May. 29, 2013

Blir skola idag!! Känns lite konstigt nästan...! Men red Hillary på morgonen var jätte fin i slutet och det var första gången jag red på hackamor (hon måste ha det nu i några veckor då hon har dragit ut sina vargtänder!!)


Idag i skolan så kommer jag göra färdigt budgeten och skicka in en idrottsuppgift! Sen är det bara redovisning på antingen fredag eller måndag sen är jag färdig med skolan!!! :D

Känns som sommar när hästarna börjar släppas i gräshagarna! Fastän vädret inte är sommrigt!

Kraam Missfleur


Feeling good!

Igår var det morsdag!! Mamma fick 3 trisslotter och en chokladask! Från mig fick hon även att jag städade i tvättstugan + tog upp alla kläder och mina och Sis kläder vek jag och la ner snyggt i lådorna!! :) Kände mig otroligt duktig och så fint de blev!! :) hoppas alla passade på och fira sina mammor på ett eller annat sätt!! :)


Idag blev det att klippa gräset!! Så de ser snyggt ut i trädgården! Har även stekt köttbullar och gjort blåbär/hallon smoothie och äpple chips!! :) känns som en härlig dag nu ska jag träna och sedan kolla på film! :)

Två outfits från förra veckan! En lite tråkig svart och en sommar outfit! :)



Kraam Missfleur


A chill saturday!

Skönt att vara ledig!! Sov halva dagen sedan fick de bli en pw och köpa morsdag present!! :) imorgon så är det ju morsdag!! :)

Bilder från fotograferingen som jag hjälpte till att sminka två människor till!! Riktigt roligt dock lite tråkigt att bara sminka 50-tals stil men de blev så fina i det så det var roligt! :). Bättre bilder kommer sen när jag har fått dem!!

Kraam Missfleur


Prom 2013!

Har inte skrivit på länge nu!! Har haft fullt upp i skolan med att skicka in dem sista uppgifterna! Har bara pyttelite kvar nu!! :D  Är taggad till tusen på att sluta skolan och leva livet!!! (Måste dock hitta ett jobb!!)
 
Igår hade Bäckadalgymnasiet sin bal!! Så fixade hår och makeup på Sis!! Alla var jätte fina på balen! :)
 
 
 
 
Ett kort inlägg men är sjukt taggad på att gå balen på torsdag!! Här är några bilder från Sis bal! :D
 
 
Bild 1 Sis och Jesper hemma innan balen. 2 Sis och Jesper på balen. 3 Sis och Jesper i bilen 4. Olivia och Emilia på balen!
 
 
Kraam Missfleur♥

The week!

Den senaste tiden har jag glömt bort bloggen lite... Nu när man går annorlunda i skolan då de är några kurser som har avslutats!! :D så jäkla gött!! Dock känns det konstigt att sluta redan 9.20 men de är skönt! :)


Det har varit en ganska lugn vecka! Red i onsdags och ledig torsdag och i fredags var vi ju också lediga! (Tror jag det var xD) sedan på fredagen blev det att man träffade Emilia och Johanna + några av deras kompisar :) och på lördagen blev det en härlig kväll hos Emilia! Minnet från den kvällen var nog en bula i huvudet och när vi skulle sova kom dem in i rummet och sa att kl var 3 och yr som jag var trodde jag att det var på eftermiddagen!! Haha! :)


Lite Random pics från förra veckan!


Kraam Missfleur


Björn Rosenström!!

Bytte kläder helt och hållet till Björn rosenström! Men de visade sig att han inte började spela förrens kl 12 så jag, Emilia och Jesper fick fördriva tiden i väntan på honom inne på Amor och centrum och vi kollade faktiskt även på hockeyn!! De händer ju då verkligen inte ofta! :) de var jätte roligt att se honom dock azz trångt och man fick öl på sig och all möjlig skit men de va azz skoj fast han spelade knappt en timme! Fast nu taggar jag 6 juli då vi ska kolla på honom när han kommer till björnholmen!! :D

Alla bilder se typ likadana ut men de var dem ända jag tog! :)

Kraam Missfleur


Shoes in The centrum!

Ikväll blir de Björn rosenström!! :D är super taggad! Ska bli otroligt roligt! Ska kolla på honom tillsammans med Emilia och Jesper! Får hoppas han är lika bra irl som på datorn! ;)

Annars har det vart en chill dag med sovmorgon! :) igår solade man och fick lite brun röd bränna på baksidan!! :) på kvällen blev de att man pratade med mamma och kollade på Americas Virgin (tror filmen heter så!!)

Blir skorna som är fokus på dagens outfit! :)


1:a bilden skorna (snyggare i verkligheten!!)
2:a bilden dagens outfit!

Blandar sockerdricka med öl! Blir sött och surt blandat = azz gott!! :) ser den ölen jag blandar det med på 3:dje bilden!



Kraam Missfleur


I'm a dude!

Sista dagen i skolan för denna veckan!! Är sjukt roligt med fantasi/valfri sminkning!!

Hade en grundidé när jag kom men ändrade mig helt sen och körde på en helt annan idé!! :)

Såg en film som handlar om mobbning men då var det att gay människor mobbade en flicka som tillhörde detta "gay samhället" så otrolig sorglig berättelse!! Men budskapet är starkt! :)


Kraam Missfleur


Tar igen!

Haha komiskt nog var jag den enda som kom till de muntliga nationella!! Fast de va azz gött att bara redovisa inför 2 lärare! :) gick riktigt bra så är super nöjd med att jag åkte in!!

I tisdags så vart man ledigt och gjorde inte så mycket utan tog det lugnt sov lite fast Imed att de var Valborg så träffade man härliga människor sen på kvällen! Fast både jag och Sis var inte fixade för en utgång! Men satt och pratade på amor med trevliga människor!! Så blev en härlig utgång!! :D

Igår blev det stallet, jag red Hillary och Sis red på Lukas! Va härligt att rida på utebanan i det fina vädret!! :) sen blev det hem och Sis skulle testa att göra en bal frisyr på Olivia! Blev sen att man följde Olivia hem till torpa! En härlig promenad var det! :) så var en härlig dag! :)


Idag har jag tagit de lugnt fixat naglarna så dem är rena och fina + tagit ansiktsmask och solat ryggen lite! Kan ju inte sola framsidan då jag använder en kräm som man inte får sola med... Menmen baksidan kan ju få lite sol iallafall! :)

Kollade på tonårsbossen innan och jag fattar inte hur lite koll vissa folk har på pengar!! Men riktigt roligt att se! :)

1:a bilden bröt nageln när jag bowlade i lördags :(

2:a bilden stall kläder när jag åkte upp och kollade när Fanny red Al Capone!

3:dje bilden kläderna jag hade på mig i måndags!

4:de bilden Fanny på Al dem har travat på honom nu också så går riktigt bra! Och vi vet att han inte är skänkeldöv!! :D

Kraam Missfleur


RSS 2.0