Fainally snow!!

Nu är de dags för sista praktikdagen för denna veckan! :). Har varit en rolig vecka! Så får hoppas att även denna dagen blir rolig! ;) är extra glad för idag har vi ÄNTLIGEN fått snö!! :D. Dock valde jag converse av någon konstig anledning... Så fryser lite om tårna! "/. Menmen SO WHAT!? Vi har ju snö!! :D




Kraam Missfleur


Too days outfit!

Dagens outfit!  Ett par gamla byxor som jag köpte från Bikbok för ett tag sedan! Fast dem finns fortfarande kvar där! :)  Och ett nytt linne med militär mönster på!  Älskar ju grönt så hur kan man motstå detta!? ;) Inhandlades igår! :)  Vill typ köpa upp hela butiken men de går ju inte direkt, fast mer shopping kommer jag definitivt att göra! :)
 
 
 
 
 
Nu håller jag nog på att jobba för fullt!! :) 
 
 
Och ett Tips till alla kollar vem ni skickar era sms till för om man råkar skicka till fel kan de bli något pinsamt.....
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Yesterdays outfit!

Här är gårdagens outfit! Köpte ett svart linne med lite spets som gör att den blir intressant och kan användas både till fest och vardags! :)  Köpte även ett par tights/byxor med mönster på! :)  Otroligt snygga ÄLSKAR DEM!! Och tights kommer nog snart bli otroligt populära igen! :)
 
Hade håret vanligt nersläppt igår (Lite tråkigt men hann inte fixa till det så mycket... "/) 
 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

The night!

Igår vart en hektisk dag satt nog ner 1 timme MAX om man räknar med hela dagen... Annars  stod/gick man! Så mina fötter mår inte jätte bra idag :( Menmen kör på platta skor idag så de får vila lite! :)  Men kvällen var lyckad det var många som handlade(kanske inte jätte konstigt om det är 30% rabatt. x'D)   Så det var en rolig dag! Men nu är det dags att fixa till sig lite så man kan åka dit igen! En otroligt bra jobb/praktik plats! och alla praktikanter kan tänka sig att jobba där! :)
 
 
Skulle ju vara extra fin igår! Så blev sminkad av Makeup store! Rosa make! Fick även provsmaka en azz go juice från Naked Juice Bar! :D   (tog typ 10 små prov! haha!)
 
Sminkningen ser mycket bättre på bild än IRL!  Hade lite för lite mascara och så.....
 
 
Tips! Om ni vet att ni ska gå mycket ta inte klackskor eller ta låga om ni känner att ni måste ha något!! :)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Time for shopping!!

Nu är det dags att åka till a6 för att shoppa lite och sen blir det praktik ska ju vara glammiga/party sminkade och så ska vi ha hel svarta kläder på oss och sedan massa smycken!!  :D  För Bikbok firar att de har byggt om så det är 30% på alla kläder och så kommer Makeup store sminka där och Naked Juice Bar kommer bjuda på lite Juice! :)  Hoppas att de blir lyckat nu!! :D Detta är mellan 18-20 :) 
 
Bilder kommer upp sen ikväll!! :) 
 
Kraam Missfleur♥

Lyxigare känsla!

Nu är de dags för praktik!! :D   Blir lagret idag igen... Fast de är härligt att vara där också och se hur snyggt det blir!! :)  Såg stor skillnad igår dock är det mycket kvar! Så får jobba på effektivt idag! :)  Ska även inhandla lite kläder därifrån! Har typ inget som kommer därifrån!! "/ Har ju inte kunnat handla på ett tag... Men nu så lånat lite pengar så ska jag handla lite så jag slipper ha typ 1 tröja varje dag på mig.... Ska bli sjukt roligt för de har väldigt fina kläder där!! + nu när de har byggt om får det en mer lyx faktor! :) 
 
Men i lördags blev det också pizza + spela Crash! Både jag och Olivia dog ganska mycket... Hahha! Men roligt var de ;)  Sen blev det en promenad hem till henne (Till torpa och inte kaxholmen!!)  Så kollade vi på en film och sov! :)  En härlig Lördag! :)
 
 
Nu måste jag åka så att jag inte kommer sent!! ;)
 
Kraam Missfleur♥

Almost 3 days!! :0

Nu var de längesedan jag senast uppdaterade!! Nästan 3 dagar...!! :0  Har haft tiden men verkligen ingen ork till det! Skriver ganska mycket från mina anteckningar (jag har skrivit med så liten text som bara går typ!!) Så efter det blir man ganska trött på att skriva och man behöver en paus! Fast nu måste livet gå vidare ;)  Börja plugga ordentligt! Stora förväntningar på denna veckan! :)  Ska ta tag i allt och uppdatera varje dag osv...
 
 
I helgen var man med Olivia och fixade henne 80-tal stil! Gjorde en lite lugnare än vad många tror 80-talet är för jag vill inte göra det "typiska" som alla förväntar sig utan visa att det finns flera olika stilar på det olika årtiondena! Men fick först borsta ut all tupering med en svinborste (den borsten är bättre gör inte lika ont + mindre hår fastnar på borsten) och efter det fick hon ta balsam i håret så försvann all tuppering! :)
 
 
Men måste sova nu innan man får ett till besök av mamma...! Så berättar mer imorgon! :)
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Many Pics and a little text!

Har inte gjort ett "riktigt" inlägg på ett tag! Har bara blivit några snabbisar!! Så nu ska jag ta och göra ett litet längre inlägg! :) 
 
Får väll börja med i torsdags! Då var de ju skolan som gällde! Fick en ansiktsbehandling men uppenbarligen så lyssnar jag inte på särsklit lugn musik när jag får den... Hahah och pratar väldigt mycket ;)  Lyssnade nämligen på BomBom (är i min spellista men konstigt nog så kan jag tillochmed sova till sådan musik!!)  Borde ni ta och lyssna på! :)
 
Sedan blev man sminkad! Skulle framhäva mina ögon + tänka på formen! Så det var lila sminkning med lite rosa i sig(om man vill framhäva gröna ögon ska man ta Röd eller Rosa!)  Blev riktigt nöjd! :)
Resultatet:
 
Sen efter skolan blev det att man åkte hem tog de lugnt och sen åkte och firade Mormor! Hannes körde dit och måste säga att Sis kör bättre än honom.... Menmen de kommer väl med tiden ;) Och hur mycket man kör osv.. Efter det blev det 1 timmes träning med Olivia! :D  Riktigt härligt, dock finns det konstiga människor på gymmet... Det är till för att träna och inte ragga eller kolla in någon! Bara för de som har missat det.... ;)
 

Hel outfit från torsdagen!  Älskar de skorna är otroligt sköna att gå i (springa funkar också bra ifall det behövs.. hihi)
 
 
I går (fredag) var de ju min sista praktikdag! :(  Så tråkigt! Får hoppas att de är lika snälla på de andra stället! Det tror jag men man lär känna de människorna och jag tror inte direkt att man kommer att träffa dem på stan eller nått sånt... Så de får bli att man åker dit! Har presentkort på 75 kr och så fick jag en snygg väska och en söt klänning! :) 
 

 
Efter praktiken blev det att man träffade Nicke lite innan han skulle jobba! Efter det tog man bussen hem, lämna av väska och äta lite innan man stack till Olivia! :)  Blev inte riktigt som man hade planerat men hade trevligt ändå! Stack hem vid 7 tiden, så man hann hem och ha en mys kväll med familjen och kolla på X-factor! Tror alla blev chockade att Malcom åkte ut!! Fast han kommer ju klara sig bra utan programmet också! Lär ju redan ha fått skivkontrakt!  Älskade Isak´s nummer av Working 9 to 5!  :)  Gick och la mig relativt tidigt! Var gäspig och trött nästan hela dagen... Fast man var lite sugen att gå ut när typ alla skulle göra det! Menmen bara några veckor kvar nu!! :D Wiee!!  Längtar!!
 
 
Vaknade att en smsade mig kl 7 på morgonen... Var lagom glad då... Fast bestämde att jag inte skulle svara utan bara somna om till kl 11! :D  Så hade man också fått meddelande av Linda på FB! Och nu är de bestämt jag ska gå ut den 21 December! Haha!  Tror nästan aldrig jag kommer att kunna vara den som inte planerar något... Finns alltid något som man måste göra! :) Fick även reda på att det är någon som kommer och provrider Qajsa imorgon!! :D Får hoppas de går vägen nu!! :)  För de har redan hört sig för om henne! Som tur va tycker alla om Qajsa och att hon är en fin ponny! Så de ska bli spännande! :)  Och Sis är ju glad! ;)  
 
Dagens outfit:
 

 
 
Nu väntar jag på att Olivia ska komma så hon kan bli en 80-tals yuppie!! :) Får hoppas de blir bra!! :D
 
 
Kraam Missfleur♥
 
 
 
 

:(

Sista praktikdagen på bra & begagnat är över :( har haft det jätte bra där! Så de blir till att åka dit och handla/hälsa på!! :D

Försov mig azz mycket i morse.... Så håret står åt alla håll och kanter och typ inget smink.... Menmen jag hann i tid!



Kraam Missfleur


Sorgligt men ändå inte...

Nu är de sista praktik dagen både sorgligt och skönt! Menmen ska bjuda på bullar idag! Hade bakat en kaka men den lossnade först inte från formen och sen när jag väl fick bort den så var den hård och torr... "/


Bild på min fina kaka!


Kraam Missfleur


Dagens!

Nu är det dags för att åka på kalas hos mormor som fyller år! :)  Har hunnit baka och kollat på Criminal Minds efter skolan idag! Jag blev sminkad av Matilda idag men nu har jag bråttom så de kommer några bilder! :)
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur

Love The painting!

Nu är det skoldags! :) ska bli sminkad av Matilda! Hon hade missat lite så jag är snäll och ställer upp :) dock hatar jag att bara åka med lite foundation och puder menmen orkar inte tvätta bort mer än det efter bara haft det på i typ en timme! Lite lat är man ju! ;)


Har kjol på mig idag! :D va sjukt länge sedan jag hade det så de är lite på tiden tycker jag! :) men outfiten kommer sen!


Såg denna tavlan igår! Älskar den verkligen!! Tyvärr så har man inte pengar eller någon plats för den :(



Kraam Missfleur


Christmas gifts ready!

Blev att Sis bjöd på donken efter praktiken! Och innan vi letade efter julklapp !! :) har typ bara två stycken kvar att köpa!! :D känns otroligt skönt att ha de färdigt så man slipper tänka på det när alla andra kommer på att man måste köpa julklappar!! ;)


Sen blev det en härlig träning med Olivia! Behövdes efter allt fikande jag har gjort idag...! Fast har pratat med gulliga tanter idag som var och handlade i butiken! :)

Christmas spirit!




Kraam Missfleur


Just One day left! "/

Näst sista praktik dagen avklarad! Känns lite tråkigt att sen lämna alla härliga människor! Lekte med min handledares barnbarn idag! De va jätte söta! Men nu ska jag åka in till stan och gå på stan med Sis och sen blir det träning med Olivia! :D kan behöva träna efter allt fika man får på praktiken!!

Dagens outfit kommer nu funkade inte innan!!



Kraam Missfleur


Nov. 21, 2012

Gick upp lite sent idag, men så blir det när man inte hör klockan!! Fast jag hann i tid och nu sitter jag på bussen påväg till praktiken näst sista dagen nu!!

Måste säga att det är sjukt skönt att ha tillbaka sin iPhone igen!! :)

Dagens outfit

Kraam Missfleur


Water With Duks!

Har vart ledig idag! Otroligt skönt! Behövde den extra sömnen! :) Vaknade dock redan kl 11!! Men det har vart en bra dag jag och mamma åkte till a6 för att hämta min mobil!! Är super glad att få komma in i den "sociala" världen och slippa typ vänta 30 min på ett sms.... Och de går så fort och måste även säga att man saknar att spela vissa spel ;) hihi
 
 
Sen blev det att åka upp till stallet för det är Jens träning! :) Var jätte taggad till det då de gick så otroligt bra i helgen! :) Kan säga att det var tur att man hade övat på att hoppa vatten matta, sockerbitar och Krafft! För just allt de kom med på träningen + en massa dressyr övningar... Tyvärr går ju inte en bra kondis/flås att bygga upp under en natt... Så det var de ända som sänkte oss idag att han inte har så bra kondition! Annars gick de bra! Han hoppade allt tillochmed vattenmatta med ANKOR i!! :D  Fast man kan inte bara skylla på pollen att han har dålig kondition utan jag måste bygga upp lite mer muskler! (Gillar att träna mer kondition men blir till att byta till styrka nu!)
 
Dagens outfit:
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Sleeping!

Sover förmodligen nu! För jag är ledig från praktiken idag!! :D Sjukt gött att vara ledig en dag i veckan! Var uppe till typ kl 1.00 var tvungen att rensa datorn lite.... + Skriva lite om kära 80-talet! Efter det är de bara 50, 70 och 90-talet kvar!! Wieee Känns som om de börjar bli lite bråttom att få klart allt nu!!
 
Men känns bra att man har fixat iordning på datorn så man kan spara lite mer saker på den, är nästan full... "/ Fast konstigt nog på nått vänster har jag typ dubletter eller ibland trippla saker av vissa bilder, dokument! Vilket är sjukt onödigt! :)  Har även vart duktig och lagt allt i olika mappar osv... Börjar få lite ordning nu!! :D (Känns det som!)
 
 
Kraam Missfleur♥

The day!

Har varit en rolig dag på praktiken! Skulle klä om alla skyltdockorna! Så de blev lite mer "vintriga" och inte fest klädda längre! :)  Dock lite svårt att hitta kläder till alla dockorna, då man vet hur man skulle vilja att de såg ut men de inte finns exakt de plaggen man vill ha! Fast de blev helt okej! ;)  Det var ett möte som de har och pratar om hur det har gårr och hur de har öppet under vintern, vilka de ska hjälpa med pengar osv... Jag var skit trött och när man satt där och fikade och bara lyssnade så somnade man nästan... Haha!! Sen blev det att man tog bussen hem och vilade i några timmar eller Aa hela eftermiddagen typ... Men nu ska jag ta tag i det och göra lite skolarbete! (Låter som plugg häst men man pluggar bara i reklamerna x'D) 
 
Nu ligger även Annonsen på Qajsa ute! Så får hoppas att någon hör av sig! :D
 
Random fint citat!
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Last week!!

Nu är det dags för praktik! Sista veckan på det stället!! Men det känns lite som om man bara skulle kunnat ha legat kvar under det varma täcke hela dagen!! Men det går Icke! Fast jag tror att jag kommer ta en power nap sen när jag kommer hem ;)
 
 
 
Dagens outfit:
 
 
Kör på lite varmare klädsel nu när kylan börjar komma!! :)
 
Kraam Missfleur♥

The weekend!

Blev bra resultat efter gårdagens photo shoot! :D  Nu måste man bara fixa till bilderna lite vända dem på rätt håll och göra dem svart vita.... Fast det svåraste blir att välja ut 2 bilder!! Lär ta ett tag innan man klarar av det... Får ta hjälp av Sis att välja ut några bilder! :)   Har även köpt Emilias systemkamera! Så man slipper låna till varje fotografering.... + mycket lättare att ta med än med en digitalkamera! Dock är jag ingen mäster fotograf, lär få öva ett tag innan jag kan bli en bra fotograf ;)  
 
Gamal bild från en av mina favorit photo shoots som man har gjort hemma! :)



 
 
Sen efter det blev det att skynda sig upp till stallet och fixa allt (kändes normalt, nu när man vart "stall ledig"!) Fixade till Lukas och så stod det ju hoppning på schemat! :D  Han hoppade ALLT!! (Tog in vattenmatta, sockerbitar och kraften!) Hoppade 90 cm över allt utan vattenmattan tog bara 80 cm över den :)  Men skötte sig perfekt och började piggna på ordentligt i slutet! :D  Riktigt roligt att märka att han har piggnat till!! :)
 
 
Sen blev det hem och byta om sedan sticka till Ikea! Var ju tvungen att köpa julklappar till bror! Dock otroligt svårt när det finns så mycket att välja på!! Men har kommit på att jag vill ha presentkort på Ikea och ingen ska köpa mina hushålls saker! (Vet ju hur jag vill att de ska se ut!)  Men otroligt roligt att gå runt där inne lite! Sis var även snäll och bjöd mig på en av Ikeas goda korvar! :D  Och det är tur att man har Jesper som skjutsar nu innan Sis har tagit körkort!! :) 
 
 
Sen blev det hem och fixa till lite till i huset, har ju inte världens välstädade hus! För det känns som om de måste vara lite extra fint när någon kommer första gången hem till en eller när man har släkt kalas! :)  Kollade även på Så mycket bättre!  Var ju Ugglas tur!! :D  Dock var jag sjukt besviken på resultatet! Tog ingen av hans "nyligaste" låtar :(   En som gjorde det blev katastrofalt ful verision av Kung i baren!! Usch fy blä! Besviken menmen..... Inte mycket som kan göras åt det! Darin och MissLi gjorde bra verision av de låtar som de valde! Sen blev det att man kollade på en hel film och typ 3 halvor av filmer (zappade i reklamerna x'D)
 
 
Idag har jag visat Nicke runt i Grästorp som är väldigt litet nu när man skulle visa någon det... Så fick även visa lite av Hovslätt och Kättilstorp ;) Sen blev det att man kollade på filmen Gone som inte blir sämre utan snarare bättre desto fler gånger man kollar på den :) Men nu ska jag kolla på The mentalist och sen blir det två till kriminalare för som söndagar alltid är "Crime Night"  ;)
 
 
 
Ett litet tips till er alla! Om ni har en mobil jämte er när ni ska tvätta händerna se även till att ha en hårfön hemma! För de råkade jag göra först funkade den men sedan gjorde den inte det... så då tog jag isär den och hårfönen fick komma fram och fixa till det så nu funkar den igen!! :D  Ibland har man tur ;) 
 
 
Kraam Missfleur♥

Fun som hope that it´s gonna be a good result!

Gick upp kl 9 för att fixa iordning det sista i rummet + hinna sminka mig och fixa lite! :)  För snart kommer Sandra så ska man styla henne i 20-tals stil! :)  Ska bli riktigt roligt (det är detta som är de roligaste med mitt projekt arbete!) Så får hoppas att det går bra! :D  Sis ska hjälpa mig lite med håret!  Imed att man ska våga det och vi har inte gått igenom jätte mycket av det i skolan....
 
 
 
Sen blir det upp till stallet och hoppa Lukas! Öva lite på vattenmatta och sockerbitar! Får se om han är lite modigare idag än på träningen ;)  Hoppas på det iallafall! Fick höra att han bockade och typ klättrade på väggarna igår... Får se vad han är på för humör idag! :) 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Stenåldern.....

Nu har man praktik så ger ett tidsinställt inlägg! Har ju fortfarande inte hört från 3!! :@  Så det blir nog att man ringer dit idag! Får typ smsen 30 min efter den andra personen har skickat det.... Och man kan ju typ inte göra något känns som värsta stenålder telefonen.....  Men sen blir det att man är duktig och lämnar tillbaka några böcker på bibblan! :)
 
 
Så nu kommer dagens outfit!
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Time for praktik!

Nu är det dags för praktik igen!! Mår mycket bättre och kunde äta lite igår! :D  Så nu laddar man om batterierna och får se om försäljningen gick bra i onsdags! :)
 
 
En bild på julklapparna som om typ en månad hamnar under granen! :D  Längtar till December redan nu!! :) Den mysiga julen, som man kanske inte kommer få uppleva nästa år! Får se vad som händer, men kommer inte vara samma sak tror jag inte.... Därför ska detta bli en av de bästa jularna hitills! ;) 
 
(Ja lite stökigt rum har man ju.... hehe)
 
Kraam Missfleur♥

Finally!

Sitter och kollar på New Girl och i reklamerna har jag vart duktig och jobbar med några skolarbeten! :D Annars har denna dagen vart väldigt chill, har fått höra några chockande nyheter och kommit på vissa kan man köpa julklappar till några månader innan julafton men de som man inte har ett så "seriöst" förhållande med borde man vänta tills december har börjat!! :)  bara ett litet tips så man slipper slösa de pengarna på skit som påminner än om något sorligt.... Har slagit in alla julklappar som man har köpt ska köpa 2 till i helgen sen är alla fixade!! :D Otroligt skönt att slippa tänka på det sen när julen närmar sig! Speciellt också så man vet hur mycket pengar man har kvar till sen!! :) 
 
 
Har äntligen målat färdigt byrån! Från att vara rosa gul till att bli vit! :)  Otroligt mycket finare än vad jag hade trott! Brukar jämt få färg på mig när jag målar! Men övning ger färdighet! Så nu spillde jag ingenting! :)  Har även snyggat till lite men har fortfarande otroligt mycket kvar att göra!! (Städningen i rummet och få lite ordning i gaderoben!)
 
Hade tyvärr ingen förebild men lådorna var rosa och det andra var gult! :) Passade azz bra in i Sis rum! :D

 
 
Kraam Missfleur♥

Not nice at all.....

Var ju ute och spran i morse blev jätte pigg och så.... Men sedan mådde jag illa och spydde upp min frukost!! :(  Drack även yoghurt till lunch men även den åkte upp :( Passar verkligen INTE att bli sjuk nu!! Men har kunnat äta 2 degestive kex och 2 riskakor! :)  Så de känns lite bättre nu!! Men det blev ingen praktik för min del :(  Och jag som hade tänkt köpa en söt sak i affären idag!! Ville gärna ha den! Så får hoppas den är kvar eller att jag kan köpa den på fredag! :D  Hoppas, Hoppas!
 
 
Men denna dagen har bestått av att sova och efter det sova lite till sedan kolla på 2 broke girls och har faktiskt gjort lite skolarbete!! Får ju inte vara hur lat som helst! ;) Men nu blir det till att sova igen! Och hoppas att man kan äta lite ordentlig mat imorgon! :) 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Belive it or not! But I did it!!

Tro det eller ej!  Men jag vaknade 4.50 (trodde jag hade försovit mig....) Alltså 10 min innan jag skulle vaknat!! :) Och som jag sa igår så skulle jag försöka ut och springa! Så nu har jag vart ute och sprungit 2 varv på Eljus spåret!   Tog mig typ 20-30 min! (För lamporna tändes inte förrens 5.30...) Men nu har jag ätit frukost och strechat! Så nu blir det duschen för att sedan göra sig färdig till att åka och praktisera!! 
 
 
Igår så var inte tidsplaneringen den bästa, mycket saker ändrade och folk sa fel tider osv.... Men lilla Lukas var redan fixad när jag kom! Sådan tur man har!! :)  Pappa kom och hämta så då passade Sis på att övningsköra hem! Gick riktigt bra! Var bara in i den första rondellen det gick lite snabbt annars var det inget mer! Så jag tror hon kommer att vara redo att ta det så fort hon får chansen (tror körskolorna är stängda under jul..)  Och när man tränade med Olivia fick man höra hur roligt hon tycker det är att köra!! Ohhh bara längtar tills det är min tur!! :D
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Cute little Qajsa!

Letar upp bilder på Qajsa till försäljningen av henne!! Har lagt upp två videos på Youtube!! Så nu är det bara till att sätta ut henne på annons och hoppas att någon ringer!! :D  Får dock se hur mamma tar det! Hon blev så ledsen när hon la ut Malaika så får se hur de går nu med Qajsa! Har skjutit upp det i typ 1 månad nu.... "/
 
Tränade med Olivia idag!! :) Riktigt roligt dock känns det att man inte har tränat på 2 veckor!! Sprang lite och tränade sen mest armarna! Känns lite som gelé just nu..... Fast som en påminnde mig om, ifall man har träningsvärk så vet man att det har blivit någon skillnad! Dock efter det skulle jag rida så nu har jag träningsvärk i benen också!! Men ska ändå försöka ut och springa imorgon innan praktiken!! :)
 
Söta lilla Qajsa!
 
 
Kraam Missfleur♥

training in black!

Är ju min lediga dag idag!! :) Sjukt skönt att kunna sova ut lite!! :) Har hunnit måla lite och tagit en härlig dusch! Ska träna idag men hatar att ha flötigt hår så de får bli två duschar idag ;)  Har även städat rummet!! :)  Duktig! Hihi Fast har lite kvar att fixa, slå in några paket för att sedan kunna dammsuga rummet!! Tar upp väldigt mycket plats... "/  Fast så är det ju när julen kommer ;) 
 
 
Igår tog jag en lång promenad på nästan en timme!! Hade ju så himla ont i huvudet men det släppte efter det! :D Så idag är jag piggare än jag varit på typ en vecka!! :D 
 
 
Dagens tränings outfit + hur jag ser ut när jag tar mig till träningen! ;)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Some mornings it´s hard to get out up from the bed....

Var riktigt svårt att gå upp imorse!! Så idag blir det att lägga sig TIDIGT!! (Fast jag är ledig imorgon!!) Har varit en riktig rolig dag! Var inte jätte mycket att fixa i fönstrena men vi hade ett till som vi skulle fixa! Förnya det lite ;) Blev jätte fint med gröna och svarta färger! :)  Sedan blev det att byta kläder på dockorna!! För nu ska de vara fest klädda!! Lite svårt att hitta rätt storlek men lyckades nog ganska bra hoppas jag ;)  Gick i lila, svart och grått! :) Även lite andra färger men det var dem som var i fokus!  Jätte roligt var det!! Mycket lättare när man får välja själv vilka kläder, accessoarer, väskor och skor de ska ha! :)
 
 

Dock har jag haft ont i huvudet HELA dagen!! :(  Så nu har jag ätit lite och vilat (har inte hjälpt!! "/)  Nu blir det de sista alternativet jag har kvar! Nämligen ut och gå! Får se om frisk luft gör det hela lite bättre!! :) Hoppas Hoppas!! :)
 
Hade svarta kortbyxor, lite oversize röd t-shirt, och ett par klackskor! 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Fathers day!

Har firat Fars-dag!! En dag som man inte ska glömma!! :)  Firades med att han fick paket, självklart också trisslottor! (Vann 60 kr!!)  Bättre än inget ;)   Blev också en fika och detta var första året som Sis inte var med och firade!!
 
 
För alla som bor i Hovslätt kan ju inte ha missat att HIK spelade en match som alla visste att de skulle förlora men det var jätte mycket folk där!!  De spelade nämligen mot Elfsborg! :) 
 
Tävlingsdagen flöt på bra idag också!! Igår var de Wilma som blev klubbmästare för ponnynarna! och Jane blev det för storhästarna! :)  Och de var väldigt många från JFK som blev placerade så det var en lyckad sista tävling för denna terminen! :D
 
Några bilder på Qajsa och Jonna från prisutdelningen! :)  (Dock är dem tyvärr lite mörka...)
 

 
 
 
Kraam Missfleur♥

This past days!!

Har vart lite dålig uppdatering nu de senaste dagen/dagarna....Så jag börjar från fredagen ;)  Lämnade då in cv på Jensen och de behöver förmodligen folk sen i december! Så jag hoppas på det men har inga stora förhoppningar för de brukar aldrig bli att man får det..... fast man ska tänka positivt!! ;)  Blev sen att man åkte till Hööks! Väldigt lång väg att gå från bussen om man tar 27:an.... Fast nu är den julklappen avklarad!! :D   Så nu är det bara Brors julklapp kvar att fixa! :)  Sen är det klappat och klart! ;) 
 
 
På kvällen blev det att man kollade på X-factor!  Tyckte om Manda men mellan hemme och J.E.M så var det rätt att hon åkte ut :)  
 
 
I lördags så hjälpte man till på tävlingen! Stod på framhoppningen! Riktigt trevliga  föräldrar! Var bara tvungen att stå till 2 istället för 4!! :D  Var dock tvungen att hjälpa till och röja upp lite i stallet för imorgon flyttar den nya in i stallet!! Ska bli spännande att se hur den trivs! Kan säga att den utrensningen behövdes!! Och resultatet blev sjukt snyggt!! Skulle bara behöva måla lite så skulle allt vara så snyggt de bara kan! :)  Och Sis var med och tävlade igår (kan säga att jag var sjukt sugen på att vara med också!!) Men hon kom placerad i första klassen! :D Och i andra fick hon ett pet! :) Så det var en bra sista tävling på Qajsa för henne!! :)
 
 
Sen när jag kom hem fixade jag till mig lite bytte kläder från att ha på mig tights, jeans, 2 tjocka tröjor, en flis och vinterjackan! Till ett par vanliga byxor och en vanlig tröja och vinter jackan!  Så kan säga att jag känner av kylan.... Hatar att jag är så frusen av mig!!  Men sen blev det att man tog bussen till Huskvarna (Bussarna matchade INTE varandra så tog över en timme att ta sig dit....) Jämte mig satt en dam sen och pratade på halva vägen till huskvarna med mig..... Lite roligt men inte så normalt! :) 
 
Träffade en kompis där och vi lagade mat hos honom eller jag tittade mest på när han lagade den..... Matlagning har ju aldrig vart min starka sida..... Vilket jag tror att alla som har sett mig laga mat håller med mig ;) Men blev en trevlig kväll! :)
 
 

Är sjukt trött efter att ha fått gå upp kl 8.... (La sig ju inte jätte tidigt) Har halvsovit och kollat på Harry Potter och de vise sten (somnade lite till den.... hehe) Så har typ inte gjort mågonting idag!!  Men ska fixa lite saker här hemma så de ser bättre ut ;)  Nu ska de fixas och donas!! Vill ha färdigt allt innan jul!! :)  Hjälpte även bror att fixa en bild till sitt CV så han kan börja skicka ut det!! :D  Måste ju försöka hitta jobb, kan inte vara hemma och såsa hela dagarna ;)
 
Kollade på 21 igår och den var faktiskt riktigt bra! :)
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Tidsinställt!

Tidsinställt inlägg!! 
 
 
Tror eller hoppas att praktik dagen rullar på bra!! Idag ska jag lämna in mitt cv på Jensens! Och får hålla tummarna på att man får ett jobb där!! :D  Ska även vara duktig och åka bort till Charlie´s eller Hööks för att köpa julklapp till lilla mammsen! :)  Som var jätte glad igår när hon kom hem från Ulf Lundell! :) 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

sleep in!

Så skönt att sova!! Men tyvärr måste man upp till praktiken :(  Skulle ha kunnat sova typ hela dagen annars!! :) Menmen....  Rise and shine! Får halv sova på bussen istället ;)
 
 
 
Detta är dagens outfit! Är redo för en praktik dag nu! Ska se hur stökigt kunderna gjorde de i onsdags! Ska ju skylta om 3-4 fönster!! :D  Och kanske skylt dockorna igen...! Träning ger färdighet ;) hihi
 
 
 
 
Inte en jätte bra bild men grå/svarta byxor och en mörk (moss) grön med guld knappar tröja och ett svart armband :)
 
 
Kraam Missfleur♥

Can I never have any luck!?

Dagen har haft lite pinsama inslag men har varit en go, lite grå tråkig dag.... Började med att jag fick springa till bussen "/  Men det var en som var så gullig och bad busschaffören vänta på mig!! :D Finns hopp om mänsklig snällhet fortfarande ;)  Fast sen halkade jag och trillade på bussen!! Gud va pinsamt det var :(   Fast de som såg det måste tyckt det var roligt! :)  Sen var det skolan behövde inte sminka eller fixa hår utan de ska vi göra nästa vecka :)  Så det blev att jag jobbade på med projekt arbetet! :)  Har kommit en bra bit på vägen och ska jobba på lite mer nu ikväll också!! Är roligt när man väl har kommit igång! :)
 
 
Efter skolan blev det upp till stallet och fixa allt till lilla Qajsa gick som tur va jätte fort! :) Var roligt att se hur fint det har blivit i stallet och hur lite saker vi har kvar!! :)  För på måndag flyttar det in en ny häst i stallet  så nu är det dags att få ordning på allt + första gången på MÅNGA år som det är 4 olika hästägare i stallet! :)  När man kom hem låg det ett brev från transportstyrelsen!! Jippi tänkte jag, men varför i hela fridens ska jag få ha någon tur!? Nä utan nu måste jag skicka in läkarintyg!! FML!! :@  Så de gör verkligen allt för att de ska ta så lång tid som möjligt..... Så blev att jag har tagit det lugnt, en varm dusch och nu har jag ansiktsmask! Känner verkligen att jag behöver en chill avslappnande kväll!! :)
 
 
 
Kollar på Aldrig mer fet! Skulle vart jätte roligt att vara med eller jag är ju inte fet men då skulle man känna sig peppad på att träna! :) Fast nu har jag inte tränat på typ hela veckan :(  Min ursäkt är typ att jag väntar på min iPhone så det är därför jag inte tränar själv.... Hmmm en jäklig dålig ursäkt!!
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Hurry up!

Nu är det dags för skola!!  Började visst klockan 9 idag!! :O  Så kommer komma lite sent... "/  Men hoppas att man får ta igen eller något sånt är verkligen inte sugen på att sminka...
 
 
 
 
Dagens outfit:
 
Köpte tröjan igår för 30 spänn!! Är azz varm och go! :D
 
 
Kraam Missfleur♥

Mycket att göra!!

Praktik dagen har varit jätte rolig!! Tog dock typ 30-50 min att välja ut rätt kläder till skylt dockorna + få på dem kläderna!! De ville verkligen inte samarbeta med mig... + att ena dockan inte hade armar försvårade det hela något.... Men lyckades till slut! :D   Glömde dock ta bilder så kan inte använda det i uppgiften som vi fick under apu:n :(   De har börjat sälja Jul sakerna där idag! (första dagen!!)  Och folk kom kl 10 och kollade igenom fönstrerna och det öppnade inte förrens 2!! Men folk stod halv 2 och köade för att komma in först!! Lite roligt! Och jag fick en chock för det var verkligen knökafullt!! Fick hjälpa folk att hitta saker och vad mycket saker kostade osv... Lite svårt imed att jag inte hade så stor koll "/  Men de löste sig alltid! Som tur va ;)  
 
 
Sen efter praktiken blev det att man tog en fika och gick runt i Huskvarna lite! :)   Så de har vart en trevlig em/kväll! Och nu har man kollat lite på Trinny och Susannah stylar om Sverige! :)  Twilight vecka är det ju också, inte för att jag gillar filmerna men det är på något sätt lite mysigt att kolla på film när det är reklam imellan x'D 
 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Ohhh can my wallet PLEASE be bigger!!

Kollade in på sidan www.romwe.com Sjukt snygga kläder!! Önskar att min plånbok kunde växa ganska mycket... Vissa klagar på att de har för mycket jobb, kunde de inte vara någon som delade upp så att alla hade ett jobb var? Skulle vart awezome! :)
 
 
Men några av mina favoriter!
 
 
Favorit klänningar (5 st av dem!)
 
Retro Two Pieces Red Dress
 
Galaxy Print Dress
 
 
Color Block Montage Chiffon Dress
 
 
Paillettes Apricot Shift Dress(Arrival on Nov.10th)  Nyårs klänning kanske?
 
Leopard Embellished Shoulder Pads Black Dress
 
Favorit västar! (5 st av dem!)
 
 
Sleeveless Feminine Slim Black Vest
 
Double Zippers Frock Military Green Vest
 
 
Faux Fur Longline Black Vest
 
Threadbare Leopard Print Grey Vest
 
Belted Unique Lapel Sleeveless Black Vest
 
Favorit shorts! (8 st av dem!) Älskar ju shorts hihi ;)
 
Elastic Waist Leisure Black Shorts
 
Retro Styling Floral Print Shorts
 
Retro Folding Heart Buttoned Dark-blue Shorts
Slim Empire Waist Red Culottes
 
Rivet Vinyl Black Shorts
 
 
Metallic Double-breasted Embellished Blue Shorts
 
High-waist Pleating Chiffon Montage Black Culotte Älskar att den ser ut som en kjol fastän det är shorts!!
 
Holes Lace Trimming Shorts Detta är faktiskt favoriterna!! Längtar nästan till sommaren när jag kollar på dem!! :0 
 
 
Som sagt finns lite att välja på, de har även smycken!! men spara spara spara.......
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Vimsigt, trött, taggat inlägg hihihi!

Praktik dags!! Har några skylter kvar att fixa innan affären öppnar kl 2!! Så har typ 5 timmar på oss att fixa till de! :) Tror att vi klarar av de! ;)  Ska bli sjukt roligt iallafall! :D Dock är man lite trött nu på morgon kvisten... "/  Fast om jag ska vara ärlig så är jag Taggad men trött!!!
 
 
Dagens outfit: Svart och Turkos! Dock bara en vanlig enkel sminkning... Hade ingen turkos ögonskugga :(
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när ni har läst detta inlägg fattar ni kanske att jag är något trött hihihihihahahhaa lalala x'D
 
 
Kraam Missfleur♥

Jensträningen with Lukas!!

Ja som sagt blev inte denna dagen riktigt som den var planerad! Men tränade för Jens! Gick jätte bra i början och ponnyn bockade INGET!! :D Super glad över det och pigg var han i början! :) Sen i slutet flåsade han azzet! Och ändå hoppade vi inte så mycket... Men upptäckte att han inte har hoppat kraft (en typ skylt som man har under hindret!) och inte vattenmatta heller! "/ Så det blir till att träna på det! Hoppade typ 50 cm över den.... Men ska träna hårt! Har 6 veckor tills det är dags för nästa tur att hoppa över dem! :) (på träning då!)  Men en som jag tränar med är så jäkla snäll och sa att detta blir en häst att jobba med, fast om någon klarar av det så är det du!! Hur snällt som helst!! Då blir man glad OCH peppad! :D  Dock kan man inte säga att tränarens eftersnack var lika peppande... Nästa gång är vi alla tillbaka på ruta 1... "/  Men de ska fasen gå azz bra nästa gång!! :D Positivt tänkande är nyckeln till allt ;)
 
Har tänkt att jag ska jobba på lite med skolan nu ikväll blev att man fastnade framför en film vid Tv;n istället men nu ligger det uppslagen och jag funderar på att börja nu... Men vet inte om det är så smart... Ska upp om 5 timmar....
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Not what I was planing.....

Är ju ledig varje tisdag nu 3 veckor framöver... På både gott OCH ont!! Ska ju plugga lite under denna tiden!! Men istället sov jag till 14.00 Inte lika bra!! Så har precis ätit frukost! Förstör lite dygnsrytmen för snart ska man iväg och träna! Innan de måste jag typ äta... Fastän jag inte lär vara hungrig!! :(  
 
 
Så jag hade planerat min dag:
 
  • Gå upp senast kl 11.00
  • Ut och springa en runda
  • Äta frukost
  • Nu är kl 13.00 PLUGGA!!
 

Blev ju inte direkt som jag hade planerat.... Men får bli nästa vecka istället!! :D  Fast nu ska jag faktiskt plugga lite!! Duktig innan Jens träningen ;) hihi
 
Kollade på denna filmen igår! Trodde den skulle vara SJUKT pinsam! Vilket den inte var utan den var bara lite pinsam och mest rolig!! Så blir att man kollar på 2:an nu ikväll för Svenska Hollywood fruar har ju slutat sändas :(
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Today..!

Har vart en bra dag på praktiken! :) MYCKET namn och folk att lära sig! :)  Börjar riktigt komma in i julstämningen (som om jag behöver det!?) för det fanns HUR mycket som helst av allt julpynt!! :D  Så otroligt roligt!! :)  Har fått plocka upp en massa julpynt, kulor, glitter och jag tror ALDRIG att jag har sett så mycket jultomtar! :D  Så nu är snö de ända som fattas! :D   Kan nog lugnt säga att jag kommer att bli kaffe beroende innan dessa 3 veckor är över 2 fika pauser + lunch = NOT good! (vill ju inte bli beroende!)
 
 
Har kollat på Project Runway Sverige! Tyckte kanske att någon annan skulle vunnit och åkt ut... Menmen det är ändå bättre än väntat! Så nu längtar man till nästa veckas avsnitt! :)
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Tjejer kallas Lammkött, Varför kallas inte killar för Älgkött?

Tjejer kallas Lammkött, varför kallas inte killar Älgkött?  Mammas goa kommentar igår kväll när vi kollade på tv! x'D Haha lit roligt men egentligen varför gör man inte det? En bra fråga fast vi lär aldrig få ett svar på den ;)
 
 
Tidigt med tuppen steg man upp idag.... Sminka mig, välja kläder (EXTREMT VIKTIGT!, enligt mig....) Sedan fixa håret! Vill ju se bra ut första praktik dagen! :)  Första intrycket är viktigt i sådana här sammanhang, fast det är mer press på det andra för då måste man ju leva upp till det man "visade" första gången!
 
 
 
 
Men detta är hur jag ser ut idag! (Inga klack skor!) Tror inte riktigt det är lämpligt.... Får se efter dagens slut! ;)
 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Must see!!

Denna veckan blir det ingen speciell "film" utan det blir en serie! Faktiskt är den svensk! :D   Sjukt bra som Ja man typ bara måste se! Varje avsnitt är 10 min långt och det är helt enkelt så sevärt finns 4 avsnitt och längtar tills de 5:te kommer på tisdag! :)
 
 
       Portkod 1321 som handlar om dessa två tjejerna som tvingas bo tillsammans under en sommar och de är "plats systrar".
 
 
 
Nu har man vart ute och gått en runda, sjukt skönt att göra lite senare när alla lampor är tända och idag småduggade det lite ute så de blev ännu skönare att komma in x'D 
 
Nu ska jag packa väskan till imorgon då det är min FÖRSTA praktik dag!! :D  Jobbigt att gå upp tidigt men ska bli roligt och se hur det är där! :)
 
Kraam Missfleur♥
 

Work Sunday!

Tog en rejäl sovmorgon idag! Efter det har jag tagit en rejäl utrensning i mitt rum! Som faktiskt ser stort och rent + fräscht ut nu! :D  Mycket härligare att komma in i ett städat rum! Så det kommer jag att satsa på i fortsättningen! :) Nu blir det att göra färdigt några skolarbeten och skicka in dem! Skulle vara sjukt skönt att bli av med allt så fort som möjligt så man slipper den där "sista minuten" stressen som ALLTID verkar komma..... Och ärligt talat så börjar jag bli lite trött på den.... Ett av mina nyårs löften var ju faktiskt att ta skolan mer seriöst!
 
 
Så detta kommer bli en "jobb" söndag! Nu när man inte ska till skolan på 6 veckor! Så måste man ha en STOR självdisciplin! :)
 
Kraam Missfleur♥
 

What dosen´t kill you make you stronger!

Kollar på "I hennes skor" med brodern min! :)  Riktigt rolig film! Nu när alla andra är ute och festar! Kan säga att de är mysigt med sådana här dagar men skulle vart sjukt roligt att klä ut sig och gå ut!! Men snart så! Bara typ lite mer än en månad kvar nu!! :) 
 
 
Idag sov jag typ ända till kl 1.... Sen blev det att äta frukost och åka upp till stallet för nu ska jag ju hjälpa till med Lukas typ 1 gång i veckan! :)  Var ju tvungen att testa och hoppa honom! Nu innan Jens träningen! Kan säga att kombination gick bra lite konstigt i början tyckte han.... Men hoppade räcke på 90 cm! Men det är en otroligt STOR skillnad på honom och Tamira! Fast när jag red fram fick han ett av sina ryck... Som han kan få ibland om man trycker till honom... Så han for iväg som en kanon kula och tog ner huvudet och brallade! "Sparkade" till mig på baksidan nedre rygg och lite på vaden.... Så kan säga att man har lite ont men är mest förbannad på mig själv... som jag typ alltid blir när jag flyger av... Men sedan när man väl hoppade gick det bra! :D  Så har lite ont när jag sitter stilla för länge men annars är man OK bara några blåmärken.... ;)
 
 
Detta är den söta lite busiga ponnyn som jag ska hoppa nu framöver! :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Advice for everybody!

TIPS OCH RÅD TILL ALLA!!
 
 
Du ger ett råd till en kompis och sen när du är i samma sits som kompisen och du har sagt till den vad den ska göra för något, och bara det är inte så svårt osv.... Men sen när du väl är i den sitsen så märker du det är MYCKET lättare sagt än gjort!!
 
 
Så se till att följa dina egna råd! Istället för att gömma dig fegt under täcket!! De ska jag i fortsättningen göra!! :D Känns otroligt skönt att ha bestämt mig för det! :)
 
Några gulliga citat!  Bevis på att jag börjar bli något trött nu...........
 
 
 
Nu ska jag städa, dricka lite varm o´boy (börjar bli förkyld"/)!   Så ska vara lite duktig nu i slutet på lovet ;) hihi Ska först bara sova några timmar ;)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Friday! Nice but wierd!

Idag kl 8.00 på morgonen åkte Tamira och hon hamnade lite utanför Värnamo! Tog knappt ens farväl till henne.... Känns otroligt konstigt att inte ha en ponny som man måste åka till varje dag..... Har ju ändå gjort det i typ 6 år nu! Fast det känns samtidigt skönt! Otroligt konstigt men skönt! Haha! Aja... That´s life!  Jag ska ju ändå få träna på Lukas! Imorgon blir "första" gången som jag hoppar honom på allvar! (högre än 60 cm!!)  Ska bli sjukt spännande att se hur det går!! Förhoppningsvis bra! Men ändå! :)   Kan ju säga att jag lugnt kommer ha träningsverk!! Stackars små ben... Menmen De är de värt! ;)
 
 
Nu är jag troligtvis med Jonah och kollar på film + käkar godis ;) Härligt med en mys fredag! :D 
 
 
 
 
Sminkade Hannes idag till en vampyr eller jag tog bara lite vitt puder i ansiktet och brunt på ögonlocken och lite dusting! Så de vart ju inte jätte mycket direkt.... Men lite roligt att få sminka en kille men MYCKET svårare än att sminka en tjej!!  Fick även ta lite vax i hans hår!!  Skulle vilja fixa honom varje vecka typ vax i håret och öva att sminka på en kille!! :)  Fick även hjälpa honom på med de röda linserna (syns inte på bild! "/)  För han klarade inte att få i dem själv, för mig är det ju super enkelt imed att jag har gjort det sen jag gick i 6:an!! :)
 
Ser även prickigt ut på bilden men det är det INTE i verkligheten!
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Just me that saw the fun....

Igår var en nice dag!  Sov typ hela dagen..!! :O   Sen gorde jag bokstavligen ingenting! Kändes något konstigt om jag ska vara helt ärlig! Menmen sen blev det bowling på kvällen! Mina (vanliga!) skor läckte in så vart helt blöt om strumporna :(  Men vi körde killarna mor tjejerna (eller en tjej fick vara i killarnas lag för vi var 5 tjejer och 3 killar!) Vann över dem med 100 poäng! Inte så illa för att inte ha spelat på några år! Haha! :D Och jag har lovat mig själv att inte ta tävlingar på så stort allvar (alltså de tävlingarna man inte "vinner" något i!) Fast de är jäkligt svårt att hålla! Fast i början bommade jag typ 4 gånger! (fick inte ner någon "/)  Men sen fick jag typ 2 striker! :D  Då blir man glad! ;)  När vi bowlat färdigt var även Hv matchen slut! MASSA folk! Fick vänta på bussen i 30 min! "/  Fast fick veta att HV förlorade med typ 1 mål..... Mot de som ligger sist i serien, något komiskt att de sämsta slår de bästa.... Men de var bara jag som såg de komiska i det hela x'D 
 
Kanske inte varje gång.... Men iallafall 2! ;)
 
I onsdags kvällen blev de en trevlig fika med Esther på kvällen! :) 
 
Kraam Missfleur♥

RSS 2.0