Påsk helgen!

Igår hade vi en mys middag hemma med familjen dock inte med traditionell påskmat, det enda som var "påskigt" var Påskmusten x'D Men om man tänker efter så är påsk mat likadan som jul maten! Och julmat är inte någon jätte favorit eller kexen, osten, sillen och revbenen är favoriterna på julbordet men de räcker gott och väl en gång om året ;)  Fast de var mysigt med tända ljus och sitta och tjöta lite med hela familjen :) Dock kändes de som om jag skulle spricka efter all mat!! Var så himla mätt att de var ett under att jag inte gjorde det! HAha!
 
 
Mysigt med lov och påsk denna veckan som kommer blir det mycket stall för min del! Då vi kommer börja med inridningen av Al Capone! Spännande spännande! Nu när man har lite mer tid att faktiskt vara i stallet! Fattar egentligen inte hur man hann med stallet + skolan innan!
 
 
I morse var de ju även ägg jakt! Fick veta att vi hade lite hemliga lådor i köket! Haha! Men till slut hittade vi våra ägg! Tyvärr är man så mätt att man inte orkar äta godiset :(  Fast den som spar den har! hehe ;)
 
 
Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0