FU**ING SVENNE!!!

Alltid detta roliga Svenne väder....  Regn och regn varför ska det alltid vara på eftermiddagarna!?!?!  USCH! Blir till att sitta inne och mysa ner sig med en bra film!! :)  Ska nog kolla på någon riktig gamal going! Orkar verkligen inget annat!! Har nämligen använt bollen lite och jag kan säga att man verkligen känner vilka delar av kroppen man tränar + när man gör fel!! :) 


Fast till alla er som tror att Victoria Secret modellerna bara tränar sig till deras kroppar så har ni HELT fel! För de äter rätt och har det även genetiskt!! Så man kan ju bara hoppas att få en liten likhet imed att jag inte äter särskilt nyttigt och har inte direkt långa snygga ben... ;)  Menmen  man önskar ju ändå att man hade en sådan kropp!! :)


Kommer bilder sen (när mobilen vill funka!!) På vad vi gjorde idag på Stylisten man fick ju välja mellan naglar och smink! Jag valde inte naglar! och i helgen så är skolan på stan (typ någon marknad eller nått...) Så då ska detta målas på de små barnen!! Bilder kommer sen!  (detta var första gången som vi 4 som testade på det gjorde de!!)


Kraam Missfleur♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0