Värt det!

En skoldag avklarad gjorde egentligen inte jätte mycket men den var ändå rolig! :) sedan läste jag på biblioteket i väntan på att jag kunde åka på arbetsintervjun! Gick ganska bra men vet dock inte om jag kommer fp jobbet utan de återstå att se till nästa vecka! :D


Denna boken MÅSTE ni typ bara läsa! (Kämpa er igenom 1 och 2 kapitlet är totalt värt det!!)




Kraam Missfleur


Wiehe hoppas hoppas!

I tisdags gick man på box med Olivia, Sis och Martina riktigt roligt! :) dock höll jag på att dö!! Sjukt jobbigt men roligt! Så som ett riktigt träningspass ska vara! ;)


Igår var man ledig och gjorde lite skolarbete! Men sen var man lite kat och de ända jobbiga på dagen var en härlig pw! :)


Nu är det dags för skola! Hoppas man får jobba med stylist SM! :) måste börja fixa kläderna och sånt!! :) planera hur det ska se ut!! :) för denna gången har jag bara hand om kläderna! Måste ju se till att de blir awesome! ;)

Senare kl 4 så ska jag på arbetsintervju!! :D riktigt roligt ska de bli och håll tummarna att jag går det nu!! :) så valde en avslappnad men ändå snygg stil på kläderna idag! :)



Kraam Missfleur


Don't look back just look forward!

Har hänt mycket nu de senaste! Denna helgen har verkligen varit överraskande på både dåligt och bra sätt!! För jag har lärt mig mycket om mig själv och igår hade jag typ en "bryt dag" och nu har jag bestämt mig att det är dags att vända blad och sluta kolla bakåt åt sidorna och BARA kolla framåt härdande efter! :)

Var ute i fredags med härliga människor dock var la slutet inte så bra....! Sen på lördagen skulle jag med mamma när hon skulle provrida en häst men tyvärr hände de värsta att den blev halt!! :( sådan otur! Så de fick bli en slapp plugg dag och i söndags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde! Haha! :)


Nu är det dags att åka in till skolan och ha idrott! Enda lektionen man har idag! Önskar att jag kunde säga att jag pluggade nu på förmiddagen men jag tog en rejäl sovmorgon istället! :)


Kraam Missfleur


Vill ha!!

Åhh om man hade pengar så skulle man gärna ha köpt dessa saker från yesstyle.com !!
 
Studded Bow-Back Stilettos
 
 
 Patent Panel Stilettos
 
Patent Panel Stilettos
 
Faux-Suede Cutout Pumps
 
 
 Chain-Trim Studded Shoulder Bag
 
Zip-Detail Lace Boston Bag
 
Faux-Leather Satchel
 
Studded Flap Clutch
 
 
 
 
Från etsy.com, fast en lite kortare cape :)  får leta vidare har inte hittat någon än :(
 
Red Riding Hood Cape Sz Small
 
Kraam Missfleur♥

Here we go again!

Nu blir de utgång med härliga människor så hörs imorgon! :) letar efter en röd cape med red riding Hood liknande! Så om ni hittar någon snälla säg till!! :)

Gårdagens outfit!



Kraam Missfleur


When u are 18 u not a child anymore!

Igår var de stylist som gällde hela skoldagen eller på förmiddagen var jag hos läkaren första gången jag var på vuxen avdelningen!! Så man känner sig lite gammal nu faktiskt! Haha! Men de va tur att mamma hängde med nu första gången lite svårt för mig att veta exakt hur mina anfall såg ut och hur länge de varade Imed att de var jag som var med om dem!! :) men ska tillbaka nästa vecka igen och göra EEG blir jätte klabbig i håret av krämen de tar i... "/ menmen de går bort med mycket schampo och balsam! :)


Fick sminka mig själv på stylisten och det var trendig brud makeup som gällde så de fick bli en svart sotning! :) hann tyvärr inte ta bild på den för min ena lins hade gått sönder så de ena ögat rann och dum som jag var petade jag mig i ögat och förstörde sminkningen lite... "/ får göra om det någon annan gång! :) sen efter skolan blev det att man tog en fika med en kompis på central konditoriet har faktiskt aldrig varit där innan men de var inte alls mycket folk så man kunde verkligen prata utan att någon annan hörde de är inte så vanligt att man kan!! ;) och en halvtimmes fika råkade bli till två timmar!! Haha! Sen blev de hem och plugga... Inte så roligt men behövligt! :)


Nu är de skolan som gäller!! Ska bli roligt att gå igenom projekten lite och så! Måste ju börja med det om man ska hinna med allt!! :)

Gårdagens trendiga brud uppsättning!


Kraam Missfleur


Mycket att göra!!

Har inte hunnit uppdatera så mycket har jätte mycket att göra i skolan nu!! Och så kommer de vara nu ett tag framöver håller på att beta av det jag har kvar sen 1:an och 2:an! :)

Men igår red jag lilla Lukas! Gick inte så bra i början men sen blev han fin och ville arbeta! Tyvärr är de typ jämt i slutet de blir så fina! Men innan ridpasset hade min ena ridstövel gått sönder! Och en efter ridpasset hade de råkat byta kod på låset!! Så jag kom inte in.. -.- efter att ha försökt i en kvart ringde jag först Sis och sen mamma! Var iskallt att vänta ute!! Så var måttligt glad över att hela min tidsplanering förstördes efter en timmes väntetid på att få upp sadelkammaren!! Så fick bli varma kläder och oboy när man kom hem höll på att frysa ihjäl!!

Outfit från tisdag!
Kraam Missfleur


Träningspass !!

Efter en kort skoldag och slapp hemma så blir de träning!! :) skönt att röra på sig lite! ;) dock blev de lite missuppfattning och med det blir de jämt lite drama... Gjorde också en undersökning om tvillingar som är 18 år tog bara 50 min...!!


Kraam Missfleur


My weekend!

Har inte orkat uppdatera under helgen så ni får se lite bilder på min helg!



Kraam Missfleur


Almost!

Blir utgång med härliga tjejer ikväll! Men kör på en nykter kväll! Tror jag iallafall ;) hehe


Men fick stressa för att hinna göra mig iordning men hann och sen var buss jäveln 10 min sen!! :@ och vad är de första jag gör när jag hoppar på bussen!? Jo halkar! Men som tur var räddade en dam mig från att trilla på rumpan! :) tur att snälla människor finns!! (Bussen hade börjat köra innan jag hade hunnit sätta mig)


Kraam Missfleur


Skulle kommit upp för typ 4 timmar sen!!

Har vart hemma några dagar från skolan (2 stycken) så de har inte hänt så mycket mer än att man har vart hemma och latat sig....! Idag tog jag ledigt från skolan för att åka och få håret fixat av Sis!! Behövdes VERKLIGEN!! Kan säga att nu är jag blond igen!! :D hon gör ju jämt mig nöjd när hon färgar mitt hår! Någon annan frisör hade nog haft lite svårt att förstå hur jag skulle vilja ha mitt hår... ;)


Så satt på bussen till Värnamo 07.10!! Men de har sköna bussar så man kunde sova lite! :) fast jag var nog den enda som åkte hela vägen från Jönköping till Värnamo och sen när jag väl hade hoppat av bussen gällde de ju också att hitta dit efter att ha irrat omkring i typ 10 min ringde jag Sis! Trodde aldrig jag skulle kunna gå vilse i Värnamo! Haha! Sedan efter Sis fixat mig snygg i håret gick vi och åt! Azz go buffé! :D så nu sitter man mätt och glad på tåget hem och pluggar!! Duktig som man är ;) orkade inte vänta så länge på de andra så de var lika bra att ta tåget hem tyckte jag! :)



Kraam Missfleur


-8, -15

Nu är det dags för skolan!! Igår satt man hemma och gjorde matte den som kom på matte var otroligt taskig! Gillar verkligen inte matte och omvandla allt och så... Men idag har jag 1 timmes matte och förhoppningsvis den sista i mitt liv!! Håll tummarna på att de blir så!!


Är ju -8 idag!! Så jag körde på vinterjacka tjock tröja linne leggins jeans och converse! :) så nu fryser jag iallafall inte :) fast i helgen ska de bli -15... Kan ju inte säga att jag längtar direkt...!


Kraam Missfleur


You look back and remember!

Gick upp redan kl 8.00 idag!!! Eller de var ju inte jätte tidigt men kände mig smått duktig dock såg jag helt död ut! Som folk var så snälla och påpekade hela tiden! ;)  Men piggnade till sen när man väl började rida! :D  Var ju Pay and Jump idag! Så jag var med på lilla Lukas, när jag red fram så var han seg men sen när jag väl kom in på banan första gången var han som en helt annan ponny!! Han var hur pigg som helst!! Riktigt roligt att rida honom då dock fick man sig allt en liten chock! Sen när jag var med andra klassen hade han blivit trött(tog ut sig allt i första klassen...) Men de gick bra ändå! :) I 60 cm fick jag ett pet för det gick för fort i 70 cm fick jag ett pet för jag red dåligt på ett hinder... Men jag är ändå nöjd med resultaten! :)
 
 
Igår blev det inget inlägg, var bakis typ hela dagen! Har faktiskt aldrig känt så innan att man ska spy när man dricker lite vatten men jag spydde aldrig men de tog ett tag innan jag kunde äta något alls! Så jag kommer ta de lite eller mycket lugnare framöver! För den känslan var för jävlig! Fast på kvällen kunde jag som tur var äta ordentligt igen!! :)
 
 
Har kollat upp lite vad jag ska göra i skolan och om någon klagar på att de har mycket i skolan så kan jag säga att just nu känns det som om jag går samhäll eller natur! SÅ mycket plugg är det! En massa redovisningar och inlämningar som ska vara inne osv..... Menmen ska ta tag i lite idag! Men först ska jag kolla på film med hårinpackning, ansiktsbehandling och tända ljus ♥  Måste koppla av innan jag får en panik attack över alla skolarbeten! :)  3:an är stressig så låt ingen lura er och säga att det är de softaste året! :)
 
 
Kraam Missfleur♥

Always something That breaks!

Igår trillade min hylla som jag har alla naglacks grejer och hårprodukter på!! De trillade ner på sminket så allt låg huller om buller men nu är de typ fixat.... Men hade tur att inget gick sönder!! :). Och självklart måste jag ta sönder något idag också!! Det var mitt busskort som bröts av en liten bit :( då var jag verkligen inte glad!! Menmen får fixa ett nytt på måndag! :)


Annars har dagen vart seg och man får lite panik när man har fått nya projekt arbeten i skolan Alla som säger att 3:an är de lugnaste året luras för det är AZZ mycket att göra! Menmen får hålla tummarna på att man lyckas! ;). Har även fått en ny mentor så får se vad han tycker nästa vecka! :)


Men nu ska man in till stan och träffa Mathilda och sen blir de krogen!! :D Dock känner jag mig inte jätte uppklädd utan en väldigt simpel look fick de bli :) men någon måste ha platta skor så den kan hjälpa den andra att inte trilla ;) haha!



Kraam Missfleur


Jepp jepp

Igår så var man först seg sen pigg och sen blev jag så trött att de fick bli hem och sova direkt efter skolan eller först åt jag med Mathilda och hoppades att jag skulle bli piggare då! Men icke så kunde tyvärr inte träna med Olivia :( men efter att ha sovit typ hela eftermiddagen / kvällen igår så är jag pigg idag + att vi har sovmorgon idag (är på väg till skolan nu!) och alltid när man duschar på morgonen blir man extra pigg xD

Dock fick jag springa till bussen idag hade inte räknat med all snö!! Jag älskar snö men den kan gott försvinna nu! Men som tur hann jag!! Hittar typ inget i mitt rum just nu... Berättar mer om de sen! ;)


Kraam Missfleur


Tidig!

Igår försov man sig och idag kom man förtidigt! Haha! Luckas aldrig riktigt få till det xD menmen gött att ha hittar hit och så! ;)


I morse va jag azz trött men mitt öga mår mycket bättre så idag kunde jag sminka mig normalt! :D men nu är jag hur pigg som helst!! Haha kanske beror på att man fått snö/hagel i ansiktet när man är gick till och från bussen!! :)

Några bilder hur de ser ut på mode design vänterum :)

Kraam Missfleur


My today!

Försov mig i morse så fick springa till bussen.... Trodde först inte att de stod någon på busshållplatsen och att bussen skulle åka iväg men tur som jag hade så stod det folk där! :) har vart en chill dag typ inte orkat göra så mycket fast nu börjar man ju med nytt i skolan så man måste ju hänga med lite i svängarna ;) dock längtar jag sjukt mycket till helgen!! :)


Träffade även en kompis en stund efter skolan och efter det blev de hem och slappa dock är jag nu sjukt sugen på att gå ut och gå! Bara de ville sluta regna! :)


Kraam Missfleur


Hard fun day!

Har tränar 3 timmar på gymmet och sedan haft en lugn idrotts lektion och efter det blev de att skynda sig upp till stallet och rida Lukas!! :D känns att man inte har lov längre! ;)

Lukas var hur fin som helst när jag red honom fick dock lite små ryck då och då men man gillar ju lite busiga hästar! ;) han har förändrats otroligt mycket var jätte framme och ville verkligen! Var inte alls lika tung att rida! Så de var gött!! :). Så de blir till att vara med på Pay and Jumpen nu på söndag! 60 och 70 cm är ju första gången han ser tävlings hindrena! Så får hoppas de går bra!! Ska bli sjukt roligt!! :D


Blev sen att man gick till Konsum 20 min innan de stängde för att köpa en kladdkaka! Mums! Hade några kalorier kvar att äta idag så de va gött!! :D

Söta lilla Lukas! :)

Kraam Missfleur


First day always The hardest!

Första skoldagen nu efter vinterlovet! :) var svårt att gå upp i morse och första lektionen var la inte jätte rolig... Fast gött att träffa alla igen! :) men nu har man tränat i 1 timme och 50 min! Så nu väntar jag på Olivia så ska vi träna lite tillsammans !! :D. Sparade styrke övningarna till nu! Körde bara kondition på förmiddagen! ;). Gött att komma igång och bli lite pigg! :)

Kör på en tråkig klädsel orkade verkligen inget annat och vad än termometern säger så känns de fasen inte som 3+! Är ju jätte kallt ute!! :(

Kraam Missfleur


On My way!

Orkar inte skriva om varje dag så jag tar skriver ett som omfattar de mesta xD


Igår gjorde jag typ inget tog de lugnt var ute och gick lite, det är de lättaste sättet om man behöver tänka lite! ;)

I lördags hjälpte jag mamma lite när hon rakade Qajsa :). Som VERKLIGEN behövde få bort några kilos päls..! Dock slutade den funka lite innan vi var färdiga! "/


Idag sov jag ut som typ varje dag ;) men sedan mötte man upp Sis och Olivia i stan och tränade på Friskis och jag är verkligen i dålig form... :( men de ska man ju jobba på! Så imorgon blir de ett hårt träningspass med Olivia!! :D

Denna Goa kvällsmaten fick man idag!! :)



Kraam Missfleur


Jepp!

Somnade inte förrens 5 så kan säga att de blev lite ändringar i planeringen även att Sis var tvungen att åka upp till stallet på eftermiddagen så hann bara träna 1 timme men Shit va dålig kondis jag har!! Blir mycket träning nu framöver!! :) jag och Sis minst en gång i veckan sen blir de ju också att träna med Olivia och lite hemma träning också xD


Har även städat lite här hemma och pluggat var även ute och gick en stund! :). Känns som de ändå blev en lyckad dag! :)


Kraam Missfleur


Awezome day maby?

Kunde inte somna förrens typ 4 tiden och det är SJUKT svårt att städa tyst!! Så jag lekte runt lite i pixlr! :) Sjukt roligt! Fixade lite med bilderna till projekt arbetet inte för att de blev azz bra direkt... Men övning ger färdighet! Eller vad är det man brukar säga? ;)
 
Men nu blir det att städa lite i hallen sedan byta om till träningskläder och sticka till gymmet med Sis!! Undra om de kommer vara många där nu efter allt jul firande och nyårslöften... Fast detta året har jag faktiskt inte gjort något löfte!! Brukar ju alltid köra de klassiska: Jag ska gå ner i vikt och Jag ska bli nyttig! Har ju inte hänt än så skippar det detta året! ;)  Ska även låna en bok på bibblan och köpa ansiktsmask och ha en liten spa eftermiddag efter gymmet med Sis ♥  Så man kan koppla av och sluta tänka på att skolan börjar om mindre än en vecka.....! De känns som om denna dagen kommer att bli awezome! ;)
 
Vad jag gjorde när jag inte kunde somna...
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Hyfsat bra start!

Har inte uppdaterat förrens förra året! Så kändes som det är dags igen! ;)

Hade en rolig nyår! Spenderades med härliga människor! Först var man uppe i öxnehaga hos Emilia och Olivia var också där! :D sedan blev det tillbaka på grästorp härligt med gång avstånd hem! Lite segt i början (som typ alla hemma fester..,) men sen blev det roligt och kvällen blev allt annat än vad jag hade trott! :) på ett positivt sätt! ;)

Dagen efter sov jag till typ 1 eller jag blev väckt kl 1... Hehe lite sovmorgon måste man ju få ;) tyckte synd om dem som behövde jobba första dagen på de nya året!! Men de blev en chill dag, hann ju inte direkt göra så mycket ! :)

Sedan de andra dagarna har jag slappat, umgåtts med familjen och haft de allmänt bra! Även fått veta roliga, glada saker!! Så detta nya år har börjat hyfsat bra måste jag ändå säga! :)

Fast jag har vänt på dygnet och kan inte sova nu och är konstigt nog sjukt sugen på att städa!! Så det är vad jag kommer göra denna natt!! Fast de är alltid gött att vakna upp i ett nystädat rum om jag kan somna sen då vill säga...! ;)


Kraam Missfleur


RSS 2.0