Nytt på facebook kan leda till mobbning...?



De nya på facebook då!!

VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA!!!!!!!  Skydda din logg! Tipsa en vän! Hackare finns nu på Facebook och skriver förolämpningar till dina vänner i ditt namn och utan att du vet. Du kan inte se det, men dina vänner ser att ditt namn är skrivet under den skriftliga förolämpningen! Om du får något stötande från mig, så ska du veta att det inte var jag! Kopiera till din logg


Hmm vet inte riktigt om jag ska tro på detta... För nått sånt här är ett perfekt "tillfälle" för sådana som  vill säga taskiga saker till sina "vänner" och komma undan med det!!!  Så egentligen borde man la bara tro att ens vänner litar tillräckligt mycket och frågar än om de skulle se något sånt på sin logg!?  Menmen... Verkar som om många tror att deras vänner skulle tro att de faktiskt var DEM som skrev det!!  Så där får man ut lite intressant fakta om ens vänner ;)  


Men innan nu på kvällen var de årsmöte!! Och inget "spännande" hände!! Men man fick jäkligt go fika!! :D (de är ju en av anledningarna till att man går på sånt!! Skulle ALDRIG gå om man inte fick fika!!!)  Men nu blir de att sova!! Så man orkar med skolan imorgon!! :) 




Kraam Missfleur♥


Kommentarer
Postat av: Alex

Hejsan Ingen har hackat fb...

om dom förstås inte tar reda på varjes persson lössen...

2012-03-06 @ 20:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0