Påsk helgen!

Igår hade vi en mys middag hemma med familjen dock inte med traditionell påskmat, det enda som var "påskigt" var Påskmusten x'D Men om man tänker efter så är påsk mat likadan som jul maten! Och julmat är inte någon jätte favorit eller kexen, osten, sillen och revbenen är favoriterna på julbordet men de räcker gott och väl en gång om året ;)  Fast de var mysigt med tända ljus och sitta och tjöta lite med hela familjen :) Dock kändes de som om jag skulle spricka efter all mat!! Var så himla mätt att de var ett under att jag inte gjorde det! HAha!
 
 
Mysigt med lov och påsk denna veckan som kommer blir det mycket stall för min del! Då vi kommer börja med inridningen av Al Capone! Spännande spännande! Nu när man har lite mer tid att faktiskt vara i stallet! Fattar egentligen inte hur man hann med stallet + skolan innan!
 
 
I morse var de ju även ägg jakt! Fick veta att vi hade lite hemliga lådor i köket! Haha! Men till slut hittade vi våra ägg! Tyvärr är man så mätt att man inte orkar äta godiset :(  Fast den som spar den har! hehe ;)
 
 
Kraam Missfleur♥

Awezome start on the holiday!

Hade en azz go långfredag! :)  Dock är det inte bara jag som har lite dålig tidsbedömning! Haha! Blev att vi missade bussen fastän vi sprang.... Ytterst duktigt av mig och Mila att springa! Så de fick bli att man ringde bror så att han var snäll och skjutsade oss till Huskvarna! :) Dock som vanligt är de svårt att hitta i den där låmga backen... Och de som tror att GPS är en lätt sak att använda tror verkligen fel....! Fast till slut hittade vi! :) 
 
Träffade härliga människor som tyvärr fick höra mig sjunga haha! Men man kan ju inte hålla sig när de sätter på Björn Rosenström!! HAha! ;D  Blev en jätte rolig fest så var en toppen början på lovet! Får hoppas att de fortsätter vara ett härligt lov! ;) 
 
Jag och Mila:
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Påsklov!!

Första dagen på lovet spenderar man i stallet och ridit Hillary som är en otroligt snäll ponny!! Underbart att rida ut! Mötte ingen ute i skogen (var vid 10 tiden) xD

Nu blir de att fira in lovet på riktigt alltså med fest! :D så nu gör mila sig iordning! Får se om någon av oss bjuder på en fylla eller om vi är lugna ;) hehe


Såhär såg jag ut i onsdags när jag red!



Kraam Missfleur


Wiehe sista dagen innan lovet!!

Skoldags!! Stressa jätte mycket för att hinna med bussen!! Men kör på en "mys" look idag! Sista dagen innan lovet!! :D sjukt gött! Får se vad man ska göra idag på lektionen! Och efter skolan blir de kanske att man ska upp till stallet och rida! Får se om man orkar det ;)



Kraam Missfleur


One more day left...!

Ännu en skoldag över! Otroligt skönt!! Bara imorgon och sen är det lov!! :D dock är detta mitt sista lov... Menmen ska bli ett awesome lov då ju! ;)

Nu blir de upp till stallet och rida ut med Lisa :) ska bli otroligt skoj i detta härliga vår väder! ;D

Dagens outfit


Kraam Missfleur


How many do you know?

Igår var en härlig dag! Var dock väldigt trött hade inte sovit så mycket... Men fick en ordentlig sömn så idag är jag pigg och glad! Så är påväg till skolan nu och känner mig faktiskt taggad till att jobba på mitt företag! xD


Mila har ju även kommit hem från Island! Har inte träffat henne på azz länge! Så vi tog en lång promenad! Lite halt men vi klarade av att gå i skogen utan att trilla ;) kändes otroligt bra att prata med henne och roligt att höra hur hon haft de i Island! Hur många känner man egentligen som har vart på Island lixom!? :)

Kläderna jag hade när jag var ute och gick! (Hade inte solglasögon)



Kraam Missfleur


Härlig dag!

Haft en härlig dag! Berättar mer imorgon! För nu måste jag sova så man orkar upp tidigt! ;)


Thea sminkade mig idag och såhär blev resultatet (även dagens outfit...)




Kraam Missfleur


Some movies!

Movies!! Vem kan inte gilla att kolla på en film lixom!?  Här är några av de senaste som jag har sett! :)
 
 
2:plats
 
3 plats
 
 
1:a plats
 
 
Kraam Missfleur♥

Like´t everything exept me in the pics.....

Nu är man färdig med att fota 40-talet! Känns enormt skönt att ha ett årtionde till färdigt! Dock gillar jag verkligen inte mig på korten fast håret såg awesome ut! :D  Och det är ju spolat så nu kommer de ju sitta i tills imorgon! Så lockigt/vågigt hår blir det imorgon! och bara lite smink då Thea ändå ska sminka om mig efter första lektionen! Är så jobbigt att sminka sig när man ändå ska ta bort det typ 2 timmar senare!
 
Usch fick precis näsblod!! Började bara droppa ner en massa blod på kudden!!! :(  Har inte haft det på jätte länge! Så de fick bli till att byta kuddfodral eller vad det heter och sätta in papper i näsan! Eller ska man kanske testa en tampong som i filmen She´s the man?  ;)
 
 
Kollade ju självklart på sista Top Model avsnittet som gick idag på tv!! Tycker definitivt att rätt person vann dock kommer jag inte säga vem då det kanske är någon som har missat att se det! Lite tråkigt var det att de inte var någon stor modevisning men inte så förvånande då de inte har övat så mycket på deras gång :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Spolar...!

Sitter med spolar i håret och känner mig lite som en gammal tant xD fast väldigt roligt ska de bli att se om de liknar 40-talet något ;) måste offra sig själv för sitt projektarbete.... Längtar tills jag är färdig med projektet! :)

Har annars idag bara pluggat och kollat lite på Men in trees :)

Dålig bild men såhär ser mitt hår ut nu! :)

Kraam Missfleur


This week!

Resten av denna veckan har varit ganska chill inte orkat göra så mycket direkt... Det dumma är när man inte gör så mycket på vardagarna så blir hela söndagen förstörd.... Det menas att jag har pluggat typ hela Söndagen dock har jag glömt plugga till Svenska förhöret som vi har imorgon!! Blir till att gå upp tidigt och plugga sönder på morgonen! Usch det ser man inte fram emot... Men de måste göras! Var dock tvungen att kolla på 2 filmer (Hunger games och In time) till en svenska uppgift då jag inte kommer ihåg dem så bra.... Sminkade även Olivia i torsdags! Blev ganska nöjd dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig "/  men hon är en otroligt bra modell! :)  Så ni får se resultatet sen när bilderna kommer! :)  Har även ÄNTLIGEN köpt ett träningskort! Så kan jag börja träna igen!! Wiieee!! :D:D
 
 
I fredags blev det utgång och man träffade härliga människor! Dock förstår jag inte riktigt hur folk kan ha så bra minne som de har menmen.... Några måste la ha det! ;) Så de var en härlig utgång var alldeles för länge sedan jag var ute! Dock var kanske inte min mamma den gladaste att hämta mig lite efter 2.... menmen bättre än att gå från skogskyrkågården mitt i natten! ;) 
 
I lördags blev det en chill dag och sedan på kvällen bio med Jonas! Som var jätte trevlig då de är första gången som jag pratar med honom! För vi båda känner att vi ska lära känna varandra lite innan balen! Så de är gött! :)  Vi såg Oz the great and powerful  Var kanske inte riktigt som man hade väntat sig men den var rolig! :) Och väldigt bra i 3D för har tyckt tidigare 3D filmer har vart väldigt dåliga på biografern här i jkpg men denna var faktiskt överaskande bra! :) Så de var en trevlig kväll! Dock så var jag hes och typ hostade azz mycket sen på kvällen kunde inte ens äta godis!! :(  Så fick hålla mig till att bara dricka lite läsk....
Fast idag har jag mått mycket bättre och kan prata normalt och äta! Dock hostar jag fortfarande lite men de kanske går över denna natten?  Vem vet?
 
Om ni är på lite dåligt humör eller ledsna så borde ni se denna filmen! :)
 
 
Kraam Missfleur♥

Not much but more then nothing!

bilder från kryssningen kunde inte ta fler då jag inte hade med någon kamera och hade typ inget batteri på mobilen...!


Summer feeling!!


Kryssningen!

Har inte skrivit på en vecka!!   Var sjukt lång resa ner till Karlskrona! Skulle stanna upp och plocka upp folk lite var stans på vägen så tog typ 1-2 timmars omväg!! SJUKT irriterande! Menmen kom ju fram till sist! ;)  Var lite tråkigt att vänta i början och när vi åkte ner till Karlskrona så fick vi veta att man bara kunde betala med kontanter!! Fatta vilken panik jag och Mathilda fick!! (Vi hade nämligen bara med oss kort och inga kontanter....) Fast de visade sig att man som tur var kunde betala med kort!! :)  Fast har lärt mig en läxa alltid läsa sin mail dagen innan man ska åka någonstans!! Haha! 
 
 
Hade ett jätte mysigt rum! Dock så hörde dem som var över oss typ allting vi sa så man hade ju lite trevligt samtal med dem.... Haha!  :)   Fast vi lämnade typ bara våra saker och bytte kläder för sedan var de dags att äta! Tur var det för gu va hungrig man var! Nästa gång jag åker iväg ska jag ta med godis eller nått som man kan äta x'D Var buffé så de fanns ju något man gillade som tur va! De hade typ kött eller kycklingspett som var marinerad i honung! Mums va gott de va! ;) Träffade även vår kompis från praktiken! Mycket trevligt imed att man typ inte kände någon där! Fast de var något mindre folk än va jag trodde de skulle vara..!
 
Första delen av kvällen var lite lam... Spelade typ 50-tals musik och sånt.... Fast träffade några trevliga människor och fick se hur de "fina" rummen såg ut! Fast de var fulare än vårt rum (enligt mig!) hehe  x'D Dock mådde Mathilda lite dåligt så fick spendera liten stund i rummet innan hon var redo att festa vidare! Komiskt nog var vi dem ända på båten som inte visste att vi skulle till Polen fick lite panik ett tag! (Blonda tjejer i polen...) Fast de var  typ bara att bi stannade där och lämna av + ta med lite lastbilar tror jag iallafall att de var det som vi gjorde! Fattar inte hur alla utan vi kunde ha fått reda på detta menmen...! Spelade ju inte så stor roll ;) Men de var en rolig kväll och sedan åt man frukost vid 5-6 tiden och sedan blev de att vi sov ett par timmar (dansgolven + barerna hade stängt...)  Tur var det dock knackade folk på dörrarna och ville typ att alla skulle vara vakna ändå....
 
 
Fast dagen efter blev bättre! För då kunde man sitta ute och kolla ut över havet (Heter Östersjön men är ett hav lite konstigt enligt mig,....) Så solade man i bara linne och självklart byxor också! ;)  Träffade trevligt folk som man umgick med resten av dagen! Dock fick vi en överraskning när vi kom till vårt rum igen för de hade nämligen börjat städa! Borde dem ha ropat ut i högtalarna tycker jag! Så våra väskor hamnade i receptionen fast de var ganska skönt vi visste vart dem var och vi slapp bära runt på dem! :)
 
Hemvägen brukar JÄMT kännas kortare än dit vägen fast denna gången kändes de som om de ungefär var lika långt! Kunde typ inte sova någonting på bussen och man var ändå trött och bara längtade efter sin säng! Sen var de ju också lite jobbigt att man glömde laddaren hemma så telefonen hade typ 10 % batteri (Hade den avstängd hela båt resan, tur var det hade blivit svin dyrt om man ringt eller sms:at imed att vi lämnade Sverige!) Fast allt som allt var de en härlig helg som man typ "måste" göra ;)   Fast självklart hände de lite crazy stuff fast de får vara hemligt! hihi ;P
 
Mycket text och förstår om ingen pallar att läsa detta! :)  Men typ 2 bilder som jag tog från båten har jag på mobilen så de kommer i ett inlägg över detta! x'D
 
Kraam Missfleur♥

Kryssning!!

Dålig uppdateringen senast... Men nu är de kryssning som gäller!! 4 timmars resa ner (hämtade upp folk över allt...) typ 1 timmes vänte tid att komma in på båten och man hör dem på övervåningen (eller dem hör oss haha!) men nu är de käk och sen festar man loss på riktigt!! ;D med söta Mathilda! :)



Kraam Missfleur


Who is happy that it's white outside?

Nu har snön kommit!! Ingen som är glad och lycklig över detta? Kanske bara dem som åker skidor.... Halt är de också! Var nära på att halka typ 5 gånger när jag gick till bussen!! :0 då är de illa! Dock så skiner ju solen så de väger upp det hela lite....

Men nu är de dags för en skoldag Random pics från förra veckan!



Kraam Missfleur


For you guys that dosen´t need to study!

Blev ändå att jag köpte lite när jag var med Olivia på a6.... Fast jag var bara TVUNGEN att ha ett par solglasögon! ;)  Fast nu typ på torsdag ska det börja snöa... :(  Får hoppas att det inte stämmer!! Vill ha vår nu!! :D 
 
Denna helgen har inte blivit något annat än att plugga, plugga, plugga..... :(   + kollat lite på film! ;) Måste ta en paus ibland från projektarbetet som redan håller på att döda mig och det ska snart vara färdigt!! Håller på att få panik! Menmen ska behålla lugnet och göra färdigt lite tills imorgon så jag slipper skämmas över att jag har tagit en liten paus i 3 veckor typ.... Får hoppas han blir nöjd med det som jag har hunnit med!! :)
 
 
För alla er som inte har en massa pluggandes att göra kommer jag med lite tips på bra serier och filmer! :)
 
Denna serien handlar om när Carrie i Sex and the City växte upp! SEVÄRD!!!!
 
 
Inte lika bra som jag trodde den skulle vara så lite besviken över det men det var inte bortkastad tid att kolla på den!
En rolig ganska klassisk tonårs musik film! Verkligen värd att se!
 
Äkta rolig tjej/tonårs film! Rolig och en film som man borde se!
 
 
 
En väldigt sjuk film! Inget för sådana som gillar gulliga filmer! Men ändå är den sevärd!
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Lalaksfgfdv

Haft en kort skoldag med att planera modevisning som vi ska ha i skolan! Känns mycket bättre nu!! Hade även den lyxen att få skjuts till skolan!! Dock var de lite som en nära döden upplevelse, bror min brukar köra mycket bättre menmen lever ju så de gör inte så mycket!

Men nu blir det till att fönstershoppa med Olivia!! Har inte råd att köpa något :(

Kör på en sommar outfit idag!


Kraam Missfleur


Time just flys by....

Igår var en ganska chill dag, hade bara expo så blev sen att man åkte hem och tog det lugnt + pluggade!! Skickade in 2 uppgifter och idag blev jag färdig med romantiken! Azz gött nu bara börja ta tag i projektarbetet och projekt&företagande så är man back on track! ;)

Är sjukt stressad för nu är de bara 100 dagar kvar till studenten!! OMG och för 41 dagar sedan firade vi jul! Ganska sjukt hur fort tiden går! Men nu är det stallet som gäller! Är svin hungrig! Ganska komiskt att maten tar slut ganska ofta på skolan eller idag fanns det ingen mer köttfärsås! Tagit slut redan vid 11.10!! Men som tur va fanns det kvar av den maten som jag ville ha!! :)


Så här såg jag ut idag!

Kraam Missfleur


Time for school!

Igår blev det stallet och hjälpa till lite på tävlingen :) stod vid framhoppningen inte det varmaste men de var roligare än jag trodde de skulle vara! :)

Har vart en rolig händelserik helg! Dock har jag inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort!! Lite ångest över att skolan börjar idag!! Menmen får väl bli en plugg måndag istället! ;)


Är så tråkigt att mitt Friskis kort har gått ut! :( vet inte om jag har råd till ett nytt just nu!! It sucks!


Dagens outfit toppen köpte Sis i Wien älskar färgen!! :) är inte så blå irl utan lite mer turkos :)



Kraam Missfleur


Sis back from Wien!

Systern min har ju kommit hem från Wien idag!! Roligt att ha henne hemma igen och hon har haft de jätte bra där har fått gå på modevisning, sett utelivet i Wien, shoppingen där, lärt sig lite tyska och fått se hur en frisör salong funkar där!! Vill också åka utomlands!! :)


Men gårdagen efter skolan så gjorde jag lite skolarbete och testade även att göra nyttiga chips!! :D tycker inte om varma äpplen eller chips men man skär bara upp tunna äpple bitar (osthyvel använde jag) och strödde på lite kanel för att få de smaksatta och satte in dem i ugnen på 100 grader i ca: 2-3 timmar har man dem inne :) så detta kommer jag att göra om!! :D (ett äpple blir en plåt) dock åt vi Kina mat till lunch (Hannes fick välja han har ju fyllt 20!!) så jag är proppmätt vet inte om jag kommer orka kvällsmat!!

Fast fick även veta att ingen har ätit en ordentlig måltid ifall man inte har ätit ris!



Kraam Missfleur


Black and Brown!

Har bara vart i skolan idag och letar efter sponsorer till modevisningen!! :) gick inte jätte bra men har fått några kanske och de är bättre än inget! :)

Annars har jag vart sjuk denna veckan så har inte hittat på så mycket eller tränade med Olivia i måndags! Riktigt skönt att träna kunde dock inte köra fullt ut... Men de var roligt ändå! :) måste dock köpa nytt gym kort! Mitt gick ut igår :(


Nu har ju ÄNTLIGEN vår vädret kommit så slipper vinterjackan! :) dagens outfit black and brown!



Kraam Missfleur


RSS 2.0