Fixat och Färdigt!! :D

Nu är allt fixat och färdigt!!  Känns sjukt skönt att ha allt klart till imorgon och de sista inför praktiken i Stockholm nu med!! :D   Ska bli så sjukt spännande har så himla mycket att se fram emot!!  Kan knappt ens bärga mig till allt!! :D  haha! 


För allt som händer i stallet och med hästen!  Sedan har man träningen med Olivia som jag längtar till typ hela tiden?  Är så sjukt roligt att träna!! :D  Sen har man ju att sminka till imorgon!!  Får se hur de går!  Ska bli spännande!! :) Sedan blir det Göteborg och gå på Göteborgs Horse Show!! :D  Och efter allt detta så är de Stockholm som gäller!!  Och efter det så blir nästa EXTRA roliga sak att se fram emot och de är ju självklart!  Resan till Cypern med Mila och Olivia!! :D 



Dock så kommer ju inte allt att vara roligt... Man har ju läxor, gå upp tidigt, jobba och sjukgymnasten... För om två veckor så blir det att åka till sjukgymnasten igen! Imed att jag inte kan springa riktigt än... "/   Så då måste man ju se om de går att fixa men han sa att de kan ta upp till 1 år för benet att läka helt och hållet och att den fula bulan som står ut på benet ska försvinna!! :(  Hade ju hoppats lite på att de skulle försvinna på typ 1 månad!  Men sådan tur kan man ju SJÄLVKLART inte ha!!  Menmen...!   Man ska ju se på det som att glaset är halvfullt istället för att det är halvtomt!! 

Men ni vill väl självklart se de söta muffinsen som jag och Sis har dekorerat och Sis har bakat dem ;)

image description Smakar lika gott som de ser ut ;D


Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0