Göteborgs Horse Show!!

Sitter nu på Försäljning och Service lektionen....  Känns som om jag ska somna skulle kanske tagit ledigt idag också ;)  Menmen valde att gå till skolan kom dock typ 15 min sent....  För de tar ju ändå lite tid på morgonen ;) Speciellt när man är seg och så...  Skrev även ut CV som jag tyvärr glömde hemma!! haha Good Job!!  :P   Menmen de hade kunnat vara något viktigare :) 



Hade azz trevligt igår med Sis!!  Jätte rolig shopping, köpte ett jätte fnt blått schabrak till Tamira och Sis köpte ett azz ballt oranget schabrak till Qajsa!! :D   Sedan köpte Sis också ett par skinn ridvantar!! Och blev lite shopping för oss också så vi Köpte en leopard väst och en guld aktig tröja (svår att förklara hur den ser ut...)!! :)  Sedan kollade vi på först Junior hoppningen!  Riktigt roligt att se sådana i ens egna ålder hoppa!  Sen blev de någon lam spansk dans nummer (människa och häst!) Skit coolt att hästen följde ryttarens skänkel utan att hålla i tyglarna!  Men blev lite tråkigt i längden...  efter det kom två godkännda ponny hingstar en av dem var från Stuteri MV (där jag vart på ridläger!!)  Den var snyggast men den andra ryttaren hade också ridit in sin ponny och hon var yngre så då tycker jag om den lite mer ;)  Sen kom ju de bästa av allt!! :D  Sådan känsla när alla applåderade när Roffe kom in och hoppade tyvärr så rev han ett hinder i omhoppningen (dock hade han den snabbast tiden!)  Dock han vi inte se vem som vann :(  Ville ju inte direkt missa bussen hem....  Men när vi gick ledde Ludvig Berrabon!!  SÅ gissar på att han vann!! :D 


Men när vi skulle ta spårvagnen hem så va de andra som typ frågade lite vilken spårvagn man skulle ta och när den gick och då pratade jag och Sis lite högre om de!  Men man skulle ta 2:an som gick 22.41  men de kom en 2:a 22.40 men de kan ju alltid vara en minut tidigt!!  Fast vi hoppade av den och tog den senare 2:an och de var den rätta!! Kändes så hemskt att alla andra rog fel.. :(  Men de måste ju kolla upp lite själva... Och vi pratade högt om de i spårvagnen också!!  Fast sen träffade vi en jätte trevlig kille som frågade hur de hade gått på hoppningen (fast han var mest intresserad av trav, men tyckte de va intressant med hoppningen också x'D)  Fast de kändes skönt när man satt på bussen hem!  Fast kunde inte sova så mycket :(  Tycker att de kan ta ock dela ut kuddar till de som vill ha!!

Dagens facelook:

Ser även lite av västen!! :D


Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0