Helgen i korta drag!

Hello!
 
Nu kollar man på X-factor har totalt glömt bort att de gick idag!  Har haft så fullt upp med serien Dance Moms! Sjut bra och rolig serie! 
 
  Verkligen värd att se finns 3 sesons! (Har bara sätt 1 hitills x'D)
 
 
Men i fredags blev det ett lungt ridpass imed att de var proppfullt! inne i ridhuset.... Så ett ordentligt ridpass fick de bli! :D  Sen hade vi en redig myskväll i det tråkiga regninga vädret..... Så riktigt trevligt med bara mamma hemma så vi åt kyckling, vitlöksbröd och film ♥  Så en härlig fredag blev det! :D
 
 
I lördags gick man upp tidigt för att städa undan de sista inför att Jespers familj skulle komma (lite onödigt imed att de inte ens gick upp, men nödvändigt!)  Så nu är huset azz rent och fint! :D Sen tog man bussen in till stan med Linda för att shoppa lite! :D  Eller vi skulle hitta en svart klänning till henne! :)   Vilket vi gjorde hittade 3 stycken men hon valde en med nitar på från New Yorker! :)   Och jag köpte en sak som alla behöver, nämlingen svarta strumpbyxor!  ;)  Såg även en bild på en typ rutig, och randig jacka med luva (JÄTTE SNYGG!!) dock så hittade jag inte den i affären utan bara på en reklam bild :(  Så nu ska jag kolla alla online affärer tills jag hittar den!! Eller någon liknande ;)  Sen blev de hem hjälpa till lite med förberedelserna sen också till Jespers familj skulle komma efter de vart i stallet (Vilket tyvärr hans lillasyster Clara flög av på lilla Qajsa som var azz pigg!)  Så de var en trevlig eftermiddag sen på kvällen åkte man upp och fixade allt va så trist väder att Tamira fick vila :)
 
 
Idag har man sovit ända till halv 12! För att sedan åka upp till stallet och rida, fixa allt för sen kl 17 var de kalas för mamma!  Mycket trevligt!  Och nu avslutar man kvällen med att kolla på X-factor och Rizzoli & Isles!  ;)
 
En film definitivt värd att se!! :D  
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0