Två spännande saker och en tråkig...!

Blev ingen permanentning idag :( läraren var sjuk så de var lite tråkigt fick en massa papper att läsa istället... "/ fast de var roligt att testa mössorna!! :D känns verkligen som om studenten börjar närma sig nu xD jag och Mathilda beställde även den där kryssnings båten som bara är till för studenter! :D ska bli riktigt roligt! Dock så har ingen av oss typ någon koll vet bara att vi åka båt haha! Men det är ju inte förrens i mars så de har man ju tid att hitta fast mamma blev la inte så glad att man inte ens vet vart båten ska åka! Konversationen:
Jag - jag och Mathilda har beställt kryssnings båt. :)
Mamma- jasså vart någonstans ska ni åka?
Jag- vet inte riktigt
Mamma- vet du inte vart båten ska!?
Jag- vi ska åka på vattnet

Inte för glad över mitt svar fast de stämmer ju ;) haha!

Blev en härlig ridtur på en nästan seg Tamira! Så får hoppas att det går bra imorgon på tävlingen!! :) ska SENAST vara i stallet 6.30 så nu blir det sängen för att orka gå upp 5.00 (kanske även lite tidigare...!) fast har vart duktig och packat allt! :D

några gamla outfits! :)


Kraam Missfleur


Permanent is coming

Prover igår gick ganska bra dock lite svårt när man inte kunde se kunden i spegeln (den hjälper mer än vad man tror!) fast högre än G tror jag dock inte att de blev "/ Sen blev de upp till stallet och rida fina Tamira som gick hur bra som helst!! :D


Men nu blir de skolan börjar 3 timmar tidigare för att testa student mössa!! Ska bli roligt att se hur man ser ut men det betyder även att typ 700-1000 kr försvinner på det... Menmen det är ju bara en gång i livet man tar det så då vill man ju ha en snygg mössa ;) sen blir de till att få sina ögonfransar permanentade ! :D


Dagens outfit måste verkligen skaffa ett par vantar för mina händer fryser IHJÄL!!


Kraam Missfleur


Snart kanske man kan bli lugn?

Nu är det dags för skola idag är de smink! De roligaste! Fast imorgon ska också bli roligt att testa på att permanenta! ;) dock får jag lite ångest tror att vi ska ha prov idag men är inte helt säker men jag kommer inte kunna slappna av förrens de säger att vi inte ska ha det! :)

Dagens outfit är väldigt chill! Orkade inte fixa mig så mycket :)



Kraam Missfleur


Kan ni knäcka koden?

Idag har jag vart hos läkarn!  Gick riktigt bra! :D  Ska minska ner eller de blir inte direkt att jag minskar ner för det är samma styrka men i en eller två tabletter så nu måste jag bara ta 4 tabletter om dagen!! :D  Så sjukt glad!! Får även välja när jag vill minska ner på Lamitrogin (vet inte hur det stavas!) Men de kommer jag inte göra förrens jag har mitt körkort! ;)  Tänker inte riskera något i onödan! :)  Fast de kommer kännas sjukt konstigt från 8 till 4!  :D 
 
 
Sen efter sjukhuset plockade vi upp Sis och åkte upp till stallet för att ta en skritt tur med pollarna! Sen snabbt hem äta och sen åka till skolan för att gå runt rocksjön! Men kände verkligen sen hur jag hade velat springa istället för att gå! Men tror att jag tar en spring tur i skogen imorgon istället ;) 
 
 
Kan ni komma på stations nummret och lösenordet? 
 
Först är det stationens nummer:  Ledtråd på det är Västerås är Sveriges X största stad.
 X är den siffran som ni ska lista ut!

Detta spelet är lösenordet!
 
HoHanondodtotagog, fofamomnontotagog, koklolapoppop elolloleror kokysossos
 
 
 
Kraam Missfleur♥

100:de gången!

Asså shit va härlig dag igår!  Gick rundan och fick gratis azz god frukost! :D  Fick tjata till mig att få en uppgift i idrotten så jag slapp sitta och vänta ensam i 5 TIMMAR!! Har ju så konstigt varje tisdag... Fast oftast brukar jag träna på förmiddagen men nu när man är lite förkyld så tänkte jag att de va bättre att spara på mina krafter! Så de blev att jag åkte hem och faktiskt pluggade! x'D  Och självklart gjorde jag också de kodade meddelandet som var min uppgift i Idrotten!  Sjukt roligt faktiskt! :) Dock är jag jäkla glad att jag inte måste försöka lista ut dem! Eller behöva vara med och gå till de olika stationerna!! Haha!  Svårt kommer de få ;)  Men jag tog med rövarspråket lite!  De som man jämt körde när man typ gick i lågstadiet! Dock var jag inte särskilt duktig på det för jag blandade jämt ihop vokaler och konsonanter!  Då går de ganska illa om man gör det......
 
 
 
Sen blev de träning på kvällen! :D  Måste säga att jag faktiskt var sjukt nervös för gruppe innan hade de gått Aaa ärlig ska jag vara nu SKIT dåligt!  Men början gick bra för mig men nu har hon börjat lita på mig igen och hoppar i ALLA lägen!!  Lite svårt ibland när jag inte hänger med så de blev en 100:de avtrillning! Så nu kan jag sluta räkna x'D  Haha!  Men de gick bra dock tappade jag andan och när man gör det samtidigt som man är förbannad på sig själv så är det inte den bästa kombon direkt.... Men sen gick det SUPER BRA!! :D   Och jag + Tamira fick beröm! Så är azz nöjd med träningen (kan säga att efter avtrillningen gick jag bort till min mobil och satte på Björn Rosenström för att få en bra känsla!)
 
 
Sen på kvällen blev de X-factor och Svenska Hollywood fruar och Ung & Bortskämd :D  Så en härlig pratstund när mamma kom hem från höst mötet! Mycket som kan hända så de blev inte att man la sig förrens kl 01.00!!  Haha!  Och nu ska man även efteranmäla sig till Värnamo regionala tävling på Lördag!! :D  Får hoppas att det är bra men vill verkligen tävla och testa en regional igen med henne!! För sen blir detta nog sista tävlingen för denna terminen (kanske någon klubbis också...) 
 
 
 
Men nu ska jag dra till sjukhuset för en Check up! ;) 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

HÄLSOVECKA! :D

Igår var det bara svenska som man fick jobba på med fritt :). Och jag hade panik på söndags kvällen att jag hade glömt klippa ut krönika så jag skrev de stort på en lapp bara för att jag inte skulle ha glömt bort det när jag sov xD haha! Så tog med 2 en till Esther och en till mig xD och självklart så skulle vi inte jobba med det bara för att man hade med det typ.... Jaja!


Så nu är man på väg till skolan i de regniga kalla vädret så jag är fullt utrustad med vantar mössa halsduk och mjukis strumpor! :D och självklart paraply (byxor, tröja och en tjock tröja!) så om någon i Jönköping har missat så är det HÄLSOVECKA nu!! :D så idag blir det att gå 30 min för att få frukost i skolan och imorgon är det skol jogg runt rocksjön! :)



Fatta vilken panik jag fick när jag gick till bussen idag och den åkte förbi mig när jag var påväg till busshållplatsen!! Fast hur ofta kommer bussen 07.23 och inte 07.27 som den ska? ALDRIG så smart som jag är gick jag ändå dit och så kom den rätta bussen! :)

hann även med att göra mitt skyltfönster på typ 2 min innan jag var tvungen att gå så de blev ju inte direkt snyggt men jag gjorde det! Haha! xD




Kraam Missfleur


Helgen i korta drag!

Hello!
 
Nu kollar man på X-factor har totalt glömt bort att de gick idag!  Har haft så fullt upp med serien Dance Moms! Sjut bra och rolig serie! 
 
  Verkligen värd att se finns 3 sesons! (Har bara sätt 1 hitills x'D)
 
 
Men i fredags blev det ett lungt ridpass imed att de var proppfullt! inne i ridhuset.... Så ett ordentligt ridpass fick de bli! :D  Sen hade vi en redig myskväll i det tråkiga regninga vädret..... Så riktigt trevligt med bara mamma hemma så vi åt kyckling, vitlöksbröd och film ♥  Så en härlig fredag blev det! :D
 
 
I lördags gick man upp tidigt för att städa undan de sista inför att Jespers familj skulle komma (lite onödigt imed att de inte ens gick upp, men nödvändigt!)  Så nu är huset azz rent och fint! :D Sen tog man bussen in till stan med Linda för att shoppa lite! :D  Eller vi skulle hitta en svart klänning till henne! :)   Vilket vi gjorde hittade 3 stycken men hon valde en med nitar på från New Yorker! :)   Och jag köpte en sak som alla behöver, nämlingen svarta strumpbyxor!  ;)  Såg även en bild på en typ rutig, och randig jacka med luva (JÄTTE SNYGG!!) dock så hittade jag inte den i affären utan bara på en reklam bild :(  Så nu ska jag kolla alla online affärer tills jag hittar den!! Eller någon liknande ;)  Sen blev de hem hjälpa till lite med förberedelserna sen också till Jespers familj skulle komma efter de vart i stallet (Vilket tyvärr hans lillasyster Clara flög av på lilla Qajsa som var azz pigg!)  Så de var en trevlig eftermiddag sen på kvällen åkte man upp och fixade allt va så trist väder att Tamira fick vila :)
 
 
Idag har man sovit ända till halv 12! För att sedan åka upp till stallet och rida, fixa allt för sen kl 17 var de kalas för mamma!  Mycket trevligt!  Och nu avslutar man kvällen med att kolla på X-factor och Rizzoli & Isles!  ;)
 
En film definitivt värd att se!! :D  
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Tips till ALLA som är i ett förhållande!

Idag blir de mössa paraply och ett par ordentliga höst skor! Vill ju inte bli alldeles blöt om fötterna! För nu är de skolan i 1 timme och 40 min ;). Sen upp till stallet där mamma har fixat allt + fått nytt spån i detta vädret! Har man världens bästa mamma så har man haha! ;)

Igår blev de ju träning med Olivia! Box pass va det! Riktigt skönt dock gör min typ där man böjer foten på vänster sidan azz ont! Fast bästa var nog att båda tänkte ställa in men ingen ville "svika" den andra! Haha! Fick azz bråttom till bussen sen och jag tappade min mobil rätt i asfalten och det är ju en iPhone.... Så tror ni att den fick någon spricka? Jajemensan! Att den fick där av kanske lite fler stavfel än de brukar vara! Ser ju inte så bra...! Fast den funkar! :D


ett tips till ALLA!! I ett förhållande ska båda bestämma lika mycket och man ska inte påverkas för mycket av den andra för man är rädd att förlora den utan stå upp och gör det du vill om den andra gillar dig så stannar den annars förlorar du något du aldrig hade och kan koncentrera sig på viktigare saker (typ skolan!)


Mina naglar som jag målade för typ 2 dagar sedan dock är de redan förstörda :(



Kraam Missfleur


Whopsi! It rains....

Ojoj nu öser regnet ner! Och just idag ligger mitt paraply hemma "/ så min tröja får agera som paraply! Haha! Men de håller ju iallafall sminket och håret på plats ;)


Idag har vi övat på skuggor! :) gick MYCKET bättre denna gången! + att Megan passar så jäkla bra i att ha stark ögonskugga!! :) tvättade även hennes hår! Brukar inte gå så bra för mig när jag gör det fast nu gick det galant! :D dock va de lite onödigt att föna hennes hår (Imed vädret...) fast de är roligt och hon är som en liten docka blir bra i allt och de är otroligt roligt att fixa folk som inte bryr sig om håret eller smink! :)


Men nu blir det stallet! Ska rida Tamira <3 och sen blir det att åka till A6 och träna med Olivia! :D


Dagens outfit!


Kraam Missfleur


Carpe Diem!

En stylist dag är de som gäller nu då! :) ska bli spännande att se vad man får göra idag!! Eller om man ens får sminka något.... Får se hur de blir! Hoppas på att man får lite fakta om Stylist SM :)


Nu på morgonen har man varit effektiv och städat rummet! Eller fixat till de lite! Har spikat upp mitt Carpe Diem nu! Efter typ 3 månader haha!! Men men nu är den uppsatt !! :D

Gårdagens outfit :


Kraam Missfleur


My day!

Har haft en redig skön dag! Har varit redigt aktiv först expo sen träna en timme! :) sen blev det lunch dock innan det så fick jag mitt lås uppklippt! Något pinsamt att behöva göra de typ varje läsår.... Fast ett lås på Friskis kostar bara 40 kr ;) haha! Efter de hade man en lektion + klassråd :) för sen fick man åka till "biblioteket" och jobba ;) fast de fick bli att åka hem och STÄDA!! Så hallen är typ "tom" nu! :) så känns otroligt skönt och roligt när de är fint + fick en extra träning av att bära alla saker ut till garaget har ett helvetes många tunga böcker! Så om någon vill läsa om fåglar, blommor eller kanske Kalle Anka ! Haha en salig blandning! ;)


Men nu är de Bonde söker fru sen se på när Trinny och Susanna stylar Sverige! Efter det kör man på master chef! Fast har även kollat på Nobbad (amerikansk serie!) otroligt rolig något jag verkligen kan tipsa er om att kolla på! :)

men nu blir de till att borsta tänderna så man inte äter någon choklad!! Gjorde iordning ett mellanmål med banan, yoghurt, frysta bär! Jätte gott! :D


Kraam Missfleur


Kraam Missfleur


Rework!

Ny dag!  Så då kör man på! Eller trött som man var i morse så fick man ta en senare buss och de resulterade till att man hamnade mitt i trafikstoppningen så åkte typ 1 meter i minuten.... Kändes lagom roligt när man stod där på bussen och bara såg minuterna ticka förbi....  Menmen nu efter expo:n så blir det träning, måste bli lite pigg nu på morgonkvisten! Fast jag behöver dock klippa upp mitt skåp då jag har tappat bort min nyckel :(  Något tråkigt men tyvärr så händer det mig ganska ofta.... Kanske ska börja ha lite mer koll på mina nycklar framöver! 
 
 
Men nu ska jag fortsätta att jobba med mitt skylt fönster!  Och jag hade börjat jobba med 1800-talet lite igår så fick jag veta att det var Renässansen som jag skulle jobba med!! Haha!  Så nu får de bli lite rework här! ;)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Sweet dreams and hope you get in to the dreamer´s land!

Hello!  Snart är det läggdags då det är dags att gå upp kl 5-6 imorgon!  Det värsta med att börja tidigt är att man ja ganska uppenbart behöver gå upp tidigt!!  Fast har haft softa dagar hitills så jag ska verkligen inte klaga! :)
 
 
Känns otroligt skönt att ha tränat idag!! Var exakt en vecka sedan! (om man inte räknar med ridningen!) Har haft en riktigt skön dag åkt in lämnat in cv på Netto, tränat med Olivia!  Riktigt skönt och roligt! :D  Först innan träningen så åt vi lite på donken så kom även Mila!  :)  Sen efter träningspasset så blev det att ta bussen upp till stallet (hade tur att det var Samset bussen!)  och så red man fina Tamira! Tog gogen idag kändes lite efter träningen ;)  Men hon gick super fint! :D  Så en glad dag kan man lugnt säga! :)
 
 
Igår var de svenska lektion som började dagen! Dock hade bara 3 i klassen kommit ihåg läxan.... Hehe något pinsamt!  Men nästa vecka kommer alla ha med sig en krönika! ;)  Blev sen Bacon till lunch!! :D  Fick ta hur mycket man ville!! Det måste nog vara min favorit mat! :)  haha!  Sen blev det att ta bussen in hem! åkte in till stan med Megan som trodde att det var denna veckan som är "hälso veckan" så vi kör frånochmed denna!! :D  Så vi kör 2 hälsoveckor istället för en ! :)  Härligt dock lite svårt menmen skakar man hand på något så ska man fasen hålla det! x'D   Sen har man även bokat tid på körskolan så om 2 veckor så går jag min kurs så jag kan börja övningsköra!! :D 
 
 
Sov gott och ta er in i drömarnas värld ;)
 
 
Kraam Missfleur♥

Långt inlägg, men så får de bli!

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera!! Men som sagt hade jag en riktig dålig vecka (förra alltså!)  Fast den blev bättre till helgen! Så nu kommer en ganska kort uppdatering om vad jag har gjort de senaste dagarna!
 
I torsdags så var man i skolan och gjorde lite frisyrer övade på svinrygg som jag personligen tycker är otroligt snyggt och roligt att göra dock var jag så otroligt trött och det kändes inte lika roligt som det brukar vara! Så gick hem efter lunch och la mig och sov i typ 5 timmar..... Efter det snyggade jag till lite i mitt rum och pluggade pyttelite sen slappade jag bara för jag orkade verkligen inte göra NÅGOT!!  Så gick och la mig tidigt för att orka med Fredagen!  Som tur så gick vi igenom skuggorna (som de gjort dagen innan) så fick man testa på dem, det var lite svårare nu när vi har det nya sminket för det ger OTROLIGT mycket mer färg! Det är jätte roligt dock lite svårt då de gamla inte gav alls någon färg så blir kanske att man köper några ögonskuggor från Färg.  :)  Måste dock först hitta ett jobb!! ;)  Det lilla.... problemet!  Sen efter skolan så blev det upp till stallet och rida Tamira! Som var otroligt fin! :D  Fast det är hon ju typ alltid nu.... Haha!
 
 
Sen på lördagen blev det en härlig sovmorgon! :D  Slappade ända tills Mila kom vid 5 tiden! :)   Så fixade man henne i 10-tals stil!  Blev otroligt fin! :D (dock var hon inte jätte glad över att allt hår var uppsatt men snäll som hon är gick hon med på det ändå!)  Så åkte vi upp till stallet! Riktigt skönt att hon har körkort och måste säga att hon kör otroligt bra! :D Och hon hade tur som kunde v'lja melan 3 bilar! Haha!  Så var man ute och tog kort på henne! Blev riktigt nöjd! Dock är jag ju ingen mäster fotograf direkt.... Men otroligt roligt med en bra kamera och Aa allt bara stämde! :D Dock ska jag vara lika hemlighetsfull som alla andra är med sina Projektarbeten! Så ingen kommer få se bilderna (förutom modellen, familjen!)  För jag är alltid en sådan som delar med mig om allt så detta är en bra övning att vara lite hemlighetsfull!  hihi! ;)   Dock gjorde detta att verken jag eller Mila hann rida så pollarna fick vila det var bara Sis som hann rida!  + att hon fixade allt! :)  
 
 
Sedan på Söndagen så var det klubbis!! :D  Fastän hon hade vilat så var hon lugn och jag brukar aldrig börja rida med spö när jag tävlar men denna gången gjorde jag det och hon var så fin så! :D Gick otroligt bra det var bara ett ryck hon fick och rusade de 2 första gångerna när vi hoppade oxern men hon blev snabbt lugn efter det och när vi kom in på banan var hon lagom taggad och gick hur bra som helst dock hoppar hon lite i svängarna men det gör absolut ingenting!  förlorade dock 2 sekunder i omhoppning men de gjorde inget!  Sen i andra klassen (1 m) jag säger att jag satsar på en dubbel nolla fast det glömmer jag bort så fort det blir omhoppning! haha!  Men gick mycket bättre dock drev jag på lite mycket till sista hindret så vi petade det "/  men hon hoppade inte i svängarna utan de flöt på bra så förbättrade tiden med 2 sekunder! :D Och jag trodde de skulle gå dåligt för Sis som var innan mig flög av! Och landade på huvudet men de gick bra med henne som tur va!! Fast det får en att må lite dåligt! "/  Senare på dagen (5 tiden) var det dags för mental träning! Vilket är väldigt bra för mig och denna gången var MYCKET roligare! Dock fick man göra läxan i sista stund... haha hade helt glömt bort den! x'D  Men en övning när vi skulle stänga ute allt ljud och störningar medan ens kompis skulle få en att börja skratta! Och jag lyckades få Ewe att skratta varje gång för i hennes hjärna har hon kopplat mig till roligt/skratt!  medan jag lyckades hålla mig utan att skratta! Men de som skapade otroligt mycket ståhej och skratt var när man skulle skriva 10 saker som man tänkte/gjorde för att de skulle gå bra på tävling så hade jag skrivit LÅTEN! Och min låt var ju inte direkt som en annan som hade Tina Turner- Simply the Best! Utan min är ju Björn Rosenström- Pojkarna som busar (Raggarrock) Så fatta vad folk kommer kolla när man tävlar nästa gång inne på banan för jag tänker på den varje gång precis innan jag ska starta för de stänger ute allt ljud och stoj och får mig att bli koncentrerad! Så hitta en låt eller ord som får er att bli lugn och detta funkar även i vardagen!! :D 
 
Blev en hiskiligt lång text så jag skriver en nästan lika lång text lite senare... Haha! Men lovar att jag ska uppdatera varje dag istället för sådana här lång inlägg!! x'D
 
Har redan lagt upp typ alla av dessa bilder men shit va jag vill tillbaka eller iallafall utomlands igen!!  Har kommit på tal så många gånger nu den senaste veckan och vill bara åka igen!! Sommar, sol och roliga tider Feels like a life time ago....
 






 
Kraam Missfleur♥

Hatar när jag mår såhär....

Igår så började man skriva om 1800-talet! Fick jobba hemma OTROLIGT skönt! Dock kl 16.00 somnade jag i sis säng... Sov ända till 20.00!! Otroligt skönt var dock lika trött när jag gick och la mig 3 timmar senare.... Så nu blir det hem och sova har ont i huvudet och känns som om jag ska börja gråta "/ hatar den känslan men ska vila upp mig så jag klarar helgen + träna och gå i skolan nästa vecka!! :)

Hoppas ni andra mår bra och njuter av det soliga kalla höst vädret!! Ska verkligen ha på mig mer kläder imorgon fryser typ ihjäl!!!


Kraam Missfleur


Inte rummet..... Kanske hallen?

Tidigt uppe idag fixade fint i rummet! :) hittade dock inte busskortet där fast jag lagade en väska + hittade nyckel och örhänge! :). Sen så letade jag där nere och vad låg inte under byrån? Jo BUSSKORTET !! :D. Fatta om jag blev glad då!! Haha! Dock fick jag springa lite till bussen idag skulle vara försenad till 7.30 fast den kom 7.23 istället!! Men den var snäll och väntade på mig!! :)

nu är de dags för skola expo är första lektionen så de blir till att skissa på mitt lilla skyltfönster ! :)

Kraam Missfleur


Klantig som jag är.....

Igår blev mamma azz rädd trodde något "allvarligt" hade hänt! Men jag såg en geting klättra på min vägg!! För under sommaren har ALLA som jag har jobbat med varit rädda för dem så de har typ smittat av sig...! :( men den tog vi lätt död på med hjälp av hårspray! Haha xD


Men när jag kikade runt på kläder igår hittade jag inget spännande "/ men tror de har fixat säg endå! :) kollade även efter praktikplats! Jätte trevliga där jag kollade så hoppas att de kommer tillbaka med goda nyheter denna veckan! :) träffade även på en av de jag jobbade med igår! :) riktigt trevligt! Hann dock inte prata så mycket men ändå lite komiskt! ;)


Men nu är de en trött tjej som har träningsverk som ska sova! Upp tidigt imorgon och leta efter busskortet (klantig som jag är har jag tappat bort det... "/) så ni får höra om Jens träningen imorgon istället! :) fast jag hoppas verkligen att någon vill köpa henne SNART!!!


Kraam Missfleur


Har du missat att de regnar?

Shit någon som missat att de regnar ute!?!? Jag har iallafall inte missat det! Utan lilla jag hade idrottslektion när de började regna (hade ingen luva eller paraply!) lagom rolig.... Sprang intervaller i järabacken (en skidbacke) ja först springa/gå dit sen intervaller i backen SEN springa uppför HELA och sen ner igen och efter det fick man gå eller springa tillbaka till skolan! (2,5 km) duktig som jag är sprang jag hela vägen och blev helt dygnsur! :( men nu laddar jag om till Jens träningen (hoppas man hinner torka lite...)


Innan denna dagen har man haft expo och sen håltimma (pluggat och inte tränat vilket jag är glad över!) har även tappat bort busskortet så de blir till att stor städa / leta när jag kommer hem!!




Kraam Missfleur


Hope I have some luck whit me today!

En ganska lugn skoldag önskar dock att jag kommit längre med projektet! Men nu blir det till att fråga efter praktikplats och sen en tripp till second hand affärer! Måste hitta klänning + korsett nu till helgen!! xD och en eller flera HATTAR!!! Så får hoppas att jag har turen med mig idag! ;)


Kraam Missfleur


Maby not party like everybody else i'm going for The study horse until december!

Gårdagen bestod av en sovmorgon! Sedan lite plugg + kolla på tv ;) sedan blev de upp till stallet och rida kära Tamira! :) nu behöver jag (enligt sis) bara öva på att få en kortare form så hon får upp nacken lite mer sen är de klappat och klart med en perfekt ponny typ xD


Idag blev de ingen sovmorgon eller sov till 8.30 så en liten blev det ju ;) men har läst städat måste säga hallen ser jävligt bra ut! Haha! Har även tråkigt nog plockat bort sommar skorna och tagit fram höst skorna nu.... "/ men nu är man på väg till stallet och hjälpa till på tävlingen sen är det Pay and Jump som gäller! :D ska bli redigt roligt! :)


Kraam Missfleur


Går så otroligt fort!

Igår blev det ett roligt box pass med Olivia! Går så otroligt snabbt på det passet (tiden) men är otroligt roligt!! :D innan de passet så blev det ett ordentligt pass med Tamira :) använde gogen så att hon verkligen skulle behöva jobba lite extra hårt! För på söndag blir det Pay and Jump ! Kör på 90 och 1 meter där också ! Börjar ju gå så bra fast av någon konstig anledning går det jämt dåligt på träningstävling... Får hoppas att det blir ändring på nu! ;)


Lite stressigt nu på morgonen fastän man börjar kl 12.... Fast har slagit in paket till mamma som fyller år idag! :D och även plockat undan lite måste seriöst städa!!!






Kraam Missfleur


Första stylist lektionen denna terminen!

Igår tryckte man i sig en massa skit mat.... Eller kaka kanske snarare är rätta ordet... ;) så de ska bli härligt med ett box pass idag! :D fast först nu är det ju dags för skolan!! Första stylisten för min del denna terminen! :) ska även fråga på ett ställe om praktik plats! :) så håll tummarna att jag får där!! :)


Dagens outfit svarta byxor, orange top, brun skinn jacka och converse, solglasögon! :)



Kraam Missfleur


Short day.... :(

Blev bara 1 lektion idag! Kan säga att jag börjar fatta detta med expo nu faktiskt!! :) fast duktig som jag är tog jag reda på vad vi ska göra på de lektionerna som jag missade!! Förutom träningsverk så har jag azz ont i magen :( så de blir hem och vila! Och självklart plugga lite då.....


Men är så gulligt råkade ju köpa sock garn till sis så nu testar hon att göra ett par raggsockar istället för ett par vantar! :D



Kraam Missfleur


Allt beror på vad vi är VANA vid!

Sjukt irriterad på busschaufförer !! Dör de av att vänta 1 min!?!? NEJ är svaret på den frågan! Så nu sitter man och väntar på 2:an så kmr 26:an sedan kommer en ny 3:a!! Som av någon jävligt konstig anledning står och väntar på 2:an!! :@ så ni som inte märker det är jag jävligt fucking förbannad!! Busschafförerna sa de går ju ändå så ofta så de gör ju inget! Ojoj 3:an åkte nu och så kmr 2:an nu samarbetar de med oss resenärer? Knappast.... Menmen deras jobb är la bara att köra bussen... Och kan säga de är jobbigt när bussarna strular för oss som bor i jkpg också det kanske bara handlar om 10 min och inte 1 timme fast vi alla är VANA vid olika saker och det borde alla ha i åtanke! :) nu lämnar vi det bakom oss......

Hade en redig soft expo lektion! Lärde oss hur man gjorde affisch och vilken text man skulle ha! :) sedan blev de Friskis och efter det fortsätta med projekt arbetet lite på håltimmen och sen planera friluftsdagen på idrottslektionen jag och Esther är i eld gruppen tillsammans !! :D hihi nu är det dags för stallet och sedan blir det ett core pass med sis och Olivia! :) Väntar även en ljuvlig macka från subway i stallet!

dagens outfit



Kraam Missfleur


Mondayd ain't That bad ;)

Har haft en chill dag! Gillar måndagar skarpt! :D Gick tidigare från projekt tiden för att låna lite nya böcker köpa garn till sis ! Nu sitter man på bussen hem för att jobba med projekt arbetet och sedan blir det att åka upp till stallet och käka tårta + rida! :)


Dålig bild på dagens outfit



Kraam Missfleur


Lalalalala

Sjukt trött efter en tävlingsdag i norrahammar taberg och måste ändå säga att de gick helt OK första klassen var hon faktiskt SEG !! Så de blev 16 fel men va inte hel nöjd men sen i andra klassen (L:bn) så tog ett hopp spö och de gick redigt bra! Fick två små pet men klarade kombinationen utan ett stopp så är otroligt nöjd med den rundan! :D

Sedan blev de två pan pizzor sedan blev de 3 timmar mental träning! Intressant men mest bas grejer som man kunde sen innan! ;)


Kraam Missfleur


Som när man själv var liten!

Azz soft dag. Började med att man hade "en dag i ringen" dör jag sis och mamma skulle ha hand om lekar men blev mest att man bara sprang runt och lekte med de små barnen! :) som i början var blyga men sen vågade de leka med än! :D lite minnen från hur man hade de själv här i ringen när man va liten! :)


Sedan blev de upp till stallet och ta ett ordentligt intensivt ridpass och sedan Chilla framför tv:n xD för imorgon är det tävling!! :D fast nu blir det sängen så man kan vila upp sig och få krafter ;)

Samma byxor men en lite mer avslappnad stil :)


Kraam Missfleur


RSS 2.0