Gott nytt år

Nu drar vi till Mathilda :D  det tog väldigt lång tid att bestäma vilka kläder man skulla ha på sig...

Vi hörs nästa år!! ;) hehe  puss o kraam


Gott nytt år

nyårs kläder

Sitter med sis nu och har bestämt vilka kläder vi ska ha idag ;)  jag kör på den sommriga stilen hihi (a)

Mathilda ringde innan, blir att man sticker till henne vid 5 tiden x'D  + att man fick veta lite vad som har hänt i hennes liv ;)  nu blir det till att städa och fixa sig det sist (det först nämnda lär ta ganska lång tid...) 

en liten sommar bild ;)

Kraam Sara

What a girl wants

Igår var roligt, men som alltid så slutar det dåligt....   men ska tillbringa lite mindre tid framför datorn och tv:n och börja läsa mer :D hihi 

Kommer bli lite mindre uppdatering på bloggen men minst ett inlägg per dag ;)  nu ska jag kolla klart på What a girl wants =)

Ska också bestämma vilka kläder man ska ha imorgon ;)


Kraam Sara

:D

haha roligt med bowlingen innan elr inte...     nu är äntligen nyår fixat! :D  så jävla skönt att slippa tänka på det mer ;)  nu är frågan bara vad man ska ha på sig?
nää nu ska man fortsätta ragga på några snyggingar ;)  hörs senare (a)
Kraam Sara

olivia här

Nu sitter vi och spelar Crash som vanligt.. vi kom nyss hem från bowlingen och burger king! Olivia bäst Sylvander vann såklart  Sara spelar Crash och bara vinner.. Jonna nördar sig på facebook, och jag sitter här! Jag ska sova när ikväll o de blir nog mys o spel kväll haha! ;)
ha de så bra / Olivia :D

Bowla

Nu ska man dra och Bowla på racket centrum med Olivia o Sis :D  har typ inte bowlat på 1 år!!  men får se hur det går Olivia brukar vinna (detta var typ en tradition för oss att bowla typ varje lov x'D) får hoppas att man vinner ändå ;)
Gick bra att rida ut, Gud va roligt pollarna tkr det är x'D
ska försöka hinna slänga in lite bilder sen (om det går) ;)
Kraam Sara

Bowla

Nu ska man dra och Bowla på racket centrum med Olivia o Sis :D  har typ inte bowlat på 1 år!!  men får se hur det går Olivia brukar vinna (detta var typ en tradition för oss att bowla typ varje lov x'D) får hoppas att man vinner ändå ;)
Gick bra att rida ut, Gud va roligt pollarna tkr det är x'D
ska försöka hinna slänga in lite bilder sen (om det går) ;)
Kraam Sara

Ute ritt!

Nu blir det att dra upp till stallet =)  Idag blir det en ute ritt i detta kalla men fina vädret! :D  och om man flyger av så landar man mjukt hihi (a)
Kraam Sara

Veronica Mars

Sätt klart säsong 1 av Veronica Mars nu, känns lite tomt att veta vem som dödade Lilly Kane.... men det är bara att börja på säsong 2 ;)
Sitter nu med sis och umgås lite ;)   snart blire till att hoppa i säng...  efter en mycket onyttig dag! har inte pluggat något och bara kollat på film och ätit en MASSA godis... fast jag har ju faktiskt städat ;)   Nu fick man också veta lite som har hänt i Mathildas liv också ♥
Den här mellandags rean... den är inte bra! har handlat upp mycket pengar! och nu kom sis hem med ett par till skor! 4 nya skor har vi nu då! ;) inte använt några av dem än.... x'D
Mysdag! :D
Kraam Sara

Färdigt

Nu är det färdig städat tog lite pauser emellan åt ;)  elr ganska många pauser faktiskt... hehe x'D  men det är fint tills Olivia kommer imonn ;D  snart blir det att hoppa in i duschen och sedan blir det kanske läggdags ska gå upp tidigt imonn igen... "/
Kraam Sara

Städa ;)

Nu blire till att städa och sen ta en varm dusch ;)  det behövs i denna vinterkylan....  fast det är väldigt fint ute så vad gör typ 10 minus haha x'D
Kraam Sara

Scones

Sitter och äter scones och dricker varm O´boy =)  gick bra uppe i stallet pollen va lite pigg, fast det är bättre än när de är lata ;) men var tvungen att bli uppslängd sen när vi skulle skritta av dem ute, ska nog bli mitt nyårslöfte att bli vigare x'D  för jag var nära på att åka över på andra sidan av Malaika när hon slängde upp mig... hon var lite starkare än vad jag trodde ;) hihi
Nu ska jag äta mina scones och dricka varm O´boy och kolla på Veronica Mars :D
Kraam Sara

Stabel

sitter och väntar på att åka upp till stallet =)  var ett tag sedan man var där uppe....  elr typ 3 dagar sedan ;)
God morgon också tänk att man är uppe såhär tidigt på ett lov! och igår sov jag till kl 14.00...  lite skillnad x'D Nää nu ska jag börja på städningen lite så länge... eller läsa lite lungt i boken "Evelina" som är sjukt bra :D  tar nog det senare alternativet ;)
Kommer bilder på inköpen sen ;)
Kraam Sara

Tv-spel

Nu sitter man med olivia och sis♥ :D  mkt trevligt och  sitta o spelar Crash, fast vi dör ganska ofta.... ;)
Hittade många bra köp igår!
  • En vit klocka, med strass på typ.. Esther sa ett bra tips att man kan ta genomskinligt naglack så åker de inte bort! :)
  • Smink
  • 3 par skor, högklackat, converce och ett par höga ;)
Hade jätte roligt hos Esther :)  kollade på film och pratade, fast man vill inte köra monopol med henne.... förlorade stort....  Vaknade klockan 14.00 !! ;O  men det var skönt att sova ut ;)
Åkte tåg hem själv.. lite läskigt men endå inte hehe x'D
Santa Clause is coming to town! ;)
Kraam Sara

a6

Nu ska jag sticka till a6 och träffa Mathilda och Esther :D får skjuts dit som tur är skulle aldrig ha hunnit annars ;) ha en bra söndag nu alla x'D försök att inte äta för mycket jul godis hihi (a) Sis hade köpt graffiti naglack det var azz bra och fint blev det också + att det torkar på 30 sekunder ;) först målar man ett bas naglack under, jag valde vitt men tror jag tar svart nästa gång :D

Får se om Mila väljer min polle imonn eller jonnas ;)






Såhär ser jag ut när jag sminkar mig haha x'D   detta var på julafton innan vi stack till farmor och farfar o farbror o dem.... ;)  hoppas att den lilla kusinen snart vill komma ut!  fast man hoppas ju på efter nyår, annars stackars barn komma nu i juledagarna... jag tycker det är illa nog att fylla år den 18 december och det är ändå 6 dagar INNAN julafton!



Kraam Sara♥

Lättlurad eller vad? ;)

Blir ett långt inlägg nu så läs om ni orkar ;)  kommer inte uppdatera förens typ måndag kväll x'D
Håller på att kolla buss tids tabellerna, men JLT,s sida laggar som F*AN!!!!  men det kommer la när det kommer -.- Ska på stan med Mathilda, kommer typ bli nedsprungda av alla människor som kommer att handla på mellandags rean ;) men ska faktiskt köpa lite saker själv, dock är det bara bas saker som ex; Foundation, puder osv... =)
Har pluggat ganska mycket, faktiskt men lite kvar bara nu ;) laggade lite när jag kollade på Veronica Mars innan idag.. så jag kunde inte titta klart "/  men det kommer ju flera dagar ;)
Drömde i natt att jag hade en katt haha nää men jag drömde om typ Svenskarnas parti hur vi ska hämnas elr vad man säger på lärarna ;) så jag vaknade vid typ 1 och hade världens bästa ide så jag var tvungen att ta upp datorn(har börjat säga så ist för datan, gör broden min gladare x'D )  och ändra i power pointen och den är faktiskt azz bra nu i mer "vaket" tillstånd haha ;)
Sen efter jag gått på stan med Mathilda ska jag träffa Esther och hänga med henne hem och sova där :D ♥ ska bli azz roligt, får se om vi åker pulka där också hihi (a)   dagen efter ska jag åka tåg hem, skulle aldrig palla att åka tåg varje dag till skolan elr så... men någon gång då och då är faktiskt roligt ;D sen möter jag Olivia vid Rese centrum och så tar vi bussen hem till mig =D

Men ska berätta en rolig sak enligt mig iallafall ;)
Sis hittade ett kvitto på bordet och sa; Jag vet vad jag kommer att få i julklapp :D
Jag; Jaha vadå för något ?
Hon visade mig kvittot.
Jag sa; Nää jag höll en kompis kvitto, du ska få något från H&M.
Julafton, när vi kom hem så bytte vi klappar med varandra x'D
När Sis öppnade sin blev hon både chockad och glad, för hon trodde att jag seriöst hade hållt en kompis kvitto och sen råkat lägga det i min ficka  hahah x'D (Går på vad som helst ibland.. )

Söta lättlurade Sis ;) 

Mer bilder kommer kanske sen om jag hinner och om datorn slutat lagga!!!  nu ska jag välja kläder och packa vidare så att jag sen kan dra till stan ;)

Kraam Sara♥

Dagens planer

Vaknade för typ en kvart sedan... sitter nu i sängen och äter godis ;)  dagens upplägg;
  • Kolla klart på ett avsnitt
  • Räkna matte
  • Duscha
  • Packa
  • Sminka mig
  • Lite till läxor om jag hinner.... ;)
  • Till a6 och möta Esther ;D
Har lite att göra x'D
Asså fatta vilken panik jag fick i när jag vaknade idag! min mobil gick inte att sätta på!!   men det var bara att den var urladdad heheh (a)
Jag o sis♥ gud va bra vi räknade matte igår! :D fast hon vill hinna göra klart typ 4-5 kapitel och jag 1... fast jag ska ju som sagt inte läsa matte B ;)
Kraam Sara

Bedtime

Nu blir det snart läggdags ;)    har sovmorgon men ska nog ställa alarm med mobilen ;)  för det kan jag nu hihi tack vare sis klasskompis Jonna :D
Har räknat lite matte det här med statistik och tabeller o sånt.. är mkt roligare än ekvationer! x'D  blir en timme imonn+ mer städning ;)  det är bra när man har sis hjälp♥
lite mer bilder;
Hihi inte varje dag man får se tomten ;)
Tomten! :D


Kraam Sara

LOV LOV mera LOV hihi

Planerar hur veckan ska se ut, är inte lätt att få hinna med allt.. "/   så skönt med LOV :D  fast det är jobbigt att hålla koll på vilken dag det är...  ;)
Nu ska jag vara duktig och räkna matte, Statistik och sånt... ;) har gjort en massa listor om allt möjligt ex;
  • Hur rummet ska se ut..
  • Göra lista under lovet
  • Vad pengarna ska gå till x'D
Har laddat över lite bilder nu från de senaste dagarna så de kommer i omgångar x'D
Pulka dagen ; Observera att Mila har likadana kläder på sig detta året som förra ;)
Hihihi små söta turister ;)
Snyggaste posen ! (y)
Vi trillade bara några gånger... :P
Kraam Sara

awake

Har precis ätit frukost nu, skönt med sovmorgon ;)  fast sis kom lite efter 5 in och frågade om jag hade sett hennes mobil...  fast det gick lätt att somna om igen x'D    Nu ska jag kolla lite på film bilder kommer när datorn har slutat lagga....  


Ute är det så mysigt det är gullig snö som faller ner :D




Kraam Sara♥

Julafton!

Har haft en underbar rolig julafton :D  och självklart så missade man inte kalles jul ;)  vill faktiskt se Trassel nu hehe brukar inte gilla tecknade filmer... x'D
Har fått underbara julklappar som behövdes!   pengar, godis, varma tofflor och Jensträning (: + parfym och bodylotion av sis♥    Nu blire till att spara så att man kan åka utomlands ;P  har 1000 spänn nu till utomlands resan som man förhoppningsvis kan åka på nästa år! :D  fast alla tjatade om att jag inte hade någon kjol  Fast jag hade det och den var normal lång!!   kmr bild sen...
Fått lite julkänsla faktiskt, med all julmat och hela släkten♥  (fatta hur mkt godis man kmr att äta imonn x'D )
Kraam Sara

JulJul

Nu ska man sticka till farmor och farfar och fira jul och sen blir det till mammas släkt x'D  Försök nu alla att hitta julkänslan och ha en bra jul!   ;D

God Jul

GOD JUL ;D   får hoppas att man får några julklappar, fast jag har faktiskt varit snäll hela året typ... ;) hihi
Ska ju till stallet halv 10 idag så ska gå och lägga mig nu        ha en bra julafton ;)  ska bara kolla klart på Criminal minds hehe x'D  + att jag måste slå in Sis julklapp!!  hinner tyvärr inte hitta på något rim...  plus att jag suger på att hitta på rim ;)  kan ju inte vara bra på allt hehe :P
Kraam Sara

Parodi film...

Kollar på en parodi film av många "kärleks filmer"  azz roligt men mkt pinsamt och överdriven...  Snart blir det att sova och imonn är julafton! :D  börjar få lite mer julkänsla nu när vi har julpyntat och klätt granen ;)
Har målat fransk manikyr nu också så att man är lite extra fin på julafton ;)  måste bara bestämma vilka kläder man ska ha....
Kraam Sara

Granen

Nu ska vi kolla på Criminal Minds,  när vi åt pizza (mums!) så kollade vi på Bones så det blir en kväll med en massa FBI serie ;)  hehehe
Körde lite Crash med Mila innan, tänk va roligt det kan vara med gamla spel, man lever sig in i det ;)
Nu ska man ner och klä granen :D  så fin den kommer att bli x'D
Kraam Sara

Julklapps öppning

Nu ska man öppna julklappar från Mila och de blev borstar ;D  och Mila blev glad över sin tröja och Godiset med x'D hihi vilken tur (A)  den  var söt på också :D
NU ska man hitta på något o göra och försöka hitta lite julkänsla + dricka julmust ;)
Kraam Sara

Dagen

Hihi nu läser Sis rim för mig om Kalsonger x'D   Red ut idag på dem busiga pollarna (Qajsa)  hehe ;)  gårdagen blev inte riktigt som planerat med det var väldigt skönt med en hemma kväll, Fast jag kommer nog aldrig få köra bil... :(
Har precis duschat och bestämt kläder ;P  Nu blir det lite städning och sen vara med Mila♥  Ikväll blir det också pyntning av granen (bättre sent än aldrig)  ;)  och imonn är det JULAFTON :D
Vissa föräldrar säger till sina barn, drick inte så mycket, Rök inte så mkt, Var inte ute så mkt, men min mamma säger till mig; Kolla inte på så mkt film ;P;P;P
Bilder på allt kommer i kväll ;-)
Kraam Sara

Kanske?

Kvällen kanske blir roligare än vad jag trodde innan ;)   fast det roliga är att jag somnade och min mamma trodde att jag var hos en kompis som jag hade sagt till henne.... x'D
Kraam Sara

HP

Nu ska jag kolla på Harry Potter och äta en massa godis ;)   behöver en sådan här dag när man bara slappar och äter sig tjock :P   Va o bytte tillbaka till den gamla kulan, för den andra blev endå förstörd... "/  lite pinsamt att behöva gå till en studio bara för det...  men det var roligt gick lite på a6 med Esther♥
Kraam Sara

Inte som planerat..

Nu sitter jag och äter knäck blir snart att kolla på Veronica Mars eller någon film ;)  dagen blev inte riktigt som planerat.....  menmen  fick klättra in glömde nämligen nyckeln -.-   så händerna börjar iallafall tina upp lite :D
Mysig avslutning, filmen var faktiskt bra! :)  fast jag föredrar Grinchen x'D
Kraam Sara

Beslutångest!

Ska man göra sig lite extra fin idag?    det är sista dagen innan Jullovet ju! :D    Löshår eller Inte!  Vilka kläder ska man ha!?    Får se vad det blir man slänger på sig i slut ändan...  Nä nu ska jag sminka färdigt mig, fixa håret äta frukost (inte godis!) för lussebullar är väll inte godis? ;)   sen blir det att ta bussen till skolan...

Dagens planer;

 

9.00 Skolan  (kolla på Tomten är far till alla barnen)

11.00 Jullov!! :D

 

Får se hur den första dagen av jullovet blir ;)

 

 

Nya bilder kommer imorgon...

 

Det är väll okej om man drar en vit lögn ibland eller?



Kraam Sara♥


Sova..

Nu ska jag snart sova!  är lite små trött faktiskt...  fast man blir lite piggare när man har duschat x'D   har faktiskt både duschat och tagit ansiktsmask!  skönt att göra ibland man slipper tänka på allt och bara slappna av, det är mycket i skolan som ska in nu innan lovet!  håller på att läsa ut boken; "Som jag vill vara" den är väldigt intressant och bra! så det är faktiskt inte så jobbigt att läsa den x'D  fast det är tråkigt att skriva läsloggar... "/
Mila kom tillbaka hon glömde Grinchen som hennes klass ska se imonn, och jag ska se Tomten är far till alla barn de säger att den är bra, lite snuskig ibland bara...  fast den är på svenska ;O  blev lite chockad av det!
Wrong Hole! bästa låten ever!! ;D  måste bara tacka Mathilda för att hon tyckte att jag skulle lyssna på denna låten x'D
Kraam Sara

Svårt men roligt!

Nu spelar jag Crash med Mila o Sis :D  mkt skratt, och mkt svårt! ;)
Blev inte så lyckat när man var ute o åkte pulka men roligt var det! x'D  Blir också pulka åkning på lovet med Esther♥ :D hihi   roligt!
Vil ha en skjorta så att man kan ha en högkjol slips och den så snyggt!  mer internat aktigt ;)  men snyggt!
Kraam Sara

Man lever bara en gång!

Heej  nu är man hemma från stallet ;)  blir snart att man åker pulka med Mila o Sis♥  Roligt :D
Slutade tidigt idag så de gick snabbt i stallet o måste bara säga att Sis min är lite ytlig.... hihi men älskar henne endå♥   Malaika var typ rädd för allting men var fin stundtals...  Qajsa red man ut lite på o sis gick med hon fick mer motion än hästen


Tror vi hittat någonstans att vara på nyår :D hoppas!

Man lever bara en gång glöm ALDRIG bort det!
Kraam Sara

Slutar nu :D

Nu slutar man :D  så gött!   har typ städat lite och gjort en uppgift x'D
Men min mobil funkar inte! :(  men som tur så har jag den nya! fast jag har dock inte fått det nya numret överfört.. "/
Nu ska jag dra till stallet + att jag har hunnit köpa julklapp till sis♥
Photo Booth cp:ar lite... så det får bli en gammal dagens outfit... "/
Kraam Sara

Ny mobil :D

god morgon!
Ska ta bussen om typ en timme  hoppas att jag hinner med den! ;) Var och köpte en mobil igår :D  super nöjd!  jag får 3000 sms och ringa för 100 kr x'D   Tror det kommer räcka per månad ;)  Den på 3, ser precis ut som Andreas Wiese (råkar alltid säga Arne ist för Andreas...) personligheten är densamma ;)    När vi var på a6 såg vi  2 vakter som höll en kille och typ gick iväg med honom! Han baa; De va inte jag, jag har inte gjort något! och stretade emot....
Har idrott nu på morgonen, men den blir inte så jobbig sak ha fotboll och betygs snack...   hoppas att jag har varit duktig nu då (a)
Ni får se dagens outfit sen




Kraam Sara

Come back ;)

Sitter med brodern min :D  Diskuterar mycket viktiga saker ;)
Matte provet gick sådär, men annars är det bara att göra om det igen hihihi (a)    Nää nu ska jag göra power pointen så att jag har lite att visa dem imonn x'D  hehe detta kommer att bli roligt, jag ser fram emot när det blir redovisnings dags hehe :P   fast vi måste gå på resursen bara för detta "/  får tyvärr inte lektions tid på oss...
Den nya ringen elr gamla nu typ.. den som har en klocka i sig ;)   syns inte så bra på bilden....
Kraam Sara

Troja

Kollar klart på troja nu x'D  mkt bra film faktiskt!  men lite mkt blod kanske....
Fast lärarna ville prata med mig hehe men det gick bra nu ska jag bara driva med dem lite hihi (a)  Man lever bara en gång o de valde fel yrke om de inte var beredda att få lite skit! hehe Snäll jag är! (a)
Är du redo? Alltid redo ;)
Jag just nu..
Kraam Sara

Tar lååång tid!

Nu blir det snart filmen Troja ;)  = godis hehhe
Nu har det slutat snöa... "/    men jag vill åka Pulka!! :D
Det tog hela lektionen o spela in en text på typ lite mer än en halv sida, tog alltså typ mer än en timme.... Så går det när de bara "råkar" försvinna och när man börjar azz garva och säga fel hela tiden.. hihi ;)
Kraam Sara

Lärare....

Nu har man ätit så nu är jag mät och Glad, så jag skäller nog inte ut mina lärare igen hehe x'D
Men de gav typ ut oss och sa att vi var dåliga att allt var fel!  tog till o med in "gästföreläsare" från en annan klass som gjorde rätt elr nått sånt...  Så jag sa till lärarna vad jag tyckte hehe sen gick jag...  o de andra i min grupp frågade lärarna om de var Okej och sånt.. men jag skämde iallafall inte ut dem x'D  utan de tyckte det var bra och roligt ;P  tur det!!
Fick present av Mathilda o Esther♥  Choklad tomtar! och typ chokladpuffar :D
Hihi söta Esther o jag ;)
Kraam Sara

Today

Missade bussen med en halv minut!  men som tur så kom jag bara 10 minuter sent ;)  hehe
Nu ska jag plugga till omprovet  (a)    o jag är teknisk jag lagade min väckarklocka ;D  hihi
Jag idag;
Kraam Sara

Samvete elr inte?

Gick jätte bra när jag tävlade idag x'D  nollade i 90 cm och fick ett pet i 1 m  super nöjd! :D
skulle köpt en ny mobil idag, men det var stängt....   men det får bli imonn ist ;)
Nu ska jag plugga lite matte och se Veronica Mars x'D
När man har ett samvete, så är det jobbigt, men om man inte har det så suger man som person... och alla lär hata en...  men man brukar säga en gång är ingen gång och två gånger är en gång för mycket....  Aja man får la se hur många gånger man får chansen att se om man klarar det elr inte....
Kraam Sara

Klubbis!

Godmorgon!
Nu ska jag sticka till stallet o så blir det att tävla klubbis ;)  får hoppas att hästen håller sig i skinnet bara x'D
Tänk nu är det 7- ute så de blir att ta på sig mkt kläder hihi  men som man säger
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder hehe ;P
Kraam Sara

julbakat ;)


Nu är julbaket färdigt och snart kommer jag att mumsa på lussebullar! ;D
Har också blivit firade av familjen nu x'D   Jag fick :
  • Godis av bror♥
  • Göra om rummet blir nog någon kaffe färg ;)
  • Ny mobil ska välja ut en själv, får abonnemang på den, fast det kmr finnas en spärr... de litar inte på mig helt hihi (a)
Nu är det GRINCHEN på tv, för er som missat ;)   Lite dålig översättning bara  ex; Cindy=Sissy Martha=Märtha  Lou=Love     sjukt störande!
Kraam Sara

Hihi

Idag fyller man då 16 år  :D  hihi   azz mysigt o många som har grattar en ;)
Sov typ ända till 12 ;D  hehe   sedan blev det att åka upp till stallet och rida både Qajsa och Malaika, de var jätte fina får hoppas att Malaika är lika fin imonn på tävlingen x'D
Nu blir det snart Julbak och så ska man få presenter av Familjen :P
Hihi Jag är jätte glad idag ;P
Kraam Sara

Veronica Mars

Har kollat på några Veronica Mars avsnitt nu :)   Gud va bra den serien är!!   Nu blir det läggdags och sovmorgon *äntligen*  imon då :D
Så godnatt alla nu ;D 
Kraam Sara

Kalas

Nu har man vart i skolan då o allt o sis har hjälpt mig så shit va rolig vår nya PowerPoint kommer att bli hihi ;)
Allt är nästan fixat till nyår nu också ;D   om allt går som planerat...  bara 1 sak kvar att fixa x'D
Lite roligt Sis har köpt en födelsedags present till sig själv ;)  o jag hade tänkt köpa den till henne.. "/  men hon ska få en julklapp av mig!!  o jag ska också försöka göra ett rim till henne x'D
Nu ska jag på Kalas o äta en massa gott hehe (a)    och på måndag så blir det lärare som ska grillas så blir det när man har starka åsikter då kan man inte göra dem glada utan då blir de till att sätta dem på plats i stället så i helgen blir det Plugg,Plugg, Julbak, Plugg och tävla   haha x'D
Mitt rum med sminkbordet :)
Fint va?  ska sen ändra lite till tror jag hihi (a)
Kraam Sara

FAAAN jävla helvetets skit!!

Nu sitter man o kollar på TROJA   bra hitills...    men är azz sur gick azz dåligt på redovisningen... måste göra om allt som en grupp roligt lov man kommer att få...  hrm not!!
Fast det snöar ute iallafall hihi så nått positivt ju (a)   sen blir det stallet o sedan kalas är sjukt sugen på muffins!!  fick en av Megan innan ;)
Jag idag;
'
Sminkningen ;P
Kraam Sara

R.I.P Väckarklocka

Sitter och sminkar mig nu :)  sen blir det till att byta om och sen städa!!  *duktig*
min väckarklocka är sönder... "/  kl var typ 6 och jag hade ställt den på halv 9!   ändå så pep den,  fast jag visste inte att kl var 6 så jag gick upp och märkte att min mobil hade dött så jag laddade den o på den stod det att kl var 6 ;O   så jag blev jätte förvirrad o satte på datorn för att se vilken som stämde och det visade sig att kl var 6...  så jag somnade om fast jag kunde bara sova 2 timmar till....    men då hinner man med lite mer på morgonen hihi x'D
Kraam Sara

Dagen typ...

Nu sitter jag med Sis o kollar på Paradise hotel ;)   sista avsnittet spännande att se vem som vinner!  fast jag har typ bara sätt 2-3 avsnitt på denna säsongen....  fast endå spännande ;)
Roligaste of the day;
Jag är nervös i magen.
Datakunskaps läraren-  Domma går i Stylist, så kan ni berätta lite vad ni gör på denna lektionen?
Jag-  Ehh vi typ, just nu så kollar vi på ett avsnitt i en serie.. men vi ska egentligen fläta dockors hår (jag blev helt blodröd i ansiktet, och mathilda bara kollade på mig)
Datakunskaps läraren- Aaa, just det precis ;)
Men i stallet så gick det azz bra :D  Malaika var jätte fin, bara lite rädd men i slutet så va hon azz fin x'D
Ibland får man veta saker om folk som man önskar att man aldrig fått veta....
Lilla Qajsa som börjar komma igång igen ;)
Kraam Sara♥

Se de snöar se de snöar va roligt att se ;)

Sitter i skolan nu hann typ i tid ;)   glömde ställa klockan igår...  menmen nu är jag faktiskt ganska pigg och humöret är på topp fick som sämst G+  på mina tidsepoker och det snöar ute ;D
Har tränings verk i både armarna, mage och rumpa!!  men det ska la kännas om man har jobbat ;)  hihi (a)
Men man kan ju bara vara glad nu när det snöar ute ;D   fast efter lunchen så blir det elgiganten och sitta i deras massage stolar  varför betala för massage när man kan få det gratis? ;)
Ska man se ut såhär i sommar?  x'D
Kraam Sara

Fasen också ;)

Nu när jag skulle ut o färga min papperskorg så råkade jag spilla läsk över halva sängen o datorn!!  :(   men data funkar iallafall fortfarande + att hela byxorna också blev blöta!
Detta är inte min favorit dag, när allt går helt jävla fel!!!!   fast jag får la ta på mig det lite själv, man kanske inte ska ställa ett glas med dricka i, på sängen? (a)
Kraam Sara

Drömmar

Somnade när jag kollade på Grinchen innan idag!! ;O   elr det var typ bara i en kvart ;)  fast det konstigaste va att jag drömde om filmen o att de typ va i Kalle och Choklad fabriken o typ att Grinchen blev doppad i choklad o blev jätte god o mer populär en Jultomten!!  tänk om vi hade gått runt o ätit på vår choklad grinchen istället haha x'D
Men nu har jag städat halva rummet...  och bärt/dragit har inte börjat träna en..  ;)  sen efter det bar jag upp sminkbordet uppför trappan (som har en liten sväng i sig) o allt helt själv :D  *duktig* Nu är de bara lite saker kvar att fixa;
  • Lampa för sminkbordet så att man kan sminka ordentligt ;)
  • Spray/måla papperskorgen svart
  • Städa andra halvan av rummet
  • Hitta en stol som matchar sminkbordet!!
Tror jag kan hinna fixa med lite av det men ska gå o lägga mig tidigt idag!  fast ska hinna kolla på en film till idag iallafall ;)
Kommer bild på rummet sen har inte hittat kameran än.... "/   men hoppas på att jag gör det snart :D
Kraam Sara

FÖRBANNAD!!! :@

Är så JÄVLA förbannad!!  azzå shit vi förlorade alla matcher!! fick bara köra mot Stylist klasserna... Nu ska jag på allvar börja träna om så ute i detta vädret så ska jag fan göra det!!! Inget mer godis för mig inte!! nu blir det fan allvar nästa år ska vi vinna ALLA matcher!!!
Snart blir det att kolla på Grinchen o sen göra om rummet...  om inte den filmen gör mig glad så kan jag nog inte gå till skolan imonn,  känner för att typ döda ngn elr bara skrika på den!!!   men jag är snäll, bara lite tävlings inriktad.. ;) fast tyvärr fick Mathilda se den sidan av mig... ledsen gumman♥
Kraam Sara

Lussen innebandy ;D

Nu blir det snart lunch :D  är azz hungrig... blir nog prins korv till lunch o jag älskar prins korv =D sen blir det lusse innebandy  alla ska klä ut sig så det blir kmr nog bli roligt ;D
Matte provet gick hyfsat..  hoppas på ett G-  (y)  bättre än IG som jag fått på de andra proven... men han kanske känner lite jul anda o ger mig godkänt ändå x'D
hihi har blivit lite rufsig i håret kanske kan vara en morgon trött tomte?  (a)
Kraam Sara

Kom i tid...

Hihi kom i tid till och med lite innan x'D  *duktig*        hann sjunga en låt på sing star innan också då blev sis glad ;)  men hoppas att fler folk ska vara med på lusse innebandyn...   vill ju inte direkt vara själv ;)  lite svårt att vinna då haha x'D
så här kommer jag att se ut som tomte + lite mer smink vid ögonen o jympa kläder :P
Hittade bara 2 olika tofsar... "/  men hoppas att jag hittar en till ;)
Kraam Sara

Tomte

Sitter o spelar RUA nu hihihi elr ska precis börja... ;)   hinner med sånt när man går upp kl 6  x'D   fast sen måste jag hitta en svart tofs till...   o hjälpa sis att bestämma kläder + packa jympa kläder  har iallafall hittat tomte luvan :P  kmr bli en av de sötaste tomtarna där, men det kmr nog kännas lite lustigt att springa runt i tomte luva...
tror hon jag är puckad?  haha hon baa; Sara du behöver la öva på att platta hår och typ sånt va...?  (a)
Kraam Sara

Vänsterhänt!!

Sitter nu o ska göra klart min franska manikyr, vet ni hur svårt det är o måla med vänster handen!? ;O  nu skulle man vilja vara vänster hänt...  de är starka i båda händerna ju!! 


Nää nu blir det sen också att lägga sig tidigt så att jag inte är trött på provet imonn ;)  och lusse innebandyn...

haha min snea mun ;)


Kraam Sara

Sis

Sitter o äter godis o lyssnar på musik med sis nu :D   väntar på att maten ska bli klar o sen efter det så blir de kaka hihi  de bästa med att mamma har tjej träff (a)  Sen ska jag nog följa Vivvi´s råd o mysa ner mig bland täcken o kolla på en film x'D   är ju så jäkla kallt ute nu!  men ändå mysigt ;)
Det gick bra att rida fast pollen va azz pigg...  så det va lite jobbigt men det ska de ju va ;)
Pollarna ;D
Kraam Sara♥

Återuppstå?

Slutar snart :D   då blir det att dra upp till stallet fixa allt o rida.. ;)  sen hem o sova!!!  först städa lite... mamma ska ha tjej träff så då måste det vara fint :P  hihi
beslut ångest men man lever ju bara en gång... elr hur??   om inte typ MJ elr EP  återuppstår från de döda så håller det mottot för Jesus är lite gammalt för att lita på....
hihi cute or what? ;)
Kraam Sara

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

Stylist

Nu sitter jag i salongen med Mathilda ♥   haha jympan var faktiskt rolig, innebandy är bättre än styrke träning ;)
fick fika också för det är sista dagen med läraren Jenny men vi får en ny makeup lärare som verkar azz bra o trevlig ;D
jag just nu x'D  med den nya halsduken som Sis gav mig i en förtidig födelsedag present :D
nu ska mathilda visa mig en jätte konstig obra låt.... ;P
Kraam Sara♥

I Tid x'D

Vaknade i tid i morse :D   så nu hinner jag nog till bussen utan att stressa för jag har nästan sminkat färdigt mig så det är bara kläderna, frukosten o jympa kläderna kvar att fixa ;)
Jag måste vänta enda tills imonn innan jag får veta något..... "/   fast får hoppas att det är positiva nyheter ;) (y)
Kraam Sara

God night ;)

Nu ska jag gå o lägga mig elr nanna som man sa när man var liten ;)
Fick också en överraskning av sis när jag hon kom hem, hon hade köpt en present till mig :D  en rosa tub halsduk elr vad man kallar det...
Heheh är väldigt trött idag sa fel till en lärares namn typ 3 ggr idag elr fler.... ops!
x'D
Kraam Sara

Massagestol

Sjukt rolig em med Olivia :D    får hoppas att de går bra imonn.. (y)
Jag har inte ont i ryggen längre!! ;D  det såg massage stolarna till på Elgiganten ;) hehe  fast de blev lite kåta på Olivia... (=
LöshoppningMan måste hålla hoppet uppe nu o hoppas att det går bra...  sjukt nervös men det släpper nog snart när jag får veta....
Kraam Sara

A6

Nu blir de till att gå på a6 ist ;)  hehe men jag har tappat min pärla typ som jag har i min tungpiercing!!  :(  menmen det får bli till att köpa en ny ;) hihi (a)
Jag nu... ;P
Kraam Sara

Mat!!

Slapp redovisa så jävla glad :D   Kändes som om jag skulle svimma innan... fast nu mår jag mkt bättre ;)  hehe
Snart slutar man ska börja jobba med den där Fördjupningen som jag har kvar typ... Sedan blir det ner till stan o möta Olivia o sen kommer Sis♥   Måste verkligen äta är sjukt hungrig!!   kunde typ inte äta ngt innan... de började prata om röv o sånt...  inte direkt sånt som gör en mat sugen ;P
Så vill typ äta på Burger King elr nått sånt.... fast en kaka går lika bra hihi (a)
hihi cute! ♥
Kraam Sara

PANIK!!!!

Nu sitter man i skolan o har engelska o ska typ jobba med en massa uppgifter...  fast jag har faktiskt redan gjort alla ;)
asså nu blev jag ännu surare!!  vill fan döda den jäveln (asså en låt går som de understrukna) så bli inte rädd för mig nu det enda som jag gör är att ge en hård lavet haha ;)
men sen blir det att redovisa själv, för alla andra är sjuka.... ;(  men det går bra hoppas iallafall det ;)
Men kom typ en halvtimme sent... men det blir till att plugga hemma... "/
men efter skolan så blir det att fika med Olivia♥
Skolan nu då ;)
Kraam Sara

skolan

Håller på att göra sig i ordning nu till skolan ;)    kommer lite sent...  men man är ju tvungen att hjälpa sina syskon så att de kommer i tid x'D
Matte är ju inte det viktigaste direkt....  men sen blir det redovisning  får hoppas att det går bra ;D
Kraam Sara♥

Sucks...

Nu har man hjälpt till i stallet på Lucia showen...   ja du den var bättre förra året, men det var roligt, fast jag hade nog behövt stark glögg för att klara den ;)
Det blev att jag o Mila fick hjälpa till efteråt...  mkt jobb o när man vill hem o är trött så är det ingen bra kombination att hjälpa till också.....  i typ 1 timme elr nått...   så jag var hur J*VLA förbannad som helst o på köpet så trillade jag i en trappa som jag gjorde igår också...  så nu har jag azz ont i ryggen svanskotan och vänstra skinkan!  behöver seriöst en  massage!!!   någon som vill ge mig en? (a)


Nää nu har jag klagat färdigt, fast ibland känner man för att strypa vissa...   fast det får räcka med att smälla i dörrar x'D   Nu ska jag fixa till mina naglar och kolla på Grinchen ;D  så att jag blir glad igen =)
Kraam Sara

Lucia show

Nu blir det att sticka till stallet o kolla på Lucia showen + att hjälpa till   riktigt bra faktiskt slipper betala då ;)
Kmr bli en azz bra show  berättar mer om den kommer absolut vara värd att se x'D
Kollade på Legally Blonde innan både 1:an o 2:an medans jag fixade mina naglar fast de blev inte så bra köper kanske fejk imonn...  får se ;)   men tånaglarna blev super bra (y)   synd att ingen kmr få se dem bara.... "/
Nu ska jag fortsätta klä mig varmt o sen blir det att fixa pollarna :p
Kraam Sara

Uppskattas inte

Nu har jag hämtat sminkbordet :D   snart blir det att bära in det i rummet ska bara bli av med bokhyllan först ;) 

O så att alla vet!
Jag uppskattar inte att man lägger en blöja i min säng, kalla mig äckelmager om ni vill men jag tänker inte sova i min säng förrens mina säng kläder är bytta o då menar jag ALLA!!   måste säga att mina släktingar har VÄLDIGT dålig humor...  

Nää nu ska jag kolla på film o göra klart min franska manikyr! x'D




Kraam Sara

Habo ;)

Tycker synd om Mathilda o Esther som fick stå ute o vänta i en kvart!   medans jag var hemma o sov i en varm o mjuk säng ;)   o svarade lite sent på deras sms x'D  men bättre sent än aldrig hehe ;)
Idag kör jag på en väldigt sommrig look med ett Oranget linne och över en vit kofta och till ett par leggins med hål i :)
Nä nu ska jag snart dra och hämta smink bordet :D  så mot habo nu då :P
Kraam Sara

JTMD

Nu ska jag kolla på John Tucker Must Die x'D   GG cp:ade.... "/
Imonn blir det att åka till Habo! ;)   ska hämta ett sminkbord :D  kmr bli så jäkla snyggt!!   fast man måste gå upp tidigt...  ska vara där kl 11   :O
Kraam Sara♥

Perfect

Nu ska jag kolla på GG  sista delen spännande ;)  hihi   Riktigt skönt faktiskt med en hemmakväll och inte göra ett skit x'D   fast hade vart roligt om det hände ngt i JKPG ibland.....

I wish that my whole life was perfect and I didn´t need to think of anything, Just live my life and don´t care what´s happening and that everybody was happy and never mean....   But that´s never going to happen....  But you can wish for any thing  but it´s never sure that you get it...


It´s hard to be perfect for everybody but for some it´s easy now I just need to try...

Like a Lady or Värdelös?   Azz bra låtar! ;)


Kraam Sara♥

Ragnar <3

Nu har man vart ute i skogen med Mila :D  fick knappt in Qajsa först....  har hängt in en blå flisfilt så att vattenet inte ska frysa ;)  men det gick till slut  haha x'D   o Malaika var duktig o brydde sig inte ens *stolt* 

Tänk va lätt allt var när man var liten o gullig!!   vill klä ut mig o typ gå till skolan men det kan man ju inte direkt göra... "/  


Igår var det ju kalas ;)   detta fick jag (sis fick samma sak)
  • Pengar (lite över 1000)
  • Fransk manikyr
  • Present kort
  • Godis  ofc :P
  • Öl....
Så nu blire till att shoppa elr spara pengarna kanske?   fast ikväll blir det äta go mat o göra frank manikyr på tå naglarna de andra naglarna är för korta... :(    Nu ska jag också hitta en mobil som jag ska önska mig!! ;D hihi

Är jag snygg när jag ler?  ;)




Kraam Sara

hjälpa

Har sovit hos Mila inatt  mysigt! :D     nu ska jag packa ner saker till Jonna ;)  sen bär det av till stallet o rida ut med mila x'D
Kmr ett längre inlägg sen ;)
Kraam Sara

Mila

Nu ska man dra till Mila o sova där + kolla på idol :D
Fick många bra saker mest pengar men det är alltid bra ;)  hihihi  och en cider hehe mamma blev inte så glad :P
Kraam Sara♥

Mila

Nu ska man dra till Mila o sova där + kolla på idol :D
Fick många bra saker mest pengar men det är alltid bra ;)  hihihi  och en cider hehe mamma blev inte så glad :P
Kraam Sara♥

Mila

Nu ska man dra till Mila o sova där + kolla på idol :D
Fick många bra saker mest pengar men det är alltid bra ;)  hihihi  och en cider hehe mamma blev inte så glad :P
Kraam Sara♥

Mila

Nu ska man dra till Mila o sova där + kolla på idol :D
Fick många bra saker mest pengar men det är alltid bra ;)  hihihi  och en cider hehe mamma blev inte så glad :P
Kraam Sara♥

Mila

Nu ska man dra till Mila o sova där + kolla på idol :D
Fick många bra saker mest pengar men det är alltid bra ;)  hihihi  och en cider hehe mamma blev inte så glad :P
Kraam Sara♥

Dra hem

Nu slutar jag!   så jäkla gött x'D  skulle egentligen sluta om 1 timme.... ;)
Men nu ska jag hem o städa och äta choklad hehe :P   men måste börja fundera starkt på vad man ska göra på nyår och vad man ska ha på sig!!  panik!
Blir att man ska plugga lite samhäll sen med för att nå det "högre betygen" ;)  hehe  *Duktig*
Nu ska jag komma på en bra och inte för dyr önskelista ;)  fast måste ha en ny mobil!!!
Min outfit och facelook ;)
Kraam Sara

Morning x'D

Nu sitter man o lyssnar på musik o äter choklad ;)  Snart blir det att ta bussen till skolan, fast först ska jag försöka att få över en powerpoint som vi har gjort på sis data elr som hon har gjort ;) hehe
Så nu ska jag gå o försöka bestämma vilka kläder jag ska ha och sen blir det att städa lite...  ska ju ha kalas sen :D
JUL ;D ♥
Kraam Sara

Spade <3

Nu ska jag gå o lägga mig har faktiskt varit duktig o gjort lite läxor ;)

Skämdes faktiskt inte idag när jag hade min kära spade med mig :D

Visst är vi söta tillsamans! hhihi (A)

Kraam Sara

Lika som bär?

Vem är vem?

Bilder på mig o sis från när vi var små :)
är vi lika?















Kraam Sara

Grinchen

Sitter vid den stationära datorn nu! har ett jätte gammalt tangentbord typ som en skrivmaskins ;) haha

nu har man kollat klart på Grinchen♥ känns som om den blir kortare och kortare för varje gång jag ser den... hmm ?  Nu mår jag typ illa för allt godis som jag har tryckt i mig "/  men det lär ju bli mer hehe är ju inte den nyttigaste menmen x'D 

Nu ska jag skriva jympa dagboken, vill inte skriva vad jag har ätit...  mår illa av att bara se vad jag har ätit!! tänk när han läser det också... 

Mys kläder!  väldigt omatchande men sköna! ;D

Hihi mitt snacks till filmen ;)  fast åt inte upp allt... faktiskt x'D hehe


Kraam Sara

Film+Mys

Kom precis hem! :D  så skönt!  pallar verkligen inte skolan...   fast snart är det ju jul ;) fan va skoj det ska bli! o imonn ska man ju också ha kalas! x'D
Nu ska jag ta på mig mys kläderna o kolla på film med en massa godis!! =D  Mila vill ju ha tillbaka Grinchen nu... :(
Så det gäller att passa på hehe ;)
Kollar också på bilder på Facebook från fotograferingarna denna veckan!  fan va snygga de blev! :D
Kraam Sara

Låt texter...

Nu sitter man och är klar med uppgiften kunde tyvärr inte ta några bilder glömde kvar kameran i skåpet... "/
Nu har man sett Mathilda få en blomma dit målad på sin hals.  hon kanske ska göra en tatto ;)
Jag kommer att bli galen men det finns låtar som går så här;
"Jag bakar en tårta med jordgubbar på"...
"Vi hoppar över Q direkt till R"...
Fast jag kan inte komma ihåg fortsättningen.... :(   kmr få panik!!!  ahhh
Älskar min ögonbryns form! ;D
Facelook
Kläderna + ett par ljus svarta byxor
Kraam Sara♥

Skulan

Nu är vi snart klara med Alice (elr hon heter Johanna egentligen)   Så snart blir det ut o fota!  ;)  hon blir jätte gullig!
Jag har äntligen pengar på mobilen efter 2 dagar utan!!  x'D  Sen när vi är klara blir det att kolla igenom alla bilder och se hur de blivit ;D   kmr upp bilder på Alice sen (:
haha när vi var vid Coop så var det azz många "elever" där, o det var Sandas handel klass som hade studie besök!! haha LOL  de såg inte ut att ha så skooj.....  men jag tror att jag måste börja skratta lägre....
Kraam Sara

Breakfast!

Nu har jag fixat mig färdig bara frukosten kvar ;)   som sis o jag ska äta tillsammans ♥
Om det är en som bestämmer för en hel grupp så blir det inte demokrati, utan en diktatur...

Sis om inte du hade funnits fan va tråkig världen hade blivit! :D ♥
Kraam Sara

Tekanna :P

Sitter nu o halvsover framför tv:n...   Känns som om det händer för mkt just nu! Längtar inte till morgon dagen.. fast blir intressant hur det blir med Alice ändå, antingen blir det azz Lyckat elr helt Fail...
Nää nu ska jag gå ner o hitta en te kanna o sedan blir det sängen!  ska faktiskt gå upp halv 6 imonn jue! ;P
Är sjukt glad att Olivia har en blogg igen :D ♥
Kraam Sara

Dagen.... :/

Nu sitter man med sis o lyssnar på Synd att du är så söt
Är sjukt sur och irriterad på att 3 kontantkort inte funkar!! :@ hela denna dagen är helt jävla fuckt up!  hoppas att jag blir gladare imonn....   Fast får hoppas att pappas mat gör mig glad! Älskar fläskpannkaka :D  ♥
Pollen var jätte gullig o snäll :D  hon gör mig glad!!
hihi ni som ser mig på bussen imonn vid antingen 7.24 elr 7.35 så kmr jag bära på en spade!!  haha fast jag lovar ska inte döda ngn med den bara gräva en grop... ;)
Hah roliga tider på City Gross
Kaxholmen♥
Kraam Sara

Today...

Sitter nu och har en tråkig engelska lektion...  elr man jobbar ju inte över mkt, lite svårt när Mathilda inte är här.. fast kanske är för det bästa vill ju inte bli sjuk till JULEN ;)
Men fick azz stressigt på morgonen idag!!  skulle hjälpa sis med att hitta bilder på henne när hon var liten o då blev det att vi kollade lite för länge...  kmr upp bilder sen på oss så får ni gissa vem som är vem hihi x'D
Miljömötet var faktiskt helt OK!  Hade Annie o prata med! annars hade det nog varit ganska tråkigt....  Fast det var en jätte Kaxig unge som trodde att han var någon!  som sa att jag var korkad och att vi inte skulle lyssna på mina ideèr!!  fastän han hade typ samma!!  :@     Fan va förbannad jag blev om man är trött o har ont i huvudet o inte har några pengar på mobilen!!!  då ska man fan bara hålla käft!!   ja jag är lite sur idag....  hehe men det går över ;)    Fast jag gjorde bort mig lite...  Vi fick MER  o jag skulle försöka dricka upp det sista ur min o det var helt knäpp tyst för alla lyssnade på hon som höll i mötet...  Det lät azz högt!! så alla typ stirrade på mig fan va jag skämdes då!
Face look of today (=
Kraam Sara

Frukost!

Nu har jag vaknat och är nästan helt pigg hehe   håret är färdig plattat, så nu blir det att gå ner äta macka och dricka varm O´boy! :D
Ska träffa Megan och Mathilda 10 över 8!!  så vi lär komma i tid till mötet ;)   fast innan det måste jag fixa kontantkort!!  håller på att dö jue... "/
Kraam Sara♥

Good Night <3

Nu ska jag gå o nanna ;)   som man sa när man var liten x'D   Har gjort lite med Power Pointen men det är inte min grej riktigt.....   men som tur kan Sis hjälpa mig :D ♥
Imonn blir det upp tidigt o fixa sig, elr tidigt o tidigt  men kl 6  :P    Måste fixa så att jag får pengar på mobilen känner mig helt handikappad utan det!!!!
hihi får ni se vad jag gör i stallet när jag har tråkigt ;)
Kraam Sara

Träning

Sitter o kollar på Room Raiders haha det är roligt men skulle aldrig anmäla mig själv!   ;)
Gick jätte bra idag på träningen!!  är så jäkla glad :D   fast tyvärr så kom jag 3:a av 3 st...   hade långsammast tiden... "/
Tiderna:
Fanny; 26,5
Maria; 28,1
Jag;  28,3
Nu ska jag snart gå och ta en varm dusch! sedan blir det att fixa till håret lite tills imonn så att jag är iallafall är snygg!  fastän jag inte är den smartaste...
Kraam Sara

Chokladtomte!

Nu har vi vart o kollat om min lön har kommit men det har den tyvärr inte.. :(     Fast jag köpte 2 choklad tomtar! så söta!
Nu blir det snart Jens träning  känner mig taggad som tusen!! :D   får hoppas bara att jag inte flyger av måste vara snygg på miljömötet imonn hehe så att de tycker jag är smart elr ser smart ut iallafall hihii  blir att glasögonen åker på kanske? ;)
Älskar Mathildas Cp låt om en som tappar sin bok!!   haha den äger skiten fastän den är på svenska x'D o våldtäcks låten är ganska bra också... ;)
Älskar!!♥
Kraam Sara

Tingeling

Sitter i skolan nu ;)   Hanna har precis åkt hem och vi är färdiga med fotograferingen :D  blev jätte fina bilder! Hon var azz duktig (y)     I eftermiddag blir det Jens träning och sen hem o kolla på Peter Pan kanske hehe Nya besattheten?
Här är lite bilder från fotograferingen blir dock att vi PhotoShoppar dit lite glitter o så...  ;)
Kraam Sara

xD

Nu sitter jag och Esther o gör oss i ordning :D  och nu säger Jonna att jag ska köpa en massa saker på City Gross...
Men det blir att göra Tingeling typ halv 9   söta Hanna ska vara henne x'D   hihi vi kollade på Peter Pan! ;)
Nu ska vi snart ta bussen hehe fast vet inte riktigt viken vi ska ta..
Härligast var i morse:
- Min mobil  vibrerar
Jag, Svarar i mobilen Hallå?
Fick inget svar...  För det var mitt larm som gick ;P;P;P;P;P
Kraam Sara

Sleep

Nu ska vi gå och lägga oss!  efter en mysig kväll♥   Fast vi är inte de bästa på bubbelstruggel ;)  bollarna kommer ivägen ibland hihi (a)
Pollen min var busig och vet inte hur det kmr att gå riktigt imonn...  men det får gå som det går bara jag inte flyger av så :P hehe   Esther sjöng fint på Lucian blir mkt sjungande i helgen  x'D  tur att jag slipper
Kommer jag bli en gammal dam som hittar sina killar på nätet!?  och ingen på det hederliga gamla sättet?
Får bli en bild på pollen men imonn ska jag bombadera Esther o ta en massa bilder på henne  =D  hehe
Kraam Sara

Älvan kom

Har precis haft lunch  och nu är allt avklarat och jag mår mkt bättre!! Älvan kom :D   Fast tkr att Mathilda ska komma till skolan! Nu kmr jag få göra en hel Engelska dialog.... "/
Sen blir det stallet och Esther ska sjunga! ;D  o jag ska rida..   Sen blir det en mysig hemma kväll med Esther ;)
Hon kanske ska hjälpa mig att göra klart Snölyktan hihi (a)  elr så blir det att gå till Netto o köpa godis o tjocka oss♥
Dagens Outfit x'D
Facelook lyckades inte vända bilden -.-
Haha min halva snölykta ;)  det är mkt svårare än vad jag kom ihåg!!
Kraam Sara

O´boy

Är nyvaken och ska snart ner och dricka varm daim o´boy :D    Sen blir det att göra sig i ordning och fixa det sista för Esther kommer i kväll ;D
Ska också till sjukhuset nu innan och ta blodprov...  De ska mäta koncentrationen o så....  "/
Kraam Sara

Älva Kom!!

Nu har jag vart ute och gjort en halv snölykta!  var tvungen att göra den utan handskar... så nu håller händerna på att tina upp :D   ska försöka göra klart den sen hihi (a)   fast fan va svårt det är att göra en! skulle typ tagit en hel lunch rast elr nått!! ;O
Nu har jag också städat så att Esther kan sova Måndag- Tisdag =D ♥
FAN, va allt blev jobbigt nu!!  Har beslutångest!! Ahh kan det typ inte bara vara en Älva som gör alla beslut åt en?  Gud va lätt och skönt allt skulle bli då ;D
Aja nu blir det att kolla på Bones eller How I Meet Your Mother....
Kraam Sara

Kallt o Gott ;)

Hem kommen från stallet nu :D   Kunde rida!  fast gud va pigg hon va!  Kan verkligen inte vila 2 ggr på en vecka...  Snart blir det en skön varm dusch och varm mat! ;)
Sen blir det att göra en snölykta och städa, har verkligen skjutit upp det!  man kan ju inte orka med allt hehe x'D
Bilder kommer om den stationära datorn funkar!!
Kraam Sara

Stabel

Nu ska man till stallet, får se om man överlever Bror ska ju köra ♥ ;D   har faktiskt gjort klart 2 läxor!!  då dör jag som en duktig flicka   hihi  ;)   Får se om jag kan rida!  eller om det gör för ont i huvudet :'(   för då kan jag inte träna på tisdag!!    fast det skulle vara lite roligt att se Sis träna på Malaika x'D
Men det snö regnar typ ute...  Det ska ju snöa på RIKTIGT!   fast då kanske jag kan göra en snölykta ? hihi (a)
Från betet i somras♥
Kraam Sara

Good Morning!

Vaknade precis och snart blir det att åka upp till pollen (:    Efter det måste jag städa!   Så att vi inte behöver skämmas när Esther kommer hit imonn ♥
Kraam Sara

Good Morning!

Vaknade precis och snart blir det att åka upp till pollen (:    Efter det måste jag städa!   Så att vi inte behöver skämmas när Esther kommer hit imonn ♥
Kraam Sara

Crash

Sitter med Mila o Jonna och spelar Crash! ♥ haha va azz länge sen men jätte roligt :D  o Mila tänker börja dansa som Crash hihi (a)
Kollade på både Peter Pan och Grinchen x'D  när jag får långt hår så ska jag göra mitt hår som Cindy lou who !  både som hon har när hon sover och som hon har i vanlig frisyr hihi ;)   funkar kanske med löshåret?



Men min msn cp:ar så ingen ser vad jag skriver -_-

Kraam Sara♥

Movie

Efter gårdagen och nu på morgonen...  så tar jag en paus från pluggandet och ska kolla på film, blir nog Grinchen eller Peter Pan ;)  älskar båda dem filmerna fast det var sjukt länge sen jag såg Peter Pan, den började nämligen hacka efter ett tag, såg den typ 3-4 ggr några dagar,  Kommer ni ihåg det Jonna o Mila?  x'D   och det kan också vara bra att kolla vilken sen man ska göra med Tingeling på Tisdag ;D
Har letat efter mobil nu också behöver verkligen en ny!  För nu har den dött helt går inte ens att sätta på den :C
Har aldrig fattat hur svårt det är att hitta en ny!  Får verkligen panik, och Mediamarkets hemsida suger verkligen!!
Gillar verkligen Mathildas skin jacka!
Kraam Sara

FAN!!

sitter och lyssnar på musik och äter lussebulle och dricker läsk hoppas att jag inte får diabetes nu ;) har typ sovit i flera timmar...   Kunde ju inte jobba idag, men som tur kunde Julia jobba istället för mig =)   Det är ganska skönt att inte jobba men det är pengar och jag kommer inte kunna rida heller :(
Gick upp kl 5.00  sen skulle man gå till tvätt stugan och välja kläder, sen kommer jag inte ihåg någonting...  För sen vid 9 tiden så låg jag i soffan "/   Jag tror att jag aldrig kommer att kunna ta körkort  =(
Nu ska jag fort fortsätta att sova, sen kanske det blir lite plugg...  om jag pallar ;)
Vill ha långt hår!!
Kraam Sara

Buss

Nu har jag kommit hem från Mathias då, en trevlig kväll kollade på 3 filmer!  Fast problemet var när jag skulle dit...  hehe så jag fick åka tillbaka från Månsarp vändplan till Tabergs centrum och sitta o vänta där tills han kom..
Det var inte så farligt att träffa någon från msn/facebook x'D
Nä nu ska jag försöka sova ska senast gå upp kvart över 5 imonn!   avundsjuka?   ;=
Kraam Sara

Grupp arbete

Råkade komma en halvtimme sent opps!   men man måste ju äta och det är inte vårat fel att Mathildas buss cp:ade ;)
Nu ska jag fortsätta med grupp arbetet ska redovisas den 13 december x'D   men ska göra klart den så att Sis kan använda den på data kunskapen (hon gör en power point åt oss)  hehe :P
Jag nu typ... x'D
Kraam Sara

Så jävla onödigt!!

Är på resursen idag -.-   helt JÄVLA onödigt!  kunde pluggat hemma ist, o några andra får göra prov nu fastän det inte är omprovs tillfälle :@   men nu ska jag göra klart svenskan så inte läraren blir sur...  sen kmr Mathilda o äter med mig :D ♥
Ungefär så här kmr min berättelse se ut, kmr dock ändra den på vissa ställen ;)

Skapelse myt;

 

Hur världen och människorna kom till;

Nu barn ska jag berätta hur världen och människorna kom till. Så alla lyssna uppmärksamt så får ni veta hur ni kom till om inte era föräldrar har berättat det för er.

 

Gudarna Plommon, Päronet, Vindruvan, Passion frukten, Granat äpplet, Banan, Mangon och Kiwi. De hade en tråkigt kylig dag uppe och de ville hitta på något roligt som ändrade deras vardag lite. Alla tänkte så att det knakade, plötsligt kom Plommonet på att vi kan skapa en plats där det bor andra så att vi får lite sällskap. Alla tyckte det var en väldigt bra ide men hur skulle det gå till? Det var Plommonets ide så den fick offra sig som plats, om de lovade att döpa något till Plommon så att alla skulle komma ihåg den.

 

Det diskuterades hett mellan vem som skulle skapa vad, alla ville skapa dem som skulle bo där. De beslutade sig för att lotta om det, och päronet vann att skapa varelserna som ska bo där. Men de ville ha variation på varelserna som ska leva där så bananen fick rycka in. Kvar var det vem som skulle skapa drickan, maten, kärleken och hatet. Känslorna var lättast att skapa för Granat äpplet och Passion frukten. För Granat äpplet hatade verkligen allt o alla, medan Passion frukten var fylld av passion och kärlek (hör bara på namnet). Sen var det vindruvan och mangon kvar, de båda ville ha maten så de fick köra sten, sax och påse för att bestämma vem som skulle ha vad, mangon vann och fick maten och vindruvan fick drickan. Kiwin som var den minsta guden hade ingen bestämmelse rätt utan fick ta det som blev över, så han fick uppdraget att fixa andra varelser som kunde bo på planeten också. Som vi idag kallar djur, han blev överlycklig att få detta ansvaret men också rädd tänk så lyckas han inte?

 

Så det började med att Plommonet fick äta extra mycket, så att den kunde tänjas ut ordentligt och sedan explodera till ett stort runt plommon. När platsen fanns så var det bara för kiwin att åka ner och fixa sitt uppdrag. Han använde sin fantasi och händer och byggde några varelser och han lät fantasin skena iväg och han skapade det vi idag kallar djur. I början så skapade han bara små djur men hans självförtroende växte och då började han skapa stora djur ex; Elefanten och Giraffen. I slutet så började hans fantasi och ork avta så djuren blev mer och mer lika varandra.

 

När han kom upp till de andra så gick han direkt och la sig och sov i flera dagar, medan han sov så fixade de andra till planet. När det var färdig fixat så åkte Mangon och Vindruvan ner, för att fixa sina uppdrag. De började på varsin halva och vindruvan spottade för att få det att blir hav, sjöar och när det blev fel så blev det åar. Det började arta sig fint men de behövde också något mer än vatten, så hon tog en av varelserna som fanns där. Hon kallade ko och från den kom mjölk. Medan hon höll på att spotta och komma på speciella nya drycker så sov mangon. Det var hans sätt att skapa träd där det växte äpplen på. Han drömde om vete, råg, majs och en massa goda grönsaker som morötter. Men det behövdes något mer så han använde sig av varelserna som kiwin hade skapat, så det var då kalkon, skinka och en massa andra kött kom. Innan det lämnade plommonet så ville det också ha något som var döpt efter dem, så mangon döpte en frukt efter honom och han döpte också saker till kiwi, banan, päron och vindruva. Men vindruvan ville ha något som man kunde dricka döpt efter henne så då kom hon på vin, en förkortning av hennes namn.

 

När de hade kommit upp så var det bara varelserna som skulle bo på planeten som de redan hade bestämt sig för att kalla människor. Så det sista hängde nu på Bananen och Päronet. Det tog med sig några flygande stenar från rymden och formande dem i olika storlekar. En som var stark som skulle orka bygga någonstans där det skulle bo, en som var lite svagare som tog hand om att laga maten och sen en liten varelse som för det mesta skrek men skulle växa upp och bli en människa. De placerade ut människorna lite varstans på plommonet. På vissa ställen var det varmt och då var människorna bruna som pepparkakor och på andra sidan var det inte så mycket sol och då var människorna vita som snö. Så när era föräldrar bestämde sig för att skaffa barn så gick det ut och tog en sten och formade den som de ville ha den och sen la mamman den på sin magen så att den fick värme och 9 månader senare så hade man barnet.

När allt annat var fixat så kom känslorna in alltså granat äpplet och passion frukten. Granat äpplet blev så avundsjuk på de gulliga förälskade paren, så han gjorde allt för att förstöra det. Gjorde så att människor hatade och avskydde varandra och det är därför det är krig. Passion frukten gjorde allt hon kunde för att hindra detta men det var svårt, fast hon lyckades se till så att krigen tog slut någon gång och att kärleken levde vidare även i tuffa tider.

 

Man hör ibland på radion att folk har sett ufon, men då är det bara gudarna som åker ner och kollar så att allt är bra och ändrar lite. Ibland är de arga och det är då det kommer orkaner, snö och vindar, men när det är glada så kommer sol och ibland lite lätt regn för de skrattar så att tårarna rinner.

 

Så barn nu vet ni hur världen och människorna kom till.





Kraam Sara♥


a wake

Precis vaknat!  är inta alls pigg känns som man bara vill gå o lägga sig igen...     menmen nu ska jag platta håret o sminka mig sen går jag o lägger mig igen  Smart va?  ;)    Nu ska jag tända min ljusstake! :D:D

Kraam Sara

Sense <3

Blev att man åkte upp till stallet direkt efter skolan hade halv studie dag ;)  blev att man fikade med mamma♥  sedan red jag den lilla pollen, en stund hon va jätte pigg!   så får hoppas att det går bra för sis som ska rida henne imonn xD
Sen stack man ner till stan o väntade på Olivia i Peset;s huvudbyggnad  som jag vet vart det ligger nu ;)  hehe   Sen stack vi till sense o tränade lite elr typ mer än en timme *duktiga*   vi är hihi (A)  men det är nog sista gången vi tränade där.. :(  våra kort gick ut igår typ elr nått sånt.. "/ menmen   Blev att vi sen drog till Burger King o åt ;P  mkt gott men fan va mätt man blev!  Mysigt♥
Sen blev det att man fick stå o vänta vid Stadsbiblioteket för att mamma skulle hämta mig för vi skulle på släktkalas fick typ stå o vänta i en kvart ensam!!  för Olivia åkte hem... "/    å självklart så tänkte jag inte på att jag kunde gå in o vänta i biblioteket...  Fast man ska inte klaga på kylan det är mysigt! bara det inte blåser ;)
Nu har jag duschat o är mkt piggare, sen har också ljusstakarna kommit upp !  :D   o lite annat jul pynt x'D  *Glad*
Morgon dagen kommer att bli intressant ;P  Ska ju äta en ordentlig frukost, gå på resursen, göra klart grupparbetet och sen till Taberg   x'D
Nu ska jag sova!  Godnatt ;D


haha alltid lika söta ;P
Kraam Sara

=)

Nu sitter man i skolan o ska ha projekt arbetet, så ska till IKEA när det öppnar o hitta en skog inomhus så att modellerna nästa vecka slipper frysa ihjäl ;)
Lite bilder från de senaste dagarna =)
Julskyltningen
Julskyltningen
Gårdagens outfit
Dagens outfit
Kraam Sara

Jour

Nu har jag packat ner jympa kläderna o snart blir det till att fixa sig det sista ;)    o hoppas verkligen att jag kan övertala jonna nu! :P
Denna dagen kmr vara skön typ gå till skolan i 2 timmar, äta i skolan sluta efter det o upp till stallet sen träna med Olivia :D   sen blir det kalas ♥
Kraam Sara

Pokerface

Måste man ha ett pokerface för att klara sig i livet?  Eller är det bara på lektionerna man måste ha det så att läraren inte märker vad man gör? Eller när man läser ett meddelande eller när man läser något roligt på datan?
för i sånna fall så kommer jag aldrig att kunna få ett poker face... För jag börjar gapskratta eller så sitter jag o flinar hehe x'D
Denna dag började bra men det blir ingen lusse bio i år då....   hatar att jag är mig just nu!! :@   men älskar ändå att vara mig själv...  dubbelmoral till tusen!!   Men inget julpynt blidde det idag heller men om jag så ska leta hela dagen imonn för att hitta det jävla pyntet så ska jag det :D   I ♥ Christmas    hihih (a)
Kraam Sara

Pommes mums!

Gör ett snabb inlägg i städningen ;)   går lite sådär....  men snart så är det dags att dra fram julpyntet :D   o sen måste man packa väskan tills imonn ska ju träna med Olivia då ♥
Nu är det nästan helt bestämt att man är i Taberg på fredag då... blir spännande  antingen går det azz bra elr skit dåligt  får se o jag ens hittar dit ;) hehe
Är jätte sugen på pommes!!!  p.s den nya glassen på Donkan med toblerone i sig är azz god, fast jag tänker mest på Mona Sahlin när jag ser tobleronde... o min samhälls lärare säger att jag inte hänger med i nyheterna! ;O
Kraam Sara

Lazy

Nu har man ätit så nu blir det att julstäda o pynta!!  äntligen! + att övertala mamma o pappa att jag får gå på lussebio ;)
Hhaha o nu har Jonna också förstört Brors miniräknare x'D
Va lat, orkade inte rida så det blir att göra det imonn har ändå halv studiedag hehe :P
Ska snart ladda upp bilderna blir dock efter städningen...  ska bara försöka göra så att andra också hjälper till så att jag slipper göra allt själv!
Tänk på att inte dricka för mkt läsk för det får man diabetes av ;)
Utvecklings samtalet var inte alls så farligt som jag trodde det skulle va! ;)  utan det var mkt bättre o så...  bara att plugga på o göra lite hemma + att lägga ett äpple på lärarens katerd ;P  fast i dessa moderna tiderna kanske man ska lägga en Iphone 4  för MVG? x'D
Kraam Sara

IG minus?

NU sitter man i skolan o gör engelska dialoger ska be bror när jag kmr hem att rätta den o slänga in lite fansy words hihi (a)
Nu pratar vi om näsor och om cola o mjölk färgat snor x'D  hehehe vi är så normala.....   fast måste säga att Mathilda jobbar på ypperligt bra idag (y)
Snart är det data kunskap gillar inte det kanske ska satsa på IG minus på det ist ?   O säger bara alla Björn Rosenströms låtar kan man misstolka fast de är så jävla roliga ;)  speciellt Ragnar ;P   men favoriten nu är Stuck in wrong hole hehe  tog lite tid att fatta men han är så JÄVLA SNYGG!!!
kmr bilder sen efter datakunskapen ska typ vänta i en timme...  så då får ni se ringen o skjortan ;)
Gammal bild från typ 2008 elr 2009 vet inte riktigt hhehe...  men gillade verkligen den hästen!!   kunde hoppa så himla bra!
Kraam Sara

Lalalalalalla

HAha lol  bussen körde typ in i en annan bil så jag kom försent till skolan x'D  men det gjorde inget för de var endå lite försenat ;P hehe azzå lektionen ;)
Men bussresan var rolig iallafall med sis o Olivia♥
Körde på en klassik look och min nya klock ring hihihi (a)  nuska jag fortsätta med matten ;)
min skjorta med puff ärmar )  o sminkingen o håret han sminka mig lite mer idag x'd
Kraam Sara

RSS 2.0