My day!

Har haft en redig skön dag! Har varit redigt aktiv först expo sen träna en timme! :) sen blev det lunch dock innan det så fick jag mitt lås uppklippt! Något pinsamt att behöva göra de typ varje läsår.... Fast ett lås på Friskis kostar bara 40 kr ;) haha! Efter de hade man en lektion + klassråd :) för sen fick man åka till "biblioteket" och jobba ;) fast de fick bli att åka hem och STÄDA!! Så hallen är typ "tom" nu! :) så känns otroligt skönt och roligt när de är fint + fick en extra träning av att bära alla saker ut till garaget har ett helvetes många tunga böcker! Så om någon vill läsa om fåglar, blommor eller kanske Kalle Anka ! Haha en salig blandning! ;)


Men nu är de Bonde söker fru sen se på när Trinny och Susanna stylar Sverige! Efter det kör man på master chef! Fast har även kollat på Nobbad (amerikansk serie!) otroligt rolig något jag verkligen kan tipsa er om att kolla på! :)

men nu blir de till att borsta tänderna så man inte äter någon choklad!! Gjorde iordning ett mellanmål med banan, yoghurt, frysta bär! Jätte gott! :D


Kraam Missfleur


Kraam Missfleur


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0