Har inte hänt så mycket...

Igår hände inte jätte mycket sov från halv 10 till 14.00.... Va typ bara vaken 30 min där emellan (svara i telefon och på sms...) så de va skönt att riktigt kunna sova ut! Och idag är man ledig! :D så jag sov till kl 10 och har kollat på Harry Potter, duschat, städat lite i mitt rum :)

Igår vart jag även uppe i stallet och tog ett ordentligt ridpass med Tamira! :) gick jätte bra! Får hoppas hon är lika duktig idag ;)

kör en liten dagens outfit!



Kraam Missfleur


Nya kurser, träna, intervju!

Då har man fått en genomgång på alla nya kurser för tredje och sista året!! :D va jätte trött efter att ha tränat så mycket så köpte två knäckemackor (åt för lite lunch) och bara känslan av att bli piggare va så OTROLIG skön!! :D har även lyckats ändra schemat så man slipper sluta så sent varje dag!!


Vart ju även på anställnings intervjun (är på väg hem därifrån nu) va sjukt nervös och då skrattar jag men får se om jag får jobbet eller inte måste dock vänta en vecka på domen dock måste han välja ut 3 stycken av 23 stycken! Fast jag ska la ändå vara glad att de valde ut mig av typ 187 sökande!! ;)

Men nu de första jag ska göra när jag kommer hem är att byta till kortbyxor och sedan äta en bulle!! Haha! Ingen kan vara nyttig med mormors bullar i frysen xD
Kraam Missfleur


Något pinsamt....

Träningen igår gick jätte bra! Bara ett tillfälle där jag tog 4 galoppsprång istället för 5 (fick välja mellan 5 och 6) men ganska duktigt ändå av en ponny att ta 4 på 20 meter! Fast jag lyckades tillochmed att göra 6 i slutet! :D så känns jätte bra inför tävlingen nu på söndag! :)

Men idag sprang jag till en stillastående buss något pinsamt... Fast sen kom en proppfull buss och extra bussen hoppade typ 1 människa på! (visste inte att de va en extra buss...) bra kommunikation busschafförerna har! Men nu ska några byta buss så de delas upp lite mer! :)

Men gick och la mig redan kl 10 igår!?!? Och idag vaknar man upp med träningsverk dock är jag ju pigg så ska kanske lägga mig lite tidigare i fortsättningen...? Så de blir typ 1 timmes träning idag efter expon! :D

Kraam Missfleur


Likadan tisdag varje vecka....

En soft ganska onödig dag men så kommer typ varje tisdag kännas.... Men först var de expo! Bara introduktion men om det är som dom säger kommer det bli en awesome kurs! :) efter det köpte jag friskis kort (både gym och pass!!) så blev det träning i 2 timmar och brände 500 kalorier! Träffade även en i min klass där! (har ju typ 5 timmars hål...) som fick mig att bli ännu mer pepp på träning och äta nyttigt!! :D så nu kör vi! ;)


Sen blev de att man köpte två svarta (ned lite utsmyckning på) byxor på bikbok! Sen var de idrott en lugn runda runt rocksjön och sen kasta lite frisbie! Som tur va fick vi sluta tidigare för nu ös regnar det ju!! :O tur att jensträningen är inne! Annars hade man blivit blöt!


Men mina fina nya inneskor! och mitt nya träningslinne! :)



Kraam Missfleur


Vad finns i väskan?

Asså Shit sprang till bussen för den va 2 min tidig och när jag började springa åkte mobilen i backen fast nice att bussen va helt tom när man hoppade på xD men min mobil får stå ut med mycket råkade förstöra skalet igår "/ får se till att köpa ett nytt! Fast igår köpte jag nya skor (tränings) för 600 kr.... Kändes inte för roligt att lägga de pengarna på något sånt så får hoppas att de är bra för idag ska jag köpa Friskis kort! :D

Vad jag har tryckt ner i min väska:
Inne träningsskor
Ute träningsskor
Tränings byxor och linne
Tunn tjocktröja
Sport bh
Strumpor
Handduk
Vattenflaska
Block
Bok
Dator
Pennfack
Plånbok
Tuggummi

Så man har ju lite saker om man säger så ;)

har ju även min första idrottslektion! Men nu är vi två klasser som har samtidigt bara för att så få kommer!

Kraam Missfleur


First school day!

Första skoldagen idag då! Först blev det svenska och då skulle man skriva ett brev som sitt 47 åriga själv och brevet skulle man få nu så får se om det brev stämmer om 30 år ;) jag hoppas att mitt stämmer iallafall annars får jag se till att de stämmer haha!! Sedan var de dags för projektarbete lektionen fick jobba fritt fick bara veta att man skulle skriva in sina timmar + skriva en logg! Hade missat lite av de som skulle vara med men ganska bra har jag ändå lyckats hittills! xD


Men träffade även Esther nu första gången efter jag åkte och sedan åkte ju hon så nu fick man höra lite av vad hon har gjort i Kroatien! Båda vi vill tillbaka till värmen! Men vem vill inte!?!? Haha! Så otroligt roligt att träffa henne igen känns även som om skolan kommer att bli bättre vill verkligen att skolan ska gå bra nu men ska inte säga för mycket nu innan resten av veckan har gått ;)



Kraam Missfleur


99 nu är det bara 1 gång kvar!

Dagen har varit redig slapp! Skönt att kunna sova ut lite! Har varit så himla trött gått upp tidigt och tävlat sedan gått på golf banan oväntat mycket jobbigare än vad jag trodde att de skulle vara!!

Annars har man idag försökt att laga mat! (misslyckades totalt!) sedan åkte man upp till stallet och red! Tog en tur runt dammen barbacka och vad gör inte min ponny!? Jo den blir livrädd för ett staket som ligger på marken och hoppar åt sidan och håller på vilket resulterar till att jag flyger av! "/ så nu är det bara 1 gång kvar sen är man uppe i 100!! Kan knappt fatta de själv... Men nu har jag ett stort blåmärke på höger skinka mycket snyggt...

sedan bakade man Daim kaka och kollat på kriminalare och även filmen Avengers! :)

Lite golf bilder! :)



Kraam Missfleur


Drar till golfbanan!!

Efter att ha varit iväg i Tidaholm och tävlat fick 2 kanonbra rundor! 90 Cm var clear round och där var jag den ända D ponny ryttaren som nollade !! :D sedan var de 95 cm och där dubbel nollade jag och det var den bästa tävlingen någonsin !! (fastän de inte blev någon placering så var de kontrollerat!!) mycket bättre än den hemska känslan jag har haft innan!

Nu blir det till att dra till golfbanan ;) så ska man slå en hink och gå korthåls banan! Tillsammans med pappa och Sis! :)

Detta inlägget skulle vara uppe igår vid 14-15 tiden men blogg.se ville inte lägga upp de :(

Kraam Missfleur


Super bra med min PT

Igår blev det att man hoppade med Tamira känns typ som man har hoppat varje dag nu.. Men nu fick jag ju hjälp av min PT (min mamma) så de gick super bra! Hoppade 1 meter och hon gick som en klocka! :D så de går inte att hoppa runt på 70-80 cm utan de måste komma upp lite mer! Sedan gick hon super bra! :) så nu har man ÄNTLIGEN fått en bra känsla inför tävlingen imorgon !! :)


Nu blir det att först åka till biblioteket och fixa med mitt lånekort och efter det till skolan och jobba med mitt projektarbete! Ska bli roligt nu att jobba med det när de är på "riktigt" dock är de ju mycket jobb....

hade problem att välja kläder imorse men jag börjar ju bli mer förkyld för varje dag typ så de fick bli tights vit stor tröja skinn jacka och rosa converse! :) tänkte först ta detta linnet men är verkligen inte på "färg humör" eller va man ska kalla det ;)



Kraam Missfleur


I know

Nu är man påväg från bankeryd! Har varit på vidablick och kört "lekar" hinderbana för att få en bra relation mellan alla stylist klasser! Dock när de gäller grupper jag har ju en sådan vinnar skalle så om de andra inte har det så funkar de ju inte toppen bra direkt! Fast roligt var de la lite ändå klättrade upp i ett träd utan sele så lite träningsverk i armarna lär man ju ha ;)


Men i morse kom en extra buss så man slapp trängas på bussen!! :D så jäkla skönt mot igår... Tränade ju även igår för fidde men jag är verkligen en Jens tränare! Eller han är den som jag ska träna för! Så idag blir det att hitta rytmen igen och hoppa ett räcke och oxer (fick bara hoppa 80 cm igår!?)

förresten ni som inte får busskort jag vet vad de lägger dem pengarna på! Lite lyxigare att åka buss så de var tvungna att rensa bort lite folk ;) skoja bara! Men dessa skärmar visar nyheter, reklam och frågor som man ska gissa svaret på!




Kraam Missfleur


Happy girl!

Happy girl! Haha regnet öser ner men SO what!? Jag ska på anställnings intervju om 1 vecka!! Så turen kanske äntligen har kommit!? Hoppas de! :)


Första dagen har varit helt OK trevligt att träffa alla igen! Dock så skulle man visst ha med dator och sånt... Fast fick sluta tidigare än 15.00 som vi skulle Imed att jag har mitt arbete hemma! :) känns dock konstigt att vara tillbaka där igen men roligt också! :) dock är man inte super sugen att vara på june 07.50 imorgon för att åka och köra 5 kamp... Man ska ju få en bra samansvetsning med 1 och 2: orna... Roligt roligt! Får hoppas på sol! :D


Kraam Missfleur


Back to school!!

Är påväg till skolan nu! Dock hittade man inget lås... Så får hoppas att man hittar ett blir lite jobbigt att låsa skåpet annars ;)

Igår blev de efter mycket jobb och ridning fast innan de var man på stan ned Olivia shoppade lite tränings kläder + skol saker :) träffade även mila Jonah och Jonna :) är lite stolt att ha ätit på donken utan att spy upp maten! Haha! Testade även på Mcflurry Marabou jordgubb erkänn att de är lite långt namn på en glass!?!? Enligt mig är det iallafall det ;P


Men innan man la sig fick det bli film (grinchen) och popcorn! :D perfekt avslutning på denna korta roliga sommaren! :)

Kör på en klassisk stil idag! Lite stökigt men håller på att flytta om ju!




Kraam Missfleur


The trip!

Har sagt att jag ska skriva lite mer om utomlands resan! 
 

Har redan sagt att den var rolig! fastän man inte blev så brun....  Fast första dagen man kom så skulle vi hitta till stranden med vår lilla karta... De to oss 1 timme!! Fast när man väl var där va man ju bara TVUNGEN att bada! Och O´boy va skönt de va! Dock lite stenar typ som här i Vättern! :)  Dagen efter så gick vi och stor handlade! Dock så åt vi inte jätte mycket av maten... Men god var den ändå ;)  Fast jag visste eller vet inte ens nu hur mycket Euro är värda i svenska pengar! haha! Noll koll! Men som tur hade Mila och Olivia koll! :)  Men kan nog inte säga så mycket mer än att man träffade härliga människor fick blåmärken över hela benen, lite på armarna och en bula i huvudet.... Fast folk där nere är sjukt snälla och alla som vill ha en "crazy" vecka! Rekommenderar jag att boka en resa ner dit på direkten!! ;)  För min mamma trodde att jag aldrig hade rökt, snusat (testat på det skulle ALDRIG lägga pengar på det!!)  eller druckit alkohol !! Och nu när jag kom hem så frågade mamma vad jag hade testat på och att när hon var i min ålder så körde dem en tävling vem som kunde ta flest tequila! (hon tog 8 shots! så jag ligger lite efter med bara 5 shots haha!) Så det känns sjukt bra att kunna prata om sånt!! Trodde hon skulle bli skit sur! Fast jag är inte korkad nog och berättar om ballongen... hehe! ;)  Fast jag berättade lite om min fylle natt!! Fast de tyckte hon snarare va lite roligt och "skyll dig själv" typ... haha! Go morsa man har! Men nu blir det att gå tillbaka till att bli ängla barnet!  Iallafall tills jag är 18 år ;) hihi!
 
 
Lite bilder från Hotellet och resan dit + hem! (på näst sista bilden ser man vilka fina blåmärken jag fick åka hem med....)
 
 
 

Älskar man någon så har man Off-moments också!

I Söndags var det tävling! Eller Pay and Jump!  Men måste först säga att jag ÄLSKAR Tamira men som alla man älskar så har man sina off-moments! Som vi verkligen hade då! Hon var pigg som tusan och bara sprang på som en galning! Fick 2 stopp (olika hinder) och andra gången hon stannade bestämde sig någon för att smacka för att jag skulle komma över hindret vilket verkligen INTE behövdes! För när vi stannade var när jag inte fick med hennes vänster sida! Så fatta vilken fart vi fick efter det! Höll nästan på att gå omkull!! Det var faktiskt första gången jag blev rädd att det skulle hända henne något illa! Så hoppade om 90 och de gick lugnare! Fick 1 stopp och 1 rivning = 8 fel, sedan i 1 meter fick jag 1 stopp = 4 fel, ALLA stoppen berodde på att jag inte fick med vänster sidan! Kan säga att jag blev något frustrerad på mig själv! (men tar ALDRIG över det på hästen!)  Så nu får man bara hoppas det går bättre i helgen blir 90 och 95 cm i Tidaholm! :D 
 
 
Igår fixade jag iordning Sis rum (finns fortfarande lite kvar!), men det fick bli att Tamira fick vila för när jag skulle cykla upp börjar det ju självklart ösregna, mullra/åska (är visst samma sak!?) och sedan kom det även några blixtrar!! Fast på kvällen blev det en lite promenix med Linda! :D
 
 
Fick ingen super bra bild på dagens outfit! Men svart linne, jeans byxor och en over size skinn jacka.
 
 
Sminkade mig lite lätt med foundation, puder, mascara och nude läppglans! (ska sätta upp håret i en dounat där bak sen!)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Moving around at home!

Nu hålls det på med STOR omflyttning i rummet!! OMG säger jag bara håller på att dö så otroligt jobbigt är det! Visste inte hur mycket saker jag verkligen hade! För Sis och Jesper (hennes kille) var på IKEA och köpte en svart hylla och ett svart bord! Har även fått in Sis vita soffa i mitt rum! Så de hjälpte mig att flytta sminkbordet, bokhyllan och flyttade in soffan i rummet!! (eller jag låg bara i soffan och kollade på haha!) Fast de va faktiskt samma dag som jag kom hem! Så kände mig inte världs pigg på att bära en massa tunga saker! Men nu när jag ska ta ut en byrå så måste ALLT flyttas om så att alla kläder, smink och hårprodukter (som ska vara på den svarta hyllan!) ska få plats!! Så håller på att flytta runt hej vilt! Fast nu börjar jag få någorlunda ordning på halva gaderoben och min andra byrå (som ska vara kvar i mitt rum!) + att jag har flyttat tv:n IGEN!!
 
 
Jaja nu hinner jag inte skriva ner om jag ska kunna sova sen i mitt rum eller kunna ta mig fram utan att behöva vara rädd att trampa på något!! Fast va tvungen att få lite vila, men nu blir det att dricka lite MONSTER så man blir pigg för om 3 timmar blir det att cykla upp till stallet!! Måste ha någon energi kvar om jag ska orka med det + rida! För alla säger att städning är ett av de bästa träningspassen man kan göra! För man märker inte att man tränar och när man väl har börjat går det inte att sluta + man ser resultat direkt ;) haha!
 
 
Så se till att börja städa eller flytta om hemma hos er!! :D
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Home in Sweden!

Shit nu är man hemma i sverige igen har typ varit hemma i snart två dagar eller nått!! Kom hem typ 7.30 och fick sova i min egna säng! Dock landade man i Sveriges regninga väder..... Inte lika skönt när man hade vant sig vid att ha minst 30 grader varmt!!!  Menmen man måste ju tillbaka till verkligheten någon gång (tyvärr!!)  Dock var jag sjuk i slutet eller det var förmodligen lite fylle sjuka.... Haha!  En galen vecka och har bestämt mig för att inte dricka igen förrens jag fyller 18 så om typ 4 månader ska man dricka lite igen!! Tror dock inte de kommer bli lika roligt som det var i Ayia Napa... Eller jag måste ju lita på vad andra säger om det... Har ju aldrig gått ut i Sverige så kan ju inte jämföra menmen.... Berättar mer vad man gjorde där + lite bilder kommer!! Fast vill tillbaka nu när förkylningen nästan har gått över + vill bli brunare!! Har typ inte fått någon färg :(  Fast man fjällar (eller fäller, flagnar som jag brukar kalla det x'D) 
 
Men nu ska man ta igen all sömn man har missat + att man ÄNTLIGEN kan äta!! De saker jag saknat med Sverige är:
 
  • Att kunna äta!
  • Kunna spola toa pappret!
  • Sova utan AC (som gör en förkyld)
  • Slippa att tänka på att alla inte kan svenska!
  • Självklart familjen! (fast man skulle klara sig utan dem någon vecka till ;P)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Cypern here we come!

Nu är man på väg till götet !! Ska ju åka till Cypern! :D så kommer komma bilder sen! Ja är lite trött och taggad på att komma fram så detta inlägg kommer vara lite vimsigt xD


Gick jätte bra när jag red dressyr inomhus Imed att de ös regnade ute!! Fast de gick bra hon blir ju bara lite piggare då :) fast var duktig och cyklade hela vägen från jobbet till stallet (1 mil) och skyndade mig så jag hann innan regnet och skulle ta in hästarna (fast de va redan inne...) fast jag hann precis innan regnet kom! Cyklade på 30 min och jag har dålig kondis!


Mina naglar innan och efter Esther fixade dem! Sen blev de även en middag med henne! Riktigt trevligt! För hon åker samma dag som jag kommer hem! Lite tråkigt så va ju tvungna att träffas innan nu då! :D men får hoppas att alla har de trevligt i Sveriges fina väder! xD

Mina åk kläder kommer nu också!


Har gått någon dag sen senast!!

Har gått någon dag sen senast! Men har ju varit duktig och jobbat!! Herregud va mycket gräs och ogräs som är fixat nu!! Och idag blir de till att jobba på för det är ju sista dagen'!!! :D så jäkla gött!! För nu märker man att de börjar ta på en att man går upp tidigt och lägger sig sent.... Not good!! Hade bara 25 min att äta frukost + göra en macka och fixa mig själv!! Fast jag hann!! Men jag gillar verkligen inte att behöva stressa så mycket !!

Fast idag har jag faktiskt mjukisbyxor på mig!! :O inte vanligt men har man lovat så har man ;) håller mitt ord!! Och man brukar oftast få höra "va trött du ser ut" när man känner för att sova och det får en INTE att bli piggare!! Men idag fick jag höra " hur kan du vara så pigg på morgonen?" när jag känner att jag hade kunnat somna ståendes!! ;D



Kraam Missfleur


Har gått någon dag sen senast!!

Har gått någon dag sen senast! Men har ju varit duktig och jobbat!! Herregud va mycket gräs och ogräs som är fixat nu!! Och idag blir de till att jobba på för det är ju sista dagen'!!! :D så jäkla gött!! För nu märker man att de börjar ta på en att man går upp tidigt och lägger sig sent.... Not good!! Hade bara 25 min att äta frukost + göra en macka och fixa mig själv!! Fast jag hann!! Men jag gillar verkligen inte att behöva stressa så mycket !!

Fast idag har jag faktiskt mjukisbyxor på mig!! :O inte vanligt men har man lovat så har man ;) håller mitt ord!! Och man brukar oftast få höra "va trött du ser ut" när man känner för att sova och det får en INTE att bli piggare!! Men idag fick jag höra " hur kan du vara så pigg på morgonen?" när jag känner att jag hade kunnat somna ståendes!! ;D



Kraam Missfleur


Får se hur de blir om 2-3 månader!!

Shit va trött man är!! Eller börjar bli lite piggare nu efter morgon mackan ;) men kan säga de enda jag trodde att de va min "specialité" va gräsklippning och de stämmer verkligen inte!! Börjar tro att de är ogräs nästan... Haha! Men igår ös regnade de för dem som råkade missa det!? Fast de blev att jag och sis hoppade lite inomhus! Gick jätte bra!! Har ju börjat hoppa 1.10 nu!! Så får hoppas de går bra sen när man väl tävlar henne! Känner även lite extra press nu när hon ligger ute på hästnet! Säljs för 67 tusen! För de som är intresserade... ;) men hoppas att någon vill ha henne om typ 2 månader eller 3 xD Får testa lägga upp bilder från mobilen sen för bu funkar de inte :( Kraam Missfleur


vimsig men här kommer dagen!

Har vart en underbar slappar helg!! Dock börjar man bli vimsigare och vimsigare för var dag som går!! Haha! Nä men känns lite som det! Får mycket gjort samtidigt som man inte får det!! Eller så är det för att man är trött och har träningsverk eller Aaa nu pratar jag bara strunt så berättar om dagen istället!!
 
 
 
Red ett ordentligt pass med Tamira! Vilket känns i både ben och mage!! Fast det är ju så de ska vara ;)  Börjar bli redig stolt över henne! Dock är hon lite lat och saktar av efter halva skänkelvikningarna.... Men det får man fortsätta kämpa med!! :D   Fast när jag skulle åka upp till stallet så var 28:an sen suprise suprise?  or not.... Men de gjorde att man missade 2:an som var tidig!! Så snacka om att jag har otur med bussar!! Så jag sprang från rådhusparken till juneporten på 1 min och hann med 2:an!! :D  Lite skillat ;)  Och man är ju liiiiite tränad fortfarande men ska ta upp det ordentligt sen i september blir det nog..!
 
 
efter det blev de hem och duscha sen åka till morbror som fyller år! en trevlig eftermiddag! Dock så var de smörgås tårta men de hade varit så gulliga och gjort två mackor till mig istället!! :)  Mycket snällt!! Imed att jag inte gillar smörgås tårta..! 
 
 
 
Nu på kvällen har man kollat på The mentalist och The ugly truth även växlat lite till OS snart är det ju 100 m som visst är JÄTTE speciellt vet inte riktigt varför.... Men kanske blir intressant?  ;)
 
Lite pinsam för min del men otroligt gullig film! :)  Värd att se!
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Riktigt häst inlägg!!

Nu kommer ett riktigt häst inlägg!! Har inte skrivit om hur det gick i torsdags eller i fredags!! Har varit hel vimsig och bara sprungit runt och typ inte fått något gjort!! Men sådana dagar har vi la alla ibland eller? ;)
 
 
Men i torsdags var det ju då Jens träning! Och de gick verkligen inte bra! Hon var skit het och sprang FORT (men som tur blir inte min mamma nervös! De flesta andra hade nog blivit livrädda haha!) Men det var som att vara tillbaka på ruta 1 igen :(   Så jag fick lämna träningen och jobba henne i trav på gräs banan medans de andra hoppade! Sedan efter typ 20 min fick jag komma tillbaka och de andra hade nästan hoppat färdigt! Så jag fick börja hoppa om banan och det gick sisådär! Så Jens bestämde sig för att jag skulle ta allt baklänges för att bryta mönstret! Vilket gick MYCKET bättre! Förutom en linje där man skulle ta 5 galoppsprång (en storhäst som var MYCKET störren än Tamira lyckades få in 6 där!?!?) Men en gång så råkade vi få in 4... "/  Lite irriterande för jag red bra den gången men hon hoppade av typ 2-3 meter innan hon skulle... Och det var inte jag beredd på så jag flög av och gjorde typ som en kullebytta landade på bakhuvudet och sen rätt på svanskotan :(  Gör så sjukt ont!! Dock så började jag bara gråta för jag blev så himla frustrerad på mig själv fattade inte hur jag kunde rida så dåligt!! Men de var snälla och sa att Gudarna ska veta hur svår hon är att rida!  Men efter det så gick det hur bra som helst!! :D  Och tränaren tyckte att det bästa på hela passet var att jag inte blev rädd utan hoppade om det hela som om inget hade hänt! :)  Så förra gången var det en bana på 1.10 och denna gången blev det på 90 cm! Hon är ju en ponny där man får en överaskning varje gång man rider henne! ;) haha!  Fast nu är det faktiskt bara kombinationer kvar att öva på!! :D  (Men imed att hon var så sjukt pigg så avstår vi från att hoppa i skogen för det är onödigt att få henne mer taggad än hon är om det var problemet!)  
 
 
Så i Fredags fick det bli ett ordentligt dressyr pass!! Fick tipset att jag skulle "Koncentrera mig mer på mig själv och Tamira, inte bry mig lika mycket om de andra för det är ingen lagsport som jag håller på med. För om jag ska kolla på runt och hålla koll på alla andra kan jag likaväl börja med handboll!"  Så nu ska jag börja rida med musik i öronen! Fast typ bara svenska låtar har jag valt! För att kunna klara av att höra röster runt om mig utan att bli ofokuserad! Och det gick super bra!! Kändes som om jag satt på en dressyrponny!! :D Kunde tillochmed sitta ner i traven mjukt och skönt utan att skumpa!! :D (vilket är väldigt ovanligt!) Ville bara fortsätta att rida i TIMMAR!! Dock redan jag bara i tyo 70 min!  Är ju sjukt mycket jobbigare för henne att gå i samlad form och i ett lugnt (normal tempo för de andra ponnysarna!)  än att gå i övertempo (storhäst tempo!)!  Så är sjukt stolt över ponnyn!! Dock lite synd att veta om 3-4 månader försvinner hon!! :(   
 
 
 
Idag blir det ett dressyr pass igen och min träningsverk från i Fredags har precis försvunnit!! Men igår blev det som sagt en ute tur med den söta ponnyn!! :)  Härligt att vara ute nu när det är så fint väder!! Måste passa på för snart ska de visst bli sämre igen "/
 
Gamal bild från en Jens träning på gulliga Tamira♥
 
 
Kraam Missfleur♥

Inte orkar göra mer än att sova!!

Denna helg har verkligen varit bara slappa och göra ingenting!! Har bara haft energi till att rida och vara med familjen, så jag har bara sovit typ hela tiden.... Nä men de känns typ som de x'D  Dock har jag varit duktig och fixat lite i en gaderob och byrålåda!! Så de har blivit lite bättre ordning + lite snyggare ;)  Dock måste en STOR rensing ske innan skolan börjar!! Fattar inte hur mycket man trycker ner i gaderoberna.... Sjukt är de verkligen!! Menmen så är de när man shoppar för mycket, fast de är mest Sis som står för shoppandet ;)  haha! Har även packat upp hennes resväska idag! Så jag har kunnat börja packa lite smått!! Måste bestämma vilka kläder som måste med, så man hinner tvätta och stryka dem osv.... Bättre att vara ute i god tid än behöva stressa till allt i slutet!! ;) 
 
Red även ut med Sis idag! Hon vågade hoppa typ en oxker med stockar! (två stockar och så ligger det en på dem typ som en pyramid!) Har dock bestämt att inte hoppa något med Tamira utan bara satsa på att träna dressyr med henne! Efter träningen i torsdags så känns det bästa att göra så.....
 
 
Lite bilder som Sis tog när hon va i USA!! Kommer kanske upp några mer på hennes blogg (www.frisortjejen.blogg.se)   :)
 
 
 
 
Hon köpte även en Grinch till mig!! (det är ju min favorit film!! Vet inte hur många gånger jag har sett den..!!)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

SIS is back!!

Nu har man då officiellt börjat fjälla!! :( usch fy blä! Har ändå smörjt in mig så noga!! Menmen får hålla tummarna att jag slutar nästa vecka!! xD Glömde säga att SIS kom hem igår!! :D Asså Shit va brun hon är!!! Jag är typ som vit choklad och hon är en mörk mjölk choklad! Och hon fjällar BARA på halva näsan!! Sjukt fuskigt!! Nu blir de fane mig att sola solarium innan jag åker!! ;). Min kära syster hade även shoppat lite! En av de saker jag älskar mest med de hon har köpt är nog min kära Grinch!! :D haha! Så söt !! Fast det finns en massa mer fint och snyggt och gulligt hon har köpt!! Kanske kommer upp senare i hennes blogg xD fast hon fick mig att inte vilja bo i USA!! Inte alls så fräscht som man ser på tv... Så bu ska jag nog försöka bli au pair i Italien istället !! :D idag försov jag mig till 6.10!! Så fatta vad jag fick stressa!! Höll lite smått på att dö där ett tag! Men mamma var snäll och fixade macka åt mig! Så fick de bli till att ta på mig en tränings tröja och sminka mig på 5 min!! Paniken som uppstod på morgonen så denna helgen blir till att sova en massa!! Hade även Jens träning igår...! Som ni får höra om senare fast nu är det bara 3 gånger kvar........... Kraam Missfleur


Klippa träd och grenar....

Alltså fatta de är torsdag!! :D blir ännu en träning senare med pollen min! Får bara hoppas vädret håller i sig! Tänk så regnar de -_- ska nämligen börja göra de kl 4 "/ menmen får hoppas man har turen med sig! Har nämligen knackat i trä när kl va 12.12!! Så någon tyr borde la de ge med sig eller!? ;) Idag har man då fått tyvärr stressa igen på morgonen... "/ fast de funkar! Typ... Fast jag ser ut som typ en zigenare... Eller trött är jag iallafall och de syns visst.., fast jag känner mig ganska pigg när jag klipper av träden ;) eller mest grenar är det för man måste ha lite mer armmuskler för de andra ;) bara börja träna armarna sen i september ! :) Kraam Missfleur


Springer runt som en yr höna!!

Idag försov man sig till 5.45!!! Herrejuesus vad stressigt jag fick!! Sprang runt som en yr höna eller något.... Sedan typiskt nog så fanns det ingen mat (god) så fick slänga ihop en sallad på 2 min och fixa två mackor att ha med! Och frukosten fick man äta i bilen... "/ fast i tid är jag!! Haha lite stolt ;) dock passade inte en tofs med ett smycke på det var för stort :( få se om det funkar bättre när jag inte stressar!! :) Kraam Missfleur


RSS 2.0