Onsdagar är alltid värst

Onsdagar är alltid de värsta... Långdag + den äckliga maten!  Fick typ katt mat idag...  Fast de skulle vara pyttipanna!! Så de va inte så nice..!  men men, trodde vi skulle få god mat, men självklart inte!!   Fast har ätit ett äpple nu så de ä mycket bättre! Måste nog börja ta med frukt till skolan!  Specielt sen när jag ska ta bussen hem!  Lär kurra så att hela bussen hör ! ;)  haha!   Fast en rolig sak som hände idag va att en Taxi chafför ville ge min hans nummer!! HAHA!  Kom på en lam ursäkt att slippa det!  Men roligt äre allt!!  ;P


Nu ska jag försöka julpynta lite (ljusstaken som jag tog upp funkade inte ljuset på :(  )   Men de är så mysigt när mamma har bytt till jul gardiner !  Så börjar komma in i rätt känsla och till helgen ska de ju komma snö!! :D 




Kraam Missfleur♥

Varför ens bry sig om att fråga!?

Släppte ut allt igår!!  Kändes så sjukt skönt, att bara få bort all negativ energi och nu har jag verkligen bestämt mig för att jag måste träna upp mitt ben så när vi är hos doktorn den 21 december så ska jag kunna gå utan mina krykor!! :D  Måste även bevisa här hemma att jag inte går att byta ut!!  Alla glömmer bort mig och säger att jag inte gör något på dagarna...  Ingen vet att jag faktiskt blir ledsen när de säger så ! Fast om jag måste gå den svåra vägen så ska jag banne mig göra det!!  För jag orkar verkligen inte med att de frågar om det är okeej för mig, när de redan har bestämt vad de ska göra vad jag än säger!!  Så varför ens bry sig om att fråga!?  de kan la bara säga det till mig och inte fejka allt ihopa så att jag ska känna mig delaktig och att jag bestämer nått när jag inte gör det!!  Aja nu glömmer jag bort allt det och pluggar till engelska glosorna!  Lär ju behövas har typ bara kollat igenom dem 2 ggr!!!  Lite lat är man ju då ;)

Outfit of today;




Facelook;

Är lite trött efter att ha gått upp kl 6 igår och hade mattepå morgonen...



Kraam Missfleur♥

Azz härlig dag!! = Humöret är på topp!! :D hihi

Harhaft en azz härlig dag, med trevliga taxi chafförer och roliga människor!! :D  Har även kollat lite på tv, de klarar man sig ju inte utan hihi ;)   Fast har städat iordning och fixat fint där jag typ har vart mest den senaste månaden... Alltså i hallen x'D  Blir nog att jag julpyntar lite imorgon!!  Om julen inte vill komma så får man helt enkelt ge den en STOR knuff i rätt riktning ;)   + det har redan vart 1 advent!!  och på torsdag är det 1 december!!  så julen borde ju komma nu !!  Man bli alltid glad när man kommer hem till ett uppljust fint hem med jupynt!!  =)




Har även duschat !! Så har tagit hand om mig själv också, fixat till naglarna lite och så ;)   Så nu är mitt humör på TOPP!!  :D  vilket verkligen behövdes, jag kanske verkar vara posetiv hela tiden för det är jätte mycket nyttigare och roligare !  för en själv och själen!!  :)   För de andra tråkiga kan man hålla för sig själv!! :D




Kraam Missfleur♥

Svenska provet avklarat!

Då är svenska provet avklarat!! :D   Tror dock på ett IG  försökte köra min vanliga taktik att bara skriva lite skit som jag kommer på, men tror inte det kommer att funka denna gången :(   Fast man kan ju alltid hoppas ;)  hihi


Hade den goa glada Taxi chaffören idag igen!!  Fick honom både till och från skolan igår! Dock är det lite pinsamt för han har en sådan där stor Taxi bil som de åker typ rullstols människor!!  Men de funkar ändå, lär mig mycket av honom!!  haha!  Onödiga saker men ändå ! :)  




Kraam Missfleur♥

Tur att jag har en mamma som känner mig så bra!

Nu blir det att dra till skolan...  Är liksom sådär lagom taggad på det..   Sängen är lite mer lockande ;)    men nu ska jag räkna lite matte så jag slipper ha kvar de att göra!  + jag slutar ju mycket tidigare än vad jag egentligen ska göra så de blir la "jämt" nu ;)   

Fast känns som om jag har blivit typ "utbytt"  måste verkligen snabba på min till friskning!!  Som tur så har jag en mamma som känner mig annars hade de blivit att någon typ hade ersatt mig helt... Fast de är ganska illa att min syster inte märkte att jag inte ville det, menmen...


Kör på en myslook ;




Facelook:

Gårdagens lockar hänger kvar ;)



Kraam Missfleur♥

Alltid roligt att lära sig något nytt!!

Har haft en jätte rolig dag!! :D   Åkte med en jätte bra Taxi chafför, min favorit hittills ;)  Har ju bara fram till på torsdag sen blir de bussen som normalt folk gör!  :)  


Men idag fick vi sluta tidigare som vanligt..  Men ska bli strängare regler så tror att allt kommer lösa sig nu!! :D  Är iallafall mycket mer taggad nu än innan !!  Gjorde först provet, och efter det blev det att rulla spolar!!  riktigt roligt!! :D  Fast de är alltid roligt att lära sig något nytt :) 




Tog ingen bild på hur vi gjorde, men såhär kan de se ut ;  (vi hade lite mer "ordning" på dem som vi gjorde)

'


Kraam Missfleur♥

Natt prat är alltid nice! ;)

Igår blev de en helkväll med Mord lösande serier x'D   Även en massa prat med Mamma ♥    Tänk att man alltid ska prata sent på kvällen istället för typ normal tid!?   Så somnade inte förrens 1...  menmen de ä alltid trevligt med natt prat ;)   


Idag kör jag på en liten blandad stil.. Visste inte riktigt hur jag vile ha det x'D  men slängde bara upp håret lite, för jag lockade det först men de såg lite failat ut.. Så de blev en boll på sidan!   Men nu ska jag plugga till hår provet! som är om typ 1 timme!?  Hoppas iallafall att jag får G på det !!  Satsar lågt denna gången!!  Har ju inte lika mycket att förlora då ju!  ;)


Outfit;




Facelook;





Kraam Missfleur♥

Så olika men otroligt bra!!

Film tips!! 











Kan egentligen inte jämföra någon av filmerna, för de alla är så olika varanndra men i Honey så är den filmen väldig gullig så den och dagboken blir veckans filmer!! Men om man vill se en jätte romantisk film så borde man se Dagboken (the notebook)!!   Men för de som vill ha en action film borde se PRIEST!!  Känndes som om man precis börjat kolla på dem när de slutade!!  Så de är verkligen värda att se!!  :D



Kraam Missfleur♥

Julskyltning!

idag är det ju då julskyltning!  Känns inte som de och dem som går lär ju vara blöta!  Ska ju vara regn/storm idag!! Stackars människor som måste vara där!!  En av anledningarna att gå är ju typ bara för att äta donuts ;) haha!


Nu ska jag börja plugga !! Har ett prov imorgon och ett på tisdag..!  så mycket pluggande behövs!!  Men ska även se någon mysig film och dricka varm choklad (ska bara lista ut hur jag ska få upp den...)  hehe vilka problem man kan ha asså!!  x'D


Kraam Missfleur♥

KÄRLEK va temat! ;)

Va på bymarken och kollade på film och umgicks med Jonah, Marjo, Emelie, Jesper, Sis och Abbie!! :D Sjukt roligt! Sis och Jesper gick efter filmen... Men sen blev de att vi gick in till Abbie och Jonah va snäll och bärde upp mig för trappan haha!  Läskigt värre, men jätte roligt!  Sen blev det mat och prat, ämnet blev KÄRLEK!! Kändes verkligen som om man ville säga till den killen man tycker om att man gillar honom!!  men inom de området så är jag faktiskt ganska feg.... hehe  



Outfit;


Sov ut ordentligt!!

Sov ut ordentligt idag!  Så har inte hunnit göra så mycket...  Bara kollat på tv!  och ätit onyttigt hehe x'D  


Va så jäkla bra att Molly åkte ut igår!  Nästa gång hoppas jag på Amanda :)  Vill verkligen att Robin eller Moa ska vinna Idol :D   Fast extra roligt skulle de vara om Robin vann för då skulle Alexander Baad bli så sur för han typ HATAR Robin!?  




Kraam Missfleur♥

Har börjat skava :(

Har tagit mig till och från matsalen i detta blåsiga vädret!!  De ska visst bli STORM i helgen + regn/snö!!  Får bara hoppas att stormen gör så att internetet cp:ar  då lär de på DH blir något sura ;)  


Idag fick jag åka i en STOR taxi bil!!  :)  haha pinsamt värre!  som tur så såg ingen det :D   Jag är nog typ den enda som tycker det är pinsamt att åka Taxi!!  Men ska nog göra det hela denna terminen !! :(    Fast jag lär la vänja mig vid det!!  (fattar inte varför folk tycker det är "häftigt" eller ger status att åka Taxi till skolan)  Fick stark ganska god mat men jag tar ändå någon kola så jag verkligen blir mätt annars kommer jag typ börja prata såhär osamannhängande ;)  + jag tycker lite synd om mig! för min ställning har börjat skava :(  får hoppas att jag kan fixa till det!   Annars får jag hälsa på den snälla trevliga mannen så han kan fixa det åt mig!!  :)




Kraam Missfleur♥

Varför!

Sjukt segt att komma upp på morgonen idag!!  snart blir de nog dags med vinter jacka och hela köret!! Missförstå mig inte jag älskar vintern! men de skulle va skönt om de va varmt nu!! Kommer bli azz jobbigt för mig att gå när de ä snö ute!!   Men de kommer se väldigt fint ut!  De är nog ett av de få + denna vintern! 


Jag blev så jäkla förbannad igår för vi får ALLTID ALLTID sluta tidigare!! (som tur kunde vi ändra taxi! annars hade jag suttit där från 14.15 - 16.00!!)   Sen också fick veta att vi ska ha ett prov på måndag!!  :O   Har typ 5 dagar på oss att öva!?   Sedan fick vi veta att vi INTE ska ha den nya läraren på måndag utan vi ska ha Cilla då!! Asså fattar inte va de tänker med!!  Är iallafall sjukt trött på att de ändrar allt HELA tiden!  Jag kanske överreagerar lite imed att jag fick så dåliga nyheter i onsdags på sjukhuset men endå! 
Hatar att jag älskar den skolan så sjukt mycket, fastän de är så mycket strul!

Facelook;





Outfit;

(kunde inte bestämma vilken bild så tog båda ;) hihi)





Kraam Missfleur♥

Känner mig NORMAL!! :D Haha!

Har inte kunnat raka vänster benet på 6 veckor!!  Är så sjukt skönt, hade dock ingen hårväxt på baksidan var typ bara en rand på framsidan... Hmm mycket konstigt!!  men men...  Kan böja foten åt alla håll så jag är glader för det!! ;D  haha!  (tog mig typ mer än 5 min att få av mig byxorna så kör nog på nått som inte är lika thigt imorgon x'D)


Men idag har jag vart med Mila och vi har kollat på mycket film! + Gått till Netto hehe ;)  Men de tog ju dock lite tid men sjukt roligt att känna sig NORMAL!!  :D  Så nu när jag är på glatt humör så väntar jag tills imorgon att berätta varför jag va så sur innan... Nu ska jag sova!  och bara va allmänt glad så att jag kan bli mitt gamla positiva jag igen!! :D 



Kraam Missfleur♥

Första dagen så glider krykorna... "/ = ONT!!

Lyckad första dag, halkade med krykan på en strumpa och trillade nästan och tog ner hela min tyngd på vänster benet vilket jag INTE fick!!  Usch!  och sen trillar jag nästan i matsalen för att krykan blev blöt...!  


Men nu blev jag helt jävla fucking förbannad så jag skriver ett längre inlägg sen !!

Tycker synd om läkaren!!

Blir fortfarande TAXI då... De är ju bara steg stödja som gäller... Men de blir iallafall trapporna härdan efter!! Tänker inte åka någon jäkla hiss!!  (kanske bara till matsalen..)  Men känns så sjukt skönt att VERKLIGEN vara normalt klädd !! :D  Vaknade sjukt tidigt idag så har börjat städa undan lite och fixa !  Behöver ju inte ha benet högt upp när jag sover och så längre! Därför va de lite att fixa i soffan och så... Vill bara vara helt frisk och normal!! Gjorde dock lite ont när jag försökte gå utan krykorna, så jag ska lyda läkarna med att ta det lungt och blrja steg stödja och så... För INGET får gå fel denna gången!!  Då kommer det verkligen bli synd om läkaren! 

Konversationen mellan oss när han Berättade att jag var tvungen att ha den i 4 veckor!

Jag - 4 VECKOR, 4 VECKOR!!  Menar du att jag ska ha det i 4VECKOR!?
Läkaren - Aa för det har inte riktigt läkt en, är det ridningen eller?
Jag - 4 Veckor!  Kan jag inte rida på 4 VECKOR!? Så börja jag gråta!

Läkaren visste typ inte vad han skulle säga! haha tycker så synd om honom nu!!  Och alla på sjukhuset försökte typ trösta mig!! Kände mig som värsta barnungen! Men ingen som rider och har MÅL i livet kan förstå...! Och en liten kille (som fick tummen upp och var frisk!!) typ stirrade på mig när han gick förbi! Vände sig tillochmed om och kollade!



Me too day;




Benet;

Kommer kännas skit konstigt att gå med krykor när man knappt ens ser att det är nått fel på benet!!

Facelook;





Kraam Missfleur♥

Ska aldrig ha för höga förväntningar, då har man bara så mycket mer att förlora!

Har vart på sjukhuset nu då!  Började gråta...  Man ska aldrig ALDRIG ha för höga förväntningar då har man bara så mycket mer att förlora!!  Som jag hade tänkt vara med på nästa träning men de gick ju inte!! För jag ska ha en benställning (ser ut som ett benskydd)  i 4 VECKOR :O   men ska rida lite innan det så att jag kommer igång lite!!  men blir inte riktigt samma sak !  men ska börja stödja på det och tillochmed ta BUSSEN imorgon! (tror jag)  hehe men får se hur det går blev lite gladare när han som fixade benställningen kom för han va SUPER trevlig !! :D  de blir man alltid glad av! ;)   hihi 



Imorgon blir det iallafall JEANS!!  Gud va jag har längtat efter att ta på mig ett par BYXOR!! Haha !


Ser inte jätte bra på denna bilden men lite :)





Kraam Missfleur♥

Glöm inte bort att hålla tummarna för mig!

Enda dagen i mitt liv jag verkligen INTE får försova mig, vad gör jag då!?  Jo försover mig!!  Vaknade för 10 min sedan så nu blir de en snabb frukost och sminka mig lite, som tur har jag inte så mycket olika val när de gäller kläder haha! 




Hörs efter sjukhuset!!  Glöm inte bort att hålla tummarna för mig!! :D




Kraam Missfleur♥

Packade på mig rejält!

Packade på mig rejält med kläder när jag åkte upp och kollade på Jensträningen!! :D   Lite tråkig övning men JÄTTE nyttig !! Önskar verkligen att jag hade vart med!!  men ska vara med nästa gång !!  har jag bestämt ;) hehe Just nu står ingen på min sida men jag ska visa att jag inte bara är en kaxig unge som sen blir azz mesig!  Så får hoppas att jag kan sova och blir av med gipset imorgon!!  Har iallafall många som håller tummarna för mig!! :D




Kraam Missfleur♥

Ganska nice dag!

Har vart en ganska nice dag!  känns dock som om jag har MYCKET pluggande kvar till svenska provet nästa vecka!! Men resten av kvällen blir det chill och kolla på Jens träningen!!  :D 

Mee now!!  ska också locka håret så att jag slipper göra det imorgon!! :D



Kraam Missfleur♥

Kör helsvart med en röd halsduk!

Skolan då, har inte orkar dusch så de får bli att gå med lite flötigt hår.. "/  menmen de funkar ju för en dag... ;) 



Kör på en liten höst look, Helsvart med en härlig röd halsduk!




Face look;




Hörs sen om jag överlever bilden ;) haha!

Kraam Missfleur♥

Extra fin bara för man plattat håret! :D

Har vart en jätte härlig dag!  Har beställt Taxi för sista gången!! :D (förhoppningsvis)   Men snart blir det sängen och sova innför att ha bild och svenska imorgon... "/



Dagens outfit;



Face look:

Alla tyckte att jag va extra fin idag bara för att jag plattat håret haha! x'D  tänk va en sådan sak kan göra så mycket! :D  men de blir man glad av!!



Kraam Missfleur♥

Brud make up!

Nu är jag färdig med min första sminklektion med gips!! Har gjort en klassisk svensk brud makeup!!  Såhär blev resultatet på mig (dock väldigt dåligt ljus!!)







Hade en jätte bra vikare från Face stockholm (som ligger inne i stan!)  Typ så som jag hoppas att den nya läraren är! :D    Men fick även veta att jag har skandinaviska ögon!  (finns typ svanögon, slaviskaögon, asiatiska osv...) 

Kraam Missfleur♥

Behöver inte gå tidigare!

Behöver inte gå tidigare för de går visst att ringa och boka om tider och så på Taxi företaget x'D  Så nu slipper jag gå sådär pinsamt tidigt...! :D   Men självklart bara för det så slutar vi halv 3 idag!! Som tur hann inte mamma avboka tiden :)


Igår firade vi ju Farmor och Farfar !!  De bjöd på 3 rätters middag (tyvärr så kände jag mig kräsen då jag inte åt räkorna i förätten och så var de typ något i varje rätt som jag inte kunde äta, förutom efterätten den va azz go!! :D hehe) Men idag i matsalen så kom vi in på temat SEX som alltid typ!?  Pinsamt värre när de handlade om mig...  Men kan säga att jag har jäkligt bra kill smak iallafall nu och från sommarn!!  Kommer lägga in lite bilder sen på killar som jag inom åren har tyckt vara snygga ;)


Kraam Missfleur♥



De fina lussebullarna!

Snart blir det skolan!!  Men ska få testa att göra brudsminkningar (om jag kommer ihåg rätt) :D   Sjukt roligt!!  Dock pinsamt nog så måste jag gå kl 3...  för vi får ALLTID sluta tidigare!  men idag lär vi ju inte få göra det...  Men men om jag har tur så får vi sluta en timme tidigare...!  Ska ta med Lussebullar till skolan så får vi se om de tycker om dem lika mycket som jag  hihi ;) 



Sis som bakar för fullt ;)


Mamma som hjälpte till!!


Sis kille Jesper (han gillar inte att vara med på kort)


De fina lussebullarna!! (innan de vart i ugnen)



Kraam Missfleur♥

Har inte sett någon spelfilm denna veckan....

Veckans film;







Har bara sett dessa två filmer denna veckan, eller jag kunde inte se klart Justin Bieber filmen för den är verkligen BARA till för hans fans och jag är inte ett av dem x'D     Så den andra är sjukt äcklig men den visar verkligen fakta!  Har även sett om Fransk maffia (riktigt)  så båda de två filmerna är "dokumenterer" så har inte sett några spelfilmer men de dokumentererna är ändå bra :D 



Kraam Missfleur♥

Farmor och Farfar 50 år!!

Nu blir det att åka och äta lunch med Farmor, Farfar, Jonny, Sara, Viggo och hela min familj + Jesper!! :D  För Farmor och Farfar firar att de har vart gifta i 50 år!! :D   SO CUTE!! 



Men hörs sen vill ju inte vara sena som vi brukar vara hehe ;)


My Facelook;



Outfit:

Kör på en Orange (syns dock inte på bilden) Tunika och en svart kavaj + ett par svarta thights!


Kraam Missfleur♥

Julbakas de!

Nu julbakas de i huset!! :D  Både knäck, kola och lussebullar!  Om de inte vill synas att julen är på väg får man helt enkelt fixa julkänslan i hemmet ;)  Men känns som om det snart är dags för snön att kika fram!! :D


Nu ska jag gå ner och hjälpa till med julbakandet, men måste säga att jag blev ganska chockad att Amanda.F va i boten igår...


Kraam Missfleur♥

Helt egenom så har dagen vart bra...

Hade typ världens roligaste taxi cahfförer till skolan idag!!   En va typ lärling...  Men de kunde prata!!  haha!  Men helt egenom har denna dag vart bra...  måste dock börja skriva lite saker och fixa lite ordning i skolan och sånt...  Känns som om mitt liv är jätte stökigt och så nu...  inte bara mitt rum ;)  hehe   


Fick hamburger tallrik och sen hade Megan bakat en AZZ go choklad tårta!! :D   Hon borde fasen vara konditor eller bagare eller va de heter x'D    Men känner mig skit duktig !  har bara druckigt 1 glas läsk idag!!  :D  *stolt* hihi (a)


Men nu är de snart dags att se vem som åker ut från IDOL  hoppas att Moa, Robin och Amanda.P  får stanna kvar dock tror jag att de kommer att stå mellan Robin och Amanda.P...  :(    

Kraam Missfleur♥

Soff dag.. ;)

Nu är det dags för skola!!   Konstigt nog så blir man alltid tröttare efter att ha haft en vilodag!?   Men de är en ganska nice dag, dock hoppas jag bara att jag hamnar i en BRA grupp!!  Blir nämligen grupparbete första lektionen...  "/  


Nu ska jag göra mig redo för att åka TAXI till skolan  vilket är sjukt pinsamt!!  kan inte fatta folk som VILL åka det till skolan...  Jag kommer att bli så sjukt glad sen äver att ta bussen till skolan !! haha !   Och om exakt en vecka så kommer jag att rida igen!! :D  sjukt taggad redan nu!!  :D:D

Ser dock inte så bra men detta är facelook of today;



Outfit of today;

Väldigt simpelt, är en sådan "soff dag" typ ;) 


Kraam Missfleur♥

Om någon har kunnat missa?

Har en ledig dag idag och sov till kl 1!!  så de har inte blivit något plugg :(   fast jag har la lite tid nu som jag borde ta men måste säga att Facebook och Criminal Minds är MYCKET mer lockande ;) 


Men ska även hitta lite glittriga klläder med paljetter som ALLA verkligen pratar om och det är ju vinterns mode om någon har kunnat missa det!?  ;)





Kraam Missfleur♥

Borde inte jag ?

Har kommit på att jag verkligen inte kan ett skit om judendomen!! :(   + att de känns som om jag är begravd i allt skolarbete...  Blir ingen ledig dag imorgon...  Utan mer en "jobba igen" dag...  + allt tjat om benet osv... Borde inte jag vara den som tar de slutgiltiga beslutet?





Kraam Missfleur♥

Vill bara ligga i sängen och sova!!

Är sjukt trött idag!!  Vill helst bara ligga kvar i sängen och sova!!  Fast nu gäller det att åka till skolan och ha engelska... "/    Konstigt nog så känns det inte som om vintern är så nära som den är!   För snön har ju inte kommit än!  men jag hoppas att den kommer snart!!  eller när jag har tagit av mig gipset ;) 




Kraam Missfleur♥

Vill ni ha bakrecept tips är de bara att fråga ;)

Har suttit hemma nu och skrivit över en massa recept på datorn!!  Så om någon vill ha ett bakrecept är de bara att fråga ;)  hehe 


Har haft en nice dag i skolan, börjar dock tröttna sjukt mycket på att folk snackar om att jag måste ha en massa sjukgymnast innan jag kan börja rida på riktigt!?  och träna och allt sånt!!   börjar bli SJUKT irriterad, när jag väll har kommit ur detta förbannade gipset så ska jag börja träna på direkten eller först om jag ska vara HELT ärlig så ska jag raka benet hehe  har ju inte kunnat raka det på över en månad nu!?  Paniken börjar komma ;)  haha! 

Men nu ska jag plugga till ett historia prov som jag ska göra imorgon!!    En av de ABSOLUT sämsta sakerna med att behöva åka taxi är att man måste beställa den... "/    Får hoppas att det går  Annars lär mamma bli sur....  Måste bättra på minnet!!  :)  



Kraam Missfleur♥

Have a fun daay!

Hade Stylist Sm igår!!   Gick ganska bra, jag kunde dock inte göra så mycket... :(   Tror dock inte att vi har någon chans att gå vidare... "/    Men de ska bli roligt att se alla bilder vecka 49 på Fredagen!  Fick inte ta några bilder på dem, för om de kommer ut på nätet blir man diskad....   Så hoppas att någon annan gör de misstaget hehe x'D   du är ju ändå en tävling ;)  



Men nu ska jag dra till skolan och ha bild....  Have a Fun day ;)

Extra fin eller Normalt kanske man ska säga ;)

Gomorron!!   Börjar inte förrens kl 12 idag!  har ju tävling!!  Är sjukt taggad, dock nervös med hur jag ska göra klänningen... Har ju inte haft tid att öva :(     Men men...  Esther och Matilda kommer ju hjälpa mig!  :D  Har gjort mig lite extra fin idag eller jag kanske ska säga jag har gjort så jag ser normal ut idag ;)  haha! 


Facelook;




Outfit;

Första gånngen jag har thights!! (sen jag bröt benet...)    :D    Tröjan köpte Sis när hon var i Ullared + att hon köpte en massa grejer till mitt rum!! :D hihi



Kraam Missfleur♥

Höll på att glömma bort film tipsen! hehe...

Film tips varje söndag höll på att glömma bort det.. hehe  







Båda demma filmerna är väldigt bra, To be fat like me Borde man verkligen se i skolan! Så den är en mer tjej film, den andra är mer action men båda är bra! :D


Har börjat kolla på criminal minds är redan inne på 3 säsongen x'D


Sorry,,,,

Förlåt för att de inte blev något inlägg igår!!  Olivia sov över så de blev en sovmorgon!  Sedan spelade vi gamla Monopol i typ 5 timmar !?   haha!   Slutade dock aldrig med att jag vann... :(     Men de va roligt endå ;) 


Idag har  jag bara slappat och testat en ny sak för håret så de ska växa fortare!   Hoppas verkligen att de funkar!! :D 

Är väldigt trött idag så därför blir de ett kort inlägg + så sjukt taggad/nervös inför imorgon!!  Men ska säga Grattis på farsdag  till min pappa! :D




Kraam Missfleur♥

Kan man få tillbaka det i denna åldern?

Idag blir de ett kort inlägg, sjukt trött!  Men piggnar till lite, men denna vintern kommer att bli jobbig, Man ska inte luras av att de är fint väder....  Men tid läker sår eller?   Men finns här för dig gumma!! ♥

Fick veta MYCKET saker som jag inte visste om!!   Men snart kommer Olivia! :D   Får se om hon också har lite nytt skvaller att berätta för mig hihi ;) 


När allt var lätt;



Ibland längtar man tillbaka, man slapp bry sig om att ta ansvar, pojkar och allt man tänkte på var att ha roligt!  Kan man få tillbaka det i denna ålder?





Kraam Missfleur♥

Bortglömd :(

Igår blev man då bortglömd och fick vänta i skolan i en timme!!  :(     Fick sluta kl 3 och min skjuts kom 4....  


Idag blir det en heldag med kanske bara en handels människa ska komma och prata om ja handel ;)  i kanske 4 TIMMAR!!  "/  inte så taggad...  Men först blir de engelska!    Blir en vikarie idag, så ganska soft lektion skulle jag tro ;)   Men är azz pigg nu imed de fina vädret! :D  Igår såg man ju knappt himmelen !!   Fast de va lite kusligt, skulle definitivt passat bra med att gå spökrunda igår x'D 

Todays outfit;


Facelook;

Kör naturlig look, ingen mascara bara lite bas smink, ska (om vi hinner) färga ögonbryn och fransar!! :D   Så då kan man ju inte ha mascara på sig ;) 

Kraam Missfleur♥

gick MYCKET bättre idag!!

Andra dagen i den "vanliga skolan"  Gick MYCKET bättre idag!!  För igår skulle jag öppna dörren in till skolan själv och ja vad gör jag inte då Jo självklart så TRILLAR jag :(    Mycket failat!   Så typ låg där...  men som tur så kom en och hjälpte mig upp och frågade hur de gått och så!  Kände mig som en liten flicka, började nästan gråta...!  "/  


Kollade på träningen igår packade på mig ordentligt med kläder ;)   Så de blev bara sen på kvällen som jag började frysa lite...  men inte så farligt :)    De är roligt att "vara med" igen...  Fast saknade stallet ännu mer när jag va där!  Men de är exakt 2 veckor kvar tills jag ska till doktorn!!  Så räknar ner dagarna redan nu ;) hehe 


Denna dagen har vart ganska jobbig har fått blåsor på händerna och att gå upp är ju inte de roligaste... vill heldre ligga och sova ;)   + gå till matsalen är riktigt jobbigt!  Men fick veta att jag inte behöver gå i trapporna utan att de finns en hiss!!  Något pinsamt när de sa det till mig... Men man kan ju inte alltid vara smart ;) hihi    Fast har kommit på att vi slutar tidigt VARJE dag...  Imed att jag får skjuts hem så märker man det lite mer nu...  Så de blir något att ta upp på utvecklingssamtalet ;) 

Todays outfit;



Facelook;




Kraam Missfleur♥

Hissen eller trapporna?

Första skoldagen var ju igår, har sådan träningsverk nu att de känns som om jag bara vill ligga hemma och sova!!  Men de va roligt att vara tillbaka känns dock lite mobbat att åka taxi till och från skolan men de är ju ett måste....   Blir dock intressant idag om de blir hiss eller trappor ;)   Förhoppningsvis hiss annars lära jag inte kunna gå imorgon!!  haha! 




Men nu ska jag byta om och fixa mig de sista och försöka hålla mig vaken!! 



Gårdagens outfit;

Kavaj, vitt linne och ett par joggig byxor x'D 

Facelook;

Bas sminkad och håret lite plattat och på en sida :)


Kraam Missfleur♥

SKOLA !! :D

Första skoldagen på 3 veckor!!  :D  är sjukt taggad!   Alla andra längtar typ redan till jullovet...  men jah har fått ont i rumpan av att ligga i en mjuk soffa så de som vill ha lov borde testa att bryta benet så ändrar de säkert sig ;) idag blir de förmodligen att öva till Sm:et !  :D    Måste också komma på vad vi ska göra med en sopsäck...  Får se vad för roligt vi kommer på =)    



Nu ska jag hoppa ner för trappan som jag faktiskt börjar bli väldigt duktig på ;)   blir dock intressant att göra det med en väska...  hmm får se hur de går :)   Idag blir de min snälla Farmor som kör in mig till skolan!  men sen blir de förmodligen taxi  ;)





Kraam Missfleur♥

Frös tårna av mig!

Idag har jag faktiskt gått upp i normal tid! :D    dock gäspade jag typ hela tiden...  Men roligt att se en mycket rörig men rolig klubbis!   dock känner jag mig sjukt taggad tills jag får rida igen!!  Vill tävla och träna, NU !!   Fast fasen va kallt de börjar bli ute!  frös tårna av mig!!  "/    Men imorgon blir de skola!!  :D   Måste leta fram kläder redan idag! har ju väldigt lite kläder som jag kan ha nu... :(

Kollar komiskt nog på True talant...  Men har börjat kolla på en jätte rolig serie  Make it or Break it! 



Kraam Missfleur♥

Trött på detta Socialt eller pshykiskt sätt....

Idag har vart en chill dag, har knappt ens orkat gå ner för att äta mat...  haha!   Men men...  Har även gjort läxor, så känner mig ändå väldig duktig ;)     Men har haft lite social liv, Mila kom över lite och vi pratade!  Skönt att prata med någon som VERKLIGEN förstår en!   Har haft de väldigt jobbigt med känslo liver eller vad de heter...  Behöver verkligen bli av med gipset så att jag kan börja springa eller nått!   Hatar att bara sitta inne och inte kunna röra mig eller asså träna  röra mig kan jag som tur! ;)  

Bild från när jag gick på bröllop i somras, lite random  men de är den bilden som alla killar på Wordefue  ser för att ragga på mig..  ;)




Kraam Missfleur♥

Sis fick fixa mig lite! :D

Har haft en väldig chill dag! Börjar dock få en väldig panik över alla läxor jag har att göra!   Men Sis fick göra en sminkning + fixa håret på mig   såhär blev resultatet;







Va tycks?   :D



Kraam Missfleur♥

Lite mer "barn filmer"

Kör lite filmtips!   Har ju kollat på ganska mycket film... ;)   Men kör på lite mer "barn filmer" 














Båda Eloise filmerna är bra men jul filmen är min favorit men av alla dessa filmer så är Home Alone 3  en MÅSTE se film :) 


Kraam Missfleur♥

Bytte till Den gamle och havet!

Idag har jag tagit en härlig dusch!  :D   Sjukt härligt att kunna duscha ORDENTLIGT igen x'D   Fast jäkla vilket snyggt höger ben jag kommer ha sen + rumpa haha!  tar mycket på det när man ska stå upp så länge och så... ;)   Kunde dock inte hitta ett par långbyxor!   dom passar  "/    så kör på en sommar look  dock lite vintrig också :) 


Todays outfit;




Den bästa bilden jag kunde få på gipset ;



Har ju försökt läsa Tusen och en natt   men nu har jag gett upp!!   Kan även säga att sagan om Alladin är verkligen INTE som i barnböckerna!!  Men vi hade visst en massa av de böcker som stod på svenska listan så nu läser jag istället  Den gamle och havet författaren är; Ernst Hemingway     och han har vunnit Nobelpris!  och denna boken va typ den avgörande x'D  Har inte kommit så jätte långt med den är MYCKET bättre än den andra boken :)


Kraam Missfleur♥

Kör på lite film tips! ;)

Kör på lite filmtips idag! =)

















Av dessa filmer kunde jag inte välja en favorit utan de alla är olika men den som jag inte kan rekommendera är Shanghai Kiss!   ;)



Kraam Missfleur♥

RSS 2.0