Börjar få lite panik...

Nu blir det snart att duscha !  blir nog en liten kallare dusch imed att vädret är så sjukt härligt!! :D



Gick skit bra att hoppa för både mig och Tilda !!  som jag har övertalat att vara med på klubbhoppningen!! ;)  Men nu tycker jag att 1 meter ser lågt ut!!   innan tyckte jag att det var jätte högt så jag hoppade 110 istället och rev bara en gång :D  dock stannade hon på ett 80 cm hinder... något pinsamt... fast det var mitt fel! 




Har övertalat Boden min att försöka fixa min dator när han kommer hem, håller på att få lite panik nu !!  tänk så går den inte att laga!! :O  alla mina arbeten, alla bilder osv...  + hur mycket kostar det att köpa en ny dator!? 












Kraam Sara♥

Datorn är sönder...

Blir ett kort inlägg för snart ska jag upp till stallet och hoppa !! :D   + att de ska komma folk som ska till en kiropraktor så de är bra om allt är fixat innan de kommer....





Men min dator har gått sönder!! har lite smått panik just nu!!   ska fråga Hannes om han kan laga den när han kommer hem från sitt lan!!  annars blir det dyrt för mig...  usch vill inte ens tänka på det!!














Kraam Sara

Mysig hemma kväll med god mat ! :D

Blir en lugn mysig hemma kväll framför tv:n och god mat ;)   Orkar typ inte ens röra mig nu!!  red till volterna med Malaika och gjorde en riktigt genomkörare!!  :)   jätte härligt!  dock jobbigt... Skulle gått hem från stallet men mamma kom upp så tog vi en fika och sedan bilen hem hehe lite lat är man ju ;)

Hade tur och fick sluta tidigare i skolan idag :D !   var sjukt trött men blev pigg av att prata om andra saker än skolan men för alla er som har Svenska A  eller vilken svenska som helst  glöm aldrig bort vad en markör är när ni ska skriva referat och att det ska vara KORT !!!  ett litet tips bara ;)
Här är tyvärr ganska dåliga bilder på tröjan och de svarta byxorna som Sis har köpt! :D  men det är en vit tröja med gula ränder och ett par höga byxor med guld knappar ;D   (tänk de byxorna  med en instoppad skjorta blus och ett par klackar !!  Fan va snyggt! )


Det är svårt att veta om folk ljuger eller inte....  Det är så vanligt för vissa folk att ljuga hela tiden att man aldrig riktigt kan tro dem....  Utan bara hoppas att de talar sanning...!
Kraam Sara♥

Tråkigt slut.....

Haha var så smart i morse  jag sprang till bussen hade typ 1 min på mig och halvvägs kom jag på att vi börjar klockan 12.00  så jag skulle ta en senare buss!! lite pinsamt blev det då...   Men tur att jag kom på det!!
Men nu så blir det Samhälls lektion efter ett tråkigt slut på Svenskan  Tror seriöst inte att jag pallar mer av skolan!!
Såhär blev Julias sminkning från igår;
Kraam Sara♥

Sjunga med lite falskt kanske....

Sminkar mig en timme innan jag måste gå upp... "/  men de är trevligt att jag och Sis sjunger med i låtarna dock låter det nog lite falskt....  men de är ju bara vi hemma ;)
Idag blir det att ta mina nya Solglasögon!! :D   Får se om jag tycker om dem men de behövs!!   nu när solen börjar komma igen!!   Men de sa att de kanske ska komma snö på måndag!! :O   lite svårt att tro nu men får verkligen hoppas att de har fel!!
Kraam Sara♥

Politiker träff på ED

Fick bli att Malaika vilade idag :)   Sjukt skönt !!   är piggare nu och blev pigg när jag sminkade Julia i morse :D   Hon blev jätte fin!! (bilder kommer imorgon, orkar inte ladda upp nu...)
Har haft Miljö sak hela eftermiddagen !  var riktigt roligt!!  Fick lära mig en massa nytt!! :D:D   Och man kan faktiskt göra skillnad i sin kommun det gäller bara att gå in på typ Jönköpingskommun (sök på google)  Där hittar man ALLT och politikerna var super trevliga och roliga!! :D   Får se om jag kommer på någon idé  som kan förbättra vår komun ;)   (vi var på ED men de var inga från ED som var med på miljömötet ! :O haha! )
Nu ska jag fixa något att äta är super hungrig!!  och kolla på Seven Heaven seson 3   :D
Kraam Sara♥

Dagens planer :D

Har gjort klart basen nu :D   Bara ögonen och läpparna klara sedan bestämma kläder och efter det fixa håret ;)  Tar nog löshåret idag igen har inte använt det på ett tag nu ju.... + jag har lite mer tid att ta på det idag hatar verkligen när man måste stressa!!!
Kommer inte ta med datorn och kan inte göra mobiluppdateringar så nästa inlägg kommer komma ganska sent idag tror jag....
Men såhär kommer min dag se ut;
  • Göra iordning mig
  • Åka till skolan (hinna med bussen ;)  )
  • Sminka Julia
  • Kanske sminka Millan (julias syster)
  • Äta lunch
  • Åka ner till ED (Erik Dahlbergsgymnasiet)
  • Lyssna på föreläsning och sedan diskutera med politiker och andra ungdomar
  • Ta bussen upp till stallet
  • Rida (kanske fixa allt...)
  • Åka hem...
Kraam Sara♥

Kommer till Trollhättan...!

Kollar på Harry Potter och Fången från Azkaban :D   älskar när han åker bussen!! ;)
Lite rolig fakta som alla nog vill veta  ;)
Att han som spelar Ron Weasley kommer att vara i Trollhättan nu i Maj tror jag det var.. eller iallafall nu på lovet :D  Så ni som bor där kanske får se honom ;)   Önskar lite att man bodde där nu eller att någon som han skulle komma till Jönköping... x'D
Och ni vet låten Från och med Du med Oskar Lindros (eller vad han heter...)  blev anmälda för att gjort tobak reklam i låten!!  hur många av er har märkt av det?  Jag har verkligen inte lagt märke till det!! ;D
Kraam Sara♥

Hela köret ;)

Var sjukt trött så det blev en ute ritt med mamma ♥   Riktigt mysigt i detta vädret! :D   hihi
Nu blir det att kolla på film kanske göra några läxor och sedan in i duschen och fräscha till mig lite med ansiktsmask och hela köret ;D
Kraam Sara♥

Facebook beroende...?

På datakunskapen fick vi en genomgång om "Facebook beroende"   Riktigt roligt!  och man fick veta lite nya saker ;)

4 sätt och du vet att du är Facebook beroende;
  1. När du inte är inne på Facebook, så tänker du på Facebook.
  2. Du blir lycklig när du är inne på Facebook.
  3. Du undrar vad du missar när du inte är inne.
  4. Du är inloggad så ofta du kan!
Stämmer detta in på någon?    Om det gör de be en kompis om hjälp eller försök själv att dra ner på det!!  Precis som med droger och sånt kanske det snart finns ett hem för sådana som är för beroende av Facebook ?!   vad tror ni? ;)
Nu blir det upp till stallet och rida lilla pollen, blir nog ganska lungt i med att vi båda nog är ganska trötta ;) hehe
Kraam Sara♥

Gjorde en egen app

Nu är allt avklarat typ...  Eller engelska lektionen gick åt  att göra en app på facebook med Matilda :D ♥   Riktigt roligt om jag får säga det själv ;) haha!
Men fick inte mitt matte prov idag!! :@  Bara för att jag gjorde tidigare och då fick jag ett annat prov så har han inte hunnit rätta det !!  såg faktiskt emot att få matte provet (för engångsskull... )   Men men...  Har bara datakunskapen kvar sedan blir det till att åka hem! :D   skönt att vila efter en inte ansträngande dag men endå jobbig...  Lite konstigt och svårt att förklara!! menmen....
Kraam Sara♥

Bilder från igår!

Bilder från igår blev inte världs bäst direkt (bilderna) men ändå ;)
Nu väntar jag på att få mitt matte prov och övar till de nationella ;D    måste verkligen börja träna på matte nu känner jag! ;)
Kraam Sara♥

Rodney....

Good morning!   haha nä faktiskt inte är jätte trött och har ont i halsen + träningsverk... -_-
Men nu ska jag ta och klaga lite!   all denna hysterin om att Rodney åkte ut från Big Brother är sjukt töntig !! För om alla som har gått med i de grupperna och håller på att säga att det var orättvist att han åkte ut, Han var den bästa/roligaste i huset och tror att de myglade med röstningen!!  Hur många av er röstade ens!? Typ inga... Då har man rätt att tycka att det var SYND att han åkte ut men INGENTING annat!!
Kraam Sara♥

Kondom på huvudet !!

HAhah har verkligen världens mognaste mamma!! x'D

Vi letar ju fortfarande efter den där super viktiga nyckeln som jag har tappat bort!!   Jag ska aldrig ha hand om sådana viktiga saker!!  råkade ju en gång slarva bort en vit plånbok med min och sis legitimationer, bankkort och typ 500 kr kontant!!  har fortfarande inte hittat den efter typ 2 år (?!)   Men denna gången kör jag starkt på min teori att det var en bäver som kom in och tog den!! fattar inte dagens bävrar!!
Fast när mamma letade i mina lådor så hittade hon Kondomer... Och de första hon sa har du testat att sätta en över ansiktet!!   haha!  man ser jätte rolig ut och de är jätte töjbara och så får man en typ "knopp" uppe vid håret !! hahaha !  höll på att dö när hon sa det x'D   När hon var ung så hade några visat det på ett tåg och sedan hade hon och hennes kompisar testat det på hotellet!!  Men blir nog att man testar det någon gång ;)  hehe
Kraam Sara♥

Från Pizza Till Ferrari Bil... Funkar det?

Blev jätte bra med sminket (visar bild imorgon för de funkade inte i skolan hela datorn va fuckd up!!  men men....
Jens träningen  var jätte rolig och nyttig fatta vilken träningsverk jag kommer att ha imorgon!!  men de handlade jätte mycket om tekniken och sånt!  i början gick det super bra!! :D   fast i slutet när det går bra så slappnar jag av...  Det märkte Jens han var tvungen att säga till mig för det gick riktigt dåligt i slutet men till slut fixade allt sig! :D  och jag kunde gå glad från träningen ;)   hihi   Men jag skulle göra min häst till en ferrari bil och inte en seg pizza som hon är nu ;)   nu blire till att klättra i backar och köra intervaller i skogen!!  Jobbiga tider för Malaika nu ;) ♥
Kraam Sara♥

Tål inte pollen :(

Nu ska jag bli sminkad av Matilda :D   ska öva på att göra sotade ögon får se hur det blir ;)  hihi
Kan tyvärr inte göra på henne "/  för hon tål inte pollen !! :(

Solen kommer upp på fel sida huset...

Vaknade typ 5 i morse...  Hatar att solen går upp på den sidan som jag har fönstret emot!!  Fast som tur var kunde jag halv sova till kl 6 :D
Har nästan sminkat färdigt mig ska fixa håret också!  jag solade igår  och hade uppsatt hår i en boll och håret var fortfarande blött!!  inte så smart av mig... "/
Gympa första lektionen nu ;)  Lär behövas att röra lite på ärslet ;) haha!
Kraam Sara♥

Jag kommer....

Denna låt säger allt om mitt liv.. typ...
Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För, 
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För, 
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu

Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller
Fick veta något som jag har undrat länge...  men nu när det kommer till kritan och jag har ändrats så sjukt mycket!!   Om de hade vart för typ 2-3 månaders sedan hade jag inte tvekat!!  men nu aa Jag vet nu hur det känns !  fattar lite mer!  men vet inte hur det kommer att sluta... "/
Allt var så lätt när man var liten!!  kan man typ spola tillbaka och bli 10 år yngre igen?
Kraam Sara♥

Längtar till Skolan!! :O

Solade i några timmar  råkade somna....  hehe ;)     Blev nog en liten skillnad :D   eller jag hoppas på det.. ;)  haha!
Sedan har det blivit att kolla på film och ätit påskgodis...  Känns verkligen som en ganska bortkastad dag... Konstigt nog så LÄNGTAR jag till skolan!! :O     Börjar kanske bli sjuk eller nått?!
Kraam Sara♥

Kokos olja!!

Nu är allt färdigt skulle egentligen fixat lite i trägården men hittade inga verktyg... :(   så nu har jag duschat och smörjt in mig med kokos olja och ska ut och sola :)  !!  får hoppas att kokos oljan funkar (gör så att jag blir brunare fortare/lättare)  har jätte svårt att bli brun!! "/
Hörs sen ;)
Kraam Sara♥

Hatar att glömma saker...!

Nästan helt färdig städat!! :D    Blir också att packa tills imorgon så jag inte behöver stressa eller glömma nått ;)  hihi  fast när vi skulle iväg till tävlingen igår så märkte vi när vi hade kommit FRAM att vi hade glömt sadeljorden!! :O   fatta vilken panik vi fick!!   fick lite panik trodde där ett tag att jag skulle behöva tävla barbacka... hade vart en rolig syn ;) haha!   Men som tur var de andra från JFK där!  och Elin hade med sig en extra som vi kunde låna!! :D   dagen blev verkligen räddad då!! ;D
Nu ska jag dammsuga och fixa till + vattna blommorna ;)   Nu när det är vår/sommar  måste blommorna se fina ut!! :D
Kraam Sara♥

100 %

Fan vilken händelserik morgon jag har haft!!  en massa att tänka på och aa allt typ..!  haha!    fast tänk vad tråkigt livet hade vart annars!!
Nu blir det att äta lite mer påskgodis och kolla på gammalt avsnitt av Project Runwy  :D   efter det blir det städning på 100 %  !!   har skjutit upp det länge nu + alla inlämningar måste göras ska ha utvecklingssamtal då... usch!
Kraam Sara♥

Kan säga det miljoner gånger

Har ätit grillat kött och potatis gratäng !! :D   sommar känsla på riktigt nu !  haha kan nog upprepa det miljoner gånger fastän det enda ni måste göra är att kolla ut eller grilla själva ;)
Kollade nyss på Legaly Blonde !  sådan bra film !! :D   Men nu blir det sängen för imorgon blir det på med städkläderna så det kan vara bra att vara utvilad ;)  + att skolan börjar på tisdag och det är träning då med!!  extra viktigt att känna sig utvilad ;)  haha!
Lite blandade bilder  typ glömt bort vad man har gjort tur att man har bilder så man kan komma ihåg allt !! :D
Kraam Sara♥

Grillat kött!! LOVE IT!

Har plockat undan lite i rummet nu!  känns mycket fräschare nu när man har mer ordning på sakerna ! och slängt undan alla "onödiga" saker...  Fast jag älskar mina 2 björn statyer eller vad man kallar dem?!  håller så gulligt i sina instrument!! ♥  hihi
Känns mer som sommar typ Midsommar än Påsk!!   fast det är härligt + jag älskar grillat kött !! :D   fattar inte hur vegetarianer kan klara sig utan allt kött !!  Skulle typ dö om jag var vegetarian !!  sikken tur jag har som har valt att inte bli det ;)  hehe  Snart är de klart !!   och jag har inte ätit så mycket av påskgodiset ;)  som sagt den som spar den har ;D   brukar aldrig kunna spara på NÅGOT!!  eller bara nyckelringar och suddgummin...  men det räknas nog inte eller..?
Kollade igenom mina kontakter på telefonen och såg att jag hade numret till Pitzzerian på Dalvik haha!!  det är då man vet att man kanske borde välja att ät lite mer sallad ;)
Kraam Sara♥

Påskgodis och film !!

Hemkommen från tävlingen nu!! :D   Blev lite mer taggad sen men inte så mycket var mest trött...  Mellan klasserna slumrade jag till i bilen hehe x'D
Men de gick helt Okej för mig... Jag nollade i 80 cm  sedan i 90 cm var både hon OCH jag trötta!  Trodde hon skulle stanna på typ alla hinder men duktig som hon är hoppade hon högt över alla :)   utan ett som vi rev med fram ett litet pet men är super nöjd endå första seriösa tävlingen efter vintern ! :D  och hältan... Sedan blev det pizza :D  nyttiga som vi är! ;)   och nu ska jag käka godis kolla på film och sedan duscha !!
Trodde att jag skulle kunnat sola nu när jag kom hem men självklart så blåser det kallt och är inte alls lika varmt som i Vaggeryd (goast bullar där!! x'D hihi )
Kraam Sara♥

Ringa dolt = Att man är feg...

Nu är det dags för tävling inte direkt taggad när man bråkar med Sis....   men får se om jag kan bli det sen "/
Måste bara säga att ringa med Dolt nummer = Att man är feg
Hörs sen♥

Påskägg!! :D

Var i stallet innan och gjorde min ponny söt och packade ner allting till imorgon ! :)   vill ju inte glömma något ;)  kan ju bli lite jobbigt! ;)
Nu blir det att kolla på film och äta hemmagjord kebab tallrik :D    Skiter i påsk maten bara påsk godiset :)  Hoppas bara att de har köpt ett och gömt undan dem så man får gå och leta efter de!! :D   man kan aldrig bli för gammal för det hihi! :)   Fast har redan fått ett från mormor de är typ en tradition ;)
Kraam Sara♥

När man var liten :D

Har precis vart i stallet och ridit och putsat och packat till tävlingen i morgon :D   Är sjukt taggad!!   Blir till att åka upp till stallet ikväll och göra ponnyn lite extra snygg ;) hihi   Fläta svansen till imorgon så den är vågig och fin  :D kanske  manen också fast den är fin rak också får se hur jag gör ;)  kom ihåg när man var liten och gjorde inbakad fläta i svansen och knopade manen !   fast det var när man var liten...  skulle aldrig palla det nu + man ska inte knopa manen om man ska hoppa för man kanske behöver ta tag i manen om språnget blir litet stort eller så...  Men om man tävlar dressyr så är det azz snyggt!!
Men nu ska jag käka lite påskgodis och försöka att inte tänka på att jag har tappat bort en jätte viktig nyckel....
Kraam Sara♥

GLAD PÅSK!!

GLAD PÅSK !!! :D      är riktigt glad idag har fått mitt Påskägg !!  nu blir det till att äta lite godis och leta efter nyckeln och om jag har tur så kan jag sola om jag hittar nyckeln då....
Kraam Sara♥

Har inte din mamma lärt dig...

Bästa kvällen !! :D eller inte...  haha !  totalt fail!  Spelade bara cup och en massa skit snack  tyvärr var det om mig...  men men... (tog åt mig lite men sedan fick jag power talk av tjejorna hjälpte sjukt mycket!! :D hihi ) Blev en rolig kväll sen när vi gick till Bussen och åkte bil hem :D  haha!
Kanske man skulle ha sagt talesättet;  Mamma har sagt åt mig att jag inte får åka med främlingar !
Men man förvånas alltid !!  super trevligt och inget konstigt hände... Som att åka med några man kände :D  Hel konstig kväll men nu blir det till att sova !
Det ända som gjorde att man klarade av denna failade kvällen var Olivia Mila Sis Mathilda... ♥   :D
Bilder från i somras :D
Kraam Sara♥

Kvällen....!

Början på kvällen igår var totalt fail!!   Men endå rolig ;)   Men det var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara... :(   eller jag hade inte så höga förväntningar för i början var det typ som på Ztyle....
Men vi 4 stod och dansade (Mila, Ellinor och Jonna)  Hade jätte roligt fastän det typ bara var vi som dansade... men pallade inte att bry sig om man betalar 100 spänn så ska man dansa inte sitta och ha tråkigt för det får man ingen träning eller något roligt ut av ;D  haha!
Men de kom mer och mer folk och dansade men inte överdrivet mycket...  + Dj;n sög verkligen!!  men en rolig kväll fast jag strulade med en som jag aldrig trodde att jag skulle strula med!!  och de var många som var skit långa typ 1.90 och jag är 1.61  kände mig lite kort då...  + att jag träffade en som jag aldrig trodde att jag skulle träffa!!  fast han var verkligen inte vad jag hade förväntat mig... "/    Men träffade lite folk som man kände :)  denna gången var det inte direkt svårt att hitta Paulina x'D   haha!  förra gången hittade man typ ingen men denna gången hittade man typ varandra direkt eller inte när man behövde det som mest men ändå... Fast jag dansade som om det inte fanns någon morgon dag haha! :D  Men nu dagen efter måste jag våga att ta det första steget och får faktiskt hoppas på turen !!
Söta Olivia när jag var med henne i tisdags...
Har 1 bild från igår på Mila så den kommer senare idag eller imorgon  ;)
Kraam Sara♥

Sova ut...

Skulle egentligen "sova ut" idag....  men när man får sova så kan man inte sova ;)
Nu blir det nog att plocka undan lite i rummet äta och sedan sola!! :D
Kraam Sara

En kväll med en massa misstag var allt som behövdes...

Kvällen var lyckad eller inte i början..  men de berättar jag mer om imorgon hihi ;)
Fast det var denna kvällen som behövdes för att jag skulle inse en sak som jag har tvekat på...  Men nu när jag är säker på det så är alla de där misstagen som förstör allt... :(   men får se vad som händer men tror allt kommer att gå åt helvete.... + att jag inte drack upp mitt vin glas hos Mila så nu får hon lite skit för det... Upsi!
Kraam Sara

Laggar som F*N!!! :@

Har typ sovit i 2-3 timmar ! :O   Men nu är jag utvilad och pigg hihi  (a)    Men nu blir det att försöka få igång spotify som cp:ar sönder!! :@     hela datorn typ laggar... :(
Men  nu försöker jag bestämma kläder till ikväll !!  eller jag tror jag ska ha ett blommigt linne, får se om jag ångrar mig eller inte ;)  haha
Nu ska jag röja undan lite i rummet och byta sängkläder osv...  Så det blir super fräscht ;)  + se om vi har något lite onyttigt godis hemma hehe  :P  får hoppas på det ;)
Denna outfiten hade jag när jag var med Olivia i tisdags  jag var typ den enda som hade kortbyxor på mig... hmm  alltså den en som njöt av vädret haha skoja bara ;)
Kraam Sara♥

Smink i hela ansiktet...

HAhah ser ut som ett vrak nu!!  smink i hela ansiktet och aa jag vet inte vad...  Livet är som en karusell som man aldrig kan gå av hur mycket man än vill det..!
Hade ett jätte roligt samtal med Mathilda och typ hennes kille också...  suger verkligen på att prata i telefon!!  haha!
Bikinisarna jag valde mellan;
Valde då den första av bikinisarna ;)
Kraam Sara♥

30 +

Underbart väder idag ! :D   30 +  i solen och 15 +  i skuggan... ;)   typ som utomlands x'D  hehe
Kollar på Biggest Loser och sedan blir det Seven Heaven  mitt favorit program typ!! :D    +  sminka mig lite och fixa... ;)
Kraam Sara♥

Eva & Adam

Nu är jag hemkommen från Mila :D    Haft en jätte rolig kväll :)   kollat på Eva & Adam  sjukt pinsam men endå så jäkla rolig film!!   blir nog att man ser serierna också haha!
Hela dagen har vart jätte rolig !   Red ut idag  var sjukt kvavt väder!  Blev att vi hoppade och recade med dom :D   Hoppningen gick jätte bra!   Hoppade de lite högre stockarna och de klarade hon galant :D   sjukt stolt över min ponny ;)  hihi    Men hon blev väldigt stark när vi skulle hoppa "efter" varandra...  För hon var kvar sist... Men hon lyssnade relativt bra ;)  hehe
Men nu blir det sängdags!  och sedan övertala Mila och kanske Sis att gå på Huset...  får se hur det blir x'D   hoppas att min övertalnings förmåga fortfarande funkar hihi (a)
SWEET DREAMS
Kraam Sara♥

Netto :D

lite kort update ;)
Köpte bikini toppen!! :D  fanns bara i M eller Xs   Så det fick blir M ;)   som tur passade fick lite smått panik...
Annars hade jag fått ta gul eller svart....
Efter det blev det stallet och nu möta Mila som vi ska ha en Filmkväll med! :D   Sena som vanligt så hon kom hit hehe x'D
Nu blir det Netto   Filmkväll = Netto
Kraam Sara♥

Äckligaste riset någonsin!

Snart blir det att ta bussen upp till stallet :D   blir ingen tvättning av pollarna idag.. :(   I med att vädret inte är lika fint...  men får ta det imorgon om det är bättre då :D
Har precis lagat världens äckligaste ris...!   var hårt som f*n och såg ut som gröt... Usch!  så det fick bli Chicken Bits och rostade mackor :D  hihi
Kraam Sara♥

Får hoppas....

God morgon!
Tyvärr så är inte vädret det finaste idag :(   får hoppas att det blir bättre framåt dagen ;)  hihi   Nu blire till att öta frukost och sedan gå och lägga mig igen...   :D
Hörs sen ;)
Kraam Sara♥

Rödluvan

Nu har jag kollat klart på Red Riding Hood      en ganska lam film i början och inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara...  Men den är gullig och oväntade saker händer som i en novell  ;)  Och den är inspirerad från Rödluvan!  det märkte man klart och tydligt!   Men definitivt värd att se!   jag hade ju inte direkt den bästa kvaliteten...  Men enligt mig är den inte värd att kolla på Bio...
Bien dormir     ;)
Kraam Sara♥

Summering av dagen!

Nu är jag hemma och har ätit kvällsmat ! :D  är faktiskt ganska trött nu...  men orkar nog se Red Riding Hood ;)
Nu ska jag summera denna underbara dagen! ♥  :D
Först åkte jag hem till Olivia så gick vi runt munksjön x'D   Fast jag fick skoskav av mina ballerinaskor!!  :(  har jätte ont när jag går i dem och var tvungen att gå utan skor...  men de var ganska skönt att gå på den varma asfalten :D  haha !
Sedan gick vi och köpte glass som en sommardag ;)   dock så var det en jätte läskig gubbe som typ inte såg något och hade en rullator som gick in i mig!   och jag flyttade mig så han kunde köra förbi men då körde han efter mig! :O  skit äckligt!  så jag och Olivia skyndade oss ut så fort som de bara gick :P   haha!   Sedan gick vi hem till henne och kollade på lite bussresor till och från Göteborg ;)  + solade på hennes balkong :D   Som typ alla har skrivit Fan va skönt vädret var idag!  :D
Sedan blev det att vi tog bussen in till stan och hon skulle till A6 och jag till stallet x'D   men vi hann gå lite på stan eller vi var inne på New Yorker :D   hittade min dröm bikini överdel!!   ni får se imorgon vilka 3 jag väljer mellan.. ;)   Visar er imorgon :P   hehe   Men Olivia fick mig att inse lite saker och att jag verkligen har missuppfattat allting med mina känslor och hela köret... x'D
Sedan blev det att åka upp till stallet och fixa allt + rida :D   är sjukt glad Malaika har blivit hur fin som helst!!  :)  är sjukt taggad till tävlingen i helgen ;)   Blir också klubbhoppningen helgen efter det =)   Och Mamma red Qajsa var typ månader sedan hon red...  Men ridning är som att cykla  har man lärt sig det så sitter det i hela livet ut :D
Nu ska jag vara lite modig och se vad som händer ;)  hihi hoppas att det går bra :D
Kraam Sara♥

Magvirus...

Nu ska jag ut och sola lite med Sis :D   som tyvärr har fått typ ett magvirus eller nått....  men nu kan hon äta och mår mycket bättre!    Och lite sol gör ju allt bättre :D  hihi
Sedan blir det att åka till Olivia och gå ut och gå! ska ju se om det hjälper mig att bli piggare ;)    Sedan blir det stallet :D
Kommer inte bli mer uppdatering förrens ikväll så gå ut och njut av solen det är ju 17 +  i skuggan!!   just nu så längtar jag faktiskt inte till att åka utomlands.... :P
Kraam Sara♥

Bränna Gräs

Har haft en riktig slappar dag :D   så skönt att kunna ha det utan att behöva tänka på någonting inte någon skola som stressar en eller stallet som man måste hinna med efter skolan och alla läxor eller lite har man under lovet...  Orkade inte ens hänga med Sis för att träffa Olivia i stan idag...  då fattar man hur trött man är!!
Fast måste ändå säga att detta är den lyckligaste dagen på på länge !!  hade lite panik och oro hela förra veckan... Usch vad jag hatade det!!   men nu är allt löst ;)  hihi
Nu ska jag städa rummet och sedan kolla på lite film eller sova får se lite vad jag väljer ;)   Fattar inte hur jag har kunnat bli så sjukt trött på sista tiden!!  Kanske borde vara ute och gå eller typ springa eller nått sånt..?  får kanske testa det så att jag blir lite piggare :D
Hörde att Paulina (som hjälper till med Malaika) flög av idag i skogen!!  Pollen min blev lite glad av att hoppa stockar ute... ;)    men hon skadade inte sig eller nått sånt.. :D
Hagen som dem gick i lite i somras har de bränt ner för att de ska kunna växa nytt !!   Har aldrig hört innan att man kunde bränna ner de... låter ganska konstigt och farligt!!  men som tur hade de gått bra och de behövde bara nästan ringa brandkåren haha!
Kraam Sara♥

Hitta tapeter....!

Har kollat på film och tapeter  och ätit lite glass hihi ;)   när det är sommar väder är glass självklart :D
Nu ska jag ut och sola lite till och läsa x'D
Om ni ska testa tapeter kan ni gå in på denna sidan;
http://www.eco.se/provtapetsera/FondoCore/Viewer.aspx?si=2&li=1&iStoreId=0
Får hoppas att jag hittar någon jag gillar snart !! :D
Kraam Sara♥

Kall eller Varm

Nu har jag Solat lite ! :D gud va härligt väder!! blir nog ingen vår i år... utan vinter och sedan sommar... fast det gör mig faktiskt inget ;) hehe Skulle kolla på film när jag solade men det gick inte blev för mörkt på skärmen då... :( men de blev att jag fortsätter läsa i den engelska boken 20 th CENTRY FASHION :D sjukt bra bok om man är intresserad av mode ;) annars är det lite bortkastad tid att läsa den... x'D Den handlar om hur Vogue var från början och så... det är spännande att se hur mycket allt har ändrats! på 191 så var det skandal om man rökte ex; på gatan eller hotel de som gjorde det trodde alla var skådespelare erkänn att det har ändrats GANSKA mycket från då till nu ;)
Igår frågade Milas mamma om jag kunde säga om hon var en kall eller varm person :D jätte roligt att kolla sånt men jag glömde bort att man också kan kolla på handleden ! Men om du inte vet om du är varm eller kall kan jag ge dig lite tips hur du kan kolla det ;D
  • Blont hår, ljus hy, blå ögon = iskall person
  • Brunt hår, mörk hy, bruna ögon = varm person
Men tyvärr är det inte så lätt att kolla om man är varm eller kall... För det finns Varma och Kalla bruna färger och man kan ha annan ögon färg osv... Men de är det lättaste om man är någon av dem att se det direkt men man kan kolla på handleden så ser man nästan direkt vad någon är, för man har blåa blodkärl (tror det heter så..) Och de kan man kolla om de har något gult i sig då är man åt det varma hållet... och om man inte har det så är man åt det kalla hållet.... det är det lättaste sättet att förklara det på och de flesta är faktiskt blandade alltså passar de i både varma OCH kalla färger :D som jag är blandade men lutar lite mer åt det kalla hållet ;)
Man brukar oftast inte ändra från att vara kall till att bli varm bara för att man färgar håret... Men det kan hända att man ändras om man blir jätte solbränd, färgar håret till en varm brun då kan man ändras från att vara varm till kall men man har ändå fortfarande de kalla i sig så då blir man blandad men kanske lutar mer åt det varma hållet... ;D
jag är också jätte dålig på att förklara med får hoppas att ni förstod lite av vad jag skrev ;)

Kraam Sara♥

Kanske kan bli brun trots allt!

Vaknade för typ 2 timmar sedan..    blev att jag gick upp och åt frukost sedan blev det att sova igen ;)   så jäkla gött med lov :D:D   kan knappt fatta det själv!
Nu blir det att slumra lite i solen :D   det är 14 +  i skuggan !!! :O   gud va nice !   man kanske kan bli brun i sommar trots allt?
Kraam Sara♥

Världens bästa mamma <3

Kollar på BB   x'D   riktigt roligt faktiskt...   men pallar nog inte se klart det är så sjukt trött!!   träningsverk och aa allt...
Har kollat sönder mig på en massa tapeter har verkligen beslut ångest!!   vet inte om jag ska ha ett kallt eller varmt rum!!!   panik !   får hoppas att jag hittar en snart som jag blir typ helt förälskad i :D   drömma kan man alltid...
Hade ett sånt sjukt godis sug innan så nu har jag ätit mig mätt på godis :D   om inte Sis hade haft klart lite så hade mamma åkt till konsum och köpt åt mig!! ♥    så gulligt av henne!!   okeej jag ser också förj*vlig ut och trött som tur hann jag den timmen jag var hemma och duscha...  annars vet jag inte riktigt om jag hade pallat det... och då fattar man hur trött jag är!!!
Sweet Dreams ♥
Peace and Love ♥
Kraam Sara♥

Puckade människor det finns...

Nu är jag äntligen hemma !! :D   shit va trött jag är  nu !!   skulle aldrig pallat med om det hade vart skola imorgon...
Men jobbdagen har varit ganska lugn och de var super mysigt att rida ut ;D   Racade och hoppade lite på stockarna ;)   i med att vädret är så fint blev pollarna trötta ganska snabbt eller egentligen bara svettiga typ...
Men nu blir det att mumsa lite choklad och kolla på en film :D   orkar verkligen inte göra ett skit nu!!  ska nämligen åka upp till stallet igen om 40 min...  "/
Förresten att tävla 2 helger i rad är INTE djurplågeri !!!    Hur tror de att man gör på en meeting??   eller när man är med i lag finalen ..!   Va mycket puckade människor de finns i världen...
Kraam Sara♥

Step up 3

Har kollat på film hela kvällen och slappat + ätit godis hihi   Saltade potatis chips in my  ♥            Kollade på Step up 3   har sett den innan men i ganska dålig kvalitet den gången...  men måste säga att Step up var jätte bra 2:an också men denna var sådär...   den går att kolla på men jag kollar nog på Bamse eller nått sånt istället  ;)   men man måste se den 1 gång     får bara inte hoppas de gör en 4;an   som med Bring it on filmerna den sista suger verkligen!!   ;D
Good Night   and    Sweet Dreams    :D    ska upp kl 5 imorgon för att jobba...   avundsjuka?
Riktigt sommar väder idag ju!!  tänk när man kan gå med bara linne och shorts !  längtar!!
Kraam Sara♥

Världens finaste tårta!!

Jätte mysigt och gulligt dop!!    och han fick väldigt jätte söta presenter ;D   och jätte gott fika och typ världens finaste tårta!!  såg köpt ut! :O   och hon har ingen erfarenhet med att baka tårtor....   glömde ta kort på den :(
Nu ska jag dra till stallet och släppa min söta polle så hon får springa av sig lite ;)   annars lär det bli intressant hur det går för mig och Paulina imorgon...  :D
Kraam Sara♥

Dop!!

Nu är det dags för dopet ;)   fick slänga på mig lite smink och sätta i löshåret... Jag ser förj*vlig ut!!   usch!  jaja som tur så är de ju inga snygga där ;)   haha!!  fast man ska göra sig snygg för sig själv och ingen annan...  eller?
Ska tvinga bror att fixa till håret och inte köra på den "ovårdade" stilen ;)  sikken tur att vi köpte skjortan till honom :D ♥
Kraam Sara♥

Snälla människor finns fortfarande !!

Hade en jätte rolig kväll igår!! :D    De kom mer folk än jag trodde de skulle  ;)    fast mina fötter är verkligen helt döda nu!!   Nästa gång ska jag ha platta skor!!  var tvungen att gå utan skor till bussen hade så sjukt ont i fötterna!!
Men de var folk från Vetlanda och Göteborg och Värnamo  osv....   typ inga från Jönköping ! men de var roligt de var typ inga som man kände igen..  + nytt folk och inte de "vanliga"  som man brukar se :P   Fast de var lite synd att musiken sög och att allt kostade sjukt mycket!!   Biljetten kostade 150 kr och Garderoben kostade 30 spänn !! :O   Galet mycket pengar men definitivt värt det ;D   +  att jag har kommit på en sak om mig själv ;)   men vet inte om jag ska slå slag i sak eller bara låta det gå....  och hitta något annat...   får se ;)  hihi
Men de gulligaste på hela kvällen var på bussen!!   Jag skulle betala kontant och då borde lixom 20 spänn räcka eller?   men de är natt taxa på 3 kr!!   han visste nog inte att jag var skolungdom...  men jag hade bara 20 kr, men Sis hade mer pengar så jag typ skrek det till henne...  Men plötsligt sa busschaffören det är redan betalat och då var det den snygga killen bakom mig som hade betalat det!!  och han känner inte ens mig!! ;O   Det finns fortfarande snälla människor i denna värld :D    för det finns nog inte så många som skulle betala 3 kr till någon den inte känner...  Och han var både snäll OCH snygg   haha!   de finns det definitivt inte många av ;)
Nu blir det att fixa till mig för dopet ;)   måste se snygg ut och inte trött och trashig...  :P  hehe
Kraam Sara♥

Sjunger falskt som en fisk ;D

Fixar oss till ikväll får se om det blir lyckat...   får hoppas det ;)   Men känner inte riktigt "suget"   har kollat på Grease 2  och tjockat med choklad hade köpt själv + att bror hade köpt en :D♥    Mmm  finns typ inget godare än choklad !   och det gör inte så att man får fler finnar!!  det är bara något som alla tror...   x'D  så då kan man äta det utan att ha dåligt samvete :D
Var skönt att Mathilda var i skolan idag!!  hade lite saker att prata om ;)    nu ska jag fortsätta att sjunga med falskt till låtarna haha!   tur att ingen hör ;)
I´m  aaaa  barbieee  girlllll   :D   Inn a barbieee world  you can brush my hair I haveeeeee brusht me every wairrr  ;)  tror låten går typ  så annars sjunger jag lite fel...    hihi (a)
Nu ska vi bli ännu hetare :P
Kraam Sara♥

Referat provet!

Precis klar med referat provet!! :D   gick kanske inte jätte bra men jag lärde mig mycket som jag inte visste innan...  Nämligen om den som har märkena Odd Molly   och  SVEA    ;)   En riktigt spännande historia!  Tycker nästan att alla ska veta det men berättar mer om honom sen x'D
Som ni ser kunde jag inte riktigt vara seriös i morse...  Men det är en facelook på mig ;)
Kraam Sara♥

Ragnar!!

Har kollat klart på Grease nu ;D   den är lika bra som jag kom ihåg den :D   och den är ändå gjord typ 1978! :O
Nu blir det att plugga till Referatprovet ;)   och lyssna på musik   älskar verkligen Ragnar med Björn Rosenström bästa låten ever !!
Mina rena fina fötter efter springningen Kunde ju inte springa med flippfloppenHaha kom ihåg när jag sprang från Torpa till Juneporten för att jag hade tappat min mobil på bussen x'D   var tvungen att ta av mig flip flopen  de är inte direkt de bästa skorna att springa i ;)    Snygga fötter jag hade sen eller?   haha!
Kraam Sara♥

Grease

Vaken nu :D   så sjukt skönt med sovmorgon!!   Var tvungen att ta hårinpackning för att få ut hårsprejen och tuperingen kändes som håret skulle gå av när jag borstade det!! :O   sjukt jobbigt!!
Nu blir det till att sminka och byta om sedan är jag klar :D    hehe tror jag kommer hinna i tid ;)   Fast jag tror dock att jag ska kolla på Grease :P    får se om den är lika bra som jag kom ihåg den x'D
Kraam Sara♥

Livet är bara så komplicerat som man gör det till...

Har blivit att jag har kollat på Narnia!!  av alla filmer ;)   va sjukt längesedan jag såg den x'D   kom ihåg när man gick på Bio på dem....  sjukt mysigt!!   men jag tror att nästa film jag kommer att gå på bio på är Red Riding Hood    verkar sjukt bra!! :D

Men nu är det läggdags är sjukt trött men som tur har jag sovmorogn imonn ;)   hehe !   Fast jag tror inte att jag kommer kunna sova så bra i natt...  har så sjukt många tankar i huvudet..!   tänk om man bara kunde rensa ut hjärnan när man ville typ klicka det till papperskorgen och sedan när man orkade tänka på det eller ta i tur med problemet/n...  Så kunde man klicka på papperskorgen och se vad man hade "gömt" undan...  tänk om det bara var så lätt ;)   Men livet är bara så komplicerat som man gör det till Hahah!!
Kraam Sara♥

Fin :D

Gick riktigt bra när jag fixade Matilda efter lunchen ;D   glömde dock ta kort... :(    Fick sjukt bråttom i slutet!! hade bara 2 timmar på oss att fixa sminket och håret !!  lite roligt när jag berättade för mamma att vi bara hade det så trodde hon att det var lång tid !!  :D  haha!  men blev nöjd och de blev ganska likt bilderna ;)  Var lite klantig i slutet och glömde fråga vad jag fick för betyg!!   "/   men det finns ju alltid en morgon dag  som tur är!! ;)
Sedan gjorde jag Samhällsprovet !  gick ganska bra kunde lite  mer än förra gången ;)   hehe!   men får se hur det gick :P   Sedan blev det att skynda upp till stallet men shit va alla kollade in mig! ;)   jag hade fortfarande håret och sminket kvar ;)    Hihi   Och alla i stallet sa Gud va fin du är! :D   då blir man glad =)   Fast alla trodde att man skulle på fest en helt vanlig Torsta ;)     Men min polle var jätte fin idag som alltid ;)  haha nää men typ...  Träffade Paulina också !!  sjukt roligt att träffa henne :)    och på Söndag blir det att vi rider ut :D   får hoppas på fint väder ;)
Kraam Sara♥

;D

Redovisningen gick väldigt bra!! ;D   nu är det dags för Mathilda att bli som Marie Sernerholt  lite inspirerat från henne ;)   får se hur jag lyckas :P
Detta fina håret kommer Matilda att få ;)
Kraam Sara♥

Balstylingen

Nu är jag färdig stylad till balen :D   är skit nöjd med resultatet !!
Bilder;
Håret:
Bakifrån
Frånsidan
Sminkningen;

Styling :D

Godmorgon!   väldigt svårt att stiga upp idag... "/    men nu är jag uppe och pigg :D  idag är det styling (smink,hår,kläder)  som dagen kommer att bestå av :D   ska bli sjukt roligt!!   får se om det är jag eller Matilda som stylar först ;)    fast jag hoppas att det är hon, för jag har kör den naturliga stilen idag...  tänkte vara lite snäll mot henne ;)
När jag hade stylat Olivia x'D
Kraam Sara♥

Fri från elektroniken!!

Har precis kollat klart på The Holiday med Sis♥    Det var första gången hon såg den!!   :O   Fast hon tyckte den var bra bara lite lam i början... ;)   haha!
Nu blir det att duscha ta ansiktspeeling, fila naglarna, fötterna + massera fötterna och händerna!!  :D   behövs verkligen och jag behöver verkligen komma bort från datorn kanske till och med skippar telefonen också....   ;)  Sedan blir det att läsa en bok :D    eller det är Samhälls boken !  plugga till provet imorgon...
Gammal bilde ;)
Kraam Sara♥

VI I STALLET!

Sitter med Sis och pratar om faktiskt skolan... :(   fast det är faktiskt roligt ;D   nu ska vi ha en liten läxkväll ;)  hihi
Lite roligt Sis kollade igenom sina mail och så kommer det upp att Vi i stallet hehe en teori tävling ;)   men de blir roligt för dem bara lite att planera... x'D   Jag fick en jätte roligt mail, vi har pratat om att åka till Vaggeryd-Skillingaryd   och nu har mamma anmält mig :D    får hoppas att det går bra...  och inte så fail som förra gången jag var där...
Idag var Malaika underbar! :D   lyssnade hur bra som helst och aa de finns inga ord som kan förklara känslan när det går så bra ;D
Fast jag hade sjukt otur när jag skulle ta bussen upp till stallet !!  När jag hoppade av 3:An vid Juneporten så hade 2:an precis åkta!! :(   fick vänta i 10 min!!   usch!!  hatar verkligen sånt!   de borde tänka lite på att kanske någon som åker 3:an vill åka med 2:an... menmen de kanske bara jag som tycker det ;)
Haha lyssnar på Peter08:as låt med Sis första gången hon hör den x'D    hon tycker han kan sjunga men att låten innehåller typ 2 meningar ;D     Får se om alla sjunger Sture Plan i sommar ;)  haha!
Kraam Sara♥

Vatten skidor ;D

Nu blir det stallet ;D   blir att rida lite lungt..   Bara mjuka upp henne och rida lösgörande !!
Glömde berätta hur det gick på träningen igår!!!  Det gick bra !!   kunde gått lite bättre..  men hon gick fram bra men lyssnade dock inte så mycket på mig..  fast enligt Jens så blev det lätt att jag åkte vatten skidor ;)  haha!  för jag skjuter fram mina ben och lutar mig bakåt..  inte bra!!   men han sa att snart är kan man åka vatten skidor !! haha!!  men de kan man nog  för dem som gör det då ;)   Men fick ett pet med bakbenet men de var mitt fel..  och jag red lite dåligt också!!    men men  nu blir det att göra så hon lyssnar lika bra på vänster skänklen som för höger så nu blire skänkel vikningar ;D
Dagens outfit;
(mobil bild..)  körde på en slapp stil.. bara en hoode och ett par thights, tofs och tyg skor ;)
Kraam Sara♥

Tandläkaren!!

Blev tandläkaren idag ;)   men jag kunde tyvärr inte ta kort på mina tänder höll på att spy upp den där kameran!!  gillar verkligen inte den !!   Så de skulle bedöva munnen lite med en grön dricka..  den smakade faktiskt ingenting!!  men det funkade endå inte + att min tunga blev bedövad i hela 10 min !!   Sedan var det bara att ta bort tandstenen och åka till skolan ;)

Direkt när jag kom till skolan så var det lunch dags :D   fick jätte go mat så nu är jag proppmätt... Sedan blev det att kolla på skor som man önskar att man hade ;)   måste seriöst hitta ett jobb!!  så jag kan köpa alla söta skor!! x'D
Kollade också på en cool klänning (Matilda hittade den)  och en ur gullig topp !!   men köpte ingen av dem..  tyckte inte att de riktigt såg azz bra ut på mig...
Nu måste jag dränka ljudet från klassens klag med bra musik ;D  hihi
Den ur gulliga toppen !! :D
OBS!!  mobil bilder..
Klänningen ;
Passade verkligen inte mig !!
Kraam Sara♥

;D

Slutade tidigare idag :D   som vanligt...  men har gjort klart lite av uppgifterna typ 1/3 del kvar ;)  hehe
Nu blir det att äta och sedan åka upp till stallet och träna för Jens :D   hoppas det går lika bra som de gjorde när jag tränade för Emelie ;)
Kraam Sara♥

Bibliotek ;)

Sitter på biblioteket !! ;)  *duktigt*     gör lite arbetsmiljö och säkerhet.. hehe  nää men är nästan färdig med den :D  men jympa lektionen som skulle vara azz jobbig var inte ett dugg jobbig...  men endå roligt fast jag går i en liten klagoklass så de började klaga på att en lärare är sjuk!! :O   asså shit de klagar på en lärare när nästa kommer så klagar de på den...   Hade de värsta änglalärare innan eller!?   men men...   spådde mig innan och den sa att jag smittas av den stämningen i rummet och borde inte umgås med negativa människor..  väldigt bra att man ska jobba hemma sen då ;D   hihi nää men nu ska jag sluta vara taskig älskar faktiskt min klass ♥    Bara ibland man blir lite trött på dem... ;)
Dålig bild på outfiten har ett par svarta thights och ett par tyg dojjor ;)
Face look ;
Kraam Sara♥

Fira med godis ;)

Sitter och pratar med Sis, tog en morgon dusch innan jympan..   Det brukar inte vara jobbigt men det skulle det tydligen vara idag...  hmm får se om jag orkar ta i ;)  hehe
Asså shit vad svårt det var att prata med 3 st och 2 av dem pratade i mun på varandra!!  + att jag hade tejpat för där som micken är och då hördes ingenting jag sa...  + att jag hade råkat klicka på en knapp också hihi ;)
Firade med Godis igår ;)  Mathilda sa att man egentligen skulle ha tårta men de är lika gott med godis ;D  haha!
Kraam Sara♥

Summer is on it´s way

Kollar på project runway  x'D   Man måste ju bara älska Ping ;)  hahah !
Dagen har varit underbar :D  så sjukt fint väder!!  ska defenetivt ta med solglasögonen imorgon + en trekvarts skinn jacka ;)  hihi  summer is on it´s way  ;)      Har bara slappat ätit lite onyttigt och kollat på film...  tänkte först läsa en bok ute men de blev lite molnigt då.. :(
Summer ♥
Kraam Sara♥

Grädde på moset...

Känner mig duktig har redan gjort matte provet (gjorde det i morse)  och nu som lite grädde på moset så hade vi oförberett nationellt prov i engelska (muntligt)   fick iallafall godkänt på det han säger om man fick mer sen om några veckor ;)  hehe
Men jag har börjat tänka lite mer att de nationella proven inte är något annorlunda från vanliga prov bara att man inte får göra om dem igen ;)  som man får med de vanliga proven...
Tror faktiskt på spåkula och massa sånt som egentligen är strunt... men endå ;)
Spåkulan sa idag till mig ;
Det är bara du som kan bemästra ditt liv och ingen annan. Du borde göra en prioriterings lista och se vad som är viktigast för dig i livet just nu.
Men de roliga är att detta faktiskt stämmer in på mitt liv just nu så någon sanning i det måste det la finnas eller?
Tkr det är så jäkla snyggt med svinrygg!!
Kraam Sara♥

Ljugar bänken ;P;P;P;P;P;P

Gick jätte bra på provet :D   förstod faktiskt allt ;)  hihi   först provet denna terminen typ...
Var skönt att prata av sig med Mathilda  behövdes verkligen!!   Var lite vimsig innan men nu är allt löst och jag vet hur jag känner och allt sånt...  :)   Men tänker inte skriva något om det här....  ;)  hehe
Azz roligt det finns en bänk på A6 och jag och Mathilda satt där och pratade..  och så kom en gubbe fram och sa typ något jätte konstigt Mathilda bara va?   sedan sa han ni sitter på Ljugar bänken  haha!  visste inte ens vad det betyde trodde först att han hade hört vad vi pratade om... Men hans fru sa att de (vi) var för unga för att veta vad det betyder...  ;)    sedan när han gått så sprang Mathilda in på Lindex och skrattade azz mycket !!  HAhah var så jäkla roligt!!
Nu utbildar Mathilda mig lite med svensk musik x'D  lyssnar typ aldrig på det !?   bara Björn Rosenström :P
Nu när vädret börjar bli så jäkla fint !! :D  så passar jag på att lägga upp en vinter / snö bild ;)  hehe
Kraam Sara♥

Morgonens planer

Har precis kollat klart på vimmel bilderna från huset ;)    riktigt roligt men jag är glad att jag typ inte är med på någon bild hehe x'D
Morgonens planer;
  1. Frukost
  2. Sminka färdigt
  3. Bestämma kläder
  4. Fixa håret
  5. Packa väskan
  6. Öva till matte provet
Hoppas att jag hinner med den sista punkten annars är jag nog lite körd på provet... ;)
Kraam Sara♥

Samma sak om och om igen...

Kollar på nya avsnitt av GG :D   fast de är typ samma sak om och om igen...  men endå roligt ;)  Fast endå inte...  aja nu är det första avsnittet nästan slut och det börjar endå bli lite mer intressant...  men jag tycker endå att de skulle ha nöjt sig efter förra säsongen..  men det kanske bara är jag?
Snart blir det varma mackor :D  love it!!   blir nog att kolla på Knight and Day  som jag brukar kolla på när jag äter varma mackor hihi (a)
Nu är denna kylan borta!! :D  och de är typ 16 + grader ist ;D   Expressen kanske har rätt om hur vädret ska bli de närmsta månaderna ;)
Kraam Sara♥

Fan va lurad jag blev!!

Fan va lurad jag blev igår !!  men allt är nästan löst nu ;)   fast jag är skyldiga dem en gentjänst... x'D   men de blir inga konsekvenser nu ;)  hehe
Men åkte upp till stallet vid 10 tiden fick lite sovmorgon, somnade inte förrens 2 igår...  men nu är jag utvilad och glad ! :D  Hängde med Sis och Sara ut i skogen x'D  mycket roligt, men det blir inte så mycket ridning utan mer prat ;)   azz roligt :)   Så nu känns det faktiskt helt okeej att plugga behövde verkligen prata av mig om lite saker...  Nu blir det läxdags ;)   haha och de är en jätte posetiv sak som har hänt jag är inte sugen på godis !! :D  eller nått sånt..  känns dock lite konstigt..  men tror att jag tar lite taco chips endå bara för att det är gott ;)  hihi (a)
Kraam Sara♥

Chansa eller inte?

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår!!    Men det var en rolig dag ;)  hihi
Vaknade nu och de ska bli till att äta frukost sedan måste jag städa!!  för jag kommer få ett helvete här hemma annars, kom hem lite sent igår....  hehe    fast de kommer vara värt att få lite skit för det.. man lever ju bara en gång :P
Längesedan jag körde dagens dilemma ska börja köra det igen ;)
Dagens Dilemma;
Ska jag chansa eller inte?
Kraam Sara♥

Det som sägs på banan, stannar på banan ;)

Har hjälpt till på banan hela dagen ;)   fick dock lite smått panik när Sis red!!  för hon fick typ en liten black out...  hur hon skulle rida men de gick ändå bra för att vara den första regionala hon har tävlat x'D
Men att stå på banan var sjukt roligt!  stod nämligen med Anna Malin (annamalainlydenbloggar.blogg.se)   Hade mycket att prata om ;)  hihi  de blev ganska mycket skvaller och jag fick veta väldigt många nya saker om folk... hehe    Men vi har en regel det som sägs på banan, stannar på banan  haha!   Men de tyckte att jag var blond!! :O   hur kan man ens tro det om mig!?  eller de hade liten anledning...  men endå  jag är stolt över att vara en smart blondin ;D  hihi
Goaste frågan idag!    (j=jag)
T  - Är din häst halt?
J   - Haha nää inte längre
T  - Okeej, va synd för annars hade jag haft en häst du kunde fått låna !!
Så snällt !!  och roligt ;)   Hade frågat honom innan när Malaika var halt men då hade han tyvärr ingen "/
Kraam Sara♥

Keeeebab

Nu är det soligt och fint ute ;D   dock blåser det lite...   men de kan man leva med ;)
Har precis ätit frukost så de blir upp till stallet och kolla när Sis tävlar och hjälpa till x'D  Får hoppas att det går bra för henne, det är ju hennes första Regionala ;D   men om hon vågade att jag skulle bära henne så kommer nog detta gå galant ;)   om hon inte tvekar som hon gjorde i början...
Gårdagen var helt underbar, byggde bana och de var jätte roligt men man blir alltid lite flummig när man bygger så jag, Sis och Jannike :D   Lena tyckte inte det gick att bygga med 3 15 - åriga fnissiga tjejer...  fast vi är 16 ;)  haha  Jag har blivit jätte duktig på att bära folk på ryggen *stolt*  för innan så typ trillade jag jätte lätt  hehe men nu är det bra dock råkade Sis haka slå i mitt huvud när hon hoppade upp...  men båda fick lite ont men man överlever ju ;)
Har varit sugen på keeebab azz länge nu!!  för när man är i matsalen och ser alla andra få det så kan man inget annat än att önska att man satt där med en egen keeeebab tallrik   men jag fick en igår ;)  hihi   så nu är jag nöjd :P   fast jag hann typ inte äta något ifrån den :(    chattade hela tiden och hann inte äta..
Kraam Sara♥

Pinsamt värre...

Nu är allt avklarat och jag sitter och cammar med en trevlig snygg människa ;)  hehe    men ljudet var på så han hörde allt jag sa eller aa säger..  vet inte hur man stänger av det!! men som tur är jag ganska van att skämma ut mig ;)


Jätte roligt att bygga banan med Sis och Jannike man behöver alltid råd om något ;)   tänk vilken panik man skulle få om man inte hade några tjej kompisar !! ;)  


Får bli ett kortinlägg får nämligen låna sis dator för på min funkar typ inte camen.. :(  



Kraam Sara♥

Pirater!!

Lyssnar nu på  hur en familj har blivit tagna av pirater !! :O   Visste inte ens att det fanns Pirater i verkligheten... men de begär 40 miljoner kr !!  eller att gifta sig med 13 - åringa flickan !!
Lär sig mycket av att lyssna på sånna här nyheter!!
Men efter skolan blir det upp till stallet och rida sedan hjälpa till att bygga banan till imorgon ;D   snällt av mig ;) hehe
Kraam Sara♥

Inget internet.. :(

Har inte haft internet på min dator sedan igår kväll :(      Så nu lånar jag mammas och pappas dator, känns typ som man skriver på en skrivmaskin x'D  haha man har vant sig så mycket med de små platta tangenterna..


Men Mila skulle vara lite extra fin ikväll och hon hittade inget som hon kunde ta på sig, och hon har typ azz mycket kläder haha ! ;D   men hon hittade ett par thights jeans som hon lånade, sedan fick hon också mina chockrosa små skor som jag köpte för typ 1 - 2 år sedan...  De passade inte mig, när jag köpte dem men de var så sjukt snygga!!  Jag var bara tvungen att ha dem och de kostade typ bara 50 spänn eller nått... Men i typ 2-3 månader hade jag dem varje dag och de var typ storlek 36 eller 37 och jag har i vanliga skor storlek 39 så fatta att jag fick något ont i fötterna när jag hade dem.. ;)   men som tur så kunde Mila ha dem :D 


Gick sedan till netto  som vanligt ;)  hon skulle nämligen köpa chips och jag skulle egentligen inte köpa något...  men det blev riskakor till bror♥   och sedan kinder maxi till mig :D   och en monster...  fanns ingen choklad pudding :(   Jag älskar verkligen det!!  


Sedan satt vi på trottoaren och pratade om en massa roliga saker, hinner hända mycket på några dagar haha! Men när vi satt där kom et hur många bilar som helst!! :O  brukar typ aldrig komma några bilar...  +att de var 3 st som vi kände måste sett kanska konstigt ut haha! 



En bild från slutet av sommaren :D


Kraam Sara♥     

Marie Serneholt !

Har precis tagit en varm lång dusch!  + rakat och smörjt in mig :D  känner mig jätte fräsch och glad ;)   köpte även en hårinpackning idag!  var jätte skönt att massera in den och bara slappna av x'D   och allt smink kom av!!  jätte svårt att få bort allt brukar annars vara lite kvar...  sjukt irriterande !!  och på bussen hem kunde jag se hur alla kollade det är ju inte precis varje dag som man ser så fin sminkad människa ;)  hihi
Men nu blir det till att hitta bilder på Marie Serneholt som jag ska sminka och styla Matildas hår som för det är i Melodifestival tema :D   eller aa då Mello tema ;)   haha
Kraam Sara♥

Sminkad av Matilda :D

Nu har Matilda sminkat färdigt mig :D  blev mycket skratt och roligt tog över 1 timme :O   så nu kommer vi tyvärr inte hinna håret.. :(   men men   de är bättre att det blir snyggt istället för att stressa igenom sig det :D
Gick efter denna bilden ;
Så här blev det :D  är sjukt nöjd !!  nu vet ni hur jag kommer att se ut på balen ;) hihi
Den som sminkade mig ville tyvärr inte vara med på bild :(   så ni får en gammal bild på henne hehe ;)
Oförbered när jag tog den ;)
Det var denna håruppsättningen som hon inte hinner göra på mig ;
Kraam Sara♥

Mcflurry Oreo :D

Tillbaka från lunchen ! :D   var god mat men man måste alltid ha den efträtt hehe ;)  Så det blev den nya glassen på Donkan   Mcflurry Oreo    riktigt god!  definetivt värt pengarna ;D
Nu blir det nog sminkning av Matilda vet dock inte riktigt hur jag ska sminka henne...  får se hur det blir kanske en 50 - tals brutta ;)   får se :P
En gamal bild på mig ;)
Kraam Sara♥

Naturligt

Har blivit sminkad av Matilda ! ;D  är jätte ljus nu eller naturlig som man kallar det ;)  hehe  Och jag sminkade henne nu är vi båda naturliga eller hon brukar sminka sig naturligt...  Nu blir det lunch + att jag ska försöka förklara för Matilda hur jag bor eller jag bor i den blåa ringen ;)  hon fattade inte riktigt ;) hihi
Nu är det lunch azz hungrig kanske donkan...  får se ;) hehe
Kraam Sara♥

Fick värsta hjärtattacken...

Fick värsta hjärtattacken imorse typ!  för jag trodde klockan var 7.00  när den var 6.00  så ni kan fatta vilken panik jag fick när jag såg att klockan var 7.25   för jag tar bussen 7.34...  men som tur var klockan 6.25 istället ;)
Nu ska jag göra mig iordning och äta en ordentlig frukost sedan blir det skolan i detta typ höst väder...  Blir definetivt vinterjackan idag!!  vill inte bli mer förkyld än vad jag är ;)
Kraam Sara♥

DEAR JOHN

Har precis kollat på Chloe och Dear John    jätte bra filmer dock lite långtråkiga i vissa delar...  Men måste bara säga att i sitt liv ska man ha sett DEAR JOHN !!  Världens mest romantiska och sorgsna film jag någonsin sätt!! Jag grät mycket under denna filmen !!  brukar annars aldrig gråta till filmer...
Men nu har jag tvättat bort allt smink som jag fick utsmetat i ansiktet, jag torkade av det med handen för jag ville inte stoppa filmen så resultatet blev mascara i hela ansiktet typ...  hehe  Men nu har jag ansiktsmask och bara sitter och tar det lungt ska också ta och kolla på en glad/rolig film ;)
Alla som har bdb (bilddagboken)  ta aldrig bort den !!  tänk sen när man är gammal och man loggar in där och ser alla gamla bilder och kommentarer !! :D   jätte roligt!!
Kraam Sara♥

STÄDAR ! :O

Håller på och otroligt nog  STÄDAR !!  blir riktigt fint! :D   Fast jag städar dock bara lite lätt pallar ju inte direkt att svabba och damma..   Utan jag kör bara på Dammsugaren och torka av alla bord och sånt... ;)  hihi
Gick riktigt bra i stallet ! :D  Malaika var jätte fin! Blev mycket glopp arbete för det är hennes svaga sida men det ska vi nog se till att ändra på ;)  hehe
Nu ska jag städa färdigt ;D    Såhär blev håret  syns typ ingen skillnad




Ser ni någon skillnad?
Kraam Sara♥

Burger King in my <3

Är på mycket bättre humör nu ! :D   har dock lite dåligt samvete...   Men ska försöka få bort det sen när jag kommer hem ;) hihi
Nu är det sista lektionen hat nämligen ingen Engelska !! :D  så då har vi data kunskap istället! :)
Burger King in my ♥
Lika på bilderna?
Sööta Olivia :D
Kraam Sara♥

Dålig morgon

God morgon eller i mitt fall blir det  Dålig morgon...    Det regnar ute och mitt humör är azz dåligt typ längst ner...  Men får hoppas att det vänder under dagen...
Nu ska jag äta frukost!!  Men jag är något positivt med dagen är att mitt hår ser mycket bättre ut dock fortfarande lite mörkt...
Kraam Sara♥

Stinker blekningsmedel...

Hann tyvärr bara se börja av filmen :(   men då får jag se den imorgon istället ;D   hehe   För jag kom på jag har fått en utväxt... (är blond egentligen men när man har färgat håret mycket som jag tyvärr har gjort :(  så blir det mörkare...)   men men...   fast jag kan säga att det gjorde ont som f*n  när den j*kla hettan kom på och de ska dra ut håret genom den (slingor)  och så hatar jag när man ska borsta det!!  men får hoppas på ett snyggt resultat :D  för just nu så stinker det typ bleknings medel...  fastän det inte var med något blått pulver som det brukar..  testar nämligen en ny variant för den gamla fanns inte.. "/  men det är alltid roligt att testa nya saker ;)  hihi
Ni får se resultatet imorgon :P
Kraam Sara♥

Vietnamn Kriget...

Har bara kollat på film typ hela dagen (efter stallet) ;)   hehe    Red både Qajsa och Malaika idag, Malaika var helt underbar :D ♥    Men de gick ur uselt när jag red Qajsa.. :(   Men jag har typ inte ridit henne "ordentligt" på 2-3 månader!! :O   shit vad tiden går fort!!
Men nu försöker jag hitta lite nya filmer att kolla på !! Kom gärna med lite förslag ;D !! har hittat några får se om jag tycker de är bra alla är typ med Amanda Seyfried :D   Men nu ska jag kolla på We were Soldiers   en film om typ vietnamn kriget :D  verkar bra än så länge ;)   Jobbade om Vietnamn kriget när jag gick i typ 8;an eller 9:an x'D   riktigt spännande !!   Nä nu ska jag kolla klart på filmen + äta min hamburgare som är hemma gjord !!  faktiskt mycket godare än köpta!! :D  fast jag skulle aldrig palla att själv göra en...  ;)
Kraam Sara♥

Gamlingar...

Testade Zumba idag ju ;)   det var roligt dock lite pinsamt och svårt att hänga med för först körde dem långsamt sedan blev det typ turbo fart !! :O    men de var en bra träning och jag ska nog böja med det!  för det var typ lite som dans och jag kan ju verkligen inte dansa  så då skulle detta nog vara bra träning för då lär jag mig att både dansa och så blir det träning :D
Vi började senare idag och då är det visst några gubbar som skulle in i omklädningsrummet när vi var där inne och de var jätte otrevliga !!  För att vi tog för lång tid på oss!!  och de betalar visst några hundra lappar per timme !!  de skulle jag aldrig gjort för den skruttiga gympa hallen...  Men jag, Mathilda, Matilda och Esther var kvar sist och när vi kom ut så ;
Jag - Nu är vi klara (glatt)
Gubben - Ni ska veta att vi har bokat det nu ! och det kostar hundralappar för en timmer!
Matilda - Men det får ni ta upp med våra lärare...
Jag - Aja, men tänk det är tisdag så var glad :D
Gubben -  Var inte så uppkäftig ! :@
Usch !  gillar verkligen inte honom!!  asså en teori antingen är gamla jätte trevliga/snälla/gulliga eller så är dem sura/bittra/otrevliga!   finns nästan ingen som är ett mellanting ;)   Sedan de komiska med allt var att de inte ens gick in där när vi skulle gå!!
Sedan gick vi till Donkan var nämligen typ 30 - 40 min tills lektionen skulle börja x'D  så jag åt en muffins :D  så jäkla gott! ;D   Det var lite komiskt nästan hela min klass var där, Paulina var också där och gissa vem som kom sen nämligen Olivia som sa igår att hon inte skulle lägga mer pengar på skräp mat x'D  haha de höll inte ens en dag :P   Men efter det blev det lunch och läraren skulle bli opererad så vi fick den halva studie dagen som vi egentligen inte skulle haft x'D
Nu ska jag mysa ner mig och kolla på Kalle och Chokladfabriken  (har massa choklad :D hehe)
Kraam Sara♥

Zumba :D

Var klar med allt typ halv 8 ;O   eller jag trodde att jag skulle ta bussen 7.34  men jag ska ta den 8.34  för vi börjar 9 idag med Zumba :D  men endå duktigt av mig ;)    Så jag kunde hjälpa Sis så att hon hann med bussen (y)
Men jag hoppas att Zumba är lika roligt som jag har hört alla säga x'D   kommer nog annars bli lite besviken...  Fast annars kanske vi ändå får en jobbig idrotts lektion!  (väldigt sällsynt)
Kraam Sara♥

Burger King!

Efter Burger King med Olivia som var jätte roligt !!   Så träffade jag Mila och vi gick till Netto o köpte godis ;)  eller jag köpte mest hon ska ju till Ullared imorgon...  Så då kan hon köpa en massa billigt gott godis där!! men jag köpte också hår färg :D   mitt hår ser förskräckligt ut just nu!!  usch!!  Sedan satt vi på trottoaren i  med att vädret är så jäkla fint!!  Så kan man sitta ute och prata ;D  hehe
Men nu ska jag göra iordning mig och sova!!  Börjar ju inte förrens 9.00 imorgon! och jag vill inte försova mig imorgon igen!
Jag och Esther ! ♥Glad med vädret och allt! ;D
Kraam Sara♥

Min snygga Mac dator :D

Hemkommen från skolan ;)  hihi   snart blir det in till stan igen och träffa Olivia och åka till Burger King :D ♥
Men nu är våren faktiskt kommen !!  Har börjat växa jätte gulliga blommor :D
Nu ska ni få se hur min dator ser ut ;
Erkänn att den är snyggast ever ;)   finns ingen annan lika dan hehe ;D
Kraam Sara♥

Köttbullar och Potatis

Precis ätit lunch :D    köttbullar och potatis ;)    Fast man måste mosa potatisen för att det ska bli gott ;)  + att man har fått veta en massa gossip hehe x'D
Nu försöker vi hitta en kille från Värnamo ;)  fast det går inte så bra... -_-   men men...
Här kommer lite bilder från i fredas  ;
Jag och Sis♥

Twilight

God morgon ! :D     Försov mig idag... "/   och jag hittade inte de kläder som jag hade tänkt ha :(  så då tog jag en rutig skjorta och  ett par jeans thights med lite hål i !  så jag ser ut som en bonne människa ! :(   men har bara mig själv att skylla....  de hade vart lättare om man kunde skylla på någon annan ;)
Har börjat kolla på Twilight filmerna igen :P  har aldrig vart ett jätte fan direkt...  och jag kan säga att första filmen var inte särsklid stor här i Sverige!  eller iallafall inte i Jönköping...  men jag älskar verkligen första filmen !  När de spelar baseboll  och när de visar upp att de är ett par för hela skolan :D
Nu ska jag fortsätta att lyssna på x och y saker i matten  ;)
Kraam Sara♥

Cricket !!

Har precis hittat en nyhet om Indien :D  Visste ni att de har blivit världsmästare i Cricket !! :O   kommer ihåg när man själv spelar det, jag är inte en naturbegåvning inom den sporten ;) haha !
Blev en lugn ute ridning idag :D  orkade inte riktigt att rida ordentligt...  Men hästarna tyckte om det ;D   Sis jobbade idag som helg arbetare och man kvällsfodrar och låser ridhusen då... men de är några som inte håller koll på tiderna så vi var tvugna att säga till dem !  men de visade ingen respekt!!  för det var några som hoppade... Men när klockan var 20 över 8  hade de äntligen !  plockat undan allt!  Så jag blev sur på dem för Sis började jobba kl 6 på morgonen så hon var sjukt trött !!   Så jag sa åt dem bara så ni vet att ridhusen stänger klockan 8 på lördagar och söndagar !  (skit sur ton !)  Men de var rätt åt dem, man säger för fan inte vänta en sekund när man säger att det är dags att stänga ridhuset !!  Då säger man typ kan ni vänta en liten stund så att hon kan hoppa serien igen!  och enligt dem är  1 sekund = 20 minuter   Det skulle aldrig funka i skolan eller i arbetslivet....
Kraam Sara♥

:D

Nu blir det stallet :D  Har bara kollat på film...   Sedan blir det att kolla upp vad som har hänt i Indien denna veckan ;)   får hoppas att det finns någon stor nyhet en BRA stor nyhet :D
Kraam Sara♥

Trassel :)

Har precis kollat klart på Trassel (Tangled)  riktig bra och rolig film!! :D  Fast jag råkade ta den som inte hade svensk text men som tur så har man ju lärt sig engelska i skolan ;) hehe
Skulle egentligen ridit ut idag! men så började det regna ! Det blir till att rida inne sen i kväll för nu är det ponny dressyr tävling... Skulle aldrig palla att tävla dressyr tänk att behöva vänta 4 timmar innan nästa start !! ;O
Min dator har gått sönder !! :(   eller bara en liten bit så jag har blivit tvungen att tejpa därvid !!  för det är vid laddaren blir en massa smuts så den inte går att ladda.. Visste ni att Mac / Appel är de ända som får ha magnet laddare eller vad man ska kalla det!!  om någon annan har det på sin dator så kan de stämma dem !! :O  Blev jävligt förvånad när jag hörde detta !!  men men...  tur att jag aldrig kommer bygga en dator undra hur det skulle sluta ! ;) haha    Har också tagit present papper på den (datorns framsida)  Den är jätte fin nu :D  + att den inte får några nya repor nu (förhoppningsvis) hihi (a)
Kraam Sara♥

Behövs för att bli glad..

Har precis duschat och tagit en ansiktspeeling :D  Ska verkligen göra allt idag !  så att jag blir redo för nästa vecka med skolan...  Så nu ska jag köra lite ånga över ansiktet fixa naglarna och fötterna !!  :D  Ska bli så härligt !!  behövs också till detta vädret !!  :(    får hoppas att det vänder snart :D  man ska alltid vara opptimistik ;) hihi
Men i morse kollade jag på Gilmore Girls en av mina favorit serier !! :D   Men vissa människor blir man så sura på bara för att man säger vad man tycker så blir de arga på en och de visar ingen tacksamhet till än fastän de borde vara glada för annars hade det aldrig träffats och inget hade  hänt...  Men det är la så det är i världen.. Men jag ska komma ihåg att alltid vara tacksam och detta var en väldigt bra påminnelse för mig!  har varit lite sur på det senaste.. Men det ska ändras på och jag behöver nog säga lite saker till en person som jag har varit lite iritterad på... Utan någon speciell anledning.. (:
Kraam Sara♥

Pirates of Caribbien

Nu funkar äntligen internetet !!   var jätte svårt att få tillbaka det eller snarare konstigt...  men aja det viktigaste är att det funkar :D
En ganska lugn dag...   Innan Paulina testade Malaika så pratade vi om gårdagen ! :D  hon hade också vart på Huset tyvärr så träffades vi inte.. :(  menmen  nästa gång ;)
Men hon tyckte om Malaika jätte mycket :D   det gick suveränt när hon red henne fast Malaika är ju inte jätte duktig i galoppen  men det kommer ;)  För de flesta som rider henne första gången brukar hon sticka med eller typ inte gå framåt x'D Jag kommer ihåg första gången jag red henne !  Det var jätte varmt ute !!  Men de sa att dem brukade kalla henne kanon kulan...  Då tänker man ju att det ska vara en jätte pigg ponny!  men hon gick knappt framåt var jätte trög! ;O  så vi fattade inte riktigt vad de menade... Men vi åkte dit och provred henne igen :D   Så då red dottern henne först och då gick det bra och så... men hon var ändå piggare denna gången :)  men jag föll för henne =)  50 %  för utseendet 20 % för personligheten och 30 % hur hon var att rida haha! men jag gillar pigga hästar så de var många som blev förvånade över att jag köpte henne... men nu går det jätte bra och typ efter första veckan så fattade vi varför de kallade henne kanon kulan ;)   Talesättet stämmer att det är 3 dje gången gillt x'D   haha
Har haft ett litet film maraton typ... kollade på de 2 sista Pirates of Caribbien :D   de är faktiskt bättre än vad jag kommer ihåg... Fast också Johnny Depp / Kapten Jack Sparrow  gör ju filmen typ 1000 gånger bättre än vad den är ;)   Men nu längtar jag till den 4: de filmen :D   nu fattar jag faktiskt hur de kan göra flera filmer !!  för alla er som inte fattar hur de kan göra en till film kolla på de andra så fattar ni ;D
Kraam Sara♥

Huset

Sovit ut ordentligt idag ! :D   så sjukt skönt!  Går kvällen var väldigt lyckad mycket roligare än vad jag hade tror ;)  fick dock en armbåge i ögat + att jag råkade ge någon som gick förbi en lavett för jag pratade och gjorde typ "gester" med händerna x'D   menmen...  fick inte alls så ont i fötterna som jag trodde jag skulle få :P  fast det fick Sis...  så jag fick vara hennes typ rullator... men de funkade la ;)  Träffade också Sara där :)  + att man kände igen ganska mycket av folket... O gud va de kollade på än när man dansade med någon!  haha lite roligt faktiskt ;)
Nu blir det att åka upp till stallet så ska Paulina prova Malaika :D   får hoppas att hon tycker om henne ;)  men vad finns det att inte gilla  haha ;)
Kraam Sara♥

JLT..

Haha jätte rolig dag!!  åkte till skolan för att ha 1 lektion...  lite onödigt men roligt ;D  sedan sprang jag med Matilda så att hon skulle hinna till tåget hehe x'D  *duktiga*   och hon hann!! :D   Sedan blev det för mig att åka till Juneporten och fylla på värde kortet :)   berättelsen hur det gick för mig där;
Jag hittade först inte till JLT:s "affär"  eller vad man kallar det... så jag gick igenom hela Juneporten...  Så ringde jag Jonna (som hade engelska lektion) så hon viskade var den låg och den var precis där man gick in!!  och sedan var det jätte pinsamt att gå igenom hela för att de satt några killar som åt pizza där och de kollade konstigt på mig... pinsamt!   Sedan när jag väll var framme där vid så visste jag inte hur jag kom in!!  jag såg att det var en sådan där automatisk dörr...  men jag stod där och såg ut som ett fån!!  och på andra sidan satt det typ 5-10 människor och de kollade också konstigt på mig!!  pinsamt  värre... så jag låtsades att jag skulle gå ut därifrån men egentligen så väntade jag på att någon skulle gå in eller ut därifrån och som tur var gick det ut en samtidigt som en gick in så jag följde efter gubben som gick in :D  och sen när jag väll var inne så sa jag att jag skulle köpa ett kort och den kollade konstigt på mig... men sedan frågade han om det var ett värde kort jag menade ! och jag rodnade och sa att det var det...  usch!!  vilken dag!
Och jag tycker typ allt är pinsamt !!
Kraam Sara♥

Chicken bits

Ny duschad  :D   så sjukt skönt men det är inte så roligt att kolla ut  visst det är jätte fint med dimma men ändå... Jag vill ha vår nu ju!!  har hittat vider ungar!!  då skriker det ju vår!!    men jag får ta på mig vinterjackan tänker ju inte direkt frysa ihjäl som jag nästan gjorde i går ;)
Men jag kunde inte uppdatera igår kväll för min bror är väldig duktig på datorer så han kan stänga av internetet till alla utan sig själv!! ;O   så då gjorde han det på min :(    blev skit sur för han ville inte fixa tillbaka det !!  men jag smällde igen dörren och gick o la mig istället... men när jag hade borstat tänderna så kom mamma in och sa att han hade fixat det...  men det var försent hade redan tagit av mig linserna.. "/    när jag inte har linser på mig så kollar ena ögat rättfram och de andra kollar typ in på näsan.. lite jobbigt, läskigt men det ser även lite roligt ut x'D  en konstig blandning ;)
Men jag lagade faktiskt mat igår!! :D   eller jag stekte Chicken bits :P   men det tar typ 10 min !! :O   uppskattar mycket mer alla kockar och de som får oturen att laga mat...
Kraam Sara♥

RSS 2.0