Going a littel bit at the dark side....

Gomorron!!  Hade lite sovmorgon idag!! :D  Sjukt skönt att kunna sova ut och sedan vakna upp till detta underbara vädret!! :D  Sjukt skönt att solen ÄNTLIGEN har börjat lysa lite igen!! :)   


Igår blev det en skritt tur ut med Sis och pollen skötte sig utmärkt! Har börjat vänja sig lite mer vid "våran" skog! Så de är awesome! Sen när vädret bättrar på så ska de bli roligt att komma ut på en riktig tur i skogen! Imed att förra inte gick så bra så kan de ju knappast gå sämre!?   Haha!  Låga krav man har ibland ;)  Menmen !



Skolan var bra förutom att man fick veta ett en lärare har blivit sjukskriven och vi ska få ännu en ny stylist lärare... Och sedan blir det att börja jobba om Islam!  Min grupp fick allmosan!  Men som tur så får man 2 lektions tillfällen på sig att jobba med det så man slipper göra något hemma!! :D  För igår började jag på Medea och hur en kvinnan ställning såg ut i antika Grekland! Måste vara klar denna veckan så de blir till att göra klart idag när man är stall ledig!!  + rätta en engelska text sen så är det inget mer att fixa !!  Så de är sjukt nice!!  :D 


Dagens outfit;




Facelook:



Make:




Denna svart/gråa outfiten kommer jag att ta de rosa skorna så de livar upp lite!! :D 

Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0