Hope u all got good grades!!

Nu blir de att sova!!  Nu när det är lov måste man ta igen den sömn bristen man får när det är skola!! :)  Men idag har jag ju då lämnat tillbaka nycklarna + hämtat brors byxor!! :)  Och till alla er som gjorde högskole provet idag! Hoppas ni fick bra betyg och kommer in på det ni ville!! :D 


Sen blev de till att slappa och halv sova ;)  Sedan en härlig promenad med Linda + kolla på film och snacka om livet!  Var ju jätte längesedan man verkligen PRATADE med varanndra!! Så de var roligt att träffas!! :D





Kraam Missfleur♥

If u forget something, do it right away!

Va så sjukt trött igår!! Var sista praktikdagen!! Fick bra betyg måste jag säga!! Fast samma sak som innan att jag måste våga prata mer och visa mer av min personlighet!! Så de blir något att jobba på!! :)  Och de älskade fruktflan kakan!!  Som jag höll mamma och Sis sällskap medans de bakade!! haha x'D  Fast nu blir det att åka in till dressman för att lämna tillbaka nyckeln som man behöver ha för att kunna ta hissen ner till källaren som jag pinsamt nog glömde!! :/ Lite typiskt också att de snöar idag, fast de var ju vad tidningarna lovade oss ;) haha!!




Red på utebanan igår med Tamira och hon blir skit lugn när man kom in där för innan de skrittade och travade jag fram på elljusan och då brallade hon och ville galoppera! Var som att sitta på en ung ponny!! haha ett litet brusfrö är hon allt ibland!! :D  Men idag blir det vila för henne!!

Dagens outfit:





Dagens facelook:




Dagens make;






Kraam Missfleur♥

Doing my hair!

Tidigt uppe och är HELT klar!! :D  Ska ju nämligen klippa mig hos Sis idag!!  Eller det blir inget roligare än att jag ska toppa det x'D  Vill som typ alla andra att få långt tjockt hår! ;)  Kommer nog ta sin lilla tid för att få det.... Men de är nog värt väntan!! Hoppas jag iallafall!! :)


Har ju även bakat till min kära praktik plats!! Det är ju typ "tradition" att man gör det för de är så snälla att de tar emot en! Så jag bjuder på frukt flan!!  Dock har jag bara stått på och kollat när Sis och mamma bakade kakan.... Men ändå! Kan ju säga att de var jag som bakade den ;) haha!!




Dagens outfit;





Facelook:




Kraam Missfleur♥

Lots and Lots of gossip and ties!

Har haft en rolig dag och LÄRT mig en MASSA nya saker!! :D För idag var den där stylisten eller vad man ska kalla henne och fixade om lite i affären!! Blev jätte fint resultat!! Men kan säga att slipsar inte är min grej... Fast de finns jätte många snygga slipsar på Dressman och då vet jag verkligen vad jag snackar om! Har sett alla miljoner olika som de har!! ;)   Men färg är verkligen något som är viktigt så de är bra att man har gått igenom sånt i skolan!  Fast när man tänker tillbaka så började man gå igenom om färg redan på dagis...! :) 


Blev att man lunchade med Esther idag!! :D Riktigt mycket att prata om!!  Mycket händer på en vecka!! För henne är iallafall killarna inga problem ;)  haha! Säger bara Good Luck Esther ♥

Dagens outfit:





Kraam Missfleur♥

Just feeling like a sengångare....

Nu blir de praktik !! Sitter inne på donken och väntar på att få gå in! Blåser så jäkla mycket ute så de förstör för det underbara vädret! :(. Menmen bättre än snö ;)


Igår fick jag sluta tidigare men kände mig sin en sengångare.... Så köpte med mig lite godis hem! För att kolla på top model! :). Men Australiens next top model funkade inte :(. Så de fick bli Amerikas ! Orkade nämligen inte läsa mer ur boken! Men måste säga att jag har redan lärt mig mycket nytt! Dock lite jobbigt att den är på engelska...



Kraam Missfleur


My opinion!

Härligt väder att vakna upp till!! :D   dock så sov jag ut VÄLDIGT länge idag.... Så har typ bara haft en och en halvtimme på mig att bli klar!! Men har lyckats!! :D  nu ska jag plåstra om fingret som ser MYCKET bättre ut!!  Dock blir det la plåster resten av veckan.... För detta är inte den sorts sår som behöver "luftas"  ;)   Jaja såg ju självklart Top Model igår!  Men INGEN av de som är kvar ska vinna enligt mig... Menmen om Klara vinner hur ska hon kunna få ågra jobb!?!?  ingen ville ju boka henne!!!  Men Rebecka som typ ALLA ville boka hon åker ut!? Hmmm... Ytterst konstigt! Hade vart bättre om Janice hade fått bestämma!! :D


Dagens outfit:




Facelook;






Kraam Missfleur♥

Just 19 Times left!!

Haft en redig slö dag! Eller typ seg dag i mitt huvud... Inte bra att få sommar tid nu!! Hjärnan blir alldeles förvirrad ;). Jaja gick azz bra i stallet!! :D eller träningen fick en massa beröm !! Då blir man glad !! ;D fast dock flög jag av menmen måste fortsätta träna nu ! Det enda som var synd va att min nagel började blöda :(. Så hela handen blev blodig "/. Trodde verkligen inte att vi hade så mycket blod under naglarna / fingrarna!! Men Emma var så gullig och sa en massa snälla saker till mig!! :D



Mina fina naglar !! Blodet matchade naglarna ganska bra måste jag dock säga ;)



Didn´t work with colurs today!

Nu blir de praktiken och måste säga att jag är lite smått stolt över mig själv att hinna duscha, plocka iordning i rummet + fixa mig och jag gick upp kl 7 !! :O   Snabb jag har blivit!! :D  Hinner man ju tillochmed få lite sovmorgon!! ;) 


Men nu måste jag skynda mig lite så jag hinner fixa min Cityville!! Haha lite nördig är jag ;)  alla har sina egna lilla beroenden !! ;) 


Dagens outfit:



Facelook:



Makrup:



Kör allt lite lungt orkade inte med en massa färger idag kör bara på ett färggrant naglack!! Som Sis köpte i Ullared visar er sen!! :)


Kraam Missfleur♥

The stupied smile! ;)

Nu blir de sängen som gäller!!  Ska stiga upp extra tidigt imorgon så man hinner duscha + städa lite!! Rummet ser ju ut som en vanligt tonårs rum men nu behövs de lite ordning!! + Man blir så jäkla glad när man kommer hem till ett städat rum!!  Och om de inte går bra på träningen imorgon så kanske det behövs...? 


Gick superduper bra idag när jag red Tamira!! :D  Hon var lite okoncentrerad i början men de var för att vi va på Utebanan! Men sen lyssnade hon skit bra! Och jag kunde samla henne och allt!! :D Så då kommer det lilla löjliga leendet upp på ens läppar utan att man märker det ;) 



Kraam Missfleur♥

So it goes when there back in school!

Har gått azz fort idag !! Tig inte lunch förrens halv 3!! :O så blir de när ens lunch kompisar är tillbaka i skolan ;) menmen fick bli en snabb lunch sedan till bibblan och låna böcker!! Och så fick man sluta en timme tidigt så nu bär de av till stallet!! :D


Just tierd so but your softis on ;)

Praktik nu sista veckan!!  Är hur trött som helst nu... Men man blir lite piggare av att äta godis och fixa sig på morgonen ;)  Fick lite panik när jag såg att klockan var halv 8 trodde att den var halv 9 så har stressat runt som en galning för att göra mig färdig!! x'D  Jaja nästan klar är man ju :) 


Outfit:





Facelook:



Kraam Missfleur♥

So awful and ugly, but at the same time beutiful..!

Idag har de då vart våffeldagen!! Så självklart blev de lite våfflor till kvällsmat!! :)   Men nu blir det att sova!


Kör en veckans film!















De MÅSTE se filmerna är först  Soul surfer!  Baserad på verkligheten detta har alltså hänt en människa!! Började gråta till den för det var så hemskt! Men ändå på något sätt vacker...! 


2. Local Boys - bra film! Om man bara vill ha en chill kväll! :)
3. Race to witchmountain - en rolig film, dock inte så verklighetsbaserad men otroligt värd att se!!
4. The back up plan!  - Rolig film! Värd att se om man gillar vanliga  "tonårs filmer" eller vad man ska kalla det ;)
5. Spy School - Rolig att se men ingen måste film! 



Kraam Missfleur♥

Forgive me but i´m so tierd.....

Sry för dålig update! Men började jobba tidigt idag!!  Kan nästan säga att jag började kl halv 6...  Imed att idag gott folk har vi ställt fram kl 1 timme!! Så förmodligen har många missat det... Men som tur så fixar mobilen och datorn det åt än!! ;)  Så därför är jag väldigt trött!!  Menmen bara att stå ut ;)  Fast idag är de en godis dag!! Riktig onyttig är jag! Fick ju höra igår att det är billigt lösgodis på Netto!!  Hur kan man låta bli att gå dit då!?  Bara en sjukt nyttig/duktig eller lat människa skulle klara av det!! x'D


Men gick bra att jobba med Sis! Jobbade på azz bra så vi hann ta en barbacka tur ute innan vi skulle släppa in pollarna!! :D  Men nu ska jag sova lite till haha!  Idag är jag trötter ;) 




Kraam Missfleur♥

Bedtime!

Snart blir det läggdags!! Ska upp 5.45  imorgon... Så lär ju behöva sömnen ;)  är ju inte de lättaste arbetet man har.... Menmen ska bli roligt och se hur det är att jobba med Sis! :D 


Va uppe i stallet vid lunch tid typ...  Idag nu när de va så fint väder så körde vi på att hoppa inne!! Inte så stor risk att det är lika många som rider då!! :) Var bara jag och en till som också skulle hoppa!  Gick super bra! Hon var sjukt fin och lugn!! :D  Men sen när vi började höja oxern lite mer så gick det inte lika bra... Är van att jag inte kan lita på att ponnyn hoppa men detta gäller inte Tamira! Så nu är det mycket i mitt huvud som jag måste jobba på! För kroppen är stark och sinnet är svagt ;)  Jaja sjukt bra gick det när jag RED! Hoppade 1.05 med henne idag! Så känner mig lite bättre än efter tävlingen då man inte fick det bästa avslutet... Så ska bli roligt att träna på Tisdag!! :D  Dock så flög jag av idag... Så nu är de bara 20 gånger kvar haha ;) 



Efter detta blev det en snabbsväng hem och byta om + äta! Sedan in till stan och träna med Mila och Olivia! :D  Man blir trött men glad efter att man har tränat!!  Dock så hoppade vi typ genom hela passet... Så lite ont i benet fick jag.. Menmen som sagt kroppen stark sinnet svagt ;)




Kraam Missfleur♥

Of course...!

Gomorron!!  Självklart nu när man får sova ut så kan man inte det :(   Kroppen är typ inställd på att gå upp vid denna tiden kanske något tidigare...  Inte så skoj...  Men ser ut att bli världens härligaste väder ute!! :D  Dock kommer man ju inte rida på utebanan...  För idag ska man hoppa!! :D  Måste ju öva lite på 1 m höjden ;)  För nästa tävling är om typ 1 månad!  Så de gäller att vara förbered! :D  Så träna träna träna!! ;)

Fast när man är uppe så här tidigt kan man ju alltid läsa, plugga....  eller kolla på film ;)  Gissar på att jag kommer göra de sista alternativet ;) haha!



Kraam Missfleur♥

The time just flys away!!

Nu blir det snart sängen!!  Är trött... Känns som om man är det hela tiden nu....  Fast de kanske beror på att de har varit sådant underbart väder och sen har man ju inte tränat något idag heller.... Men gissar på att typ alla är på Centrum ikvälll x'D  De är ju gratis inträde! Så de borde vara väldigt mycket folk som passar på nu!! ;) 


Men har haft en sjuk rolig dag! Tacos till lunch och trevligt sällskap!! Sedan blev de tacos paj hemma! :D  Fast de är ju inte maten som gör dagen rolig ;) haha!  Utan idag flyttade vi om JÄTTE mycket i butiken men till slut blev de jätte snyggt!!  Har även hjälpt kunder idag! ;D  Känns roligt att kunna göra lite nytta!! Men de är även en ny som har börjat och jobba där nu! Så då fick man en liten påminnelse om allting!!  Och så kunde jag hjälpa henne lite!! Annars är de ju alltid dem andra som måste lära mig saker hela tiden ;)  Fast komiskt igår så kom de (Jannike och Emma) in och hämtade mig på Dressman kvart i 1 som always ;) Och de praktiserar inne på Axelssons! Och då så sa dem typ nämen Känner våran praktikant era praktikanter! (Lena och Karin sa de då) haha!  Praktikanterna som känner varanndra lät så roligt x'D  Måste nog höra det för att förstå det menmen...  Fick även beröm idag också!! :)  Men idag sa Karin till mig att hon önskade att jag var hennes barn!!! :D haha!   För jag var så duktig hela tiden och gullig!! :D  Så de var en komplimang! :D  Men nu är de fasen bara en vecka kvar!! Känns som om tiden bara har flugit iväg!! Men så är det när man har roligt ;)

Som sagt LOVE this pic! :D 


Kraam Missfleur♥

High or Low?

Good morning!  Fredag idag då!! :D  Sen blir det HEEELG!! :D:D  Sjukt skönt fast måste erkänna att denna veckan har gått i rasande snabb fart!! :)   Men idag tog jag en BAOTA frukost!  2 bullar!! :O  och ett glas läsk!!  Alla tjatar om nyttighet så äter jag typ de onyttigaste man kan....  Not good!!



Dagens outfi;   Har en sådan ångest om jag ska ha hög eller låg midja!! Hatar när man måste välja sånt!! Paniken uppstår!! ;)





Facelook;



Kraam Missfleur♥

High tech!

Idag har de vart en toppen dag!! :D  Sol och värme!  Var 22 grader i solen!! :O  och förra året hade vi typ 20 cm snö... Lite svårt att tänka sig när man tar solbrillorna och skinn jackan ;)  Praktiken idag har varit skit bra! Har fått stå i kassan!! :D  Riktigt roligt känns dock lite nervöst.. Tänk så gör man fel!?  Skulle vara så sjukt pinsamt!! Men nu känns det nästan som om man jobbar där!! :D  Roligt roligt!!


Sen blev de upp till stallet!  Och rida då! Gick sådär bra...  Träning behövs!! För både mig och pollen ;) Men nu ska jag sova är så sjukt trött!!!  Sängen har aldrig varit mer lockande än nu! :)  Dock har jag skolan i bakhuvudet!  Får sms därifrån om att man inte ska glömma skicka in saker osv....!!  High tech skola man går på!! Tyvärr är de inte så roligt för då MÅSTE man ju göra klart allt för man kan ju inte direkt skylla på att man glömt bort... "/



Kraam Missfleur♥

Ready? Ready? Almost just give me 5 more minutes....

Nu är man faktiskt färdig fixade eller nästan.... Har ju kvar att fixa till håret men nu blir det till att kolla på Pretty Little Liars!! :D   De har så snygga kläder!! och en massa drama vad mer kan man begära!?  haha!  Ska bli spännande och se vad som händer! :) 



Igår var de 15 + grader ute!!  Undra vad vi kommer upp i idag !! :)  20 + gissar dem på att det ska bli i helgen!! x'D  Får hoppas att de blir det!!  För då kan man ju kanske börja sola ;)  Behöver börja tidigt med att jobba på brännan!! Har ju skit svårt för att bli brun!! Tyvärr.... Menmen kanske kan ha lite mer tur i år?  Hoppas kan man ju alltid ;)

Dagens outfit:



Dagens facelook:




Kraam Missfleur♥

Just having a perfect time in my life !!

Nu blir de till att Nanna !! ;). Har haft en härlig dag på praktiken men lunchen var bäst av allt!! Haha studierektorn på peset äter visst lunch med eleverna för han tycker att det är tråkigt att sitta bakom en vägg istället för att umgås med eleverna! Så han ville höra lite vad vi tyckte om peset och så! Fast de ända var ju att ingen av oss går ju på peset!! Haha! Som tur va så frågade han inte mig vilken skola jag går på! Men shit va han pratade på! Roligt men lite konstigt. Om man tyckt att man själv inte varit så diskret så är han nog den odiskretaste människa jag någonsin träffat!! Pekade hej vilt på folk!


Men sen blev de upp till stallet och rida för Sis och Jesper hade varit snälla och fixat allt!! :D men hon var så duktig gick dåligt ibörjan men sen ville jag inte sluta för de gick så bra !!! :D hon gjorde galopp ombyte och allt!! Stolt över henne! :)


Men när man skulle hem så fick man vänta helt själv för pollarna ville bara ha mat... Inte trevligt att umgås med dem då! Så de fick bli musik,spel och varm choklad! Brände dock tungan på den "/. Menmen!!



Play it simpelt!

Heejsan!  Har börjat testa att gå upp senare än vad jag brukar nu för tiden !!  Riktigt skönt om jag ska vara ärlig dock ligger jag halvvaken från halv 7 typ... Menmen Tänk att jag kan gå upp halv 8 och ändå hinna med allt!! :D  Nu är de bara att fixa lite frukost sen är man helt klar!! :D



Men igår tränade man Box med Olivia!  Träffade även på Mila där! :)   Men denna Box passet var roligt men som alltid jobbigt! Fast gillar mest att träna Box uppe på A6 mycket mysigare där!  Fast har börjart komma ihåg lite bättre slagen och så!  Är även bättre på att pricka ;)  haha!  Men som tur är Olivia väldigt duktig på att pricka! Tänk om man smäller till den andra mitt i ansiktet!  Skulle vara lagom pinsamt....! 

Dagens outfit;



Dagens facelook;



Makeup;




Kraam Missfleur♥

Do I need to say what I´m going to do?

Ja behöver la knappast säga att det är praktik idag? ;)    Ska bli roligt att komma igång och slippa skolan och allt sånt dock måste jag börja med mina läxor Pronto!!  Eller har två stycken svenska saker kvar att göra sen är allt klart! Fast fick en STOR chock igår när man fick höra att man skulle ha ett prov vecka 16!!  Dock kan man typ inte öva på det men sjukt taskigt är vad de är!!  Jaja får se hur de blir sen med det!! 


Idag blir det ju också självklart att man äter på Peset!! :D   Asså om jag skulle gå på en kommunal skola så skulle vikten skena iväg upp!!  Haha!  Fattar då att man får äcklig mat för 45 kr och azz god mat för 7 kr!! :D  Inte varje dag de händer ;)


Dagens outfit;




Kraam Missfleur♥

Compliment dose always make you happy!

Ännu en dag på praktiken!! :D  Dock är måndagar inte den roligaste dagen... Är en massa att fixa efter helgen blir stökigt och så... Men har fixat till med galgarna har bara lite kvar att fixa imorgon!! :D  Sen är de klart!! Sjukt skönt att slippa de gamla + skönt för dem att tänka på det! Har dock fixat alla byxor i storleksordning och hela köret!! Och hängt upp kostymer!! Vet ni hur många olika kostymer de finns!?  men har lärt mig S=Slim L=Lång R=Rak!  :D  Lite lättare att hjälpa kunderna med kostymerna om man vet de x'D  Såg en kille idag hur han hade vanliga (fula) kläder till att sätta på sig kostymen som han skulle ha på balen eller studenten och såg hur SNYGG han blev!! Säger bara detta fler killar borde ha kostymer!  ;)



Fick sluta tidigare så hann ta en skritt tur med Sis! :)  Är ju inte bra för hästen att vila dagen efter ett hårt träningspass!! Men blev en lugn barbacka tur!  För idag var det också någon Agria sak med ung hästar eller nått uppe på JFK!! :)  Kom typ över 300 personer för att kolla på det!!  Själv tycker jag ju inte sånt är så roligt... Men de verkade lite spännande!! Får höra vad folk tyckte om det!! ;D


Dagens outfit;

Om man tar denna tröjan får man ALLTID positiva kommentarer!! :D  Och då blir man glad ;) hehe

Dagens facelook;

Fick bli en lätt make imed att jag fick lite bråttom... Ska se till att gå upp i tid imorgon!!




Kraam Missfleur♥

You try as hard you can but it not always enoguh !

Nu blir de praktiken!!!  Försov mig så har fått stressa runt som en galen liten höna ;)  haha nä men nu är de bara att platta till håret sen är man klar!! :D  Så lär ju hinna med bussen ;)  


Igår så gick de azz bra i första klassen sen i andra min första LB (1 meter) på Tamira! Så fick jag två stopp och förmodligen en rivning "/  Fast nu kan de ju bara gå bättre ;)   Men Borås kommer inte in på Min topp 3 lista över favorit ställen att tävla på !! x'D  För de tog typ 7 timmar!! :O  Sedan skulle man hem och allt ju.... Men de blev ett stopp på donken innan hemfärden ;)   Fast Tamira var hur snäll som helst och gjorde inget dumt!! :D  Perfekt ponny att ha med ut på tävlingar!! Fast kan säga att fram ridningen och fram hoppningen var kaotisk!  Och alla fick typ dåliga resultat i LB:n !! :)  




Kraam Missfleur♥

Just if you want to!

Första klassen avklarad!! Och då kom jag tvåa !! :D happy!! ;). Så får se om nästa går lika bra! :). Men träffade även några som kände igen Tamira! Trevligt men kändes lite konstigt innan jag fattade xD. För man börjar ju undra lite när någon känner igen ens ponny Imed att man inte känner någon här! Eller en känner jag!! Haha alla andra var i bratteborg igår! Menmen nu är de dags att tagga till nästa klass!!! :D


You do what you got to do!

Nu är de dags att åka till Borås!! :D  Eller först upp till stallet! Ponnyn måste ju också hänga med!! ;)  Är typ 162 starter samanlagt idag!! :)  Så Tagga Tagga!!  Haha! Nu blir de lite hejsan hoppsan men uppdatering om dagen kommer senare då ju ;)  Men håll tummarna eller tummen för mig!! :D  Kan ju aldrig skada lixom ;)
Imed om man tänker på de sista tävlingarna jag var ute på med Malaika...


Men imed att jag inte har så mycket att skriva som har hänt under en natt så kör vi lite veckans film!! :D














Har sett två surf filmer!  Måste säga att båda är bra men Blue Crush 2 vinner med en väldigt liten marginal! Sedan såg jag två dans filmer och där måste jag säga att de går inte att välja för båda var så bra!! Sedan har vi de två sista och mellan dem så vinner Love, Weeding and Marriage! och utav ALLA filmer så är det den ni MÅSTE se passar typ alla! Både rolig, pinsam och romantisk!! :D 



Kraam Missfleur♥

Fly free like a bird, and then you have no limits!

Var så otroligt skönt att rida idag!!  När man inte har gjort det på ett tag så blir det nästan dubbelt så roligt!! :) Men de gick azz bra har märkt stor skillnad från förra veckan!!  Så nu är det längtan tills imorgon!! Dock att gå upp halv 7 är la inte de roligaste... Men otroligt skönt att jag inte är med i första klassen hade typ varit tvungen att gå upp halv 6 eller nått... Men nu blir de som en vanlig skoldag istället x'D  Fast när man längtaar efter något så känns de som om det tar mycket längre tid än va de egentligen gör!  Så lär typ inte kunna sova ikväll och färden till Borås lär ta LÅÅÅNNG tid... Menmen sånt är livet ;)  Har packat och putsat färdigt grejerna + pollen!! :D  Så man slipper stressa ihjäl sig över det!! Morgonstressen som man har till skola, när man inte har valt kläder och allt det... Behöver man ju inte stå ut med om man inte är tvungen ;)


Nu blir det läggdags!! :D  och Tagga azzet tills imorgon!!

image description Älskar denna tatueringen!!

Kraam Missfleur♥

Sleeping is good and needed...!

Har haft min första sovmorgon på typ en vecka!!  Sov ända till halv 12 !! :D  Skönt att kunna vila upp krafterna lite för imorgon kommer jag ju inte direkt kunna sova lika länge.... Fast då är de ju roliga saker som händer så då gör det inget att man behöver gå upp tidigt!! :D 


Igår fick man sluta lite tidigare imed att de var fredag och allt ;)  hörde även hur de sa till varanndra att jag hade varit jätte duktig hela veckan och jobbat på!! :D  Så de är skönt att höra att de är nöjda med mig!! Så de gäller att fortsätta hålla upp detta bra arbetet sen nästa vecka!!  Träffade även en jätte trevlig kund som jag faktiskt kunde hjälpa!! :D 



När man kom hem blev de att slappa (sova lite...) och kolla på film!! :)   Känns skönt att avsluta veckan på ett lungt och trevligt sätt!!  Sedan fick man även lite katt besök av kära Puma!! :D  Lite jobbigt dock att klappa och klia henne nu för typ alla djur fäller nu så hon är inte direkt ett undantag så de blir till att damsuga!!  Vill ju inte direkt ha katthår i hela rummet... :) 

Känns otroligt konstigt att bara ha ridit en dag denna veckan så nu blir de upp till stallet och rida söta Tamira!! :D


Kraam Missfleur♥

It could always be worse!

Igår var de ju då träning!! Dock så var de jag, Olivia och två till som kom på Box x'D  haha!  Fatta att man fick uppmärksamhet! Kan lungt säga att min teknik suger när de kommer till boxning... Men lika roligt fast jobbigare än förra gången!! :D  Men de är skönt att de är på a6 är inte lika mycket folk där! :)   Får se om man kan gå nästa vecka också!! :D  Vilket jag VERKLIGEN hoppas på att jag kan!! Svettigt och jobbigt är de ju.. Kan säga att jag inte har några arm muskler typ x'D  Sen blev de att ta bussen hem och bara slö kolla på tv! Dock blev man fast där till typ 12... Så är något trött just nu!! :)   Men för alla som inte kollar på HV (like me!)  Så vann de ju faktiskt!  Så de skämmde inte ut sig som förra gången !!  Så lite stolta kan vi vara här i Jönköping ;)



Men praktik dagen var rolig! Käkade pizza (en Yalla Yalla!  Azz roligt att beställa x'D) dock gjorde jag bort mig lite när jag skulle ta ner två "stänger" med kläder ner till källaren så gjorde jag rätt med hissen men istället för att åka ner så åkte den upp!! Så de blev azz pinsamt när den åkte upp och folk skulle hoppa på!! Jag höll på att smått dö... Men som tur va skämtade de bort det hela!!  Fast de värsta var när en av dem kom ner springande med en tröja som hängde på en galge!! För de hade fastnat i hans väska.... Usch så pinsamt!!  Men fick även klä och välja byxor och bälten till ett par dockor!!  Kändes dock väldigt konstigt när man skulle hålla i rumpan eller låren på dockan... Fast den var vältränad ;) haha!!

Dagens outfit:



Facelook;




Kraam Missfleur♥

À crazy fun day, now it's Time for some box! ;)

Nu blir de snart box med Olivia!! De är så snälla på praktiken och låter mig gå tidigare! Dock så tar jag aldrig en timmes lunch och så tkr de att jag jobbar på flitigt!! :D. Så undra vilket betyg jag får på APU:n. Från min handledare då ;). Berättar mer om min dag sen!! Har ju faktiskt hänt lite roliga och ironiska och pinsamma saker haha xD.


Vädret suger så de går ju inte direkt att vara klädd som man var igår :(


Haha måste hålla kameran (mobilen) ned två händer för att den inte ska bli suddig xD hehe

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2086394/images/2012/pic_194042493.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2086394/images/2012/pic_194042493.jpg" class="image">


Yes, today is one of thoose days.....

Asså shit va sjukt trött jag var igår!! Kändes typ hela dagen som om man bara ville hem och krypa ner i sängen!! :)  Menmen va den tråkigaste/jobbigaste dagen på praktiken fick typ bara vika kläder på lagret (behöver galgarna som de hänger på!)  Men fick lära mig hur man tänker när man klär till ett skyltfönster! (Expo!)  Så de va roligt dock så var min docka inte så samarbets villig... Han var ganska stel menmen tillslut fick man äntligen på de där jäkla byxorna!! + han hade båda benen kvar!! x'D Haha de som jag var räddast för att de skulle ramla av eller nått!!  Men nu är de typ bara lära mig att knyta en slips så är jag typ fulllärd med att kunna styla en kille!! :)  För av någon konstig anledning kan de flesta killar inte knyta sina egna slipsar... Hmmm utterst konstigt!! :) menmen...!  Blev även lunch på PB med Jannike, Sis och sedan kom några från Sis klass... :)  Trevligt var de men kan säga att de var ungefär samma kvalitet på maten! Dock MYCKET äckligare att se den där hinken som man slänger allt i :(   Känndes som om man typ skulle spy upp maten "/ jaja Trevligt med kommunala skolor!! Känns som högstadiet igen!! :D 



Sen när jag kom hem (fick sluta typ två timmar tidigare!)  Så blev de till att sova lite! och käka bullar (första dagen som jag äter de på över en vecka!!? :O väldigt duktig för att vara mig x'D) Sedan blev de även att kolla på film och prata om Borås och kolla hur de ser ut där!!  LÄÄÄNGTAR verkligen till Söndag!! :D  Dock har jag ju lärt mig av tidigare erfarenheter att man inte ska ha några förhoppningar för då blir man bara besviken.... Menmen kan inte låta bli!! :D 


Dagen outfit;

Mys kläder!! Vädret ser ju så trist ut... Så då är de dags för lite vinter kläder att komma tillbaka!! Orkar verkligen inte ha vår färger idag! Kör kanske på med en färgstark halsduk eller nått!! 


Dagens facelook;



Makeup:

Kör hela stylingen väldigt neutral!! :)

Nu blir de till att packa väskan, bädda sängen och plocka undan lite på golvet... Har ju hårfön, plattång och laddaren...



Kraam Missfleur♥

I will wish u all the best luck even if u will fail!

Idag för alla som inte vet! Så är det NP!! Så lycka till alla som går i 9:an och måste genomgå alla de jobbiga proven!! Men kommer vara sjukt avundsjuk när ni har gjort dem! Typ softaste tiden på året!! :) 


Idag blir de ju Aa kan ni gissa?  PRAKTIK!! :D  haha!  Ska bli roligt att se om de har hunnit göra något sedan jag gick igår!!  Och idag blir det ju då även att äta på Peset! Har ju tyvärr inte råd att äta ute varje dag..  :(  Menmen blir roligt att testa annan skolmat!! Får se om Komunal skola slår Friskola ;)  hehe!  Fast idag verkar de som solen vill joina oss!! Får hoppas att de vill det hela dagen!! :D  Hoppas kan man ju alltid :) 

Dagens outfit;



Facelook;

Ska torka håret innan jag går ut!! Vill ju inte direkt se ut som om jag precis har stigit upp från sängen!!

Make up of today;

Körde på en lått grå glittrig make! :)



De som är bäst när man har praktik är att man hinner kolla på sina favorit serier innan praktiken!! Så idag blev de Pretty Littlle Liars!! :D



Kraam Missfleur♥

Always fun when u feel at home!

Härlig dag på praktiken ännu en dag!!! :D Mycket att göra !  Fast nu börjar jag komma in i det hela och  "ta för mig" lite mer ;)   Och riktigt roligt att varje dag behöva öva sin engelska!! Blir dock nervös... Engelska kanske inte direkt är de språk som jag föredrar att prata... Men helt OK!  Fast idag kom de in en helt normal kille i bygg byxor och sökte en svart kavaj och när han hade kavajen, kavaj byxor och svart skjorta !! Asså säger bara WOW!! Så jäkla snygg blev han!!! :D  Har nog hittat 2 nya "favorit" outfits på killar!  Ena är då kavaj! och andra är helt enkel Piké tröja i en härlig färg till ett par chinos!! :D


Lunchade även med Esther idag!! :D  Riktigt trevligt!! De enda dåliga med praktiken ju! Så idag blev de kebabtallrik!! :D Azz gott!! Fast imorgon blir de nog att testa Pset´s mat!! Får se om de är lika gott ;) 


Söta Esther! Bild från förra praktik gången! :D

Självklart som varje ojämna tisdagar så var de sista Erika träningen :(   Fast man ska ju se de positivt att Jens kommer tillbaka men ändå!! Sjukt bra tränare nu när hon vågade ta för sig lite mer!! Dock måste jag fortsätta traggla på samma saker ända tills de sitter...  Men de ä ju sådant som man måste göra... Så Dressyr is tha shit ;) Nää men de måste la bli det för att de ska funka i hoppningen!!  Idag  var de typ lite banaktigt! Gick bra i början, dåligt i mitten..., och sedan bra i slutet! :)  Så helt OK träning! 



Kraam Missfleur♥

Going simpel today!

Nu är de praktikdags!!  Blir dock lite tråkigt att behöva vara inne i detta underbara vädret!!  Men de ska bli roligt att fixa och dona lite mer idag!!  Alla vårkläder har ju typ kommit in nu!! :D   Så idag ska typ allt få nya platser! (kläderna..) Så de blir iallafall lättare för mig att hjälpa någon att hitta kläder om de behövs!! x'D 

Kollade även på Once upon a time!!  Riktigt spännande avsnitt!!  Fast nu LÄäängtar jag till nästa!! De är duktiga på att sluta avsnittet med perfekt timat så man verkligen måste se nästa avsnitt!!  Lite irriterande.... Menmen de ä ju det som är meningen ;)

Dagen outfit;


Dagens faclook;



Kraam Missfleur♥

Very good!!

Första dagen på praktiken !! Är ju på Dressman! Sjukt roligt!  Finns saker att göra HELA tiden!! :D  Tiden bara skenade iväg ;)   Så ska bli riktigt roligt att gå dit imorgon!!  Dock mycket att lära sig!! Herregud var mycket folk där hela tiden och packa upp varor måste dock säga att jag är lite trött på Piké tröjor... Fast snygga är dem!!  Så killar/män gå in på  Dressman och köpa tröjorna i deras snygga vår färger!! Önskar nästan lite att de passade mig... hihi ;)  Men för alla som har missat (lär la inte vara någon!?) så är de ägarbyte på JC och Brother & Sisters (samma ägare)  Och de säljer verkligen ut allt!! Billigt, så de ä bara att fynda alla ni som då har XXS  nää men de ä typ bara de byxor som finns kvar...


Men hade lite otur när man skulle åka hem då var de några jobbiga skrikiga fjortisar som trodde de va coola och drack energidryck... Sånt förstör verkligen ens bussfärd hem :(    menmen  Nu blir de att kolla på SMASH!! :D


Kraam Missfleur♥

First day always the nervous one!

Idag blir de första dagen på praktiken!! :D  Ska bli roligt att se hur de blir!!  Dock är tiderna ganska dåliga menmen de är ju vanliga arbetstider så de får jag ju tåla ;)  Ska bli roligt att få se vad man ska göra!  Skönt att komma bort lite från skolan!  Slippa sitta inne och göra en massa teoretiska saker.... Så en månad blir de samanlagt att man slipper skolan!! :)  Hihi Happy!  Dock lite tråkigt att inte kunna träffa sina klasskompisar :( 

Är SJUKT irriterad på 3!! De har gjort så mitt abonemang inte gäller på den telefonen som jag har nu!? Så nu blir de att ta de lungt med surfandet... "/  Iallafall tills man har löst denna skiten!  Kan man aldrig ha någon tur!  Fast de som jag typ bara MÅSTE fortsätta med är Drawsome!  Love it!  Fastän jag är sjukt dålig på att gissa ord ;)  Så de som spelar med mig kanske inte tycker de är lika roligt.... :)


Dagen outfit;

Kör på de blåa byxorna och de nya gråa linnet!!  För nu i vår ska de ju vara färgstarka byxor och helst vitt upptill! Tror jag att de va iallafall!  Minnet är ju lite dåligt ;)  Ska även leta reda på min Kavaj!! Är ju soligt ute!  :D

facelook:



Håret lika jobbigt som vanligt men ska ju försöka att inte platta de så mycket!  Vill ju att de ska växa och inte förstöra det så mycket! Har ju börjat med att ta hand om det och inte "misshandla/förstöra" det!! :)   



Kraam Missfleur♥

Movie of the week!

Good night!! 


Har inte kört en sådan här på LÄNGE!!  Men nu har jag kollat på lite "nya" filmer ;)








Alla är måste se filmer ! Men den roliga och spännande filmen är ändå LABOR PAINS!! Passar verkligen ALLA!! :D Så den blir veckans film!! :D


Kraam Missfleur♥

Sometimes u don´t understand what persons thinks with....

Sry för dålig update!  Men tog en liten sovmorron!!  Och sedan blev de till att snygga upp rummet!!  Imed att detta härliga vädret måste ju speglas lite inomhus också!!  Kan lungt säga att våren är påväg!!  Tror de var nästa vecka som de skulle bli rekod varmt!?  :D  Sjukt skönt! Tror nästan att jag ska sitta ute och läsa lite!  Fast man kan ju inte direkt ha bara linne och shorts!  För riktigt så varmt har de inte blivit än... Men snart så!! :D 

Kollade ju även på Melodifestivalen igår!! Tycktee de va lite tråkigt att de va samma sak som förra året att den som var toppad vann.... Menmen tyckte att Ulrik Munthers placering var redigt bra för en som precis fyllt 18!! :D  Röstade även på honom en gång så de var ju värt de!!  Men skäms för att Thorsten Flink fick så många röster av svenska folket.... Menmen  låten är ju helt okeej bara han som gör den så tråkig!! :)  Nä nu ska jag ut i de härliga vädret sen blir de upp till stallet och rida lite på utebanan!! :D 


Kraam Missfleur♥

Don´t be drunk when you have kids!!

Nu blir de snart melodifestival!!  :D   En ursäkt att ta lite paus från pluggandet ;)  eller just nu läser jag bara en bok, fast den är så tråkig att jag tror de kan ta typ 2 veckor innan jag är klar med den x'D  Men kan säga att Jimmy tyvärr åkte ut igår :(   Menmen att ha ett snyggt lite irländskt utseende hjälper en inte jämt... ;) 



Tränade ju innan med Olivia!  :D Redigt jobbigt svettades som en gris!! Haha nä men de kändes som de iallafall ;)  Friskis pass är ingen barn lek direkt men de gör en så glad efteråt (trött men glad!! :D)  Efter det blev de hem och käka lite sedan upp till stallet och rida! Satt ner typ hela tiden i traven på Tamira och fatta från att redan ha tränat (+ träningsvärk!!)  Så kan jag säga att de kändes i magen!!  Men gick redigt bra sen och hon lyssnade !! Kände nästan lite för att tävla dressyr där ett tag !  Då kan man säga att de går bra!! ;D


Efter de så blev det att skritta Qajsa i 30 min! Blev en dramatisk början för de när folk är fulla så är de TRÅKIGA ELLER VÅLDSAMMA!!  Så huvudet blev proppfullt med en massa saker!! "/  Men när jag blir vuxen ska jag få egna barn + adoptera (de som har lite problem!)  För jag kan bara säga att när man tänker efter så är det sådana PATETISKA saker som tar upp ens tid hela tiden (bråk och sånt..) Medan de finns sådana människor som har de dubbelt så mycket värre!! De är ju bara att kolla på nyheterna så inser man det!!

Don´t drink and drive!  Borde finnas någor som heter Don´t be drunk when you have kids!!  Folk borde tänka sig för innan de öppnar något med alkohol i!! Fast vissa gör de la bara för att de är "coolt", "tufft" eller för att bli fulla...

Melodifestivals kläderna + Tacos ikväll!!  Vad kan gå fel!? 



Kraam Missfleur♥

Training does the life much funnier!

Nu är de dags att ta bussen in till stan för ett Medel pass med Olivia!! :D   Är mycket piggare än igår !!  De där extra timmarna med sömn hjälpte nog ;)  Men nu på morgonen har jag inte hunnit göra så mycket men måste verkligen ta tag i att städa rummet!!  och göra lite läxor så har ju inte en världs rolig dag framför mig... Men när de är över så kommer jag att JUBLA!! :D  hihi Nä men jag kommer vara sjukt glad!


Men denna morgonen har jag anmält mig till FEL zon i Sveland cup för vi i Jönköping tillhör inte sydzonen :(  Så får vänta tills mama kommer hem sen blir det att ringa och ändra detta "/  Lagom pinsamt såhär....



Mina nya tränings byxor!! Nu är jag inte utanför längre ;)


Snygga tränings kläder ;-)


Kraam Missfleur♥

U can do it if u wan´t to!! :D

Ja har vart seg nu typ hela dagen... Gick hem tidigare från skolan huvudvärken bara steg och steg... Lättade lite efter att jag hade ridit!  Blev lite förvånad över hur fin Tamira gick idag! Tog fram sockerbitar så att jag kunde öva hur många galoppsprång /steg jag kunde ta + öva på att göra halt imellan dem, de gick dock inte så bra så då körde jag bara på galoppstegen!  och hon tog 8 normalt men jag lyckades minska ner till 10 stycken!! :D  Så framåt går de allt!



Nu ska jag kolla klart på The Voice Sverige!!  Nu är de även min favorit Jimmy!! :D:D


Snygg or what!?!?

Kraam Missfleur♥

Love and Hate is strong words!

Ojaa älskar mitt liv just nu!! Skulle haft F & S  idag (försäljning och service) Så är den typ INSTÄLLD och ingen hade skickat ut någon info om det :(    Då gick man upp för tidigt och stressade till skolan bara för att gå på den lektionen och jag som hade tänkt skolka från den!! :(  Ibland borde man verkligen lyssna på sin magkänsla!! -_- 


Jaja nu ska man ha prov om en timme som man lär få IG på :(   Jippie! Love my day :(  NOT!!!  Känner för att åka upp till stallet rida + fixa allt och sen gå hem och sova!  Kanske städa lite också... Får se hur jag gör!  Beror på hur sur jag blir ;)  hehe




My outfit:  

Har de nya gråa linnet som jag köpte igår på Bik Bok!! :)  De är kort i ryggen hann dock inte ta kort på de... "/  Köpte även ett par "riktiqa" träningsbyxor! Så nu är jag inte utanför längre!! :D hihi



Facelook:;


Sis gjorde en gullig fläta på mig sen har jag bara naturlig bas! Och lite grönt på ögonlocken!! Hann ju inte lägga mer så mycket tid på den idag.... jaja!



Kraam Missfleur♥

If u don't feel like training do it any way u feel bettet after!!

Va ju ute på en promenad med väldigt lite folk som gick ;). Men roligt blev nästan lite power walking som jag och Esther körde xD. Riktigt roligt var de trots de tråkiga vädret... :)


Sen kom man hem vid 12 tiden och då blev de lite kakor sen kollade jag på Harry Potter fast jag somnade till den :( var sjukt trött så behövligt var de ju!! Kände inte direkt för att träffa Olivia och träna box sen.., men de var redigt bra att vi gick på box!! Va sjukt roligt!! :D. Känns nästan som om man vill börja med boxning!! Så de och core är mina favorit pass!! :D


Nu ska jag kolla färdigt på BL (biggest loser) sen blir det att äta lax, duscha och plugga till provet som man ska ha imorgon!! Och förhoppningsvis lägga mig i en bra tid ;). Tror ni jag lyckas!?


U most see it in the longer round!

Jaa om någon då har kunnat missa så snöar de ute!! "/   Lagom roligt när man har friluftsdag och har valt att gå en promenad runt typ rocksjön och munksjön... :(   Lär ju bli nåååågooot blöt.... "/  Fast de är inte fel på vädret utan kläderna eller vad är de man säger hahah! x'D Så de blir vinterjackan idag!!  Vill ju inte frysa ihjäl direkt!!



Dagens inomhus outfit!! :






Facelook;







Kraam Missfleur♥

Don´t wait for the summer because then u just get winter...

Har kollat ikapp på några avsnitt från Pretty Little Liars!  och kollat klart på Once upon a time!! :D  Är lite beroende av de två serierna ;)  Speciellt de snygga kläderna i Pretty Little Liars!! Fast hoppas att man snart får veta vem A är !! :D  Har ju snart gått 2 säsonger ju!! 


Men fick sluta tidigare idag för typ första gången var jag klar med uppgiften som skulle vara klar senast fredag! Som han nu hade ändrat till efter lovet :(  men skönt att ha den klar! Har ju lite annat att göra nu under de här veckorna fram till lovet... Ska försöka jobba av allt så fort de går så när lovet väl kommer att man verkligen kan få LOV då!! :D  Brukar ju alltid ha så fullt upp så man behöver ju ledigheten ;)  Menmen !!  Idag har jag ju träningsverk så fick bli trevlig skritt tur med Sis!! :D  För hon får ju skritta Qajsa i 30 min per dag!! Så framåt går de ju!! :D

Gammal bilde ;)

När man ser dessa  bilder LÄNGTAR MAN verkligen till sommaren!! Och så kommer man på att de ska snöa imorgon och i västra götaland (tror jag de va!!) ska de bli upp till 15 cm snö!! :O  Tänk att vakna upp till det de är ju lagom roligt... "/


Kraam Missfleur♥

Don´t kiss and tell!

Har då haft världens softaste Engelska lektion läste typ en halv sida och sedan bara svara F or T på frågor x'D  så lektionen har mest varit inne på Fb och sedan har man ju självklart spelat Drasome!! :D  Favorit spelet dock så målar jag väldigt fult :(  menmen de flesta har lyckats lista ut vad jag har målat ;)  haha!



Men igår på gymmet var de redigt roligt fick veta hur Victoria Secret modellerna får sina fina kroppar och så körde jag och Esther på cyklarna och rodd maskinerna och även lite balans övningar!! :D  Sen direkt efter de blev det att åka upp till stallet och träna för Jens dock så red jag skit dåligt igår... Men har lite att öva på nu!! Så Sis ska göra upp ett träningsschema för mig och Tamira!! :D   Och nu när Qajsa inte är okeej så ska hon vara min typ ridlärare... Så nu kommer de att bli skit jobbigt och verkligen 1000 % fokus All the time!!  Har problem att vara fokuserad i en timme... Menmen de ska la funka!! :D  Efter de blev de träning med Olivia :D    Riktigt roligt Core pass Jobbigt men roligt! :D  Har träningsverk i låren idag och sen ska man upp och rida!!   Lär bli jobbigt för mina ben!! :)  


Dagens outfit;



Facelook;






Kraam Missfleur♥

U just showed your true colours!

Life is a hell but u love the burning ;)  Hahah nää men de ä lite jobbigt när man vill rädda någon som inte går att rädda... :(   (detta är allt jag kommer att skriva om de VERKLIGEN personliga sakerna i mitt liv!)


Men Snart blir de träning på gymmet !!  Har ju våran "utmanings" uppgift!  Så ska ta och gå på gåbandet, cykla, balans brädan och sen knäböjningarna!  :)  Får se hur svettig ja blir!!  Sen ska de ÄNTLIGEN bli Jens träning!! Ska bli roligt att säga de bra resultaten jag fick i lördags!!  :D  Efter det så blir de en hårt Core pass med Olivia!! :D:D  Tränade ju bara en gång förra veckan... :( 


Men glömde säga att igår ringde de från Wecall upp och sa att jag kunde få jobbet om jag fortfarande ville!!  Men jag ville inte det... För jag har inte den tiden "/  + jag kunde inte gå på deras "lärlingskurs" som är idag... Så bli inte sur på mig när en telefonförsäljare ringer till er ;)


Gossip Girl is starting!




Kraam Missfleur♥

Roses are Red, Violets are blue! And I´m happy with pink!

Nu blir de att dra till skolan!! Kommer att bli en intressant dag känner jag på mig!! :D  Vet inte om de är bra eller dåligt! Men de får ju tiden utvisa ;) Men är sjukt glad för när man läste JP idag så var de en artikel i JP om tävlingen nu i helgen (lördagen) Så hade de intervjuvat 2 stycken Linus och Wilma som rider för JFK!!  För båda dem hade vunnit sina klasser och så stod det att även Sara Holm och Hanna Eriksson har vunnit varsin klass nu i helgen!! :D Inte varje dag de står i JP att man vunnit en tävling ;) 



Igår gick man en liten promenix med Mila!  Behövdes verkligen!!  Har ätit jätte mycket kladdkaka och godis :(  usch! Tur att man ska träna 3 gånger denna veckan på friskis och sen träna med pollen + ha idrott idag!! :)  Kanske kan träna bort lite av onyttigheterna?? (a)  Men hon har tagit hål i naveln nu också!! :D  Fint va det!!



Pink today!

Dagens outfit;



Facelook;





Kraam Missfleur♥

Horse crazy and I LOVE IT!!

Livet är allt oförutsägbart!!  Haha!  Rolig dag att få lära sig naglar!!  SVÅRT men roligt!! :D  Min blev inte dirket jätte lyckad och jag har problem med de som Esther och Matilda gjorde på mig!! (jag biter på naglarna :( eller bara de som är fixade typ...)  Fast fina blev dem!!  :)  


Sen blev de upp till stallet och rida!! :D  För Sis hade vart så gullig och gjort allt + borstat min ponny!! :O  Så jag köpte med lite godis till henne!! :)  För de va hon allt värd!! :D Men Tamira va lite seg idag så de blev att öka lite istället!! Jag får ju inte rida ut eller har inte haft någon att göra de med, för de måste vara en väldigt lugn och snäll häst annars får jag inte rida ut tillsammans med den!! :(   Fast de är bra att vara på den säkra sidan!! :D  Men sen gick de azz bra lyssnade så fint på mig! Ska bli roligt att visa upp för Jens hur fin hon har blivit!! :D  Horses is my life ;) haha!


DON´T LIKE ME??

HAVE A SEAT WITH THE REST OF THE BITCHES
WAITING FOR ME TO GIVE A FUCK!!

Kraam Missfleur♥

TTTTOOOOOPPPPPEEEEEENNNN!!! got it??

Nu blir de snart skolan!!  Eller idag ska man få lära sig något nytt och spännande!! Nämligen hur man gör gele naglar!! :D  eller tippar (vet bara att de har med naglar att göra!!)  Ska bli sjukt roligt att testa tror dock inte att naglar är något som jag vill hålla på med... Menmen man vet inte förrens man har testat ;) 



Igår va kalaset lyckat och jag fick Godkänt av städningen på mitt rum!! haha! x'D  Och så har vi även anmält mig till Borås nästa vecka!! :D  Så just nu är livet TOOOOPPPEEEENNNN ;)  haha!  Fick även två försenade presenter så nu har man tvåhundra spänn extra!!  De ä ju aldrig helt fel ;)  Fast bäst skulle va om man delade upp när man fick sina preseneter för då skulle man typ aldrig behöva ha problem med pengar! Handla kläder när man vill ;)  Skulle inte vart fel!!   Men igår på kalaset så lekte man faktiskt med barnen eller jag satt mest och skrattade medan Sis och Jesper lekte med dem!!  Fast Sis skulle ALDRIG kunna jobba som dagisfröken!!  Barnen slog i sina huvuden typ hela tiden men de va lika glada för det x'D haha!!



Dagens outfit;




Facelook:





Kraam Missfleur♥

Tävlings bilder!!

Bilder like i promest ;)



Tävlings koll!!! ;)

Nu blir de till att fixa allt inför brorsans kalas!! Eller allt är redan klart typ så de blir la sen stressa i sista stund ;). Fast jag måste fixa mig själv lite också xD har kollat upp tävlingar inför de närmaste månaderna!! Får tävla 2 helger i månaden! Så jag ska försöka att övertala mamma så får jag kanske vara med i Sveland cup !! :D. Har aldrig vart med i något sånt så skulle vara roligt att testa !! :) men nästa tävlings stopp blir i Borås!! Nära och bra ;) haha!! Men Div 1 i hoppning hade sin första omgång uppe på JFK idag!! :). Och de ligger nu på 3:dje plats!! :D roligt roligt! Dock skit nervöst att kolla på!!


Tar två bilder från efter prisutdelningen i första klassen ! Har ju bara dessa på min mobil!! Kommer fler ikväll !! ;)


HELT JÄKLA UNDERBART!! ;D

HeejHeej!!  Vet att de kom JÄTTTTEE LIIIITE uppdatering igår!!  Men de tar på ens krafter att gå upp tidigt och tävla! Ridning är ju inte direkt den lättaste sporten! Sen hade jag ju också lite mer nerver än jag brukar ha! Imed att de va första lokala och allt!!! + att ägaren fick resultaten i sin mobil direkt när de hade kommit ut på nätet!! De gjorde mig inte direkt lugnare!!  Men kan stolt säga att de gick fort i första klassen därför kunde jag inte direkt ta snabba svängar i omhoppningen och därför fick jag en dålig tid...  Men vi var 6 stycken som var dubbel nollor och de va 5 plaserade och jag kom 5;a!! :D:D Happy Happy!!  Så de blev en grön rosett för mig och Tamira i L:D + 5  (85 cm)  Och efter det så släppte nerverna betydligt mycket speciellt när ägaren ringde och gratulerade!! :D 

Men till andra klassen så var banan ändå lite svårare för de va fram och tillbaka men de gällde ju att ta RÄTT hinder!! Men som tur va kom jag ihåg banan!! :)  Denna omhoppningen var lite bättre lagd för mig! För man kunde inte välja att ta några korta snabbare vägar! Utan de va lite mer tempo som gällde!! :D  Så jag satsade järnet! och mamma va inte överlycklig när hon höde mig smacka och såg mig driva på henne när vi kom till omhoppningen!! Men jag hade lite bättre koll och kunde reglera tempot lite bättre!!  Så kan glatt säga att jag VANN !! :D  Min första lokala och allt!! :D:D Kunde nästan inte gått bättre !! :)  Så jag svävade på moln!!  Men speciellt roligt var de att vinna över de andra som hade vunnit över mig i första klassen!! :=)   Denna klassen var då L:C + 5  (95 cm)  Och alla var typ chockade att jag hade vunnit!! :)  Men tävlingssäsongen börjar fint!! Så nu gäller det att planera in lite mer tävlingar!!  :D





BILDER KOMMER SEN (Har alla på Sis mobil!) 




Kraam Missfleur♥

Taggad? Taggad? HALLLLÅ!! Är du Taggad? ;)

Nu är det dags för tävlig!! :D:D   Första lokala på gulliga Tamira!! :)  Så de ska bli sjukt spännande och just nu är jag lite trött... Men endå taggad!! :D  Men de bästa med att de är på JFK är att jag hjälpte till att bygga fram banan och därför fick jag också gå den ! :)  Så man slipper oroa sig för det!  Men sedan hjälpte jag till, eller snarare bara gick jämte att mäta in de 2 nästan banorna (orkade sen inte med den 4:de....)  Så första banan är typ bara höger galopp och andra banan är nästan bara vänster galopp!! :) 



När jag red igår efter att ha fått sluta så sjukt tidigt!! :D   Så övade jag mycket på övegångar!  och galopperade på en 8 volt, jag har haft väldigt svårt med att göra galoppombyten (vilket man sparar tid på!!)  Menigår så bytte hon i slutet helt i höger varvet i vänster bytte hon bara fram... Är lite jobbigare att också byta med bak!  Men om jag har otur att hamna i korsgalopp så lär jag ha lite problem... Hon blir dubbelt så stark i den!!  Menmen ska tänka positivt!! :D

Gårdagens outfit!  Inspirerad av de härliga fina vår vädret (dock önskar jag att de inte hade blåst så mycket!)



Facelook;




För att vara lite "väder ankare"   eller vad de heter... Så nu på morgonen är de lite minusgrader men framåt dagen så ska de bli strålande sol och knappt några moln och självklart plusgrader! Dock kommer de tyvärr att komma lite blåst från sydväst   ;)  haha!  Får se om jag förutspår rätt (vet dock inte exakt vart ifrån vinden kommer ifrån...)



Kraam Missfleur♥

Sen vår!!

Har vart hemma nu i några timmar fick sluta efter att vi gjort färdigt våran filmanalys så de va azz gött!!  slutade 12.10 och kom hem kl 13.00 !!  Så de ä jäkligt härligt med en sådan överraskning!! :D  Men har vart duktig och redovisat idag på morgonen!! Var bara jag som pratade men börjar bli mindre och mindre nervös med att prata inför folk!! :D  Köpte även nya pilot solglasögon!! :)  Esther fick vara smakrådet ;)  så de funkade azz bra!! Så har jag några att växla så ja inte hela tiden behöver ha de vita (som är lite för stora...) 



Väl hemma så har jag inte gjort ett skit!! Bara läst Harry Potter i solskenet!! :D  Sjukt mysigt! Nu känns de som om det är sen vår!!  :D 


Kraam Missfleur♥

A pirat drinking tea?

Känns sjukt skönt att ha tränat denna UNDERBARA vårdagen!! :D  och snart ska de ju också bli rekod varmt om man ska tro på tidningarna ;)  Men idag testade vi på Spin/puls tror ja de hette?  Olivia va snäll som ville gå på det!!  Hon gillar inte direkt att cykla... men jäkligt bra träning var de!! :D



A pirat drinking tea!!













Nårra bilder blev de x'D  Tagna av mig men alla va typ uppochner... Så de va dessa som fanns åt rätt håll!! (har inte installerat iPhoto än så kan inte vända på bilderna :(   )



Kraam Missfleur♥

Soon over!

Om lite mer än en timme blir det träning!! :D. Känner mig inte jätte sugen men vet att de kmr när man väl ska dit!! :). Men idag har hela dagen skoldagen bestått av att sminka och fixa allt till denna projektvecka!! Som är slut imorgon! :D har vart redigt roligt! Tror även att våran klass va bättre än A klassen :).


Målade denna fina tatueringen på Mathilda!! :D. Skakade som fan menmen vet att jag aldrig skulle kunna jobba som tatuerare ;)



Konstiga bussar = Jönköping? nu.....?

Nu har man gått upp tidigt och så är man redan i skolan!!  Känner mig duktig ;)  Men nu blir de att vänta på Matilda så att den andra Mathilda kan bli sminkad + testa byxorna!! :D   Den vita skjirtan blev VERKLIGEN over size... Menmen snyggt ändå man får ju styla till de ;)  Men allt annat verkar bli toppen!! :)  och spännande de ska bli kanske köper en kaka/muffins som jag kan äta hihi ;)  Har ju fått lite pengar på kontot så tog ut en 50-lapp!!  hihi resten måste jag ju spara !! :D


Men asså sådan sjuk sak ! Man MÅSTE använda bilbälte eller bussbälte kanske de heter för annars kommer de här "poliserna" eller asså de kontrollanterna som är civilklädda och kan böta en på 1500 kr!!?  :O  chockande!!  Men som tur har jag aldrig nu de senaste suttit på en buss med bilbälte x''D Dock satt jag på en konstig blåbuss idag hmm.... Kanske de ska byta ut till speciella blå bälten?  :)  Får se ;) 





Kraam Missfleur♥

RSS 2.0