Mysig hemma kväll med god mat ! :D

Blir en lugn mysig hemma kväll framför tv:n och god mat ;)   Orkar typ inte ens röra mig nu!!  red till volterna med Malaika och gjorde en riktigt genomkörare!!  :)   jätte härligt!  dock jobbigt... Skulle gått hem från stallet men mamma kom upp så tog vi en fika och sedan bilen hem hehe lite lat är man ju ;)

Hade tur och fick sluta tidigare i skolan idag :D !   var sjukt trött men blev pigg av att prata om andra saker än skolan men för alla er som har Svenska A  eller vilken svenska som helst  glöm aldrig bort vad en markör är när ni ska skriva referat och att det ska vara KORT !!!  ett litet tips bara ;)
Här är tyvärr ganska dåliga bilder på tröjan och de svarta byxorna som Sis har köpt! :D  men det är en vit tröja med gula ränder och ett par höga byxor med guld knappar ;D   (tänk de byxorna  med en instoppad skjorta blus och ett par klackar !!  Fan va snyggt! )


Det är svårt att veta om folk ljuger eller inte....  Det är så vanligt för vissa folk att ljuga hela tiden att man aldrig riktigt kan tro dem....  Utan bara hoppas att de talar sanning...!
Kraam Sara♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0