News!

Igår var en väldigt chill dag!  Först var de upp till stallet och rida!  Red inte Tamira utan hon fick vila utan det blev en uteritt på Lukas! Som var väldigt pigg och MYCKET lättare att rida ute än inne! :)  Så de var väldigt skönt att bara rida på lite lugnt imed att det var lite geggigt och halt ute! Men blir förmodligen att jag rider Lukas lite mer nu framöver! :)
 
 
Sen igår tränade man en liten stund med Olivia! :) Vilket var väldigt roligt! Och jag håller mina tummar att hon inte blir sjuk så vi kan träna mer nu på lovet! Är inte jätte roligt att träna ensam.... Sen hemma tog man de lugnt och tog en promenad ute i de kyliga vädret! Jag bara LÄNGTAR tills snön kommer nu!! Känns onödigt att det ska vara kallt utan någon snö!! (: 
 
 
Idag blev man väckt av Sis för att åka upp till stallet!  Räknar mina dagar på lovet har haft 1 sovmorgon hitills "/ Men upp till stallet blev det! Och jag fixade allt medan Sis red! Är jag inte snäll?  För de var några som provred Tamira så nu åker hon denna eller nästa vecka om hon går igenom besiktningen! :)  Så det är därför kanske det blir att jah rider Lukas lite mer nu! :)  Så får se hur de går ;)  Sen blev det att åka hem och blev att man köpte Subway på vägen hem :)   Så har man chillat! Nu blir det att åka in till stan och träffa Esther :) 
 
En film som inte är värd att se! Kan jag varna er så ni slipper slösa tid på den...
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Christmas spirit!

Idag har jag sovit ut ordentligt! :D  Var ju ändå första lov dagen! ;) Och får ju inte glömma att igår natt ställde vi ju om klockan! :)  Sen blev det att man gick upp och gick till Netto med Sis! haha! De har ju sjukt goda kladdkakor där! ;)  Efter det så fixade man till sig lite och åkte till Bra & Begagnat där jag ska vara 3 gånger i veckan mina första 3 veckors praktik! :)  De var super trevliga där! :D  Ska även tänka ut hur jag vill inreda ett fönster! :)  Får välja vad jag vill i hela affären att sätta i det så jag längtar faktiskt lite till det ;) Dock längtar jag INTE till att behöva ta bussen kl 7 3 gånger i veckan...! 
 
Sen blev det upp till stallet och ta en lugn skritt tur i detta tråkiga vädret runt dammen! Fick höra att de snöar mycket i Dalarna nu!! Jag vill ha SNÖ!! Tänk va gulligt allt kommer att bli med jul pyntet, baket och Aa bara allting!! :D  Jul andan helt enkelt ;)
 
Kollade även på denna filmen ikväll och måste bara säga att man ALDRIG tröttnar på den! :)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Sunday!

Igår var det klubbis som stod på schemat! Och min sista tävling på Tamira :(  om allt går enligt planerna så försvinner hon denna eller nästa vecka! Kommer vara att man står utan ponny för första gången på nästan 6 år! Kommer kännas sjukt konstigt! Men får rida lilla Lukas då! :)
 
 
Klubbhoppningen började med storhästarna istället för ponnyna som de brukar vara! Vilket var väldigt tråkigt för då kunde inte mamma kolla när jag tävlade Tamira! Eller hjälpa mig på framhoppningen för hon var tvungen att jobba "/  Menmen först satt man i domartornet och lärde upp några småflickor (känner mig gamal!!) så de kan det med hur man är speaker! Sedan blev det att man var med på Lukas i 50 och 60 cm för han bockade av Ebba och var nära att få av mig också den lilla pollen!! Men blir nog att man får hoppa honom på Jens träningarna! :) Dock nollade jag inte på honom men gick helt OK! :)  Sedan med min heta polle som verkligen var på vinter humör! :)  Var pigg som satan och undan gick det! Fick 4 fel i första klassen och 8 i andra men kändes ändå helt okej! :) 
 

Sen efter tävlingen blev det att man gick hela vägen hem (1 mil) och kan säga att efter tävlingen så hade man ju lite träningsverk... Men tog bara lite över en timme att gå! :) Stötte på världens gulligaste katt!! Som av någon konstig anledning ÄLSKADE mitt hår! haha! Ville ta med mig den hem! Men tyvärr så kan man ju inte bara ta en katt :(  
 
Så det var hela min söndag i korta drag! :)  Nu ska jag duscha så skriver jag om min första väldigt lugna lov dag! :)
 
Veckans citat!
"Allt kommer att vara okej i slutet. Om det inte är okej är det inte slutet."
 
Kraam Missfleur♥
 

Love the orange top!

Efter ett jäkligt långt inlägg får ni ett lite kortare nu! :) Idag har jag ridit Lukas! Gick la inte världs bra kan jag verkligen inte påstå! Men roligt att testa en seg ponny som man verkligen var tvungen att använda benen på! Dock så kan jag aldrig säga att jag kommer gilla den sortens hästar! Men alltid roligt att testa något nytt! :) Hoppade även lite på honom otroligt stor skillnad! Red som tur var med gogen! Annars hade jag nog varit ganska körd.... ;)
 
 
Nu blir de att festa lite..! Men ska komma hem tidigt! Senast kl 12!! För imorgon är det ju tävling! Och denna gången ska jag verkligen hålla tiden! Vill ju börja ha lite bättre koll på klockan! Kan ju vara bra när man ska upp tidigt osv... Konstigt nog går man inte igenom klockan så mycket på matte lektionerna... och det är la typ det viktigaste att lära sig? eller...? 
 
Detta är kläderna som jag bär! ÄLSKAR toppen som Sis köpte idag! Wish it was mine! ;)  Fast tyvärr nu när det är så mörkt kan man inte se denns fina färg på bild! :(  ska se om jag kan ta en bättre bild nästa gång jag bär den! :)  Är mycket klarare orange färg IRL!! :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

LÅÅÅÅÅÅÅNNNGT INLÄGG!!

Nu när jag har en gamal HTC mobil blir det lite svårare att göra inlägg! Men får se till att fixa det ändå, får använda kära lilla datorn istället ;) För de på 3 tyckte också att det var på tiden att jag lämnade in den när de såg den förfärliga skärmen x'D Fast de konstiga är att de ändå bara kommer skicka en ny mobil men jag måste vänta 1-2 veckor på den :(  Lite tråkigt menmen kommer ju få en hel sen!
 
Gjorde omprov i torsdags! Gick mycket bättre än väntat! :D Fast vet inte om det räcker till ett G men hoppas gör man ju alltid ;)  Sen när man skulle gå till bussen så ös regnade/snöade/haglade det! Och jag hade inget paraply :(  Så man blev ju något blöt! Men måste ändå säga att jag är redo för vintern! Ska bli så jäkla roligt och mysigt med all snö! Dock är de inte lika roligt att det måste bli kallt...
 
 
Igår var de att sminka och öva lite mer på modellering av ansiktet! Riktigt roligt måste jag säga! Det är detta man har väntat på typ i 2 år! :) Sen på kundmottagningen så hade vi inga bokningar så det blev istället att vi skulle göra reklam för det! Jag och Mathilda gick till högskolan och satte upp lappar! Lite jobbigt att gå i höga klackar hela vägen dit!  Fast fick reda på att jag fått praktikplats de 3 första veckorna också! På Bra & Begagnat! så de ska bli roligt att se vart dem har där! Har aldrig hört talas om det innan! :)  Sen blev det upp till stallet och rida! Var super pigg ponny så fick bli att galoppera av henne ordentligt! För idag var de några nya som provred henne! Får hoppas att det gick bra! :)
 
 
Senare på kvällen blev det ut och äta! Riktigt roligt och trevligt! Dock hade jag haft problem hela dagen vad jag skulle ha på mig! För man skulle vara uppklädd men inte för mycket och inte för lite! I-lands problem på högsta nivå!! Haha! Menmen hade bara 30 min på att sminka om mig och tänka vilka kläder jag skulle ha på mig innan jag skulle ta bussen in till stan! För i skolan sminkar det mig av någon konstig anledning alltid ljusare än vad jag är!
 
Ja detta var de senaste dagarna! Nu måste jag fixa mitt rum för bror ska ha kompisar över och sen måste jag fixa iordning för jag ska upp till stallet och rida Lukas! :) Blir intressant att se hur det går! Har ju inte världens starkaste ben direkt.... Och är inte så van att driva men de ska nog gå hoppas jag! :)
 
Asså gud vad jag längtar till min egen student!! Mindre än 1 år kvar nu!! :D
 
Kraam Missfleur♥

Pytte liiiite!

Igår blev set träning med Olivia! Kan säga att jag verkligen märkte att jag typ inte har några muskler alls! Sen blev det en pw och sen gå en promenad med Mila :)


Satt sen på kvällen och pluggade liiite matte och sen blev de att fixa med Hannes gamla mobil som jag kommer ha de närmsta 10 dagarna.... Inget internet utan man kan bara ringa och sms:a ifrån den... "/ och den känns jätte liten men den är bättre än inget! ;)

Nu efter Springturen till bussen är det dags för skolan!! (:

Kraam Missfleur


Bättre än väntat!

Igår gick jensträningen riktigt dåligt! Fick sänka och typ bara hoppa 80-90 cm! Medan de andra fick hoppa 1-1.10 cm!! Fast jag red bra osv... Sa dem men Imed att de gick dåligt kan jag ju inte ridit så jäkla bra (enligt mig iallafall) började tillochmed gråta för jag var så frustrerad haha lite komiskt ;)


Men de har vart en bra skoldag och provet gick bättre än väntat dock kanske man borde koncentrera sig liiite mer på lektionerna! ;) nu blir det träning med Olivia! :) ska bli riktigt roligt för förlorade ju typ alla mina träningspass förra veckan bara för att man drack "/

Dagens outfit svarta genomskinliga strumpbyxor, svarta kortbyxor, vit tröja med volanger och blommor på :)


Kraam Missfleur


Friluftsdag startar dåligt men slutar roligt!

OMG så jäkla fucking kallt så är bussen självklart 6 min sen... Roligt när man ska ha prov på morgonen som man kom på kl 23.40 igår så har suttit nu i morse och läst + strykt över allt typ haha! Så de hjälper mig inte direkt mycket och i måndags hade man Utvecklingssamtal och då låg jag i fas med allt förutom så imorgon är de matte prov som gäller (fått IG 3 gånger på det men 4:de gången gillt?)


Igår var de ju friluftsdag! Kan säga att i början SÖG den!! Gick vilse i skogen så de tog mig och Esther 1 TIMME att hitta stationen!! :( så vi kom typ 5 min innan första gruppen kom som skulle bygga upp eldstaden! + de visade sig att vi hade gått förbi skylten som de stod 7 på men den var gul och satt i ett träd med en massa gula löv i sig så de var ju inte precis lätt!! Frös typ ihjäl men roligare än vad jag trodde! :)


Nu ska jag fortsätta plugga till provet! :)


Kraam Missfleur


Weekly citat!

Ett citat som var väldigt fint! (enligt mig!)
 
"Det spelar ingen roll om du är vit eller svart det viktigaste är att vi har samma färg på hjärtat"
 
Men igår hade jag en jätte bra dag! Sovmorgon sen en trevlig fika på stan och efter det blev de att träffa Mathilda och åkte till Forserum och var på fest i typ 10 - 15 min innan polisen kom.... Men trevligt vart de ;) Dock råkade jag få fel storlek på ena av mina skor så har en för stor sko :(  Något surt menmen inget man kan göra åt nu direkt... Och så bröt jag mitt löfte att inte dricka alkohol förrens jag ör 18 år... Fast jag höll mig i 2 månader!  :)
 
 
Idag blev det att jag sov till typ halv 12 och sedan träffade Mila och Olivia för en härlig promenad! För ingen kan förneka att vädret har varit underbart idag! :D Sedan blev de hem och duscha! För att kunna åka upp till A6 och kolla praktikplatsen men Bikbok ska bygga om sin affär v.45-47 så de får bli att man hittar en till praktikplats de 3 första veckorna! :) Sen hem och käka lite för att sedan åka upp till stallet och gå på sista Mentala träningen! Riktigt snabbt gick det denna gången! Och roligt vart de också! Inte en massa teori dock har jag väldigt svårt för att inte skratta speciellt när jag är med Sis! Menmen gick hyfsat bra! Och man ska ju alltid ha skoj i allt man gör! ;) Nu hemma blev de "crime-night" Kollar på The mentalist, Rizzoli and Isles och Mödare okänd!  Var ju även några som provred Tamira idag!! Och de verkar som dom ville ha henne!! :)  Dock kommer de kännas sjukt skumt att inte ha någon att rida...  Så de är ju både positivt och negativt! :) Fast mest Positivt! ;)
 
 
Kraam Missfleur♥
 

A ordinary day!

Fick springa som vanligt till bussen i morse.... Måste säga att jag har börjat tröttna lite på det... Menmen tyvärr så har jag ändå börjat vänja mig vid det.... Haha! Gick igenom produkterna till ansiktmask idag! Ska bli skönt sen på fredagarna efter praktiken (varannan fredag!) När vi ska få göra dem på varandra! :)  En timme med massage och skönt nerbäddat i ett täcke! Kommer man få bättre lektioner än så?  ;)
 
Blev sen att man tog bussen upp till stallet och red ponnyn! Fick bli en rejäl genomkörare för henne med gogen! Fast sjuk läskig sak hände när jag ledde av henne i ridhuset! En annan häst var där inne och fick värsta rycket och sparkade personen som ledde den rätt på höften!! Sjukt läskigt när sådana saker händer! Dock är häst människor tuffa så efter hon hade fått lite hjälp så skrattade hon bort de lite och haltade fram och sa Nu har jag fått ett nytt blåmärke!    
 
 
Sen blev det hem och sätta sig framför datorn och göra färdigt några uppgifter! "Pinki promis" med Megan att jag skulle göra färdigt dem innan veckans slut!  Fast i X-factor reklamerna brukar det mest bli att man pratar och skvallrar lite! Istället för detta pluggandes....  Undra hur de kommer sig?  Fast jag har sökt till två jobb nu! Ett är att sälja 250 lotter (50 kr styck) eller hårstylist!  (Hoppas att jag får de andra jobbet x'D)
 
Dessa bilder trodde min kära mor att det var Jag istället för Jonna! Haha!  Lite illa när ens mamma inte ser skillnad på sina barn.... 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 
 
 

Tåg not My thing

Ja efter en speciell fika stund så fick de bli en rolig tågresa hem! Tillsammans med Esther! :) dock självklart när jag åker tåg måste jag göra något fel! Nämligen att jag försöker hoppa av på fel sida! Sjukt pinsamt fast jag skäms ju väldigt lätt men förstod varför jag inte åker tåg så ofta iallafall !! xD haha!

Idag har varit en otroligt chill/ seg dag! Fast vi fick sminka lite mer med färger!! :D sjukt glad över det!! Och fick beröm över min fina skuggning! :) så de vart ändå en rolig skoldag och måste säga att jag är lite allmänt glad just nu! Haha xD

Gick sjukt bra när jag red idag! Dock har vi inte hunnit klippa henne än "/ fast de måste ske snarast! Svettig ponny vart de efter ridningen! :)

Fast nu ska jag åka hem och blir nog att man går ut och går en sväng runt bårarp! :)



Kraam Missfleur


Haha pallar inte skoldagen!!

 Lalalalalalalalalaaaaaa Nu ska vi sjunga en visa om renässansen du skulle vara en fet gubbe med pipkrage och han är vit som ett lakan men de skulle man va för de är hett och sexigt fast mest visade de att han var rik!!!!!
 
 
 
Hello!  Jag heter Russ och kommer från Russtorp!
 
 
 
Ja som sagt Trött!!! Men snart piggnar man till eller så fortsätter dagen med dåliga skämt och att man skrattar hela tiden det återstår att se ;)  hihi!  Bara en timme kvar sen är skoldagen SLUUUUTTTT!! :D
 
 
Kraam Missfleur♥

Vindskydd !!

Igår blev de en lugn skritt tur runt dammen med en lugn tamira! Och en pigg Qajsa :) för var verkligen helt död i mina ben! Så idag blir det ingen träning utan en liten vilostund innan lunchen! ;). Lär ju dock behöva plugga under den tiden... "/

På idrotts lektionen igår fick man lära sig hur man sätter upp ett vindskydd med pressning !! Det har jag aldrig gjort (av vad jag kan komma ihåg..) men de gick la inte toppen en gren gick sönder så den fick jag hålla upp och sen fick vi sätta ner en pinne i marken som Esther fick hålla i så att de inte skulle trilla ner! Känns lite nervöst inför nästa vecka när jag och Esther ska göra detta nästa vecka! (Vi var 4 st denna gången!)


I morse skulle jag platta håret! Men vad händer inte när man bara har luggen kvar? Jo då går STRÖMMEN!! Sen fixade mamma det men när man satte i den så gick strömmen igen... Som tur bara på övervåningen! Annars hade de uppståt lite problem (med frysen och allt!) fast vi har konstaterat att de är sjukt svårt att sminka sig, hitta rätt kläder, se vart man går utan ljus! Så vi ska vara glada för att glödlampan uppfanns!! :) men nu ska jag göra en nervös redovisning! Sjukt nervös!! Usch fy blä säger jag bara!

Bilder från idrottslektionen!




Kraam Missfleur


Ohh want to buy!!!

Har faktiskt haft en underbar skoldag hitills! :D  Dock har jag ju bara haft en lektion... Menmen rolig var den eller kanske var det bara för jag blev så jäkla nöjd med min affisch! Hehe ;)  Sedan fick man sluta lite tidigare så har tillbringat 2 timmar på gymmet! Bara kondition! Gillar inte att köra en massa styrka men det får de bli imorgon ändå för de är lite tråkigt att bara cykla och springa.... Fast bra kondition vill man ju ha ;)  Är dock sjukt sugen på att boxas! Skulle vara roligt att testa det på "riktigt" :)  Fast jag skulle la dö efter typ 10 min.... haha!
 
 
Nu när de är lite mer än en timme tills Idrotten börjar (skogsvamdring idag! + lära mig sätta upp vindskydd) kan dock stolt säga att jag redan vet hur man sätter upp det! :D Fast lite ringrostig är man ju.... ;)  Ska börja skriva in lite anteckningar på datorn för måste skriva ut allt INNAN praktiken! Och jag har skrivit med en pytte små bokstäver... Och jag fattar knappt ens själv vad jag har skrivit! Men de ska man få ordning på nu! :) Måste ju göra något på håltimmen.....
 
Har sagt att jag måste spara på pengarna men är sjukt sugen på att köpa dessa;
 
Skal iPhone 4/4S 2-pack UK/USA Flagga Får dessa två för endast 69 kr!  ÄLSKAR att de är lite "smutsiga!"
 
Skal skosnöre iPhone 4/4S rosa  Tycker denna är sjukt snygg dock lite opraktisk den kostar 68 kr!
 
Navelpiercing Kedja Navelpiercing! Så himla snygg och inte någon "vanlig" design! Kostar 69 kr!
 
Sportarmband iPhone 4/4S svart Sjukt bra att ha när man tränar! Kostar endast 59 kr!
 
 
Och man kan lista ut vilken som var Sis favorit av skalen nämligen detta rosa för 49 kr! (Finns dock bara 4 st kvar!)
 
Skal & plugg iPhone 4/4S glitter rosa
 
Så de som jag verkligen vill ha kostar 197 kr!  Så får se om jag kan förstå hur man gör ;)  hihi
 
Så ett tips gå in på www.fyndiq.se  Finns för fler telefoner än Iphone! :)
 
Kraam Missfleur♥

À lovely nervous day!

Nu tar man bussen upp till stallet!! Efter en nervös och härlig skoldag! :) på svenskan tog jag om olika hårföns tekniker! Var sjukt nervös men lyckades helt OK men har ganska mycket att träna på när de gäller att prata inför folk man inte känner jätte bra! :) sen blev de lunch och efter det 1 timmes lugn konditionsträning! :) måste se till att få konditionen i schack nu! ;)


Älskar denna tjock tröjan jag har på mig den vinröda färgen och ALLT! Azz snygg till både brunt och svart! :D


Kraam Missfleur


Måndag igen!

Igår var en regnig men trevlig dag! Fick fika i stallet av Vivvi och Ewe :) för Vivvi fyller 25 ;) typ..... Men sedan spö regnade de när man skulle rida och då ville inte ponnyn gå ut från stallet! Haha lite komiskt men sen kom vi ut och de gick bra att rida! :)


Nu är de skoldags!! :D är faktiskt sugen på att åka till skolan haha! Är tillochmed förberedd på att prata i 5 min (övning till nationella provet...) hoppas lite att jag slipper men man måste la komma över den lilla rädslan att prata inför en klass!! ;)

Mina nya träningsbyxor!



Kraam Missfleur


Happy Happy, but nervous day!

Igår fick man ett jätte glatt samtal på kvälls kvisten precis innan X-factor! :) Nämligen att några ville komma och provrida Tamira!! :D  Så de kom idag och de gick super bra! Dock red jag skit dåligt! (Va skit nervös med en som skulle provrida + att ägarna var där!)  Menmen de ska höra av sig så snart de har bestämt sig så vi får hoppas att de vill ha henne för de är sådana folk man vill ska köpa ens häst! :D   Så nu väntar man spänt på att få se vad som väntar i framtiden! ;) 
 
 
Annars har jag haft en lugn dag mest varit i stallet och tagit igen lite skolarbete (kollade min mail idag.... alltid skolarbete därifrån!)  Men nu är de inskickat iallafalll så har man även kollat lite på Kriminalare + Hellcats! I detta kyliga/kalla höst vädret! :) 
 
Igår på X-factor så tycker jag att de definitivt var rätt människor i botten! Hey Mary ändrade ett ord i en av mina favorit låtar NOT OK! Sedan var Frejas låt tråkigt IGEN.... Så dåliga låt val = du hamnar i botten !  Fast favoriterna är Isak, Malcom, Awa, Alexander, J.E.M, Benny och sedan kommer nog Frida, Manda, Oscar och sist Hey Mary! :) Tror inte jag har glömt någon ;)  hehe!  Fast de 6 första vill jag typ att alla dem ska vinna! Haha x'D Måste säga att detta är MYCKET bättre än Idol :)
 
 
Kraam Missfleur♥

Explode!

Har inte gjort några inlägg på några dagar nu.... Men har vart sjuk och i onsdags kändes det som om huvuder skulle EXPOLDERA!! Hatar verkligen huvudvärk så de fick bli en heldag i sängen!  Så de här dagarna har jag inte gjort mycket mer än sovit och tagit de lugnt men det börjar bli bättre nu!! :D  Så kollat på film och tagit hand om mig själv lite! Med ansiktsmask (för har börjat få extremt dålig hy... "/) och sedan fixade jag mina naglar tog bort mitt gamla som började trila av, filade till dem lite och tog genomskinligt naglack så de får lite glans! :)  Men tyvärr så missade jag invigningen som vi har i skolan idag!! För den nya salongen som jag hoppas att den går bra och är roligt! :) 
 
 
 
Men som ni märker har de inte hänt så mycket... Fast i tisdags gick det bra på Jensträningen dock blev hon lite trött i slutet av passet och började springa lite... "/  Fast hon har ju fortfarande vinterpälsen så det var inte jätte konstigt att hon blev det då de var en jobbig övning med en massa bommar och cavaletti! =) 
 
 
Den första bilden som jag la upp på denna bloggen!  (Imed att jag inte direkt har hunnit ta några nya bilder...)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Sitter och äter mina flingor!

Sitter inne i väntan på idrottslektionen ska börja! Och då ska man ut i skogen i mina tygskor (blev inte klackar idag passade inte till byxorna xD) fast fick lite panik när bussen åkte förbi mig 7.22 men jag litade på nätet och som tur var kom det en buss 7.24! :) men på idrottslektionen ska man ut i skogen tror ni jag kommer bli blöt om fötterna i mina tygskor?


Men tränade 2 timmar idag på gymmet! :) härligt sen blev de lunch som bestod av flingor! Sjukt goda! :D



Kraam Missfleur


Let´s go to school in dark and rain...!

Dags för skola i detta regniga mörka vädret! Fast de blir på med klackarna ändå ;)  haha! Måste ju komma upp från allt regn och blött + att de finns inte mycket som passar bra till dessa byxor som jag har! x'D
 
 
Först ut är det expo! Tog kort på skylt fönstret igår men tror jag måste göra om det nu innan skolan lite ändringar måste jag göra men kan inte säga att det är vackert direkt menmen får försöka göra de bästa av situationen när man är lite sent ute ;)
 
Båda tröjorna köpte Sis när hon var i Ullared nu i helgen! :)
 
 
Kraam Missfleur♥

What would we do without TV?

Har inte gjort jätte mycket denna härliga ganska kyliga höstdagen! Försov mig så kunde inte gå på bion som vi skulle kolla på idag på svenskan! Som tur har jag redan sett filmen! :)  Så de blev att man bara kollade på film och tog de lugnt!  Sen upp till stallet för att rida! Var lite seg eller så är det bara nu som hon börjar bli "vanlig" fast jag gillade henne nästan mer när hon gick i "High speed" tempo ;) haha!  Menmen fin är hon! Sen skulle hon skos men hovslagaren dök inte upp eller vart sjuk eller något sånt... "/  skulle även klippt henne men det får bli senare i veckan för det var visst jobbigare än vad mamma trodde (hon klippte Qajsa innan!)  Menmen blir bara en längre avskrittnings runda än vanligt ;)
 
 
Har kollar på väldigt många serier nu det senaste vissa har ju precis börjat sändas igen! Så som Once upon a time, Criminal Minds, Hart of Dixie, Big bang theory! Och snart även Pretty little liars! :D Fast har kollat på film nu denna veckan också så här har nu två filmtips och dessa filmer är sjukt värda att se!!  Speciellt den översta ;)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Meningen?

Precis vart ute på en tur i skogen! Riktigt trevligt och mysigt i detta höst vädret! :) nu blir det hem och göra färdigt min veckas lista har typ 4 punkter kvar!! Man ska verkligen inte skjuta upp på saker....!

Igår var de en chill dag var bara uppe och fixade i stallet sen umgicks man med bror :) och sen blev de läxor + kolla färdigt på Hart of Dixie! :) även kollade på Amerikas next top model! :)

känns som om de inte riktigt var meningen att jag skulle åka med? ;)


Kraam Missfleur


What do I forget!?

Igår var de träning med Olivia! Roligt gym pass men fasen va svag man är :(. Både benen OCH armarna!! Menmen blir nog att jag börjar träna det när jag gymmar själv istället för att bara träna kondition! :) fast va tror ni att jag glömde till träningspasset? Jag kom ihåg vattenflaska lås sport bh linne strumpor skor men inga byxor!! :(. Så vi fick lite snabbt springa till teamspotia och köpa ett par nya (ett par tre kvart för de har jag ju inga xD) men nu ska jag dubbel kolla så jag har med mig allt!! :)


Sen gick vi till subway och käkade macka innan jag skulle gå körkorts kurs typ introduktion som var 4 timmar lång!! Med bara en kvarts rast!! Men man kan minst sagt säga att det var intressanta..! Kan tolkas på flera sätt ;)

Random pic!

Kraam Missfleur


Here we go!

Har lockat hår och fått mina fransar permanentade + att jag har permanentat ! Syns faktiskt mer än va jag trodde!! :)


Men nu blir det att gymma med Olivia!! :D har tagit typ en veckas paus.. Men. Nu är det dags igen! :D

Kraam Missfleur


Todays outfit!

Nu ska man få testa att permanenta ögonfransar (glömde extra linser hemma så vet inte om de kan göra på mig... "/). Sen blir det nog att öva på frisyrer! Tycker personligen att det är väldigt roligt! :)


Här kommer gårdagens och dagens outfit!




Kraam Missfleur



OMG What are I going to say!?!?

Gick redigt bra att hitta till mässan! :) dock var de lite rörigt + 9:orna hade kommit förtidigt!! Dock lite jobbigt att veta vad man skulle prata om när de frågade om programmet fast de var många som var intresserade! Så får hoppas att de är många som väljer plus! :)


Glömde ju säga att man kollade på X-factor igår! Första gången EVER som alla jag ville gick vidare! :D så då är man glad ;)


Jag är sjukt glad att inte gå på sanda tänk va tidigt man skulle behöva gå upp... Håller på att dö!!! Eller känns lite smått som de... ;)

nu när mobilen är sönder väljer jag att börja skydda den! Haha!


Kraam Missfleur


Going for The Brown!

Kör en höst look idag beige/brun kofta (har ett linne och shorts under!) sen brun skin jacka över det och sen ett par ljus bruna skor :) trodde inte de skulle se så bra ut men överraskande nog så såg de mycket bättre ut än vad jag trodde!! :D kunde dock inte sminka mig något typ "/ Imed att nu är man påväg till folketspark för att göra reklam för skolan som börjar bli riktigt bra nu! :) så ska bli sminkad + sminka! Får se om det ens är några folk som orkar komma så här tidigt på morgonen....

Gick super bra i slutet på ridpasset igår början behöver man inte prata om ;) dock är det nog dags för att raka/klippa bort lite hår på henne!



Kraam Missfleur


Det bästa med hösten!

Nu när man har sett allt de tråkiga regnet börjar det fina med hösten komma!! :D. Nämligen när alla träden ändrar färg och det är lagom kallt man behöver inte ha jacka bara en liten tjockare tröja! :).

Skolfotot idag kunde knappast bli värre!! OMG säger jag bara! Ser ut som Gud vet vad! Sen när man tog ensam bilderna skrattade jag HELA tiden!! Utan den sista lyckades jag hålla mig lite lugn ;) haha! Jaja så kan de gå... Fick ju fotografen att skratta iallafall ;) haha!

Sen på idrotten körde vi spökboll fotbollsövning och sen fotboll! :D dock har jag lite problem att träffa bollen utan träffar istället benen på de andra spelarna... Not so good! Fast är man med i spelet får man spelet tåla ;)


Nu blir det ridning! Kan ju fortfarande rida ute så får bli ett pass på utebanan idag! :D



Kraam Missfleur


Black with à touch!

Idag var en lugn dag fast har gjort en lista på vad som måste göras denna veckan känner verkligen inte för att slappa och bara se dagarna rinna förbi.... Så nu tar man tag i livet igen !!


Fastän man hade de lugnt igår så försov jag mig... Men nu är det dags att åka in och ha skolfotografering och sen faktiskt ha IDROTT på riktigt!! :D happy girl ;) hihi

Dagens outfit !


Kraam Missfleur


Måste få vila sin kropp!!

Gick inte så bra när jag tävlade i helgen menmen kan ju inte alltid gå bra ;) både hon och jag var inte där mentalt.... Fast hon var super fin !! Men nu när hon har blivit typ "seg" så får hon en liten lugnare vecka så hennes kropp kan vila sig !! :)



Söndagen sov jag kollade på The secret circel och cyklade upp till stallet för att fixa allt för Sis var iväg och tävlade! :) sen kollade man även på X factor! :)

nu är de dags för skolan!! :D i detta regniga vädret... "/

Kraam Missfleur


RSS 2.0