Well well it has To be done...

Färdig med nationella skriftliga i fredags!! Sjukt skönt att ha det över! :) efter nationella åkte jag hem slappade lite och sen hämtade mamma mig så vi kunde åka upp till stallet! :)

Slutade med en härlig ute ritt i skogen med mamma på Lukas, Lisa på CanCan och jag på lilla Hillary! :) så otroligt skönt att galoppera i skogen!! :)
Efter ridturen var det dags att ta hand om Al som för första gången fick vara på utebanan!! De klarade han galant! Förutom att han var liiite rädd för ett el skåp xD

Men nu är man påväg till skolan och ska göra muntligt nationella provet!! Är inte direkt taggad då jag hatar att stå framför folk men får hoppas att de går bra!! :)

Vet inte om jag har visat detta men de kan vara lite farligt att gå stylist ibland! ;)



Kraam Missfleur


Wake up call!!

Wiehe jag kommer komma i tid till nationella och jag har faktiskt pluggat till det!! :D glömde inte ens en penna!! Duktig känner jag mig faktiskt! :)


Förra fredagen blev de utgång med härliga tjejer!! Dock fick jag typ ett "sammanbrott" alla känslor bara bubblade upp från ingenstans! Blev massa onödigt drama men kvällen slutade ändå bra med att jag sov över hos mila! Vet även att dem jag var ute med verkligen är äkta vänner och hoppas att de är dem som kommer stanna i mitt liv för alltid! :D


Fick även ett "wake up call" och kommer verkligen ändra saker i mitt liv (menar inte min kost eller något sånt!!) kommer ta tid men ska verkligen göra det! :)

Dagens outfit är All black!

Kraam Missfleur


Torsdag!

Idag har vart en riktig slapp dag dock läst på lite inför nationella provet som jag har imorgon!! Och letat efter Sis plånbok + varit ute och gått!! :)

Förra veckan var jag uppe och red Hillary. Gick riktigt bra! Hon var inte lika springig som hon brukar vara! :D sedan blev det hem och så kom mila så fixade jag henne till 70-tal!! Blev riktigt bra och roliga bilder!! Tog även dem bilderna ute då de var fint väder! :D



Kraam Missfleur


10, 20, 40, 60 and 80!!

Här får ni se hur collagen från 10, 20, 40, 60 och 80-tal blev!! :D  Är riktigt glad att allt blev så pass bra som de blev!! Är ännu lyckligare att allt är över nu och jag slipper tänka på det mera! x'D hehe!  Hoppas ni tycker att dem är snygga!! :) + liknar de årtiondena som de ska göra!! :)
 
 
 
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥


 

60 tals flicka i Onsdags!

Ska uppdatera lite av vad som har hänt den senaste veckan!! :)  I onsdags kom Evelina hem till mig så jag kunde fixa henne till mitt projektarbete!! (Stort städade innan hon kom hehe) Hon blev en 60-tals flicka! :)  Var väldigt trevligt att träffa henne och Sis hjälpte mig med håret och sedan blev det utomhus bilder för hela slanten! Då de var strålande sol och jätte varmt och fint!! Är även väldigt roligt med bilder som har lite natur/grönt i sig! :) 
 
Tyvärr funkar de inte att ladda upp några av bilderna på henne :(  Men ska försöka lägga upp bilder sen från alla årtiondena! :)
 
 
 
Kraam Missfleur♥
 
 

Yepp!!

Dagens outfit blev lite åt sommar hållet :) dock höll jag på mycket med svart färg så jag var SUPER DUPER rädd att jag skulle spilla!! Men som tur så var jag lika ren och fin efter lektionen som jag var innan xD körde även på mina gula skor!!


Kraam Missfleur


Sorry but I´m back!

Har inte skrivit på ett tag här!! Men nu kommer jag uppdatera som vanligt!! :)  Bilderna kommer dock komma huller om buller! Men de får ni leva med! x'D
 
 
Idag var jag i skolan och fortsatte med min mässmonter som jag bara har 2 till tillfällen att jobba med!! Stressar ihjäl mig för att få färdig den i tid! Ska inte bara bedömas av läraren utan också av en som jobbar med mässmonters modeller!!! Tror dock inte att jag vinner men vill ju ändå göra en snygg monter! :)
 
 
Hade en väldigt trevlig lugn dag! Kommer bara chilla och förmodligen träna lite hemma då de knappast går att gå ut och gå när regnet bara öser ner!!  Fast som pappa skulle säga "Vilken tur att du är inne då"!! Haha! :)
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Modevisningen!!

I tisdags var modevisningen!! Gick bättre än vad jag trodde att de skulle gå! :D sminkade en påfågel/papegoja och en annan till en svart fågel! Den ena blev håret bättre på och den andra blev sminket bättre på! Lite stressigt men allt gick ihop och de kom över 100 människor som kollade på det!! Dock står det bara om STY A i tidningen men båda finns på www.jmini.se (tror jag sidan heter) xD fick ihop 7016 kr till WWF!!


Tog inte så jätte många bilder från modevisningen men de jag tog blev ganska dåliga men de är dem ända jag har än så länge så ni får se flera sen! :)


Mila kom även över sen en stund på kvällen och skulle visa hur man laddade batterierna till kameran men det visade sig att det var fel på laddaren! Så de var inte så konstigt att batterierna inte laddades när jag satte i dem i laddaren! :) så jag köpte en ny laddare + 4 nya batteri ingick med laddaren så nu är alla 12 batteriet laddade!! :)



Kraam Missfleur


Let's do this!! :)

Helgen har varit soft inte gjort så jätte mycket! Fast hängde på Al igen och de gick jätte bra denna gången dock lite ont i höftbenen eller vad de heter för de "smäller" i, i sadeln menmen nästa gång blir de ju uppsittning hoppningsvis är det bekvämare! :)

Igår lämnade jag in mitt PM i svenskan!! Så nu ska jag bara skriva talet till på måndag! :) sedan blev det att gå till Willys med Malin och handla in de sista sakerna till modevisningen! De blev tungt att bära det + allt vi fick från body shop! Men vi klarade oss ner till stan! Började fixa Goodiebagsen! 25 stycken med lite mer i och så kör vi förmodligen på 25 stycken med lite mindre i :) fick även sakerna från Matrix igår!! Bra saker därifrån också! Tungt att bära till skolan... Tränade även med Olivia igår så efter denna dagen med modevisningen och sminka två personer lär jag vara ganska död... Fast de är ju roligt!! Har sjukt mycket saker till lotteriet 6 priser blir kanske tillochmed 7 stycken!!

Bild på hur jag har börjat göra om rummet, gårdagens outfit och bal skorna! :)


Kraam Missfleur


Hängandes på Al!

I torsdags så är det min lediga dag! Väldigt skönt att ha en ledig dag i veckan! :) Så hängde med mamma upp till stallet på morgonen! Fixade allt hos Al och sedan blev det att vänja honom vid att ha en ryttare på ryggen! Fast vi har ju ingen stress med att rida in honom (han ska ju inte säljas!!) Så vi går sakta men säkert fram! Vi började med att jag hängde på honom (han har sadel på sig!) Gick jätte bra när han stod stilla dock blev han rädd när jag låg på honom när han skrittade... Men efter några gånger så tyckte han inte att det var läskigt längre! :) Fick även hjälp av Katta som "kastade" upp mig på honom! Lite lättare om han går iväg så kan hon hänga efter än om man har en pall! (Pallen var ändå lite för låg för att jag skulle kunna "häva" mig upp själv!! eller så är det jag som är för kort..) Gick redigt bra i slutet dock blir man lite yr av att hänga upp och ner i flera minuter... Men roligt var det! :D
Så som hon på bilden hänger över hästen, gjorde jag på Al!
 
Sedan blev det hem och duscha sedan skjutsade mamma mig till Bäckadal för jag skulle testa min klänning som förmodligen blir färdig nästa eller näst nästa vecka! :D Så är den uppsydd till rätt längd! (vill ju inte trilla när jag går!!)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Redovisning och Rida!

Har uppdaterat lite dåligt nu de senaste...
 
Men i Onsdags hade jag den JÄTTE långa redovisningen (tur att det var en grupp redovisning!) Men vi höll oss till tiden dock fummlade jag lite med mina pappren! Medan jag spelade Björn Rosenströms låt i huvudet! Haha! Funkar ganska bra! Var jätte lugn innan och inte nervös men efter några minuter så blev jag jätte nervös menmen gick förhoppningsvis bra! ;) 
 
Tidigare på dagen så hade vi Expo Har gjort klart skissen på hur mitt skyltfönster ska se ut! :D Wiee! Dock hann de inte skära upp den i kartong! :( Så de får bli nästa lektion! (på onsdag!) Efter det blev det den vanliga håltimmen och sedan ett ämne som jag faktiskt tycker mindre om än matte!! (Kanske för att de ingår matte i detta ämnet...!) Menmen den lektionen gick relativt snabbt! :)
 
 
Efter skolan så blev det upp till stallet som vanligt! :) Skulle rida lilla Lukas denna veckan! Dock var han jätte pigg och när vi skulle till utebanan höll han på och hoppa bakåt, framåt, åtsidorna... Sedan började han stegra men vi kom fram till utebanan dock blev det inte bättre där... Då drog han med mig osv... Så de fick bli att ta sig upp till ridhuset och rida inne! (Lika jobbig på vägen upp... "/) Inne var han taggad som fasen (var hinder framme!) Så de fick bli ett kondition pass så han blev av med all energi och dumheter! (Mycket galopp!!) Men i slutet så var han fin! :) Skrittade av honom i typ 20 min! Fick som tur sällskap av Linda som red Bing! Annars är de ganska tråkigt att skritta av en häst... 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Friday tråkig men behövlig dag...!

Hade så ont i magen i Fredags att jag inte kunde gå till skolan :( Låg bara hemma i sängen och tog värktabletter + kylde min mage så svullnaden skulle gå ner! "/  Typ halv sov hela dagen... Alltså gjorde jag nästan ingenting! Lite surt för jag hade verkligen sett fram emot att ha första lektionen i F kursen (makeup!)
 
 
Kollade dock för första gången på Let´s Dance (Denna säsongen!) Var inte lika hög standard som det brukar vara och vad har hänt med Tony!?!?!? Blivit värsta mesen i bedömningen... Menmen mina favoriter är Markoolio, Anna och Maria! :)
 
Dålig bild menmen...
 
 
En lugn ganska tråkig fredag men de behövdes! :)
 
 
 
 
Kraam Missfleur♥

Maby The First bus is better?

De jobbigaste på morgonen är förmodligen att stiga upp ur sängen! Ställde klockan på halv 6 men ändå gick jag upp typ 1 timme senare! Men som tur hann jag med den bussen jag skulle utan att behöva stressa (bara gå fort till bussen) Dock nu på bussen har folk verkligen ingen koll! Om man har en ryggsäck på sig så borde man väl ändå se till att inte smälla till folk med den eller!? Jaja vissa tänker sig ju inte för direkt...! Men ska nog ta en tidigare buss nästa vecka och se om det är mindre folk på bussen då xD


Dagens outfit är väldigt simpel med ett par svarta byxor, vinröd tröja, brun jacka och vita converse :)


Kraam Missfleur


En av mina favoriter!

Var ute och sprang i typ 30 min dock var de lite halt på vissa ställen så då var jag tvungen att gå men annars var det riktigt härligt att komma ut i skogen!! :D

Avslutade kvällen med att kolla på biggest loser! Det är ett av mina favorit program dock tycker jag inte att de svenska är lika bra som USA och Australiens biggest loser men det är ändå roligt! :)


Drickan som jag testade innan idag! Var helt OK dock kommer jag nog inte köpa den smaken nästa gång :)



Kraam Missfleur


Just got To do it!

Hade vår första riktigt jobbiga idrottslektion idag!! Trodde jag typ skulle dö när de var klart! Och jag blir så himla lätt röd i ansiktet så såg ut som jag typ hade bränt mig på solen (om man inte visste att jag hade tränat!) ;)


Men nu blir de ut och springa en lätt runda! Blir så sjukt sugen på att träna när folk uppdaterad på instagram dagens träning! Så kör på en liten skogsrunda! ;)

Gårdagens outfit!


Kraam Missfleur


On My way!

Igår blev det att man cyklade till både Ica och Konsum! Blev dit skjutsad av Sis på cykeln och jag skjutsade hem (blev rättvisast så!) dock så hittade vi inte de som vi skulle köpa :( så nu blir de till att åka till Ica maxi och se om det finns där! :) hoppas hoppas!! (Tar bussen dit!) de va roligt att cykla lite dock klagade Sis lite på min körning och när hon skjutsade mig...! Menmen de gick bra och vi verken trillade eller blev påkörda eller körde på någon! :D


Tog ledigt från min första lektion för att testa min balklänning (ska sy upp andra lagret nu!) tyvärr så hade hon blivit sjuk så de får bli bara en idrottslektion idag! Som vi har på sportlife! Ska bli roligt att testa något annat än Friskis! :)

Lördagens utgångs outfit! Sommar känsla på linnet!! :)



Kraam Missfleur


Lovet!

Har varit jätte skönt att ha lov nu en vecka fastän de var mitt sista! "/   Men tänker bara berätta lite kortfattat vad jag har gjort nu under lovet! I början tog jag det lugnt och gjorde inte så mycket hängde med mamma upp till stallet och testade att hänga på lilla Al och han var jätte duktig och brydde sig ingenting om det! Sjukt skönt! En snäll häst är det :)
 
 
Det blev träning med Sis i onsdags och torsdags! Tog även 50-tals bilder på Sis! I fredags var de en lugn hemmakväll skulle ttänat men de blev bara att jag var ute och gick orkade inte åka till gymmet! Trots lite missuppfattningar så blev det utgång i Lördags! Var en händelserik kväll minst sagt! ;) Sedan igår var de en riktigt chill dag gjorde typ ingenting förutom åka upp till stallet och ta hand om Al (pappa hjälpte till både i Lördags och igår! Måste ju hänga med när mamma är bortrest! x'D   Gårdagens träning fick bli att gå hem från stallet :)
 
Så har haft ett väldigt lugnt och skönt lov! :)
 
Kraam Missfleur♥

HELP!!!

Fick min student mössa idag! :D Passade ganska bra... Dock var inte pärlan den snyggaste (alltså inte så som den såg ut på bilden man såg på deras hemsida! :(  )  Men hur många kommer märka det i slutet av kvällen? ;)  Och man använder den bara en gång så orkar inte bry mig så mycket om det håller på att drunkna i alla läxor och allt som ska vara inlämnat nästa vecka!! Och snart är det nationella prov också!! Panik Panik! 
 
Imed att vi ska jobba med projektarbete (Stylisten blev inställd "/) Så jobbar jag på ganska bra hemifrån finns ju lite saker som kan distrahera än om man säger så ;) Egentligen så skulle jag träna efter skolan men glömde låset hemma :(  Klantigt av mig! Det får bli hemmaträning sen istället! :D 
 
 
Kraam Missfleur♥
 

Back To School...!

Nu är påsklovet över :( så är påväg till skolan nu! Brukar känna att man vill tillbaka och ha ett schema och rutiner men kände mest för att ligga kvar i sängen!! Jaja nu när man är påväg så ska det ändå bli skoj att träffa dem i klassen! Fastän detta var sista lovet någonsin för mig!!

Berättar mer om lovet sen (lättare att skriva mer på en dator!)

Dagens outfit:



Kraam Missfleur


RSS 2.0