Hängt med i Sverige/Jönköping?



Om man har läst JP eller kollat på Nyheterna de senaste dagarna så har man märkt att detta är de problemen som är "störst" i jönköping just nu!

  • Hemliga miljonären i Råslätt!
  • Lammkött! (Mest i Värnamo men sprids i hela Sverige...)
  • Ridvärlden!


När den Hemliga Miljonären var i Råslätt så blev de mycket ståhej! För de fick Råslätt att se fattiga ut och att de var farligt..!  Så nu ska de stäma kanal 5 som bara menade väl och så... Men detta året så har Råslätt bara haft 12 stycken polis anmälningar och 10 av dem var under en Bandy match att mobiler hade stulits!!  Så Råslätt är ett normalt område och INTE farligt!  De var de förr i tiden men nu är de ett trevligt område som har tyvärr ett dåligt rykte..! Men jag påverkas kanske av att jag har gått i skola där och träffat dem och ja de finns kanske många som är utländska där men de börjar komma mer och mer "svenskar" dit!! Men de som bor där kanske inte ser svenska ut men de ÄR svenska!!  Så jag tycker att kanal 5´s tanke var bra men utförandet dåligt! :)  För ex: Öxnehaga är Mycket farligar än än Råslätt!! 


Lammkött problemt har ju uppståt och är kränkande mot alla som kommer med där men det är bra att Finnveden (figir) skolan  som ligger i Värnamo är den som har blivit mest uppmärksamad och nu har de polisanmält sidan! Vilket är väldigt bra att skolan gör något åt det!! :)   De har funnits Jönköpings Lammkött men den sidan har de tagit bort men den var ändå bättre en vissa av de andra för man kan nämligen klaga om man skulle hamna där och de tar bort bilden då! :)


De har ju vart en massa skriverier om att ridning inte är en "riktig" sport!  Och nu säger det i tidningen och många högt uppsatta inom ridvärlden tycker detta är JÄTTE bra för nu börjar den uppmärksammas mer. Som man säger att detta är en av de bästa sätten att få folk att se på ridning och vill testa på det!! :)  Det var en som frågade om jag red på en av Världmästerskaps hästarna hur tror du att de kommer att gå för mig? (Han trodde typ 5 eller 6) Men svaret han fick var att han skulle klara sig typ 5 meter..!  Chockande svar för honom! Men detta ståhej kan också hjälpa till med att ridningen kanske får lite mer komunalt stöd med pengar istället för att lägga ner nästan allt på ishockey! 



Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0