I can be a Bitch if I want to!

Rubriken säger la allt ;)  haha nää! Men idag har vart en VÄLDIGT intressant dag..  Började med att vara sur som jag blir ibland när jag är stressad, trött och inte gillar människan...!  Men sedan blev de bättre och bättre innan man stötte på lite problem men till slut så löste sig allt! :D  Så brukar de ju bli! :)  


Men kollade självklart på första klassen som Sis tävlade!! :D  (är lokal och regional dressyr uppe på JFK idag! och Sis är med!! :D)   Första klassen så startade hon 12.37  punktliga är dem i dressyr ;)  haha!  Men de såg jätte fint ut!  :)  För att inte ha tävlat eller tränat Dressyr så mycket som de andra har gjort så gick de JÄTTE bra!! Kom på 8:onde plats av 12!  Hon hade 65,2%  och de som kom 7,6,5 och 4 hade typ bara 65,3% och lite högre :)  Så är sjukt stolt över henne!! Hon visar att man kan borde tävla hoppning OCH dressyr!!  Får hoppas att hon sänker några som inte tror på dem som dressyr par!! ;) hehe   

Nä nu blir de till att äta något och sen sätter man på musik och gör klart lite läxor!! :D  Rolig söndag jag har ;) haha!


Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0