Dagen har rullat på!

Dagen har verkligen bara rullat på! Vaknade lite innan 12 och körde ett träningspass (tog 12 kg hantlar på vardera arm!!) ganska stort steg från att bara ha kört 1 kg innan... Ska försöka se om vi har något annat för just nu är jag helt slut i armarna!! Haha! Har inte riktigt fått dem armmusklerna som behövs för att orka lyfta det! xD



Sen blev det att så fort som de bara gick skära upp vattenmelon (otroligt många kärnor!!) och äta till frukost! Tycker om att äta en lite lättare frukost och sen äta något mer ordentligt! Ifall ingen annan känner för att typ steka pannkakor eller bacon till en på morgonen! ;). Det skulle väll ingen kunna tacka nej till!?

Efter de blev det upp till betet och fixa lite med Al ska börja promenera lite med honom och sen nästa vecka så blir det ridning! (För mammas del det är ju hennes tur efter alla år hon ställt upp för en själv...!) sen så åkte vi upp till stallet som har blivit azz snyggt!! Då de bytte golv igår och nu har de köpt ett kök som ska sättas ihop! Billigt och bra från Ikea men sjuihelsike svårt att få ihop! Haha! Jag och mamma satte ihop 2 skåp medan Evelina och Vivvi satte ihop diskbänken och skulle börja med ett skåp när vi skulle gå! :). De håller ju även på att fixa ett bra underlag till stora ridhuset!! :D. Ska locka till sig lite flera tävlingsekipage! ;). Men de har tömt hela stora på ALLT så man ser golvet!!! Men de nya ser jätte ljust och fräscht ut! Blir klart om ca:2 veckor! Känns lite som om allt fräschas upp nu när man inte har en egen polle där uppe längre.. :( men roligt för klubben att allt går åt rätt håll nu! :)


Sen väl hemma så gjorde jag en stor kyckling sallad som fick bli lunchen! Använde 1 halv vattenmelon, sallad, vindruvor, tomater och kyckling! xD otroligt gott och fräscht! :) så tog en portion av det la även upp lite glass som efterrätt! Min bror trodde det var chokladglass när han kollade lite snabbt haha! Tror att jag har lyckats bra med glassen dock behövs det typ en kniv för att få upp något! Haha! Måste kämpa för att få glass!!


Nu har jag vart ute och gått! Så nu blir det att kolla på Du är vad du äter! Sedan blir det So you think you can dance! :D




Kraam Missfleur


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0