! :D

Bild på de två outfits som jag har haft på mig idag! Var lite kallare på morgonen men fick byta om efter gräsklippningen då de var alldeles för varmt med långärmat och långbyxor! :)

Kraam Missfleur


Fixat lite idag!

Gick upp kl 10 idag för att hinna klippa gräset på morgonen + hade tänkt gå in till stan men valde att ta cykeln för att åka in och växla pengar! För åker ju om mindre än en vecka!! :D känner mig mer peppad än jag trodde! Har tagit in en liten resväska som jag ska börja packa så jag vet vad som behövs tvättas osv...! :)



Sedan diskade jag allting och fixade en god kycklingsallad + skar upp salladen till ikväll så man slipper göra det då ;) sen kollade jag på Pretty little liars och nu blir de junior masterchef australia!


Gjorde även iordning en liten choklad sås som faktiskt var god den bestod av ägg, banan, kokosmjölk, kokosmjöl och cacao! :)

Bilder på salladen, choklad sås och bilder från min skogstur igår!

Kraam Missfleur


Träna, städa, tv, gå!

Steg upp riktigt sent idag! Blev en springtur direkt fast har verkligen inte känt mig på hugget med träningen! :(. Så körde bara 2 varv på el ljusan..! Fast de är ju bättre än inget! ;)

Sen hade mamma gjort gröt innan hon stack till jobbet så de var bara till att varma efter springturen! Tog även vatten och typ smaksatte med avokado! Riktigt gott!! :D


Sen blev det till att flytta sängar och börja få lite ordning på rummen! Då vu ska ha som två gästrum fast ena ska även vara dator rum och de andra ska jag ha mina träningssaker i! Så har ju lite att fixa! ;D


Efter att ha läst, städat och kollat på tv blir det en lång skogspromenad! Behöver rensa mina tankar lite! Och då är skogen de bästa stället att göra det på!! xD

Min frukost + lunch


Kraam Missfleur


Tog skogsvägen!

Åt typ världens godaste lunch! Lax, morot, avokado och vattenmelon! :D Efter de tog jag det lugnt och kollade på tv har även börjat rensa och städa Sis och min brors rum!! Har fått liiiite ordning på det! Men mycket kvar!! ;)


Sedan blev det en timmes härlig skogspromenad! Orkade verkligen inte med att gå runt bårarp där de är en massa asfalt..!


Kollade ju självklart på Idol idag! Måste säga att de var lite av en besvikelse men har 4 favoriter som man fick se idag och det var tjejen men vitt hår (påminde om Pink lite...) 24 åringen tror han jobbade med el och killen som var sist ut av alla och han spelar fotboll tror jag? Fast favoriten av favoriterna var tjejen som både rappade och sjöng tror hon hette Ellen eller nått xD

Men nu blir de till att sova så hoppas ni alla har haft en underbar dag!


Kraam Missfleur


SJUKT trött på detta...!

Efter en SJUKT onyttigt slut på förra veckan (fest, ätit ALLDELES för mycket...!) så är de en ny vecka som jag börjar på ett bra sätt och ska avsluta den ännu bättre! ;)

Gick inte upp förrens 12 och åt frukost! Mamma hade lagat gröt åt mig! *mums*! :D sedan blev det att byta om till träningskläder och ut och springa fick dock bara springa 2 varv för mamma..! Då jag fortfarande är lite trött! Är så frustrerad på det hela just nu! Men ska iallafall ut och gå sen har jag bestämt! Imed att jag var trött i helgen så försökte jag hitta något att äta som gjorde mig pigg men hittade ingenting då träning är de enda sanna sättet att bli pigg på! :)

Bilder från när hästarna bytte hage!

Kraam Missfleur


Snart bara 1 vecka kvar!!!

Var på fest i fredags och hade riktigt trevligt men som alltid så blev de lite drama...! Var bara glad att jag inte var så inblandad i det hela! :D

Dock dagen efter fick jag lida för att jag festade lite för hårt eller hade inte druckit så mycket men var mer att jag sovit för lite...! Otroligt surt men i augusti får jag börja övningsköra så ska se till att hitta ett jobb utomlands så fort som möjligt efter jag kommit tillbaka från ayia napa! Fick en sådan sjukt längtan dit i fredags då jag träffade en som vart där och imorgon är det bara 1 vecka kvar tills man åker så sjukt roligt ska de bli! 1 vecka utan några bekymmer! ;)

Igår var Sis och Jesper här och så fick jag min utväxt fixade (jag var ju trött och lite seg och "lam"...) men var riktigt trevligt och fick veta om ett litet extra jobb Jonna har fått och så åt vi trevlig curry lunch på terassen! Riktigt mysigt + sjukt nöjd med mitt hår!! :D sen blev det att kolla på tv och sedan fick vi pizza till kvällsmat (jag tog kebab sallad men nästa gång får de bli kyckling sallad! Är lite trött på kebab just nu...)


Idag har jag sovit och skulle klippt gräset ifall de inte regnat så mycket! Så fick bli att kolla på Pretty little liars och morden i midsommer + städat lite i Hannes rum måste ju få det iordning för att sedan fixa Sis rum! Imed att de inte kan stå 2 helt stökiga rum kvar! :)



Kraam Missfleur

Kraam Missfleur


Sammanfattning!

Har vart på arbetsförmedlingen i förmiddags med Linda! Dem hade jobb chansen! Så kanske får ett jobb snart!! Ett under att jag fortfarande är lika positiv och glad när man söker ett jobb men känns som om de börjar vända åt de bättre på något konstigt sätt xD haha! Träffade även min kusin Viggo och Sara på bussen! Var väldigt många som tog bussen tidigt idag! :)


Valde att ha en vilodag ångrar mig lite men hade verkligen ingen kraft till det! Så har legat typ hela dagen och slöat + stekt bacon! Har ätit nyttigt men har små ätit otroligt mycket (nötter) och även smaskat i mig alla sconsen...! Icke bra! Det + ingen träning = dålig kombo! Kör fullt ut med att vara "onyttig" och idag blir det krogen! Menmen kolla framåt och inte bakåt! ;)


Igår när jag var ute och gick såg jag en luftballong!! Tycker det kändes väldigt sommrigt/cirkus aktigt! :)


Men nu blir det snart att man sticker till Huskvarna och träffa Felicia + andra människor och sen krogen! :)



Kraam Missfleur


Nu blir de sängen!!

Nu blir det sängen! Är sjukt trött dock så piggnade jag till lite efter att ha suttit i bilen i typ 1 timme och 30 min! Så tog jag en 30 min promenad innan det blev att kolla på Du är vad du äter och SYTYCD!! :)


Såhär såg jag ut idag! Kändes nästan konstigt att sminka sig efter att inte ha gjort det på så länge! :)


Kraam Missfleur


Vill åka hem...!

Hjälpa någon att flytta igen tror jag nästan att ja skippar! ;) var jobbigt gå upp tidigt packa in alla saker, hämta upp vissa saker och sedan packa ur allt när man väl var framme och sedan packa upp allt...! Jag fixade i garderoben och packade upp alla kläder + bäddade sängen! Medan mamma och Hannes satte upp tv:n och skruvade ihop stolen + packa upp alla andra grejer var 2 väskor kvar som han får packa upp själv! Sedan vid typ halv 4 åt vi! Har faktiskt go kebab sås!! :D


Efter allt detta tror man att de är färdigt! Men nej! Då ska de handlas i en stad där ingen hittar så först åkte vi till netto och nu är vi på Ica maxi! Har verkligen handlat ALLT!! Sjukt jobbigt blev 4 påsar! + ett ägg paket! Så nu är jag trött (mest i huvudet..!) ska faktiskt bli riktigt skönt att åka hem!! Får hoppas att min broder får det bra! Hans rumskompis är faktiskt jätte trevlig!!

Lite bilder på hans rum + när vi packade in allt (hade ju även åkt dit förra veckan och lämnat lite grejer!!)



Kraam Missfleur


Hjälper till med flytten!

Just nu är jag nog i Lindköping och hjälper min bror och flytta in alla saker i sin lägenhet!! Ska vara där nästan hela dagen! Så får även kolla runt lite och se hur det ser ut!! :D Ska bli intressant!
 
 
Kan säga nu att Instagram är min DROG!! haha! Alla hälsotips, träningsmotivationer, recept, kläder och självklart se vad ens vänner gör!! Hur kan man inte bli beroende av det!?!? 
 
 
Dessa snygga shorts som är från Dmretro! bara ÄLSKAR dem!! Någon som vill köpa dem åt mig? (a) finns i både svart och vit! Vill ha båda! Men tycker att den svarta är mer "användbar" än den vita!!
 
 
 
Har även kollat på filmen The lone ranger! Är faktiskt besviken trodde att den skulle vara MYCKET bättre... Men helt okej dock inte värd att kolla på den på bio! :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Kommer nog kännas lite konstigt...!

Var riktigt skönt att vara ute och springa! Var riktigt härligt väder (hade hunnit sola typ 1 timme ifall jag inte hade vart ute och sprungit! "/). Gjorde en jätte god kyckling sallad till mig och mamma! :D


Skulle åkt upp till Al men började regna så vi tänkte att han inte ville gå ut och gå! ;) hehe!


Nu på kvällen har jag lagat scones och "is choklad"! Har även gjort rent kantareller! Så blir kantareller och scones till kvällsmat! Får hoppas det är gott!! ;)

måste säga att det är STOR skillnad på nu när Hannes flyttar än när Jonna gjorde det! Han frågar vilka tv-spel jag vill ha kvar vilka dosor osv...! Medan Jonna var mer vilka kläder och smink! Haha! Men känns typ som han ska iväg på läger nu när allt packas ner! :( kommer kännas konstigt när man är ensamt barn här hemma!! Så får se hur allt blir!

Lite bilder från scones lagandet och gröten från imorse och de fina kantarellerna som är rensade och fina! :). Har även en till påse men de var som tur var redan rensade!! :)



Kraam Missfleur


Trodde ALDRIG jag skulle säga detta...!

Försökte ringa till arbetsförmedlingen igår men de var 70 min vänte kö!! :O så gick upp lite tidigare idag och ringde och då var det "bara" 18 min väntetid! Fick frågan om Vadstena ligger nära Jönköping!? Typ 10 mil dit så jag behövde inte söka jobbet där!! Som tur var! ;). Fast ska söka 1 här i Jönköping och sen är de bara vänta och se! Som alltid...!


Har ALDRIG trott att jag skulle säga detta men jag älskar verkligen denna gröten och vill äta den minst 1 gång i veckan!! :D haha! Den var extra god med jordgubbar i! Och självklart kanel! ;)


Inte så pepp på det men nu blir det till att gå ut och springa!



Kraam Missfleur


Har blivit varnad..!

Har en riktigt lugn dag! Regnar till och från... Otroligt tråkigt känns som detta vädret började när vi bestämde att det var dags för att gå ut och gå med Al!! Menmen och 1 och en halv vecka åker han hem igen! Så då börjar träningen för honom! ;)

Tränade 30 min styrka innan frukosten! :). Kände att det var dags för något annat än springning! Sedan kom även farmor in en stund då de regnade för hon höll på att plocka vinbär! Dem är visst perfekt mogna nu så man borde kanske gå ut och plocka? ;). Så vi satt och pratade en stund! Riktigt trevlig fast även hon varnade mig för vad som kan hända i Cypern! Haha känns otroligt skönt att om typ 2 veckor åka till ett varmt land! Fast jag har lovat att se upp för droger + en massa annat!! xD


Hade en trevlig lunch med mamma som hade bakat bröd (med rätt mjöl!!) otroligt goda! :D. Så de blev sallad, kyckling och bröd. Dock så borde man inte ta kokosolja på brödet inte gott...! (Enligt mig!)
Det Goa brödet! :D


Kraam Missfleur


Så skjuter man inte upp det!

Haft en härlig morgon med intervall träning! Älskar verkligen att träna direkt när man stiger upp annars blir det så lätt att man skjuter upp det och de blir inte av! Så det är gött att ja det "avklarat" ;)


Nu blir det dusch och sedan frukost! Mamma är så gullig och gör plättar till frukost!! Har jag en otroligt snäll mamma eller vad!? :D

3 varv på el ljusan en mysig liten "skog" :)


Kraam Missfleur


Måste återvända...!

Har inte vart en så rolig dag med regn hela dagen förutom på kvällen som det är nu och det är toppen väder!! :D otroligt skönt att hinna med en springtur + körde lite arm träning också! Slog min förra tid på 1 timme och 2 minuter. Till 56 minuter! :D (4 varv på el ljusan). När jag sprang mitt näst sista varv mötte jag jätte många som var ute och gick med sina hundar!! Trodde nästan att de var en hund klubb eller något! Haha! Fast de sista varvet träffade jag inte på någon! Lite skumt menmen de spelar ju ingen roll xD


Nu ska vi försöka få bort Puma från vårt hem! Katten har varit hos oss ofta och hon har ju faktiskt ett riktigt hem! Hon var dygnsur imorse när hon kom och så fick hon sova här hela dagen! Men nu är de slut på att ge henne mat så får vi se om hon går tillbaka till dem som äger henne! Får hoppas på det! :)



Kraam Missfleur


Mm så gott!!

Top model och dance moms var super bra!! Har haft en riktigt lat dag och bara varit ute och gått! Men imorgon blir det ändring på det! :)

Otroligt goda gröten som jag åt imorse! (Smakade lite som äggröra!) och mina fina muffins som är otroligt mättande (kan typ Max äta 2 stycken!!)

Kraam Missfleur


OTROLIGT roligt!

Har precis provat att baka banan muffins med kokos i!! :D  Får hoppas att de smakar gott! ;) och inte blir torra som bröden blev....
 
 
Men nu så länge så tänkte jag kolla upp ifall mer Dance moms avsnitt har kommit ut och de har hunnit släppa 3 stycken!! Roligt att kolla "ikapp"! Har även glömt kolla ifall Americas Next Top Model har kommit och även där var de 3 avsnitt!! :D  SÅ skoj de ska bli att kolla på! Fast i säsong 20 så är de lite annorlunda än i dem andra 19 stycken då de nämligen är BÅDE killar OCH tjejer!! :D  Ungerfär som när de körde UK mot USA! Otroligt roligt ska de bli att kolla på!! :D
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 
 

Testning!

Testade på att baka kalla muffins men de blev som jätte god ischoklad istället! :) ska dock försöka att göra mindre av de mörka och mer av de ljusa! :)



Kraam Missfleur


Awezome dag!!

Har vart uppe på betet imorse och gick en runda i skogen vid vattenledningsparken! Otroligt fint där uppe!! :)


Efter det blev de hem och byta om till träningskläder och ut och springa min vanliga runda! :). Trodde att jag skulle försämra min tid då jag var tvungen att gå under ett staket och sedan mötte jag människor på vägen (vissa flyttade på sig men vissa kom jag knappt förbi!! Sjukt irriterande!) fastän det kändes som en "dålig" springtur så lyckades jag få 32:56,1!! :0. Otroligt bra tid så känns bra att man vet att ens kondition har blivit bättre!! :D

Sen blev det att käka sen träffade jag och mamma Lotta för att ta en härlig ridtur i skogen (självklart galopperade vi på järnet!! xD). Så snälla dem var dock så bockade Hillary för första gången med mig!! Haha trodde aldrig att hon skulle göra det så otroligt roligt! :) får se om jag kommer ha träningsvärk imorgon då jag inte har ridit på typ 2 månader!! :0


Nu blir det bakning och sedan en promenad! Har vart en awezome dag!! :D


Kraam Missfleur


Värt att kolla upp?

Tidig morgon!! Gick upp kl 9 och åt frukost och snart blir det dra upp till betet och gå ut och gå med Al! :)


Har även hört att JC har gått i konkurs så det är bara dem fristående JC affärerna som kommer finnas kvar ett tag till!! Vet inte om dem i Jönköping är fristående eller inte men de lär vara bra rea där annars!! ;)



Kraam Missfleur


Testade på lite bakning!

Har ju vart en tråkig regnig dag! Men när de slutade regna så kollade vi till lilla Al! Som mådde bra i hagen men ville gärna hänga med oss tillbaka han råkade gå rätt in i staketet bara för att hänga med!! (Ingen el i som tur va!)

Sedan blev de en tripp till Citygross för att köpa nyttiga och bra ingredienser! Mamma har också hittar undervarttak.blogsport.se!! Otroligt bra sida! Så köpte hem allt som behövdes fast vi hittade dock inte vaniljpulver! :(. Eller de var slut....! Så blev det bakdags när vi kom hem!! :D eller vi bakade inte vi lagade mat!


De vi lagade var bröd som tyvärr blev väldigt torrt...! Fast vi gjorde även bananplättor som går på typ 2 sekunder och är jätte lätta att laga det du behöver är ägg och banan! Du mosar 1 banan och blandar ihop det med 2 ägg sedan steker du dom! Super lätt och mättande! :D du steker det i kokos olja! Plockade även vinbär och krusbär att ha till! :)





Kraam Missfleur


Haha!

Haha igår trodde dem hade flyttat in men de hade dem visst inte xD. Fast de hade bara tv:n och sängen kvar att fixa annars var allt så fint på plats!! Känner mig något dålig som måste skicka inflyttnings presenten till dem och att de måste skriva ut den själva menmen så kan de gå när inte ens egen skrivare funkar!!

Har inte gjort någonting idag!! Har inte orkat eller haft lust till något då de har regnat men nu blir de titta till hästarna på betet! Vågar inte ta någon promenad med Al ifall de börjar regna igen!!


Kraam Missfleur


Mot Värnamo!

Mot Värnamo!! Ska hälsa på Sis och Jesper nu när de har flyttat in i lägenheten + se hur det ser ut nu när allt är klart! ;) mamma tänkte nästan ta med kaffe hemifrån! Haha tänker aldrig bli så beroende av något!! Man måste ju ha kaffe när man fikar säger dem! ;). Fast som tur är tycker jag om vatten som man vet att de alltid finns! ;)


Sov otroligt länge idag! Så otroligt skönt! Blev väckt av mamma då vi skulle upp till betet och gå ut och gå med Al! Han var otroligt duktig! Var hästar i hagar som vi gick förbi som galopperade fram till honom och ville hälsa och det ända han brydde sig om och tyckte var intressant var en husvagn! Haha! Om han är lika snäll att rida som han är att leda så kommer allt att bli suveränt! Hann ligga en liten stund i solen typ halv sov..! Haha! Men otroligt skönt var de! :)



Kraam Missfleur


Lamt konstigt inlägg...

Blev även en springtur på 4.39 km och självklart lyssnar jag på musik på mobilen och så ringer mamma mitt i spring turen och igår ringde Sis när jag var i duschen!! (Lyssnar på musik när jag duschar!) mobiler är bra men jag har inte den bästa tajmingen när folk ringer mig...


Har försökt städa lite men blev att jag kollade på tv och läsa en bok som var hur bra som helst!! Fick bli en kvällspromenad också då de inte gick något bra på tv...!

Mina Goa chips (de brända och de icke brända xD) och kvällsmaten!!

Lamt konstigt inlägg men nu är de sängen som gäller!! :)

Kraam Missfleur


Måste hända någon gång...!

Fick gå upp tidigt idag då Hannes mamma och pappa ska till Lindköping för att lämna av lite saker eller de var typ bara hans säng och alla täcken + lakan som de tog med sig :). Så svårt att fatta nästa torsdag flyttar Hannes hemifrån!! :O. Sis har ju redan flyttat så då blir det bara lilla jag kvar hemma... Kommer kännas sjukt konstigt eftersom man har levt 18 och ett halvt år med dem!! Med både bra och dåliga stunder! ;) fast det är mamma som har störst problem med att alla flyttar! Men ska tänka positivt det måste ju hända någon gång lixom! Vem vill ha kvar sina barn tills de är typ 30-40 år!?!? Så tog ner hans stora säng genom balkongen och sedan åkte dem iväg! Skippade att hänga med kände inte direkt för att sitta i en bil i typ 3 timmar och så... Lär ju få se vart Hannes bor någon annan gång ändå! ;)


Så jag har läst och kört ett styrke pass! Mina armar höll typ på att dö (magen också!) kör dock med lite lättare vikter så jag har fyra kilo på vardera arm att lyfta! :) nu har jag hållt mig sysselsatt genom att "baka". Fixar äpple chips (brände första plåten fast de gjorde inget hade ändå glömt ta kanel på dem så de blev goda ändå!!) och så har jag gjort glass och doppat kiwi i glass ville testa något nytt! Får hoppas att de blir gott!! ;D

Mina härliga frukt frukost!! :D

Kraam Missfleur


U can´t just start something without the mening of going on!

O´boy har verkligen blivit lurad av min bror! Spåret som jag springer på är inte att alls 8 varv så har man sprungit 1 mil som han sa till mig! Utan jag sprang 4 varv tog 1 timme och 2 minuter! Fast jag använde en app som både räknar km och tar tiden! och 4 varv på spåret är 9,26 km!! :0  Så han måste ha blandat ihop det lite eller sagt fel...! Men känns otroligt bra att ha sprungit det idag dock måste tiden förbättras något! ;)  
 
 
Åt så otroligt mycket mat nu i helgen så jag var inte så jätte hungrig idag men då klagas det här hemma att man äter för dåligt och det är jag som har "kört igång" med allt detta....! Så nu ska jag leta fram en massa recept från nätet och skriva ner så att de kan lagas nyttig mat här hemma! Vår skrivare funkar inte så det får bli för hand! Old fashion way! ;)  Det är ju bäst att börja nu då det är jag som har "dragit igång" att vara nyttig här hemma! Och ärligt talat så har jag också börjat bli lite trött på att äta kyckling sallad hela tiden x'D 
 
 
Vill ni veta vad era cravings betyder?  Kolla på denna sidan då! http://laurenconrad.com/blog/post/foodie-facts-what-your-cravings-are-really-telling-you-healthy-eating-food-tips-lauren-conrad-july-2013
 
 
Kraam Missfleur♥

Lyckades ta mig igenom gårdagen!!

Blev utgång i lördags dock var de ganska lamt så åkte hem tidigt.... Jag gjorde typ iordning mig på 20 min...! Inte riktigt min stil att vänta in till de sista med att fixa mig inför en utgång menmen hade tagit huvudvärks tablett och var inte mig själv till 100% !!

Gårdagen vill jag knappt prata om... Var så sinnes sjukt trött! Orkade typ ingenting höll på att dö när jag gick runt bårarp...! (Brukar bli pigg och tycker det ät avslappnande men icke!) och hade det där jobbiga söt suget! Hate it! Men de brukar väl typ komma efter 1 månad att man vill ha choklad och onyttigheter speciellt när man mår dåligt! Fast jag höll mig åt bara lite mer än jag brukar...! Åt nyttigt jordnötssmör (otroligt mättande!!) för att dämpa suget och jag lyckades faktiskt hålla och inte äta något onyttigt!! De onyttigaste har varit alkoholen denna veckan! Känns otroligt bra faktiskt! Men ingen mer alkohol förrens ayia napa nu! ;)



Kraam Missfleur


Ohh herregud!

Herregud säger jag bara! Va de regnade åskade och en blixt slog ner typ 20 m bort när jag och mamma åkte från betet!! Vi var först uppe i stallet och fixade allt till Lukas och sen blev det att åka till Al! Dock var de lite onödigt att spreja på medel på hästarna då allt typ försvann när de regnade! Snart blir det att ta bussen in till stan! Var verkligen inte sugen innan på att gå ut när de regnade... Men nu när det är fint väder igen så ska de bli roligt att gå ut! :D Dock hade jag önskat att de vart lite varmare så man kunde ha kortbyxor! :) men får bli svarta höga byxor, gult linne, tunn skinn jacka och vita skor+ naglar! :)


Kraam Missfleur


Ett leende lyser upp allt!

Dagen började med en springtur gjorde intervaller ena varvet och sprang andra (sammanlagt 4 varv blev det!) älskar verkligen hur trevliga andra människor som går eller springer i spåret är när man möter dem! De ler mot än och ser glada och uppmuntrande ut! Själv blir man så glad när man får ett sådant leende! Hoppas att jag ger sådana tillbaka! ;)


Efter det blev det till att dricka vatten i massor! Haha är varmt ute! Men tog en kall dusch och åt glas till frukost... Tog det sista som fanns kvar var så otroligt gott och så passar man på att sola ordentligt! :D



Kraam Missfleur


Kan inte må dåligt över det för de är nyttigt och satans gott!! :D

Solen har kommit i perfekt tid då jag har börjat känna mig lite blek.... Så otroligt skönt att bara ligga ute i solen några timmar och läsa + lyssna på musik! :D

Nu när de var sommar väder så har jag ätit otroligt mycket glass...! Fast den är super god!! Så man kan inte ens få dåligt samvete över att äta lite mer än vad man borde! Ville egentligen "spara" plats i magen från lunchen till kvällsmaten då man får marinerad kyckling!! :D. Favoriten av alla favoriter! Haha! :)



Var även ute och gick har laddat ner en massa appar då min runkeeper inte funkar men har hittat en annan så jag vet hur lång sträckan är som jag springer! Och den är 5,9 km lång! Så vet inte om 35:17,2 är en bra tid på det så jag frågade pappa och han tyckte att det var en helt okej tid och att (om jag orkar!!) så springer jag 1 mil på ca: 60 min. Vilket är normalt! Fast de finns ju utrymme för förbättring!! Idag tog jag en soft/ledig dag från tränandet! Men imorgon ska jag köra ett konditions pass hur varmt det än är!! Imed att jag är pank just nu så har jag ju inte heller råd att festa! Vilket är både bra och dåligt..! Då det är roligt att festa! ;) men bra för mig att inte dricka någon alkohol. Måste ALLTID hitta något positivt med allt!! Annars skulle inte världen fungera! ;). Enligt mig! ;)


Bild på hur jag såg ut idag!

Kraam Missfleur


Tidig morgon idag!

Gick upp TIDIGT idag!! Redan kl 8!! Och jag brukar ju gå upp väldigt sent... Hehe :) men var uppe på betet och fixade med Al's sår! Börjar redan se mycket bättre ut! :D han kom galopperande emot oss och busade! Otroligt gulligt! :)


Sen blev det hem byta om och åka in till stan med mamma! Först gick vi till village som har utförsäljningen(konkurs...) dock hittade vi inte glasen som Sis ville ha..! Sem bar det av mot Crazy horse (trodde det var en hästaffär haha!) men de var en vanlig butik som inte hade något intressant direkt... Sen kollade vi runt lite på stan och köpte vattenfast mascara riktigt bra att ha på sommaren! Efter det bar de av till Apoteket och hämta ut medicinen och efter det blev de en sväng på Ö&B köpte lite städ grejer och sånt! Sist av allt blev det Konsum där vi köpte grillad kyckling!


Så lunchen bestod av grillad kyckling och sallad! :D. Tog en jättestor portion älskar verkligen kyckling! Haha! :)

Med pengar kan man inte köpa kärlek men man kan köpa och leva ett lättare liv med familjen och vänner som man älskar! ;)



Kraam Missfleur


Dagen har rullat på!

Dagen har verkligen bara rullat på! Vaknade lite innan 12 och körde ett träningspass (tog 12 kg hantlar på vardera arm!!) ganska stort steg från att bara ha kört 1 kg innan... Ska försöka se om vi har något annat för just nu är jag helt slut i armarna!! Haha! Har inte riktigt fått dem armmusklerna som behövs för att orka lyfta det! xD



Sen blev det att så fort som de bara gick skära upp vattenmelon (otroligt många kärnor!!) och äta till frukost! Tycker om att äta en lite lättare frukost och sen äta något mer ordentligt! Ifall ingen annan känner för att typ steka pannkakor eller bacon till en på morgonen! ;). Det skulle väll ingen kunna tacka nej till!?

Efter de blev det upp till betet och fixa lite med Al ska börja promenera lite med honom och sen nästa vecka så blir det ridning! (För mammas del det är ju hennes tur efter alla år hon ställt upp för en själv...!) sen så åkte vi upp till stallet som har blivit azz snyggt!! Då de bytte golv igår och nu har de köpt ett kök som ska sättas ihop! Billigt och bra från Ikea men sjuihelsike svårt att få ihop! Haha! Jag och mamma satte ihop 2 skåp medan Evelina och Vivvi satte ihop diskbänken och skulle börja med ett skåp när vi skulle gå! :). De håller ju även på att fixa ett bra underlag till stora ridhuset!! :D. Ska locka till sig lite flera tävlingsekipage! ;). Men de har tömt hela stora på ALLT så man ser golvet!!! Men de nya ser jätte ljust och fräscht ut! Blir klart om ca:2 veckor! Känns lite som om allt fräschas upp nu när man inte har en egen polle där uppe längre.. :( men roligt för klubben att allt går åt rätt håll nu! :)


Sen väl hemma så gjorde jag en stor kyckling sallad som fick bli lunchen! Använde 1 halv vattenmelon, sallad, vindruvor, tomater och kyckling! xD otroligt gott och fräscht! :) så tog en portion av det la även upp lite glass som efterrätt! Min bror trodde det var chokladglass när han kollade lite snabbt haha! Tror att jag har lyckats bra med glassen dock behövs det typ en kniv för att få upp något! Haha! Måste kämpa för att få glass!!


Nu har jag vart ute och gått! Så nu blir det att kolla på Du är vad du äter! Sedan blir det So you think you can dance! :D




Kraam Missfleur


RSS 2.0